olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε μέρος στη φορολοταρια: Μοιράζει 10.000.000 ευρω στους τυχερούς νικητές τα Χριστούγεννα!

Posted by kalinda στο Δεκέμβριος 5, 2017

IMG_3556Παρελθόν αποτελεί πλέον, η πρώτη λοταρία αφού όλοι οι φορολογούμενοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτή που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν από τα Χριστούγεννα όπου συνολικά 10.000 νικητές θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ. Θα αφορά συναλλαγές από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2017 καθώς και του περασμένου μήνα Νοεμβρίου.

Δείτε εδώ τους τυχερούς όλων των κληρώσεων ως τωρα!

Στην κλήρωση συμμετέχουν μόνο αποδείξεις από συναλλαγές που έχουν γίνει με κάρτες, πιστωτικές ή χρεωστικές, ή μέσω web-banking. Για να φανούν στο σύστημα οι συναλλαγές δεν χρειάζεται να κάνει κανείς το παραμικρό. Αυτόματα η κάθε συναλλαγή περνάει μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Το υπουργείο Οικονομικών, ευελπιστεί μέσα από την όλη διαδικασία που γίνεται αυτόματα και χωρίς οι πολίτες να κάνουν κάτι σύνθετο να περιορίσει σημαντικά τη φοροδιαφυγή που σημειώνεται ιδιαίτερα σε καθημερινές συναλλαγές, όπως για παράδειγμα στην παροχή υπηρεσιών από διάφορες κατηγορίες επαγγελματιών, ή στη μη έκδοση αποδείξεων από καταστήματα κ.τ.λ.

Σε ειδική εφαρμογή στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) μπορεί ο καθένας να βρει το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο. Για την πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή απαιτούνται οι κωδικοί Taxisnet (που χρησιμοποιούνται για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων).

Τα 1.000 ευρώ που προκύπτουν από την κλήρωση είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
Για αξία συνολικών συναλλαγών έως 100 ευρώ αντιστοιχούν 100 λαχνοί, για 500 ευρώ 300 λαχνοί, για 1.000 ευρώ 467 λαχνοί, για 2.000 ευρώ 717 λαχνοί.

Να σημειωθεί ότι από μέρα σε μέρα αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση για την ημέρα που θα διεξαχθεί η μεγάλη κλήρωση του Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου η δεύτερη κλήρωση θα γίνει περίπου στο τέλος του Δεκεμβρίου και στο εξής θα διεξάγεται ανελλιπώς, αφού σκοπός του υπουργείου δεν είναι άλλος απ’ το να κατευθύνει όλους τους Έλληνες φορολογούμενους να χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα επιδιώκοντας να βάλει τέλος στην φοροδιαφυγή.

21 Σχόλια to “Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε μέρος στη φορολοταρια: Μοιράζει 10.000.000 ευρω στους τυχερούς νικητές τα Χριστούγεννα!”

 1. Στέργιος Z. said

  Καλημέρα Ελληνόπουλα αετόπουλα!
  Σήμερα μεγάλη μέρα, έχω τα γενέθλια μου!
  Δέχομαι ευχές και ανταποδίδω, οι Ολύμπιοι μαζί σας.

  Μου αρέσει!

 2. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ said

  Φορολατρεια ε ?
  Μοιραζει λεφτα ε ?

  Κουφαλες τραπεζιτες

  Η ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη εξέδωσε το βράδυ χθες ανακοίνωση με την οποία καλεί για δυναμικό και μαζικό παρόν στα Ειρηνοδικεία και τα «πρόθυμα» -όπως τονίζει συμβολαιογραφικά γραφεία.
  Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
  Δίνουμε ξανά δυναμικά και μαζικά το «παρών» στα Ειρηνοδικεία και στα «πρόθυμα» συμβολαιογραφικά γραφεία και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου
  Όλες και όλοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Κυρ. Λουκάρεως 14) την Τετάρτη 6/12, στις 3 το μεσημέρι
  Δεν μας φοβίζουν οι επ’ αυτοφώρω συλλήψεις, η χρήση αστυνομικής βίας και η ρίψη χημικών
  Ο ενωτικός και μαζικός αγώνας του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών συνεχίζεται και με ακόμη πιο μεγάλη ένταση και συμμετοχή
  Στην αρχή έκαναν ότι «δεν έβλεπαν, δεν είδαν και δεν άκουσαν» τις κοινωνικές αντιδράσεις, όταν εδώ και 2 χρόνια το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών, κάθε Τετάρτη εκδήλωνε μαζικά και ενωτικά στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας την αντίθεση του με την υφαρπαγή των πρώτων κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών. Αυτός ήταν και ο λόγος που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που έχει τη στήριξη των παλαιομνημονιακών κομμάτων της Βουλής, δεν έβγαλε εξαρχής στο «σφυρί» τις κατοικίες λαϊκών νοικοκυριών και τα καταστήματα μικρομεσαίων, που έχουν καταστραφεί από την κρίση και τα μνημόνια.
  Στη συνέχεια, επιχείρησαν να «αμαυρώσουν» ένα απόλυτα δίκαιο κοινωνικά αγώνα, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα με τα «παπαγαλάκια» τους να υποστηρίζουν, τάχα, ότι λόγω του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών προστατεύονται οι μεγαλό – οφειλέτες – «καρχαρίες». Ένα επιχείρημα που ήταν από την πρώτη στιγμή αίολο και ψευδές, αφού ουδέποτε όσοι αγωνίζονται για την προστασία των λαϊκών νοικοκυριών δεν απέτρεψαν πλειστηριασμό μεγάλου οφειλέτη.
  Αφού είδαν ότι ούτε η αδιαφορία, αλλά ούτε και η προπαγάνδα τους μας αγγίζει, επέλεξαν -όπως ήταν αναμενόμενο- την άγρια καταστολή, τον ξυλοδαρμό και τη ρήξη χημικών (ακόμη και μέσα σε κλειστό χώρο, με κίνδυνο να έχουμε νεκρούς!) όπως όλη η ελληνική κοινωνία είδε να γίνεται την περασμένη Τετάρτη, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Ένα γεγονός το οποίο προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Λαϊκής Ενότητας, με την υποβολή μήνυσης, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, από αντιπροσωπεία της ΛΑΕ, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Π.Σ., Παν. Λαφαζάνη.
  Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση (κυβέρνηση, παλιομνημονιακά κόμματα και φυσικά τους δανειστές – «οικονομικούς δολοφόνους») ότι τίποτα, ούτε η προπαγάνδα, ούτε η βία, ούτε η ρίψη χημικών, θα μας σταματήσει. Ο αγώνας για την υπεράσπιση των πρώτων κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών θα γιγαντωθεί.

  Δεν θα επιτρέψουμε ούτε μια λαϊκή οικογένεια να χάσει το σπίτι της, για να ικανοποιηθούν οι τραπεζίτες και τα «κοράκια» – funds.
  Όλες και όλοι, μαζί με το σύνολο των αριστερών, αντιμνημονιακών κομμάτων και των συλλογικοτήτων που απαρτίζουν το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών, θα είμαστε παρόντες και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας, καθώς και μπροστά από τα συμβολαιογραφικά γραφεία τα οποία έχουν αναλάβει να «βγάλουν στο σφυρί» τα σπίτια των λαϊκών οικογενειών με ένα «κλικ» (ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί)
  Δεν θα επιτρέψουμε στα «κοράκια» να υφαρπάξουν πρώτες κατοικίες και λαϊκές περιουσίες.
  Όλες και όλοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Κυρ. Λουκάρεως 14) την Τετάρτη 6/12, στις 3 το μεσημέρι».
  Συνεχίζουν την αποχή απ’ τους πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης
  Στο μεταξύ συνέχιση της αποχής τους από τους πλειστηριασμούς ως τις 28 Ιανουαρίου, αποφάσισαν χθες οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης στη γενική τους συνέλευση.
  Στη διαδικασία πήραν μέρος συμβολαιογράφοι από εννέα νομούς, μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης. Στην ψηφοφορία υπερίσχυσε, έναντι άλλων τριών προτάσεων που κατατέθηκαν και υπερψηφίστηκε με μεγάλη διαφορά (εκατόν εβδομήντα πέντε ψήφους υπέρ, επί συνόλου διακοσίων είκοσι) η συνέχιση της καθολικής αποχής από πλειστηριασμούς για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μετά τη λήξη του οποίου θα αποφασιστεί εκ νέου η στάση του συλλόγου.
  Έξω από το κτίριο σε όλη τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των συμβολαιογράφων, παρέμεναν μέλη του «Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης» , που διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς και επιδοκίμασαν την απόφαση, ενώ κάποιοι εξ αυτών χειροκρότησαν τους συμβολαιογράφους που αποχωρούσαν.

  Π Α Μ Ε
  ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κινητοποιηση εναντια στο χτυπημα του δικαιώματος στην Απεργία
  04 Δεκεμβρίου 2017. Κατηγορία: Ανακοινώσεις
  Οι δορυφόροι του ΣΕΒ και των επιχειρηματικών ομίλων, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέθεσε σήμερα στην Βουλή, σαν το λαγό το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας, της ωμής παρέμβασης με νόμο στα συνδικάτα.
  Αίσχος!
  Να πάρουν άμεση, μαχητική, αγωνιστική απάντηση!
  Όλοι την Τρίτη 5 Δεκέμβρη στις 12μμ στην πλατεία Κλαυθμώνος!
  Καλούμε τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο και μέσο να δώσουν μαχητικό παρόν!
  Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι φορείς του εργατικού-λαικού κινήματος να πάρουν τώρα μέτρα οργάνωσης και ενημέρωσης στην αρχή των βαρδιών, στα διαλείμματα. Να φτάσει παντού το κάλεσμα.
  Κανείς να μη μείνει σπίτι!
  Οι αγώνες των εργαζόμενων δε θα μπουν στο γύψο!
  Κάτω τα χέρια από την απεργία!

  Π Α Μ Ε.

  Μου αρέσει!

 3. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ said

  ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

  Μου αρέσει!

 4. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ said

  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ -ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ
  ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΔ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙΑ

  Μου αρέσει!

  • Ακέλας said

   …Οι «τραπεζίτες»δυστυχώς είναι ΕΝΑ από …εκατόν τρία κακά της ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!…Το «κράτος» δυστυχώςείναι τρισχειρότερος τοκογλύφος,όταν από το ποσό των 6.000 ευρώ χρέους, για την ανικανότητα των κυβερνώντων και μόνο, μπορεί να σου βγάλουν το σπίτι σε πλειστηριασμό!

   Μου αρέσει!

 5. Ακέλας said

  …Βάλτε τώρα που γυρίζειει!

  Μου αρέσει!

 6. Ακέλας said

  Χρόνια Καλά,ΣΤΕΡΓΙΕ!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. Αρετη said

  Ντροπη

  Μου αρέσει!

 8. Geoman. said

  Αμερικάνικη πατέντα, που πήγε πολύ καλά εκεί πέρα.
  Θα πάει καλά και στην Ελλάδα.
  Οι εισπράξεις του ΦΠΑ θα απογειωθούν.
  Δυστυχώς, χιλιάδες απατεώνες επιχειρηματίες, που τους πληρώναμε εμείς το ΦΠΑ για να το αποδώσουν στο Κράτος, το κράταγαν για την πάρτη τους, αυξάνοντας τα χρέη τους στο Δημόσιο………
  Και το συνολικό ποσό ήταν δεκάδες εκ ευρώ ετησίως………..
  Σήμερα που το Κράτος προσπαθεί να πάρει πίσω αυτά τα λεφτά, κάποιοι διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς……………….
  Ε …… ας ξαναπληρώσουμε εμείς οι υπόλοιποι και αυτοί ας πίνουν στην υγειά μας………

  Μου αρέσει!

 9. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 10. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  χαχαχαχα!

  σοβαρο..μαγαζι εχετε στην ελλαδα!

  καζινο γινατε ρεεεε…!

  πειναλες!

  κακομοιρηδες….

  Μου αρέσει!

 11. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  αληθεια…για να μοιραζει…εκατομμυρια,…

  λεφτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

  Μου αρέσει!

 12. […] δέκατη έβδομη κλήρωση της φορολοταρίας για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Μαΐου […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: