olympia.gr

Για την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, την Αλήθεια

Στην έπαυλη του στην Τήνο ο Μητσοτάκης. Την έχτισε με τον ιδρώτα μας.

Posted by olympiada on April 7, 2018

6 Responses to “Στην έπαυλη του στην Τήνο ο Μητσοτάκης. Την έχτισε με τον ιδρώτα μας.”

 1. Ο ΜΙΖΟΦΑΝΤΗΣ said

  Η Μαρέβα αγόρασε με «ψίχουλα» 62.486 ευρώ τεράστιο οικόπεδο στην Τήνο, σε όμορο κτήμα με τον Χριστοφοράκο της ΜΙΕΖΕΝΣ …

  Οικόπεδο αξίας 1.500.000 ευρώ αγοράστηκε για 62.486 ευρώ από την οικογένεια Μητσοτάκη. Η offshore εταιρεία που το πούλησε λέγεται Mistras Holding Limited με έδρα το φορολογικό παράδεισο του Αγίου Βικέντιου και ΑΦΜ 800300662.
  Σύμφωνα με την kontranews το διπλανό οικόπεδο, στην μαγευτική Τήνο, το αγόρασε ο Μιχ. Χριστοφοράκος της Siemens με 810.000 ευρώ. Το παραδιπλανό το πήρε ο Δενδρινός της Siemens με 810.000 και έχτισαν 3 τεράστιες βίλες.
  Υπενθυμίζεται ότι οι κύριοι Χρστοφοράκος και Δενδρινός ήταν οι διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens.

  Η εν λόγω παράκτια εταιρεία του Αγίου Βικεντίου που φαίνεται πώς λειτουργούσε ως πλυντήριο και αγόρασε μια έκταση φιλέτο στην Τήνο. Στη συνέχεια το ένα τρίτο της έκτασης μεταβιβάστηκε στο διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens ΕΛΛΑΣ τον γνωστό Μιχάλη Χριστοφοράκο, ο οποίος καταζητείται τώρα από την ελληνική Δικαιοσύνη, ενώ αγοραστής εμφανίζεται και το επίσης υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens, ο Δενδρινός και η σύζυγός του. Το τρίτο πρόσωπο που εμφανίζεται ως αγοραστής είναι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι δηλαδή η γυναίκα του Κυριάκου Μητσοτάκη! Το σκάνδαλο στη συναλλαγή δεν είναι ότι η σύζυγος ενός πολιτικού αγοράζει μαζί με τους διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens, μια έκταση φιλέτο και μάλιστα από μια σκοτεινή offshore εταιρεία. Αυτό που σοκάρει στην κυριολεξία είναι το τίμημα το οποίο ισχυρίζεται ότι κατέβαλε η Μαρέβα Μητσοτάκη. Ο Χριστοφοράκος φαίνεται από τα συμβόλαια ότι κατέβαλε 810.000 ευρώ για το ένα από τα τρία οικόπεδα. Το δεύτερο με τα ίδια χρήματα φαίνεται ότι το «αγόρασε» ο Δενδρινός της Siemens με τη γυναίκα του και κατέβαλλε πάλι 810.000 ευρώ, ενώ το τρίτο οικόπεδο, και τα τρία ίδιας ακριβώς έκτασης, το αγόρασε η Μαρέβα και έδωσε μόνο 62.485 ευρώ!

  Αγόρασε δηλαδή ένα ακίνητο που εκτιμάται ότι έχει αξία 1,5 εκατομμύρια ευρώ για πενταροδεκάρες, ή όσο κάνει ένα καλό αυτοκίνητο!

  Όταν μια έκταση, η οποία έχει εμπορική αξία αγοράζεται από μια εταιρεία – μαϊμού στην αξία ενός σαράβαλου αυτοκινήτου, τότε για ποια διαφάνεια μας μιλάνε και για ποιο εκσυγχρονισμό του κράτους!

  Πάει πολύ ο «δανεισμένος»… ο «πιστωμένος»… και «μιζαρισμένος»… από τους δημοσυντήρητους νταβατζήδες να μιλά για αλήθεια, για αριστεία, για αξιοκρατία και για αδιαφάνεια …

  • Ο ΑΝΤΙ ΜΙΖΟΤΑΚΙΚΟΣ said

   Η πρωθιέρεια της Νέας Μιζοκρατίας, η “γειτόνισσα” των Μιζοφοράκιδων και δεδηλωμένη εταίρα των οφσοριάκιδων, θα υπογράψει το τέλος της μαύρης ιστορίας των Μιζοτάκιδων …

   Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ηγείται πλέον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για την περίεργη αυτή συναλλαγή.

   Γιατί όταν οι πολιτικοί αρχίζουν να συναλλάσσονται με ύποπτες offshore και τις συμμορίες του Χριστοφοράκου, τότε γιατί ο ταλαίπωρος κοσμάκης να πληρώνει φόρους και να ελέγχεται αυστηρά για τη νομιμότητα των συναλλαγών τους.

   • Ο ΠΡΩΗΝ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΟΣ ΠΑΛΑΜΟΚΡΟΥΣΤΗΣ said

    « Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, πρέπει και να φαίνεται».

    Η γυναίκα του Μιζοτάκη δεν αρκεί να είναι μόνο αμιζάριστη , πρέπει να φαίνεται και στο πόθεν “έσχες”…

    Αντί ο Μιζοτάκης να Αδωνομαλακίζεται, καλό θα ήταν να δώσει εξηγήσεις για τα ακίνητα της Μαρέβας, για τους όμορους «γείτονες» και «φίλους» Μιζοφοράκιδες και του εσμού των φοροφυγάδων , οφσοριάκιδων “εταίρων” της Παπασταύριδων, Κυρκινίδων κτλ , που συνεργαζότανε τόσα χρόνια …

  • Ο ΠΡΩΗΝ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑΣ said

   ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ : ΤΟ «ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΗ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ (SIEMENS) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟ…

   Τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη είχαν συνάντηση και τηλεφωνικές επαφές με τον πρώην ισχυρό άνδρα της SIEMENS 356 φορές και συγκεκριμένα:
   Ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης είχε 23 συναντήσεις και 98 επαφές.
   Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε 30 συναντήσεις, 60 επαφές.
   Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκαμπόφσκι είχε 2 συναντήσεις και 30 τηλεφωνικές επαφές.
   Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε 30 συναντήσεις και 72 επαφές.
   Η Κατερίνα Μητσοτάκη είχε 4 συναντήσεις και 14 επαφές και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη είχε 4 επαφές.
   Η οικογένεια Μητσοτάκη, όπως είχε προκύψει από τις δικογραφίες που αφορούν στο σκάνδαλο της SIEMENS είχε διαρκώς απαιτήσεις από τη Siemens. Τα μέλη της έστελναν βιογραφικά για προσλήψεις, είτε δια χειρός της κυρίας Σάκη Κυπραίου, είτε μέσω του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, είτε της συζύγου του Μαρέβας.
   Απο την δικη περι την SIEMENS ( Μαρτυς κ Τσακάλου ιδιαιτέρα του Χριστοφοράκου )
   Πρόεδρος: Γιατί η δωρεά αφορούσε πολιτικά πρόσωπα και όχι αλλού;
   Μάρτυρας: Δεν μπορώ να ξέρω γιατί γινόταν αυτό. Υπήρχε διακριτική μεταχείριση κάποιων πολιτικών τζακιών…
   Πρόεδρος: Ποια ήταν αυτά;
   Μάρτυρας: Όλη η οικογένεια Μητσοτάκη, η … με τις μικροσυσκευές…

 2. καποιος said

  Κουλη,ειμαι για γελια τα παραπανω σχολια.Σκανδαλοσανος.Σε λιγο θα μας πουν και οτι στην κατοχη του ’40,εκτελεστηκαν και αμαχοι για παραδειγματισμο.Ειναι πουστηδες οι ελληναραδες ΚΟΥΛΗ.Δεν τους αρεσουυν οι μιζες των αλλων,αλλα οι δικες τους ειναι ιερες,και αυτο ψηφιζουν παντα.Εσυ το εχεις πιασει το νοημα και εισαι εδω..Οσοι το αγνοησαν ειναι εξω,ξενητεια το λενε εδω,και ταχα τους λειπει η πατριδα,αλλα για τα στραβα της, κουβεντα.Βολευτικαν βλεπεις,και περσινα ξυνα σταφυλια.Α,και κατι ακομα ΚΟΥΛΗ.Οι σημερινοι ελληναραδες θα πολεμησουν για τα δικαιο και την δημοκρατια,οπως παντα,στις καλπες φυσικαμε το αναλογο αντιτιμο.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: