olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Εορτάζοντες την 19ην του μηνός Μαρτίου

Posted by IGOR στο Μαρτίου 19, 2018


ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ και ΔΑΡΕΙΑ

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΛΑΥΔΙΟΣ ο Τριβούνος, ΙΛΑΡΙΑ ή σύζυγος του, τα παιδιά τους ΙΑΣΩΝ και ΜΑΥΡΟΣ και οι μαζί μ’ αυτούς θανατοθέντες ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΓΧΑΡΙΟΣ

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΔΙΟΔΩΡΟΣ ο Πρεσβύτερος και ΜΑΡΙΑΝΟΣ ο Διάκονος

Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ο Τορναράς

Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Καραμάνος ή Κασσέτης

Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΕΚΤΟΣ

Αναλυτικά

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ και ΔΑΡΕΙΑ
ΟΙ Άγιοι αυτοί έζησαν στα χρόνια του βασιλιά Νουμεριανού (284). ο Χρύσανθος, γιος ειδωλολάτρη άρχοντα της Αλεξανδρείας (του Πολέμωνος), κατηχήθηκε στη χριστιανική πίστη από ένα χριστιανό επίσκοπο. Ή πληροφορία αυτή εξόργισε πολύ τον πατέρα του, πού προσπάθησε με πολλούς τρόπους να τον μεταπείσει. Μάταια όμως. Τότε, με τη βία του δίνει σύζυγο μια Ελληνίδα ειδωλολάτρισσα κόρη, τη Δαρείο, με την ελπίδα ότι θα επηρεάσει και θα επαναφέρει το γιο του στην ειδωλολατρία. ‘Αλλά ο Χρύσανθος είχε και αυτός το σχέδιο του. Στις συζητήσεις πού είχε με τη σύζυγο του, κατάφερε τελικά να την πείσει ότι ή αλήθεια βρίσκεται στη χριστιανική πίστη, επαληθεύοντας τα λόγια του Κυρίου μας, πού είπε: «Κάγώ εάν υψωθώ εκ της γης, πάντας ελκύσω προς έμαυτόν»1. Δηλαδή, αν εγώ υψωθώ δια του σταυρού από τη γη και αναληφθώ στους ουρανούς, θα ελκύσω προς τον εαυτό μου όλους, όχι μόνο τους Ιουδαίους, αλλά και τους Έλληνες ειδωλολάτρες, πού θα πιστέψουν σε ‘μένα. Πράγματι, ή Ελληνίδα ειδωλολάτρισσα Δαρεία, ελκυόμενη από το ηθικό άρωμα της χριστιανοσύνης, πού τόσο στόλιζε το σύζυγο της, μόνη της παρακάλεσε και τη βάπτισαν χριστιανή. Συμφώνησαν τότε να μείνουν και οι δύο παρθένοι και επιδόθηκαν στη χριστιανική Ιεραποστολή. Στο τέλος, μάλιστα, υπέστησαν μαρτυρικό θάνατο για το άγιο έργο τους. 1. Ευαγγέλιο Ιωάννου, ιβ’ 32.

Απολυτίκιο. Ήχος γ’. Θείας πίστεως.
Θειας πίστεως, τη έπιγνώσει, πάσαν έλιπες, πατρώαν πλάνην, και Χριστώ κατηκολούθησας Χρύσανθε, ω και προσάγεις Δαρείαν την πάνσεμνον, και συν αυτή τον αγώνα έτέλεσας. Μεθ’ ής πρέσβευε, δοθήναι τοις σε γεραίρουσι, πταισμάτων ίλασμόν και μέγα έλεος.

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΛΑΥΔΙΟΣ ο Τριβούνος, ΙΛΑΡΙΑ ή σύζυγος του, τα παιδιά τους ΙΑΣΩΝ και ΜΑΥΡΟΣ και οι μαζί μ’ αυτούς θανατοθέντες ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
Ό Κλαύδιος ήταν Τριβουνος στο αξίωμα στα χρόνια του βασιλιά Νουμεριανου (283-84). Σ’ αυτόν παρέδωσε ο έπαρχος Κελαρίνος τους Αγίους Χρύσανθο και Δαρεία, για να τους τιμωρήσει. Άλλ’ όταν είδε ότι το Άγιο ζευγάρι έμενε αβλαβές από τα βασανιστήρια, πίστεψε στον Χριστό και βαπτίστηκε μαζί με τη σύζυγο του Ίλαρία και τα παιδιά του Ιάσονα και Μαύρο. Καθώς επίσης, το ίδιο έπραξαν και οι στρατιώτες της φρουράς του. Τότε, τον μεν Κλαύδιο, αφού του έδεσαν ένα ογκόλιθο στο σώμα τον έριξαν στη θάλασσα και έτσι βρήκε ένδοξο μαρτυρικό τέλος. Τους δε γιους του, μαζί με τους στρατιώτες τους αποκεφάλισαν. Ή μητέρα τους Ίλαρία, παρέλαβε τα λείψανα τους και τα έθαψε. Σε μια από τις επισκέψεις της στον τάφο τους, την συνέλαβαν οι στρατιώτες του έπαρχου και την έσυραν για να τη θανατώσουν. Ή Ίλαρία τους παρακάλεσε να την αφήσουν πρώτα να προσευχηθεί, και έτσι κατά τη διάρκεια της προσευχής εξέπνευσε. ΟΙ υπηρέτριες της παρέλαβαν το σώμα της και το έθαψαν στον τάφο των γιων της. Σύμφωνα με άλλη παράδοση πέθανε με αποκεφαλισμό.

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΓΧΑΡΙΟΣ
Καταγόταν από τη χώρα των θυσάνων και συγκεκριμένα από την πόλη Βιλλασάτη (ή κατ’ άλλους Βιθλαπάτη ή Βιλλαπάτη). ΟΙ γονείς του τον είχαν αναθρέψει στη χριστιανική πίστη και διακρινόταν για το ανδρικό παράστημα και την ωραιότητα του. Όταν ήλθε στη Ρώμη, κίνησε την προσοχή των ανακτορικών για το έξοχο παρουσιαστικό του και το σπινθηροβόλο πνεύμα του. Αυτό δε έφθασε μέχρι τον Διοκλητιανό, πού τον προσέλαβε κοντά του και τον έκανε συγκλητικό. ΟΙ τιμές όμως και ή βασιλική εύνοια, έκαναν τον Παγχάριο ν’ αρνηθεί το Χριστό. Όταν το έμαθαν αυτό ή μητέρα του και ή αδελφή του, λυπήθηκαν πολύ. Του έγραψαν τότε μια συγκινητικότατη επιστολή, πού τον ικέτευαν να επανέλθει στην πίστη του Χρίστου, έστω και με θυσία της ζωής του. Ευτυχώς ή επιστολή, επανέφερε το νεαρό Παγχάριο στον εαυτό του. Κατάλαβε το ολίσθημα στο οποίο έπεσε, και το ρεύμα της μετανοίας κατέκλυσε την ψυχή του. Τότε χωρίς καθυστέρηση, ομολόγησε μπροστά στους ανακτορικούς την χριστιανική πίστη. ο Διοκλητιανός, υπόθεσε στην αρχή ότι ο Παγχάριος υπέστη κάποια διανοητική τρέλα. ‘Αλλ’ όταν πείστηκε για την σοβαρότητα του πράγματος, εξοργισμένος, διέταξε και αποκεφάλισαν τον Παγχάριο.

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΔΙΟΔΩΡΟΣ ο Πρεσβύτερος και ΜΑΡΙΑΝΟΣ ο Διάκονος
Μαρτύρησαν αφού τους έκλεισαν ερμητικά μέσα σε μια σπηλιά.

Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ο Τορναράς
Ό νεομάρτυρας αυτός συναναστρεφόταν πολύ με Τούρκους και ήλεγχε την πίστη τους. Κάποια μέρα όμως, οι Τούρκοι, με φθονερά κίνητρα, τον πίεσαν να γίνει Τούρκος. Επειδή ο Δημήτριος δεν θέλησε, τον έφεραν στον κριτή και ψευδομαρτύρησαν ότι δήθεν έβρισε την πίστη τους. ο δε κριτής διέταξε να τον δείρουν ανελέητα, μέχρι να γίνει Τούρκος. Οι Τούρκοι τότε τον βασάνισαν με μεγάλη σκληρότητα, αλλά βλέποντας την αμετάθετη γνώμη του Δημητρίου, και με απόφαση του κριτή τον αποκεφάλισαν το 1564 και έτσι έλαβε το αμάραντο στεφάνι του μαρτυρίου.

Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Καραμάνος ή Κασσέτης
Ό νεομάρτυρας Νικόλαος Καραμάνος ήταν έγγαμος και ζούσε στη Σμύρνη, και όταν κάποτε βρέθηκε σε κατάσταση θυμού είπε ότι θα γίνει Τούρκος. Μόλις άκουσαν αυτό οι εκεί παρευρισκόμενοι Τούρκοι τον άρπαξαν και τον οδήγησαν στον κριτή. Ανακρινόμενος ο Νικόλαος, αρνήθηκε να γίνει Τούρκος, παρά τα βασανιστήρια πού ακολούθησαν και παρά τις πιέσεις της μητέρας του και της συζύγου του. Τότε ο κριτής διέταξε και του έκαναν περιτομή με τη βία, άλλ’ ο Νικόλαος συνεχώς διακήρυττε ότι είναι χριστιανός. Ακολούθησαν για 36 συνεχείς ολόκληρες ήμερες φρικτά βασανιστήρια, πού κατέπληξαν και αυτούς ακόμα τους ξένους στη Σμύρνη. Μεταξύ αυτών και τον Ιησουΐτη Vabois, πού έγραψε και το μαρτύριο του Αγίου. Τελικά, αφού ο Νικόλαος έμεινε σταθερός στην πίστη του, άπαγχονίστηκε στις 19 Μαρτίου 1657, στη Σμύρνη, Μ. Πέμπτη και ώρα 9 το πρωί, σε ηλικία 34 χρονών. Το λείψανο του Άγιου, αφού το έδεσαν με ένα ογκόλιθο, το έριξαν στη θάλασσα. Άλλα κάποιος Λατίνος, πού βρισκόταν στη Σμύρνη, το έβγαλε και το πήγε στην Ευρώπη. Στους Συναξαριστές ή μνήμη του Αγίου αναφέρεται την 6η Δεκεμβρίου.

Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΕΚΤΟΣ
Λανθασμένα αναφέρουν τη μνήμη του αυτή τη μέρα, ορισμένοι Συναξαριστές. Ή κυρίως μνήμη του συγκεκριμένου Άγιου Ανεκτού είναι στις 10 Μαρτίου, μαζί μ’ αυτή του Αγ. Κοδράτου και των λοιπών μαζί μ’ αυτόν μαρτυρησάντων Αγίων.

8 Σχόλια to “Εορτάζοντες την 19ην του μηνός Μαρτίου”

 1. ΗΛΙΑΣ said

  Για πες μου ρε προδότη » IOS IOYDAIOKTONOS»

  Στον τελευταίο απελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων εναντίον τους εισβολείς κωλοΝαζιστές, όταν η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ύψωσαν το λάβαρο της αντίστασης και εδραίωσαν το ΕΑΜ\ΕΛΑΣ που ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, που ήσασταν εσείς οι «εθνικόφρονες»/βασιλόφρονες Χίτες/ΤαγμασφΑΛΙΤΕΣ/ΧΕΣΤΑυγίτες, Ε;

  Αχ, ναι. Φιλικά πλάι πλάι …. με τους ΝΑΖΙ (του οποίους ακόμα υμνείτε)!!!!! Σφάζοντας ΜΑΖΙ τον άμαχο πληθυσμό του ΛΑΟΥ μας (βαρβαρότητες που επίσης ακόμα υμνείτε).

  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ !!!!!!!

  Μου αρέσει!

  • Θεόφιλος said

   Από τον Λυκούργο τον νομοθέτη.
   Ο Λυκούργος ο νομοθέτης, σχεδιάζοντας να διεκδικήσει τους πολίτες του από την πρώην πολυτέλεια τους και να τους φέρει σε μια πιο νηφάλια πορεία ζωής και να τους κάνει γενναίους άνδρες (γιατί ήταν τότε χαλαροί και ευαίσθητοι), μεγάλωσε δύο κουτάβια από την ίδια οικογένεια. ένα που κράτησε στο σπίτι, τον ανέθρεψε τρυφερά και τον τροφοδότησε καλά. αλλά το άλλο τό δίδαξε να κυνηγά και το χρησιμοποίησε για να κυνηγήσει. Και τα δύο αυτά σκυλιά τα έφερε στη δημόσια συνάθροιση και έβαλε μερικά αποκόμματα κρέατος εκεί και αφήνοντας ταυτόχρονα ένα λαγό, καθένα από τα σκυλιά έτρεξε με λαιμαργία σε αυτό που είχε συνηθίσει. Και για τόν κυνηγό που έπιασε τον λαγό, ο Λυκούργος είπε:… η εκπαίδευση έχει μεγάλη δύναμη στην αύξηση των κακών ή καλών κλίσεων, Ως εκ τούτου, συμπατριώτες, η εξαιρετική μας γενετική κληρονομιά(εξ Ηρακλέους)…, μας κερδίζει ελάχιστα, εκτός αν μαθαίνουμε και ασκούμε όλη μας τη ζωή σε τόσο διάσημες εκμεταλλεύσεις που τον έκαναν(τον Ηρακλη) ως τον πιο ευγενή και πιο λαμπρό στον κόσμο.
   «…Λυκοῦργος ὁ νομοθέτης βουλόμενος ἐκ τῆς προϋπαρχούσης διαίτης τοὺς πολίτας εἰς σωφρονεστέραν βίου τάξιν μετάγειν καὶ καλοκαγαθικοὺς ἀπεργάζεσθαι ἁβροδίαιτοι γὰρ ἦσαν δύο σκύλακας ἀνέθρεψε ταὐτοῦ πατρὸς καὶ μητρὸς γενομένους καὶ τὸν μὲν εἴθισε περὶ λιχνείας οἴκοι ἐάσας: τὸν δὲ ἑπαγόμενος ἤσκησε περὶ κυνηγέσια. ἔπειτα ἀγαγὼν εἰς τὴν ἐκκλησίαν ἔθηκεν ἀκάνθας καὶ λιχνείας τινάς, ἀφῆκε δὲ καὶ λαγών: ἑκατέρου δ᾽ ἐπὶ τὰ συνήθη ὁρμήσαντος καὶ θατέρου τὸν λαγὼν χειρωσαμένου, εἶπεν, ‘ὁρᾶτε, ὦ πολῖται, ὅτι ταὐτοῦ γένους ὑπάρχοντες ἐν τῇ τοῦ βίου ἀγωγῇ παρὰ πολὺ ἀλλήλων διάφοροι ἀπέβησαν, καὶ ποιητικωτέρα τῆς φύσεως ἡ ἄσκησις πρὸς τὰ καλὰ τυγχάνει;» Πλούταρχος Λακωνικά Αποφθέγματα 53.

   Από πού και ως που IOS IOYDAIOKTONOS οι Εβραίοι ήταν ή και είναι Κομουνιστές; Ο Κομμουνισμός είναι ένα πολίτευμα που εναντιώνεται ΣΦΟΔΡΑ στην Τυραννία.
   ΣΕ Γενικές γραμμές, ο Κομμουνισμός στην πιο ανεπτυγμένη και ολοκληρωμένη έκφρασή του είναι Ουτοπία, όπου ο Λαός ΕΙΝΑΙ Αυτοκυβέρνητος. Τέτοιο πολίτευμα απαιτεί ανώτερη νοητικότητα, πιο αναπτυγμένη αίσθηση ΕΥΘΗΝΗΣ, μεγαλύτερη κοινωνική και πολιτική παρουσία, και πιο ιδιαιτέρως απαράμιλλη ΕΘΝΙΚΗ συνείδηση.
   ΌΤΙ και να ειπωθεί για τον Κομμουνισμό, στα σίγουρα οι κομμουνιστές ΔΕΝ είναι Εθνομηδενιστές.

   Το θέμα μου εδώ δεν είναι Πολιτική εντριβή. Πέρα πολιτικών ιδεολογιών ας εννοήσουμε τι περιγράφει τον ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ, και πώς διαφέρει αυτός από όλους τους άλλους λαούς.

   Εγώ προσωπικά λατρεύω την Αθηναϊκή Δημοκρατία, και ΔΕΝ εννοώ με αυτόν τον όρο, την υβριστική ΨΕΥΔΟ-δημοκρατία των λαών των ημερών μας.

   Είναι Αδύνατον Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ εννοηθεί και να εκφραστεί από ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην ψυχοσύνθεση.

   ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ εννοηθεί από τους Βάρβαρους, που σκέπτονται εκ φύσεως τους, ως εξαρτώμενα όντα, και έχουν έμφυτη την ανάγκη για υποταγή σε κάτι ανώτερο τους, εξ ανάγκης, ως θα αναλύσουμε πιο κάτω.

   ΤΟ κύριο σημείο εδώ πέρα είναι να εννοηθεί ότι ο όποιος άνθρωπος θέλει αφέντη επάνω του να τον οδηγεί και να τον προστάζει, είναι ΑΔΥΝΑΜΟ άτομο. Και όπου υπάρχει αδυναμία υπάρχει Φόβος. Και όπου υπάρχει φόβος υπάρχει ΜΙΣΟΣ, ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ, ζωώδη Ένστικτα και οι αναμενόμενες αντιδράσεις τέτοιων ενστίκτων, πανικόβλητες κινήσεις, ύπουλες συμπεριφορές, ΒΙΑΙΕΣ και μανιακές αντιδράσεις…,

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την άλλη πλευρά, έδειξαν εξ αρχής της υπάρξεώς τους την ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΕΧΘΕΙΑ προς φράχτες και συρματοπλέγματα, Τύραννους και Εξουσιαστές, βασιλείς και ολιγαρχίες που σφίγγουν ασφυκτικά την ΑΤΟΜΙΚΗ Ελευθερία και πολιτική δράση του ατόμου.
   Ο ΈΛΛΗΝΑΣ είναι εκ Φύσεως του, το πιο εξελιγμένο Ων στην Γή, και ο πιο Δημιουργικός άνθρωπος.
   Το πρόβλημα όμως είναι ότι Ο ΕΛΛΗΝΑΣ χρειάζεται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του από ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ, θρησκευτικά και Πολιτικά, για να λάμψει το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.
   Ή δημιουργικότητα του και η ανωτερότητα του έγινε ΠΙΟ εμφανής κατά τα χρυσά έτη της Αθηναϊκής και κάθε άλλης Ελληνικής Δημοκρατίας ΤΟΥ, όταν οι Έλληνες απολάμβαναν αυτήν την Ελευθερία που του παρείχε το Πολιτικό του Δημοκρατικό Σύστημα, καμωμένο από αυτόν τον ΙΔΙΟ τον Έλληνα για την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία του.

   Όταν μιλάμε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ή Κομουνισμό, μιλάμε για πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ των πιο ανώτερων πολιτικών συστημάτων, που παρέχουν στον άνθρωπο την βασική προστασία των δικαιωμάτων του, πρωτίστως την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ, και Κοινωνικής και Πολιτικής δράσεως.

   Αυτά τα δύο συστήματα είναι ΑΝΤΙΘΕΤΑ από την Εβραϊκή Θεοκρατική Τυραννία.

   Αυτά τα δύο Συστήματα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντίθετα από έννοιες επίσης ΤΥΡΑΝΝΙΚΕΣ, όπως, Βασιλεία, Ολιγαρχία, μοναρχία…

   ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ με το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, σε λαούς ΥΠΟ-αναπτυγμένους, κοινωνικά, πολιτικά και πνευματικά, δηλαδή εν ολίγης ΨΥΧΙΚΑ, η ιδέα ανεξαρτησίας του ατόμου, μέσα στο κοινωνικό σύνολο, χωρίς την παρουσία ανταγωνιστικής δυσλειτουργίας ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

   Στην Εβραϊκή κοινωνία ο Ιεχωβά θεός είναι ΤΟ ΠΑΝ, ο καθ’ εικόνα και ομοίωση του λαού του, όπου παρατηρείται η υποανάπτυκτη Εβραϊκή φύση και νοημοσύνη, η οποία ΔΕΝ είναι ικανή και ανεπτυγμένη αρκετά, να εννοήσει συμπαντικές πνευματικές και ψυχικές διαστάσεις πέραν της Εξαρτήσεως ΤΟΥ ανθρώπου σε ἘΞΩ του εαυτού δυνάμεις.

   Για αυτόν λοιπόν τον λόγο, οι Σημιτικοί και οι Ευρωπαϊκοί λαοί(Παρόμοιοι ψυχικά/πνευματικά), ΙΣΤΟΡΙΚΑ δημιουργούσαν και διατηρούσαν θεότητες και πολιτικά συστήματα που αντανακλούσαν την ατομική ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους, να διευθύνουν την ζωή τους, χρειαζούμενοι κάποιον ΤΥΡΑΝΝΟ ηγέτη ΚΑΙ θεό, κάποιον ημίθεο και ισόθεο, να τους διευθύνει, να τους αγορεύει νόμους, του λέει πώς πρέπει να σκέπτονται, πώς να πράττουν, ως και τι απαγορευόταν. ΈΤΣΙ ΜΟΝΟΝ Με ΤΥΡΑΝΝΙΚΑ συρματοπλέγματα, ήσαν ικανοί να επιβιώνουν κοινωνικά χωρίς να αλληλοσκοτώνονται.

   Και οι Εβραίοι και οι Ευρωπαίοι, έχουνε αποδείξει ΙΣΤΟΡΙΚΑ την ΒΙΑΙΗ φύση τους, την εξαρτώμενη φύση τους, την ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ιδιοσυγκρασία τους, διότι και οι δύο, έχουν ΚΟΙΝΑ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ χαρακτηριστικά! Αυτοί οι λαοί πράττουν σύμφωνα με ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ από κάποιον ή και κάποιους Τύραννους.

   Το έχουμε δεί περίτρανα στην Παλαιά Διαθήκη, όταν οι Εβραίοι(τότε Βαάλ Πολυθεϊστές και ειδωλολάτρες) σκοτώνανε τους γηγενείς πληθυσμούς της Μέσης Ανατολής ώστε να δημιουργήσουν το κρατίδιο τους εις ΤΟ ΟΝΟΜΑ των θεών τους, αφήνοντας τα πάντα πίσω τους ΤΕΦΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Το είδαμε ΠΑΛΙ με τους Εβραίους όταν οι αιρετικοί μεταξύ τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν έναν ΤΥΡΑΝΝΟ θεό-τον Ιεχωβά-, και να απορρίψουν όλους τους άλλους Τυραννικούς θεούς τους(Αρχικά ήταν πολυθεϊστές και ειδωλολάτρες με μία από τις τρεις κυρίες θεότητές τους τον Βαάλ), έτσι σκοτώνοντας και εξολοθρεύοντας τον ίδιο το λαό τους που δεν ασπαζότανε την Νέα μονοθεϊστική θρησκεία των ολίγων αιρετικών, κατ’ ΕΝΤΟΛΗ/ΔΙΑΤΑΓΗ και εις το όνομα του μόνου πιά ΤΥΡΑΝΝΟΥ Θεού τους.

   Το είδαμε και με τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, που αναμφιβόλως ήταν ΕΒΡΑΙΚΟ θρησκευτικό δημιούργημα, ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΙΡΕΣΗ, ολίγων Εβραίων αιρετικών που έπλασαν έναν ΝΕΟ ΤΥΡΑΝΝΟ ΙΣΟΘΕΟ, τον ΙΗΣΟΥ, μέσα από τά γραπτά της Παλαιάς Βίβλου. Αυτοί οι Νέοι Αιρετικοί Εβραίοι-ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ- ΕΠΙΣΗΣ χρησιμοποίησαν απάνθρωπη ΒΙΑ ακριβώς όπως και ο Εβραϊκός λαός εις τον οποίον γεννηθήκανε, και ως είναι στην ψυχοσύνθεσή τους.
   Το ανίερο έργο αυτής της ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΒΙΑΣ έφερε τά ποθητά αποτελέσματα εδραιώσεως της Εβραϊκής Αιρετικής Θρησκείας σε όλους τους λαούς στους οποίους έφθασε, αφήνοντας τα πάντα πίσω της ΤΕΦΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Και όταν έφθασε αυτό το Νέο Αιρετικό Εβραϊκό θρήσκευμα ο Χριστιανισμός στην Ελλάδα, όλα γίνανε ΤΕΦΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Το είδαμε στην Πατρίδα ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ, στην λεηλασία και στο Γκρέμισμα ΌΛΩΝ των Ναών των Ελλήνων με αυτοκρατορικά διατάγματα αρχίζοντας από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Μέγα Κωνσταντίνο της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας-γνωστή με το Ψευδώνυμο Βυζάντιο ή Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία, όπου ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ εφόσον ΤΟΤΕ αποκεφαλίστηκε ο Ελληνισμός ΒΙΑΙΑ, πολύ ΒΙΑΙΑ και ΤΡΑΓΙΚΑ).
   Οι αυτοκράτορες αυτοί, ο ένας μετά τον άλλο στο ΟΝΟΜΑ της Αληθούς ΠΙΣΤΕΩΣ στον ΤΥΡΑΝΝΟ Ιησού, την Χριστιανική ΠΙΣΤΗ, γκρεμίζανε τους Ναούς στους Ολύμπιους Θεούς, σκοτώνανε τους Έλληνες ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, καταστρέφανε τις πόλεις τους, τις σχολές τους, την Γραμματεία τους-ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ, πουλώντας βιβλία σε ξένους, καίγοντας ΟΜΑΔΙΚΑ ρωμιούς( ΥΠΟ Ρωμαίων υποταγείς Πληθυσμούς) μαζί με τα βιβλία τους, αναγκάζοντας τους ρωμιούς να φέρνουν για καταστροφή τα δικά τους βιβλία, και όσοι πιάνονταν να τα έχουν καιγόντουσαν ζωντανοί με αυτά- καταστρέφοντας τον καλλιτεχνικό τους πλούτο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ την χρήση της λέξεως ΕΛΛΑΣ και ΈΛΛΗΝ επί ΠΟΙΝΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ, και εκδιώκοντας τους Έλληνες μέσω τρομερών Γενοκτονιών.

   Το είδαμε και στην Ευρώπη, όπου όλοι οι λαοί, επίσης εκδιωχθήκαν από την ΝΕΑ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΙΚΗ Θρησκευτική Τυραννία.

   Και ΜΕΤΑ αυτοί οι Ευρωπαϊκοί Βάρβαροι λαοί, Χρησιμοποίησαν την ΙΔΙΑ ΒΑΡΒΑΡΗ ΒΙΑΙΑ κακομεταχείριση: «ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ-ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» για να εξοντώσουν γηγενείς λαούς σε άλλες Ηπείρους, όπου ήθελαν να εδραιώσουν αποικίες.

   Το είδαμε αυτό στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Κεντρική και Νότιο Αμερική, Αφρική, Αυστραλία, Κίνα, Ινδίες,…, από τους Ευρωπαϊκούς λαούς-Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία,…,κλπ., ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ ήταν ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ- «ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ-ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» και το αποτέλεσμα ήτανε ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΕΦΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Το είδαμε και με την άνοδο του Χριστιανού Τύραννου Χίτλερ, και τήν Γερμανική του Εισβολή στις Ευρωπαϊκές χώρες. ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ των Γερμανών ήταν ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΛΕΥΚΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ- χρησιμοποιώντας ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ «ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ-ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ», και το αποτέλεσμα ήταν (54.000.000) πενήντα τέσσερα εκατομμύρια ΝΕΚΡΟΙ, όλα ΤΕΦΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Το είδαμε και το βιώσαμε στην Ελλάδα ΜΑΣ!

   Βλέπετε λοιπόν, ότι η Τυραννία ΔΕΝ Είναι Ελληνικό χαρακτηριστικό.

   Η Τυραννία είναι Βάρβαρη Έκφραση ΒΑΡΒΑΡΩΝ ανθρώπων, πνευματικά και ψυχικά κατώτεροι των Ελλήνων.

   Ο Τύραννος επιβάλλεται ΜΕΣΩ ΒΙΑΣ-ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

   Όποιος λοιπόν άνθρωπος σε εκβιάζει να ακολουθήσεις αυτόν ή να πεθάνεις είναι ΒΑΡΒΑΡΟΣ άνθρωπος, κτηνώδης και απάνθρωπος. Με απλά λόγια είναι Τύραννος, εφόσον και η λέξη τυραννία εκφράζει μαρτύριο, πόνο, πάθηση, δυστυχία…,

   Αυτήν την Τυραννία βλέπουμε στην Εβραϊκή Ιστορία και θρησκεία τους και Παλαιά Διαθήκη, όπου οι αντιπρόσωποι του Εβραϊκού Λαού και ο θεός τους ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ.

   Αυτήν την Τυραννία βλέπουμε στην Καινή Διαθήκη, όπου οι Χριστιανοί Ιδρυτές του Χριστιανισμού, (οι Εβραίοι μηδενός εξαιρουμένου Ευαγγελιστές, και Απόστολοι), οι Χριστιανοί Απολογητές, οι εκχριστιανισμένοι Ηγέτες, και ο Ιησούς Χριστός όλοι τους ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ.

   Εν ολίγης οι λαοί που υπηρετούν μετ ’επαίνου Τύραννους είναι σαν και τους Τύραννους ηγέτες τους Ψυχικά και Πνευματικά κατώτερα όντα, βάρβαρα στην φύση, άκρως ΑΝΤΙΘΕΤΑ του Ελληνικού Πνεύματος.

   Δια αυτόν τον λόγο Ιστορικά δεν παρήγαγαν αξιόλογο Πολιτισμό, ως είχαν δημιουργήσει οι Έλληνες.

   Ο Έλληνας λοιπόν ΔΕΝ υπηρετεί ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ(θεούς όπως τον Ιεχωβά, θνητούς όπως τον Μωάμεθ, αγίους Ιεχωβικούς και Χριστιανούς, υιούς όπως τον Ιησού, και ανθρώπους Εξουσίαστές όπως τον Χίτλερ, τον Τρούμαν, τον Τσόρτσιλ, τον Σαρόν, τον Μουσσολίνι,…και παρόμοια απάνθρωπα εκτρώματα που πλημμύρισαν την ανθρωπότητα στο αίμα…

   ΔΙΟΤΙ η ΤΥΡΑΝΝΙΑ αναγνωρίζεται από τις ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ της σε ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, από την απεριόριστη ΒΙΑ-ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ»

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την άλλη πλευρά, έδειξαν εξ αρχής της υπάρξεώς τους την ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΕΧΘΕΙΑ προς φράχτες και συρματοπλέγματα, Τύραννους και Εξουσιαστές, βασιλείς και ολιγαρχίες που σφίγγανε ασφυκτικά την ΑΤΟΜΙΚΗ Ελευθερία και πολιτική δράση του ατόμου.

   Ο ΈΛΛΗΝΑΣ είναι εκ Φύσεως το πιο εξελιγμένο Ων στην Γή, και ο πιο Δημιουργικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι Ο ΕΛΛΗΝΑΣ χρειάζεται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του από ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ, θρησκευτικά και Πολιτικά, για να λάμψει το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.

   Ή δημιουργικότητα του Έλληνα και η ανωτερότητα του έγινε εμφανής κατά τα χρυσά έτη της Αθηναϊκής και κάθε άλλης Ελληνικής Δημοκρατίας, όταν οι Έλληνες απολάμβαναν αυτήν την Ελευθερία που τους παρείχε το Πολιτικό τους Δημοκρατικό Σύστημα, καμωμένο από αυτόν τον καθαυτού Έλληνα για την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία του.

   Όταν μιλάμε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ή Κομουνισμό, μιλάμε για πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ των πιο ανώτερων πολιτικών συστημάτων, που παρέχουν στον άνθρωπο την βασική προστασία των δικαιωμάτων του, πρωτίστως την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ, και Κοινωνικής και Πολιτικής δράσεως.

   Αυτά τα δύο συστήματα είναι ΑΝΤΙΘΕΤΑ από την Εβραϊκή Θεοκρατική Τυραννία.

   Αυτά τα δύο Συστήματα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντίθετα από έννοιες επίσης ΤΥΡΑΝΝΙΚΕΣ, όπως, Βασιλεία, Ολιγαρχία, μοναρχία…και Ευρωπαϊκή Οχλαγωγία.

   Κάποιοι δήθεν Εθνικοσοσιαλιστές, προτρέπουν αδαής νεαρούς Έλληνες και Ελληνίδες να θεωρούν εθνικό τους καθήκον να σφαγιάσουν όλους τους Έλληνες που είναι διαφορετικοί πολιτικά ή και θρησκευτικά.

   Πώς διαφέρει αυτή η γενοκτονία από τις γενοκτονίες εναντίων των Ελλήνων από τους Χριστιανούς;
   ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!

   Αυτή Η ΒΙΑΙΑ και ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ Μέθοδος επιβολής λέγεται ΕΒΡΑΙΚΗ, γεννήθηκε από τους Σημίτες, και επεκτάθηκε μέσω των χριστιανών και Ισλαμιστών(δύο θρησκεύματα γεννημένα από τον Εβραϊσμό) σε όλη την γη, όπως και αναφέραμε πιο πάνω, στο όνομα του Ιεχωβά, στο όνομα του Ιησού, στο όνομα του Μωάμεθ, στο ΌΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ!

   ΡΩΤΑΩ:
   Ποιος λοιπόν είναι ο ΈΛΛΗΝΑΣ;
   Είναι μήπως Αυτός που σκοτώνει άλλους Έλληνες λόγω πολιτικών και θρησκευτικών μισαλλοδοξιών;

   ΕΙΠΕΣ ΝΑΙ ;

   Τότε δεν διαφέρεις από τον Σαρόν και τον κάθε Εβραίο Εγκληματία. ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ στην φύση σου από τον ΚΟΙΝΟ βάρβαρο Ανατολίτη, Αφρικανό και Ευρωπαίο.

   ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ είναι το χρώμα του ανθρώπου που τον κάνει ανώτερο.

   ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ είναι τα πολιτικά πιστεύω του ανθρώπου που τον κάνουν ανώτερο.

   ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ είναι ο πολυθεϊσμός ή ο μονοθεϊσμός που κάνει τον άνθρωπο ανώτερο.

   Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ του ανθρώπου βρίσκετε στο γονίδιο του, στην Ψυχοσύνθεσή του, και ΕΙΝΑΙ κληρονομική. Εάν αυτή η κληρονομική του τάση τείνει ΠΡΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑ και καλλιεργηθεί με σωστή μόρφωση, μέσα σε Ελεύθερο περιβάλλον, τότε αυτό που παρατηρείται είναι η δημιουργία μίας πανέμορφης ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, με Λαμπρό Πολιτισμό, και ΜΕΓΑΛΑ Επιτεύγματα.
   ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
   Ας ΜΑΘΟΥΜΕ Από τον Λυκούργο τον νομοθέτη, όπως αναφέρθηκα στην αρχή αυτού του Διαλόγου.

   ΟΜΩΣ:
   Εάν αυτή η κληρονομική του τάση ΔΕΝ τείνει Προς Ευγένεια, τότε με βάρβαρη μόρφωση(Χριστιανική ή ισλαμική ή όποια άλλη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ μάθηση), μέσα σε τυραννικό περιβάλλον, αυτό που παρατηρείται είναι η δημιουργία μίας Κοινωνίας πρωτόγονης, απάνθρωπης και χυδαίας, που γίνεται ακόμα πιο βάναυση και πιο ζωώδης από ότι ήταν αρχικά.
   Αυτό γίνανε οι Ρωμαίοι, οι Γερμανοί, οι Ισπανοί, οι Γάλλοι, και Άγγλοι,…όλοι όσοι διδάχθηκαν τον Χριστιανισμό-την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Εβραϊκή Μέθοδο Επιβολής.
   Το ίδιο παρατηρείται και σε άλλους λαούς παρομοίων βάρβαρων θρησκειών.

   Και ΤΕΛΙΚΑ πού είναι οι Έλληνες, ΑΥΤΟΙ οι ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;

   ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΕΣΥ, ΕΓΩ, ο Γείτονας σου,…., ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ υποδουλωμένοι για δύο χιλιάδες χρόνια, χωρίς την πρέπουσα μόρφωση, ταπεινωμένοι, υβρισμένοι, και εξαθλιωμένοι.
   Εχθροί του Έλληνα ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ,
   αρχίζοντας από την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ,
   και μετά την ΡΩΜΑΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ
   και μετά την ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ,
   Και μετά την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ,
   Και τώρα την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ Καπιταλιστική ΚΑΤΟΧΗ.

   Και όποιος από εσάς θέλει να σκοτώσει ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ τους Έλληνες-γιατί οι Έλληνες ΘΥΜΑΤΑ είναι-

   ΤΟΤΕ………….ΤΟΤΕ……….
   ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,

   εφόσον με μια τέτοια ΠΡΑΞΗ ΜΙΣΟΥΣ ενδυναμώνει ΜΟΝΟΝ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ, εφόσον μόνον ΤΥΡΑΝΝΟΙ επωφελούνται από τέτοιες απάνθρωπες πράξεις.

   Και τι καλό βγαίνει από την σφαγή των Ελλήνων;
   ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, μία άλλη ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ,
   μία άλλη ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ.

   Και ποιος θα ποθούσε ένα τέτοιο μαρτύριο για την Ελλάδα;
   Ο ΕΧΘΡΟΣ της Ελλάδας, ΦΥΣΙΚΑ,
   ένας ΤΥΡΑΝΝΟΣ,
   ένας ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

   Αν θέλεις μια ΕΛΛΑΔΑ για τους Έλληνες, τότε αμύνσου ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, άσχετα πολιτεύματος,

   ΚΑΙ
   Καταδίκασε ΟΛΟΥΣ τους Δυνάστες της, τους ξενόφερτους Τυράννους, Ιεχωβά, Ιησού, Ευρωπαίους, Αμερικανούς, Χιτλερικά Τάγματα, ρασοφόρους, εγχειρίδια τρομοκρατίας μέσα στις εκκλησίες και στα σχολεία…,

   Άφησε τους Έλληνες να επιστρέψουν στις ρίζες τους….
   ΚΑΙ ΤΟΤΕ
   ΤΟΤΕ αυτοί θα δημιουργήσουν το ΤΕΛΕΙΟ πολιτικό Σύστημα αυτό που τους αντιπροσωπεύει καλλίτερα Ψυχικά και Πνευματικά.
   Δἐν χρειάζονται απαγορεύσεις.
   Απαιτείται ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

   Και εάν έχεις πρόβλημα με αυτό
   ΤΟΤΕ,…………..,
   ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!

   Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ.

   Ο Ανθέλληνας ακολουθεί τήν ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ της ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ:

   Ας δούμε τήν Εβραϊκή Μέθοδο βίαιας επιβολής, όπου εάν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς, να κάνεις συλλαλητήριο, να εκφραστείς, να εκφράσεις φυσικές ανάγκες, τιμωρείσαι με ΘΑΝΑΤΟ. Η ΤΥΡΑΝΝΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ!
   Αρ. 11,1: Μετά πορείαν τριών ημερών έφθασαν οι Ισραηλίται εις έρημον περιοχήν. Εκεί ο λαός εγόγγυζε και εξεφράζετο με ασέβειαν εναντίον του Κυρίου. Ηκουσεν ο Κυριος αυτά, ωργίσθη και ηγανάκτησεν εναντίον αυτών. Φωτιά εκ μέρους του Κυρίου ήναψε μεταξύ των Ισραηλιτών και κατέφαγεν ένα μέρος από το στρατόπεδον των Ισραηλιτών.
   ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ θεός Ιεχωβάς να σκοτώνει τούς διαμαρτυρημένους Ισραηλίτες που υπέφεραν απο τίς κακουχίες.

   Οι Ισραηλίτες πεινάνε, ας δούμε τι τους έκανε ο Τύραννος θεός τους:
   Αρ. 11,4 Πολλοί Αιγύπτιοι αναμιχθέντες με τους Ισραηλίτας εις την έρημον και ακολουθήσαντες αυτούς εκυριεύθησαν από πολλάς υλικάς επιθυμίας. Εκάθισαν λοιπόν αυτοί, μαζή δε με αυτούς και οι Ισραηλίται, και έκλαιον και έλεγον• “ποιός θα μας δώση κρέας να φάγωμεν;

   Και ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ θεός τους τους προστάζει να φάνε ασταμάτητα το κρέας(ορτύκια) που τους έστειλε ωσότου να πεθάνουνε.
   Αρ. 11,20 Ολας τας ημέρας ενός μηνός ολοκλήρου θα τρώγετε κρέας, έως ότου εξέλθη από τις μύτες σας, και θα γίνη δια σας χολέρα η πολυφαγία, διότι εδείξατε παρακοήν στον Κυριον, που είναι πάντοτε μαζή σας βοηθός, και γογγύζοντες εκλαύσατε ενώπιόν του λέγοντες• Διατί εφύγαμεν από την Αίγυπτον;”
   ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ τούς Ισραηλίτες να θανατώνονται από τόν ΤΥΡΑΝΝΟ θεό Ιεχωβά γιατί παραπονιόντουσαν από τήν πείνα… Αρ. 11,33 Τα κρέατα από τα ορτύκια ήσαν ακόμη εις τα δόντια των και δεν είχαν ακόμη σταματήσει να τρώγουν, όταν ο Κυριος εξωργίσθη εναντίον του λαού δια την λαιμαργίαν και εθανάτωσε πολλούς από αυτούς….»

   Ας δούμε επίσης πώς η Τυραννία είναι ορισμένη από τον Τύραννο θεό Ιεχωβά:
   Αρ. 16,12 Εστειλεν ο Μωϋσής και εκάλεσε τον Δαθάν και τον Αβειρών, τους υιούς του Ελιάβ, και εκείνοι απήντησαν• “δεν ερχόμεθα•

   Αρ. 16,13 μήπως είναι μικρόν αυτό που μας έκαμες, ότι μας έβγαλές από την Αίγυπτον δια να μας οδηγήσης εις γην ρέουσαν γάλα και μέλι, εις δε την πραγματικότητα μας έφερες εις την έρημον, δια να μας θανατώσης; Και θέλεις δια της βίας να καθήσης επάνω μας ως άρχων;
   Αρ. 16,14 Που είναι η γη η ρέουσα γάλα και μέλι, εις την οποίαν μας εισήγαγες και της οποίας τους αγρούς και τους αμπελώνας μας έδωκες κληρονομίαν; Ασφαλώς προσπαθείς να τυφλώσης τους οφθαλμούς των ανθρώπων τούτων. Ημείς δεν ερχόμεθα”.
   Αρ. 16,26 Ο Μωϋσής ωμίλησε προς τον λαόν του Ισραήλ και είπε• “απομακρυνθήτε από τας σκηνάς των σκληρών αυτών ανθρώπων και μη εγγίζετε τίποτε, από όσα πράγματα ανήκουν εις αυτούς, δια να μη καταστραφήτε μαζή των εξ αιτίας της αμαρτίας των”.
   Αρ. 16,28 Είπεν ο Μωϋσής προς όλους αυτούς• “με όσα θα γίνουν τώρα θα μάθετε ότι ο Κυριος με έστειλε να κάμω αυτά τα έργα, ότι δεν ήλθα από τον εαυτόν μου αυτόκλητος….
   Αρ. 16,30 Αλλ’ εάν ο Κυριος δείξη θαύμα τρομερόν και ανοίξη η γη το στόμα της και καταπίη αυτούς και τας οικογενείας των και τας σκηνάς των και όλα όσα τους ανήκουν, και καταβούν έτσι εις στιγμήν χρόνου ζωντανοί στον άδην, τότε θα μάθετε καλά ότι οι άνθρωποι αυτοί εξώργισαν τον Κυριον με την επανάστασίν των”….
   Αρ. 16,35 Πυρ δε προερχόμενον κατ’ ευθείαν από τον Κυριον εξήλθε και κατέφαγε τους διακοσίους πεντήκοντα άνδρας,…»

   ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ότι η δικτατορία και Τυραννία επιβάλλεται στον λαό μέσω θρησκείας, όπου ο ΑρχιΤΥΡΑΝΝΟΣ είναι ο Ιεχωβά θέος των Ισραηλιτών είτε το θέλουνε είτε όχι, όπου στην «ΟΧΙ» περίπτωση οι επαναστάτες εκτελούνται.
   Έτσι σφαγιάζονταν οι Έλληνες από τους Χριστιανούς, και έτσι σφαγιάστηκαν οι ΕΛΑΣ μαχητές από τους Γερμανοτσολιάδες Χριστιανούς.

   Μου αρέσει!

   • Αρχιδεσπότης said

    Θα σας σπάσουμε τα κεφάλια και θα σας σερβίρουμε κολατσιό στα θηρία.

    Μου αρέσει!

   • Αγνωστικιστης said

    Αρχιδεσποτης Παναγιοτατε;;; σαν πολυ Τσιχαρντιστης μας εκφραζεις την αγαπη σου για το ποιμνιον σου;
    Και αυτο το «Αγαπα τον Πλησιον σου»;
    Το χρησιμοποιεις γαι κωλοχαρτο;

    Μου αρέσει!

   • Αρχιδεσπότης said

    Μας πως αλλιώς οι Έλληνες θα προσκυνούσαν μια θρησκεία που τους βλασφημά, εκτός από φωτιά και τσεκούρι;;Με την αγάπη φίλε μου σήμερα θα μας μνημόνευαν σήμερα σαν κάποιες περιθωριακές φυλές όπως οι Σεντινελέζοι!!Πιστεύεις ότι με την αγάπη θα επικρατούσαμε;;Θα μας απαξίωναν και θα μας χλευάζανε!

    Και αν χρειαστεί θα κάνουμε και νέες σταυροφορίες κατά των απίστων αρχαιολατρών αυτή την φορά…

    Μου αρέσει!

   • ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ said

    @ Θεοφιλος
    Και πώς θα εφαρμόσουμε ,τα σωστά που είπες στην Ελλάδα ; Μάλλον θα χρειαστούμε κάποιον φορέα ,ένα Ελληνικό κίνημα…Συμφωνείς ;

    Μου αρέσει!

 2. Μέγας Θεοδόσιος said

  έρχεται ο καιρός που θα σας περιποιηθούμε χριστιανικά .

  Μου αρέσει!

 3. Αγνωστικιστης said

  Ο κληρικος Θεοφιλος Κλαιρης ο Ελλην καταλαβε την αληθινο προσωπο της ανθελληνικης θρησκειας που υπηρετουσε.
  Αλλαξε και εκανε τα παντα για να διατηρησει τον Ελληνισμο.
  Προτεινε ενα νεο τυπο Ναων, με διαφορετικη εσωτερικη διαρυθμιση, οπου αντι για εικονες να υπαρχουν ρητα και αξιωματα των Ελληνων Φιλοσοφων, για να πρωαγουν την Αρετη!
  Αφοριστηκε το 1839 βασανιστηκε απο τους ηγουμενους, και πεθανε σε ενα σαπιο κελι στη Συρο.
  Την επομενη της ταφης του, ανοιξαν τον ταφο και γεμισαν την κοιλια του με Ασβεστη, για να εξαφανθει το σωμα του!
  Τοσο ηταν το μισος της Εκκλησιας της ΑΓΑΠΗΣ; Εναντιον του και δεν ηθελαν επ’ ουδεμι κατι για να τον θυμιζει, και εκλεισαν το ορφανοτροφειο που ειχε ιδρυσει ο Κλαιρης πετωντας τα παιδια στο δρομο!!!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: