olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥπΟικ-Προστασία ασθενέστερων, εντοπισμός στρατηγικών κακοπληρωτών

Posted by netakias.com στο Δεκέμβριος 2, 2017

olympia.gr

IMG_3366Η κυβέρνηση έχει προνοήσει ώστε να προστατεύονται οι ασθενέστεροι, καθώς και το εύλογο επίπεδο διαβίωσης κάθε πολίτη. Παράλληλα, εντοπίζονται οι στρατηγικοί κακοπληρωτές, που έχουν τη δυνατότητα, αλλά αποφεύγουν να πληρώσουν με δόλια μέσα.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 468 επιπλέον λέξεις

8 Σχόλια to “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥπΟικ-Προστασία ασθενέστερων, εντοπισμός στρατηγικών κακοπληρωτών”

 1. begar2 said

  Ποιο ψευτης πεθαινεις.
  Καμια νομικη προστασια δεν υπαρχει.
  Μονο για οσους εχουν δικαστικη αποφαση ειρηνοδικειου, λογω Ν. Κατσελη.

  Ντροπη ρε ψευταραδες, κοροιδευετε τον κοσμο.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΘΕΟΣ ΧΩΡΕΣΤΟΥΣ said

  Χαχαχαχαχαχαχαχα μέχρι τελευταίας κατοικίας θα μας πάνε!!! Χαχαχαχαχαχαχα προστασία μονο τελευταίας κατοικίας συριζανθελ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. stanley said

  Τους στρατηγικους κακοπληρωτες ρε επικινδυνα ασχετοι ,μπορειτε να τους εντοπισετε με το πατημα ενος κουμπιου. Πολλοι ειναι αναμεσα σας ,ακομα και κολλητοι σας. Αν θεωρειτε κακοπληρωτη τον επιχειρηματια της μεσαιας ταξης ,και τον μικρομαγαζατορα, που ξαφνικα φρακαραν λογω της τραγικης πολιτικης σας, και δεν μπορουν να πληρωσουν, τοτε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ said

  Oσο να θέλεις να κρύψεις τα σχόλια στην αρχική δημοσίευση διαχειριστή του ολυμπία , άλλα τόσα θα σου έρχονται κατακέφαλα
  Το επικοινωνιακό παιχνιδάκι σας δεν φτουράει, θα παίζουν εικόνες ντροπής και προδοσίας εις βάρος του λαού στο σαιτ σας .
  Το μεγαλύτερο αρπαχτικό κοράκι είναι το κράτος με τις εφορίες που βγάζουν γιά πλειστηριασμό σπίτια γιά ευτελή ποσά και κατάσχουν 9χιλιάδες λογαρισμούς καθημερινά.
  Είναι γνωστό ότι δεν ισχύει ο νόμος κατσέλη γιά οφειλές στο δημόσιο .

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. ο Γιωργος said

  Αυτόνομη Κίνηση Δικηγόρων: Ασύστολα ψεύδη η προστασία της πρώτης κατοικίας
  Από Iskra –
  01/12/2017
  0
  δικηγόρων

  Σχετικά με τα γεγονότα στο Ειρηνοδικείο Αθήνας όπου η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη χημικών αλλά και γενικότερα για το ζήτημα των πλειστηριασμών σημειώνουμε τα εξής:

  – Καταδικάζουμε την- κατ’ εντολή της κυβέρνησης- αστυνομική βία. Η ρίψη χημικών εν γένει και ιδίως σε κλειστό χώρο συνιστά εγκληματική ενέργεια, ενταγμένη στην απαίτηση των δανειστών για “ξεμπλοκάρισμα” των πλειστηριασμών. Οι δικηγορικοί σύλλογοι οφείλουν να λάβουν άμεσα θέση για τη συγκεκριμένη ενέργεια αλλά και εν γένει για την ένταση της καταστολής απέναντι στα κοινωνικά κινήματα.

  – Εδώ και μήνες ακούμε και διαβάζουμε ανακρίβειες σχετικά με το τι ισχύει και τι όχι ως προς το ζήτημα της προστασίας της κύριας κατοικίας. Κι αν έχουμε πλέον πάθει ανοσία στα λεγόμενα fake news που προέρχονται από μεγάλο μέρος των ΜΜΕ, δεν παύει να μας προκαλεί εντύπωση η διάδοση ανακριβειών από τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Όσα υποστηρίζουν περί προστασίας της πρώτης κατοικίας συνιστούν ασύστολα ψεύδη. Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός πως ούτε ένας δικηγορικός σύλλογος δεν παρενέβη για να επισημάνει τις νομικές ανακρίβειες που διαδίδονται.

  – Για να τελειώνουμε επιτέλους με την παραπληροφόρηση των πολιτών σχετικά με το ζήτημα της κύριας κατοικίας, σημειώνουμε ότι: Η λεγόμενη οριζόντια προστασία της κύριας κατοικίας δεν υφίσταται από την 01/01/2015 και εφεξής. Κάθε σπίτι μπορεί να βγει σε πλειστηριασμό ανεξαρτήτως της αξίας του. Η τελευταία φορά που προστατεύτηκαν ανεξαιρέτως όλες οι κύριες κατοικίες των πολιτών ήταν με το αρ.2 του Ν.4224/2013 το οποίο ως γνωστόν προέβλεπε την κατάργηση της προστασίας αυτής στις 31/12/2014 και έκτοτε η προστασία δεν ανανεώθηκε. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, να μας επιδείξει νόμο που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του και όχι δημοσιογραφικά άρθρα. Σήμερα πάντως, 01/12/2017, εμείς δηλώνουμε υπεύθυνα ότι τέτοιος νόμος δεν υπάρχει!

  – Δεν υπάρχει κανένας νόμος ή υπουργική απόφαση που να ορίζει ότι αν μια κατοικία αξίζει λιγότερα από 300.000 ευρώ δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό. Η προφορική συμφωνία που λέει ότι έχει συνάψει η κυβέρνηση με τις ελληνικές τράπεζες δεν επιβεβαιώνεται από τις δεύτερες. Ακόμα δε και αν ίσχυε δε θα ήταν παρά μια προσωρινή απόφαση που θα άλλαζε αναλόγως των συμφερόντων των τραπεζών. Εκεί που υπήρχε νομοθετική προστασία των οφειλετών, η κυβέρνηση- ψευδόμενη- διατείνεται ότι πλέον επαφίεται στις ορέξεις των τραπεζιτών!

  – Ο μόνος τρόπος για να προστατεύσει κάποιος την κύρια κατοικία του είναι να πετύχει δικαστική υπαγωγή στο Ν.3869/2010, εφόσον πρώτα αποδείξει στο δικαστήριο ότι ο πλειστηριασμός δεν συμφέρει τις τράπεζες.

  – Ο Ν.3869/2010 αυτοκαταργείται ως προς τη δυνατότητα διάσωσης της κύριας κατοικίας του οφειλέτη την 31/12/2018. Όχι την 31/12/2017 όπως δηλώνει η κυβέρνηση είτε δια του από 29/08 Δελτίου Τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, είτε δια του ίδιου του Πρωθυπουργού (βλ. ομιλία του στη ΔΕΘ 2017), είτε δια της γνωστής μεθόδου των “non papers” που αναπαράγουν τα ΜΜΕ.

  – Κατόπιν τούτων και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κάθε Τετάρτη βγαίνουν σε πλειστηριασμό και σπίτια “καθημερινών ανθρώπων” κάτι που επιβεβαιώνεται με μια απλή ανάγνωση των ανακοινώσεων στον ιστότοπο του ταμείου νομικών, κάθε διάδοση ότι οι αλληλέγγυοι στα ειρηνοδικεία σώζουν βίλες και μεζονέτες είναι παραπλανητική, ψευδής και κακόπιστη. Απολύτως ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στις 06/12 εκπλειστηριάζεται στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης μία βίλα 68 τετραγωνικών μέτρων.

  – Σχετικά με τη νομιμότητα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και τον τρόπο που έγινε η απευθείας ανάθεση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, χάρη στο καταχρηστικό “σπάσιμο” του διαγωνισμού σε εννιά αναθέσεις, θα επανέλθουμε πολύ σύντομα. Όχι με ανακοίνωση αυτή τη φορά.

  Εν τέλει, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών αποτελεί την κύρια και βασική προϋπόθεση για την αξιοπρεπή άσκηση της δικηγορίας.

  Μου αρέσει!

 6. καποιος said

  Εντοπισμος στρατηγικων κακοπληρωτων(ακομα),θαλασσοδανεισμενα κομματα(γιδοψηφισμενα) που χρωστανε ανενοχλητα και αθωομενα,ρυθμισεις δανειων αλα Μητσοτακη,τραπεζιτες να αλωνιζουν ελευθερα με ανακεφαλαιωσεις,και γιδια που βελαζουν.Προεδρος αυτης της δημοκρατιας ο ΠαυλοΠουλος,παλια υπουργαρα.ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΝΤΡΙ?

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: