olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Επανηλθε σε ελάχιστα λεπτά η σελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου!

Posted by kalinda στο Ιανουαρίου 6, 2018

IMG_5621Ελάχιστα μόλις λεπτά κράτησε το χακαρισμα που έριξε το site του Αθηναϊκού πρακτορείου, οι τεχνικοί του το επανέφεραν αμεσως!

 1. IMG_5619

2 Σχόλια to “Επανηλθε σε ελάχιστα λεπτά η σελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου!”

 1. αννα χαθη said

  ΕΛΕΕΙΝΟΙ ψευτες συκοφαντες και λασπολογοι κατ ομολογοα τοτς τα κουMOYNIA του πρακτορειου.

  Ομολογία συκοφαντίας από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: Γράψαμε ψέματα! Δεν ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής αυτοί που επιτέθηκαν σε γυναίκες στην Λέσβο

  Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δέχεται καθημερινά έναν ανηλεή πόλεμο λάσπης με αποκορύφωμα την παράνομη πολιτική δίωξη και την σκευωρία που έστησε ο Σαμαράς και το παραδικαστικό κύκλωμα κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
  Στόχος – που φυσικά δεν επιτυγχάνεται – είναι η ανάσχεση της ανόδου της Χρυσής Αυγής. Η λάσπη και η συκοφαντία εκτοξεύεται από το σύνολο των συστημικών έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ακόμα και από τα θεσμικά, όπως το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
  Έτσι, μετά την διασπορά της ψευδούς είδησης περί επίθεσης μελών Χρυσής Αυγής σε γυναίκες στην Λέσβο, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναγκάστηκε να προχωρήσει σε επίσημη διάψευση.

  Ακολουθεί αυτούσιο το τηλεγράφημα του ΑΠΕ:
  «Την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας άρθρο με τίτλο: «Μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε ομάδα γυναικών». Το άρθρο αυτό περιείχε ψευδείς και προσβλητικές αναφορές κατά του Δημοσθένη Τριανταφυλλίδη του Δημητρίου και του Βαρθολομαίου Τριανταφυλλίδη του Δημητρίου. Τα συγκεκριμένα άτομα, όχι μόνο δεν συμμετείχαν σε καμία από τις πράξεις ή συμπεριφορές που τους αποδίδονται με το επιλήψιμο δημοσίευμα, αλλά δεν συμμετείχαν καν στις αναφερόμενες κινητοποιήσεις κατά τις ημερομηνίες 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2016. Για την ακρίβεια, έχουν αμφότεροι μετακομίσει εδώ και πολύ καιρό από τη Λέσβο (ο πρώτος εξ αυτών την άνοιξη του 2015 και ο δεύτερος εξ αυτών την άνοιξη του 2016) και τις συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν ευρίσκοντο καν στο νησί, αλλά στον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους, ήτοι στη Γερμανία ο πρώτος και στην Αττική ο δεύτερος!
  Ειδικότερα:
  α) Είναι αναληθές ότι συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων τα οποία φέρεται να επιτέθηκαν τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 εναντίον ομάδας νεαρών γυναικών που περνούσαν από γειτονικό δρόμο την ώρα της συγκέντρωσης των κατοίκων της Μόριας για το μεταναστευτικό και να τραυμάτισαν-προκαλώντας σωματικές βλάβες σε – μία εξ αυτών.
  β) Είναι αναληθές ότι-από κοινού με τα ίδια ως άνω άτομα – επιτέθηκαν φραστικά στο Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό υβρίζοντας τον, ενώ σε όλη τη διάρκεια της προαναφερθείσας πορείας των κατοίκων της Μόριας με συνθήματα τους εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων, της κυβέρνησης και των τοπικών αυτοδιοικητικών αρχών προσπαθούσαν να εκτρέψουν την πορεία από το προκαθορισμένο πολιτικό και διεκδικητικό πλαίσιό της το οποίο είχε την υποστήριξη του συνόλου σχεδόν των πολιτικών δυνάμεων στο νησί.
  γ) Είναι αναληθές ότι – από κοινού με τα ίδια ως άνω άτομα – πρωταγωνίστησαν τόσο το απόγευμα της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου 2016 έχοντας παρεισφρήσει στη συγκέντρωση πολιτών κατά την υποστολή της σημαίας στη Μυτιλήνη της Λέσβου, σε σύγκρουση με ομάδα αντεξουσιαστών, όσο και σε ύβρεις κατά δημοσιογράφων που κάλυπταν το γεγονός.
  δ) Είναι αναληθές ότι – από κοινού με τα ίδια ως άνω άτομα – το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2016, συμμετείχαν σε μπλόκα που στήθηκαν στους δρόμους γύρω από το χωριό Μόρια για να αποκλείσουν το πέρασμα μεταναστών και προσφύγων που έφευγαν από το καιόμενο χοτ-σποτ προς την πόλη της Μυτιλήνης.»

  Μου αρέσει!

 2. αννα χαθη said

  ΑΘΛΙΑ κουMOYNIA

  Ερώτηση σχετικά με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων που «φιμώνει» την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας

  ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
  ΘΕΜΑ: «Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων «φιμώνει» την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας»

  Στο Προεδρικό Διάταγμα 191 της 9ης Δεκεμβρίου 2008 περιλαμβάνονται οι ιδρυτικές διατάξεις και το καταστατικό του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Α.Ε. (Α.Π.Ε.−Μ.Π.Ε. Α.Ε.). Σ τις διατάξεις των άρθρων 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8 και 11 ορίζεται πως η εν λόγω Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε. (εφεξής «Εταιρία»), ιδρύεται προερχόμενη από τη συγχώνευση άλλων ανωνύμων εταιρειών του Δημοσίου, πως έδρα της Εταιρίας ορίζεται ο Δήμος Αθηναίων, πως η εποπτεία της Εταιρείας ασκείται από τον Υπουργό στον οποίο ανατίθενται εκάστοτε οι αρμοδιότητες του Υπουργού Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, πως το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, πως στη Γενική Συνέλευση της Εταιρίας εκπροσωπείται το Ελληνικό Δημόσιο από τον εποπτεύοντα Υπουργό στον οποίο ανατίθενται εκάστοτε οι αρμοδιότητες του Υπουργού Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, πως τα 4 από τα 9 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζονται ή προτείνονται από τον εποπτεύοντα Υπουργό και πως οι πόροι της, τηρουμένων των Αρχών της αντικειμενικότητας και της διαφάνειας προέρχονται και από τον τακτικό προϋπολογισμό και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
  Και όμως, αυτή η Εταιρία η οποία χρηματοδοτείται από τον ελληνικό λαό, δεσμεύεται από την Αρχή της αντικειμενικότητας, η οποία ελέγχεται από το Ελληνικό Δημόσιο, η οποία κατά άρθρο 5 περί του Σκοπού της, συλλέγει, επεξεργάζεται, αξιολογεί και πωλεί εσωτερικές και διεθνείς ειδήσεις και άλλα, καθώς και ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό υλικό και τα διανέμει στην Ελλάδα και το εξωτερικό με όλους τους τεχνολογικά δυνατούς τρόπους, «φιμώνει» την τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή.
  Δεν υπάρχει όχι μόνο σχετική είδηση σε ολόκληρη την ιστοσελίδα, αλλά ούτε ένα δελτίο τύπου, ούτε μία επίσημη ή ανεπίσημη ανακοίνωση του τρίτου σε ψήφους πολιτικού κόμματος στο σχετικό τμήμα δελτίων ειδήσεων-ανακοινώσεων κομμάτων, βουλευτών, κοινοβουλευτικών ομάδων της επίσημης ιστοσελίδας του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, σε πλήρη αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα και σχηματισμούς, ακόμη και εξωκοινοβουλευτικών, ακόμη και νεοσύστατων, των οποίων δημοσιεύονται όλες οι δηλώσεις, όλες ανακοινώσεις και όλα τα δελτία τύπου.

  Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
  Για ποιούς λόγους δεν υπάρχει η δέουσα εκπροσώπηση του τρίτου σε ψήφους πολιτικού κόμματος στον εν λόγω Δημόσιο φορέα ενημέρωσης;
  Πότε ακριβώς και με ποιες ενέργειες θα παύσει να υφίσταται αυτή η απαράδεκτη διάκριση σε βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος και θα γίνουν επιτέλους σεβαστά και η προτίμηση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών οι οποίοι ψήφισαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή και το δικαίωμα τους στην πληροφόρηση;

  Αθήνα, 11/09/2017
  Ο ερωτών Βουλευτής
  Χρήστος Παππάς
  Βουλευτής Επικρατείας
  ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: