olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Τουρκική προβοκάτσια οι διαρροές ονομάτων για το Σκοπιανό

Posted by netakias.com στο Ιανουαρίου 10, 2018

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

(ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ)

olympia.gr

Τις τελευταίες ώρες παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι ονοματολογίας και διαρροών στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, από δήθεν αλβανικές πηγές  και «ανεπίσημα» έγγραφα που δεν είναι άλλο από μια κακοστημένη προβοκάτσια. Το ΟΛΥΜΠΙΑ από την πρώτη στιγμή έχει κανει γνωστή τη θέση του

Δείτε την αρχική δημοσίευση 118 επιπλέον λέξεις

4 Σχόλια to “Τουρκική προβοκάτσια οι διαρροές ονομάτων για το Σκοπιανό”

 1. Ευριπίδης Μπίλλης said

  Όλα τα πατριωτικάσ ακούγονται εκτός από το κάποτε συζητηθέν, ΣλαβοΑλβανική Μακεδονία.

  Ούτε Άνω, ούτε Νέα, ούτε αλυτρωτική.

  Ούτε και εμείς και οι αλυτρωτικοί αυτοί, όπως έλεξε ο μέγας Αλεξις !!!!!!!!!!!!

  Και Ελληνικά (που πείραζε μόνον ναυτό τον Πάνο «μας»: ΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
  Γιατί όχι κ. Κοτζιά;;

  Μου αρέσει!

 2. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Παγκοσμιο Εργοστασιο Ηρωινης

  ειναι το ονομα τους.

  σκετο..ΠΕΑ.

  Μου αρέσει!

 3. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  ΦΟΒΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ηλικίας 105 ΕΤΩΝ !!! ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την Συνθήκη των Αθηνών του 1913 ; ; ; (Καί ΓΙΑΤΙ δεν μιλάει απολύτως ΚΑΝΕΙΣ;)
  Δημοσιεύθηκε 9 Ιανουαρίου 2018 11:52 στην κατηγορία ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΕΘΝΙΚΑ

  …ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ποτέ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ τότε Κ Ο Ι Ν Α ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ & Σ Ε Ρ Β Ι Α Σ !!!!

  (ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ και πότε ΔΙΔΑΞΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ Ή ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ;
  ΓΙΑ ΠΟΙΑ Σκόπια ΜΙΛΑΝΕ, ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ & ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝ ΚΡΑΤΙΔΙΟ «Σκόπια»…)
  Το Πρωτόκολλο Αθηνών (1913) αφορά συμφωνία καθορισμού συνόρων μεταξύ Ελλάδος και Σερβίας που υπογράφηκε στην Αθήνα στις 5 Μαΐου του 1913. Ονομάζεται επίσης και Πρωτόκολλο Κορομηλά – Μπόσκοβιτς από τα ονόματα των εκπροσώπων των 2 χωρών που το υπέγραψαν.
  Αποτέλεσμα εικόνας για ελλας σερβια
  Σχετική εικόνα

  Με το πρωτόκολλο αυτό συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο Χωρών η εντός 20ημέρου υπογραφή Συνθήκης Ελληνο-Σερβικής φιλίας και αμυντικής συμμαχίας, η οποία και τελικά συνομολογήθηκε την 1η Ιουνίου1913 κατόπιν πρωτοβουλίας του Ελευθερίου Βενιζέλου (με παράκαμψη κάποιων εμποδίων) ως η Συνθήκη συμμαχίας Θεσσαλονίκης.
  Συγκεκριμένα οι δύο κυβερνήσεις δια των όρων αυτού θα παράσχουν αμοιβαία βοήθεια έτσι ώστε οι δύο Χώρες να έχουν κοινό σύνορο δυτικά του Αξιού (Βαρδάρη), η δε χάραξη των νέων συνόρων να βασίζεται επί της «αρχής των κατεχομένων εδαφών«, («Occupation Effective»).

  Έτσι το ανάπτυγμα του κοινού συνόρου θ΄ αρχίζει από τη λίμνη Οχρίδα ακολουθώντας πορεία γύρω απ΄ αυτή προς νότια τη λίμνη Πρέσπα, νότια του Μοναστηρίου (που παραμένει στη Σερβία), και ακολουθώντας στη συνέχεια τη γραμμή διαχώρισης του ποταμού μεταξύ Τσέρνας και Μογλενίτσας καταλήγει στον Αξιό, 3χλμ νότια από τηΓευγελή.
  Επίσης προσδιορίζεται ότι και οι δύο Χώρες θα συμφωνήσουν την Ελληνοβουλγαρική και Σερβοβουλγαρική οριοθετική γραμμή αντίστοιχα επί της αυτής αρχής.
  Δηλαδή το σερβικό σύνορο από βόρεια της Γευγελής θ΄ ανέρχεται το ρουν του Αξιού μέχρι τη συμβολή του παραπόταμου Μπεγκαλνίτσα και εκ του ρου του δεύτερου μέχρι τα παλαιά τουρκοβουλγαρικά σύνορα, ενώ το ελληνικό θα διέρχεται από νότια του Κιλκίς, βόρεια της Νιγρίτας και από εκεί από τη λίμνη Αχινού (Κερκίνης) και του Αγγίστα ποταμού που κατέρχεται προς τη θάλασσα, ανατολικότερα του λιμένα των Ελευθερών.
  Στο αυτό Πρωτόκολλο συμφωνήθηκε επίσης πως σε περίπτωση που δεν θα είναι εφικτή συμφωνία με τη Βουλγαρία με βάση την παραπάνω αρχή καθορισμού συνόρων, θα προτείνουν τη προσφυγή σε διαιτησία.

  Αν όμως αντ΄ αυτών η Βουλγαρία εκδηλώσει επιθετική στάση προς επιβολή των αξιώσεών της δια των όπλων, οι δύο Χώρες (Σερβία και Ελλάδα) αναλαμβάνουν την υποχρέωση «προκειμένου να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα των κτήσεών τους να παράσχουν αμοιβαία στρατιωτική βοήθεια και να μη συνάψουν ειρήνη (με τη Βουλγαρία), παρά μόνο από κοινή συμφωνία».

  Επίσης Σερβία και Ελλάδα αναλαμβάνουν ν΄ ακολουθήσουν την αυτή διπλωματική στάση στις διάφορες διαπραγματεύσεις για την διανομή των εδαφών που παραχωρήθηκαν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.
  Τέλος η Ελλάδα υποσχέθηκε να παράσχει για μια 50ετία κάθε δυνατή διευκόλυνση στο σερβικό εξαγωγικό εμπόριο δια του λιμένα της Θεσσαλονίκης και των σιδηροδρομικών γραμμών προς Σκόπια και Μοναστήρι.
  Ο διακανονισμός αυτός των συνόρων πράγματι δεν έγινε δεκτός από την Βουλγαρία, και παρά την παρέμβαση ρωσικής διαιτησίας σύντομα, στις 16 Ιουνίου 1913, ξέσπασε με την επίθεση της Βουλγαρίας οΒ’ Βαλκανικός Πόλεμος.

  [ΠΗΓΗ:https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%BF_%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD_(1913)%5D
  ————————————————————————-

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν ακόμα και οι ιστορικοί αγνοούν, ή άν προτιμάτε «αγνοούν», την τόσο σημαντική και μεγάλης Εθνικής σημασίας Συνθήκη των Αθηνών του 1913 μεταξύ Ελλάδος & Σερβίας για χάραξη ΚΟΙΝΩΝ συνόρων, τί και πώς να το μάθει ο μέσος Έλλην;
  Προφανώς για να εξακουλουθεί εις το ΔΙΗΝΕΚΕΣ η απύθμενη εξαπάτησίς του, για το μεγάλο ‘Τιτοϊκό’ παραμύθι περί ψευδομακεδονίας και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ κρατιδίου και άλλων ιστοριών της …Χαλιμάς!

  Αποτέλεσμα εικόνας για αιθουσα βουλής
  ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ!
  Ερωτήστε όποιον βουλευτή ή υπουργό θέλετε!
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Ι Δ Ε Α ….
  Και όμως αυτοί οι ολέθριοι και διαχρονικώς ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ‘εθνοπατέρες’ θα αποφασίσουν με την ψήφο τους την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ διαιώνιση της υπάρξεως της Βαρντάρσκα, χάριν των αμερικανικών εννοείται συμφερόντων…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: