olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Φωτης Κουβελης: Βρισκόμαστε σε έναν ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο!

Posted by kalinda στο Απρίλιος 16, 2018

9D349034-9155-43F1-BB20-63C76AFC7F71«Βρισκόμαστε σε έναν ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο αλλά η διάταξη των δικών μας δυνάμεων για τις αναχαιτίσεις γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουμε καταπόνηση των πιλότων μας» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ότι η τουρκική ακτοφυλακή κατέβασε ελληνική σημαία από βραχονησίδα στο Αιγαίο, ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, σημείωσε ότι «το υπουργείο Αμυνας γνωρίζει τις πληροφορίες για τα δημοσιεύματα» και τόνισε ότι έχει ζητήσει «ενημέρωση συστηματική και επίμονη από τα αρμόδια όργανα και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων».

Ερωτηθείς για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που παραμένουν προφυλακισμένοι στην Αδριανούπολη υπογράμμισε ότι «Ερντογάν και Γιλντιρίμ, μιλούν τη δική τους γλώσσα δικαίου» και πρόσθεσε ότι τίποτα δεν δικαιολογεί την απαράδεκτα παρατεταμένη κράτηση τους με δεδομένο ότι και οι πληροφορίες για ύπαρξη ύποπτου περιεχομένου σε κάποιο τρίτο κινητό τηλέφωνο δεν ευσταθούν.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, σχολίασε και τις δηλώσεις του γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ότι Ελλάδα και Τουρκία πρέπει να τα βρουν, λέγοντας ότι θα ήθελε η στάση της συμμαχίας να είναι πολύ πιο δυναμική και σαφής, και πως εκτιμά ότι, και το ΝΑΤΟ αντιλαμβάνεται πως η χώρα μας δεν παίρνει πρωτοβουλίες για κορύφωση της έντασης.

Αναφερόμενος στα γεγονότα της Συρίας είπε ότι, παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν, τα οποία και μας προβληματίζουν και μας ανησυχούν, επισημαίνοντας ότι, η χώρα μας δεν μετείχε και δεν μετέχει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει το Συμβούλιο Ασφαλείας με συγκεκριμένες διαδικασίες να επιληφθεί του συγκεκριμένου ζητήματος για να μην υπάρξει περαιτέρω γενίκευση.

Ένα Σχόλιο to “Φωτης Κουβελης: Βρισκόμαστε σε έναν ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο!”

 1. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  Ο ΝΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ – ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ :

  Ο εν λόγω πολυεκατομμυριούχος προλετάριος {ελπίζω να μην προσκομίσει κι’αυτός χαρτί απορίας ως ο πολυσυνταξιούχος και βολευτής των κομμουνιστών σύντροφος κ. Μπαλαούρας} από το νέο κυβερνητικό πόστο της αργομισθίας ως παλαιός πολέμαρχος και ειδικός επί των αερομαχιών απεφάνθη πριν καν ανακοινωθεί η απώλεια του εν λόγω Α/Φ ΜΙΡΑΖ ότι αυτό δεν κατερρίφθη από {ZOΒΙ Α/Φ} αλλά ότι αυτό κατελήφθη από Βέρτιγκο και αυτοκτόνησε.

  Και μόνο από αυτή τη γνωμοδότηση του άσχετου και μονίμως κρατικοδίαιτου ΜΑΡΣΑΛ της πολιτικής οπερέτας που υφίσταται στην Ελλάδα , πολυεκατομμυριούχου κομμουνιστή συνάγεται το συμπέρασμα ότι ο ατυχής Ελληνας πιλότος κατερρίφθη από εχθρικά πυρά. Ηθικοί αυτουργοί αυτής της εν ψυχρώ δολοφονίας είναι οι φαμφαρόνοι άκαπνουι ηγέτες των Ε.Ε.Δ. Και οι ένστολοι !

  Τι περίμεναν δηλαδή ότι θα τρόμαζαν τους Γκρίζους Λύκους που κυβερνούν την Τουρκία ; Ασφαλώς όχι , άντε Φανουροπάνε και Σία έχετε τα κότσια να πράξετε αυτό που η Τιμή της Ελλάδας προστάζει ; Δηλαδή με το που θα παραβιασθεί ο Ε.Ε.Χ. να καταρρίψετε τους εισβολείς . Αν δεν το έχετε πρέπει να παραιτηθείται καινα τεθήτε στη διάθεση της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης για την εν ψυχρώ δολοφονία του ατυχούς Ελληνα σμηναγού.

  Οι παροχές τιμών κ.λ.π. υλικές απολαβές δαν σας απαλάσσουν διότι : “Η Τιμή τιμή δεν έχει και χαράs τον που την έχασε” αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας .

  Eπίσης στην αρχαία Ελλάδα που προσπαθήσατε να την μιμηθείτε υιοθετώντας τα τέκνα του ΙΓΥ σμηναγού ως δωροδοκία για να καλύψετε τις κακουργηματικές ευθύνες σας , υιοθετούντο των πεσόνων στο πεδίο της τιμής . Ομως οι μπερδεμένες ανακοινώσεις των ινστροχτόρων των κομμουνιστών που μας κυβερνούν μας αναφέρουν περί ευθύνης του χειριστή του μοιραίου “Α/Φ” {Βέρτιγκο, υπνηλία, κόπωση κ.λ.π. κομμουνιστικές αρλούμπες}. Μήπως δηλαδή θα πρέπει το δημόσιο να στραφεί κατά των περιουσιακών στοιχείων του ατυχoύς πιλότου για την απώλεια του πανάκριβου αυτύ αεροσκάφους ;

  Περί ποίου ηρωισμού του εν λόγω πιλότου μας ομιλούν , όταν εξ’ υπαιτιότητός του {σύμφωνα με τους κυβερνώντες} έχασεν η Ε.Α. ένα ακόμα πανάκριβο Α/Φ ; Αρα δηλαδή λένε ψέματα για την αιτία της κατάρριψης του εν λόγω πιλότου και πράγματι είναι ένας ακόμα αφελής Ελληνας πιλότος που δέχτηκε να απογειωθεί υπ’ αυτούς τους όρους .

  Και ερωτώ τους άκαπνους πολέμαρχους αν έχουν το θάρρος να ανακοινώσουν επισήμως τους ισχύοντες κανόνες εμπλοκής των Α/Φ ; Δηλαδή έχει το δικαίωμα με επίσημη απόφαση του ΚΥΣΕΑ , της πρώτης βολής σε μη φίλιο ΑΦ όταν αυτό παραβιάζει το F.I.R. Αθηνών ; Κι’ αν δεν το εφαρμόζει στρατοδικείο κ.λ.π. που προβλέπει ο στρατιωτικός νόμος , αλλά και η τιμή των Ελλήνων αξιωματικών.

  Μήπως όμως έχουν το δικαίωμα της πρώτης βολής οι Τούρκοι πιλότοι και κατόπιν από το υπερπέραν να αντιδράσουν τα θύματα Ελληνες πιλότοι των προδοτικών κυβερνήσεών τους ; Οπως είναι γνωστό τις βραβεύουν οι Τούρκοι για την εφαρμογή της Χριστιανοσύνης που σοφά γνωρίζει ο πολύπαθος λαός μας και που αναφέρει τα εξής : “Κόψεμε Αγά μου ν’ αγιάσω”.

  Επειδή αυτό το ερώτημα το έχω θέσει επανειλημένως αλλά ουδέποτε απήντησαν οι αρμόδιοι εκατομμυριούχοι κομμουνιστές καρεκλοκένταυροι των αρμοδίων υπηρεσιών είναι επείγουσα τώρα η απάντηση των πολέμαρχων κ.κ. Πάνου και Φανούρη – Φώτη.

  Με τιμή στους φίλους Ελληνες Ι.Γ.Υ. των {1.100} ευρώ μηνιαίως . Ενώ οι μνημονιακοί καταστροφείς της Ελλάδας κοστίζουν στον ελληνικό λαό {52.000} ευρώ μηνιαίως , με μόνη προσφορά τους την υπογραφή προδοτικών συμφωνιών σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Kαι μόλις σφίξουν τα γάλατα Γαργάλατα , Γαργάλατα , στην αλλοδαπή για να ξεκοκαλίσουν τα … κόπια τους . 17-4-2018 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: