olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Σαρακοστιανό και ελληνικό: ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΤΣΕΣ, ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥΔΡΑ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟΥ

Posted by olympiada στο Μαρτίου 12, 2018

ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο σπαγγέτι (500 γρ.) 4 καυτερές πιπερίτσες, ψιλοκομμένες ½ σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 μοσχολέμονα, χυμό και ξύσμα 2 κ. σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο 1 κούπα από το νερό που έβρασε το σπαγγέτι

2 κ. σ. ελαιόλαδο

4 κ. σ. τρίμμα αυγοτάραχου ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα διπλόπατο τηγάνι. Προσθέτουμε το σκόρδο και τις πιπερίτσες και σοτάρουμε ελαφρά. Σβήνουμε με το χυμό του μοσχολέμονου και προσθέτουμε το νερό που έβρασαν τα σπαγγέτι. Μόλις σωθούν τα υγρά, προσθέτουμε το σπαγγέτι και ανακατεύουμε καλά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το τρίμμα αυγοτάραχου, το σχοινόπρασο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: