olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Εορτάζοντες την 25ην του μηνός Νοεμβρίου

Posted by IGOR στο Νοέμβριος 25, 2017


Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ, η Μεγαλομάρτυς

ΟΙ ΑΓΙΟI 150 ΡΗΤΟΡΕΣ

Η ΑΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΩΝ (ή Πορφύριος) ο Στρατηλάτης και οι 200 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ του

Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ, ο Μεγαλομάρτυς

Ο ΟΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ο Ησυχαστής

ΟΙ ΑΓΙΟΙ 670 ΜΑΡΤΥΡΕΣ

ΑΠΟΔΟΣΙΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Αναλυτικά

Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ, η Μεγαλομάρτυς
Η Αγία Αικατερίνη αποτελεί κόσμημα στο χορό των μαρτύρων του 4ου αιώνα μ. Χ. Καταγόταν από την Αλεξάνδρεια και ήταν θυγατέρα ευγενών στην καταγωγή γονέων (του Βασιλίσκου Κώνστα). Ήταν ωραία στο σώμα, αλλά και στη χριστιανική ευσέβεια. Είχε έξοχη ευφυΐα και σε ηλικία 18 χρονών είχε σπουδάσει άριστα όλες τις ελληνικές επιστήμες, καθώς επίσης και τα δόγματα της χριστιανικής αλήθειας. Όταν, λοιπόν, επί αυτοκρατόρων Μαξιμιανού και Μαξεντίου οι χριστιανοί διώκονταν σκληρά, η νεαρή Αικατερίνη δε δίστασε να παρουσιαστεί και να ομολογήσει Θεό το Σωτήρα Χριστό. Ο έπαρχος πληροφορήθηκε ότι η Αικατερίνη ήταν πολυμαθέστατη και φιλόσοφος και προσπάθησε να την αποσπάσει από τη χριστιανική θρησκεία, φέρνοντας σε δημόσια συζήτηση μαζί της τους πιο σπουδαίους φιλοσόφους της Αλεξάνδρειας. Αλλά η μόρφωση της Αικατερίνης, με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος, ήταν τόσο μεγάλη, ώστε τους «αντιλέγοντας έλέγχειν»1. Ώστε, δηλαδή, να αποστομώνει εκείνους που αντιλέγουν στην ορθή διδασκαλία. Και μάλιστα, πολλούς απ’ αυτούς έκανε χριστιανούς. Μπροστά σ’ αυτόν τον κίνδυνο, ο έπαρχος αφού σκληρά τη βασάνισε, τελικά την αποκεφάλισε. Αργότερα, στο όρος Σινά ο Ιουστινιανός έκτισε στη χάρη της μοναστήρι, που σώζεται μέχρι σήμερα. 1. Προς Τίτον, α’ 9.

Απολυτίκιο. Ήχος πλ. α’. Τον συνάναρχον Λόγον.
Την πανεύφημον νύμφην Χριστού ύμνήσωμεν, Αίκατερίναν την θείαν και πολιούχον Σινά, την βοήθειαν ημών και άντίληψιν ότι έφίμωσε λαμπρώς, τους κομψούς των άσέβων, του Πνεύματος τη δυνάμει· και νυν ως Μάρτυς στεφθείσα, αιτείται πάσι το μέγα έλεος.

ΟΙ ΑΓΙΟI 150 ΡΗΤΟΡΕΣ
Αυτοί πίστεψαν στον Χριστό δια της Αγίας Αικατερίνης και μαρτύρησαν δια πυρός.

Η ΑΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
Αυτή ήταν σύζυγος του βασιλιά Μαξεντίου, που πίστεψε στον Χριστό δια της Αγίας Αικατερίνης και μαρτύρησε δια αποκεφαλισμού.

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΩΝ (ή Πορφύριος) ο Στρατηλάτης και οι 200 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ του
Μαρτύρησαν δια ξίφους.

Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ, ο Μεγαλομάρτυς
Γενναίος στρατιωτικός, όχι μόνο του στρατού του αυτοκράτορα Δεκίου, που υπηρετούσε, αλλά και του Χριστού. Ο Μερκούριος καταγόταν από τη Σκυθία. Διακρινόμενος σε κάποια μάχη, κατά την οποία σκότωσε τον στρατηγό των αντιπάλων, τιμήθηκε με ανώτερο αξίωμα. Αλλά όταν κλήθηκε να συμμετέχει σε ειδωλολατρικές θυσίες, αρνήθηκε. Και δεν δίστασε, όταν ρωτήθηκε, να ομολογήσει ότι ήταν χριστιανός. Ο βασιλιάς προσπάθησε στην αρχή με γλυκά λόγια να τον μεταπείσει. Βλέποντας όμως ότι αποτύγχανε, διέταξε τον βασανισμό του. Και αφού τον γέμισαν με πληγές και επέφεραν μεγάλα εγκαύματα στις σάρκες του, αποκεφάλισαν τον γενναίο αθλητή και στεφανηφόρο αγωνιστή του Χριστού (στην Καισαρεία της Καππαδοκίας), περίπου το 253 με 259 μ. Χ.

Απολυτίκιο. Ήχος δ’. Ταχύ προκατάλαβε.
Ουράνιον Άγγελον, χειραγωγόν ασφαλή, προς δόξαν άρίδηλον, ως του φωτός κοινωνός, Μερκούριε έσχηκας· όθεν τω αθανάτω, Βασιλεί πειθαρχήσας, ήθλησας υπέρ φύσιν, ως γενναίος οπλίτης’ διό τους σοι προσιόντας, μάκαρ περίσωζε.

Ο ΟΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ο Ησυχαστής
Καταγόταν από τα μέρη του Ευξείνου Πόντου και από μικρός διακρινόταν για τη θερμή ευσέβεια του και την τέλεια αφοσίωσή του στα πνευματικά αγαθά. Πήγε στη Γαλατία και την Παλαιστίνη, όπου η πίστη του θερμάνθηκε ακόμα περισσότερο και κατέληξε στην Αντιόχεια, όπου ασκήτευε στα βουνά της, δοξασμένα από τόσους μεγάλους αθλητές και διδασκάλους του Χριστιανισμού. Η πνευματική του καρποφορία δεν άργησε να διαδοθεί και πλήθος λαού ερχόταν σ’ αυτόν, αποκομίζοντας πολύτιμες συμβουλές και παρηγοριά στα δυσκολοθεράπευτα τραύματα της ψυχής. Απεβίωσε ειρηνικά σε ηλικία 95χρονών.

ΟΙ ΑΓΙΟΙ 670 ΜΑΡΤΥΡΕΣ
Μαρτύρησαν δια ξίφους.

ΑΠΟΔΟΣΙΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

22 Σχόλια to “Εορτάζοντες την 25ην του μηνός Νοεμβρίου”

 1. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Κ.Κ.Ε. :

  Σχετικώς με την πρόσφατη εκδήλωση του ΚΚΕ για την επέτειο της ανατίναξης της
  γέφυρας του Γοργοποτάμου, η εκδοθείσα ανακοίνωση του ΚΚΕ ανέφερε τα εξής :

  «Η επέτειος της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου από τους μαχητές του
  ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού, με επικεφαλής τον Αρη Βελουχιώτη και τη
  συνδρομή, του Ναπολέοντα Ζέρβα ,ύστερα από απόφαση των συμμαχικών δυνάμεων.
  Για τον λόγο αυτό ο σχεδιασμός είχε καταστρωθεί από ομάδα Αγγλων σαμποτέρ με επικεφαλής τους Εντι Μάγιερς και Κρις Γουντχάουζ».

  Δυστυχώς για το ΚΚΕ ποτέ δεν βρήκε το θάρρος να είπει στον ελληνικό λαό την αλή-
  θεια . Αυτός είναι και ο λόγος της συρρίκνωσής του , που με τις συνεχιζόμενες προπα- γανδιστικές ψευδολογίες του ως να επανήλθαμε στο 1947, θα το εξαφανίσουν από το πολιτικό γίγνεσθαι της Ελλάδας . Ομως τα ιστορικά γεγονότα δεν ανατρέπονται από τους δήθεν αντιστασικούς ψευδολόγους . Γι’ αυτό σχετικώς με την εν λόγω ανακοίνωση του ΚΚΕ για την ανατίναξη αυτή, επισημαίνω τα πραγματικά περιστατικά αυτής , που είναι τα εξής :

  α} Η Κεντρική Επιτροπή του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που διευθυνόταν από το ΚΚΕ, δεν ενέκρινε
  αυτή την επιχείρηση , και ουδέποτε έδωσε την άδεια στον Βελουχιώτη να λάβει μέρος σ’αυτήν.

  β} Είναι ψευδής η αναφορά στον Δημοκρατικό Στρατό, διότι αυτός ιδρύθηκε το 1947
  σε συνεργασία με τους σλάβους του Τίτο, με σκοπό την απόσπαση της Μακεδονίας από την Ελλάδα και την προσάρτησή της στην υπό τον «Τίτο» {Γιόζιπ Μπρόζ} «Β.Κ.Ο.».
  {Βαλκανική Κομμουνιστκή Ομοσπονδία}. Η ανατίναξη πραγματοποιήθηκε στις 25 προς
  26 Νοεμβρίου 1942 . Το πως έλαβε μέρος ο Δ.Σ.Ε. που ιδρύθηκε πέντε έτη αργότερα ας
  μας το εξηγήσουν η κ. Αλέκα και το επιτελείο των ψευδολόγων της !

  γ} Ο Βελουχιώτης αφού περίμενε να πάρει την άδεια από την Κ.Ε. του ΕΑΜ την οποία
  ουδέποτε έλαβε , καθυστέρησε την επιχείρηση και όταν διαπίστωσε ότι ο στρατηγός Ν.
  Ζέρβας θα την πραγματοποιούσε μόνος του, ανέλαβε με δική του πρωτοβουλία να λάβει μέρος για να μην πάρει όλη τη δόξα ο Ζέρβας , αλλά και φοβούμενος μήπως σταματή- σουν οι Αγγλοι τις αποστολές των χρυσών λιρών, για τη μισθοδοσία των ανταρτών του
  ΕΛΑΣ ! Ετσι σύρθηκε στην επιχείρηση με μισή καρδιά , όπως αποδείχτηκε εν συνεχεία .

  δ} Αρχηγός της επιχείρησης , της σχεδίασης και της οργάνωσής της για την εξουδετέρω-
  ση της ιταλικής φρουράς της γέφυρας ήταν ο στρατηγός Ναπολέων Ζέρβας . Ο συνταγ-
  ματάρχης «Εντι Μάγιερς» και ο ταγματάρχης «Κρίστοφερ Γουντχάουζ» {ΚΡΙΣ} δεν είχαν καμιά άλλη αποστολή , εκτός της τοποθέτησης των εκρηκτκών σαν ειδικοί κατασ-
  τροφείς κομάντος. Τα άλλα μέλη της αγγλικής ομάδας των καταστροφέων ήσαν τα εξής :
  Λοχαγοί : {Τομ Μπάρνες , Ντένις Χάμσον Νατ Μπάρκερ. Α Εντμοντ και ο Ελληνας
  Θεμιστοκλής {Θέμης} Μαρίνος . Υπαξιωματικοί : {Λεν , Μάϊκ και Ντούγκ}.

  ε} Ο Ζέρβας εκτός που ήταν ανώτατος αξιωματικός {στρατηγός} και με πλούσια πολεμι-
  κή δράση , θα άφηνε τους Αγγλους , πολύ κατώτερους στον βαθμό από αυτόν και σε ελληνικό έδαφος , καθώς και τον άσχετο ανθοκόμο Βελουχιώτη να οργανώσουν αυτή την επιχείρηση ; Που νομίζουν ότι απευθύνονται οι προπαγανδιστές του ΚΚΕ , σε
  μουζίκους ; Ποία η σχέση του ανθοκόμου Βελουχιώτη με στρατιωτικές επιχειρήσεις ;
  Δεν ντρέποναι να εκτοξεύουν τέτοια χονδροειδή ψέματα ;

  στ} Ο ήρωας που εξουδετέρωσε την ιταλική φρουρά ήταν ο συνταγματάρχης «Μιχαήλ
  Μυριδάκης» των Ε.Ο.Ε.Α {Εθνικών Ομάδων Ελλήνων Ανταρτών} του Ζέρβα , που είχε
  αναλάβει τη δεξιά πλευρά της ιταλικής φρουράς . Ο επικεφαλής του ΕΛΑΣ Παπαχρήσ-
  του, δεν κατάφερε να εξουδετερώσει την αριστερή πλευρά των Ιταλών.

  Ετσι ο Μυριδάκης αφού είχε πλέον ανέλθει στο σημείο που γίνεται τώρα ο εορτασμός , για να στήσει αντιαεροπορικό πυροβόλο, για τυχούσα αεροπορική ενίσχυση των Ιταλών, έστειλε απόσπασμα της δύναμής του με επικεφαλής τον αδελφό του Ναπολέοντα , Αλέκο Ζέρβα , προς ενίσχυση του Παπαχρήστου, και έτσι επιτεύχθηκε η ολική εξουδετέρωση των Ιταλών.

  Η μάχη άρχισε στις 23:07 της 25-11-1942 και τελείωσε στις 00:30 της 26-11-42. Εν συνεχεία οι καταστροφείς κατέβηκαν στο ποτάμι όπου βρήκαν δυσκολίες , γιατί από κακό υπολογισμό της κατασκευής της γέφυρας , {η συνδεσμολογία των σιδεροδοκών της γέφυρας ήταν διαφορετική από την αναμενόμενη} και έπρεπε τα εκρηκτικά να ζυμωθούν από την αρχή. Ο δε Βελουχιώτης έβριζε τους Αγγλους για την καθυστέρηση φοβούμενος την ενίσχυση των Ιταλών από τη Λαμία !

  ζ} Το ποίος ήταν ο αρχηγός και οργανωτής της επιχείρησης δεν χρειάζεται άλλη βεβαίωση από αυτή των Γερμανών ! Επικήρυξαν τον στρατηγό Ναπολέοντα Ζέρβα , με το τεράστιο για την εποχή ποσό, των «εκατό εκατομμυρίων δραχμών». Ο Βελουχιώτης ήταν αμελητέος και δεν τον επικήρυξαν ούτε μονόλεπτο ! Αυτά μας διδάσκει η ιστορική μνήμη .

  Αλλά ας δούμε και ποία ήταν η τότε γνώμη των ηγετών του ΚΚΕ για τον Βελουχιώτη :

  Στις {12-6-1945} ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης , κατήγγειλε τον Αρη Βελουχιώτη
  Δια του δημοσιογραφκού οργάνου του ΚΚΕ «Ριζοσπάστη» με διευθυντή τον δήθεν ήρωα αλλά στην πραγματικότητα κατάσκοπο των Σοβιέτ στην Ελλάδα «Μανώλη Γλέζο» δηλώνοντας τα εξής :

  «Ο σύντροφος Αρης είναι προδότης». Κατόπιν στις {16-6-1945}, δημοσιεύτηκε στον
  «Ριζοσπάστη» η απόφαση της {11ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του ΚΚΕ} για τον Αρη Βελου-
  χιώτη {Θανάση Κλάρα ή Μιζέρια} η οποία ανέφερε τα κατωτέρω :

  «Ο Κλάρας αφού για μιά πρώτη φορά πρόδωσε και αποκήρυξε το ΚΚΕ , γιατί λύγισε στην τρομοκρατία του Μανιαδάκη, ξαναζήτησε τον καιρό του απελευθερωτικού αγώνα , να εξαγοράσει με το αίμα του την προδοσία του εκείνη , που ανγνώρισε και καταδίκασε .

  Το ΚΚΕ τούδωσε τη δυνατότητα αυτή. Σήμερα όμως σε μιά δύσκολη και κρίσιμη στιγμή , από δειλία και φόβο παρά τις υποσχέσεις και τη συμφωνία που στα λόγια έδωσε, απειθαρχεί πάλι και ξαναπροδίδει το ΚΚΕ με την τυχοδιωκτική και ύποπτη δράση του, που μονάχα τον εχθρό ωφελεί …».

  Την ίδια ημέρα βρέθηκε το πτώμα του Αρη Βελουχιώτη ακέφαλο και το κεφάλι του κρεμασμένο στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων της Θεσσαλίας , και ο νοών νοήτω.

  Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία και τα πραγματικά περιστατικά της ανατίναξης της εν λόγω γέφυρας , και όχι αυτά που αναφέρει το «ράδιο αρβύλα» του ΚΚΕ .

  {Δημοσιεύτηκε την 1-12-2009 από τον ΦΠ.στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»}.

  Μου αρέσει!

  • διοννύσσιος διοννυσσίου [[αυτονοήτως]] said

   Σωστά κκε σαφΦή όλα αφΦτά κύρ’ φΦιλιπινέζζε παραρτηρητά,
   μα να τα βλέπω, έξ αίφΦνηςς, σε άρθρον δια τό ΑγιοΛόγιον τής ημέρας ?

   Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Ο Φ.Π.(Α.) άραγε ΕΛέγχει αυτόν τον αναγούλα ή τον έχει αμολυτό;
   Όπου να ΄ναι γράφει το άτομο, ό,τι του κατέβει.
   Το τι δουλειά έχει η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ με ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, Κ.Κ.Ε. κτλ μόνον ΝΟΥΣ ακατέργαστος μπορεί να το διακρίνει.
   Ουδείς άλλος !

   Μου αρέσει!

 2. Panos Diakos said

  Μου αρέσει!

 3. διοννύσσιος διοννυσσίου [[αυτονοήτως]] said

  Tην σοφίαν την όντως εξ ουρανού… (Αγία Αικατερίνη)

  Μου αρέσει!

 4. Αγνωστικιστης said

  Οι κατοικοι της γης ειναι δυο ειδων, εκεινοι με μυαλα αλλα χωρις θρησκεια, και εκεινοι με θρησκεια και χωρις μυαλα!

  Μου αρέσει!

  • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Π.Β.Α.Λ.]] said

   Έχεις ώρε συ πιό πολύ μυαλό από τον ιερέα στο παρακάτω λινκ;;Πες μας ωρέ με τι προσόντα θα έκρινες τον;;
   http://www.protothema.gr/world/article/708293/australos-epistimonas-heirotonithike-ellinorthodoxos-iereas/

   Μου αρέσει!

  • Αγνωστικιστης said

   Μου αρέσει!

  • Panos Diakos said

   ΟΙ ΑΓΙΟI 150 ΡΗΤΟΡΕΣ και σοφοι που μετεστραφησαν και ασπαστηκαν το Χριστο με τον δημοσιο διαλογο που οι ιδιοι ζητησαν , οπως και η γυναικα του Μαξιμινου , που τους καθαρισαν ολους γι αυτο , δεν περνανε τη βαση σοφε μου και κυριως πανεξυπνε και κορυφαιε ολων των εποχων ?

   Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[αυτονοήτως]] said

    Καί να σκεφΦτείς, πως, ενίοτε, Ψάλλεται καί τό «Τού Πνεύματος Τήν Μαχαίραν», αντί το «Τού Πνεύματος τή Δυνάμει»,
    ΧρισταδερφΦέ ΠανώΔιακε .

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[αυτονοήτως]] said

    Η Μεγαλομάρτυς Αγία Αικατερίνη

    Απολυτίκιο της Αγίας Αικατερίνης
    Την πανεύφημον νύμφην Χριστού υμνήσωμεν,
    Αικατερίναν την Θείαν και πολιούχον Σινά,
    την βοήθειαν ημών και αντίληψιν ότι
    εφήμωσε λαμπρώς τους κομψούς
    των ασεβών τού Πνεύματος τή μαχαίρα,
    και νυν ως μάρτυς στεφθείσα,
    αιτείται πάσι το μέγα έλεος.

    Κοντάκιο της Αγίας Αικατερίνης
    Χορείαν σεπτήν ενθέως, φιλομάρτυρες, εγείρατε νυν
    γεραίροντες την πάνσοφον Αικατερίναν. Αύτη γαρ
    εν σταδίω τον Χριστόν εκήρυξε και τον όφιν επάτησε
    ῥητόρων την γνώσιν καταπτύσασα.

    Μεγαλυνάριο της Αγίας Αικατερίνης
    Έχει το σον πνεύμα ο ουρανός,
    σώμα δε Θείον τεθησαύρισται εν Σινά,
    αίμα μαρτυρίου εν Αλεξανδρουπόλει,
    σοφή Αικατερίνα σκέπε τούς δούλους σου.
    http://www.romiosini.org.gr/0bd65f9e.el.aspx

    Μου αρέσει!

  • Panos Diakos said

   Σε σχεση με ολες τις φτωχες παραδοχες δυναμης απο το φτωχο ανθρωπινο μαυλο , ο Χριστος πηγε απ τον αντιθετο δρομο και νικησε αλλαζοντας την εικονα της ανθρωποτητας με τη σαρκα που ο ιδιος μας εδωσε . Σε ενα φτωχο αγνωστο μερος, με αγραμματους απλους μαθητες, υπο την παντοδυναμια μιας αυτοκρατοριας ,ενος πολιτισμου του εξωτερικου πλουτου και της δυναμης του σπαθιου και του τρομου και ενος πανισχυρου εχθρικου ιερατειου , με την ταπεινωση και την εως τρομακτικου θανατου αγαπη , διδασκοντας την αξια της παιδικης αθωας ψυχης εδειξε το δρομο της σωτηριας μεσα απο την ακρα ταπεινωση τον αθλιο εμπαιγμο και τη σταυρωση , τα απολυτα αντιθετα της δυναμης δηλαδη κατα την πεπερασμενη λογικη μας, ανειπωτα μαρτυρια που τα φεραμε με την αμαρτια στη ζωη μας. Και απ αυτο το δρομο μας εδειξε την οντως ζωη ..

   Μου αρέσει!

 5. ΕΛΛΗΝΑΣ said

  Τώρα ,για την » αγία » Κατερίνα….μπορεί ποτέ κάποιος να γίνει άγιος ,όταν δεν σέβεται και καθυβρίζει την πίστη των συνανθρώπων του ;
  Ε λοιπόν , η » αγία» Κατερίνα που ήταν ….ερωτευμένη ,με τον Χριστό !!!!! ,έβριζε όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν ,την Θρησκεία των Ελλήνων και τους Θεούς των .
  Αυτοί ήταν και είναι οι » άγιοι» ,της ορθοδοξίας ,άνθρωποι κακοί και μοχθηροί ,που η θρησκευτική αλαζονεία τους ,τους οδηγούσε στο να πιστεύουν ,ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια….
  Το ίδιο ακριβώς πιστεύουν και τα απάνθρωπα τέρατα ,που σκότωσαν ,μέχρι στιγμής 305 ανθρώπους, γιατί ήταν λέει αιρετικοί !!!!
  Η θρησκευτική φανατίλα ,σε όλο της το μεγαλείο !!! Και ας μην νομισθεί ,ότι αυτή αποτελεί προνόμιο των Μουσουλμάνων. Ακριβώς τα ίδια
  και πολύ χειρότερα ,έχουν διαπράξει οι Χριστανοί ( Παυλιστές ) ,εις βάρος των λαών όλης της υφηλίου και ειδικά εναντίον των Ελλήνων !!!
  Δυστυχώς σήμερα στην Πατρίδα μας, υπάρχουν ανόητοι εβραιοχριστιανοί ,που σαν εφιάλτες ομνύουν και προσκυνούν ,αυτούς που έβριζαν
  και σκότωναν ,τους Έλληνες Προγόνους μας ,στο όνομα κάποιου εβραίου Παύλου-Σαούλ και κάποιων εβραικών παραμυθιών….
  Καλά νάμαστε να γιορτάζουμε τις διάφορες Κατερίνες και τις φανταστικές ιστορίες τους !

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: