🔴LIVE – Η Επίσκεψη 🇹🇷Ερντογαν στην 🇬🇷🇬🇷Ελλάδα (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) – ΒΙΝΤΕΟ οι Συναντήσεις με ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο🇬🇷-ΠΘ Αλέξη Τσίπρα 🇬🇷

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ,ERDOGAN , TSIPRAS , Recep Tayyip Erdoğan, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΑΓΙΠ ΕΡΤΟΓΚΑΝ,ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΡΕΤΖΑΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΤΟΓΑΝ,ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.png
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ,ERDOGAN , TSIPRAS , Recep Tayyip Erdoğan, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΑΓΙΠ ΕΡΤΟΓΚΑΝ,ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΡΕΤΖΑΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΤΟΓΑΝ,ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.png

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ,ERDOGAN , TSIPRAS , Recep Tayyip Erdoğan, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΑΓΙΠ ΕΡΤΟΓΚΑΝ,ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΡΕΤΖΑΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΤΟΓΑΝ,ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

32 σκέψεις σχετικά με το “🔴LIVE – Η Επίσκεψη 🇹🇷Ερντογαν στην 🇬🇷🇬🇷Ελλάδα (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) – ΒΙΝΤΕΟ οι Συναντήσεις με ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο🇬🇷-ΠΘ Αλέξη Τσίπρα 🇬🇷”

 1. Οι Τούρκοι είναι , κατά τήν Θεωρία του Δαρβίνου ,αιμοδιψείς ορδές Μογγόλων μέ γονιδιακά καταγεγραμμένα τά χαρακτηρηστικά νά σφάζουν , νά καταστρέφουν , καί νά αρπάζουν.

  Κανείς δε γλύτωσε.

  Γενοκτονία 500,000 Έλλήνων του Πόντου -εθνικος ηρωάς τους ο Τοπάλ Αλί , εσφαξε τούς περισσότερους -απελάμβανε νά ξεκοιλιάζει εγκύους καί νά σπάει κεφαλάκια μωρών στά βράχια..

  Γενοκτονία 2,000,000 Αρμενίων και Ασσυρίων – όλοι τους χριστιανοί.

  Μικτασιατικη Καταστροφή – Γενοκτονία 2,000,000 Έλλήνων μέ τίς ευλογίες τών συμμάχων καί τών μπολσεβίκων τού στάλιν.

  Γενοκτονία Κούρδων μουσουλμάνων.

  Πογκρόμ Ελλήνων Κωνσταντινούπολης 1942- Γενοκτονία χιλιάδων στά τάγματα εργασίας λόγω μή δυνατότητος πληρωμής σκόπιμα επιβληθέντος τεραστίου φόρου περιουσίας ( βαρλίκι ).

  Πογκρόμ Ελλήνων Κωνσταντινούπολης 1955- Φόνοι , καταστροφές Ελληνικών Εκκλησιών , Νεκροταφείων , Ελληνικών περιουσιών.

  Πογκρόμ Ελλήνων Κωνσταντινούπολης 1964 – 67 – Απελλάσεις , δημεύσεις περιουσιών , κλείσημο Ελληνικών Σχολείων.

  Οι διωγμοί καί οι σφαγές συνεχίστηκαν και μετέπειτα στα κατεχόμενα της Κύπρου, στην Κωνσταντινούπολη στην Ίμβρο-Τένεδο στη Σμύρνη και αλλού.

  Αλλά και σήμερα συνεχίζονται με τις επιθέσεις κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου και με το κλείσιμο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης καί αρπαγές περιουσιών Ελλήνων τής Πόλης , πού από 250,000 εχουν μείνη 1,800 γέροντες καί γερόνισσες , καταστροφές καί καταπατήσεις Ελληνικών Νεκροταφείων καί Εκκλησιών.

  Από τήν στιγμή τήν οποία θά σταθεροποιηθή Τό Ιράκ καί Τό Κουρδιστάν μέ φιλοαμερικανικό καί φιλοευρωπαικό προσανατολισμό οπως εγινε καί με Τίς πρωην Καυκάσιες καί παρακάσπιες σοβιετικές Δημοκρατίες καί επέλθη πλήρης ελεγχος τών κοιτασμάτων πετρελαίου Τής Μουσούλης – των μεγαλυτέρων τού κόσμου – τότε πλέον δέν θά υπάρχει λόγος διατηρήσως αυτού τού εκτοπλάσματος από τούς Αμερικανούς καί Ευρωπαίους σέ αστρονομικό κόστος καί βεβαίως επί κατεχομένων εδαφών Ελλάδος , Συρίας , Αρμενίας , Κουρδιστάν καί θά διαλυθή εις τά εξ’ων τό συνέθεσαν λίαν συντόμως οι “Σύμμαχοι” καί τώρα υλοποιούν τίς αποφάσεις τους μετά από την συμφωνία ΗΠΑ – ΕΕ καί Ιράν !

  Οι “Σύμμαχοι” συνέθεσαν αυτό τού εκτόπλασμα οταν διεπίστωσαν οτι λόγω τής προαιωνίου κατάρας τής διχόνιας – οταν αεροπλάνα τής αντιπολιτεύσεως πετούσαν επανω από τήν πρώτη γραμμή τού μετώπου καί εριχναν προκυρήξεις εις τούς στρατιώτας μας ” πετάξτε τά οπλα καί φύγετε διότι εδώ θά αφήσετε τά κόκκαλα σας – δέν θά ηδυνάμεθα νά διατηρήσωμε τά πάτρια εδάφη τά οποία μάς βήθησαν νά επανακτήσωμε εις τήν ΙΩΝΙΑ καί μάς εγκατέλειψαν μέ αποτέλεσμα Τήν Μικρασιατική Καταστροφή !

  Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ !

  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΙΜΟΒΟΡΕΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ !

  Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ !

  Αρέσει σε 3 άτομα

  1. Οταν ΠΑΛΙ θα πατησει τα Αγια χωματα της Σμυρνης του Ποντου της Πολης, της Ιμβρου της Τενεδος της Εφεσσου, της Β. Ηπειρου και σε ΟΛΗ την μεγαλονησο στην Κυπρο μας.

   Τοτε μια λεξη θα ισχυει.
   ΛΕΥΤΕΡΙΑ

   ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
   ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ

   Αρέσει σε 1 άτομο

   1. Οι σημερινοί κατ΄όνομα Τούρκοι της Μικράς Ασίας και των ευρωπαϊκών εδαφών ουδεμία φυλετική συνάφεια έχουν με τις μογγολοειδείς φυλές των Τούρκων. Εάν παρατηρήσετε είναι λευκοί εως λευκότατοι.
    Δυστυχώς οι ολιγάριθμες ορδές των σελτσούκων και οθωμανών κατάφεραν να κυριρχήσουν και να επιβάλουν την γλώσσα τους και την μωαμεθανική θρησκεία σε Έλληνες και λοιπούς χριστιανικούς πληθυσμούς, όπως οι Αρμένιοι της Μικράς Ασίας.
    Ο Δαρβίνος βεβαίως αναφέρεται στους πραγματικούς μογγολότουρκους της Κεντρικής Ασίας, που εσέβαλον στην Ευρώπη.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   1. Ο Εφιαλτης, Ελληνας ηταν ως προς την βιολογια.
    Απο μανα κι πατερα Ελληνα βγηκε.

    Αλλα βεβαιως ΔΕΝ ηταν μεσα του Ελληνας.

    υ.γ.
    Αυτους που αποκαλεις εξισλαμισμενους ελληνες.

    Μηπως ειναι απογονοι απο τους Γενιτσαρους τα παιδομσζωματα των οθωμανων, χμμμ;;;;;

    Αρέσει σε 1 άτομο

   2. ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΡΙΨΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΟΛΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΥΡΓΟ ΤΩΝ ΘΕΟΔΟΣΙΑΝΩΝ ΤΟΙΧΩΝ! ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Αρέσει σε 1 άτομο

   3. Έξωθεν λες:
    ¨»O ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξυ Ελλαδος κι τουρκιας θα γινει.

    Ειναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ..

    (τοτε θα δουμε οι λεγομενοι εξισλαμισμενοι «ελληνες» με ποιον θα πανε).»

    Σου απαντάω λοιπόν!Ο πόλεμος μεταξύ Ελλάδος Τουρκία θα γίνει μόνο αν είναι προς το συμφέρον των όσων ελέγχουν την Γη ήτοι των ισχυρών, ειδάλλως όσο και να αφρίζεις και να χτυπιέσαι χάμου δηλαδή αν δεν είναι στα άμεσα σχέδια των ισχυρών της Γης, πόλεμος απλά ΔΕΝ γίνεται ξέχασε το!!
    Στ΄αλήθεια πιστεύεις ότι την Ελλάδα την κυβερνά ο λαός της και την Τουρκία ο λαός της επίσης;Κοινώς Έλληνες την πρώτη και Τούρκοι την δεύτερη;;ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΝΤΩΣ;;

    Εεεεμμμ κάτι είπες και για τους εξισλαμισμένους Έλληνες!!Ίσως είναι αρκετά εκατομμύρια οι Ελλνογενείς στην απέναντι!!Αλήθεια όμως γιατί δεν βοήθησαν τον Ελληνικό στρατό, οι παπούδες και προπαπούδες των, κατά την μικρασιατική εκστρατεία να ανασυστήσει την Βυζαντινή Αυτοκρατορία;;Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ¨ΜΠΑΖΕΙ¨ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ…..

    ΥΓ
    Στα αλήθεια θέλετε να γίνει και πόλεμος;;Έχετε ζήσει κάποιον πραγματικό πόλεμο να δείτε τι εστί βερύκοκο;;;Ειδικά με τα σύγχρονα οπλικά συστήματα;;;Να απωλέσουμε την τεράστια βιομηχανία της πατρίδος μας που λέγεται ¨τουρισμός¨ κάτι που θα οδηγήσει σε σίγουρο οικονομικό θάνατο την Ελλάδα ;;;;Χώρια το αιματοκύλισμα και οι καταστροφές, χώρια το ότι θα συνεχιστεί και η ροή των λαθραίων μεταναστών αδιάκοπα δυσμάς ειδικά στην περίπτωση που θα έχει διαλυθεί το τουρκικό κρατος!!!

    Μου αρέσει!

   4. @ «.anast»,

    Δεν υπαρχει «ενωμενοι», με κομμουνιστες διεθνηστες κι αναρχικους.

    Αυτα ειναι διποδα, ανθελληνικα διποδα.

    Ολοι αυτοι ειναι ο εσωτερικος ΕΧΘΡΟΣ του Ελληνικου Γενους.

    Στην ερωτηση σου.
    ΝΑΙ. θα γινει πολεμος μεταξυ τουρκιας κι Ελλαδος

    Αρέσει σε 1 άτομο

   5. Audi TT said Δεκέμβριος 7, 2017 στις 2:58 μμ Πολύ σωστά, πάρα πολύ σωστά όσα λες αν και κάποιος θα μπορούσε να επικαλεσθεί ή προβάλλει ενστάσεις.
    Όσο για τον κομαντ αλέ βου κομανταντε τα έχουμε ξαναπεί. ¨ΜΠΑΖΕΙ¨ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ…..

    Μου αρέσει!

 2. Τα πιο κατω τα λεει ενας ανωτατος ε.α αξωμστικος των Ε.Δ και πρωην Αξιωμστικος του Ελληνικου κρατους στο διπλωματικο σωμα.
  Ενας δικος σας, δημοκρατης !

  Δεν τα λεει ενας Εθνικιστης !!

  http://infognomonpolitics.blogspot.com.au/2017/12/blog-post_263.html?m=1
  «.Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, είναι ένας διεθνής διασυρμός της Ελλάδας – Ποιος ξευτιλισμένος οργάνωσε αυτήν την επίσκεψη;

  Τη στιγμή αυτή ο Ταγίπ Ερντογάν θέτει ευθέως ζητήματα αμφισβήτησης της Συνθήκης της Λοζάνης, προκαλεί με τις δηλώσεις του για τη Θράκη και προκαλεί την Πατρίδα μας.
  Ο πολιτικός υπεύθυνος που οργάνωσε αυτήν την επίσκεψη, πρέπει ΤΩΡΑ να παραιτηθεί.
  Αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ο απόλυτος εξευτελισμός της Ελλάδας.
  Εκτός από την κυβέρνηση, σοβαρή ευθύνη έχει και η αξιωματική αντιπολίτευση, που δεν προειδοποίησε εγκαίρως για τους κινδύνους αυτής της επίσκεψης.
  Ντροπή σας ξευτιλισμένοι πολιτικοί, που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε την Πατρίδα.

  Ντροπή σας!
  Εξευτελισμός, εξευτελισμός, εξευτελισμός!!

  Savvas Kalenteridis στις 12/07/2017 12:24:00 μ.μ.»

  Μου αρέσει!

  1. + + + + + + +
   Αστεία λές ρε Γιώργη μου κι εσύ ;
   εμάς που . . έτσι κι έτσι και θυμάσαι τότε που . .
   Ξέχασες τότε με τον Κολοκοτρώνη τι είχε γίνει ;
   Μη μας πειράξει κανείς ΘΑ τον φάμε ζωντανό, ΘΑ . .

   Εμάς ρε όποιος μας πεί το Σάββατο θα βρέξει λεφτά
   την Κυριακή τον βάζουμε στο Μαξίμου.
   Πίσω Τούρκοι και Μας φάγαμεεε

   Μου αρέσει!

 3. πανουλη, σε κερασε κανενα καφεδακι ο στενος σου φιλος Ι. Σαββιδης οταν τον επισκεφθηκες εκει στο γραφειο του στο «Ε» κανναλι, εε;;;

  Και μετα οι μισθωμενοι ψαχνουν για υπογεια συμφεροντα αλλων.

  ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟ ΥΕΘΑ υπουργος, ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ. Μαλιστα στο γραφριο του καναλαρχη επι ωρες ;;;;;

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Δοξα Τον Θεο, που υπσρχει η Χρυση Αυγη.
  Με τον πιο επθσημο τροπο ειχε δηλωσει πως με Εθνικη κυβερνηση ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!
  (ρωτηστε εναν εμπειρο πολιτικο ‘η εναν συνταγμστολογο την βαρυτητα μιας τετοιας δηλωσης.)

  Το δευτερο που δηλωνει ο προεδρος του Λαικου Συνδεσμου Χρθση Αυγη, μαλιστα μεσα στην ολομελεια της Βουλης, ειναι:

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΟΥΤΗΡΟ !!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Οταν το ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΟ, τα ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ των πλουσιων οικογγενειων κι συγγενεις αιματος βουλευτων του κυβερνων ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ, σπανε λεηλατουν απειλουν με αποπειρες ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ, ο τοσκας ο πρασινοφρουρος και πρωην ΥΜΝΗΤΗΣ της 21ης Απριλιου.
  Δινει διαταγη να ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ Κυπριοι φοιτητες που διαμαρτυρονταν για τον ερχομο του μογγολου ντονμε ταγιπ, στην Ελλαδα!!

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΗ Η ΠΡΟΣΤΥΧΗ δημοκρατια ΣΑΣ !!

  «ΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ! ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ 57 ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ.
  https://ethnikismos.net/2017/12/07/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1/
  Mπορεί οι τουρκοπροσκυνημένες λινάτσες των Αθηνών να προσπάθησαν να κρύψουν τις πομπές τους, με τις 57 συλλήψεις των Κυπρίων πατριωτών φοιτητών του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ στην τουρκοκρατούμενη Αθήνα (Αθηνιστάν), αλλά για κακή τους τύχη υπάρχει βίντεο των συλλήψεων – που έγιναν κατόπιν αυστηρής «άνωθεν εντολής» των Τσίπρα και Καμμένου!

  Δείτε το όλοι και διαδώστε το, για να δει ο ελληνικός λαός τι σόι γραικύλοι «κυβερνάνε» την Ελλάδα
  «

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. Άψογος ο Παυλόπουλος.
  Είναι η πρώτη φορά που βλέπω Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μιλάει ανοικτά, να μην κρύβεται και να κόβει τον αέρα δημοσίως, πέρα από επισημότητες και τυπικότητες.
  Εξέθεσε τον Ερντογάν ανεπανόρθωτα.
  Κοινώς έδειξε ότι ως πρόεδρος διαθέτει πολλά @ρχ@@@.
  Ανέβηκε πολύ στην εκτίμηση μου.

  Μου αρέσει!

 7. Αναφορικα με την επισκεψη του κυριου Ερντογαν
  και τις απαιτησεις του, δεν μαθαμε ακομη οτι ολη
  η Μικρα Ασια εδω και 5600 χρονια ηταν Ελληνικη
  και ακομη δεν την διεκδικησαμε?
  Μαλλον οι πολιτικοι μας εμαθαν ιστορια απο την
  κα. Ρεπουση.

  *Cpt.V. N. Makris m.m. (Ret.)+30 2292051574+30 6948264401*

  Αρέσει σε 2 άτομα

  1. Αληθεύει πως ο τουρκαλάς δεν θέλει τον Πάνο Καμμένο ?

   Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις….

   Ούτε η εγχώρια διαπλοκή ούτε η ΝΔ του Κούλη Μιζοτάκη ούτε το κλεφτοπασόκ.

   Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως ο Πάνος Καμμένος είναι πραγματικός πατριώτης και σωστός και ο νοών νοείτω…

   Μου αρέσει!

 8. Ήλθε ο ερντουβάρ μέσα στη χώρα μας να «πουλήσει» πολιτική του καφενέ,
  του στυλ μαγκιά- κλανιά κι ο κώλος φινιστρίνι.
  Της κιτς (αποστεωμένης) και μη ακολουθούμενης πλέον αντίληψης περί του: — «Ξέρεις ποιός είμαι εγω ρε»….
  …μα δεν του βγήκε του μπουνταλάκου.
  + Τα σπασε τα μούτρα του ο μαλάκας.
  Έπεσε σε τοίχο κοινής υπερασπιστικής γραμμής της χώρας από τους εξουσιοδοτημένους γι αυτό παράγοντες, με απόλυτη ύπαρξη ψυχραιμίας και νηφαλιότητας.
  Χάζεψε ο παπάρας,
  ένιωσε άβολα και αμήχανα ενώ ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι περί του πόσο άδικο έχει/υπάρχει ανάμεσα στη σχέση των δύο γειτόνων (παρακαλώ) χωρών.
  Πέραν όμως κι απ αυτών των καταστάσεων βρέθηκε μπροστά σε βαθύτατο γνώστη της Νομικής όψης των πολυδιάστατων ΠολιτικοΔιεθνών θεμάτων ο οποίος κατά τα καλωςορίσματα κιόλας σχεδόν χρειάστηκε να του μπήξει για τα καλά στο δόξα πατρί το περί του τι εστί «Δίκαιο»
  (παίζει να είναι άγνωστη λέξη ή έννια στη χώρα τους;),
  συμφωνημένο και υπογεγραμμένο πράγματα και όροι άγνωστα στην γνωστή μας τουρκία καθώς επίσης και στην εργασία που έκανε για καιρό ο υπ. Εξωτερικών κ. Κοτζιάς.

  Μου αρέσει!

 9. ο καμενος (το κωλοχαρτο του ψευτοτσιπρα) κουναει τη τεραστια κωλαρα του μπροστα στον ερτογαν σα καλο γιουσουφακι και παιρνει πιπες σε ολη τη τουρκικη αντιπροσωπεια στα τεσσερα ο ξεφτιλας αχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  Αρέσει σε 1 άτομο

 10. Αρέ ούτε καί τήν Πόλιν να παίρναμε, ναί, δέν θα εκάναμε τόσην φασαρίαν, μήπως, λέω μήπως, όλα αυτά είναι απλώς Λόγια τού Αέρος καί κάτι σέ Μάππετ Σόου ?

  Μου αρέσει!

  1. Δεν είναι ό,τι βλέπεις ή ό,τι φαίνεται π.χ. λόγια, θέαμα κτλ.

   + Είναι και ό,τι δεν φαίνεται π.χ. η υπερηφάνεια.

   Είναι το «όχι» που δεν εκδηλώθηκε πρόσφατα αν και το ψήφισε ο λαός προς τον μαχαραγιά γερμανοεβραιοπαίο.
   Μιάς και δεν βρέθηκε αποδέκτης του μηνύματος τότε,
   με το γενόμενον, ως γνωστό, δημοψήφισμα,
   κάνοντάς το αποτΕΛεσμα,
   οι υπεύθυνοι διοίκησης που το προκάλεσαν,
   γαργάρα,
   το αντιγυρίζουμε τώρα σε σουλτάνους, χανουμάκια και μεμέτια.
   Το όχι το λένε οι Λαοί !
   Για να πιάνει τόπο πρέπει οι κυβερνώντες να το εκφράζουν, διαδίδουν, καταθέτουν.

   Μου αρέσει!

   1. Αρέ, είσαι Τρύπιος [ώς Χώρα] από παντού και τό μεχμετόσκυλον εισβάλλει Υβριδικώς σε τόν Τόπον σου, σε έχει γιομίσει με όλην τήν Σαβούραν του σκατοϊσλάμ και αντί να τού Γανώσεις τον μπάτον, λές καννα δυό -ανέξοδες- μαλακίες και εστέφΦθης Νικητής και ΤροπαιοφΦόρος ? Μάλλον μαζί τήν εκάνετε τήν ΜπίΖΖνα κύριοι εξουσιαστές .

    Φρονώ, πώς αύτη η Έκρηξις ΠατριωτιΖΖμμού, είναι απλώς ένα ΠαιχΧνίδι με τό μυαλό μας καί έν γένει, μούΦφα .

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s