olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Αλέξης Τσίπρας για Novartis: Αυτοί είναι πατριώτες της μίζας, εμείς είμαστε πιο καθαροί από τον ξάστερο ουρανό – ΒΙΝΤΕΟ

Posted by kalinda on Φεβρουάριος 6, 2018

 

 

IMG_7577«Αν χρειάζεται σήμερα, τώρα, κάτι η πατρίδα απ’ όλους μας, μέχρι και από τον τελευταίο Έλληνα, αυτό είναι ένας σύγχρονος, αποφασιστικός, ανυποχώρητος, πατριωτισμός», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα κατά την ομιλία του στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.

 

«Ένας πατριωτισμός όμως που απαντά στη δύσκολη συγκυρία όχι με όρους εμπρηστικής ρητορείας, αλλά με όρους καθημερινής αρετής», είπε ακόμη ο Πρωθυπουργός, ο οποίος υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί να υπάρξει, όπως δεν υπήρξε ποτέ, πατριωτισμός των Panama papers, των offshore, του λαδώματος, της διαπλοκής, της εξαπάτησης του κράτους, της ιδιοποίησης του δημοσίου συμφέροντος, της μίζας και της διαφθοράς».

Ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε «εγκληματικά υποκριτικό, πολιτικοί άνδρες, από τη μια να επιδίδονται σε διαγωνισμό πατριωτισμού, και από την άλλη να θεωρούν νόμιμη και ηθική την αναγραφή των ονομάτων τους σε καταλόγους φοροδιαφυγής» και πρόσθεσε: «Ή να καταγγέλλουν ως πολιτική δίωξη την αναφορά των ονομάτων τους σε κακουργηματικές δικογραφίες».

«Ο πατριωτισμός δεν είναι δήλωση και ρητορεία. Ούτε στάση προσοχής κατά την έπαρση της σημαίας. Ο πατριωτισμός είναι πράξη καθημερινής αρετής, έμπρακτης καταδίκης κάθε φαινομένου διαφθοράς και ιδιοτέλειας και πάνω από όλα τιμιότητας», είπε ακόμη ο Πρωθυπουργός.

«Ξέρω πολύ καλά ότι ως κυβέρνηση και λάθη κάνουμε, και παραλείψεις υπάρχουν στο έργο μας. Όμως έχω το δικαίωμα να πω αυτό: Το πολιτικό και ποινικό μας μητρώο είναι πιο καθαρό και από τον ξάστερο ουρανό», είπε ακόμη ο Πρωθυπουργός, ο οποίος εν συνεχεία υπογράμμισε: «Αυτό που καθοδηγεί τις πράξεις μας, είναι η αντίληψη μας για την πολιτική ως προσφορά και ως ηθικού καθήκοντος» και πως «γι’ αυτό και εκεί που οι άλλοι απέτυχαν, εμείς τώρα πετυχαίνουμε».

Ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι αυτό που πρέπει να κάνουν κόμματα και πολίτες για την πατρίδα είναι: «Να πάρουμε οριστικό διαζύγιο με τις συνήθειες και τις νοοτροπίες του χθες. Να πάρουμε όλοι αποστάσεις από την Ελλάδα του χθες και από τα πρόσωπα που την σημάδεψαν. Από πρόσωπα που έκαναν τον πατριωτισμό σημαία ευκαιρίας για να υπηρετήσουν τα πιο ευτελή ιδιοτελή συμφέροντα».

«Έχουμε έναν κοινό στόχο να ξαναστήσουμε τον τόπο στα πόδια του, να αναζητήσουμε μαζί την επόμενη μέρα για την Ελλάδα», τόνισε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας και σημείωσε ότι «σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα, όχι μονάχα γιατί είναι άριστοι μόνο οι οιωνοί, αλλά γιατί είναι θετικά, ενθαρρυντικά, αισιόδοξα και όλα τα στοιχεία».

Είπε ειδικότερα ότι «η οικονομία επανέρχεται σε ανοδικούς ρυθμούς, η ανεργία μειώνεται, οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν φως στο τούνελ και η χώρα κατά κοινή ομολογία κερδίζει τη διεθνή θέση που της αξίζει, η εμπιστοσύνη των αγορών προς τη χώρα μας αποκαθίσταται, και βαδίζουμε επιτέλους προς το τέλος της επιτροπείας και των μνημονίων, τον Αύγουστο αυτού του χρόνου, το 2018».

«Μπορώ σήμερα, με σιγουριά να πω, ότι τα χειρότερα είναι πια πίσω μας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα.

Σημείωσε πως μπορεί να πει σήμερα με σιγουριά ότι «μπροστά μας, μπροστά στην οικονομία, στην κοινωνία, στην πατρίδα, βρίσκεται ένας δρόμος που έχει ανοίξει με πολλές θυσίες, συμβιβασμούς, συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, σκληρές διαπραγματεύσεις, που οδηγεί με σιγουριά σε ένα μέλλον πολύ καλύτερο».

Ανέφερε ότι «μπορούμε να προσβλέπουμε σε μια πιο ισορροπημένη σχέση του πολίτη με το κράτος, στη σταδιακή μείωση της φορολογίας, στην αύξηση των αμοιβών και των συντάξεων, στην αποκατάσταση του εργασιακού καθεστώτος που επιβλήθηκε στην αρχή του μνημονίου, με όρους πολιτισμού και όχι ζούγκλας, στην αύξηση των επενδύσεων οι οποίες ήδη διαγράφουν ανοδική πορεία, που αναμένουμε να επιταχυνθεί το επόμενο διάστημα». Δήλωσε αποφασισμένος να τηρήσει μέχρι τέλους την εντολή του λαού να βγάλει τη χώρα από το τέλμα.

Ο πρωθυπουργός παρουσίασε τις προοπτικές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε επίσης τις προοπτικές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τους στόχους πάνω στους οποίους μπορούν αυτές να εκφραστούν.

Πρώτος στόχος, όπως είπε, η στήριξη της επιχειρηματικότητας σε κάθε τομέα, από την αγροτική παραγωγή και την μεταποίηση, μέχρι τις υπηρεσίες και τον τουρισμό, με βασικό κριτήριο, την δημιουργία θέσεων αξιοπρεπούς εργασίας.

Δεύτερος στόχος, η σύνδεση της παραγωγής και της επιχειρηματικότητας με την έρευνα, την καινοτομία και την οικονομία της γνώσης.

Τρίτος στόχος, η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου υποδομών, για την στήριξη της τοπικής παραγωγικότητας.

Τέταρτος στόχος, μια ορθά σχεδιασμένη περιβαλλοντική στρατηγική, που αφορά από την ανακύκλωση και την διαχείριση των αποβλήτων, μέχρι την προστασία των φυσικών πόρων και του νερού.

Συνολικά στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, πέρα από τις άμεσες ενισχύσεις, ύψους 256 εκατ. που θα καταβάλλονται κάθε χρόνο, αυτή την προγραμματική περίοδο θα κατευθυνθούν επιπλέον 407 εκατ. ευρώ , είπε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι το ζητούμενο είναι ο πρωτογενής τομέας να συμβάλλει αποφασιστικά στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας, κάτι που σημαίνει: Ποιότητα προϊόντων. Εξελιγμένες μέθοδοι παραγωγής. Εξωστρέφεια. Δημιουργία αλυσίδων αξίας, που θα κινούν προς τα εμπρός ολόκληρη την τοπική οικονομία.

«Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη βιομηχανία»

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη βιομηχανία, είπε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα, στηρίζεται στο τρίπτυχο: Ολοκληρωμένες αλυσίδες αξίας. Εξωστρέφεια. Και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Ανέφερε ότι προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο σχεδιασμός των βασικών χρηματοδοτικών εργαλείων, που είναι τα ΕΣΠΑ, ο Αναπτυξιακός Νόμος και το Ταμείο Υποδομών.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το νέο Ταμείο Υποδομών που έχει συσταθεί στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, θα χρηματοδοτήσει κρίσιμα έργα υποδομών στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στον τομέα του περιβάλλοντος και στη βιομηχανία.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

 

 

13 Σχόλια to “Αλέξης Τσίπρας για Novartis: Αυτοί είναι πατριώτες της μίζας, εμείς είμαστε πιο καθαροί από τον ξάστερο ουρανό – ΒΙΝΤΕΟ”

 1. ΠΟΛΙΤΗΣ said

  ΑΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
  ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.
  ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
  ΤΥΧΑΙΟ;
  Α ΡΕ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

 2. Ελλάς=Μακεδονία=Ελλάς said

  προτιμούμε τους κλέφτες παρά τους προδότες αν θες το καταλαβαίνεις. Η ζημειά απο τους κλέφτες αναπληρώνεται η ζημειά απο τους προδότες είναι χαριστική βολή.

 3. ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ said

  Συνηθως τα στοματα ανοιγουν οταν αλλαζουν οι κυβερνησεις.

 4. Reblogged στις penelopap.

 5. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΟ :

  ΣΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΧΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΝΤΡΑ :

  Δυστυχώς η εντολή του Δ’ ΡΑΙΧ , των ΗΠΑ , του ΕΡΝΤΟΓΑΝ και της ΣΙΩΝ, περιέχει στην ονομασία του ψευδοκράτους των Σκοπίων και των πρώην Ελασιτών Νοφικών δήθεν Αιγαιατών Μακεδόνων, το παράγωγο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και δη με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη που την έχουν αποδεχθεί οι σταλινικοί κομμουνιστές που κυβερνούν ελέω ΜΑΞ ΜΕΡΤΕΝ την Ελλάδα.
  4-1-2018 Φ.Π.

  ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ και πάντα Προδομένε , κατέθεσε κι’ άλλο στεφάνι στην κεφάλα του Σβορώνου . Πήγαινε στο Πολυτεχνείο και διάβασε το ονόματα των δήθεν νεκρών φοιτητών του , που στην πραγματικότητα εκτελέσθησαν κατά την περίοδο της κατοχής , από τους Ναζί αφέντες των νυν Ελλήνων υπαλλήλων τους , που κυβερνούν την Ελλάδα από το έτος 1974 μέχρι και σήμερα.

  Το πως οι κομμουνιστές έκαναν τη νέα θρασύτατη αυτή απάτη και πλαστογραφία μετά χρήσεως είναι απλό .

  Δηλαδή όπως βάφτισαν το αισχρό «Παιδομάζωμα» {όπου επισήμως {28.000} Ελληνόπουλα οδηγήθησαν εν μέσω χυδαίων ακολασιών στο Σιδηρούν Παραπέτασμα} ως «Παιδοφύλαγμα».

  Οπως επίσης βάφτισαν τις επιθέσεις του ΕΛΑΣ { πολλάκις αντάμα με τη ΒΕΡΜΑΧΤ} , εναντίον των δημοκρατικών αξιωματικών , των πραγματικών αντιστασιακών οργανώσεων και όχι «Γιαλαντζί» όπως το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ . {Ζέρβα , Ψαρρού , Φωστερίδη , Σφέτσιου} κ.λ.π., ως αντίσταση κατά των κατακτητών. Το γεγονός όμως είναι ότι υπάρχουν έγγραφες Συμφωνίες που αποδεικνύουν τη μετά του εχθρού συνεργασία του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ.

  Το ίδιο θα πράξουν και τώρα . Δηλαδή αφού εκχωρήσουν την Ελληνική Μακεδονία στους Σκοπιανούς θα μας πείσουν με τα μπουρδελοκάναλα που ελέγχουν ότι αυτό ήταν το εθνικό μας καθήκον. Αυτό ήταν και το γέρας για το οποίο πολεμούσαν τρία έτη εναντίον της Ελλάδας οι Εθνοπροδότες κομμουνιστές {1946 – 1949} μαζί με τους Σλάβους του ΤΙΤΟ.

  Εν ολίγοις αγαπητοί συμπατριώτες , δυστυχώς ο δήθεν κυρίαρχος ελληνικός λαός κατευθύνεται από τους εθνοπροδότες κομμουνιστές {που εξαπατούν τους νέους δηλώνοντας αριστεροί} δηλαδή : «Ολίγον έγκυοι κομμουνιστές» , ωσάν ο σ. Ν. Φίλης με τη βοϊδοκοιλιά του.

  Ο δε θυμόσοφος αλλά μαστουρωμένος από τους ηγέτες του αλά «Εσκομπάρ» ελληνικός λαός να δηλώνει ότι οι υπουργοί , οι βουλευτές , οι δικαστές , οι δημοσιογράφοι και οι νυν πολυεκατομμυριούχοι προλετάριοι Κνίτες : «κλίνουν το ρήμα αρπάζω» , σε όλους τους χρόνους.

  Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει όχι μόνο να τους ανέχεται , αλλά και να τους ψηφίζει για να τον κυβερνούν. Οπως τον προδότη Κ. Σημίτη και την εγκληματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ που παρέδωσαν τα ΙΜΙΑ στην Τουρκία με έξωθεν εντολές , τους Σαμαρωμένους Τούρκογλου , τους γνωστής ταυτότητας σταλινικούς ρεβανσιστές κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ που στάζει το στόμα τους δηλητήριο όταν ομιλούν για την Ελλάδα , αλλά οι εντιμότατοι δικαστές μας έκριναν ότι καλώς έπραξαν .

  Εν συνεχεία ο Ιός του Δωσίλογου Πικραμένου, που συνεχίζει τον επικό αγώνα του Χιτλερικού πατρός του υπέρ του «ΑΞΟΝΑ», απεφάσισε και διέταξεν ότι :

  «Το αντισυνταγματικό και άκυρο Μνημόνιο με εκχώρηση «Εθνικού Εδάφους , παραίτηση από κάθε Ασυλία , υπαγωγή στο Αγγλικό Δίκαιο που είναι το μοναδικό στον κόσμο που αναγνωρίζει τις παρανομίες που βρίθουν σ’ αυτή τη Συμφωνία {και μη ψηφισθέν από τα 3/5 του συνόλου των βουλευτών 180 + έδρες ως το Σύνταγμα ορίζει } είναι καθόλα νόμιμο. Οι δε ηγέτες του Αρείου Πάγου αντί να ζητήσουν την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο επί «Εσχάτη Προδοσία», συμφώνησαν με αυτόν γενόμενοι ούτω συνένοχοί του στο ατιμωτικό αυτό αδίκημα.

  Και όχι μόνο αλλά οι τότε κυβερνήτες μας του ξεπλήρωσαν και τα Λύτρα της Προδοσίας του , με τον διορισμό του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας. Εν συνεχεία οι κομμουνιστές υπάλληλοι των Ναζί του Δ’ ΡΑΙΧ , συνεχιστές των οραμάτων του ινδάλματός τους «Αδόλφου Χίτλερ» νυν κυβερνήτες της Ελλάδας , συνεχίζουν να χρηματοδοτούν με εκατομμύρια ευρώ τον υπό κατηγορίαν για Εσχάτη Προδοσία Π. Πικραμένο {όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη } από την ερυθρόμαυρη Χούντα των πολιτικών και των δικαστών που κυβερνάει
  την Ελλάδα και που η χούντα του Δ. Ιωαννίδη ωχριά εμπρός της.

  Καλή λευτεριά , από τους πολυεκατομμυριούχους προλετάριους ΚΝΙΤΕΣ που είναι τα παιδιά του … λαού , αλλά σπουδάζουν τα τέκνα τους σε πανάκριβα αμερικανικά κολέγια , καθώς και από τους προδότες του Πολυτεχνείου , που με εντολή της CIA και της MOSSAD παρέδωσαν την Ελλάδα δι’ απάτης στον παρανοϊκό Δ. Ιωαννίδη . 29-7-2017 Φ.Π.

 6. Dragon said

  Τι έγινε με την συμφωνία Καμμένου για πώληση βομβών στους άραβες; Αφού ήταν τόσο καλή η συμφωνία και χωρίς μεσάζοντες, γιατί την ακύρωσαν οι συριζαίοι βουλευτές στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής;

 7. Dragon said

  Αλεξάκη, πολύ νταβαντούρι για το τίποτε, με ανώνυμους… μάρτυρες τις τελευταίες 40 μέρες (και εν μέσω της διαδικασίας ξεπουλήματος… της Μακεδονίας μας) δεν μπορείς να στείλεις κανέναν στη δικαιοσύνη (σας).

 8. e.a. said

  κανε εκλογες ρε αληταμπουρα……να δεις που θα πας……!!

  • Tony said

   Στο σημείο που βρίσκεται η Ελλάδα, καθήκον όλων μας ειναι να ζητήσουμε κατάργηση των εκλογών και παύση του κοινοβουλίου.
   Θα πρέπει να αναλάβουν επιτέλους αυτοί που πρέπει τις τύχες της πατρίδας μας.

 9. fax@yahoo.gr said

  ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΛΕΜΠΑ. ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ!!!

 10. πολιτης said

  αστε τα ρε τσιπροκαμενοι………

  το μαθαμε το παραμυθακι πια…………

  μολις την επομενη του μεγαλειωδους συλαλλητηριου γαι τη μακεδονια………….που ειχε μονο 140000…………….εμφανιστηκε η novartis με τις μιζες………..γαι να αλλαξουν τα πρωτοσελιδα…………..

  ξεφτυλες…………παρτε το χαμπαρι………….θα φατε τετοια εκλογικη πανωλεθρια…………που θα κρυφτητε σε λαγουμι για τα επομενα 100 χρονια……………

  ρε ξεφτυλες αρχιδιαπλεκομενοι…………τι εγινε με τη μιζενς……….τα παναμα papers ….τους λιακουνακους………….παπαντωνιου…………κλπ…κλπ………..

  γκεμπελισκοι…της συμφορας………………
  εχει γεμισει η ελλαδα μας………….απο μαυριδερους που λαιζονται…………αναμεσα μας………..η βρωμα και δυσωδια ειναι ανευ προηγουμενου……….
  βγαζετε απο τις φυλακες τα κλεφτρονια, τους διακινητες, τους νταβατζηδες…………μας κανατε σκουπιδοτοπο…………

  οι αναρχικοι…….οι αντιεξουσιατες……αν εχεις το θεο σου……λυμαινονται τις πολεις……….καινε και σπανε….τραμπουκιζοντας τους παντες……….

  ρεταλια…………….πεζονια………..εθνομηδενιστες………..αθεοι……….αγυρτες………….

  αχρηστοι….ανερματιστοι…………….ανθελληνες…………..γελοια υποκειμενα…………….

  στα τσακιδια…………..

 11. μητσος νταουνης said

  τους δινεις μαθηματα πατριωτησμου, αλλα στου κοφου την πορτα οσο θελεις βροντα.δεν θα γινουν ανθρωπη ποτε

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: