olympia.gr

Για την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, την Αλήθεια

Κοκορέτσι – 6 βασικές λεπτομέρειες (βίντεο)

Posted by IGOR on April 8, 2018


Mετά από πολλά ψησίματα, αρκετό ψάξιμο και χρησιμοποιώντας την κοινή λογική, καταλήξαμε σε έξη βασικές λεπτομέρειες για να απολαύσετε το καλύτερο, κλασικό, ελληνικό, παραδοσιακό κοκορέτσι. Συνοδεύει πάντα το ψητό αρνί και είναι ο πρώτος μεζές της παρέας, γνωστό απ’ την αρχαιότητα με το όνομα πλεκτή. Το αναφέρει ο Όμηρος στα έργα του.

Θα χρειαστείτε:

2 συκωταριές από αρνί γάλακτος
2 μπόλιες από αρνί γάλακτος
3 ολόκληρες αντεριές από αρνί γάλακτος
12 γραμ. αλάτι για κάθε κιλό συκωταριάς
1 γραμ. πιπέρι για κάθε κιλό συκωταριάς

Χρόνος ψησίματος περίπου 1,5 ώρα.

Καλά ψησίματα σε όλους!

[afoi-malliora.gr]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: