olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ο Αδωνις υποψιάζεται ότι ο Σαββίδης μπαίνει με βαλίτσες στο Μαξίμου. Ομως δεν μας είπε…πότε!

Posted by netakias.com στο Μαρτίου 13, 2018

5aa6bacb1dc524e8548b459dΌταν στη ΝΔ δεν έβλεπαν το πιστόλι του Σαββίδη, αλλά τις εξαιρετικές υπηρεσίες του στην Ελλάδα (ΦΕΚ)

Μπορεί σήμερα να κάνουν το γύρο του κόσμου οι εικόνες του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στη ζώνη, ωστόσο πηγαίνοντας λίγο πίσω φαίνεται ότι χρειάστηκε να περάσει δύσκολα, ιδιαίτερα με το ζήτημα της πολιτογράφησής του.

«Αντικειμενικές συνθήκες» χρειάστηκε να τον αναγκάσουν άλλοτε να πατά με το ένα πόδι στη μαμά Ελλάδα κι άλλοτε στη μαμά Ρωσία. Και τελικά να καταλήξει, να επιλέξει την ελληνική υπηκοότητα. Ωστόσο για να ολοκληρωθεί η πολύπαθη αυτή διαδρομή, καθοριστικής σημασίας ήταν τα σωστά πολιτικά πρόσωπα που θα μπορούσαν να αντιληφθούν τις προθέσεις και την αξία του έργου του κι έτσι θα τον «προτείνουν» ως μέλος της ελληνικής κοινωνίας, καθ’ ότι υπήρξε, όπως ορίζουν οι νόμοι της χώρας, «αλλοδαπός που πρόσφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα ή του οποίου η πολιτογράφηση μπορεί να εξυπηρετήσει εξαιρετικό συμφέρον της χώρας».

Ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Δημήτρης Χριστόπουλος δημοσίευσε στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από τη χθεσινή εμφάνιση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ -όπου ο Ιβάν πήρε τ’ όπλο του- και αναφέρει όλη την ιστορία ελληνοποίησης του. Μάλιστα δεν παραλείπει να αφιερώσει την εικόνα του οπλισμένου επιχειρηματία «στους υπουργούς Αθανασίου και Στυλιανίδη που εισηγήθηκαν την τιμητική πολιτογράφηση του Ιβάν Σαββίδη».

Ως εκ τούτου τα ζητήματα που εγείρονται έχουν να κάνουν τόσο με τον τον όψιμο και κατ’ ευφημισμό φιλελληνισμό του άλλοτε ρώσου και άλλοτε έλληνα επιχειρηματία αλλά και με την πολιτική απόφαση του τότε αρμόδιου υπουργού της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου, με την οποία ο Ιβάν Σαββίδης αφού νωρίτερα είχε αποποιηθεί την ελληνική υπηκοότητα για να μπορέσει να πολιτευτεί στη Ρωσία, όταν ολοκλήρωσε την εκεί καριέρα του διέβλεψε ότι τα γεωπολιτικά συμφέροντά του βρίσκονται σε θερμότερα κλίματα μπόρεσε να γίνει και πάλι έλληνας πολίτης.

Γράφει ο Δημήτρης Χριστόπουλος:

«Ο εικονιζόμενος κύριος απέκτησε πρώτα την ελληνική ιθαγένεια μέσω των διαδικασιών που προέβλεπε τότε ο νόμος για τους “ομογενείς από πρώην ΕΣΣΔ.” Κατόπιν επειδή αποφάσισε να γίνει μέλος της Ρώσικης Δούμας έκανε αίτηση αποποίησης της ελληνικής ιθαγένειας διότι δεν μπορούσε ως κάτοχος διπλής ιθαγένειας να πολιτευθεί στη Ρωσία. Μετά, αφού έκλεισε αυτός ο κύκλος επανήλθε στην Ελλάδα.

Τότε, το ελληνικό κράτος αποφάσισε να του ξαναδώσει την ελληνική ιθαγένεια όχι μ’ όποιον κι όποιον τρόπο αλλά με τη διαδικασία της τιμητικής πολιτογράφησης, όπου την ιθαγένεια αποκτάει “αλλοδαπός που πρόσφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα ή του οποίου η πολιτογράφηση μπορεί να εξυπηρετήσει εξαιρετικό συμφέρον της χώρας” (άρθρο 13 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας).

Με αυτή τη διαδικασία, στο παρελθόν την ελληνική ιθαγένεια απέκτησαν ο Λόρδος Βύρων, η κορυφαία ελληνίστρια Ζακλιν ντε Ρομιγί και ο σκηνοθέτης Ζυλ Ντασέν.

Η φωτογραφία αφιερώνεται στους Υπουργούς Αθανασίου και Στυλιανίδη που εισηγήθηκαν την τιμητική πολιτογράφηση του Ιβάν Σαββίδη. Αφιερώνεται, τέλος, σε όλες και όλους που παλεύουν να σκέφτονται κάτι και εργάζονται για το μέλλον της χώρας αυτής».

Πράγματι, όπως προκύπτει από το αντίστοιχο ΦΕΚ, στις 16 Ιανουαρίου 2013 δημοσιεύθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για την «πολιτογράφηση του αλλοδαπού Ιβάν Σαββίδη του Ιγνατίου» το οποίο υπογράφει ο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου.

Σύμφωνα με το σκεπτικό το οποίο αναπτύσσεται στην παράγραφο 3, «το γεγονός ότι ο ομογενής αλλοδαπός Ιβάν Σαββίδης προσέφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς προώθησε τη διατήρηση της ελληνικής συνείδησης και του ελληνικού ιδεώδους στον χώρο των ομογενών μας στη Ρωσία και τις χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συνέβαλε στην ενδυνάμωση της απανταχού ορθοδοξίας και επέδειξε πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο και ενεργό συμμετοχή και συνδρομή στη ζωή της σύγχρονης Ελλάδας, συντρέχει η προϋπόθεση εφαρμογής της ανωτέρω διάταξης του άρθρου 13 του Ν. 3284/2004».

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε την επίμαχη διάταξη

Κατά συνέπεια το πολιτικό ζήτημα που τίθεται για στελέχη της ΝΔ όπως ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης και η εκπρόσωπος Τύπου Μαρία Σπυράκη οι οποίοι όπως φαίνεται έκλεισαν στα μάτια στο ποιος πολιτικός σύντροφός τους διέκρινε τις «εξαιρετικές υπηρεσίες» που προσέφερε στην Ελλάδα ο ομογενής Σαββίδης και το μόνο για το οποίο έκαναν λόγο στις δηλώσεις τους για τα χθεσινά έκτροπα, είναι η δήθεν υπαιτιότητα της κυβέρνησης.

Διαβάστε σχετικά: Ο αυτοεξευτελισμός του Άδωνη μετά τις αθλιότητες Σαββίδη στην Τούμπα (εικόνα)

«Όσα απίστευτα παρακολουθούμε, πλέον, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μια ακόμη θλιβερή απόδειξη της παρακμής και της ανυποληψίας που έχει οδηγήσει τη χώρα η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Σπυράκη ενώ ο Γεωργιάδης σημείωσε ότι «το σημερινό δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο», αλλά «έχει να κάνει με την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ που έφθασε στο ακρότατο όριο παρακμής».

Διαβάστε σχετικά: «Ουρά» του Άδωνη η ΝΔ με αφορμή την εισβολή Σαββίδη στην Τούμπα

Δείτε ολόκληρο το προεδικό διάταγμα

2 Σχόλια to “Ο Αδωνις υποψιάζεται ότι ο Σαββίδης μπαίνει με βαλίτσες στο Μαξίμου. Ομως δεν μας είπε…πότε!”

 1. θειος said

  Artemis Sorras ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΝΖΕΒΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ [ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΖΩΩΝΝΝ ΟΠΩΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ???? ΑΡΚΟΥΔΑ ] ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ????????? ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ????? ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΧΟΥΝ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΣΕ ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  ….ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ…..

  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ

  ΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ???? ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ????????? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΑΝΕΙΟ ????? ΠΟΙΟΣ ??????? ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΓΑΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ?????????? ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ?????????? ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ?????????? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ???????????? ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΟ ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ?????????? ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ??????????

  ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ 65 ΛΕΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

  ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΟΥΜΕΛΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΩΣΟΠΑΙΔΟ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ [ ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 20 % ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΒΑΜΕΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΑΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΑΝΑ ΚΑΖΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΟΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΜΟΥΤΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ] ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΕΕΕΕΕ???????? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ [ ΑΙΣΧΟΣ ] ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???????????? ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ?????????????? ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΤΙΟ ??????? ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ??????

  ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?????????? ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ??????????? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ??????????????? ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΤΕ ???????? ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΗΡΕ ] ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ?????? Η ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ???????????

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ??????????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΕΕΕΕΕ?????? ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΥΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΕΕΕ???????? ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: