olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Θέλετε λογαριασμούς; Ο Καμμένος έχει δώσει εταιρείες και λογαριασμούς εδώ και 5 χρόνια! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 9, 2018

A39FFF6E-F50C-4284-A58E-91DC73588F1FΕπειδή όλοι λένε για λογαριασμούς που να συνδέονται με το σκάνδαλο Novartis. Να υπενθυμίσουμε και στις αρχές, ότι ο Πάνος Καμμένος έχει δώσει τους λογαριασμούς και τις εταιρείες – κλώνους εδώ και πέντε χρόνια. Ανοίξτε τους τώρα και προχωρήστε επιτέλους την δικογραφία για τα CDS!

Ο Ανδρίκος, ο Γριβέας, η Βάτσικα, η Ελβετία και τα 15 εκατ. ευρώ.

Ντοκουμέντα-φωτιά: Γιατί ο πρωθυπουργικός αδελφός και οι συνεργάτες του έσπευσαν να κλείσουν και να αποχωρήσουν από τις εταιρείες τους, που συστεγάζονταν στο ίδιο ελβετικό δικηγορικό γραφείο
Εταιρείες και ΜΚΟ που εμφανίζουν ως έδρα το ίδιο ελβετικό δικηγορικό γραφείο, δάνεια-μαμούθ προς επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται ο πρωθυπουργικός αδελφός (την ώρα, μάλιστα, που οι κάνουλες των τραπεζών έχουν κλείσει ερμητικά για τις άλλες ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες δε διαθέτουν τέτοια… εχέγγυα) και εκατομμύρια που κάνουν βόλτες κατά Κύπρο μεριά.
Το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα πώς όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους, αλλά και με τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού, Ανδρίκο Παπανδρέου, τον συνεργάτη του, Κυριάκο Γριβέα και την Αναστασία Βάτσικα. Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί…

 

Αναλυτικά:
Ο Ανδρίκος Παπανδρέου είναι ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος μας έβαλε στο ΔΝΤ και στο μνημόνιο (χωρίς να ρωτήσει κανέναν, αν αληθεύουν οι καταγγελίες των τότε υπουργών του).
Ο Κυριάκος Γριβέας είναι συνεργάτης του Ανδρίκου Παπανδρέου, αφού η εταιρεία του πρώτου (C&C) οργάνωνε συνέδρια για λογαριασμό της ΜΚΟ του δεύτερου (I4CENSE) –ενίοτε με χρυσό χορηγό το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Η I4CENSE είναι η ΜΚΟ πρόεδρος και ιδρυτής της οποίας είναι ο Ανδρίκος Παπανδρέου. Το ομολόγησε ο ίδιος στη διάρκεια της εκδίκασης της αγωγής που έχει καταθέσει, με την οποία ζητά 1,3 εκατ. ευρώ από τον κ. Καμμένο, για τις καταγγελίες του ότι εμπλέκεται με την υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), μέσω των οποίων στοιχημάτιζαν στη χρεοκοπία της Ελλάδας από την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, την οποία αποφάσισε ο πρώην πρωθυπουργός και αδελφός του Ανδρίκου, Γιώργος Παπανδρέου.
Η C&C είναι η εταιρεία που –σύμφωνα με τα έγγραφα και τις καταγγελίες του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου- έλαβε δάνειο-μαμούθ από το ΤΤ, ύψους 18 εκατ. ευρώ, λίγο πριν χρεοκοπήσει. Όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του newsbomb.gr, μάλιστα, ούτε η C&C, ούτε ο κ. Γριβέας μένουν πια εδώ: όταν επισκεφθήκαμε τη διεύθυνση που, μέχρι πρότινος, δήλωνε ως έδρα της η εταιρεία, ο θυρωρός μας ενημέρωσε ότι αμφότεροι έχουν μετακομίσει στο εξωτερικό! Προφανώς, μαζί τους, μετακόμισαν και τα 18 εκατ. ευρώ…
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι, γενικότερα, η αξιοποίηση του δανεισμού της C&C, αφού –όπως καταγράφεται στην έκθεση των ορκωτών λογιστών με ημερομηνία 8/6/10, οι μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις της εταιρείας εκτοξεύθηκαν το 2009 σε 18,899 εκατ. ευρώ, από 3,627 εκατ. ευρώ το 2008.
cc_loans
Πώς αξιοποιήθηκαν αυτά τα σχεδόν 15 εκατ. ευρώ επιπλέον; Όπως αναφέρει η ίδια έκθεση, στις 15/12/09 αποφασίσθηκε η εξαγορά τριών εταιρειών με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου και διόλου τυχαίες επωνυμίες: GRIVEAS VATSIKA HOLDINGS, GRIVEAS VATSIKA STRATEGIC INVESTORS και GRIVEAS VATSIKA STOCK OPTIONS.
cc_investments
Πού αλλού βρίσκουμε, όμως, το όνομα της κυρίας Βάτσικα, εκτός από το πλάι του κ. Γριβέα στις επωνυμίες των εταιρειών που εξαγοράστηκαν με τα 15 εκατ. ευρώ; Πώς αυτό συνδέεται με το όνομα του Ανδρίκου Παπανδρέου, εκτός από αυτό του συνεργάτη του, Κυριάκου Γριβέα;
Η Αναστασία Βάτσικα εμφανίζεται ως μέλος της διοίκησης δύο εταιρειών, με τους ευφάνταστους τίτλους Ινστιτούτο Αριστείας στην Ογκολογία και Ενωση Αριστείας στα Παιδιατρικά Ινστιτούτα, οι οποίες εδρεύουν στην ίδια διεύθυνση με το Ινστιτούτο για την Ενεργειακή και Κλιματική Ασφάλεια (Institute for Climate and Energy Security: εμφανώς ο πλήρης τίτλος της I4CENSE) του Ανδρίκου Παπανδρέου! Εδρεύουν κατ’ ευφημισμόν, δηλαδή, αφού και οι τρεις εταιρείες έχουν δηλώσει ως έδρα το ίδιο δικηγορικό γραφείο, H&B Law, στην Ελβετία.
Μη φανταστείτε ότι αν περάσετε μια βόλτα από τη Rue des Vignerons θα βρείτε τίποτα γραφεία, ή –έστω- ταμπέλες των εταιρειών της κυρίας Βάτσικα και του κ. Παπανδρέου… Μόνο το δικηγορικό γραφείο… Εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ότι για να δηλώνει κάποιος ως έδρα ένα δικηγορικό γραφείο, δεν το κάνει έτσι τυχαία. Κάποιο σχεδιασμό εξυπηρετεί. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι οι αναφερόμενες ως πηγές εσόδων των τριών –φαινομενικά άσχετων μεταξύ τους- εταιρειών είναι σχεδόν πανομοιότυπες: έσοδα από συνέδρια και εκδηλώσεις, χορηγίες, δωρεές κ.ο.κ.
Αλλά, δε σταματούν εδώ οι ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις που συνδέουν τα ονόματα του Ανδρίκου Παπανδρέου, του Κυριάκου Γριβέα και της Αναστασίας Βάτσικα.
Διαβάστε ακόμη ένα συγκλονιστικό στοιχείο που αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr:
Αμέσως μετά τις καταγγελίες Καμμένου για τον ιστό που συνδέει τους τρεις πρωταγωνιστές της εντυπωσιακής ιστορίας μας, η κυρία Βάτσικα και ο κ. Παπανδρέου σπεύδουν να εξαφανίσουν να ίχνη τους από τις εταιρείες που εδρεύουν στη Rue des Vignerons! Όπως φαίνεται στα έγγραφα που φέρνει στη δημοσιότητα το newsbomb.gr (δείτε τα στο gallery), το Ινστιτούτο Αριστείας στην Ογκολογία (Institute of Excellence in Oncology) της Αναστασίας Βάτσικα τίθεται σε εκκαθάριση στις 16/10/12.
Η ίδια η κυρία Βάτσικα αποχωρεί από την εκπροσώπηση της Ενωσης για την Αριστεία στα Παιδιατρικά Ινστιτούτα (Association of Excellence in Paediatrics Institutes) στις 29/11/12 και αντικαθίσταται από άλλους. Τόσο ο Ανδρίκος Παπανδρέου, όσο και η σύζυγός του Μαριάνθη Αλεξίου αποχωρούν από την εκπροσώπηση του Ινστιτούτου για την Ενεργειακή και Κλιματική Ασφάλεια (Institute for Climate and Energy Security), το οποίο και τίθεται υπό εκκαθάριση στις 12/3/12.
Όμως, ο καθαρός ουρανός γιατί να φοβάται τις αστραπές; Για ποιον λόγο η σπουδή των εμπλεκομένων να κλείσουν τις εταιρείες και να εξαφανίσουν τα ονόματά τους από αυτές, όταν άρχισαν να έρχονται στη δημοσιότητα οι καταγγελίες; Μήπως το ερώτημα πρέπει να απαντήσει η Δικαιοσύνη, στη διάθεση της οποίας βρίσκονται όλα τα στοιχεία;

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/274903/o-andrikos–o-griveas–i-vatsika–i-elvetia-kai-ta-15-ekat-eyro#ixzz56dyldXUF

9 Σχόλια to “Θέλετε λογαριασμούς; Ο Καμμένος έχει δώσει εταιρείες και λογαριασμούς εδώ και 5 χρόνια! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!”

 1. Καθαρος ουρανός αστραπές δε φοβάται λέμε στην Κρήτη.
  Αν οι εμπλεκόμενοι στα σκάνδαλα των CDS, της Siemens, του C4I και τώρα της Novartis δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, πρώτοι θα έπρεπε να ζητήσουν την διλευκανση της υπόθεσης, κι όχι να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
  Ιδού λοιπόν ο δρόμος. Τον έδειξε ο Καμμένος, ζητώντας να καταθέσει ως απλός πολίτης κι όχι ως βουλευτής.
  Έχετε τα έντερα να καμετε το ίδιο;

  Μου αρέσει!

  • Κ said

   Πανίκουλας Νουδούλια…

   ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις

   Έρχεται η ώρα σας

   Μου αρέσει!

  • Κυριάκος Μαρής / Πεντέλη Μεριά said

   Με εκείνη την λογιστική εξεταστική του χρέους, που σκιζόταν έσκουζε και άφριζε ολημερίς μεσ’ την βουλή και τους προδότες που πούλησαν την πατρίδα του και θα πήγαιναν «ούλοι στην φυλατσή», με το πρώτο και καθοριστικό μνημόνιο που πέρασε με 172 αντί 180 που απαιτεί το σύνταγμα μα ήντα πράμα που εσυνέβη ωρέ ψιλικατζή Μανωλιό και μετεωρολόγε ;
   εχάλασεν ο καιρός και τα αρχει(δ)οθέτησεν να μην μουσκέψουν απ’ την βροχή ή τα δίπλωσε στο πάτωμα να μην κουνάει η καρέκλα ;

   Κάτι άλλαξε ξαφνικά με τον Πάνο.
   Με τον Πάνο συζητούσαμε κάποτε εδώ (ναι στην Ολυμπία) και μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι γύρισε την πλάτη του στην πατρίδα ακόμη και που το βλέπω.

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   + Μανώλης Παπαδάκης said

   …εάν δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, πρώτοι θα έπρεπε να ζητήσουν την διΕΛευκανση της υπόθεσης, και όχι να φωνάζει ο κλέφτης ώστε να φοβηθεί ο νοικοκύρης….

   Μου αρέσει!

 2. ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ said

  Φορομπήχτες σκοπιανομονομάχοι. Ξευτίλες μαυρίσατε το όνομα της αριστεράς.
  Πέσατε στα τέσσερα και στον τραμπ για τη Μακεδονία δοσίλογοι.

  Μου αρέσει!

 3. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  @ ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ ΜΕΤΑ Φ.Π. ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

  {Ναι αυτούς που δηλώνουν ξεδιάντροπα ότι μας … τα έλεγαν τότε, ενώ η αλήθεια είναι ότι όλα τα κόμματα {πλην του Λ.Σ.Χ.Α. και των ΑΝ.ΕΛ.} και οι οπαδοί τους εβριζαν τότε τον Φ.Π. που πράγματι προειδοποιούσε για το όργιο καταλήστευσης του Δημοσίου χρήματος από τη συμμορία των Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. Αν έχουν προβεί σε κάποια δημοσίευση κατά τον κρίσιμο χρόνο τους προκαλώ να την επαναδημοσιεύσουν}. 29-2-2016 Φ.Π.

  ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

  @ Οπαδούς της «Πράσινης Ανάπτυξης», δια της πράσινης μπογιάς των Παπανδρέου !

  Ο Φ.Π. ενημέρωσε από τον Μάρτιο του 2010 περί αυτού. Τι έπραξε όμως η Δικαιοσύνη ; Απλώς τους ενημέρωσε για την ύπαρξη των εν λόγω ενταλμάτων σύλληψης των λωποδυτών και ούτω οι πρωταγωνιστές την κοπάνησαν. Οι υπουργοί και οι βουλευτές στο απυρόβλητο λόγω των αισχρών νόμων που οι ίδιοι θέσπισαν χρησιμοποιώντας ιδιαίτερο τέχνασμα , λόγω της προγραμματισμένης ληστείας των Ολυμπιακών Αγώνων κ.λ.π.

  Οσο για τον κ. Κοντομηνά αυτός είναι αθώος . Κι’ αυτό γιατί τα εν λόγω χρήματα τα έδωσε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, {ελπίζω να έχει τη σχετική απόδειξη} από το οποίο έλαβε μεγίστους Ρωμαϊκούς τίτλους ευγενείας, όπως και η πλειονότητα των χρηματοδοτουμένων με χρήματα του ελληνικού λαού εφοπλιστών, βιομηχάνων κ.λ.π. !

  Ούτω θα παρακαλούσαμε την Α.Θ.Π. Οικουμενικόν Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαίον στον οποίον έχω θέσει και παλαιότερα αυτό το θέμα γενικώς , ειδικώς για τον κ. Κοντομηνά – όστις και τότε ευρίσκετο στην ίδια θέση με βαρύτατες κατηγορίες – να δημοσιοποιήσει τον τιμοκατάλογο της απονομής των σχετικών τίτλων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, καθώς δε και τη λίστα των ευγενών Ελλήνων που κατέχουν αυτούς τους τίτλους.. 7-1-2013 Φ.Π.

  Το κατωτέρω δημοσιεύτηκε κι’ αυτό από τον Φ.Π. στην Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» στις 23-03-2010 αλλά φωνή βοώντος εν ερήμω. Ας μην επικαλούνται άγνοια οι κ.κ. αρμόδιοι εισαγγελείς, γιατί και επ’ αυτού τους έχω ενημερώσει από τότε . Πλην όμως τότε , οι αδελφοί Παπανδρέου ομού με τον Τούρκογλου διαφέντευαν την Ελλάδα , οπότε οι εισαγγελείς μας ελάμβαναν διαταγές από αυτούς. Τώρα ο κ. Ευ. Τούρκογλου όστις τους κατευθύνει φοβούμενος την επάνοδο του Γιωργάκη στο ΠΑΣΟΚ , τους έδωσε εντολή να ενεργήσουν ούτω !…

  ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ :

  Η διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ίδρυσε μία κοινή εταιρία την «Post Bank Green Institute Α.Ε.» , με συνέταιρους κατά {50% – 50%} τον φίλο του Αντρίκου Παπανδρέου, κ. Κυριάκο Γριβέα. Αυτός ο Συνεταιρισμός έσκασε σαν βόμβα στη νέα διοίκηση των Τ.Τ. αφού η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ άλλαξε την από τη Ν.Δ. διοίκηση του Τ.Τ. με δική της .

  Ομως έπεσε στην περίπτωση γιατί ο κ. Κ. Γριβέας ήταν εκπρόσωπος του κ. Ανδρέα {Αντρίκου} Παπανδρέου, αδελφού του νυν πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου.
  Η συνεργασία των κ.κ. Κ. Γριβέα και Α. Παπανδρέου συνίσταται στη μη κυβερνητική οργάνωση « Ινστιτούτο για την Κλιματική Αλλαγή και Ενεργειακή Ασφάλεια». {Ι 4 CENSE} της οποίας ιδρυτής είναι ο αδελφός του κ. πρωθυπουργού Αντρίκος ! Οι κ.κ. Κ. Γριβέας και Α. Παπανδρέου διοργανώνουν από κοινού συνέδρια κάθε χρόνο, για να προωθήσουν την πράσινη ανάπτυξη που τόσο διαφήμισε ο κ. πρωθυπουργός προεκλογικώς, για να συστήσουν το Τ.Τ. και οι κ.κ. Κ. Γριβέας και Α. Παπανδρέου, ένα μήνα πριν από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, τη σχετική εταιρία !…

  Ο νέος επικεφαλής του Τ.Τ. κ. Κλέων Παπαδόπουλος δήλωσε ότι θα τοποθετήσει στη θέση του κ. Κ. Γριβέα νέο διευθύνοντα σύμβουλο της «Poste ΒΑΝΚ Green Institute Α.Ε.», τον κ. Δ. Ζήση, κατόπιν της αποκάλυψης αυτού του σκανδάλου από την εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» , το οποίο κρατούσαν μυστικό. Αυτό όμως είναι πολύ δύσκολο να γίνει, αφού ο κ. Κ. Γριβέας μαζί με τον κ. Α. Παπανδρέου κατέχουν το {50%}των μετοχών της εν λόγω Α.Ε , καθώς δε και ότι ο κ. Κ. Γριβέας που είναι φαινομενικώς ο βασικός μέτοχος με το {50%}αλλά και διευθύνων σύμβουλος αυτής με αποκλειστικό δικαίωμα της υπογραφής του που δεσμεύει την εν λόγω εταιρία .

  Ποίο είναι σήμερα το εταιρικό κεφάλαιο της εταιρίας , τι δεσμεύσεις έχει , πόσα εκατομ- μύρια παράνομα δάνεια έχει εισπράξει , καθώς και πόσα εκατομμύρια θα απαιτήσει για να την παραδώσει στο Τ.Τ., μαζί με το {50%} των μετοχών του ο κ. Γριβέας και οι όπισ- θεν αυτού, είναι μια άλλη ιστορία που θα πρέπει να απασχολήσει τις εισαγγελικές αρχές !
  Δηλαδή θα πληρώσω πάλι εγώ , ο κυρίαρχος λαός τους Δυνάστες Παπανδρέου !…

  Αυτά φυσικά δεν τα αναφέρει ο κ. Κλ. Παπαδόπουλος , που μόνο για το γεγονός ότι κρατούσε παρανόμως μυστική την ύπαρξή της , πρέπει να απομακρυνθεί πάραυτα από το ΤΤ και να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω !… Η ίδρυση αυτής της εταιρίας δεν ανακοινώθηκε όπως έχουν την υποχρέωση οι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο εταιρίες , {όπως το Τ.Τ.} και αποτελεί σκάνδαλο εκτός από αυτό, και για τα εξής :

  α} Η ίδρυση της εν λόγω εταιρίας γνωστοποιήθηκε στο κοινό το Νοέμβριο του 2009, δηλαδή τρείς μήνες μετά τη σύστασή της όταν το Τ.Τ. ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτε-
  λέσματα του 9μήνου. Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιό της , ήταν {500.000} ευρώ με τη συμμετοχή του Τ.Τ. να ορίζεται σε {50%}. Εκτοτε ουδέν ανακοινώθηκε για την εν λόγω εταιρία, μέχρι την αποκάλυψη αυτού του σκανδάλου από την «Κυρ. Ελευθεροτυπία» .

  β} Το υπόλοιπο {50%} των μετοχών το απέκτησε ένα νομικό πρόσωπο, η εταιρία C&C
  International, συμφερόντων του κ. Κ. Γριβέα .

  γ} Ο ίδιος ορίστηκε διευθύνων σύμβουλος με αποκλειστικό δικαίωμα υπογραφής για τα πάντα !…

  δ} Ως έδρα της νέας εταιρίας ορίστηκε η διεύθυνσή του στη Μεταμόρφωση Αττικής , που είναι η έδρα και των άλλων επιχειρήσεων του κ. Κ. Γριβέα !…

  Συμπερασματικώς δηλαδή , ο ρόλος αυτής της ύποπτης εταιρίας της πράσινης ανάπτυξης δια της πράσινης μπογιάς που έχω διακηρύξει πολλάκις στο φόρουμ , ότι έβαψαν ακόμα και τα άλογα πράσινα επαληθεύτηκε για μια ακόμα φορά . Επειδή δε στο διοικητικό συμβούλιο της εν λόγω εταιρίας φιγουράρουν και γαλάζιοι κομπιναδόροι, αυτό αποδεικνύει τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., όπως και στην υπόθεση της Siemens.

  Κατά τα άλλα εσύ κυρίαρχε λαέ , πίστευε, πλήρωνε τους Παπανδρέου και μη ερεύνα ! Δηλαδή τους Αμερικανούς με τα προηγμένα Αλ- Καπονικά , αμερικανικά συστήματα !

  Τάδε έφη ο Φ.Π. στις 23-3-2010 {εφημ. ΤΑ ΝΕΑ}

  Μου αρέσει!

 4. begar2 said

  Ο οποιοσδηποτε μπορει να διατηρει μυστικους και μη ανιχνευσιμους λογαριασμους σε φορολογικους παραδεισους. Οποτε ψευτολεβεντικες δηλωσεις, μας αφηνουν αδιαφορους.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: