Ο νέος πονοκέφαλος Ερντογάν ακούει στο όνομα Αρμενία

Καταιγιστικές εξελίξεις έχουμε στις σχέσεις μεταξύ Αρμενίας και Τουρκίας μετά τις «ωμές» κατηγορίες ότι οι Αρμένιοι διαθέτουν στρατόπεδα εκπαίδευσης Κούρδων ανταρτών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ… βάζοντας τους στο στόχαστρο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Στις ύποπτες μεθοδεύσεις Ερντογαν για αποσταθεροποίηση της περιοχής και αναβίωσης του νεοθωμανισμού απάντησε άλλωστε ο ίδιος ο πρόεδρος της Αρμενίας, ανακοινώνοντας στη Σύνοδο Ασφαλείας του Μονάχου οτι κλείνει τα σύνορα με την Τουρκία διότι «δεν υπάρχουν πλέον σημεία επαφής».

 

infiltr8or

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο νέος πονοκέφαλος Ερντογάν ακούει στο όνομα Αρμενία”

  1. Εμείς γιατί δεν έχουμε συνάψει ακόμα ένα σύμφωνο στρατιωτικής συνεργασίας με την Αρμενία όπως κάνει η Τουρκία με Αλβανία και Σκόπια ? Όλος ο στρατιωτικός και αμυντικός μας σχεδιασμός αρχίζει και τελειώνει στο ότι είμαστε μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και ότι τάχα θα μας συντρέξουν να βοηθήσουν οι «σύμμαχοι της Δύσης» όταν η Ιστορία άλλα μας διδάσκει , αλλά και η πρόσφατη Ιστορία άλλα μας δείχνει ?

    Οι πραγματικοί μας σύμμαχοι είναι αυτοί που υποφέρουν από τους Τούρκους και την επεκτατική τους πολιτικοί : Κούρδοι, Αρμένιοι, Σέρβοι, Σύριοι, Αιγύπτιοι , Ιρανοί , Βούλγαροι και στο βάθος οι Ρώσοι αν τους κάνουμε να καταλάβουν ότι οι Τούρκοι επιδιώκουν πολεμική σύρραξη με την Ελλάδα για να έχουν το πρόσχημα να κλείσουν τα Στενά.

    Αντί για μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική είμαστε οι δεδομένοι καρπαζοεισπράχτορες που δηλώνουμε χωρίς ντροπή για μια » ωραία κυρία με το όνομα Μακεδονία » και νομίζουμε ότι έτσι θα μας παίρνουν στα σοβαρά .

    Αφού δεν σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι την Ιστορία μας και τα δίκαιά μας γιατί να μας σέβονται οι άλλοι ?

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s