olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Πως αναδύθηκαν οι αρχαίοι Έλληνες μέσα στην Ιστορία και άλλαξαν τα πάντα στον δυτικό πολιτισμό (βίντεο)

Posted by IGOR στο Ιανουαρίου 4, 2018


Οι Έλληνες είναι έθνος που κατοικεί κυρίως στα νότια Βαλκάνια και κατοίκησαν τον χώρο που σήμερα ονομάζεται Ελλάδα από τα τελη της 3ης χιλιετίας π.Χ., (αρχικά στην Πελαγονία, στη ΒΔ Θεσσαλίακαι την ΝΑ Χαονία), την Κύπρο στα μέσα της 2ηςχιλιετίας π.Χ., και παράλιες περιοχές της Μικρά Ασίας λίγο αργότερα (βλέπε: Πρώτος ελληνικός αποικισμός).

Οι Έλληνες γενικότερα ίδρυσαν αποικίες γύρω από όλη τη Μεσόγειο ενώ μετά την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου οι πόλεις και οι αποικίες τους έφτασαν μέχρι την σημερινή Ινδία. Σήμερα το Ελληνικό έθνος εξακολουθεί να είναι διασκορπισμένο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η πλειονότητα παραμένει εντός των ορίων του σημερινού Ελληνικού κράτους και της νήσου Κύπρου, που αποτελεί το δεύτερο ελληνικό κράτος των ημερών μας. Ιστορικά, Ελληνικοί πληθυσμοί κατοικούν στην Κάτω Ιταλία και την Σικελία που αποτελούν τη Μεγάλη Ελλάδα της αρχαιότητας, στην Κορσική και τα απέναντι σε αυτή παράλια της σημερινής Γαλλίας, στα παράλια και στην ενδοχώρα της Μικράς Ασίας, στον Πόντο και την Βόρεια Ήπειρο.

Ισχυρές ελληνικές παροικίες έχουν δημιουργηθεί από Έλληνες μετανάστες στις Η.Π.Α., την Αυστραλία, την Γερμανία, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, την Ουκρανία ενώ μικρότερες ομάδες κατοικούν σχεδόν σε κάθε χώρα της Γης. Η πλειοψηφία των Ελλήνων μιλάει την Ελληνική γλώσσα και ακολουθεί το ανατολικό ορθόδοξο χριστιανικό δόγμα.

Οι Έλληνες έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και συμβάλει στην κουλτούρα, τις τέχνες, τις εξερευνήσεις, τη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία, την πολιτική, την αρχιτεκτονική, τη μουσική, τα μαθηματικά, την επιστήμη και την τεχνολογία, το εμπόριο, τη μαγειρική και τον αθλητισμό, τόσο κατά το παρελθόν όσο και σύγχρονα.

https://arxaia-ellinika.blogspot.gr/2017/08/arhaioi-ellines-allaxan-panta-ditiko-politismo.html

35 Σχόλια to “Πως αναδύθηκαν οι αρχαίοι Έλληνες μέσα στην Ιστορία και άλλαξαν τα πάντα στον δυτικό πολιτισμό (βίντεο)”

 1. SELLAS...HELLAS...ΕΛΛΑΣ=ΦΩΣ-ΕΛΗΝΙΣΜΟΣ said

  Και ύστερα ήλθαν οι μέλισσες……….

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Δημοκράτης said

  Μήν υποθάλπεις την Ιστορία των Ελλήνων;
  Οι Έλληνες υπήρχαν στον Ελλαδικό χώρο για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

  Στην Ελλαδα γεννηθηκε ο πρώτος ανθρωπος

  Βενιζέλος ακροδεξιοί και ναζί, τό ίδιο κράμα, να κάνουν τό πάν να εξαφανίσουνε τήν Ελληνική Παλαιοντολογία!
  Ε! Δέν τού κάνουμε τήν χάρη, όσο και να βλαστημάνε όσο και να οδύρονται!

  Άρης Πουλιανός: Ο Βενιζέλος εξαφάνισε τα ευρήματα που ανατρέπουν την παγκόσμια ιστορία

  Μου αρέσει!

  • Hoax detector said

   Όταν μιλάμε για επιστημονικά θέματα ας μην πέφτουμε στον ίδιο λάκκο που σκάβουν οι ατοιχείωτοι ελληναράδες, φανατικοί ελληνοκεντρικοί ακροδεξιοί και ναζί που λες.

   Ο Πουλιανός ούτε κανέναν προϊστορικό «Έλληνα» ανακάλυψε, ούτε κανέναν πρόγονο Ελλήνων.
   Αλλά έναν «αρχάνθρωπο», δηλαδή ένα προϊστορικό ανθρωποειδές (για την χρονολόγηση του οποίου υπάρχουν απόψεις με μεγάλες διαφορές), που ο ίδιος τον ονομάζει homo erectus trigliensis αλλά μάλλον ανήκει στο γνωστό είδος Homo Heildelbergensis , ο οποίος εξαφανίστηκε κατά τους παλαιοντολογικούς αιώνες όπως τόσα άλλα είδη ανθρωποειδών χωρίς να υπάρχει εξελικτική «καταγωγή» του σύγχρονου ανθρώπου (homo sapiens) από αυτόν.
   Τίποτα δεν συνδέει τον αρχάνθρωπο των Πετραλώνων με αυτό που πολλές χιλιάδες χρόνια αργότερα αρχίζουμε να ταυτοποιούμε σαν «Έλληνες».
   Ούτε καμιά άλλη πληροφορία δίνει πέρα από το ότι στους απώτερους παλιοντολογικούς χρόνους κάποιο είδος ανθρωποειδούς εμφανίστηκε και στον χώρο που σήμερα προσδιορίζουμε σαν Ελληνικό .

   Μου αρέσει!

   • The mind of Eksothen said

    ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΙΧΩΡ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ.

    Μου αρέσει!

   • ΕΜΑ-ΤΥΜΙ-ΧΡΟΙΣΙ ΑΒΓΥ said

    Και όχι μόνο …
    και την ΧΡΟΙΣΙ ΑΒΓΥ έχουνε στο ΑΙΜΑ τους.

    Μου αρέσει!

   • The mind of Eksothen said

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΜΕΤΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΥΣ ΙΧΩΡ ΣΤΟ ΑΙΜΑ….ΚΑΝΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗΝ ΑΥΓΗΝ.

    Μου αρέσει!

   • Panos Diakos said

    Εκεί έχουν βρεθεί ίχνη φωτιάς από καμένα κοκάλα και στάχτες που χρονολογούνται και αυτές στις 700.000 πριν από σήμερα και αντιπροσωπεύουν την αρχαιότερη φωτιά που έχει ανάψει ανθρώπινο χέρι πάνω στη Γη. (Οι αυθεντικές στάχτες εκτίθενται στο Ανθρωπολογικό Μουσείο).
    http://www.aee.gr/hellenic/6petrlona/cave_tour/cave_tour.html

    Μου αρέσει!

   • Panos Diakos said

    Στη σπηλιά, το 1960, βρέθηκε κρανίο ανθρώπου ηλικίας 25-35 ετών, αρκετά ηλικιωμένου για τα δεδομένα εκείνης της εποχής, μιας και ο μέσος όρος ζωής ήταν τα 18-20 χρόνια. Ανήκει σε τύπο αρχανθρώπου (δηλαδή όρθιου ανθρώπου) μεταβατικής μορφής από τον Homo erectus προς τον Homo sapiens neandertalensis. Το κρανίο βρέθηκε στο 11ο στρώμα του σπηλαίου που σχηματίστηκε σε μια πολύ ψυχρή περίοδο, την επονομαζόμενη Κρήνεια περίοδο. Ήταν καλυμμένο με σταλαγμίτη και το σημείο όπου εντοπίστηκε, που ονομάστηκε »Μαυσωλείο», είναι το στεγνότερο μέρος της σπηλιάς και λίγο πιο ζεστό. Στο χώρο του »Μαυσωλείου» βρέθηκαν διασκορπισμένες οστέινες βελόνες που πρέπει να τις χρησιμοποιούσε ο αρχάνθρωπος για να στηρίζει τα δέρματα γύρω από το σώμα του και ίχνη φωτιάς την οποία άναβε για να ζεσταθεί και να ψήνει την τροφή του. Ακόμη βρέθηκαν πολλά λίθινα και οστέινα εργαλεία, τα οποία έφτιαχνε για να κυνηγά τα θηράματά του. Οι χώροι της σπηλιάς πρέπει να χρησίμεψαν ως τόπος διαμονής των ανθρώπων, όταν άρχισε η περίοδος των παγετώνων.

    Αναφορικά με τη χρονολόγηση των ευρημάτων του σπηλαίου των Πετραλώνων έχουν ανακύψει διάφορα επιστημονικά προβλήματα. Σύμφωνα με μία εκδοχή η οποία βασίστηκε σε μέτρηση που έγινε με τη μέθοδο των αμινοξέων του οστού του κρανίου ο αρχάνθρωπος έχει ηλικία 260.000 ετών. Όμως κατά τον Aρη Πουλιανό, που διεξήγαγε έρευνες στο σπήλαιο και χρονολόγησε τα ευρήματα με τη μέθοδο της στροφορμής ηλεκτρονίων, ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων πρέπει να έζησε πριν από 700.000 χρόνια, ενώ τα ίχνη φωτιάς είναι περίπου 700.000 – 1.000.000 χρόνων και είναι τα αρχαιότερα που βρέθηκαν μέχρι σήμερα πάνω στη γη.
    http://www.argolikeseidhseis.gr/2017/12/blog-post_21.html

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Εσύ μωρή μαϊμού ανάμεσα σε τόσες ράτσες, φυλές, ποικιλίες κτλ που σκατά ήσουν τόσο καιρό χαμένος και φάνηκες;
    — » Ποιά είπες ότι είναι η ρίζα σου; »

    —-» C y r k i r o kwlo red tourlwtos !

    —-» Μμμμ… Παίζει να μην την έχω ακουστά» …

    Όταν μιλάμε για επιστημονικά θέματα ας μην πέφτουμε στον ίδιο λάκκο που σκάβουν αστοιχείωτοι φανατικοί ακροδεξιοί ……

    Εσείς που μιλάτε….
    Πιό δυνατά….
    Δεν ακούγεστε παρακαλώ !

    Μου αρέσει!

 3. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  (αλλη μια φορα ΔΕΝ γινετσι να αναρτησω το σχολιο μου.

  Γιστι;; περναει απο «επιτροπη» );;

  Διοτι και η ιστορικη προπαγανδα εχει τα ορια της…..

  Το αυτοχθων Γενος αυτο που σημερα αποκαλουμε Ελληνες κατα τον Ομηρο κι τον Ισοκρατη, βιοπαλευει στην γενετειρα του και την κοιτηδα του, βλεπε, χερσονησο του Αιμου κι Μεσογειο, περα των 60 ΧΙΛΙΑΔΩΝ χρονων ΠΡΙΝ ΧΡΙΣΤΟΥ Γεννηση.

  Εχουμε λοιπον:
  Την Αυστριακη Ερευνητικη Επιτροπη Φυσικης να εχει ανασκαψει στον γεωγραφικο χωρο της Πικερνης (σημερινη αλμπανια περιοχη Αγ. Σαραντα)κι να εχει βγαλει κοκκαλα κι αλλα βιολογικα απολληματα ζωων τυπου μαμουθ, προγενεστερων ειδος τιγρης κλπ. Και να ειναι σε εκθεση στο Αυστριακο Μουσειο Φυσικης. Τα ευρηματα ζωων, χρονολογουνται μεχρι το 700 χιλιαδων χρονων.

  Εχουμε τον Αρχανθρωπο (jomo sapien) των Πετραλωνων, που χρονολογειται περιπου 250-400 χιλιαδες χρονια π.Χ.
  https://aristotelisguidegr.wordpress.com/2012/11/29/%ce%bf-%ce%ac%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bb%cf%8e%ce%bd%cf%89%ce%bd/

  Εχουμε, στην Θεοπετρα των Τρικαλων επιγραφες κι αλλα αντικειμενα καθημερινης βιοπαλης/οικιακης χρησης κλπ που χρονολογουνται το 40-60 χιλιαδες π.Χ
  http://www.golden-greece.gr/places/thesalia/trikala/trikala_trikala.html

  Εχουμε επιστημονικη εκθεση Ανθρωπολογων οι οποιοι δηλωνουν οτι στην περιοχη του Ελληνικου χωρου, νοτιο, στερεας κι βορειος Ελλαδος κι της ευρυτερης περιοχης της Χερσονησος του Αιμου, πως υπηρχε διαχρονικα κοινωτικη κι κοινωνικη ζωη, η οποια υπολογιζεται ανω των 300 χιλιαδων χρονων.

  Οπως εχουμε απο αρχαιολογους κι ιστορικους του ισραηλ να αποκαλυπτουν πως οι Φιλισταιοι ηταν Ελληνες.

  Και τωρα παμε στην γενετικη των Ελληνων.

  Σε μια μεγαλη ερευνα με δειγμα ανω των 500 χιλιαδων, subjects, βγαινουν συμπερασματα για το ποσο λιγο εχει αναμειξη το Ελληνικο γενετικο υλικο με αλλους λαους εντος κι εκτος της γεωγραφικης Ευρωπης.

  Με εξαιρεσεις την Νοτια Ισπανια την Ιταλια(μεση & νοτια) κι την Γιουγκοσλαβια(Σερβια). & καπως Ρουμανια:
  http://greekgenetics.blogspot.com.au/2008/08/500000.html?m=1

  Παγκόσμιας εμβέλειας γενετιστής ξεσκεπάζει τους αποδομητές του ελληνικού έθνους: Οι σύγχρονοι Έλληνες είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων:
  https://ellaniapili.blogspot.com.au/2018/01/blog-post.html?m=1

  ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ – ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΥΡΙΔΑΣ – ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  Μου αρέσει!

 4. The mind of Eksothen said

  Οι σημερινοί έλληνες είναι τουρκόσποροι και αυτό με τρελαίνει πολύ.

  Μου αρέσει!

 5. The mind of Eksothen said

  οι σημερινοί έλληνες δεν είναι τουρκόσποροι ότι και να λέτε.Έχουνε ιδιαίτερο dna και ιχώρ στο αίμα.

  Μου αρέσει!

 6. ΕΛΛΗΝΑΣ said

  Για το πως αναδύθηκαν οι Έλληνες στην ιστορία ,διαβάζουμε αναλύσεις επί αναλύσεων … όμως για το πώς «καταδύθηκαν » ,ιστορικά , μούγκα στο …μαντρί ,των θρησκόληπτων και φασιστοειδών ,»Ελλήνων» !
  Αυτοί λοιπόν που εκστασιάζονται ,για το πόσες χιλιάδες χρόνια ,υφίσταται η φυλή μας ,όταν τους ρωτήσεις για το πως και ποιοι είναι υπαίτιοι
  της ολικής καταστροφής ,του Ελληνικού πολιτισμού και της εξ αυτής μετάλλαξης αυτού του λαού ,που από ηγέτης έγινε ραγιάς ,από απροσκύνητος ,έγινε προσκυνημένος ,από προγραμματιστής ,κατάντησε στο » έχει ο Θεός » ,από πολεμιστής έφθασε στο «βοήθα Παναγιά» ,
  θα σου απαντήσουν με διάφορες δικαιολογίες ,ποτέ όμως για την πραγματικότητα ,που είναι ΜΙΑ και αυτή άπτεται της αλλαγής των ΗΘΩΝ
  και των ΕΘΙΜΩΝ ,που η Ιουδαιοχριστιανική λαίλαπα ,επέφερε στην Ιερή τούτη γή ,στην Πατρίδα μας.

  Αρέσει σε 2 άτομα

  • Γεια σου ρε Έλληνα παλίκαρε!

   Μου αρέσει!

  • SELLAS...HELLAS...ΕΛΛΑΣ=ΦΩΣ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ said

   Πολύ σωστός και ακριβής στον συλλογισμό σου..

   Μου αρέσει!

  • Panos Diakos said

   οι κατοικοι στο δικο σου πλανητη ισως να ειναι οπως τους περιγραφεις, στην κανονικη Ελλαδα οι ελληνες εχτισαν την ισχυροτερη και μακροβιοτερη αυτοκρατορια της ιστοριας πριν υποκυψουν στο συνολο των δυτικων και ασιατων εχθρων που την μισουσαν οσο και μερικοι συγχρονοι μας, πεταξαν μακρυα τον στυγερο εθνοκτονο τουρκο μετα 500 χρονια αγωνων και συνεχων επαναστασεων κατι που ειναι θαυμα για καθε ιστορικο που ξερει τι θαπει φανατικος μουσουλμανος κατακτητης, και τα εβαλαν με δυο αυτοκρατοριες ταυτοχρονα ανατρεποντας την εκβαση του μεγαλυτερου παγκοσμιου πολεμου που υπηρξε ως τωρα.
   Αλλα ηθελα να ρωτησω , πουλιεται ακομα το ΦΑΝΤΑΖΙΟ και εχει και ιστορικα θεματα ? και το βρισκεις καπου η ριχνεις μια ματια στο κομμωτηριο ? ?

   Μου αρέσει!

  • Δημοκράτης said

   Ποιοι πράγματι είναι οι Έλληνες;
   Οι Έλληνες αναγνωρίζονται από την Αγάπη τους προς την Δημοκρατία-το Σπλάχνο τους, και από την Ευγένεια των Ηθών τους.
   Αυτή η ιδιοσυγκρασία τους είναι υπεύθυνη για τον Ηρωισμό τους.
   Είναι αυτή η ψυχική τους ευγένεια που τους βοήθησε να επιβιώσουν τις περισσότερες εισβολές και κατοχές που έχουν ποτέ συμβεί σε έθνος.

   Εν αντιθέσει:
   Οι Γερμανοί δεν κατέχουν από Δημοκρατία. Είναι εκ γεννήματος βάρβαρος χθόνιος λαός.
   Μά που δυστυχώς μπόλιασε όλη την Ευρώπη με την γενετική του κατωτερότητα. Όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί έχουν το καταχθόνιο Γερμανικό DNA, (εκτός των Ελλήνων που είναι Πελασγοί, και Δια τούτου ανώτεροι, όπως και αποδείχθηκε από τον μεγαλειώδη Πολιτισμό τους)
   Όμως οι Ευρωπαίοι δεν είναι τυχεροί, και το δικό τους αίμα είναι Γερμανικό. Και αυτό εξηγεί γιατί επί μακρούς αιώνες πάντα προσπαθούνε να ιδρύσουνε αυτοκρατορίες, πάντα εισβάλουνε και καταστρέφουνε έθνη, στο όνομα Ιησού, Σταυροφορία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Αυστρία, Γερμανία, ΗΠΑ, και ούτω καθ’ εξής.
   Και εμείς οι Έλληνες τραβήξαμε πολλά εξ αιτίας τους.
   Αυτή η χυδαία λευκή φυλή μισητή στους λαούς της γης για το αίμα που έχυσε λαών, με τις βάρβαρες εισβολές της, τώρα παραπονιέται ότι έχει εχθρούς σε όλη την γή, τους εχθρούς που αυτή δημιούργησε με την Βάρβαρη ακολασία της και απληστία της, τις απαριθμείς εισβολές της, και καταπιέσεις των ανθρώπων της γης.
   Όταν οι Γερμανο-Ευρωπαίοι μιλάνε για δημοκρατία, απλώς χρησιμοποιούνε την λέξη ως οι κληρηκοί το μαλί προβάτου, για να κρύψουν την ύαινα μέσα τους.
   Οι Γερμανοί φοράνε την μάσκα της Δημοκρατίας, όμως ούτε την ενστερνίζονται, ούτε την εννοούνε, ούτε την σέβονται. Τουναντίον, την ΜΙΣΟΥΝΕ με όλην την δύναμη της καταχθόνιας φύσης τους.
   Μόνον οι Έλληνες την εννοούν, και μόνον οι Έλληνες μπορούνε να την ξανα-εδραιώσουν, να την ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ πάλι, μέσα από τά ερείπια όπου υπνοβατεί, κατακρεουργημένη από τους εισβολείς, Ρωμαίους(Γερμανικό DNA), Χριστιανούς(Εβραϊκή Μήτρα, Σημιτικό DNA), Τούρκους (Μογγολικό DNA) και Γερμανούς ( Γερμανικό=Σκανδιναβικό DNA)

   Ε! βλέπεις η Ελλάδα αμύνεται για αιώνες τώρα εναντίων της Πολυκέφαλης Ύδρας.

   Θα Νικήσουμε τους Βάρβαρους.
   Οι Έλληνες πάντα υπερβαίνουνε!

   Ρατσισμός:
   Οι Έλληνες εννοούσαν ξένους, και λόγω της διαφέρουσας γλώσσας τους Βάρβαρους, του μη Πελασγούς!
   Με το γνωστό τους: Εκάς Βέβηλοι. Δηλαδή: Έξω οι Βάρβαροι, Έξω από Ελληνικά εδάφη όλοι οι λαοί της Ευρώπης, Ασίας, Αφρικής, και των υπολοίπων Ηπείρων.

   Μου αρέσει!

 7. διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

  ΟΛΥΜΠΊΑ.ΓΡ, ΠΆΕΙ, ΕΞΕΦφΦΤΎΛΙΣΕς ΤΗΝ ΕΞΕΦφΤΎΛΑΝ . ΑΡΧχΊΣΑΤΕ ΤΏΡΑ ΤΉΝ ΕΝΤΑΤΙΚΉΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΉΝ ΦφΦΑΓΩΜΆΡΑΝ ΜΕΤΑΞΎ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΏΝ» ΚΚΕ «ΑΡΧΑΙΟΦφΡΌΝΩΝ ΑΝΤΙΧΡΊΣΤΩΝ» .
  ΛΙΓΔΩΜΜΈΝΑ ΆΝΤΕΡΑ ΚΚΕ ΜΥΑΛΆ, ΕΚΟΥΣΙΟΙ ΑΛΛΌΦφΥΛΟΙ ΚΚΈ ΑΛΛΌΤΡΟΠΟΙ ΜΑΛΆΚΚΕς ΚΚΕ ΕΧΘΡΟΊ ΤΏΝ ΔΙΑΧχΡΟΝΙΚΏΝ ΕΛΛΉΝΩΝ, ΑΚΌΜΗ ΚΚΕ ΤΏΝ ΑΓΕΝΝΉΤΩΝ . ΟΎΣΤ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΈς .

  Μου αρέσει!

  • Panos Diakos said

   ειναι βαλτοι αυτοι οι τυποι , κανουν τα ιδια κι αλλου, βαδιζουν με ξενες οδηγιες παρτο αποφαση, κραταει πολλα χρονια η δουλεια τους με το αντεθνικο και αντιχριστο ψεμμα του διχασμου .

   Μου αρέσει!

  • Panos Diakos said

   μα εσυ τι λες , υπαρχει ελληνας αληθινος που θα αποκαλουσε την αυτοκρατοτια μας ιουδαϊκη και τους ελληνες- χριστιανους θα τους ονομαζε εβραιους ?????

   Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®. said

    …..υπαρχει ΕΛληνας αληθινος …
    που θα αποκαλουσε την αυτοκρατορια μας ιουδαϊκη και τους ΕΛληνες- χριστιανους θα τους ονομαζε εβραιους ?????.

    Απαντηση: Πως δεν υπαρχει!
    Ο Ζαγκλος.

    Τωρα που το σχολιαζετε και το ερευνατε οντως βρισκω ιδιαίτερα παράξενη την στάση του ενω παίζει να είναι και ετσι όπως τα λέτε.

    Μα δεν ειναι να πηγαινει ο ΝΟΥΣ στο απιθανο αυτο σεναριο να σκεφτει οτι κατι ισως να συμβαινει οταν επι τοσο καιρο δεν δεχεται (με τοση επίμονη σταση) οχι να αλλαξει μα έστω να ακουσει οσα λεγονται εδω;
    Πολυυυυυ ύποπτη η στάση του όντως μετά από αυτά που μολις διάβασα.
    Τουλαχιστον περιεργη αν οχι ύποπτη.

    Μου αρέσει!

  • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Γκρέμια]] said

   ρέ δέ μπά να κουμπουριαστούνε τα μαμμωνόσκυλα

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: