olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Εορτάζοντες την 8ην του μηνός Μαρτίου

Posted by IGOR στο Μαρτίου 8, 2018


Ο ΟΣΙΟΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ επίσκοπος Νικομήδειας

Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ο Όμολογητής επίσκοπος Πλουσιάδος

Ο ΑΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ ο Απόστολος

Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΩΝ

Ο ΟΣΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ

Αναλυτικά

Ο ΟΣΙΟΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ επίσκοπος Νικομήδειας
Έζησε τον 8ο αιώνα, στα χρόνια του αυτοκράτορα Λέοντα του Δ’. Ήταν από τα μέρη της Ανατολής, και ή μεγάλη του παιδεία τον έφερε στη Βασιλεύουσα. Εκεί δημιούργησε φιλικές σχέσεις με πολλούς επισήμους, μεταξύ αυτών και με τον έπειτα Πατριάρχη Ταράσιο. Όταν πλέον έγινε Πατριάρχης ο Ταράσιος, παρακίνησε το Θεοφύλακτο και έγινε μοναχός. Εισήλθε σ’ ένα μοναστήρι στον Εύξεινο Πόντο. Μετά από λίγο, αναδείχθηκε επίσκοπος Νικομήδειας. Στη νέα του θέση ο Θεοφύλακτος διέπρεψε σ’ όλα τα καθήκοντα του. Διακρίθηκε κυρίως στα έργα της ελεημοσύνης και της φιλανθρωπίας. Με τις θερμές του προτροπές και την ηθική του επιβολή, ίδρυσε πολλά νοσοκομεία. Δημιούργησε ταμεία για τις άπορες χήρες και τα ορφανά. Ακολουθώντας το λόγο του Χριστού «ό δε μείζων υμών έσται υμών διάκονος»1, δηλαδή, εκείνος πού μεταξύ σας είναι μεγαλύτερος στη γνώση και το αξίωμα, πρέπει να υπηρετεί τους άλλους και με κάθε τρόπο να γίνεται χρήσιμος και ωφέλιμος σ’ αυτούς, ο Θεοφύλακτος πήγαινε πολλές φορές στις καλύβες των δυστυχών οικογενειών και, αφού τις παρηγορούσε με τη χριστιανική ελπίδα και με την παροχή χρηματικού βοηθήματος, έκανε ο ίδιος τον νοσοκόμο, περιποιούμενος τους αρρώστους. ο Θεοφύλακτος για τους αγώνες του κατά των εικονομάχων εξορίστηκε στο Στρόβιλο, και από τις πολλές κακουχίες παρέδωσε το πνεύμα του μετά 30 χρόνια εξορίας. Επί βασιλίσσης όμως Θεοδώρας (842-857) και πατριάρχου Μεθοδίου (842-846), μετακομίστηκε το τίμιο λείψανο του στη Νικομήδεια και κατετέθη στον Ιερό νάο Κοσμά και Δαμιανού, πού ο ίδιος είχε κτίσει.

1. Ευαγγέλιο Ματθαίου, κγ’ 11.

Απολυτίκιο. Ήχος γ’. Θείας πίστεως.
Φύλαξ άγρυπνος, της Εκκλησίας, και καθαίρεσις, της δυασεβείας, Ίεράρχα Θεοφύλακτε πέφηνας· του γαρ Χριστού την Εικόνα σεβόμενος, ύπερορίας και θλίψεις ύπέμεινας· Πάτερ Όσιε, Χριστόν τον Θεόν Ικέτευε, δωρήσασθαι ημιν το μέγα έλεος.

Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ο Ομολογητής επίσκοπος Πλουσιάδος
Έζησε και αυτός κατά την περίοδο της εικονομαχίας και διακρίθηκε μεταξύ των ακούραστων υπερασπιστών και άτρόμητων φρουρών και συνηγόρων της «Ορθοδοξίας. Πλήθη όμοφρόνων του διώκονταν, εξορίζονταν, βασανίζονταν, φυλακίζονταν, σκοτώνονταν, άλλοι ήταν με κομμένη τη μύτη και τη γλώσσα Ιερά θύματα του μαρτυρίου υπέρ των Εικόνων. Άλλ’ ή πιθανότητα, ότι θα έπασχε και αυτός τα ϊδια, δεν αναχαίτισε την ευσεβή ζέση του Παύλου. Πήγαινε λοιπόν σε διάφορα μέρη και ενεθάρρυνε την αντίσταση κατά των αυτοκρατορικών διαταγών. Δίδασκε, ότι οι χριστιανοί κανένα σεβασμό δεν οφείλουν και καμιά υπακοή σε Πατριάρχες και Επισκόπους είκονομάχους και διαμαρτυρόταν κατά της ανίερης ανατροπής, πού ήθελαν να επιβάλουν στην Εκκλησία. Για τη διαγωγή του αυτή καταδιώχθηκε, φυλακίστηκε και εξορίστηκε. Άλλ’ αυτός έμεινε ακλόνητος στον τίμιο αγώνα του και παρέδωσε την πνοή του μαχόμενος μέχρι τελευταίας στιγμής.

Ο ΑΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ ο Απόστολος
Αυτόν αναφέρει ο απόστολος Παύλος στην προς Ρωμαίους επιστολή του (ιστ’14). Κατά την παράδοση έγινε επίσκοπος Δαλματίας και απεβίωσε ειρηνικά. Στον Συναξαριστή Delehaye καλείται Έρμυλος. Στόν δε Παρισινό Κώδικα 13 φ. 296 ή μνήμη του φέρεται κατά την 8η Απριλίου μετά του Ήρωδίωνος, Ασύγκριτου, Φλέγοντος, Ρούφου, Έπαφρά και Άγάβου.

Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΩΝ
Μαρτύρησε δια μαχαίρας.

Ο ΟΣΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ
Απεβίωσε ειρηνικά.

6 Σχόλια to “Εορτάζοντες την 8ην του μηνός Μαρτίου”

 1. Επουρανιος Προφητης said

  Τα γεγονοτα που θα συγγλονισουν τον κοσμο. Εσεται Ημαρ!

  Μου αρέσει!

  • Νεροβούβαλος said

   Μου αρέσει!

  • Επουρανιος Προφητης said

   Στου Παραδεισου την πορτα, καποιος βρικε δυο χορτα!

   Μου αρέσει!

  • Θεόφιλος said

   Χριστιανός ή ΈΛΛΗΝΑΣ.

   Μέρος 2ον. Η Καταστροφή της Ελληνικής Γραμματείας από το Πατριαρχείο-Το Ορθόδοξο Εβραϊκό Χριστιανικό Λόμπι.

   Α! Χριστε Χριστιανέ, ας συνεχίσουμε την ανάλυση τού Γόρδιου δεσμού των σκέψεών σου.(τον νοηματικό σου κόμπο) καθώς λές: «…Είμαι ένας γνήσιος Έλλην που ασπάζεται μιά ανθελληνική θρησκεία[Τον Χριστιανισμό].»

   Περίληψη του Πρώτου Μέρους του Διαλόγου: Χριστιανός ή ΈΛΛΗΝΑΣ.

   Στο 1ον μέρος καλύψαμε την εγκληματικότητα και ζηλοφθονία του εβραϊκού ψευδό-θεού, ως και την ηλιθιότητα του περί ενός και πολλών θεών.
   Σε γενικές γραμμές είπα:
   Στην Έξοδο κεφ.12:12, εκτός του ότι βλέπουμε τήν απερίφραστη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του εβραϊκού θεού, βλέπουμε επίσης και τον Εβραϊκό θεϊκό Παραλογισμό του Ιεχωβά, όπου από την μια πλευρά είναι ο μόνος θεός (Ματθ. 22,36-40, και ΗΣΑΙΑΣ:45.5 «…ὅτι ἐγὼ Κύριος ὁ Θεός, καὶ οὐκ ἔστι πλὴν ἐμοῦ Θεός…»και από την άλλη πλευρά, θέλει να σκοτώσει τους θεούς των Αιγυπτίων (Έξοδος κεφάλαιο 12:12), που φυσικά για να θέλει να τους σκοτώσει Πρέπει, εξ ανάγκης λογικής, να Υπάρχουν: «…Καὶ διελεύσομαι ἐν γῇ Αἰγύπτῳ ἐν τῇ νυκτὶ ταύτῃ καὶ πατάξω πᾶν πρωτότοκον ἐν γῆ Αἰγύπτῳ ἀπὸ ἀνθρώπου ἕως κτήνους
   καὶ ἐν πᾶσι τοῖς θεοῖς τῶν Αἰγυπτίων ποιήσω τὴν ἐκδίκησιν· ἐγὼ Κύριος.» Δηλαδή: «θα κάνω κρίσεις ενάντια σε(θα καταστρέψω) όλους τους θεούς τής Αιγύπτου. Εγώ ο Κύριος. Έξοδος κεφάλαιο 12:12

   Συμφωνήσαμε λοιπόν, ΟΤΙ ο Εβραϊκός Εγκληματικός Ιεχωβά (ως έχει αποδειχθεί εις: «Έξοδος κεφ. 12:12», και «Βασιλέων Β’, κεφ.2, 23-24», και άπειρα παρόμοια και χειρότερα εγκλήματα, Χρυσόστομος «Ἃ΄Λόγον κατὰ Ἰουδαίων»,…) ΑΠΑΙΤΕΙ-(ως και κάθε μικροσκοπικός εγκληματικός ανώμαλος ανθρωποειδής τύραννος απαιτεί)- να τοποθετείται υπεράνω τών πάντων, υπεράνω όλων των θεών και υπεράνω όλων των ανθρώπων.

   Συνεχίσαμε, με την αναμφισβήτητη χριστιανική στάση ότι ο Χριστιανός ΒΑΖΕΙ τον θεό των Εβραίων, και το εβραϊκό έκτρωμα Ιησού, που πορεύεται εκ του Εβραίου ψευδο-θεού πατρός του, υπεράνω ατόμου, οικογένειας, συμπολιτών, Πατρίδας, και ΨΥΧΗΣ!
   Καί καταλήξαμε, Βάση αυτών των Ιουδαίο-χριστιανικών μισαλλοδοξιών στά εξής Αληθή συμπεράσματα:

   1ον. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ δε δύναται να είναι ΈΛΛΗΝΑΣ!

   2ον. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ δεν έχει Εθνική συνείδηση.
   Αποδείξαμε ότι: Ο Χριστιανός Βάζει υπεράνω Ελλάδας και Ελλήνων, αυτούς τους μοχθηρούς Εβραίους Ασιάτες, που ΜΙΣΟΥΝΕ από ΖΗΛΕΙΑ την ανωτερότητα των Ελλήνων, και την ανωτερότητα της Θεϊκής Ελλάδας, και των οποίων τα βδελυρά δόγματα και απάνθρωπες ζηλόφθονες πράξεις ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, καταστρέψανε ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ την ΠΑΤΡΙΔΑ.

   Αποδείξαμε ότι: Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ σέβεται την ΕΛΛΑΔΑ ως ΕΘΝΟΣ!

   Αποδείξαμε ότι: Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ σέβεται τους ΈΛΛΗΝΕΣ ως ΦΥΛΗ!

   Στό Πρώτο μέρος του διαλόγου μας, αποδείξαμε τόν Μισελληνισμό τής Ορθοδόξου Εβραϊκής Χριστιανοσύνης, με τήν ΣΚΟΠΙΜΗ καταστροφή, λεηλασία, και εξαφάνιση των Ελληνικών Ναών μέσω των Βιβλικών διδαχών των Εβραίων, μία επαίσχυντη καταστροφή που ήταν απαραίτητη για την εξάλειψη από την μνήμη των Ελλήνων της δικής τους θεογονίας, και των δικών τους Ολυμπίων ΘΕΩΝ!

   Είπα: «Εάν υπάρχουνε ναοί, υπάρχουνε λειτουργίες, σωστά;;;
   Υπάρχουνε οι Ελληνικές Παραδώσεις, τα ήθη και έθιμα, οι λατρείες και τιμές. Για την καταστροφή των Ναών των Ελλήνων, και τους λόγους που ανέφερα, συμφωνεί και το πλιάτσικο του Εβραϊκού Λόμπι-Η Ορθόδοξος Εκκλησία, που λέει: Τα «…ληφθέντα μέτρα ἔτεινον εἰς τὴν βαθμιαίαν τῶν πολυθεϊστικῶν ἰδεῶν ἐξαφάνισιν καὶ τῶν δογμάτων τοῦ νέου θρησκεύματος ἐπικράτησιν…» Ευσέβιος. *Ἐκκλησιαστικὴ Ἀλήθεια* τῆς 28 Φεβρουαρίου 1899 ἔτος ΙΘ, ΑΡΙΘ. 9.»

   Μέρος 2ον.

   Θα Αποδείξουμε πάλι ότι: Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ σέβεται την ΕΛΛΑΔΑ ως ΕΘΝΟΣ!

   Και ότι: Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ σέβεται τους ΈΛΛΗΝΕΣ ως ΦΥΛΗ!

   Εδώ, στο Δεύτερο μέρος του διαλόγου μας θα αποδείξουμε την Δεύτερη φάση του Μισελληνισμού του Ορθοδόξου Εβραϊκού Χριστιανισμού-Την Καταστροφή της Ελληνικής Γραμματείας, και κατ’ επέκταση την Απαγόρευση επί ΠΟΙΝΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ, της Ελληνικής Παιδείας.

   Η Καταστροφή της Ελληνικής Γραμματείας από το Πατριαρχείο-Το Ορθόδοξο Εβραϊκό Χριστιανικό Λόμπι.

   Εισαγωγή:

   Ας εξετάσουμε πρώτα την αρχική πηγή ΈΧΘΡΑΣ κατά των Ελλήνων, μέσα στην Παλαιά Διαθήκη τών Εβραίων:

   Πρωτίστως όμως θα αναφερθώ στους Χριστιανούς-τους πάσχοντας από την εβραϊκή νόσο της ΔΕΙΛΙΑΣ, του ΜΙΣΟΥΣ και της ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.
   Και θέτω σε αυτούς τους Χριστιανούς την Εξής ερώτηση:
   Γιατί ο πλαστός Εβραίος Χριστός, λέει μέσω του στόματος των αιρετικών Βαάλ Εβραίων ακολούθων του, και ιδρυτών του Εβραϊκού σεκταρισμού-τον Χριστιανισμό-ότι οι ΠΙΣΤΟΙ στον ορθόδοξο Εβραϊσμό-ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, είναι πρόβατα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

   Αγαπητοί μου αφελείς μισέλληνες Χριστιανοί, είσαστε πρόβατα γιατί έτσι αποκαλούσαν οι Εβραίοι τους εαυτούς τους. Ψαλμοί 78:51-64:
   51: και πάταξε κάθε πρωτότοκο στην Αίγυπτο, την απαρχή της δύναμής τους στις σκηνές τού Χαμ• 52: και από εκεί σήκωσε τον λαό του σαν πρόβατα, και τους οδήγησε σαν κοπάδι στην έρημο•»

   Ως βλέπετε Χριστιανοί από Ελεύθεροι Έλληνες γίνατε Εβραϊκά ΖΩΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, και από κοινωνία ανθρώπων, γίνατε ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ!

   Ως Χριστιανός, είσαι ένα ανώνυμο εβραϊκό προβατίσιο σκίτσο, μια σκιά κάρβουνο, ενός καμένου κάποτε πανέμορφου Έλληνα ανθρώπου.

   Για όσο λοιπόν είσαστε χριστιανικά πρόβατα και ΠΟΙΜΝΙΟ ΚΟΠΑΔΙ απλούστατα ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, είσαστε όπως αναφέρουν οι Ψαλμοί: 52, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΔΟΥΛΙΚΟΙ, ΔΕΙΛΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ…,
   …εφόσον στον ψαλμό 52, ο ιεχωβά σήκωσε τον λαό του-τους Εβραίους- σαν πρόβατα, και τους οδήγησε σαν κοπάδι, ακριβώς όπως έκαναν σε εσάς τους Έλληνες, οι Αιρετικοί Εβραίοι εισβολείς με τον ΙΕΡΟ τους Χριστιανικό ΠΟΛΕΜΟ κατά των Ελλήνων, και κατά της Ελλάδας.

   Αναρωτηθήκατε ποτέ ποίμνια Χριστιανοί-Εβραίοι, γιατί ο Εβραϊκός Χριστιανισμός τρέφει τέτοιο ΑΒΥΑΣΣΑΛΕΟ ΜΙΣΟΣ κατά των Ελλήνων και κατά της Ελλάδας;

   Από πού πηγάζει αυτό το ΜΙΣΟΣ;;;;

   Είπαμε στο πρώτο μέρος του διαλόγου, ότι το ΜΙΣΟΣ των Εβραίων κατά των Ελλήνων έχει ως πηγή του τον ΦΘΟΝΟ και την ΖΗΛΕΙΑ κατά των ανώτερων. Οι Έλληνες ΕΙΝΑΙ το Παγκόσμιο σύμβολο του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, της Πνευματικής ανωτερότητας, και του Ψυχικού ενάρετου κάλλους.

   Η Εχθρική στάση του Εβραιο-Χριστιανισμού κατά ΟΛΩΝ των λαών της γης, έχει τις ρίζες του βαθειά στην Παλαιά Διαθήκη, ενδυναμώνεται και οδηγείται από ΦΘΟΝΟ, να εκπληρώσει ΟΜΩΣ ποιόν σκοπό;

   ΤΟ ΜΙΣΟΣ είναι το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ σε όλες τις Φασιστικές μισαλλοδοξίες όπως και από άκρη σε άκρη της Παλαιάς Διαθήκης, αλλά και του μολυσμένου εκτρώματος της, την Καινή Διαθήκη:

   «24. Επειδή, ο Κύριος ο Θεός σου είναι φωτιά που κατατρώει, είναι Θεός ζηλότυπος.» Δευτερονόμιο 4:24

   Εννοείται εδώ, πώς ο ίδιος ο Ιεχωβά είναι η ΚΟΛΑΣΗ: «ο Θεός σου είναι φωτιά που κατατρώει…,»

   Πάνω στους Ουρανούς Φωτιά που κατατρώει,
   Κάτω στην Κόλαση Φωτιά που κατατρώει…
   ΈΝΑ και το ΙΔΙΟ παράδεισος και κόλαση!!!!!!!!!!!!!!

   Μου θυμίζει το ανέκδοτο:

   Ένα αγοράκι γυρίζει σπίτι του, κρατώντας το αποδεικτικό του, όπου στα μαθηματικά είχε βαθμό μηδέν(0).

   Άχ! Λέει ο πατέρας του. «Ρέ παιδί μου γιατί αυτό το μηδέν, τι συνέβη;»

   Δεν έχω ιδέα» λέει το παιδάκι. «Η δασκάλα μου με ρώτησε τι είναι 2Χ3»

   «Έξι!» λέει ο πατέρας του.

   «Ακριβώς αυτό είπα και εγώ!» λέει το αγοράκι.
   «Μετά η δασκάλα με ρώτησε τι είναι 3Χ2»
   «Ποιά ρε γαμώτο είναι η διαφορά;» είπε ο μπαμπάς.
   «Ακριβώς αυτό είπα και εγώ!» λέει το αγοράκι.

   Επιστρέφουμε στην ερώτηση, γιατί ο Εβραϊκός Χριστιανισμός τρέφει τέτοιο ΑΒΥΑΣΣΑΛΕΟ ΜΙΣΟΣ κατά των Ελλήνων και κατά της Ελλάδας; Και κατά όλων των λαών της Γής.
   Από πού πηγάζει αυτό το ΜΙΣΟΣ;;;;

   Ας δούμε ένα παράδειγμα στην Έξοδο 20:3-5:
   Αρχίζουμε με την Τρομοκρατία ενός Τύραννου θεού που διατάζει: «3. ΜΗ έχεις άλλους θεούς εκτός από μένα…» «5… εγώ ο Κύριος ο Θεός σου είμαι Θεός ζηλότυπος, που ανταποδίδω τις αμαρτίες των πατέρων επάνω στα παιδιά, μέχρι τρίτης και τετάρτης γενεάς εκείνων που με μισούν•» Έξοδος 20:3-5
   Πώ! Πώ! Πώ! Πώ! Πώ! Πώ!
   Πόσο, μα πόσο μεγαλόκαρδη η συμπόνια και η ευσπλαχνία αυτού του Φασίστα θεού. Σου φέρνει δάκρυα και σε εξυψώνει στους Ουρανούς όπου και σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες ο Κύριος ο Θεός σου…φωτιά που κατατρώει,….» Δευτερονόμιο 4:24

   Το ανόητο εδώ είναι ότι αυτός ο ΗΛΙΘΙΟΣ, ΞΕΚΟΥΤΙΑΡΗΣ, ΤΡΕΛΟΣ, ΠΑΛΑΒΟΣ, και μην ξεχάσετε Ζηλότυπος, ψευδοθεός Ιεχωβά, παραδέχεται την ύπαρξη και άλλων θεών, καθώς λέει: «7. ΜΗ έχεις άλλους θεούς, εκτός από μένα.» Δευτερονόμιο 5:7.9. Ως και επίσης: «Δεν θα πάτε πίσω από άλλους θεούς, από τους θεούς των εθνών, που σας περικυκλώνουν,…» Δευτερονόμιο 6:14

   Παραδέχεται λοιπόν ο άμυαλος ΦΑΣΙΣΤΑΣ ιεχωβά ότι υπάρχουν και άλλοι θεοί, ως και παραδέχεται ότι θα σκοτώσει τους πάντες, ώστε να γίνει ο μόνος θεός…ότι και να κοστίσει! Έτσι λέει ο κάθε Φασίστας, έτσι πράττει ο κάθε Φασίστας, έτσι διακρίνονται ΟΛΟΙ οι απάνθρωποι Εγκληματίες.
   Χαρά στον ιεχωβίτικο θεό, που πάσχει από τέτοιο παθητικό ανθρώπινο ελάττωμα !!!!!!!!!! και όχι μόνον αυτό!

   Φυσικά, θεός τέτοιος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

   Όπως είπαμε όμως, υπάρχουν πολλοί τέτοιου είδους άνθρωποι αυτοαποκαλούμενοι-ΘΕΟΙ- σχιζοφρενικοί και εγκληματικοί, σε φυλακές ιδιαίτερα για εγκληματίες φρενοβλαβείς, που όχι μόνον ισχυρίζονται αλλά και πράττουν κάθε ανόσιο έργο, βασισμένοι σε τέτοιου είδους θεϊκές τρίχες…
   …Θεοί σαν τον τύραννο μουρλό ιεχωβά, που υποσχέθηκε στους ακολούθους του δόξες, πλούτη και ισχύ, ως: «10….θα κάνω θαυμαστά πράγματα, τέτοια που δεν έγιναν σε ολόκληρη τη γη, και σε κανένα έθνος• και ολόκληρος ο λαός, ανάμεσα στον οποίο βρίσκεσαι, θα δει το έργο τού Κυρίου• επειδή, είναι φοβερό εκείνο που εγώ θα κάνω μαζί σου…», συμβουλεύοντας τους οπαδούς του: «12. ΠΡΟΣΕΧΕ τον εαυτό σου, μη κάνεις συνθήκη με τους κατοίκους τής γης στην οποία πηγαίνεις Έξοδος 34:10-14

   Και είδαμε το «φοβερό έργο» των Εβραίων Αιρετικών Χριστιανών, καθώς μετά ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ και ανεξέλεγκτης Εφιαλτικής Βαρβαρότητας, εξαπολύσανε μύδρους ΙΕΡΟΥΣ Πολέμους κατά όλων των λαών της γης, πνίγοντας την ανθρωπότητα στο δικό της ΑΙΜΑ, και κρατώντας τους λαούς της ΓΗΣ στην θηλιά της ατέρμονης Εβραϊκής Ιεχωβικής ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ περί κολάσεως, έτσι επαληθεύοντας τήν Έξοδο 34:10-14 «είναι φοβερό εκείνο που εγώ θα κάνω μαζί σου[μαζί με εσένα ως το δεξί μου χέρι]…», όπου «μαζί σου» εννοεί τους αιρετικούς Εβραίους οπαδούς/πράκτορες τρομοκράτες της Εβραϊκής Χριστιανικής, και Ισλαμικής Τυραννίας επί όλης της Γης, που τους συμβουλεύει να κάνουν τά εξής: «…13…,τους βωμούς τους θα τους καταστρέψεις, και τα είδωλά τους θα τα συντρίψεις, και τα άλση τους θα τα κατακόψεις…,» Έξοδος 34:13

   «55. και έδιωξε από μπροστά τους τα έθνη και τα μοίρασε ως κληρονομιά με σχοινί, και κατοίκισε τις φυλές τού Ισραήλ στις σκηνές τους. Ψαλμοί 78:55»
   Όλα λοιπόν τα Έθνη ήταν στο Εβραϊκό, αλλά και στο χριστιανικό στόχαστρο του τυράννου Ιεχωβά, στό στόχαστρο και της Παλιάς αλλά και της Καινής Διαθήκης που ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!!!
   Παραδείγματα:
   1ον. Περί ΦΟΝΟΥ.
   «Καὶ λέγει Κύριος πρὸς τὸν Ἰησοῦ τοῦ Ναυῆ: Πᾶς ἄνθρωπος ὅστις ἐναντιωθῆ εἰς τὰς προσταγᾶς σου καὶ δὲν ὑπακούση εἰς τοὺς λόγους σου κατὰ πάντα ὅσα προστάξης αὐτὸν ἂς θανατώνηται*
   Ἀμέσως μετὰ ὁ ἀρχηγὸς τοῦ Ἰσραὴλ (Ἰησοῦς Ναυὴ) φέρει τὴ βούληση τοῦ Κυρίου του στὸ λαό του: «Καὶ εἶπεν ὁ Ἰησοῦς, ἐκ΄τούτου θέλετε γνωρίσει ὅτι ὁ θεὸς ὁ ζῶν εἶναι ἐν τῷ μέσω ὑμῶν καὶ ὅτι κατὰ κράτος θέλει ἐξολοθρεύσει…» (Ἰησοῦς τοῦ Ναυῆ ἃ΄18). Παλαιά Διαθήκη.
   Τά ίδια λέει και η Καινή Διαθήκη στα λόγια του Ιησού: «Ὅσο γιὰ τοὺς ἐχθρούς μου, αὐτοὺς ποὺ δὲν μὲ θέλησαν γιὰ βασιλιὰ τοὺς, φέρτε τοὺς ἐδῶ καὶ κατασφάξτε τοὺς μπροστά μου». («Κατὰ Λουκᾶν», ἲθ΄27). Καινή Διαθήκη.
   «Ποιά ρε γαμώτο είναι η διαφορά;»
   Περί Εξολοθρεύσεως και ΦΩΤΙΑΣ!
   Επειδή, ο Κύριος ο Θεός σου είναι φωτιά που κατατρώει, είναι Θεός ζηλότυπος. Δευτερονόμιο 4: 24 Παλαιά Διαθήκη.

   Λέει ο Ιησούς: «Φωτιὰ ἦρθα νὰ βάλω πάνω στὴν Γῆ καὶ πόσο θὰ ἤθελα νὰ εἶχε ἤδη ἀνάψει». («Κατὰ Λουκᾶν» ἲβ΄49 -50) Καινή Διαθήκη.
   «Ποιά ρε γαμώτο είναι η διαφορά;»

   Πίσω στο θέμα, όπως είπαμε: Όλα λοιπόν τα Έθνη ήταν στο Επεκτατικό Εβραϊκό, αλλά και στο Επεκτατικό χριστιανικό στόχαστρο του τυράννου Ιεχωβά.

   Μά η Ελλάδα, ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ Της, Η ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ ΕΝΑΡΕΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ, Η ΝΟΗΜΑΤΙΚΉ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑ, Ω! πόσο την ζηλεύανε!!!! ήταν το επίκεντρο του στόχαστρου των Εβραίων Αιρετικών Χριστιανών, ΚΑΙ θα ΕΙΝΑΙ για όσο υπάρχει!

   Η πιο χειρότερη έκφραση της επιβαλλόμενης Εβραϊκής Τυραννικής ΛΑΤΡΕΙΑΣ-ο τρόπος αποσυνθέσεως ενός ΈΘΝΟΥΣ-βρίσκεται στου Εβραίου Ιησούς τα λόγια: *Ἐὰν κάποιος ἔρχεται πρὸς τὰ μένα καὶ δὲν μισεῖ τὸν πατέρα του, καὶ τὴν μητέρα του, καὶ τὴν γυναίκα του, καὶ τὰ παιδιὰ, καὶ τοὺς ἀδελφοὺς, καὶ τὶς ἀδελφὲς, ἀκόμα καὶ τὴν ψυχή του, δὲν γίνεται νὰ εἶναι μαθητής μου(δηλαδή Χριστιανός)» . (Κατὰ Λουκᾶν, ἲδ΄26). Καινή Διαθήκη.
   Ας εννοήσουμε αυτήν την ΠΙΟ ύπουλη Εβραιο-Χριστιανική διαταγή αλλοτρίωσης και εθνομηδενισμού, του Ιησού!
   ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες σύμφωνα με τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, όπως και οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, στα εξής:

   «Ω ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ,
   ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΔΕ ΠΑΙΔΑΣ,
   ΓΥΝΑΙΚΑΣ,
   ΝΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ,
   ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ!»
   «Παιάνας τῶν Ἑλλήνων».

   Αἰσχύλος «Πέρσες»

   Μετά έρχεται ένας Εβραίος Ιησούς, και μας λέει: *Ἐὰν κάποιος ἔρχεται πρὸς τὰ μένα καὶ δὲν μισεῖ τὸν πατέρα του, καὶ τὴν μητέρα του, καὶ τὴν γυναίκα του, καὶ τὰ παιδιὰ,… , δὲν γίνεται νὰ εἶναι μαθητής μου(δηλαδή Χριστιανός)»

   Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ λοιπόν, ΔΕΝ είναι Έλληνας, διότι ο Έλληνας είναι απερίσπαστος με τήν ΕΛΛΑΔΑ, ενώ ο Χριστιανός είναι αποκλειστικά και ΜΟΝΟΝ, απάτριδος και δούλος του εβραϊκού θεού!
   Και ρωτώ Χριστιανέ:
   Εάν μισείς τα παιδιά σου και τούς γονείς σου, ΟΛΗΝ την οικογένεια σου και το ΓΕΝΟΣ σου, εάν δηλαδή ΜΙΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΝΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ, θα πολεμήσεις να προστατεύσεις την ελευθερία τους;

   ΟΧΙ!

   ΔΙΟΤΙ Η Ορθόδοξος Εβραϊκή Χριστιανοσύνη σε θέλει ΔΟΥΛΟ, για αυτό και σε αποκαλεί ρωμιό ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑ, γιατί ο ρωμιός δεν είναι Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ, αλλά οντότητα υπόδουλη σε μία αυτοκέφαλη Χριστιανική αυτοκρατορία με έδρα της το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ(ἐπειδὴ οὐκ ἐστὶ φησὶ, βασιλεία καὶ ἐξουσία εἰ μὴ ὑπὸ Θεοῦ τεταγμένη), όπως ήταν στο πάλαι ελεεινό Βυζάντιο, και γνωρίζουμε τα μαρτύρια, τις γενοκτονίες και την εξολόθρευση των Ελλήνων κατά τους Ελεεινούς Ανθελληνικούς Βυζαντινούς Αιώνες.

   Η Ορθόδοξος Εκκλησία θέλει τους Έλληνες να υποβιβάζονται ως
   ΔΟΥΛΟΙ στον Εβραίο Φασίστα Ιεχωβά και Ιησού, στο Πατριαρχείο και τον Κλήρο, και ως ΔΟΥΛΟΙ του οποιουδήποτε Εισβολέα Φασίστα

   ΜΗΝ Ξεχάσετε, τήν εξαθλίωση του Έλληνα υπό Τουρκοκρατίας, για 400 αβάσταχτα έτη, με την Συγκατάθεση και βοήθεια του Ορθοδόξου Πατριαρχείου και του ΦιλόΤουρκου Κλήρου, που, *Ἐλέω Θεοῦ ἀρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως , Νέας Ρώμης καὶ Οἰκουμενικὸς [Πατριάρχης Γρηγόριος ὁ Ἐ΄].
   Λέει: *…Ἡ πρώτη βάσις τῆς ἠθικῆς εἶναι ἡ πρὸς τοὺς εὐεργετοῦντας (Ὀθωμανοὺς) εὐγνωμοσύνη,…καὶ ὅστις εὐεργετούμενος ἀχαριστεῖ (ἐναντίον τῆς Τουρκικῆς κατοχῆς), εἶναι ὁ κάκιστος πάντων ἀνθρώπων. Αὐτὴν τὴν κακίαν βλέπομεν πολλαχοὺ στηλιτευομένην παρὰ τῶν ἱερῶν γραφῶν καὶ πὰρ΄αὐτοῦ του κυρίου ἠμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ ἀσυγχώρητον,… ἐπειδὴ οὐκ ἐστὶ φησὶ, βασιλεία καὶ ἐξουσία εἰ μὴ ὑπὸ Θεοῦ τεταγμένη καὶ πᾶς ὁ ἀντιτασσόμενος αὐτὴ τὴ θέοθεν ἒφ΄ἠμας τεταγμένη κραταιὰ βασιλεία τὴ τοῦ Θεοῦ διαταγὴ ἀνθέστηκε… Καὶ δὴ γράφοντες ἐντελλόμεθα καὶ παραγγέλλομεν… τοὺς…χριστιανοὺς ἑκάστης τάξεως εἰς τὴν διατήρησιν τοῦ πιστοῦ ρεαγιαλικίου καὶ τῆς ἄκρας ὑποταγῆς καὶ δουλικῆς εὐπείθιας πρὸς αὐτὴν τὴν θέοθεν ἒφ΄ἠμᾶς τεταγμένην κραταιὰν (Οθωμανική) βασιλείαν,….»

   Εάν λοιπόν Χριστιανέ, πολεμήσεις κατά του Εισβολέα που οι Εκκλησία σου λέει ότι ο θεός τον έφερε να σε υποδουλώσει(ἐπειδὴ οὐκ ἐστὶ φησὶ, βασιλεία καὶ ἐξουσία εἰ μὴ ὑπὸ Θεοῦ τεταγμένη), εάν πολεμήσεις να προστατεύσεις την οικογένεια σου και την πατρίδα σου, τότε αγαπάς ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΑΙΔΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ,

   ΝΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ υπεράνω του Εισβολέα που ο θεός έστειλε εναντίων σου, καί κατ’ επέκταση αγαπάς Οικογένεια και Πατρίδα υπεράνω του θεού.

   Τώρα εννοείτε όλοι, αυτήν την ΕΛΕΕΙΝΗ, ΤΡΟΜΕΡΗ και ΠΙΟ ύπουλη Εβραιο-Χριστιανική διαταγή αλλοτρίωσης και εθνομηδενισμού του Ιησού στα λόγια του περί ΜΙΣΟΥΣ: («Ἐὰν κάποιος ἔρχεται πρὸς τὰ μένα καὶ δὲν μισεῖ τὸν πατέρα του, καὶ τὴν μητέρα του, καὶ τὴν γυναίκα του, καὶ τὰ παιδιὰ,… δὲν γίνεται νὰ εἶναι μαθητής μου(δηλαδή Χριστιανός)» (Κατὰ Λουκᾶν, ἲδ΄26), μέσω των οποίων διοχετεύεται ο εθνομηδενισμός, και η Άλωση της Πατρίδας ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

   Ο πιο σαφέστερος τρόπος να εννοηθεί ότι η Παλαιά Βίβλος, είναι ιδεολογικά ίδια με την Καινή Βίβλο, είναι να εννοήσουμε ότι η αδιαμφισβήτητη Τυραννική και απάνθρωπη Εβραϊκή αντίληψη που εκφράζει η Παλαιά Βίβλος διαιωνίζεται μέσα στα λόγια του ίδιου του Εβραίου Ιησού: «Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον καταλῦσαι τὸν νόμον ἢ τοὺς προφήτας• οὐκ ἦλθον καταλῦσαι ἀλλὰ πληρῶσαι•»Ματθαίος 5:17»

   Αυτός είναι ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ.
   Η Ορθόδοξος Εκκλησία θέλει τους Έλληνες να υποβιβάζονται ΕΤΣΙ!
   Δούλους στον Εβραίο Φασίστα Ιησού:

   Ιδού ο Χριστιανός ο κακομοίρης ΔΟΥΛΟΣ του Φασίστα Εβραίου Ιησού, ΔΟΥΛΟΣ της Εβραϊκής Ορθοδοξίας, και επίπονα εκπαιδευμένος ΔΟΥΛΟΣ για του κάθε Εισβολέα Φασίστα τις επαίσχυντες προσβλητικές απαιτήσεις!

   Αυτός ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

   Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ των ΠΑΝΤΩΝ και πιο ιδιαίτερα υπεράνω ξένων θεών και ανθρώπων.
   Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ εμπρός σε κανέναν!!!!!

   ΕΛΛΗΝΑΣ!

   Μου αρέσει!

   • Νεροβούβαλος said

    Μέχρι πριν περίπου 15 με 20 έτη το να αναφέρεις κάπου ότι η χριστιανική θρησκεία δεν είναι αυτό που μας είπαν ήταν ταμπού, κινδύνευες ως και να σε χλευάσουν!!Αυτό πλέον δεν ισχύει μιά και συχνότερα ακούω απόψεις κατά της χριστιανικής θρησκείας!!

    Θεόφιλε επειδή έχω ανατρέξει σε προ έξι με οκτώ ετών σχόλια στο παρόν σάιτ , σου λέω ότι αν αυτά που τώρα γράφεις τα έγραφες το 2011 με 2012 θα έτρωγες άγριο βρισίδι κυρίως από …..»προφητολάγνους» και «παισιόπληκτους»…Το τι θα σου έσουρναν ούτε που το φαντάζεσαι!!

    Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο λογικά!!Είναι δυνατόν ένας συνειδητοποιημένος Έλληνας να «θαμπωνόταν» και να έμενε άγαλμα μπρος μια θρησκεία που έχει ως ιερές απόψεις , απόψεις με τέτοιο αβυσσαλέο μίσος για τους Έλληνες και να την δεχόταν αβίαστα ως ιερό και όσιο του;;Που αναθεματίζει Ιπποκράτη,Σοφοκλή, Πλάτωνα,Αριστοτέλη και πολλούς άλλους Να δεχόταν να τον αποκαλεί ο Ιησούς Χριστός κυνάριο καθώς και τους αναθεματισμούς κατά ΟΛΩΝ των αρχαίων Ελλήνων στην Κυριακή της Ορθοδοξίας!!Είναι δυνατόν;;;

    Απορώ με τι μούτρα διεκδικούμε τα αρχαιοελληνικά ελγίνεια μάρμαρα πίσω, όπως και άλλες αρχαιότητες βλέπε την Αφροδίτη της Μήλου!!

    Ομολογουμένως δίχως τους αρχαίους Έλληνες η ανθρωπότητα θα ήταν εκατονταετίες πίσω σήμερα,,στον μεσαίωνα θα ζούσαμε… Προσέφερε στην ανθρωπότητα κάτι το παρόμοιο η χριστιανική πίστη;;

    Θεόφιλε από εσένα επιθυμώ προσοχή μεγάλη γιατί έχω εντοπίσει απόψεις όπως η Σκυθόπολη με τα 20.000.000 σφαγιασμένους Έλληνες εθνικούς που δεν ισχύει φυσικά!!Βάσει των τότε πληθυσμών ο αριθμός αυτός είναι προφανές ότι τυχαίνει υπερ-διογκωμένος!!Όπως ισχύει με την δήθεν αντίσταση Ελλήνων Κρητικών στον Βυζαντινό Νικηφόρο Φωκά το 961!!Μην πεταχτεί και από το πουθενά κάποιος απολογητής και σε αναιρέσει!!!Άντε έπειτα να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα..

    Βεβαια η πίστη σε κάποια ανώτερη πνευματική δύναμη, σε κάποιον θεό και σε ιερά πρόσωπα με υπερδυνάμεις άπτεται της φύσης του ανθρώπου που προσπαθεί μέσω της όποιας πίστης να βρει απάντηση στο ερώτημα της ύπαρξης του…Αυτό και μόνο δυσκολεύει πάρα πολύ το έργο σου η αλήθεια να λέγεται!!

    Θεόφιλε πάντως η αρχή έγινε, αν και ο δρόμος που έχει να διανυθεί είναι ακόμη πάρα πολύς…Την Καλημέρα μου..

    Μου αρέσει!

 2. Αγνωστικιστης said

  Μεγαλειον μου Αρχαια Ελλας – Τωρα εισαι ΕβραιοΚιμας!
  Ολοι οι εβραιοχριστιανοι με την σαλιαρα στο λαιμο!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: