olympia.gr

Για την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, την Αλήθεια

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ!

Posted by olympiada on April 13, 2018

ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-KIRIAKOS-MITSOTAKIS-ΚΟΥΛΗΣ-KYRIAKOS-MHTSOTAKIS (33)ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

Δεν είναι παράφρονας, αποκαλύπτουμε γιατί το κάνει.

Μπορεί να φαντάζει αδιανόητο, αλλά είναι η επιβεβαίωση του Olympia για αυτό που γράψαμε εδώ και μήνες. Ο Μητσοτάκης ξέρει ότι την ημέρα των εκλογών τελειώνουν τα ψέματα και οι μαϊμού

δημοσκοπήσεις που τον κρατούν με τεχνητή αναπνοή στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι λοιπόν, αρχίζει το ξήλωμα όλων των στελεχών που θεωρεί απειλή για την επόμενη μέρα, προκειμένου να κρατήσει ένα κόμμα τύπου ΛΑΟΣ με τον ίδιο τον Μητσοτάκη για πρόεδρο μόνο και μόνο για να έχει ασυλία.  Κοινώς, ο Μητσοτάκης γκρεμίζει μόνος του το παραμύθι της πρωτιάς στις δημοσκοπήσεις και κοιτάει να διασωθεί και να κρατήσει την βουλευτική του ασυλία. Διαγράφοντας τον άνθρωπο που πήρε σχεδόν 50% στις εσωκομματικές εκλογές. Και το κερασάκι, ανακοινώνοντας το στην εφημερίδα του κόμματος Μητσοτάκη – Μαρινάκη.

3 Responses to “Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ!”

 1. Ο ΠΡΩΗΝ ΜΑΖΟΧΑΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΙΣΜΟΥ said

  Βαγγελοντοράκη, πρώην υποταχτικέ της Ντόρο- φαυλο-κρατίας, ξέρεις πόσοι οπαδοί, φίλοι και συναγωνιστές της όσιας οικογενείας έχουν ξεπεταχτεί, ως καμμένοι, αφού πρώτα τους άρμεξαν και τους ξεζούμισαν ολοκληρωτικά …

  Έντιμοι, ενσυνείδητοι και ασυμβίβαστοι Νεοδημοκράτες δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουν αυτό το εξάμβλωμα που συνδυάζει στην πιό στυγνή του μορφή τον αριβισμό , την πολιτική ανηθικότητα και τον παλαιοκομματισμό….

 2. Ο ΠΡΩΗΝ ΜΑΖΟΧΑΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΙΣΜΟΥ said

  (…Τα μεν άδεια ασκιά τα φουσκώνει ο αέρας, τους δε ανόητους ανθρώπους η αλαζονεία…)

  Τα Δρακουλόπαιδα , τα Δρακουλοέγγονα και τα άπληστα Ντορουποταχτικά θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να αρμέγουν τα δημόσια ταμεία και να άρχουν του Ελληνικού λαού.

  Είναι ιστορικά εξακριβωμένο ,πως οποίος κάνει κολεγιά ,η συμμαχία, η συμμορία , με την φαμήλια του εφιάλτη της Δημοκρατίας Μητσό-Ντορά-Κούλα την έχει βάψει…

  Δεν υπάρχει μπέσα στο Μιζοτεκέικο

  Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι παραμένουν πιστοί στη Νέα Μιζοκρατία.

  ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝ (ΕΑΜ Β.ΥΔΡΟΧΟΟΣ )
  (… Ο Κυριάκος από τότε που υπάρχει, ζει και «προοδεύει» ως ο γιος του πατέρα του. Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως «αριστούχος» το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου …Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να «μετρηθεί» έστω και μία φορά απέναντι στους «κοινούς» Έλληνες …Ο βλάξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο…)

  https://www.youtube.com/watch?v=5cGjaGUZARw

  Κυριάκος Μητσοτάκης & σκάνδαλο SIEMENS

 3. καποιος said

  Τσιπρα ,θα πεσεις γιατι αφησες ανεγγιχτα ολα τα πολιτικα λαμογια.Μονο εκει μπορουσες να κανεις την διαφορα.Σ’ολα τ’αλλα εισαστε συντροφικα τσογλανια.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: