olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Απέλπιδα προσπάθεια του μαύρου μετώπου να βγάλει «λάδι» τον αρχιμαέστρο εμπνευστή των Ιμίων

Posted by infiltr8or στο Απρίλιος 17, 2018

Το άγχος του εγχώριου μιντιακού κατεστημένου δεν περιορίζεται μόνο στο να αποδείξει οτι ο Σημίτης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Sihamosaurus Tsifoutius Chrimatistirious. Πάει ένα βήμα πιο πέρα, επιδιώκοντας να ξεπλύνει τον εθνικό ολετήρα από την ντροπή της νύχτας των Ιμίων, χρεώνοντας το τουρκικό «γκριζάρισμα» στο Αιγαίο στην ελληνική κυβέρνηση…

Σε μια επίδειξη αντεθνικής προπαγάνδας, μόνο και μόνο για να ζημιωθεί ο Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος και οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συγκεκριμένα ΜΜΕ συσχετίζουν την υπόθεση της σημαίας στη βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάς με την ήττα των Ιμίων, συμπεραίνοντας μάλιστα ότι το 1996 οι χειρισμοί της τότε κυβέρνησης ήταν οι ενδεδειγμένοι!

Eίναι οι ίδιοι, που όχι απλά σιώπησαν αλλά αντίθετα θριαμβολόγησαν όταν επί ημερών Σημίτη αναγνωρίζονταν από ελληνικής πλευράς τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο…

Μέχρι και με το επιχείρημα ότι χρειάστηκε «επιχειρησιακή αντιπαράθεση» Ελλάδας-Τουρκίας για να «γκριζάρει» η Άγκυρα τις βραχονησίδες επιδιώκεται να «ξεπλυθεί» η κυβέρνηση Κώστα Σημίτη από τις ευθύνες της για την εθνική ήττα στα Ίμια. Λες και δεν υπάρχουν οι ιστορικές μαρτυρίες για εκείνες τις αποφράδες ώρες, λες και δεν υπάρχουν οι διπλωματικές διατυπώσεις από την Ουάσιγκτον και κυρίως λες και δεν υπάρχουν οι υπογραφές εκείνων των ανθρώπων στο κοινό ανακοινωθέν της Μαδρίτης, με το οποίο αναγνωρίζονται τα «νόμιμα και ζωτικά συμφέροντα» της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι, στην παραζάλη από τα γεγονότα των Ιμίων, υπό την πίεση των ΗΠΑ και με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη, τον Ιούλιο του 1997, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο τότε πρόεδρος της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ υπέγραφαν συμφωνία με στόχο στην αποκατάσταση της ηρεμίας στο Αιγαίο, η οποία έμεινε γνωστή ως Κοινό Ανακοινωθέν της Μαδρίτης. Σε αυτήν λαμβάνονταν μέτρα για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων με αμοιβαίες δεσμεύσεις για την ασφάλεια στο Αιγαίο και τη συνεχή ανάπτυξη σχέσεων καλής γειτονίας.

Δυστυχώς, όμως, στα σημεία της συμφωνίας εμπεριεχόταν και ο «σεβασμός στα νόμιμα, ζωτικά συμφέροντα και ενδιαφέροντα της κάθε χώρας στο Αιγαίο, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για την ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία της». Με άλλα λόγια, η ελληνική πλευρά υποχώρησε τότε της πάγιας θέσης της περί κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, αποδεχόταν τα «νόμιμα και ζωτικά συμφέροντα» της Τουρκίας, απεμπολούσε το δικαίωμα της, βάσει του διεθνούς δικαίου, να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ. –«δέσμευση αποφυγής μονομερών ενεργειών (…) ώστε να αποτραπούν συγκρούσεις οφειλόμενες σε παρεξήγηση (!)»- και κυρίως συμμετείχε σε ένα επίσημο κείμενο με υπογραφή που προσέφερε τη νομιμοποιητική βάση στις τουρκικές επιδιώξεις για «γκρίζες ζώνες».

Αυτά προς όλους αυτούς, που σοκαρίστηκαν από τον πατριωτικό λόγο του Αλέξη Τσίπρα στο
Καστελόριζο, που ενοχλούνται από τις «εθνικιστικές προκλήσεις» του Καμμένου, που προβληματίζονται από τη μεθοδική διπλωματία του Κοτζιά, που φοβούνται ότι μπορεί και να μην υπάρξει παλινόρθωση του παλιού στη χώρα σε όλα τα επίπεδα, από το πελατειακό κράτος και το πάρτι της διαπλοκής μέχρι τη στρατηγική της υποχωρητικότητας στα εθνικά θέματα.

Πηγή: ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

 

infiltr8or

2 Σχόλια to “Απέλπιδα προσπάθεια του μαύρου μετώπου να βγάλει «λάδι» τον αρχιμαέστρο εμπνευστή των Ιμίων”

 1. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ :

  Αυτοί είναι οι κατωτέρω πολιτικοί : Κ. Σημίτης , Θ. Πάγκαλος , Γερ. Αρσένης , Γ. Παπανδρέου και ο τότε Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Χ. Λυμπέρης.

  Οπως είναι γνωστό αυτοί είναι οι γνωστοί και κινούνται ελεύθεροι λόγω της ασυδοσίας της διαπλεκόμενης Δικαιοσύνης {δυστυχώς και της στρατιωτικής} και μας κουνάνε και το δάχτυλο !

  Αυτοί είναι που υπέστειλαν παρανόμως την Ελληνική Σημαία αμαχητί από τις εν λόγω νησίδες και τις παρέδωσαν στην Τουρκία, κατόπιν συμφωνίας . Οπως δηλαδή στις “14 Αυγούστου 1974” που παρέδωσεν επίσης ο δήθεν Εθνάρχης «Κωνσταντίνος Καραμανλής» το {38%} της Κύπρου στην Τουρκία.

  Ομως το άρθρο {96} του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα ορίζει τα εξής :

  Τιμωρείται με την εσχάτη των ποινών : α} Διοικητής ή κυβερνήτης ο οποίος σε ναυμαχία υποστέλλει τη σημαία χωρίς να εξαντλήσει όλα τα μέσα αμύνης…. κ.λ.π. Αυτά για τον Α/ΓΕΕΘΑ ναύρχο κ. Χ. Λυμπέρη όστις σε συμφωνία με τους επίσης προδότες πολιτικούς συμφώνησαν από κοινού στην παράδοση των νησίδων “ΙΜΙΑ” στην Τουρκία .

  Ο εν λόγω πρασινοφρουρός αντί να αντιδράσει άμεσα στην ένοπλη αυτή εισβολή στο ελληνικό έδαφος όπως ο νόμος και η στρατιωτική τιμή προστάζουν, την απεδέχθη. Κατόπιν φώναξε -χωρίς να έχει υποχρέωση- τον μπαμπά του , κ. “Κ. Σημίτη” , αρχηγό της συμμορίας των ληστών του ΠΑΣΟΚ , της οποία ήταν μέλος , για να δώσει τη λύση σε ένα καθαρώς στρατιωτικό πρόβλημα .

  Ο εν λόγω Α/ΓΕΕΘΑ ανακληθείς από την αποστρατεία επελέγει από το τότε Πασοκικό ΚΥΣΕΑ για να μη διαφωνεί στις προδοτικές αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ ως εξής , σύμφωνα δε με την αναφορά του ιδίου στο βιβλίο του που αναφέρει επί λέξη τα εξής :

  “Ολα τα μέλη ψήφισαν τον στρατηγό Βορβολάκο για Α/ΓΕΕΘΑ. Οταν ήρθε η σειρά του Ανδρέα Παπανδρέου αυτός είπε : “Καλώς γράψε Λυμπέρης” .

  Σχετικώς με τους πολιτικούς : Παρεβιάσθη το άρθρο του Συντάγματος {27&2 } το οποίο ορίζει τα εξής :

  “Χωρίς νόμο που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δεν γίνεται δεκτή στην ελληνική επικράτεια , ξένη στρατιωτική δύναμη, ούτε μπορεί να διαμένει σε αυτή ή να περάσει μέσα από αυτήν”.

  Τελικώς για όλες αυτές τις αντισυνταγματικές και παράνομες κακουργηματικές πράξεις ουδείς καταδικάσθηκε . Ούτε και για την εν ψυχρώ δολοφονία των τριών αξιωματικών του Π.Ν. από το τουρκικό άγημα . Αντιθέτως ο κ. Κ. Σημίτης ευχαρίστησεν επισήμως στη Βουλή των Ελλήνων τον δολοφόνο “Κλίντον”. Κι’ αυτό για το νόμο της “Ομερτά” που υποχρέωσε την Τουρκία να εφαρμόσει .

  Δηλαδή , όταν οι κατακτητές κατόπιν συμφωνίας Ελλάδας – Τουρκίας της Δυτικής νησίδας των Ιμίων, οι Τούρκοι κομάντος επέστρεψαν στην πατρίδα τους και άρχισαν να κομπορρημονούν για το κατόρθωμά τους , οπότε υπήρχε κίνδυνος να αποκαλυφθεί η αλήθεια και η προδοτική ελληνική κυβέρνηση θά έπεφτε.

  Ούτω η οικογένεια Κλίντον και οι συμπορευόμενοι με αυτήν δεν θα κέρδιζαν {180} φορές πάνω από το κεφάλαιο που είχαν επενδύσει στην προγραμματισμένη ελληνική χρεοκοπία. Ούτε και οι Σημιτοπαπανδρέου. Εδωσεν λοιπόν εντολή ο τότε Πλανητάρχης Κλίντον στην ηγεσία του στρατού της Τουρκίας να εξαφανίσει τους δώδεκα Τούρκους κομάντος που έλαβαν μέρος σ’ αυτή την επιχείρηση.

  Πράγματι οι εννέα εξ’ αυτών εκκλήθησαν να λάβουν μέρος σε μια παρόμοια επιχείρηση επί τουρκικού εδάφους . Ομως το χρησιμοποιηθέν ελικόπτερο κατέπεσε υπόπτως … και άπαντες οι μάρτυρες της προδοσίας των Ελλήνων εφονεύθησαν. Οι άλλοι τρείς που έλειπαν με άδεια τότε εφονεύθησαν και αυτοί ως ακολούθως : Οι δύο σε περίεργα τροχαία σε ανύποπτο τόπο και χρόνο . Ο δε σκληροτράχηλος αρχηγός τους «Ζεκί Σεν» , δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη ενώ εβάδιζεν αμέριμνος σε κάποιο δρόμο της , από τρείς δεκαεπτάχρονους , οι οποίοι δεν πήγαν ούτε στο δικαστήριο.

  Και η απόδειξη της πλήρους συμμετοχής του προδότη Α/ΓΕΕΘΑ Χ. Λυμπέρη που αντί να έχει εκτελεσθεί επί εσχάτη προδοσία , όπως και και οι υπόλοιποι δράστες , εκδίδει και βιβλία που κριτικάρουν και αναλύουν αυτό το κατόρθωμα, που μόνον ένας βαμένος πρασινοφρουρός θα το πραγματοποιούσε.

  Ερωτώ λοιπόν τον τότε Αρχιστράτηγο Α/ΓΕΕΘΑ κ. Χ. Λυμπέρη τα εξής :

  α} Γιατί τοποθέτησε φρουρά από δώδεκα άπειρους Ο.Υ.Κ. μόνο στα Ανατολικά Ιμια , και δεν έστειλε άλλους δώδεκα στα Δυτικά, αλλά τα άφησε αφύλακτα ; Μήπως για να αποβιβαστούν ευκόλως οι δώδεκα επίσης Τούρκοι κομάντος σ’ αυτά ;

  β} Ο τουρκικός Τύπος καθώς και ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας ανέφεραν ότι σκοπίμως άφησαν οι Ελληνες τα Δυτικά Ιμια αφύλακτα για να εκτονωθεί η κρίση, άνευ ουδεμίας επίσημης διάψευσης από την πολιτική , αλλά και τη στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδας.

  γ} Πως εξηγεί το γεγονός ότι υπήρξε ακριβές ισάριθμο άγημα Τούρκων και Ελλήνων κομάντος ; Δώδεκα εσείς δώδεκα εμείς. Δηλαδή μοιρασιά κανονική με την Τουρκία των «οσμιοφόρων” ελληνικών “Ιμίων”.

  δ} Είναι γνωστό ότι η άμυνα των νήσων είναι δουλειά της ΑΣΔΕΝ η οποία έχει την πείρα , την εξάσκηση και τα μέσα γιά να αποτρέψει τέτοια περιστατικά . Γιατί λοιπόν o Αρχιστράτηγoς δεν άφησε αυτή την αρμοδιότητα στην εντεταγμένη και έμπειρη προς τούτο ΑΣΔΕΝ ;

  ε} Γιατί εν συνεχεία δεν εκκλήθη ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος κ. Σπυρίδων» να καταθέσει επ’ αυτού ; Θέλω να πιστεύω ναύαρχε , ότι δεν σε δελέασαν με χρήματα και σε κατέστησαν προδότη. Μήπως είναι καλύτερα για εσένα να είπεις την αλήθεια στον ελληνικό λαό , να του ζητήσεις συγνώμη και να πας για όλη την υπόλοιπη ζωή σου σε κάποια σκήτη του Αγίου Ορους , όπου δια της προσευχής να εξιλεωθείς για το κακό που έκανες στην Ελλάδα ;

  στ} Γιατί αφαίρεσαν πρώτα την Ελληνική Σημαία από τα Ανατολικά Ιμια και οι Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις απεχώρησαν επίσης πρώτες , αφήνοντας το τουρκικό άγημα , επί ελληνικού εδάφους και εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων τα τουρκικά πλοία ;

  ζ} Δεν θα σχοληθώ με τα προδοτικά ανθελληνικά καθάρματα πολιτικούς που συνεχίζουν να διαμελίζουν την Ελλάδα σύμφωνα με την επιδίωξη των κομμουνιστών. Ομως θα τονίσω ότι εκτός απο τους διορισμένους από προδότες Ελληνόφωνους πολιτικούς ως ¨Ελληνες Ιθαγενείς¨ Ισλαμοφασίστες Πακιστανούς του ISIS κ.λ.π. , τους ψήφισαν και κάποιοι Ελληνες εν συνεχεία. Οι πατριώτες όμως Ελληνες δεν ξεχνούν και ο κόσμος είναι πολύ μικρός σήμερα .

  1-2-2017 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 2. πολιτης said

  τι τα θες τι τα γυρευεις……………..

  σταδιακα ολοι οι κυβερνωντες………….παραχωρουν τμηματα της ελληνικης γης…………
  συνεπικουρουμενοι απο τα παπαγαλακια του συστηματος……………εφαρμοζουν περιτεχνως το ρητο…….ελα μωρε τωρα για μια δυο βραχονησιδες θα παμε σε πολεμο………………

  ουτε εξτετασαν ποτε το θεμα σοβαρα να παρουν μετρα…………..
  εδω και τρεις δεκαετιες περιπου χανουμε σταδιακα εδαφη…………ουδεις ενδιαφερεται ομως…………τα χωνουμε κι αυτα οπως ολα αλλωστε κατω απο το χαλι και παμε παρακατω……να συνεχισουμε οσο μπορουμε στην κυβερνητικη καρεκλα και ας ελθει ο επομενος να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια………………

  εν τοιαυτη περιπτωσει ………….τι τα θελκουμε τα οπλικα συστηματα και την καταχρεωση της χωρας αν ειναι να μη ριξουμε ντουφεκια…………..

  τι αλλο πρεπει να γινει δηλαδη ..για να αφυπνησθουμε εθνικα…………..να παραμερισουμε τις κομματικες και ατομικες σκοπιμοτητες και να πραξουμε τα εθνικα δεοντα και επιβεβλημενα………….

  δυστυχως ομως τετοια υποκειμενα εχουμε για ηγετες…………..

  αχρωμους, αοσμους, αψητους, αδουλευτους,……………και το χειροτερο απο ολα εθνομηδενιστες και εθνοπροδοτες………………..

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: