olympia.gr

Για την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, την Αλήθεια

Νίκος Νικολόπουλος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης “έδειξε” με Μειμαράκη ότι προσβάλλει και απεχθάνεται τον Καραμανλισμό!

Posted by olympiada on April 15, 2018

«Υπό συνθήκες λογικής πολιτικής συμπεριφοράς δεν θα μου έπεφτε λόγος. Είναι, όμως, ανοίκειο ο προσωρινός «ένοικος» της ηγεσίας της ΝΔ να επιδιώκει τον πολιτικό αφανισμό «μπαρουτοκαπνισμένων» στελεχών της Κεντροδεξιάς παράταξης, που σε όλη την ιστορική μεταπολιτευτική διαδρομή της βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή», σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος  «ελέω πατρός» είχε πιάσει «στασίδι», αναμένοντας την προσωπική του ευκαιρία.

Παρά ταύτα, τα ιστορικά στελέχη της παράταξηςείχαν κάθε διάθεση να ανεχθούν ή ακόμα και να συμπράξουν με τον Μητσοτάκη τον..μικρό, αν δεν απεργαζόταν  και υλοποιούσε σχέδια απογαλακτισμού της από τις ιστορικές καταβολές και τον ανθρωποκεντρικό κοινωνικό φιλελευθερισμό. Δυστυχώς, όμως, ο μικρός… Μητσοτάκης επέλεξε την προσβολή των καταστατικών παρακαταθηκών του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και δεν κρύβει την απέχθεια του προς το πρόσωπα των αυθεντικών εκφραστών και συνεχιστών του Καραμανλισμού.

Προφανώς και δεν είναι στις προθέσεις μου να εμπλακώ στο σημερινό εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ, αλλά αισθάνομαι πως μπορώ να εκφράσω την πικρία και την απογοήτευσή μου, για το γεγονός πως οι «φιλοξενούμενοι επίγονοι» ασεβούν σε πρόσωπα και ποδοπατούν αξίες, πάνω στις οποίες στηρίχτηκε διαχρονικά η πατριωτική λαϊκή Δεξιά παράταξη και τις οποίες εκφράζουν διαρκώς οι «αυτόχθονες Νεοδημοκράτες» χωρίς όμως πλέον να βρίσκουν ανταπόκριση από το ίδιο το κόμμα τους.

Επιτίθενται, λοιπόν, τα φερέφωνα του Μητσοτάκη ακόμη και στον θεσμικό εγγυητή του τόπου, τον σώφρονα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και στον πρώην Πρόεδρο και πιστό «στρατιώτη» της παράταξης Βαγγέλη Μειμαράκη, όπως και εναντίον άλλων ιστορικών στελεχών της παράταξης με μακρά διαδρομή και ανιδιοτελή προσφορά.

Αντίθετα, ο προσωρινός Πρόεδρος της ΝΔ δεν κρύβει την άνεση με την οποία συνδιαλέγεται και την ταύτιση του με το «σύστημα Σημίτη», τον Ε. Βενιζέλο, τον Θ. Πάγκαλο, τον Α. Λοβέρδο, τον Στ. Θεοδωράκη, τον γιο του Γ. Παπαντωνίου, αλλά και με κάθε «απολειφάδι» της νεοφιλελεύθερης κουλτούρας.

Ίσως από υποχρέωση για την..αξιοκρατική επαγγελματική αποκατάσταση του στην Εθνική Τράπεζα –τότε- από τον Κ. Σημίτη, τότε που ο Κώστας Καραμανλής δεχόταν ανελέητο πόλεμο από τον «Αρχιερέα της διαπλοκής» και τους νταβατζήδες βαστάζους της Σημιτοκρατίας.

Δυστυχώς όμως; Όλοι αυτοί που πολέμησαν τον Καραμανλή με λάσπη και ύβρεις σήμερα βρίσκονται στα πρώτα έδρανα με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι ο «περαστικός» Πρόεδρος έχει κάνει τις επιλογές του και προχωρά με στοχευμένες διώξεις κατά του Καραμανλισμού.

Ζει μέσα στην ψευδαίσθηση ότι θα αλλοιώσει τον ιδεολογικό και πατριωτικό πυρήνα της Κεντροδεξιάς παράταξης.

Και ακόμα χειρότερο είναι πως η παρέκκλιση από τις ιδρυτικές αρχές, συνιστά πλέον, καθεστώς για τη σημερινή Νέα Δημοκρατία, η οποία παρά τη αντίσταση αρκετών στελεχών της, έχει μετατραπεί σε πολύτιμο εταίρο όλων των ντόπιων και ξένων «νταβατζήδων» που κατέκλεψαν την πατρίδα και τον λαό.

Ο Μητσοτάκης ο μικρός… φλερτάρει με την πολιτική μοναξιά και δεν το καταλαβαίνει.. Δικό του το πρόβλημα…».

Σχετική δήλωση on camera: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης “έδειξε” με Μεϊμαράκη  ότι προσβάλλει και απεχθάνεται τον Καραμανλισμό! https://youtu.be/xfYfOVSKXw8

5 Responses to “Νίκος Νικολόπουλος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης “έδειξε” με Μειμαράκη ότι προσβάλλει και απεχθάνεται τον Καραμανλισμό!”

 1. Grecian Rider said

  Unlike Harvard school of pleronomics and other institutions where money talks . .
  H Νέα Δημοκρατία “μικρέ” προδότη, είναι μεγάλη και δύσκολη δασκάλα από συστασεώς της. Πρώτα σου βάζει το test και όταν θα είναι too f/king late σε καλεί στον πίνακα.

  Το μόνο που σου απομένει να κάνεις, άν ενδιαφέρεσαι για το καλό της πατρίδας μας όπως διαδίδεις, είναι, while the choice is still yours, να μαζέψεις όλους τους σφαγείς της που έβαλες δίπλα σου και να πάτε άπαντες στον αγύριστο and 30 miles further.

 2. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΘΕΛΩ ΚΟΥΛΗ.... said

  τι ειναι ο Καραμανλισμος ρε Νικολοπουλε ; τι θα πει καραμανλισμος ; διδασκεται σε κανενα πανεπιστημιο ; ειναι καμια φιλοσοφικη θεωρια ; ….τσανακογλυφτες λειψανολατρες γαμω το κερατο σας ελεεινοι …

  • Παραπομπή : said

   Ο προσδιορισμός “Καραμανλισμός” παραπέμπει στην Ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναδεικνύει την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της, ταυτίζοντας το Έθνος με τον Λαό και την Πατρίδα με όλους τους Ανθρώπους της ανεξαρτήτως προσωπικών ιδεολογιών και διδάσκεται μόνο απο την ίδια την ζωή.

 3. Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ said

  https://youtu.be/DtRrdSrlucA

  Χωρίς ουσιαστική απάντηση οι επιχειρηματικές δραστηριότητες & το«Πόθεν Έσχες»της Μαρέβα Μητσοτάκη

  https://youtu.be/5wgdbSjYi2I

  Τα ψέματα της Μαρέβας για την offshore και η συγκάλυψη των ελεγκτικών αρχών.

  https://youtu.be/WsT0nqM9GdI

  Δεν υπάρχει τσίπα στους πολιτικούς που “τα πιάσανε”. Θέλουν την εξουσία για να μην τα επιστρέψουν!

  Ο Νικολόπουλος μετά την επαναλαμβανομένη συνεχώς εκλογή του ως βουλευτή ( με παλλαϊκή ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ υποστήριξη σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις ) εργάζεται νυχθημερόν για τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και είναι σε συνεχή πόλεμο με τους επίγονους και τους δημοσυντήρητους νταβατζήδες

  • Ο ΠΡΩΗΝ ΜΑΖΟΧΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ said

   Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, όπως είναι γνωστό έχει συγκρουστεί συχνά μετωπικά , με τους «νταβατζήδες» και τα συμφέροντα που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα .

   Νικολόπουλος:«Ποτέ δεν φανταζόμουν, όταν ο Κώστας Καραμανλής με όρισε επικεφαλής του τομέα τεκμηρίωσης σκανδάλων της ΝΔ, ότι θα ήταν τόσο βαθύς ο βόθρος της σήψης και της διαφθοράς. Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, το μόνο που θεωρώ σίγουρο, είναι ότι σ’ αυτό το βόθρο δυστυχώς, δεν έχει βρεθεί ακόμη ο πάτος»

   Ο λαός το ξέρει, αλλά έχει και ιερό δικαίωμα να αποδειχθεί, ποιοι ήσαν οι «νταβατζήδες» που τον εξαθλίωσαν και θα συνεχίσουν να το κάνουν “αντιστάσεως μη ούσης”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: