ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ: Θησαύριζαν στην πλάτη των καρκινοπαθών βγάζοντας φάρμακα στην μαύρη αγορά!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΕΡΑΝΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.

Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων υψηλού κόστους με εμπλεκόμενους γιατρούς, φαρμακοποιούς και νοσηλευτές, εξάρθρωσε η Οικονομική Αστυνομία μετά από πολύμηνη έρευνα. Το κύκλωμα λειτουργούσε «εντός και εκτός» του «Λαϊκού» Νοσοκομείου, ενώ έρευνες διεξάγονται σε ακόμα ένα δημόσιο νοσοκομείο αλλά και σε αποθήκες φαρμάκων.

Οι συλληφθέντες μέχρι στιγμής είναι 20 και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το κύκλωμα εκμεταλλευόταν την ανάγκη καρκινοπαθών και θησαύριζε, καθώς κατάφερνε με διάφορους τρόπους να βρίσκει πανάκριβα σκευάσματα μέσα από δημόσια νοσοκομεία. Στη συνέχεια, μέσω συγκεκριμένου φαρμακείου, τα φάρμακα «ταξίδευαν» για χώρες του εξωτερικού με πολύ υψηλότερη τιμή.

Η δράση της συγκεκριμένης ομάδας φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει το 2013 με κέρδη χιλιάδες ευρώ, ενώ μεγάλη είναι και η ζημιά που έχει υποστεί το ελληνικό Δημόσιο

Ανάμεσα στα άτομα που έχουν συλληφθεί είναι και νοσηλεύτριες του εν λόγω νοσοκομείου, ενώ όσο περνούν οι ώρες ξεκαθαρίζει και ο ρόλος που είχαν γιατροί ιδιωτικού θεραπευτηρίου οι οποίοι φαίνεται ότι έκαναν παράνομες συνταγογραφήσεις.

Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι ένα φαρμακείο, το οποίο είχε κομβικό ρόλο στην λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης, φέρεται να μην έχει ούτε άδεια λειτουργίας, ενώ εντοπίστηκαν φάρμακα στο σπίτι της ιδιοκτήτριας φαρμακείου όπως επίσης και στα σπίτια των νοσηλευτριών των δημόσιων νοσοκομείων.

Λογω της σοβαρότητας της υπόθεσης αλλά και του μεγάλου αριθμού των στοιχείων η επίσημη παρουσίαση από την αστυνομία θα γίνει πιθανότατα το Σάββατο. Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι παρόντα και στελέχη του υπουργείου Υγείας.

Η δράση της συγκεκριμένης ομάδας φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει το 2013 με κέρδη χιλιάδες ευρώ, ενώ μεγάλη είναι και η ζημιά που έχει υποστεί το ελληνικό Δημόσιο.

Zougla newsroom

3 σκέψεις σχετικά με το “ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ: Θησαύριζαν στην πλάτη των καρκινοπαθών βγάζοντας φάρμακα στην μαύρη αγορά!”

 1. …. γιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές- νοσηλεύτριες, παράνομες συνταγογραφήσεις «εντός» Δημόσιου Νοσοκομείου, αποθήκες φαρμάκων «εκτός» αυτού.

  Όταν τα διαβάζεις πώς μετά να μην γίνεσαι «εκτός» εαυτού;

  Αν ήμουν Διοίκηση αυτούς δεν θα τους πείραζα.
  Ίσα – ίσα θα τους ήθΕΛα με το μέρος μου για μάρτυρες,
  ξνα πούνε και να ομολογήσουνε πώς γινόταν η απάτη – λοβιτούρα.

  Αν όμως καποιανού θα του έσκιζα ευχαρίστως το λαρύγγι αυτός θα ήταν ο άχρηστος Διοικητής,
  ενός χρήσιμου (για το κοινό καλό) Νοσοκομείου,
  που ένας άλλος παπάρας σαφώς τον ενέκρινε/επΕΛεξε για την θέση του αμοιβόμενου ανίκανου ή του υπεραμοιβόμενου αρπακτικού.
  Τόσο απλά.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s