olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Εορτάζοντες την 6ην του μηνός Ιανουαρίου

Posted by IGOR στο Ιανουαρίου 6, 2018


ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Ο ΝΕΟΣ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΡΩΜΑΝΟΣ

Ο ΟΣΙΟΣ ΕΥΑΓΡΙΟΣ

Αναλυτικά

ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Η γιορτή αυτή είναι από τις αρχαιότερες της Εκκλησίας μας και άρχισε το δεύτερο μετά Χριστόν αιώνα.

Αναφέρεται στη φανέρωση της Αγίας Τριάδας κατά τη βάπτιση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό.

Η Ιστορία της βάπτισης αυτής είναι γνωστή, ιδιαίτερα από το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο, στο Γ’ κεφάλαιο, στους στίχους 13-17.

Ό Πρόδρομος Ιωάννης μετά από θεία διαταγή άφησε την ερημική ζωή και ήλθε στον Ιορδάνη ποταμό.

Εκεί κήρυττε, εξομολογούσε και βάπτιζε. Ενώ έκανε ο Ιωάννης το έργο αυτό, μια μέρα ήλθε σ’ αυτόν ο Ιησούς.

Το Πνεύμα το Άγιο πληροφόρησε το γιο της Ελισάβετ ποιος ήταν.

Ό Ιησούς ζητάει να βαπτισθεί.

Έκπληκτοι οι παρευρισκόμενοι βλέπουν τον αύστηροπρόσωπο και επιβλητικό ασκητή και διδάσκαλο να υποχωρεί με ανέκφραστη ευλάβεια και ταπείνωση μπροστά στον άγνωστο. Στην αρχή αρνείται να Τον βαπτίσει και Του λέει ότι αυτός έχει ανάγκη να βαπτισθεί από Εκείνον.

Ό Ιησούς τον πείθει να Τον βαπτίσει, διότι έτσι έπρεπε.

Και τότε, στα νερά του Ιορδάνη διαδραματίζεται σκηνή μεγαλειώδης και μοναδική.

Με μορφή περιστεριού το Πνεύμα το Άγιο έρχεται και κάθεται πάνω στον βαπτιζόμενο Ιησού. Και συγχρόνως, φωνή από τον ουρανό, του Πατέρα Θεού, ακούγεται να λέει: «Ούτος εστίν ο Υιός μου ο αγαπητός, εν ω ευδόκησα».

Έτσι, μ’ αυτόν τον τρόπο στη βάπτιση του Ιησού φανερώθηκε ο Θεός ο τρισυπόστατος, ή Τριάδα ή Αγία, και γι’ αυτό ή Εκκλησία μας ονόμασε τη γιορτή αύτη Θεοφάνεια.

Απολυτίκιο. Ηχος α’.

Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε, ή της Τριάδος έφανερώθη προσκύνησις · του γαρ Γεννήτορας ή φωνή προσεμαρτύρει σοι, άγαπητόν σε Υίόν όνομάζουσα και το Πνεύμα εν είδει περιστεράς, εβεβαίου του λόγου το ασφαλές. ο επιφανείς Χριστέ ο Θεός, και τον κόσμον φωτίσας δόξα σοι.

Ο ΝΕΟΣ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΡΩΜΑΝΟΣ

Ό νεοφανής αυτός άγιος νεομάρτυρας καταγόταν από το χωριό Δημινίτζα της Λακωνίας Πελοποννήσου. Αρνούμενος να υποκύψει στις πιέσεις των Τούρκων να αλλαξοπιστήσει, αποκεφαλίστηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 6 Ιανουαρίου 1695.

Ο ΟΣΙΟΣ ΕΥΑΓΡΙΟΣ

Υπήρξε Ιεροδιάκονος της Εκκλησίας της Καισαρείας.

Χειροτονήθηκε Αναγνώστης από τον Μ. Βασίλειο και Ιεροδιάκονος από τον αδελφό του Μ. Βασιλείου Γρηγόριο Νύσσης και έζησε ζωή Αποστολική. Ήταν γιος Ιερέα από την Ιβηρία πού εξελληνίστηκε στην Καισαρεία.

Υπήρξε δεινότατος ρήτορας και απ’ αυτό λίγο έλειψε να χάσει τη σωφροσύνη του ερωτευθείς γυναίκα πλούσια, πού σώθηκε όμως από την κατάσταση αυτή δια θαύματος. Κατόπιν πήγε στα Ιεροσόλυμα, όπου πάλι πολεμήθηκε από την αλαζονεία για την ρητορική του ευφράδεια. Μόλις όμως, χάριτι Θεού, συνήλθε, εξομολογήθηκε στην Όσία Μελάνη τη Ρωμαία, ή οποία συνέβαλε να γίνει μοναχός.

Άσκήτευσε σε κάποιο όρος της Νιτρίας, όπου έζησε 16 χρόνια με αυστηρότατη εγκράτεια. Αφού καθάρισε τον νου και την καρδιά του, μετά τρία χρόνια πέθανε την 6η Ιανουαρίου του 415, αφού πρώτα αξιώθηκε και του προφητικού χαρίσματος.

92 Σχόλια to “Εορτάζοντες την 6ην του μηνός Ιανουαρίου”

 1. Panos Diakos said

  «Επεφάνης σήμερον τη οικουμένη και το Φως Σου Κύριε εσημειώθη εφ΄ ημάς εν επιγνώσει υμνούντας Σε Ήλθες εφάνης το Φως το απρόσιτον».

  «Σήμερον επέφανεν ο Σωτήρ εν μορφή ως δούλου βαπτισθήναι μετά σαρκός υπό Ιωάννου εν Ιορδάνου ρείθροις ίνα βροτών εκπλύνει τα παραπτώματα » …

  Μου αρέσει!

 2. Panos Diakos said

  νεαρος τουρκος για προσκυνημα στο Αγιο Ορος με προτροπη της γιαγιας του , οσιος Αρσενιος καπαδοκης και πρωτη γνωριμια με τον οσιο Παϊσιο του νεαρου τοτε φοιτητη και επισκοπου τωρα Αθανασιου, απλες ζωντανες διηγησεις απο πρωτο χερι για το γεροντα με αμεσο ταπεινο λογο ως το 35′.
  38′ ως 60′ απλοτητα σοφιας και παρουσια Πνευματος Αγιου

  Μου αρέσει!

 3. Panos Diakos said

  ο Αγιασμός της φύσης και τα επιστημονικά δεδομένα

  Όλα τα νερά, συμπεριλαμβανομένων αυτών του συστήματος τροφοδοσίας νερού, άλλαξαν τις φυσικές τους ιδιότητες την ημέρα των Θεοφανείων και την παραμονή, ανακάλυψαν πριν μερικές ημέρες, φυσικοί του Ερευνητικού Ινστιτούτου Sysin της Ανθρώπινης Οικολογίας και Υγιεινής του Περιβάλλοντος, της Ρωσικής Ακαδημίας των Ιατρικών Επιστημών (Russian Academy of Medical Sciences).
  Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου καθημερινά εξέταζαν τις ιδιότητες και την ποιότητα του συνήθους νερού από το σωλήνα του δικτύου, μετρώντας την ποσότητα των ριζών ιόντων μέσα σ’ αυτό. Από τις 17 Ιανουαρίου (προπαραμονή των Θεοφανείων με το παλαιό ημερολόγιο που έχει η Ρωσική Εκκλησία)[1] το επίπεδο των ιόντων άρχισε να ανεβαίνει, και το νερό άρχισε να «μαλακώνει». Το επίπεδο του pH του νερού, ανέβαινε επίσης, κάνοντάς το λιγότερο όξινο, ανέφερε τη Δευτέρα η ημερήσια “Moskovsky Komsomolets”.
  Όπως ανέμεναν, η μέγιστη δραστηριότητα έφτασε το βράδυ της 18ης Ιανουαρίου (παραμονή, και αγρυπνία των Θεοφανείων)[2]. Η υψηλή συγκέντρωση ιόντων έκανε την ηλεκτραγωγιμότητα του νερού ισοδύναμη με αυτήν από τεχνητό καταλύτη (ηλεκτρικά κεκορεσμένο νερό).
  Η ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα άρχισε να πέφτει μετά το πρωί της 19ης Ιανουαρίου[3] και έφτασε στα κανονικά της επίπεδα κατά τις 20 Ιανουαρίου[4].
  Η αιτία για την γρήγορη άνοδο της ηλεκτρομαγνητικής δραστηριότητας του νερού την ημέρα των Θεοφανείων ήταν μία μεγάλη συγκέντρωση ιόντων στη λιθόσφαιρα της Γης, η οποία είναι ένα αληθινό ρεζερβουάρ ηλεκτρονίων, που μεταφέρει τα περισσότερα από αυτά στο νερό[5]. Αυτά είπε ο δρ. Anatoly Stekhin, ένας πεπειραμένος ερευνητής.
  Οι ερευνητές επίσης μέτρησαν το επίπεδο (ποιότητας) της δομής του νερού των Θεοφανείων, παγώνοντας για το σκοπό αυτό νερό από τον αγωγό ύδρευσης, από τον ποταμό Moskva, και από ένα πηγάδι εκκλησίας. Ακόμη και το νερό από το σύστημα τροφοδοσίας, το νερό της βρύσης, το οποίο συνήθως απέχει πολύ από του να είναι ιδανικό, φαινόταν αρμονικό στο μικροσκόπιο όταν το παγώσαμε είπε ο Stekhin.
  Πηγή: imdleo.gr , interfax-religion.com
  (Μετάφραση – σχόλια υπό Λεοντίου Μοναχού Διονυσιάτου)
  Σημειώσεις: 1. Με το παλιό θρησκευτικό ημερολόγιο, που ισχύει στη Ρωσία. Και επειδή είναι παρατηρημένο ότι ο Αγιασμός και με την τάξη του νέου ημερολογίου παραμένει αναλλοίωτος, δικαιώνεται η δια Χριστόν σαλή Ταρσώ (1910-1989) της Κερατέας, στην Αθήνα, που όταν την ρωτούσαν πιο ημερολόγιο είναι καλύτερο απαντούσε: «Γιατί; Πειράζει ο Κύριός μας να δοξάζεται δύο φορές»; (Βλ. Ι. Κορναράκη, Ταρσώ η δια Χριστόν σαλή, 2003, σελ. 13 και 54).
  2. Μόλις έχει γίνει ο αγιασμός της παραμονής, με μία ευχή λιγότερη από αυτόν της ημέρας των Θεοφανείων.
  3. Μετά το τέλος της Θείας λειτουργίας και του μεγάλου αγιασμού, και γενικά όταν τελείωσαν όλες οι σχετικές με την εορτή των Θεοφανείων ιεροπραξίες.
  4. Την επομένη των Θεοφανείων.
  5. Το ότι το φαινόμενο συνδεόταν με γενικότερες μεταβολές, είχε π.χ. σχέση με την αύξηση των ηλεκτρικών φορτίων της λιθόσφαιρας, δείχνει ότι πράγματι η προσευχή μπορεί να επηρεάσει όλο το περιβάλλον, ακόμη και αυτό που βρίσκεται μακριά, για να φέρει τέλειο αποτέλεσμα με τη χάρη του Θεού. Aν οι άνθρωποι αναγνώριζαν την αξία της προσευχής, και ετοίμαζαν τον εαυτό τους ώστε να προσεύχονται με καθαρή καρδιά, τότε και το πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος δεν θα παρέμενε άλυτο.
  Εμείς σαν άνθρωποι δεν είμαστε σε θέση, δρώντας επιστημονικά μόνο, να υποκαταστήσουμε την αποτελεσματικότητα της προσευχής με τις τεχνικές των επιστημονικών πειραματισμών. Αλλά πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να δράσουμε μηχανικά στο ψυχικό πεδίο, όπου και γίνονται τα μεγαλύτερ θαύματα. Γι’ αυτό παρακαλούμε για την ωφέλεια ψυχής και σώματος, στην ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού: «Υπέρ του γενέσθαι το ύδωρ τούτο αγιασμού δώρον, αμαρτημάτων λυτήριον, εις ίασιν ψυχής και σώματος, και πάσαν ωφέλειαν επιτήδειον του Κυρίου δεηθώμεν».

  https://www.imdleo.gr/diaf/2007/030-Electromagnetic_activity_of_water-LMD.pdf

  Μου αρέσει!

  • Μαύρος μεσαίωνας said

   Tι βλάκες να χαλάμε τόσα λεφτά για βιολογικούς και τα τοιαύτα. Ένας παπάς και δυό αράδες ευχές και να νερό κρυστάλλινο!
   Μα τί μαλάκες που είμαστε να πηγαίνουμε στους μηχανικούς αντί στους παπάδες!

   Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Η αιτία για την γρήγορη άνοδο της ηλεκτρομαγνητικής δραστηριότητας του νερού την ημέρα των Θεοφανείων ήταν μία μεγάλη συγκέντρωση ιόντων στη λιθόσφαιρα της Γης,
   η οποία είναι ένα αληθινό ρεζερβουάρ ηλεκτρονίων,
   που μεταφέρει τα περισσότερα από αυτά στο νερό…

   ….πρόσθεσε και τα «νετρίνο» …

   Αυτά να δεις !

   Γλέντι τρΕΛό που στήνεται όταν καταλήγουν οι «είσοδοι» του στοιχείου επί Γης,
   δια της «πύλης» τους,
   στο βαθύτερο σημείο της Μεσογείου.
   Κοντά μας στην… «Πύλο».

   Ακόμη κι εκεί,
   να η ΕΛΛΑΔΑ,
   πλήρης (ή πλήρους) προστασίας.

   Η Συμπαντική,
   η εναρμονισμένη συνωμοσία,
   με τους ΙΕΡΟΥΣ & ΘΕΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,
   απαράβατους ακόμη και από Αυτόν τον Ίδιο Τον Δημιουργό,
   Πατέρα- ΘΕΟ,
   Συμπάντων (Κόσμων),
   Όντων και Βασιλείων που δεν επιβάλλει, ούτε «τιμωρεί»
   (άλλων θεοί τα κάνουν αυτά),
   αλλά ισορροπεί.

   Ή του ύψους (Όλυμπος) ή του βάθους (Πύλος) λοιπόν;
   Και η ισορροπία;
   Πόθεν/πού;
   Λιθόσφαιρα, Στρατόσφαιρα, Ιονόσφαιρα ….;
   Μήπως,
   πέραν από τα γνωστά υλικά της Γης (εντός, γύρω της και υπεράνω),
   η ισορροπία τΕΛικά είναι μέσα μας και τζάμπα τη ψάχνουμε πέραν/μακράν;
   Ισορροπία δεν είναι ο ΛΟΓΟΣ;
   Και εν αρχή ο ΛΟΓΟΣ δεν είναι στραμμένος προς τον ΘΕΟΝ; (αν όχι ο ίδιος ο ΘΕΟΣ; )
   Και ΘΕΟΣ άραγε δεν είναι ο ΛΟΓΟΣ;

   Να λόγοι λοιπόν…

   Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Εύχομαι προς άπαντες, η -μόλις- χθεσινή ημέρα,
    να φέρει προς τον κάθε έναν πάνω και πέρα από όλα ΕΣΩ- καθαριότητα,
    εξαγνισμό,
    καθαρμό- καθαρισμό,
    αγιασμό του κρινόμενου/απολογούμενου ανέκαθεν τρίπτυχου αποτΕΛούμενου εκ ΣΚΕΨΕΩΝ- ΛΟΓΩΝ- ΠΡΑΞΕΩΝ (ή Έργων).

    Απόπλυση των λερωμένων- άπλυτων, των παραπεταμένων…

    ΦΩΤΑ- ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΥΔΑΤΩΝ: Για μένα η Ιερότερη όλων των υπολοίπων εορτών, εορτασμών, μεθ΄ (ή άνευ) υποκρισίας, μετά θείων προκαταλήψεων, θρησκοταμειακών διαθέσεων.. κι έτσι.

    Τι φώτα βρε παιδιά.
    + ΘΕΟΣ ΕΦΑΝΗ !
    Ορατός για όσους τον… «βλέπουν».
    Μα φαίνεται ο ΘΕΟΣ ;
    Θα αναφωνήσει κάποιος.
    Ουδείς Εόρακε Τον Πατέραν !
    Κανείς δεν «είδε» τον ΘΕΟ.
    Και βέβαια, θα συμφωνήσω μαζί του.
    Ουδείς εόρακε αλλά γιατί;
    Επειδή ο ΘΕΟΣ είναι ΠΝΕΥΜΑ.
    Και όποιος θΕΛει να «δει» τον ΘΕΟ πρέπει κι ο ίδιος να φρονττίσει να γίνει ο ίδιος «πνεύμα».
    Αλλιώς ;
    Σαρκικά;
    Σιγά που θα σου αποκαλυφθεί !

    ΘΕΟ ΦΑΝΕΙΑ.
    Γιατί λένε την ημέρα έτσι;
    ΛΟΓΟΣ, λέγαμε.
    Λόγος.
    Τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ αφού είναι ΘΕΙΑ εμπεριέχουν τον ΛΟΓΟ άσε που «παίζει» να είναι και ΛΟΓΟΣ ορατός δια του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που εν είδει περιστεράς εκ βεβαίου του ΛΟΓΟΥ το ασφαλές ο επιφανής….
    Κύριε Δόξα Σοι !

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Τεστ

    Μου αρέσει!

 4. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Εντάξει όλα αυτά.
  Μα ας κοιτάξει κάποιος να είναι εν τάξει με το ΧΡΕΟΣ του.
  Αρκεί να ξέρει τι είναι χρέος και ότι πρέπει να το κουβαλά.
  Γιά πάντα;
  Όχι!
  Μέχρι να το ξεπληρώσει.
  Πόσο χρέος πληρώνει κάποιος;
  Όσο του αναλογεί.
  Ούτε σεντς, ούτε μιά δεκάρα περισσότερο ή λιγότερο.
  Ας κάνουν οι άλλοι στους υπολογισμούς τους πως προσθέτουν χρέος.
  Τόσο γνωρίζουν, τόσο πράττουν.
  Αποκλείεται να πληρωθεί.
  Από πού;
  Πληρώνεται το ορθόν, το πρέπον, το σωστό, το δίκαιο, το αληθές, το πραγματικό, το ανταποδοτικό κτλ.
  Όχι φούσκες, ούτε μάσκες, μέρος και ρόλος των οποίων είναι η λήψη του δανείου ενώ μετά σε περιλαμβάνει ο μασκαράς ο τόκος.
  Πού σε βαρεί, κεί σε πονεί….
  Τα υπόλοιπα πηγαίνουν για κατούρημα… .

  Μου αρέσει!

 5. Panos Diakos said

  ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΟΛΑ Τ Α ΝΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ !!

  (Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ).

  Μόσχα, 5 Φεβρουαρίου, Interfax.

  Όλα τα νερά, συμπεριλαμβανομένων αυτών του συστήματος τροφοδοσίας νερού, άλλαξαν τις φυσικές τους ιδιότητες την ημέρα των Θεοφανείων και την παραμονή, ανακάλυψαν πριν μερικές ημέρες, φυσικοί του Ερευνητικού Ινστιτούτου Sysin της Ανθρώπινης Οικολογίας και Υγιεινής του Περιβάλλοντος, της Ρωσικής Ακαδημίας των Ιατρικών Επιστημών. (Russian Academy of Medical Sciences).

  Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου καθημερινά εξέταζαν τις ιδιότητες και την ποιότητα του συνήθους νερού από το σωλήνα του δικτύου, μετρώντας την ποσότητα των ριζών ιόντων μέσα σ’ αυτό. Από τις 17 Ιανουαρίου (προπαραμονή των Θεοφανείων) το επίπεδο των ιόντων άρχισε να ανεβαίνει, και το νερό άρχισε να «μαλακώνει». Το επίπεδο του pH του νερού, ανέβαινε επίσης, κάνοντάς το λιγότερο όξινο, ανέφερε τη Δευτέρα η ημερήσια “Moskovsky Komsomolets”.

  Όπως ανέμεναν, η μέγιστη δραστηριότητα έφτασε το βράδυ της 18ης Ιανουαρίου (παραμονή, και αγρυπνία των Θεοφανείων)

  . Η υψηλή συγκέντρωση ιόντων έκανε την ηλεκτραγωγιμότητα του νερού ισοδύναμη με αυτήν από τεχνητό καταλύτη (ηλεκτρικά κεκορεσμένο νερό). Η ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα άρχισε να πέφτει μετά το πρωί της 19ης Ιανουαρίου και έφτασε στα κανονικά της επίπεδα κατά τις 20 Ιανουαρίου.Η αιτία για την γρήγορη άνοδο της ηλεκτρομαγνητικής δραστηριότητας του νερού την ημέρα των Θεοφανείων ήταν μία μεγάλη συγκέντρωση ιόντων στη λιθόσφαιρα της Γης, η οποία είναι ένα αληθινό ρεζερβουάρ ηλεκτρονίων, που μεταφέρει τα περισσότερα από αυτά στο νερό . Αυτά είπε ο δρ. Anatoly Stekhin, ένας πεπειραμένος ερευνητής. Οι ερευνητές επίσης μέτρησαν το επίπεδο (ποιότητας) της δομής του νερού των Θεοφανείων, παγώνοντας για το σκοπό αυτό νερό από τον αγωγό ύδρευσης, από τον ποταμό Moskva, και από ένα πηγάδι εκκλησίας.

  Ακόμη και το νερό από το σύστημα τροφοδοσίας, το νερό της βρύσης, το οποίο συνήθως απέχει πολύ από του να είναι ιδανικό, φαινόταν αρμονικό στο μικροσκόπιο όταν το παγώσαμε είπε ο Stekhin.

  .«18 Ιανουαρίου (5 Ιανουαρίου με το νέο ημ/γιο). Είναι το βράδυ πριν την Ορθόδοξη εορτή των Θεοφανείων. Δύο φιάλες γεμίζουν με κοινό νερό. Ενωρίς το πρωί μια απ’ αυτές τοποθετείται μέσα στην εκκλησία, κοντά στο δοχείο όπου θα τελεσθεί ο Αγιασμός. Κάθε χρόνο πιστοί, ακόμα και άπιστοι πάνε στις εκκλησίες να πάρουν λίγο από το νερό του Αγιασμού. Πιστεύεται ότι κατέχει καταπληκτικές ιδιότητες. Για να το επιβεβαιώσουμε ή να το αντικρούσομε, οι 2 φιάλες έρχονται στο εργαστήριο για εξέταση αμέσως μετά την τελετή. Εδώ το νερό πάγωσε σε θάλαμο κρυογενετικής και φωτογραφήθηκε υπό το μικροσκόπιο. Οι κρύσταλλοι από το κοινό νερό μοιάζουν με χαοτική, μπερδεμένη βούλα. Ενώ το νερό που ήταν στην εκκλησία έχει πάρει ένα συμμετρικό σχήμα εξάγωνου αστεριού», λένε οι ερευνητές

  Και συνεχίζουν:
  «Είναι γνωστό ότι ο Αγιασμός έχει πολύ ισχυρή και σταθερή δομή. Αυτό το νερό μπορεί να μεταβιβάσει τις ιδιότητές του. Πάρτε μόνο 10 γραμμάρια και αραιώστε τα σε 60 λίτρα κοινό νερό και όλο πλέον θα έχει τις ιδιότητες του αγιασμού»!

  Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   +

   Μου αρέσει!

  • Μαύρος μεσαίωνας said

   Επιμένεις ξεδιάντροπα!
   Που και πότε ρε καραγκιόζη επιστήμονες άνθρωποι είπαν/έγραψαν τέτοιες μαλακίες;
   Τις αιχρές διαστρεβλώσεις ενός βλακοκαλόγερου θα ντύσεις με «επιστημονικό» κύρος;
   Ορίστε και πάλι η έρευνα ρε άθλιε γκαιμπελίσκε, από πραγματικό επιστημονικό ιστολόγιο που δημοσιεύτηκε, που βλέπεις τις φαντασιόπληκτες μαλακίες σας;
   https://www.omicsonline.org/open-access/electrochemically-activated-tap-water-induced-effects-of-genomic-instability-in-various-living-objects-in-vitro-and-in-vivo-2329-6879.1000143.php?aid=23315

   Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Την βλακεία σας ξεπερνάει μόνο η ξεδιαντροπιά σας!
    Αδίστακτοι ψεύτες και απατεώνες!

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Α ρε αληταριό βρεγμένη σανίδα που θέλετε!

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Αν είσαι μεσαίωνας και μαύρος όπως λες πάρτονε υπό μάλης όπως μας τον έφερες και δρόμο μπαγλαμίδη.
    Ρε κοίτα ο κριτής….
    Που θα μας «δείρουνε» κιόλας… βρεγμένη σανίδα που θέλετε!
    Πληθυντικό χρησιμοποιεί, άρα, σε πολλούς απευθύνεται, όχι μονάχα στον Διάκο.
    …..αληταριό….
    Εάν εμείς είμαστε αληταριό εσείς
    (οι υπό ανωνυμίαν ερχόμενοι να πείτε τις μαλακίες σας και να σπείρετε την χολή σας)
    τι είστε, αν όχι … πουσταριά και τσιγκολΕΛέτες ;

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Μαύρε και έρμε, το παρατραβάς το χαλινάρι.

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Τώρα σε κατάλαβα.
    Είσαι το κολλητήρι που κάνει χρήση του καραγκιόζη μα ποτέ βρε κιρκηραίε δεν θα σε περίμενα να πέφτεις τόσο χαμηλά.
    Για όσους δεν το γνωρίζουν: Ο Κερκυραίος ξέρει Άριστα, άπταιστα περί της Χριστιανικής Πίστεως- Εκκλησίας τα πάντα.
    Δεν πιάνεται αδιάβαστος.

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Ρε ηλίθιε, ρε αστοιχείωτο τούβλο και συ, που πετάχτηκε για συνήγορος,
    έχουν κάνει την πιό χυδαία διαστρέβλωση πραγματικής επιστημονικής έρευνας πραγματικών επιστημόνων με όνομα και επίθετο
    βάζοντας στο στόμα τους πρωτάκουστες μαλακίες!
    Και εσύ ενοχλήθηκες από εμένα επειδή υπεραμύνθηκα την αξιοπρέπεια και το κύρος τους;
    Με αυτά τα γκαιμπελίστικα τσογλάνια που τους εξευτελίζουν για την ιδιοτελή προπαγάνδα τους δεν ενοχλήθηκες, ε;
    Καλό κουμάσι και εσύ!

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Που να ξέρουν οι επιστήμονες αυτοί από την Ρωσία τί σκύλευση του έργου τους θα γινόταν στην τριτοκοσμική ταλιμπανική Ελλάδα
    αν ήταν Έλληνες πάντως όχι απλά μηνύσεις θα είχαν κάνει, θα είχαν πιάσει οι ίδιοι βρεγμένη παλούκα και θα έκοβαν κώλους σε κωλοδιάκους και κωλοκαλόγερους …

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Βεβαίως και έχει επΕΛθει η πιό χυδαία διαστρέβλωση πραγματικής επιστημονικής έρευνας όμως όχι παραπάνω από ότι η ίδια η έρευνα έχει διαστεβλωθεί ή έχει επιτρέψει να διαστρεβλώσουν μεγάλες αλήθειες προς επίτευξη σκοπών, στόχων, διαταγών ή υπηρεΣΙΩΝ.
    Άσε μας ήσυχους τώρα…
    ΘΕΛω να πω πως δεν έβαλε περισσότερο το χεράκι της στη διαστρέβλωση- τύφλωση μονάχα η θρησκεία από όσο η ίδια η επιστήμη για όσα ακόμη δεν ερεύνησε αλλά της επιτρέπεται να μιλά γι αυτά ενώ της Θρησκείας (του κλήρου δηλαδή) ακόμη, όχι.

    Κάποια δεν λέγονται!
    Αν μπορούσαν να μιλήσουν…..όσοι γνωρίζουν από τους υψηλά ιστάμενους ρασοφόρους αρκετοί των οποίων είναι ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. Βλάξ. …

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Είδες το πεζοδρόμιο;
    Μπορεί και να εκφέρει κριτική και άποψη επί της επιστημονικής έρευνας για τα δεσμά της σκλαβιάς της και τις … διαστρεβλώσεις των αληθειών που κάνει!
    Και να προτάσει τα στήθη για την ανεξαρτησία, την αξιοπρέπεια και ελευθερία της!
    Ε … άμα είσαι παιδί της πιάτσας όλα τα σφάζεις όλα τα μαχαιρώνεις! Στα επιστημονικά θα κωλώσεις να ‘ουμ;

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Παράγινες ….. μαύρος …..
    Άϊντε σάλτα και απατώσου λοιπόν με καναν μεσαιωνικό συνομήλικό σου μπας και δεις άσπρη μέρα !

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

    Μαύρος Μεσαίωνας said
    Ιανουαρίου 7, 2018 στις 10:49 μμ
    Α ρε αληταριό βρεγμένη σανίδα που θέλετε!
    ———[ΓΑΜΗΜΜΈΝΕ, ΑΠΌ ΚΕΊΘΕ ΤΌ ‘ΧΑ, ΜΑ ΞΈΧΑΣΑ ΝΑ ΠΑΤΉΣΩ «ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ», ΧΥΜΜΈΝΟ ΣΚΛΊ]
    ΓΑΜΏ ΕΣΆς, ΤΊς ΘΕΩΡΊΕς ΣΑς ΚΚΕ ΤΉΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΎΝΗΝ ΣΑς .
    ΚΚΕ ΤΊς ΧΗΜΙΚΚΈς ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΚΈς ΑΝΑΛΎΣΕΙς ΚΚΕ ΤΊς ΛΟΙΠΈς ΟΒΡΕΟΠΟΥΣΤΙΈς ΣΑς.

    ΤΑ ΟΡΑΤΆ ΚΚΕ ΑΠΤΆ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΥΠ’ ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΙΕΡΈΩς ΤΕΛΕΣΘΈΝΤΟς, ΑΓΙΑΣΜΟΎ, ΔΗΛ.,ΤΟΎ ΑΠΛΟΎ ΠΟΣΊΜΟΥ ΎΔΑΤΟς, ΤΟ ΟΠΟΊΟΝ ΌΜΩς ΚΡΑΤΆΕΙ ΓΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΚΕ ΔΈΝ ΒΡΩΜΟΚΟΠΆΕΙ, ΔΈΝ ΣΑς ΛΈΝΕ ΤΊΠΟΤΕ ΡΕ ΣΆΠΙΑ ΜΎΔΙΑ ?

    ΟΎ ΡΕ ΕΛΛΗΝΌΦφΩΝΑ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ, ΜΑΝΈΛΛΑ ΠΟΥ ΘΈΤΕ . ΕΧΕ ΧΆΡΗ ΠΟΥ ΒΑΡΙΈΜΑΙ, ΚΟΠΡΙΆ .

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Σε κουτσούλησε κανα περιστέρι χτες να πάρεις θεία φώτιση;
    Ελπίζω τουλάχιστον να πήρες κανα μπιντόνι αγίασμα. Θεραπεύει και πάσαν νόσον και μαλακίαν!

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

    ΟΎ ΡΕ ΠΑΛΙΌΠΟΥΣΤΑ

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Ελπίζω εσύ να έστειλες κανα βυτιοφόρο. Μιλάμε για βαρυτάτην νόσον και απύθμενον μαλακίαν!

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Και άμα αρρωστήσεις μαλάκα, μην πάρεις τις οβρεοπούστικες χημείες του γιατρού
    πήγαινε σε παπά με μια νταμιζάνα για αγίασμα!
    Μαλάκα … ε ΜΑΛΛΛΛΑΚΑΑΑ!!!

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

    Είμαι βέβαιος ρε ΠΟΎΣΤΗ, πως άμα πέσει πάνω σου ΜΊΑ ΣΤΑΓΌΝΑ ΑΓΙΑΣΜΟΎ [ούτε μία σέ τό τρίςεκτμρ],
    ΘΈΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΝΤΟΥΜΑΝΌΤΡΥΠΑ ΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΡΈς ΗΜΙΣΥΝΘΕΤΙΚΌΝ ΣΑΡΚΊΟΝ ΣΟΥ .
    Κκέ θένα βρωμοκοπίσει ΘΕΙΆΦφΙ, ΟΜΟΎ ΜΕΤΆ ΑΚΡΆΤΟΥ ΜΠΑΓΙΑΤΟΨψΟΦφΦΙΜΊΛΑς .

    ΑΛΉΘΕΙΑ, Ως ΆΝ ΨψΟΦφΉΣΕΙς ΡΕ ΣΚΛΗΡΟΎΛΗ, ΤΊ ΘΈΝΑ ΣΕ ΚΆΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΖΉς ?
    ΠΆΩ ΣΤΟΊΧΗΜΑ, ΤΟ ΓΚΏΛΟ ΣΟΥ Ή ΤΟ ΓΚΏΛΟ ΜΟΥ, ΠΩς ΘΈς ΔΙΑΚΑΏς ΝΑ ΚΑΕΊς ΡΕ ΠΟΎΣΤΗ, Έ ?
    ΕΊΜΑΙ ΛΆΘΟς ΡΈ ΤΡΎΠΙΕ ? ΤΖΖΑΆΜΠΑ ΠΆΕΙ Ο ΚΏΛΟς ΜΟΥ ?
    ΟΎ ΡΕ ΒΙΟΑΔΙΆΣΠΑΤΕ . ΜΌΝΟΝ Ο ΑΖΖΒΈΣΤΗς ΜΠΟΡΕΊ ΚΚΕ ΘΈΝΑ ΣΈ ΛΥΤΡΏΣΕΙ ΣΈ ΛΈΩ .

    ΓΚΑΡΑΝΤΊ ΣΈ ΛΈΩ .

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Ζώα σαν και σένα εδώ είναι η θέση τους.

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

    Δόξα Τώ Θεώ, ούφΦ σέ λέω, εφΦφτυχΧώς, έχω απόλυτον Δίκαιον που σε θεωρώ -εν ολίγοις- ώς μή Ανθρώπινον Όν κκε Τιμή μου κκε Καμάρι μου ρε Μούλικον, να με χαρακτηρίζει ένα παρδαλό κκέ έκφΦυλον κατασκεύασμα, κατ΄αφΦτόνα τόν κομμουνοπουστοβρέϊκον τρόπον .

    Τό Άζζβεστον Μίσος σου το ΒΛΈΠΩ . Ομως, άς είσαι σχΧωρεμμένος ρε βλάκα, κκε δές ρε παλιομαλάκα τί εστί ΈΛΛΗΝ [σιγά να μήν δέν ξέρεις, ΑΝΤΙΤΈΤΟΙΕ, ΜΕ ΑΠΌ ΌΛΑ ΤΆ «ΑΝΤΊ» ΜΈΣΑ], κκε μάλιστα ΈΛΛΗΝ ΣΤΡΑΤΙΏΤΗς, ΡυποΓόνε κκε Βλαβερέ Παράγοντα .

    Φρέσκον είναι κκε ιδιαιτέρως κατατοπιστικόν δι’ εσέ κκε διά τά όμοια με ‘σέ, ύπουλον εχΧιδνώδες .

    Πως ένας λοχίας μας αιχμαλώτισε ολόκληρη τουρκική πυροβολαρχία
    Posted by IGOR στο Ιανουαρίου 7, 2018
    https://olympia.gr/2018/01/07/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%bb%ce%bf%cf%87%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bc%ce%b1%ce%bb%cf%8e%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b5-%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%ba%ce%bb/

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

    δές εδδώ ρέ μουλάρι τί σημαίνει «ΈΛΛΗΝ ΣΤΡΑΤΙΏΤΗς», διεμφΦυλικκόν κατασκεύαζζμα . .

    Ο Στρατηγός που κήδεψε το γιό του στην πρώτη γραμμή…
    http://mathainoumeellinikiistoria.blogspot.gr/2011/01/blog-post_341.html

    Μου αρέσει!

   • Panos Diakos said

    «Τις αιχρές διαστρεβλώσεις ενός βλακοκαλόγερου θα ντύσεις με «επιστημονικό» κύρος;»

    ο ανθρωπος ειναι αρρωστος , ετσι χαρακτηριζει τον μεταφραστη απ τα ρωσικα ο χαϊβανας.

    Μου αρέσει!

   • Panos Diakos said

    μας δινει και μια παραπομπη τελειως ασχετη με το γεγονος που μετρησαν οι ρωσοι,μιλαμε για παθιασμενο σαλτιμπαγκο.

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Δεν θα ασχοληθώ άλλο με διανοητικά άρρωστους ταλιμπάν.
    Επειδή όμως εγώ έψαξα γιατί δεν είμαι κανένας μαλάκας του είδους σας να χάφτω αμάσητο κουτόχορτο και μιλάω με ντοκουμέντα
    ΑΥΤΟ είναι που μετέφρασε ο καλόγερος
    http://www.bio-orthodoxy.com/2016/01/russian-scientific-studies-on-property.html
    από ένα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ιστολόγιο δηλαδή
    και το οποίο ανατρέχει σε ειδησεογραφία της ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ θεματικής ενότητας του πρακτορείου interfax με τα συνήθη ταλιμπανικά κάθε θρησκευτικού ιστολογίου
    http://www.interfax-religion.com/?act=news&div=2560
    με βάση «ντοκουμέντα» του τύπου … είπε/είπαν … (ούτε σε ποιόν, ούτε πότε ούτε πού, ούτε αποδεικτικά στοιχεία της έρευνας)

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ καμία τέτοια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ δημοσίευση σε ΚΑΝΕΝΑ έγκριτο επιστημονικό χώρο του Sysin Research Institute of Human Ecology and Environmental Hygiene στο οποίο εργάζονται και δημοσιεύει τίς επιστημονικές έρευνες που γίνονται. Ούτε άλλη ανεξάρτητη επιστημονική δημοσίευση υπό το όνομα Anatoly Stekhin.
    Τέτοια «επιστημονική» εργασία προφανώς δεν υπάρχει, ούτε θα τολμούσε να δημοσιεύσει ένας επιστημονικός φορέας, και τα «είπε-είπαν» κλπ. της θρησκοληπτικής ειδησεογραφίας είναι καταφανέστατα φτηνή ράδιο αρβύλα.

    Από ταλιμπανοθρησκευτικούς κύκλους δηλαδή προέρχεται όλη αυτή η μαλακία.
    Παλιά σας τέχνη κόσκινο …

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Και αυτό για σένα bonus, να δεις τί χλεύη έχει πέσει αλλού
    https://diagoras.wordpress.com/2009/02/14/theofaneia_interfax/

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Το ξεβράκωμα συνεχίζεται …

    https://www.researchgate.net/scientific-contributions/27265707_A_A_Stekhin

    Μου αρέσει!

   • Panos Diakos said

    βρε ηλιθια μα¨ομου , ολοι ξερουν να βριζουν αλλα κοπανωντας ξανα και ξανα αυτα που αλλος ανεβασε δεν επιβεβαιωνεις εσενα ρε ουφο αλλα εκεινον που σου τα’χωσε στη μουρη , μπουφο !

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

    έσκασες μύτη μωρ’ ΕχΧινόΔερμον ? Τό ζζητάει το Κρέας ο κωλαρίκος σου, έ ΦφίφΦη ?

    Ρέ βλαβημμένε, ο Αγιασμός πού ανέφΦερα χΧθές πως έχΧω φΦυλαγμμένον, είναι σε πλαστικά μικρομπουκαλάκια, ώς άν αφΦτά που παλιά έβαζζε ο φΦφαρμακοτρίφΦτης το οξυζζενέ ή/κκε σε μισόλιτρα εμφΦιαλωμμένουν νερού, ή ακόμη κκε σέ μισόλιτρα άλλης προελεύσεως . καί είναι όλα μισο-, έως σχχεδόν άδεια .
    Βλαμμένον κκε χΧαζζοχΧαρούμμενον τράνςτζζέντερ, γιομάτον υπερήφΦανον πούστικιαν αφΦφτοπεποίθησιν .
    ΚΚΕ ΣΕ ΚΑΜΜΊΑΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΙΝ ΔΈΝ ΕΊΝΑΙ ΣΤΕΊΡΑ, Ή ΣΦφΡΑΓΙΖΖΜΜΈΝΑ, Ή ΑΠΗΛΛΑΓΜΜΈΝΑ ΒΙΟ-ΦφΦΟΡΤΊΟΥ . ΜΑΛΆΚΑ . ΑΛΛΆ ΠΟΎ ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ Η ΓΚΛΆΒΑ ΣΟΥ Η ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΈΝΗ .
    ΕΊΝΑΙ ΔΈ, ΑΠΟΛΙΎΤΩς ΒΈΒΑΙΟΝ, ΠΩς ΆΜΑ ΕΊΣΑΙ ΣΤΟΥΡΝΆΡΙΟΝ, ΆΗΝΤΕ, ΤΟ ΠΟΛΙΎ ΠΟΛΙΎ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΝΕΊς, ΈΠΕΙΤΑ ΑΠΌ ΠΟΛΙΎΝΕ ΚΚΕ ΕΡΓΏΔΗΝΕ ΚΚΕ ΕΠΊΜΟΝΟΝ ΛΕΊΑΝΣΙΝ, ΠΑΡΑΓΚΩΝΆΡΙΟΝ ΣΤΡΑΒΌΝ, ΚΡΟΚΚΑΛΟΠΑΓΉ ΠΥΡΙΤΌΛΙΘΕ, ΜΑΛΑΚΚΈ ΌΜΩς, ΚΚΈ ΜΟΝΊΜΩς ΜΟΥΣΚΕΜΜΈΝΕ .

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Διοννύσσιος Διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said
    Ιανουαρίου 8, 2018 στις 10:34 μμ

    Σιγά μην κάτσω να το συζητήσω και με πεζοδρομιακούς καραμαλάκες σαν και σένα.
    Άει χάσου ρε όρνιο!

    Μου αρέσει!

  • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

   Κκέ μόνον το «Φαινόμενον» τού Αγιασμού, αρκεί . Γνωρίζω, από παλιννοστούντα Έλληνα εκ τού Καναδά, πως όλοι οι «Χριστιανοί Ιερείς», οι μή ΕλληνΟρθόΔοξοι, οι οποίοι τελούσαν κατά τά τυπικά των, τήν ευχήν του Αγιασμού τού Υδατος, ερχότανε κκε ζητούσαν Αγιασμόν από τον Ορθόδοξον Ιερέαν τής εκεί Ενορίας, διότι ο «αγιασμός» που κρατούσανε, μετ’ ολίγων ημερών, φυσικώς κκε λόγω στασιμότητος, βρωμοκοπούσε κκε μάλιστα τον αρμυρίζζανε πρός αποφΦυγήν τής μπόχΧας .

   Προσωπικώς, έχω κρατημμένον Αγιασμόν, από διάφορες Τελετές κκέ ο παλαιότερος άνω τών 30 ετών, ο οποίος, άν κκε σέ πλαστικά φιαλίδια, είναι γάργαρος ώς το Πηγαίον Ύδωρ . Ακόμη κκε τό Αγίασμα «κρατάει», τό αυτούσιον δήλα δή, Πηγαίον Ύδωρ, τό πηγάζζον, πλησίον σε Ιερές Μονές, σε διάφΦορα μέρη τής ΕλληνΟρθοΔοξίας .

   ΈΈΈ, ΜΆ ΠΏς ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΦφΦΤΌ ΤΌ ΜΑΎΡΟΝ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΌΝ ΣΎΝ ΆΜΑ ΤΕ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΌΝ ΜΑΓΙΚΌΝ ?

   Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Της επιστημονικής αφρόκρεμας και εσύ ε;
    Α ρε πούστη μου, Ελλάδα του 21ου αιώνα!
    Χέσε μέσα!

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Το καθαρό νερό, σφραγισμένο, ΔΕΝ χαλάει!
    Και όχι λόγω «ελληνορθόδοξου αγιασμού» και λοιπές μαλακίες, αλλά γιατί είναι χημικά-βιολογικά αδρανές!
    Νερό με βιολογικό φορτίο θα βρωμίσει όσους αγιασμούς και να του κάνεις!
    Αλλά αυτό δεν είναι επαρκής εξήγηση για αμόρφωτους ταλιμπάν.

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

    ΆΗΝΤΕ ΚΚΈ ΓΑΝΏΣΟΥ ΠΑΡΑΠΈΡΑ ΡΕ ΠΑΤΗΜΜΈΝΕ ΚΚΕ ΜΙΣΟΦφΑΓΩΜΜΈΝΕ ΜΠΆΚΑΚΑ, ΣΎΚΕ ΜΕ ΟΙΣΟΦφΆΓΟ ΚΚΕ ΜΈ ΆΪ ΚΙΟΎ ΚΚΈ ΜΕ ΠΛΕΜΌΝΙΑ, ΣΙΧΑΜΜΈΝΕ ΑΝΤΊΝΟΕ, ΤΡΑΒΕΣΤΊ ΤΉς ΔΙΑΝΟΉΣΕΩς, ΠΑΡΔΑΛΈ ΠΟΎΣΤΗ .

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Είδατε πως την βγαίνει με μπάντες ο γιουφτο-ελληνάρας ο τενεκές ο ξεγάνωτος;
    Όχι παίζουμε!

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

    ΚΆΛΛΙΟΝ ΓΙΟΎΦφΤΟς ΡΈ ΜΑΛΆΚΑ & ΈΛΛΗΝΑς ΡΈ ΠΊΤΟΥΡΟ, ΦΙΛΌΤΙΜΟς ΜΑΛΆΚΑς ΑΡΣΕΝΙΚΌς,
    ΠΑΡΆ ΚΕΡΚΥΜΠΡΑΊΟς & ΑΔΊΣΤΑΧΤΟς ΡΟΥΦφΦΙΑΝΑΡΑΊΟς, ΝΑΊ, ΚΚΕ «ΣΌΣΙΑΛ ΤΖΖΆΣΤΙς ΓΟΥΏΡΙΟΡ»,
    ΚΚΈ ΚΆΛΛΙΟ ΝΤΕΝΕΚΚΈς ΞΕΓΆΝΩΤΟς ΡΕ ΆΠΑΤΡΙ ΔΙΕΜΦφΥΛΙΚΚΈ, ΠΑΡΆ ΝΤΑΟΎΛΙ ΤΡΎΠΙΟ, ΠΑΛΙΟΜΑΛΆΚΑ .

    ΆΗ ΞΗΜΈΡΝΑ ΡΕ ΚΟΎΦφΙΕ & ΒΡΆΣΕ ΣΕ ΤΟ ΜΊΣΟς ΣΟΥ, ΧχΥΜΜΈΝΟ ΤΣΌΛΙ .

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Η επιτομή του χοντρομαλάκα είσαι και τόσο μαλάκας να καμαρώνεις γι αυτό.

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

    σού έδωσα τήν εντύπωσιν πως καμαρώνω ρε ελεεινέ βλάκα ? στούς χαρακτηριζζμούς σου απήντησα, ψευδοαντίλογε . κκε σε λέω, κάλλιον η ΕπιΤομή τού Μαλάκα, παρά η ΠεριΤομή τού κοάζζοντος Μπακάκα .
    ειλικρινά απορώ, πόσην ανακαταδιαστροφΦήν χωράει το κάφΦκαλό σου ρε γλύτσα ?
    κκε αναρωτιέμαι, μήπως εσύ καμαρώνεις για τήν σιχαμμερήν σου ύπαρξιν ρε διαολοτρίβολε ?
    λέω ‘γώ, μήπως ρε έκΦυλε ? σε είπα, άηντε ξημέρνα τώρα, καφΦτερά έφΦαγες ?

    Μου αρέσει!

   • Panos Diakos said

    αυτο το «γαργαρο νερο» οπως το λες βρεθηκε και σε θεμελια σπιτιων 150 και πλεον ετων ατοφιο και ζωντανο, οπως ειχε τοποθετηθεο κατα την παλια παραδοση που πολλοι και σημερα συνεχιζουν.

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

    Ιανουαρίου 8, 2018 στις 10:09 μμ
    ————–
    Ώς ΕΜΕΓΑΛΎΝΘΗ ΤΆ ΈΡΓΑ ΣΟΥ ΚΎΡΙΕ, ΠΆΝΤΑ ΈΝ ΣΟΦφΙΑΝ ΕΠΟΊΗΣΑς .

    ΕΠΛΗΡΏΘΗ Η ΨψΥΧχΉ ΤΏΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΌΝΤΩΝ ΕΊς ΕΣΈ .

    Μου αρέσει!

 6. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Τι ανθρώπινος συζητάς κι εσύ να είναι;
  Είναι ειλικρινής όμως.
  Αυτοσυστήνεται η οντότητα ως: «Μαύρος Μεσαίωνας».
  Από πού να την πιάσεις και από πού να την αφήσεις (την οντότητα).

  Μαύρη κι άραχνη, μαύρη σαν καλιακούδα…..

  Στο …..»Μαύρος» ….ή στο «Μεσαίωνας» ;

  Με ό,ποιο από τα δύο και να πας, την έφαγες, την πούτσισες.
  Άκρη τώρα θα βγάλεις με τον Διεθνιστούλη;
  Ας το να πάει, άστο….

  Μου αρέσει!

 7. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Άκρη τώρα θα βγάλεις με τον Διεθνιστούλη εάν εννοείται είναι εκείνος ο οποίος γνωρίζει ότι τον φαντάζομαι ενώ ξέρει για ποιόν μιλώ.
  Τόσο απλά.

  Μου αρέσει!

 8. Panos Diakos said

  Η τροφή κυριολεκτικά καθαρίζεται μέσα σε μία στιγμή. Αυτό είναι ένα μεγάλο θαύμα, που κυριολεκτικά συμβαίνει κάθε ημέρα” δήλωσε η φυσικός Angelina Malakhvskaya που προσκλήθηκε από την εφημερίδα Жизнь.

  Η Malakhovskaya έχει μελετήσει την δύναμη του σημείου του Σταυρού με την ευλογία της Εκκλησίας, για 10 περίπου χρόνια τώρα. Έχει διεξάγει ένα μεγάλο αριθμό πειραμάτων που έχει επανειλημμένα επαληθευτεί, πριν τα αποτελέσματά τους έρθουν στην δημοσιότητα.

  Ειδικότερα, έχει ανακαλύψει τις απαράμιλλες βακτηριοκτόνες ιδιότητες του νερού μετά την ευλογία του από μία ορθόδοξη προσευχή και το σημείο του Σταυρού. Η μελέτη επίσης αποκάλυψε μία νέα, ενωρίτερα άγνωστη ιδιότητα του λόγου του Θεού, να μετασχηματίζει την δομή του ύδατος, αυξάνοντας αξιοσημείωτα την οπτική του πυκνότητα στην περιοχή του φάσματος της βραχείας υπεριώδους ακτινοβολίας, γράφει η εφημερίδα.

  Οι επιστήμονες έχουν επαληθεύσει την δύναμη της δράσης της Κυριακής προσευχής (Πάτερ ημών) και του ορθοδόξου σημείου του Σταυρού στα παθογενή βακτήρια. Δείγματα νερού από διάφορες δεξαμενές (πηγάδια, ποταμούς, λίμνες) πάρθηκαν για έρευνα. Όλα τα δείγματα είχαν goldish staphylococus, ένα κολοβακτηρίδιο. Αποδείχθηκε εν τούτοις, ότι αν η Κυριακή προσευχή λεχθεί και το σημείο του Σταυρού γίνει επάνω τους, ο αριθμός των βλαβερών βακτηριδίων θα μειωθεί επτά, δέκα, εκατό, ακόμη και πάνω από χίλιες φορές.

  Τα πειράματα έγιναν με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποκλείουν και την ελάχιστη πιθανή νοητική επιρροή. Η προσευχή ειπώθηκε και από πιστούς και από απίστους, αλλά ο αριθμός των παθογόνων βακτηρίων σε διαφορετικό περιβάλλον με διαφορετικές ομάδες βακτηρίων ακόμη και τότε μειώθηκε, συγκρινόμενος με τα πρότυπα αναφοράς.

  Οι επιστήμονες απέδειξαν επίσης την ευεργετική επίδραση που η προσευχή και το σημείο του Σταυρού έχουν πάνω στους ανθρώπους. Όλοι οι συμμετέχοντες στα πειράματα είχαν την πίεση του αίματός τους να τείνει να σταθεροποιηθεί, και τους αιματικούς δείκτες βελτιωμένους. Κατά τρόπο εντυπωσιακό, οι δείκτες άλλαζαν προς την ίαση που χρειαζόταν. Στους υποτασικούς η αιματική τους πίεση ανέβηκε, ενώ στους υπερτασικούς κατέβηκε.

  Επίσης παρατηρήθηκε ότι το σημείο του Σταυρού εάν γίνεται πρόχειρα, με τα τρία δάκτυλα βαλμένα μαζί απρόσεκτα η τοποθετούμενα εκτός των απαραιτήτων σημείων (στο μέσο του κούτελου, το κέντρο του ηλιακού πλέγματος, και στα κυκλώματα κάτω από το δεξί και αριστερό ώμο), το θετικό αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο αδύνατο, η απουσίαζε εντελώς.

  Έτσι γίνεται κατανοητό το αναλλοίωτο του αγιασμού, το ανέβασμα του ζυμαριού από τα σταυρολούλουδα. (λουλούδια του Επιταφίου), η διατήρηση φρέσκου του Πασχαλιάτικου αυγού μέχρι τον επόμενο χρόνο, όταν τοποθετείται στο εικονοστάσι. Η έρευνα επιβεβαιώνει τις θέσεις της αληθινής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

  Με πληροφορίες από: religare.ru

  pentapostagma.gr

  Μου αρέσει!

  • Μαύρος μεσαίωνας said

   Μαλακίας το ανάγνωσμα μέρος δεύτερον.
   (pentapostagma.gr … σοβαρό ιστολόγιο!)
   Πες στην Μαλακόφσκαγια (όνομα και πράμα) ότι είσαστε ήδη φουλ μαλακισμένα και δεν χρειάζεστε και άλλη μαλάκυνση.
   (Να ζητήσω που υπάρχει αυτή η «επιστημονική μελέτη» και από τί peer view πέρασε από την επιστημονική κοινότητα ή πρέπει να κάνω και εγώ τον μαλάκα και να σωπάσω;)

   http://ellinikahoaxes.gr/2014/07/12/%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/
   http://humanism.su/en/articles.phtml?num=000080

   Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Ο κάθένας μπορεί να διατείνεται τον επιστήμονα ακόμα και αν έχει τους επιστημονικούς τίτλους.
    Η όποια ερευνητική επιστημονική του εργασία με τα συμπεράσματα της όμως δεν καταξιώνεται αυτόματα και γίνεται έγκυρη και αποδεκτή λόγω των φερομένων τίτλων.
    Δημοσιεύεται επίσημα και περνάει από peer view (αξιολόγηση ομοτίμων) ώστε να κριθεί και από την επιστημονική κοινότητα η επιστημονικότητα και εγκυρότητα της.
    Ένα σωρό γιατροί κατά καιρούς με πραγματικά διπλώματα μας έχουν καραφλιάσει με διάφορες μαλακίες που έχουν εκτοξεύσει.
    Ποιοί επιστήμονες έδωσαν επιστημονική εγκυρότητα στις μαλακίες της Μαλακόφσκαγια;

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

    Ρέ το μπαλιομαλάκα το μποντικαρονήσιο, ναί ρέ σέ λέω, μέ τά μαλακιζζμμένα τά ντοκουμέντα του ρέ, όλα θεωρίες κκε «ασκήσεις επί χΧάρτου» .
    Εδώ τού λές τί υπάρχΧει κκε τί είναι χΧειροπιαστόν κκε τούτο τό στραβοχΧυμμένον τό στουρνάρι σέ στρίβει τά άντερα .

    ΑΪ ΠΆΓΑΙΝΕ ΡΈ ΠΑΛΙΟΜΑΛΆΚΑ ΣΕ ΚΑΝ’ΝΑΝ ΠΑΠΠΟΎ ΡΑΒΒΊΝΟΝ ΝΑ ΣΟΎ ΚΆΝΕΙ ΚΑΝ’ΝΑ ΦφΟΡΜΆΤ .
    ΠΑΡΑΦφΌΡΤΩΣΕς ΚΚΕ ΚΟΛΛΆς . ΒΡΑΧχΥΚΎΚΛΩΣΕς ΣΈ ΛΈΩ ΚΚΕ ΘΕΝΑ ΠΆς ΓΙΑ ΠΈΤΑΜΜΑ ΚΚΕ ΣΚΡΆΠ, ΟΞΕΙΔΩΜΜΈΝΕ ΤΣΊΓΓΕ .

    Ρέ το γκυρίΖΖΖι ρέ, ΡΈ τον ιΖΖΖηματοΓενήν Ψψαμμίτην,
    ΤΟΝΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΏς ΑΔΙΆΣΠΑΣΤΟΝ ΚΚΕ ΕΧχΘΡΙΚΌΝ ΠΡΌς ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ .

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Μιλήσανε όλοι μιλήσανε και οι κώλοι!

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

    ΝΤΙΡΙΝΤΆΧχΧΤΑ ΣΈ ΛΈΩ, ΣΤΡΑΒΟΧχΥΜΜΈΝΕ ΛΟΥΚΟΥΜΆ .

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Πεδίον.Β.Α.Λιτοχώρου.]] said

    Φύγιε ρε ΟΡΝΕΟ , ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙΕΡΑΤΑ.ΛΟΚΜΑ.

    Μου αρέσει!

  • Μαύρος μεσαίωνας said

   Πολύ ψωνάρες πάντως ρε παιδί μου!
   Κατακοροϊδάρες ψωνάρες μέχρι απόλυτης μαλακύνσεως του εγκεφάλου!

   Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

    ΠΟΙΌς ΕΊΝΑΙ ΨΩΝΆΡΑ ΡΕ ΒΛΆΚΑ ? ΤΌΝΕ ΜΑΓΙΚΌΝΕ ΚΑΘΡΈΦφΦΤΗΝ ΣΟΥ, ΤΟΝΕ ΨψΈΚΑΣΕς, ΣΚΟΎΠΙΣΕς, ΤΕΛΕΊΩΣΕς ΚΑΘΌΛΟΥ ΤΏΡΑ ΤΕΛΕΦΦΦΤΑΊΑΑ ?
    ΝΤΌ ΤΡΑΝΌς ΜΑΛΆΚΑς ‘ΠΑ ΕΊΣΑΙ, ΕΕ, ΜΑ ΝΤΌ ΤΡΑΝΌς ΜΑΛΆΚΑς ‘ΠΆ ΕΊΣΑΙ ? … Τς Τς Τς …
    ΜΑΛΑΚΙΖΖΜΜΈΝΕ ΨψΕΥΔΟΑΝΤΊΛΟΓΕ, ΠΟΥ Μ’ ΈΣΤΡΙΨψΕς Τ’ ΆΝΤΕΡΑ, ΤΡΎΠΙΕ ΚΚΕ ΥΓΡΈ ΠΥΡΙΤΌΛΙΘΕ .

    Μου αρέσει!

   • Panos Diakos said

    εχει σοβαρη πηγη , μην του μιλας ετσι ν αν ησουν και συ ρε δ.δ. σ’αυτα τα χαλια πως θα σου φαινοταν ?

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[ΠάνΘεον]] said

    ‘γώ ο μαλάκας ο Έλλην κκε ΕλληνΟρθόΔοξος, ναί, τού χΧω καρακαταδείξει πολλάκις, σε το εντάφΦθα ΔιαΚαφΦενείον, πως, ώς ΕλληνΟρθόΔοξος, ναί, οργίζζομαι μέν, με το Άδικον πού ΥφΦιστάμεθα εκ τών παρασίτων τής Νοήσεώς μας, μα δέν μισώ ουδένανε κκε επ’ ουδενί . φΦρονώ, πως αφΦτή είναι η γενετική μου μνήμη-προδιάθεση . γι’ αφΦτόνανε τούτον είναι ΕξωφΦρενικόν άμα τέ ΕσχΧάτη Μαλακία . φΦρονώ, πως αφΦτή είναι η επιγενετική του μνήμη .

    αφΦβούτος ο σέφΦφτελος, αντί να αντιληφΦθεί «κάτι τί» το, ασφΦαλώς, «Ξένον» πρός τά «Δικά» του,
    ααφΦρίζζει ο ανίατος χΧαζζός -από ΤΥΦφΛΌΝ ΜΊΣΟς- ώς άν σκυλί υδρόφΦοβον, σε τήν χΧχωμματερήν κκε υπό τάς μελωδίας τού ΓιούφΦτικου ΝτάτΣουν . μάλλον είναι ‘βρέος ο φΦφουκαράς .

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Να κάνεις τον ψευτόμαγκα με πεζοδρομιακές μαλακίες και πούστικα ξέρεις θρησκοληπτικό ασπόνδυλο
    να μας παρουσιάσεις όμως τις «επιστημονικές μελέτες» που μας πρήζεις συνεχώς τ’ αρχίδια σε πιάνει το φλούφλικο!
    Κοίτα ρε τύποι που σου κάνουν και τους δασκάλους της πνευματικότητας και της ηθικής!

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Όσο για το μαστουρομαλακιστήρι Δ.Δ. μόνο με ένα τρόπο αξίζει να του απαντήσεις.
    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΧΕΖΕΙ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    … μα δέν μισώ ουδένανε κκε επ’ ουδενί.

    ΦφΦρονώ, πως αφΦτή είναι η γενετική μου μνήμη- προδιάθεση ….
    …& ΕΛΛΗΝΙΚΗ μου καταγωγη !

    Να τα λες ολα κουμπαρε.

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Για τις «επιστημονικές μελέτες» που μας ζαλισες εγραψα μολις λιγο παραπανω.
    Δεν σε καλυψα;
    Τι ρωτας και ξαναρωτας τοτε ρε ζωντοβολο;

    Μου αρέσει!

   • Μαύρος μεσαίωνας said

    Κι άλλο μαστουρομαλακιστήρι εν όψει.
    Μας … κάλυψε!

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Πεδίον.Β.Α.Λιτοχώρου.]] said

    φύγε μαΑλιάΚκια από την ουλυμπια.γρ άσχετε αντίχριστε.

    Μου αρέσει!

   • Restis said

    © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™.

    η είσαι υποκριτής η δεν σου έχουν ξηγηθεί βαρβάτη ύβρις, δεν υπάρχει άλλη περίπτωση.
    Δεν είμαι οπαδός της ιδέας των τιμωρών γενικά, ideology conflict (μαλάκα Σωκράτη), αλλα πραγματικά υπάρχουν ανθρωποι που πραγματικά αξίζουν την Τίσιν!

    300ML βενζίνα στη μάπα, 500ML το πολύ πολυ και φόκο, σοβαρά, μην σου πω πως για μερικούς το μισό λίτρο βενζίνης θα ήταν ελεημοσύνη!

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Έχω μια καλυτερη ιδέα με την βενζινη σου cryptoόμπριο/κρυπτο-όργιο ωστε να μη σε ξοδεψω επειδη για τσιγκουνη σε κοβω.
    Βαλε την σε ποτήρι, προσθεσε παγάκια πιες την μονοκοπανιά κι υστερα ΈΛα παλι εδώ μέσα να μας κανεις κολπα φακιρικα ξερνωντας φωτια απο το στομα οταν δεν εχεις τσιμπούκι.

    Μου αρέσει!

   • Restis said

    ελα ρε μαλάκα….
    έγραψες σαν άνθρωπος με το caps lock off αλλά σαν 12χρονο στο context
    βλέπω πρόοδο, θα το κάνω όπως το κάνω και με τους σκύλους, θετική εκπαίδευση
    αλλά δεν έχω γλυκό για να σε επιβραβεύσω, θέλεις μια φωτο με τα @@ μου;
    σοβαρα, δώσε email και θα στα στειλω, μα τη μπαναγία

    Μου αρέσει!

   • Restisv2 said

    τώρα το πήρα χαμπάρι, νόμιζα πως μου απάντησε ο Δ.Δ (παιζει σχολιο σε αναμονη εγκρισης)
    φαντάσου πόσο χαμηλά έπεσες, να σε μπερδέψω με τον Εν Ζουρλομανδύα
    ρε μλκ γράφω τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΝΟ και με τρολάρεις;
    αϊ γαμήσου και συ για χριστιανός όργιο

    Μου αρέσει!

 9. ΡουβιΚωλοι said

  Μη μου χαλιεστε με την Κερκυραια πουτανα της συναγωγης γιατι σε λιγο θα μας αναλυσει ……επιστημονικα το «φαινομενο του θερμοκηπιου».

  ΥΓ
  Κερκυρουλα μου σταματησες τις αλλαξοκωλιες με τον Γεωργιαδη του Coulis η ακομα το κανετε και σας κραταει φαναρι ο Χρηστος ο χΙστορικος;

  Μου αρέσει!

 10. ΙΑΝΟΣ said

  Α

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: