olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Αποκαλύψεις – φωτιά του Νίκου Νικολόπουλου

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 22, 2018

Νίκος Νικολόπουλος: «Ο Δ. Αβραμόπουλος πήρε, όσες ψήφους ήθελε

για Πρόεδρος της Δημοκρατίας»!

«Και να που εκτός από την αργόμισθη πεθερά, τώρα θα διερευνηθεί η δυσώδης υπόθεση των εμβολίων, καθώς και όλες οι εντολές που έδινε σαν Υπουργός Υγείας ο «ατσαλάκωτος»  Δ. Αβραμόπουλος» είπε μεταξύ άλλων ο Χριστιανοδημοκράτης Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, μεταξύ άλλων είπε:

Ο Νίκος Νικολόπουλος μάλιστα δεν απέφυγε να σχολιάσει την απουσία του «αυτοπροταθέντος υποψηφίου Προέδρου Δημοκρατίας» Δημήτρη Αβραμόπουλου λέγοντας:

«Θα επαναλάβω αυτολεξεί όσα εκείνος είπε μετά την συνειδησιακά επιβεβλημένη παραίτηση μου από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας “άνευ σημασίας”, είπε: «Πράγματι “άνευ σημασίας” η παρουσία ή απουσία του από την Βουλή. Και τούτο γιατί τώρα θα αθωωθεί ή θα καταδικαστεί, όχι από όσα άγευστα και κενά περιεχομένου λόγια μας πει, αλλά από τα έργα του και τις αποφάσεις του που κόστισαν δισεκατομμύρια ευρώ στην δόλια πατρίδα. Και ασφαλώς δεν περιορίζομαι στον διορισμό  και την αργομισθία της πεθεράς του στο «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ», αλλά στα 16 εκ. εμβόλια για την γρίπη…. Που φαίνεται πως επιτέλους φτάνει η ώρα να απολογηθεί στον φυσικό του δικαστή.

Και δεν είναι μόνον αυτό, αλλά και κάθε εντολή του, που μέσω των ανθρώπων του κόστισε δισεκατομμύρια ευρώ στους Έλληνες και αντίστοιχα γέμισε τα πορτοφόλια των ¨δήθεν» και των «τίποτα» της σάπιας και βορβορώδους ελίτ…!»!

Όταν επιδίκαζε εκατομμύρια σε μεγαλοεργολάβους δεν σκεφτόταν τα λεφτά

και το κλάμα του κοσμάκη

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν απέφυγε όμως να ψέξει και την παρουσία του «παραλυπημένου» Π. Πικραμένου που με δακρύβρεχτου λόγους μίλησε στο Κοινοβούλιο: «Θα πρέπει να μάθει ο Ελληνικός λαός και για ένα άλλο μεγάλο «νομιμοποιημένο» σκάνδαλο λεηλασίας του δημοσίου χρήματος που γίνεται λόγω διαιτησίας στα συγχρηματοδοτούμενα από κοινοτικούς πόρους δημόσια έργα, που δυστυχώς ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε κανένας Υπουργός έκαναν τίποτα για να σταματήσει το πάρτι των Διαιτησιών, που επανειλημμένα έχω καταγγείλει στη Βουλή».

Αξίζει να σας πω συνέχισε ο Ανεξάρτητος  Αχαιός Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ότι με το πρόσχημα της «επιτάχυνσης του χρόνου εκτέλεσης των συγχρηματοδοτούμενων έργων», δόθηκε το 2013  η δυνατότητα προσφυγής στη «Διαιτησία» για την επίλυση διαφορών που ανακύπτουν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων και στα συγχρηματοδοτούμενα από κοινοτικούς πόρους δημόσια έργα. Οι «Διαιτησίες» αυτές, όπως προκύπτει από τα έργα στα οποία εφαρμόστηκαν(π.χ. Μετρό Θεσσαλονίκης και σύμβαση 470/2007 της ΕΡΓΟΣΕ), αφενός δεν συνέβαλαν επ’ ουδενί στην επιτάχυνση του χρόνου εκτέλεσης των έργων και αφετέρου είχαν σαν αποτέλεσμα να καταλογιστούν ποσά εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ εις βάρος του Δημοσίου, που δεν θα είχε επωμισθεί το Ελληνικό Δημόσιο, αν οι εργολαβικές διεκδικήσεις εκδικάζονταν από την Τακτική Δικαιοσύνη, όπως προέβλεπε  ο Ν. 3669/2008άρθρο 77), που ίσχυε μέχρι να ψηφιστούν οι παραπάνω νόμοι, το 2013.

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ

Ο Νίκος Νικολόπουλος  υπογράμμισε , ότι σε όλους τους τόνους  και με πλήθος ερωτήσεων ο τομέας δημοσίων έργων και νομικής κάλυψης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος μέσα και από έξω στη Βουλή κατήγγειλα το τεράστιο αυτό σκάνδαλο και ρωτούσα αν «προτίθενται να αναλάβουν νομοθετική πρωτοβουλία, για να σταματήσει η φάμπρικα των «διαιτησιών», που οδήγησε, στην τραγική οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας, στη λεηλασία τεράστιων ποσών σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ…

Ο Νίκος Νικολόπουλος ανέδειξε μια δραστηριότητα του πρώην Πρωθυπουργού Π. Πικραμμένου νόμιμη αλλά μη ηθική τονίζοντας τα εξής:

Καταγγείλαμε , ότι  οι νόμοι που ψηφίσθηκαν από την Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου  το 2013 , ήταν κατά παραγγελία των «εθνικών εργολάβων», οι οποίοι υπαγόρευσαν σε κυβερνητικούς αξιωματούχους τους παραπάνω νόμους και με τη συνεργασία πρώην υπουργών και μεγαλο-δικηγόρων σαν «Διαιτητών» και ανωτάτων δικαστικών, ακόμη και πρώην πρωθυπουργών, σαν «Επιδιαιτητών» αποκόμισαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που σε καμιά περίπτωση δεν θα είχαν αποκομίσει, αν οι εργολαβικές τους διεκδικήσεις εκδικάζονταν από την Τακτική Δικαιοσύνη.

ΟΙ «ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ» ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΣΕ ΕΞΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ (65) ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΕΙ

ΗΔΗ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑ (140) ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Ο πρ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ «ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ»

Ο Νίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε ότι, ενώ ο Ν. 4117/2013 προβλέπει σαν «Επιδιαιτητή» «Σύμβουλο Επικρατείας», που προκύπτει μετά από κλήρωση, σε «Διαιτησίες» της αμαρτωλής σύμβασης 470/2007 της ΕΡΓΟΣΕ ορίστηκε σαν «Επιδιαιτητής» ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΣτΕ και πρώην πρωθυπουργός κ. Παναγιώτης Πικραμένος(!!!), ορισμός που δεν γνωρίζουμε αν είναι νόμιμος ή όχι.

Τέλος όπως είπε θεωρεί ότι είναι τεράστιο, επίσης, σκάνδαλο οι υπέρογκες αμοιβές των «Διαιτητών» και των «Επιδιαιτητών», ακόμη και των «γραμματέων» τους, που φθάνουν τις πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ(!!!) ανά «Διαιτησία».

Έτσι λοιπόν ο επίσημος σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη αντί να ζητήσει να «σπάσει το απόστημα», δεν έκανε τίποτα, για να σταματήσει η λεηλασία δημοσίου χρήματος μέσω της «Διαιτησίας» στα συγχρηματοδοτούμενα από κοινοτικούς πόρους δημόσια έργα, όχι μόνον δεν ζήτησε να καταργηθεί η «Διαιτησία» και να επανέλθουμε στο  προηγούμενο καθεστώς, όσο αφορά την επίλυση διαφορών που ανακύπτουν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων, αλλά παραβλέποντας ή και υποτιμώντας την μεγάλη τιμή που του έκανε η Πατρίδα να του αναθέσει την ευθύνη του υπηρεσιακού Πρωθυπουργού, δέχτηκε να είναι και αυτός ένας εκ των «διαιτητών» και να συμμετέχει στις  «Διαιτησίες» που στοίχισαν μέχρι τώρα στην ΕΡΓΟΣΕ εξήντα πέντε(65) εκατομμύρια €.

Είναι ώρα να μάθουμε επίσης πόσο στοίχισαν μέχρι σήμερα οι «Διαιτησίες» σε εργολαβίες της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» και ιδιαιτέρως στο έργο του «Μετρό Θεσσαλονίκης» και πόσο στοίχισαν μέχρι σήμερα οι «Διαιτησίες» σε εργολαβίες άλλων φορέων του υπουργείου σας;

Τέλος, πρέπει να δοθεί και μια οφειλόμενη απάντηση στο ερώτημα που παραμένει αναπάντητο από τις 31/03/2016:

Είναι νόμιμος ο διορισμός του  κ. Παναγιώτη Πικραμένου σαν «Επιδιαιτητή» σε «Διαιτησίες» της αμαρτωλής σύμβασης 470/2007 της ΕΡΓΟΣΕ;

Ο Νίκος Νικολόπουλος εν συνεχεία είπε:

«Είναι απορίας άξιο, πως ένα πρόσωπο το οποίο έχει τιμηθεί με το ανώτατο αξίωμα της πατρίδας -αυτό του Πρωθυπουργού– επελέγη και αποδέχτηκε να τοποθετηθεί  ως επιδιαιτητής μεταξύ δημοσίου και μεγαλο –νταβατζήδων».

ΠΟΣΑ ΕΠΙΔΙΚΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ Ο κ. ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ;

Και προσθέτει:

«Ο Ελληνικός εμπερΊστατος λαός μας θέλει να μάθει πόσα εκατομμύρια επιδίκασε ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Πικραμμένος με αποφάσεις του υπέρ των εργολάβων  και πόσα κέρδισαν αυτοί οι βαστάζοι του σάπιου διαπλεκόμενου συστήματος από τις συγκεκριμένες αποφάσεις».

«Γιατί το ποιος έχασε το γνωρίζουμε πολύ καλά. Έχασε και πάλι ο Ελληνικός λαός που καλείται να πληρώσει με το αίμα του, τις επιλογές των δωσίλογων όπως επί Γερμανικής κατοχής» τονίζει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματοςκαι συνέχισε:

«Ο λαός μας λέει από Δήμαρχος κλητήρας… τώρα θα λέμε και από Πρωθυπουργός… επιδιαιτητής για μεγαλο-νταβατζήδες» Ντροπή!. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να καταργηθεί ο επαίσχυντος νόμος που ίδρυσε την φάμπρικα των ‘’Διαιτησιών’’ και που οδηγεί στην λεηλασία τεραστίων ποσών σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, διότι  οι νόμοι που ψηφίσθηκαν από την Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου το 2013 , ήταν κατά παραγγελία των «εθνικών εργολάβων», οι οποίοι υπαγόρευσαν σε κυβερνητικούς αξιωματούχους τους παραπάνω νόμους και με τη συνεργασία πρώην υπουργών και μεγαλο-δικηγόρων σαν «Διαιτητών» και ανωτάτων δικαστικών, ακόμη και πρώην πρωθυπουργών, σαν «Επιδιαιτητών» αποκόμισαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ(!!!), που σε καμιά περίπτωση δεν θα είχαν αποκομίσει, αν οι εργολαβικές τους διεκδικήσεις εκδικάζονταν από την Τακτική Δικαιοσύνη».

Σημείωσε πως οι «διαιτησίες» στοιχισαν στην ΕΡΓΟΣΕ εξήντα πέντε(65) εκατ.€, ενώ στο έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης έχουν υπερβεί ήδη τα εκατό σαράντα(140) εκατ. €.».

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ

Ακολούθως, ο Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή τα όσα αναφέρουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες για τους πρώην ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς Πικραμμένο και Κυρατσάκη είπε:

«Είναι σίγουρα καλόπιστη η πλειοψηφία των δικαστών. Αλλά έχει τεράστια αδυναμία να επιβληθεί και σε μια ευάριθμη μειοψηφία διεφθαρμένων, αφού τα αποδεικτικά μέσα της διαφθοράς μπλοκάρονται» και μάλιστα έκανε ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος στις δικαστικές ενώσεις, τις οποίες κατακεραύνωσε, λέγοντας:

«Δεν ενοχλήθηκε ποτέ η θεσμική ευαισθησία των λειτουργών της Δικαιοσύνης, όταν συνάδελφοί τους διορίζονταν επικεφαλής στις δήθεν ανεξάρτητες αρχές και έκαναν επί 10ετίες τα στραβά μάτια, επιτρέποντας έτσι σε κάποιους να πλουτίζουν αθέμιτα, εξοντώνοντας τους ανταγωνιστές τους, εξολοθρεύοντας ελληνικές επιχειρήσεις και καταληστεύοντας, ανενόχλητοι, φορολογούμενους και καταναλωτές.

Δεν ακούστηκε ποτέ κανένα «θεσμικό κατηγορώ» για τον απόλυτο εξευτελισμό της Δικαιοσύνης, την ώρα που εν ενεργεία Εισαγγελείς και Δικαστές βλέπουν καθημερινά τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς τους να δικηγορούν μπροστά στα μάτια τους, στις αίθουσες των δικαστηρίων όλης της Ελλάδας, υπέρ τραπεζών, εργολάβων, νταβατζήδων και μιντιαρχών.

Δεν ντράπηκαν οι ενώσεις για το γεγονός ότι, για να παραπεμφθούν στην Δικαιοσύνη, για πρώτη φορά στην ιστορία αυτής της χώρας, οι διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών, χρειάστηκε να μεσολαβήσει μια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, για να αναγκαστούν έτσι οι Εισαγγελείς να πράξουν με καθυστέρηση 10ετιών το αυτονόητο, που όμως είχαν την υποχρέωση να διερευνήσουν αυτεπάγγελτα, από μόνοι τους, εδώ και πολλά χρόνια, αντί να κωφεύουν την ώρα που τα εγκλήματα του ελληνικού banking, όχι μόνο διαπράττονταν προκλητικά μπροστά στα μάτια τους, αλλά και τους καταγγέλλονταν εγγράφως από βουλευτές, συλλογικότητες και απλούς πολίτες».

Τέλος δεν παρέλειψε δε να βάλει στο στόχαστρό του τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και δημόσια αναρωτήθηκε «αν έχει σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για τη διαδρομή «μαύρου χρήματος», ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, που σχετίζεται με προμήθειες από εξοπλιστικά προγράμματα».

Δείτε τα σχετικά βίντεο

Διαιτησίες Πικραμένου υπέρ εργολάβων στοιχίζουν εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο

https://youtu.be/B7noWoIwmKs

Παρά μία πρόεδρος Δημοκρατίας!Ο Αβραμόπουλος πήρε τους ψήφους των ονείρων του.Τώρα έγιναν εφιάλτης  https://www.youtube.com/watch?v=b8VPR58WgqI

Ένα Σχόλιο to “Αποκαλύψεις – φωτιά του Νίκου Νικολόπουλου”

 1. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ :

  Που είναι οι εντιμότατοι εισαγγελείς μας κ.κ. Κουτζαμάνη , Βουρλιώτης ,Ντογιάκος , Τσατάνη κ.λ.π. ;

  Εντιμότατοι, έχετε ιερή υποχρέωση να αποκαταστήσετε την αλήθεια και να ξεπλύνετε την προσβολή των επίσης εντιμοτάτων υπουργών μας .

  Διά ταύτα , να διατάξετε την άμεση σύλληψη , τη διαπόμπευση και τον εγκλεισμό των βρωμογιάνκηδων του F.B.I. στις φυλακές του Γεντί Κουλέ {Επταπυργίου} . Ναι αυτών που είχαν το θράσος να παραβιάσουν τα προσωπικά δεδομένα των εντιμοτάτων Ελλήνων πρωθυπουργών , υπουργών και δικαστών.

  Να συλληφθεί επίσης και ο βουλευτής του Λ.Σ.Χ.Α κ. Η. Κασιδιάρης ως ηθικός αυτουργός , γιατί από αυτόν πήραν την ιδέα της παγίδευσης και υποκλοπής συζητήσεων των υπουργών μας τα αμερικανάκια , και ούτω παγίδευσαν τους υπουργούς και τους δικαστές μας . { Ορα Αθανασίου – Μπαλτάκος – Ντογιάκος – Κουτζαμάνη}.

  Εμείς πάντως του Συνταγματικού – Δημοκρατικού Τόξου τότε κάναμε το πταίσμα κακούργημα , για να προφυλάξουμε τον τότε πρωθυπουργό μας από τις … κρεβατκές αποκαλύψεις της τότε τριανταπεντάχρονης στο σκάνδαλο του Ζαχόπουλου. {Ορα τον ανηψιό του αείμνηστου ΑΒΕΡΩΦ υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σωτ. Χατζηγάκη , και τις παρανομίες του για το δήθεν ροζ DVD κ.λ.π.}.

  Εμείς δε {ο κυρίαρχος λαός} πληρώσαμε για την κάλυψη αυτής της παρανομίας , πέντε και ήμισυ εκατομμύρια ευρώπουλα στον Κομιστή αλεπουδιάρη δημοσιογράφο.

  Αμνηστεύσαμεν επίσης παρανόμως τον σκανδαλιάρη σέξυ υπερυπουργό κ. Ζαχόπουλο κ.λ.π., αλλά οι συκοφάντες του F.B.I., αντί να πάρουν τα πακέτα των Τούβλων με τα U.S.D. που τους προτείναμε για να μην αναφερθούν στα πταισματάκια που διέπραξαν κάποιοι ελληνόφωνοι πρωθυπουργοί , υπουργοί κ.λ.π. εντιμότατοι αξιωματούχοι μας σχετικώς με τη φιλανθρωπική εταιρία “NOVARTIS” , αυτοί έκαναν σημαία τους ήρωες πρασινιμαυροκόκκινους ηγέτες μας . Κι’ αυτό γιατί μας ζηλεύουν.

  Δεν θα καταφέρουν όμως τίποτα. Κι’ αυτό γιατί η ακριβοδίκαιη Ελληνική Δικαιοσύνη , δεν θα επιτρέψει αυτή την προσβολή. Ούτω θα αρχειοθετήσει την εν λόγω υπόθεση όπως του Ζαχόπουλου, του Βγενόπουλου , του Αρχοντα Κοντομηνά , των Ολυμπιακών Αγώνων της Γιάννας που ουδείς εισαγγελεύς τη ρώτησε πόσα ήσαν τα δεκάδες Δις, και που πήγαν αυτά των Ο.Α ; Επίσης του Χρηματιστηρίου , των υποβρυχίων , της Siemens κ.λ.π. αγαθοεργιών των εντιμοτάτων πολιτικών ανδρών του Συνταγματικού – Δημοκρατικού Τόξου . Ο όρος αυτός καθιερώθηκε από τον σοφό νομομαθή συνταγματολόγο κ. Ευ. Τούρκογλου, δηλαδή “Ιόν” Τούρκου , { όρα άρθρο 86 του Συντ. κ.λ.π. παραβιάσεών του } που αγαπάει πολύ τους Ελληνες και την Ελλάδα , όπως οι φίλοι του κ.κ. Ερντογάν , Νταβούτογλου , Τσαβούσογλου κ.λ.π. εξέχοντες ηγέτες της φίλης και συμμάχου μας Τουρκίας .

  Και μια γνωστοποίηση . Οι τίτλοι Δ’ ΡΑΙΧ , Κομιστής , Ισλαμοφασίστες Εισβολείς , Ισλαμολάγνοι κ.λ.π. είναι πνευματική ιδιοκτησία του Φ.Π. που τους ανέφερε στα σχόλιά του από το έτος 2007. Αυτοί δε που τους χρησιμοποιούν τώρα είναι κλέφτες της πνευματικής του ιδιοκτησίας , που τότε τον απειλούσαν με το νέο Μελιγαλά που προετοίμαζαν οι τέως κομμουνιστές νυν δε αριστεροί και τον έβριζαν. Και μην τολμήσει τις νεόκοπος ερυθρόμαυρος του ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ από αυτούς που μας κυβερνάνε σήμερα δήθεν πατριώτης να με διαψεύσει, γιατί έχω αντίγραφα των απειλητικών σε βάρος μου σχολίων τους στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” {2007 – 2010} .

  Καλή χρονιά σε όλους τους εθνικιστές πατριώτες Ελληνες . Συνιστώ δε στους αγράμματους εγκάθετους των Μ.Μ.Ε. που διαστρέφουν την πραγματική σημασία των ελληνικών λέξεων, να μάθουν τι εστί “Πατρίδα και τι Εθνος”. Σύμφωνα πάντως με αυτά τα σαπρόφυτα που ντροπιάζουν την Ελλάδα , Εθνικιστής σημαίνει “Ακροδεξιός Γερμανοτσολιάς” . Πατριώτης δε “Ηρωας Κομμουνιστής” που έσφαζε Ελληνες στις Πηγάδες.

  Ομως σύμφωνα με την ελληνική γλώσσα αναφέρουμε Εθνικός στρατός . Εθνική Ελλάδας . Εθνική Παιδεία κ.λ.π. Ουδέποτε όμως Πατριωτικός στρατός κ.λ.π. κομμουνιστικές αρλούμπες . Ο δήθεν πατριωτικός στρατός των προδοτών κομμουνιστών , δήθεν Δ.Σ.Ε. πολεμούσε εναντίον του Ελληνικού Εθνικού Στρατού που είχε Σημαία τη Γαλανόλευκη με τον Σταυρό.

  Ο δε κομμουνιστικός δήθεν Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας ήταν συνοθύλευμα Σλάβων, Βουλγάρων, Αλβανών και Ελλήνων κομμουνιστών. Η δε Σημαία του ήταν Κόκκινη με Κίτρινο Σφυροδρέπανο. Το δε ζητούμενό του ήταν η απόσχιση της Μακεδονίας από την Ελλάδα και η προσάρτησή της στους Σλάβους του “Τίτο” με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη .

  Αυτό δηλαδή που δεν κατόρθωσαν οι προδότες Ελληνες κομμουνιστές και οι σύμμαχοί τους Σλάβοι με τρία έτη πόλεμο εναντίον της Ελλάδας , το διαπράττουν σήμερα οι κομμουνιστές απόγονοί τους επίσης Εθνοπροδότες κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς . 7-1-2017 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: