olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΙΜΙΤΣ – ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

Posted by olympiada on Ιανουάριος 24, 2018

E06DBB8A-1ABA-42B0-8B93-41E7334C5F38

15 Σχόλια to “Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΙΜΙΤΣ – ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!”

 1. Mathew Nimetz Go Home & Stay There said

  You not welcome here because you are the enemy of Greece.
  Δεν εισαι ευπροσδεκτος διοτι σε θεωρουμε εχθρο της Ελλαδας & φιλο των γυφτοσκοπιανων, ουστ απο εδω εβραιοσπορε!

 2. SELLAS...HELLAS...ΕΛΛΑΣ=ΦΩΣ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. said

  Το πρόβλημα με την Μακεδονία πρέπει να λυθεί άμεσα.Τάδε έφη ο γεροξεκούτης εβραίος Νίμιτς.Όταν βρέ μαλάκα μου αποκαλείς τα σκόπια Μακεδονία τι σόι διαπραγματευση θα γίνει μαζί σου καραγύφτο.

 3. fax@yahoo.gr said

  ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΒΟΥΒΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

 4. Κομαντάντε Γνήσιος said

  Matthew Nimetz was born in New York City to a Jewish family and educated at Williams College where he received a B.A….. !!!!!!!!!!!

  Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ – Κατα ΙΩΑΝΝΗΝ 8-44

  «……. ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστὲ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ’ ἀρχῆς, καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐκ ἔστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ…..»

  Το αβυσσαλεο προαιωνιο μίσος τος και η εμπάθεια τους διά καθε τι το Χριστιανικό!!!!

  Είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα Έθνη τα οποία έχουν στοχοποιηθει δια να αποδεκατιστουν πνευματικά, κοινωνικά, οικονομικά είναι Έθνη όπου υπάρχει ακόμη ο θεσμός της Οικογένειας της Πατρίδος και της Χριστιανικής Θρησκείας όπως η Ελλάς η Ισπανία η Ιταλία ή Πορτογαλία Η Σερβία η Κύπρος και η Ιρλανδία;;;;;;;;;

  • Σκατά έχεις στο μυαλό ρε; said

   Βλάκα και σκατοκέφαλε χρυσαυγίτη και ο Χριστός ΕΒΡΑΙΟΣ ήτανε!
   Και οι μαθητές του και οι πρώτοι χριστιανοί ΕΒΡΑΙΟΙ ήτανε!
   Και ο Παύλος ο ιδρυτής της χριστιανικής θρησκείας ΕΒΡΑΙΟΣ ήτανε!

   Και τί θέλεις να υπονοήσεις με την εβραϊκότητα του Νίμιτς;
   Ότι μισεί την Ελλάδα επειδή είναι χριστιανική;
   Γιατί, τα Σκόπια τί είναι; Εβραϊκά;

   ΒΛΑΚΑ!

   • Κομαντάντε ΓνήσιοΣ said

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩΜΕ??

    ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΝΙΣΗΘΡΗΣΚΟΣ…

   • Κομαντάντε Γνήσιος said

    Shalooom !!! Shalooom !!!! γιαχούντια !!!! ξυδάκι για τήν κακιά σας λυσσα !!!!! ΧΑ ! Χ: Α ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! !!!!!

   • KERKYRO-ILITHIOTHEN said

    Shalom Κερκυροβλαμμενος ναι ο Μαθιου Νιμιτς ειναι εβραιος, μπορει τα Σκοπια να μην ειναι εβραιοι αλλα στο ΙσραHELL πολλοι εβραιοι περιμενουν να γινουν Μακεντοντσκι με ονειρο την μεγαλη Μακεντοντσκι με πρωτευουσα την νεα τζερουσαλεμ (Σαλονικ) και ο εβραιος Νιμιτς προσπαθει να υλοποιησει αυτο το ονειρο τους, γκε κε βλακα η μαλλον η μαλλον παριστανεις τον βλακα, ουστ βλημα απο εδω!

   • Κομαντάντε Γνήσιος said

    α’ Η προσωνυμία Χριστός εννοεί Μεσίας. Ο απεσταλμένος από το Θεό για τη σωτηρία του ανθρώπου. Δηλαδή, χρισμένος σωτήρας.

    β’ Το όνομά του, Ιησούς, είναι παράφραση στην εβραϊκή γλώσσα του ελληνικού ονόματος Ιάσων. Άρα, το αρχικό, το πραγματικό είναι Ιάσων Χριστός.

    γ’ Ο Χριστός ήταν Φιλισταίος, όπως θα ιδούμε παρακάτω. Οι Φιλισταίοι ήταν Κρήτες άποικοι. Από την αρχαία εποχή –τότες που οι πολεμοχαρείς Δωριείς κατέβηκαν στην Ελλάδα και στην Κρήτη- πολλοί Μινωίτες με αρχηγό το Φίλιστο έφυγαν από τη Φαιστό με τα πλοία τους, τράβηξαν ανατολικά και μετοίκησαν σε μια χώρα στα παράλια της Μέσης Ανατολής. Η χώρα αυτή και οι κάτοικοί της, Κρήτες και ντόπιοι, από τότε πήραν το σημερινό όνομά τους από το όνομα του Φίλιστου.

    Από το Φίλιστος, η χώρα Φιλιστίνη και μετά από παράφραση Παλαιστίνη.

    Από το Φιλισταίοι, μετά από παράφραση, οι κάτοικοι Παλαιστίνιοι.

    Να μπούμε τώρα στο κυρίως θέμα μας, την ελληνικότητα του Χριστού. Μιλάμε για την ανθρώπινη φύση του, γιατί η θεϊκή είναι δεδομένη. Ήταν υιός τού Θεού.

    δ’ Ο Θεάνθρωπος Χριστός γεννήθηκε στην Παλαιστίνη, που εκατοικείτο εκείνη την εποχή και από Έλληνες (Αλεξανδρινούς), και από Εβραίους, αλλά και από κρητικογενείς Φιλισταίους, όπως αναλύσαμε παραπάνω. Οι Φιλισταίοι ήταν Έλληνες από την Κρήτη. Το αναφέρει αυτό ακόμη και η μυθολογία των Εβραίων, η βίβλος(Παλαιά Διαθήκη).

    ε’ Το όνομα της μητέρας του Ιάσωνα-Ιησού Χριστού είναι Μαρία και είναι Μινωικό. Το αρχικό ήταν Μάϊρα, που με αναγραμματισμό γίνηκε Μαρία. Το Εβραϊκό Μάριαμ προήλθε από το Μινωικό Μάϊρα(Μαρία)

    στ’ Η μητρική γλώσσα του Χριστού ήταν η ελληνική γλώσσα. Το αμερικανικό περιοδικό «Τάιμ» το είχε αποκαλύψει πολύ παλιά, όμως τα τεύχη εκείνα εξαφανιστήκανε μυστηριωδώς. Βέβαια, ο Χριστός μιλούσε και την αραμαϊκή γλώσσα της Μέσης Ανατολής(Συρία-Χαναάν), την οποία οι Εβραίοι δε γνώριζαν την εποχή του Χριστού.

    Από απόκρυφο ευαγγέλιο που βρίσκεται στις βιβλιοθήκες του Βατικανού, ο Χριστός είπε: «Εμέ υβρίζετε. Όμως μην υβρίζετε το Άγιον Πνεύμα. Το Άγιον Πνεύμα του Σύμπαντος εστί η Ελλάς! ήτις γεννά ανθρώπους κα’γώ ειμί ο υιός του Ανθρώπου». Εδώ, στη ρήση αυτή, ο ίδιος ο Ιησούς(Ιάσων) Χριστός αποκαλύπτει την ελληνικότητά του.

    Ντοκουμέντα για

    την ελληνικότητά του (Από την Καινή Διαθήκη και άλλες ενδείξεις-

    . Ολα τά Ιερά Κείμενα , Ιερα Ευαγγέλια , Γραφαί Αποστόλων , Ψαλμοί εχουν γραφεί εις την ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ καί ουχι εις την πτωχοτάτην γλώσσαν τών υπαναπτύκτων εβραίων !

    • Η φιλοσοφική έκφραση και ο λόγος του Χριστού, που είναι ταυτόσημος με των αρχαίων Ελλήνων σοφών και κυρίως του Ισοκράτη. Του Χριστου, βέβαια, ο λόγος και το μήνυμα μεταφράζεται σε δυο και μοναδικές λέξεις: “Αγαπάτε αλλήλους”. Όλη η διδασκαλία του Χριστού μετουσιώνεται σ’αυτή τη μεγαλειώδη φράση!

    • Το άγιο φως παρουσιάζεται μόνο στον Ελληνορθόδοξο Πατριάρχη, σε κανέναν άλλο ιερωμένο άλλου θρησκευτικού δόγματος.

    •Το Μέγα Σάββατο ακούμε τον ψαλμό του Ιωσήφ από Αριμαθαία προς τον Πιλάτο που του λέει: «Δώσε μου το σώμα του Ιησού να το ενταφιάσω, γιατί ξένος είναι και δεν έχει πού την κεφαλή κλίνει».

    • Εκείνος που σήκωσε το Χριστό και από το σταυρό τον πήγε στον τάφο στο κτήμα του Αριμαθαίου ήταν Έλληνας από την Κρήτη(Φιλισταίος) και λεγότανε Νικόδημος.

    • Ο θρήνος της Παναγίας (τα λεγόμενα απόκρυφα ευαγγέλια). Έκλαιγε η μάνα του Χριστού στο Γολγοθά κάτω από το σταυρό του υιού της και έλεγε: «Ώ άνομοι Ιουδαίοι, πώς σταυρώνετε έναν ξένο…!!!» Προσέξετε, αδέρφια, η Παναγία αποκαλεί το γιο της, το Χριστό «ξένο» προς τους Ιουδαίους. Δηλαδή, όχι Εβραίο.

    •Ο Χριστός δεν είχε σε εκτίμηση τους Εβραίους, τους οποίους αποκαλεί λαό μισθαρό, υποκριτή, βλάσφημο και αμαρτωλό. Κατα ΙΩΑΝΝΗΝ 8-44

    • Δίδει ονόματα ελληνικά στους μαθητές του (Πέτρος-από την πέτρα, Φίλιππος- από το φίλος κ.α.).

    • Όταν του είπαν πως θέλουν να τον δουν κάποιοι Έλληνες, χάρηκε και είπε: «Αλήθεια σας λέγω. Ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο υιός του Ανθρώπου».

    •Ο Χριστός διακήρυξε το οικουμενικό πνεύμα του Ελληνισμού –το θείο πνεύμα- λέγοντας: «Δεν υπάρχει Ιουδαίος, ούτε Έλληνας, γιατί όλοι είμαστε αδελφοί».

    Διακηρύσει και προτρέπει προς την έρευνα, δηλαδή το «αεικίνητον» των Ελλήνων, σε αντίθεση με τις εβραϊκές σοφίες: «πίστευε και μη ερεύνα». Εδώ φαίνεται πως το πνεύμα του είναι εναρμονισμένο με τη φυλετική του καταγωγή, με το ανήσυχο ερευνητικό πνεύμα των προγόνων του Ελλήνων.

    • Ο Χριστός είναι πολέμιος της φιλαργυρίας. Σε αντίθεση με τους Εβραίους που η τσιγκουνιά και ο χρηματισμός είναι φυλετικό τους γνώρισμα. – η μοναδική περίπτωσις κατά τ’ας Γραφάς οπου εξοργίσθη ο Κύριος με τούς εβραίους πραματευτάς , αργυροπωλητάς εξω απο τόν Ναόν .

    •Η εμφάνιση του Χριστού. Ντυνόταν με αρχαίο ελληνικό χιτώνα, χωρίς κάλυμμα στην κεφαλή. Σε αντίθεση με την κελεμπία στο σώμα και το ντουρμπάνι στο κεφάλι των Εβραίων.

    • Και το αποκορύφωμα των αποδείξεων πως ο Χριστός δεν ήταν Εβραίος αλλά Έλληνας, είναι η ίδια η ανθρώπινη μορφή του. Είχε ολοκάθαρα τα χαραχτηριστικά της φυλής των Ιαπετών, απόπου κατάγονται οι αρχαίοι Έλληνες. Ήταν ψηλός, ξανθός, με γαλανά μάθια, με ίσα κλασσική μύτη, με λεπτά χαραχτηριστικά. Ενώ οι Εβραίοι είναι το ακριβώς αντίθετο. Κοντοί, μελαχροινοί, με μαύρα μικρά μάτια, με γαμψές μύτες και τα χοντρά χαραχτηριστικά της σημίτικης φυλής από την οποία προέρχονται !

    Ο Χριστός ήταν πέρα για πέρα Έλληνας, από τη Μινωϊκή Κρήτη. Και το ευλογημένο έθνος του Θεού είναι η πατρίδα μας. Η αγάπη και η εύνοια του Θεού προς τον ελληνισμό έχει εκδηλωθεί με τα ευαγγέλια, που γράφτηκαν σε γλώσσα ελληνική. Με τα ελληνικά σύμβολα «ΙΧΘΥΣ» =(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ). Με το όραμα του Μεγάλου Κωνσταντίνου «Εν τούτω Νίκα». Με την αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννου στην Πάτμο (νησί και γλώσσα ελληνικά). Και με αμέτρητα άλλα άγια σημάδια.

    Δυστυχώς και δεν είναι σε τιμή τους, οι Εβραίοι, ενώ σταυρώσανε τον Έλληνα Ιάσων-Ιησού Χριστό Σωτήρα του κόσμου βγαίνουν κι αποπάνω και σφετερίζονται τώρα για λόγους οικονομισάς και παγκόσμιας επικράτησης την καταγωγή του.

    Δυστυχώς, τουλάχιστον οι Έλληνες επιστήμονες, θεολόγοι και ιεράρχες δεν εντρυφήσανε πάνω σ’αυτό το τεράστιο για τη χριστιανοσύνη και τον Ελληνισμό θέμα όσο θα έπρεπε και αφήσανε άλλους… να αλωνίζουν και οι λόγοι που το κάμανε μας βάζουν σε προβληματισμούς… Θα ήταν μεγαλοσύνη έστω και τώρα να το κάνουν και να δώσουν μια ξεκάθαρη, επίσημη απάντηση στους λαούς.

    Οι απανταχού Έλληνες να είμαστε υπερήφανοι που ο Ιάσων-Ιησους Χριστός ήταν η ενσάρκωση του πνεύματος της φωτοδότρας Ελλάδας, για κείνο και η πατρίδα μας είναι η καρδιά και η σημαία του κόσμου.

   • Σκατά έχεις στο μυαλό ρε; said

    Α … πιό μαλάκας κι απ’ ότι νόμιζα!

    Δεν ξέρουν τα ευαγγέλια και η εκκλησία και ξέρουν τα χρυσαυγίτικα ντουβάρια!
    Σιγά μην ήταν και καράβλαχος σαν και σένα!

   • Σκατά έχεις στο μυαλό ρε; said

    Για την περιτομή του Χριστού δεν μας είπες!
    Αρχαιοελληνικό έθιμο και αυτή;

    Και πουσαι …
    γράφε ασταμάτητα!
    Μας λείπει ένας μαλάκας να γελάμε.

   • Κομαντάντε Γνήσιος said

    @Σκατά Έχεις Στο Μυαλό Ρε; η Κερκυραία η Κομαντάντε Μαιμού η , η , η , η….. !!!!

    Σού συνιστώ νά περιορίσεις τήν …. συχνότητα της …… κατά μόνας ηδονής ….. !!!!! η κατά το Θρησκευτικότερον κατά τά Ταλμούδ … !!! …..τής κατά μόνας αμαρτίας ….. !!!! δίότι θά καψεις εντελώς τόν ανύπαρκτο .. εγκέφαλό σου …. !!!!! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ !!!!!!!!

   • Σκατά έχεις στο μυαλό ρε; said

    Τί να πεις και συ ρε κακομοίρη να σου δίνει λίγη αξία …
    Μαγκιές από καράβλαχο μαλάκα!

   • Σκατά έχεις στο μυαλό ρε; said

    Και πουσαι … χρυσαυγιτοκόπανε …
    γαι τα θρησκευτικά αρμόδιοι είναι τούτοι, όχι οι χρυσαυγιτομαλάκες!

    http://www.oodegr.com/neopaganismos/ellinikotita/ethnik_xrist_panag_1.htm

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: