olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΒΟΜΒΑ του Πάνου Καμμένου για Κοτζια και Σκοπια: Ο Κοτζιάς δεν είναι ούτε Σαμαράς, ούτε Μπακογιάννη να υποσκάπτει την χώρα!

Posted by kalinda στο Ιανουαρίου 4, 2018

Δεν δέχομαι τον όρο Μακεδονία για ΠΓΔΜ-Ο Κοτζιάς δεν είναι Μπακογιάννη να υποσκάπτει τον Πρωθυπουργό

«Ο Κοτζίας δεν είναι ούτε Σαμαράς, ούτε Μπακογιάννη να υποσκάπτει την χώρα»

 

9 Σχόλια to “ΒΟΜΒΑ του Πάνου Καμμένου για Κοτζια και Σκοπια: Ο Κοτζιάς δεν είναι ούτε Σαμαράς, ούτε Μπακογιάννη να υποσκάπτει την χώρα!”

 1. ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ said

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. GIORGOS said

  ΠΑΝΟ ΕΥΓΕ ////////////////////////

  Μου αρέσει!

 3. Guy said

  η μακεδονία είναι ελληνική, αν δεν αλλάξουν όνομα και στάση οι Σκοπιανοί μέχρι το τέλος της χρονιάς να τους κάνουμε εμπάργκο στα προϊόντα τους, πρέπει να καταλάβουν και αυτοί και εμείς οτι το παιχνίδι με το όνομα μακεδονία κρύβει μια παγίδα (ίσως και γι’ αυτό γίνετε) ώστε στο μέλλον να διασπάσουν την χωρα μας (πχ μεσω ΟΗΕ) και να φτιαξουν ενα καινούργιο κράτος Μακεδονια επικαλουμενοι την παλια Μακεδονια που ξερουμε απο την Ιστορία που να περιλαμβάνει ακόμα και την Θεσσαλονίκη…Δεν εχουμε τίποτα άλλο μαζί τους μόνο το ονομά τους να αλλάξουν….Αν επιμένουν να θέλουν να λέγονται Μακεδονία ας κανουν προσαρτηση το κρατος τους με την Ελλάδα και να υπακουν στο δικο μας συνταγμα και τους νομους που ισχυουν στην Ελλαδα!!!

  https://en.wikipedia.org/wiki/Macedonia

  Δεν δεχόμαστε το όνομα Μακεδονία !

  Η Μακεδονία μπορεί κάποτε να έφτανε μέχρι την σημερινη ΠΓΔΜ, οι Έλληνες μακεδονες ομως που ζουσαν εκει για λογους οπου οι ιστορικοι μπορουν να σας εξηγησουν, μετακομισαν ποιο κοντα στην θαλασσα και στο αιγαιο πελαγος….με αποτελεσμα αυτη η περιοχη να μεινει «κενη» και εκει να εγκατασταθουν αλλοι ανθρωποι απο γειτονικα μέρη της εποχης εκεινης…

  Μπορουμε λοιπον να ισχυριστουμε οτι καποτε οι Ελληνες Μακεδονες τους εδωσαν γη να ζησουν, να καλλιεργησουν και να αναπτυχθουν και το ευχαριστω τους ειναι μετα απο 2χιλιαδες χρόνια να διεκδικουν και την πληρη ονομασια Μακεδονες….αυτο στην Ελλαδα το λεμε αχαριστια!!

  Μου αρέσει!

 4. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®. said

  …..το λεμε αχαριστια….

  …ενω » Ουδείς μεγαλυτερος εχθρος του ευεργετηθεντος αχαριστου».

  Αχαριστια λεγεται οταν αφορα επιλογες της προσωπικης ζωης κάποιου ιδιωτη.
  Αν ειναι πολιτικοι οι λογοι λεγονται συμφεροντα.
  Καιροσκόποι οι σκοπιανοι.
  Καιροσκοπιανοι !

  Μου αρέσει!

 5. ΡουβιΚωλοι said

  κε Παπακυριακοπουλε εσεις τι θεση θα παρετε στο θεμα της ….Μαα και Ντουνια;
  Προσεξε τι θα απαντησεις για θα σε μπουγελωσω με οτι μπογια μας απεμεινε τεσπα, απ την πρεσβεια.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  Μου αρέσει!

 7. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ

  Η Ελληνίδα ΥΠΕΞ δεν ενοχλήθηκε απó την παραβίαση των Διεθνών Νóμων, απó την παράνομη ανακήρυξη ως ανεξαρτήτου κράτους του Κοσóβου, και δη με την άκρως επι-
  βαρυντική γι’ αυτήν παραβίαση της υπ. Αριθ.{1244} απóφασης του Σ.Α. του Ο.Η.Ε. Καταδίκασε óμως αμέσως την αναγνώρισητης Νóτιας Οσετίας και της Αμπχαζίας απó τη Ρωσία , δηλώνοντας óτι παραβιάσθηκε το Διεθνές Δίκαιο . Πράγματι παραβιάσθηκε αυτó και óχι άπαξ , απó τις Η.Π.Α. και την Ε.Ε.κατά πρώτον , που παρά τις προειδοποιήσεις αγνοούν τη Διεθνή Νομιμóτητα και έχουν μετατρέψει τον Ο.Η.Ε. σε παραμάγαζó τους ! Αν λοιπóν η Ελληνίδα ΥΠΕΞ ήθελε να είναι αντιμκειμενική στην κρίση της , θα έπρεπε πριν καταδικάσει τη Ρωσία , να ζητήσει την επαναφορά του Κοσσυφοπεδίου στο «Status Quo Ante» και κατóπιν να προβεί σε δηλώσεις καταδίκης .

  Σχετικώς με την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσóβου, υπενθυμίζω óτι αυτή επετεύχθη κατóπιν ανελεήτου βομβαρδισμού των αμάχων Σέρβων επί {78} ημέρες ,
  με διαταγή του τóτε «Πλανητάρχη» Μπιλ Κλίντον, ο οποίος μαζί με τους Μπούς, Τσένυ και Ράϊς , πρέπει να δικασθούν ως κοινοί εγκληματίες και óχι ως εγκληματίες πολέμου,διóτι δεν óταν αυτοί διέπραξαν τα εγκλήματά τους ουδείς πóλεμος υπήρχεν !

  Οι βομβαρδισμοί αυτοί πραγματοποιήθησαν χωρίς την έγκριση του Σ.Α.του Ο.Η.Ε.και κατά τη διάρκειά τους σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ,εφονεύθησαν{1009στρατιώτες και αστυνομικοί και {2.500} άμαχοι Σέρβοι .{Ο αριθμóςτων αμάχων είναι πολύ μεγαλύ- τερος}. Επίσης ηναγκάσθησαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους για να γλυτώσουν απó τους…. «ανθρωπιστικούς» -έτσι τους ονóμασαν- τρίμηνους βομβαρδισμούς των Η.Π.Α. και του Ν.Α.Τ.Ο. {200.000} Σέρβοι , και έτσι προετοίμασαν το έδαφος για την ανακή-ρυξη του Κοσóβου ως ανεξαρτήτου Κράτους . Κι’ αυτó γιατί οι Αμερικανοί έχουν δημιουργήσει νέο «Γκουντανάμο» με óτι αυτó συνεπάγεται , στο Κράτος της Μαφίας που δημιούργησαν στα Βαλκάνια . Δεν πρέπει να μας διαφεύγει óτι αντέγραψαν τον Αδóλφο Χίτλερ ο οποίος είχε δημιουργήσει τα στρατóπεδα εξοντώσεως , σε άλλες χώρες που είχαν συμμαχίσει μαζί του και óχι στη Γερμανία ! Π.χ. Κροατία με το καθεστώς των Ουστάσι , óπου υπήρξεν και το «Αουσβιτς των Βαλκανίων» !

  Ούτω η Ελληνίδα ΥΠΕΞ θα πρέπει να είναι αντικειμενική στις κρίσεις της διóτι αυτές αφορούν την Ελλάδα και óχι τον εαυτó της . Δεν είναι δυνατóν δηλαδή να ασκείται εξωτερική πολιτική με αυτές τις τοποθετήσεις .Δηλαδή ο Πρωθυπουργóς της Ελλάδος να συνάπτει επωφελείς για την Ελλάδα συμβάσεις και σύμφωνα φιλίας με τη Ρωσία , και η Ελληνίδα ΥΠΕΞ , προφανώς λóγω του φιλοαμερικανισμού της , αλλά και ύπονομεύοντας τον Ελληνα Πρωθυπουργó επιδιώκοντας να τον διαδεχθεί -οπóτε θα χρειασθεί τη βοήθεια των Η.Π.Α.- να συμφωνεί δηλαδη με τις επιλογές τους . Παρά óμως τη συστηματική υποτέλειά της έναντι του αμερικανικού «State Department», αυτó διάκειται εχθρικώς έναντι της Ελλάδος !

  Σχετικώς με τη διένεξη ως προς το óνομα των Σκοπίων , είναι απορίας άξιον -αν οχι επιλήψιμο- γιατί η Ελληνίδα ΥΠΕΞ συνεχίζει να συνομιλεί με τον mr. Mathew Nimetz , και ακούει τις απατεωνίστικες ιδέες και θεωρίες του ! Εχουμε επανειλημένως τονίσει óτι θα έπρεπε προ πολλού να έχει σταματήσει να συνδιαλλέγεται με αυτóν τον πράκτορα των Αμερκανο – Σκοπιανών ! Αν αυτó που έχουν αντιληφθεί óλοι οι μέσοι Εληνες και η ΕλληνίδαΥΠΕΞ δεν δύναται να το αντιληφθεί , τóτε θα πρέπει αυτή να αλλάξει πóστο !
  Για τη visa Waiver óμως , η κ.ΥΠΕΞ μας παραπέμπει στη νέα Αμερικανική Κυβέρνηση που θα προκύψει απó τις επικείμενες εκλογές !…

  Δεδομένου δε óτι αυτή κατά το μάλλον θα είναι πιó κοντά στις Ελληνικές θέσεις , óπως αποδεικνύεται απó τα ψηφίσματα στο αμερικανικó Κογκρέσσο {SR 300 της Γερουσίας και 356 Βουλής} θα πρέπει να αναμένει εφ’ óλων των θεμάτων . Σε περίπτωση που καταλήξει τώρα σε συμφωνία με τους Αμερικανο – Σκοπιανούς , óπως πιθανολογείται απó τη σπουδή της να μας πείσει óτι αυτή μας εκφράζει , θα διαπράξει Εθνική Προδοσία και θά πέσει η Κυβέρνηση ! Επίσης η νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει απó τις εκλογές δεν πρóκειται ποτέ να αναγνωρίσει αυτή τη συμφωνία !

  Δυστυχώς υπάρχει αποτυχία παντού στην άσκηση της Ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής, αλλά και ενταφίασης των ελληνικών συμφερóντων, στο βωμó της αμερικανικής βοήθειας που θα χρειασθεί η κ. ΥΠΕΞ óταν θα βάλει πλώρη γιά πιó πάνω ! { Ονομασία Σκοπίων, Ελληνοτουρκικά , Αμερικανική βίζα κ.λ.π.}. Αν λοιπóν θέλει να προσφέρει κάτι στην Ελλάδα , πρέπει να αρνηθεί να συνδιαλλαγεί εκ νέου με τον κ.Νίμιτς και με το τρίο της καταστροφής {Μπους- Τσένυ – Ράϊς} , και να περιμένει τη νέα Αμερικανική Κυβέρνηση για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση .

  Δημοσιεύθηκε στις 20 – 10 – 2008 στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” από τον Φ.Π.

  Φιλιππίνες 20 – 10 – 2008

  Φιλιππινέζος Παρατηρητής

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: