Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β’: “Είναι η αρχή των δεινών για τη Μ. Ανατολή…”


Για την φονική τρομοκρατική επίθεση στο Σινά της Αιγύπτου

5 thoughts on “Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β’: “Είναι η αρχή των δεινών για τη Μ. Ανατολή…””

 1. Like

  1. ΑφΦτά τά διαβολοτριβόλια -τα μαχΧμουτόσκυλα- είναι ήδη μέσα σε τήν Πόλιν μου, θρασυνόμμενα, να μήν μπώ σέ λεπτομέρειες, έχχουμε χΧοντρόν Πρόβλημα σέ λέω, μας βρήκκε μπελάς μεγάλος ,εν ολίγοις κκε ότι “καλόν” κκε να ακούω κκε από τα πιό Επίσημα χΧείλη, απλώς, με εκνευρίζζει έτι περεταίρω, σέ “εν βρασμώ ψυχής” σέ λέω, αναγκάζζοντάς με, ναί, να μέ “βάλω φΦίμμωτρον” .

   Like

   1. Φίλτατε Διοννύσσιε, θα βρεθούν ένας προς ένας και θα λάβουν την ποινή που τους αξίζει. Γιατί στην πραγματική δημοκρατία υπάρχει ατομική ευθύνη του καθενός για τις πράξεις του και όχι καταλογισμός συλλογικής ευθύνης επί δικαίων και αδίκων.

    Like

   2. Χαίρε αγαπητέ σανέ, με το να “βρεθούν ένας προς έναν” οι παραδώσαντές με σε τον μαχΧμουτόσκυλον, αφΦτό δέν αλλάζζει σε τίποτα τό ύπουλο κακό που με αναγκάσανε να ζζήσω κκε να παραδώσω κκε σε τά παιδιά μου, τα Ιθαγενή κκε αυτόχΧθονα κκε γηγενή, αφΦτό που ζΩ λέω μέσα σε το Χωριό μου, σε περίοδον, μάλιστα, πρό τής Τού Χριστού Γεννήσεως, με αφΦτά τα Μπάσταρδα κκε Υβριδικά Κυνοειδή, που μου κουβαλάνε σε τον Τόπον μου κκε σε Τήν Γήν μου, που ακόμη δέν έχΧει απορρυπανθεί πλήρως από τα Υπολείμματα τών οσμανόσκυλων, που ήτανε απείρως πιό διαχ/χειρήσιμμοι από δάφΦτα, τα στραβομούτσουνα, που οι “δικοί μας” οι γιούφΦτοι, μπροστά σε αφΦτούς φΦαντάζζουν Αριοι … …

    Τό λοιπόν, καλέ μου φΦίλε, είμεθα Μόνοι, σε ΕχΧθρικόν Περιβάλλον, τό τής Πατρίδος μας.

    Δέν ειναι εξοργιστικοτάτως ΣχΧιζζοφΦρενικόν ? Ποιός πούστης θα μου αποκαταστήσει την τρωθείσαν ΑξιοΠρέπειάν μου, όταν δέν με υπολογίζζει ούτε το μούλο του πακιστάν ?

    Σταματώ εδώ κκε ευχχόμμενος, η Αγία μας Αικατερίνη, η ΣοφΦοτάτη, ναί, να πρεσβεύει δια ημάς κκε τήν δύσμοιρον Πατρίδαν ημών .

    Like

 2. Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β’: «Είναι η αρχή των δεινών για τη Μ. Ανατολή…»….

  Παπά μου, θΕΛεις να πεις ότι είναι η αρχή των δεινών ακριβώς για εκείνους τους άθλιους, τα αιμοβόρικα κτήνη που κατοικούν στη μέση ανατολή,
  οι οποίοι κάνουν όσα κάνουν κι ας φαίνεται ότι το Χριστεπώνυμο πλήθος κακουχείται.
  Διώκεται ναι, αλλά όχι για πολύ.
  Σε λίγο όλα αυτά θα αποτΕΛούν κακό όνειρο και παρΕΛθόν.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s