olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΜΥΔΡΟΙ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ κατά των Νταβατζήδων «Τα εγκλήματα των φαύλων πολιτικών και της διαπλοκής που εξαθλίωσαν τον λαό για να σωθεί η ελίτ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ»

Posted by netakias.com στο Νοέμβριος 18, 2017

F90A44F2-0880-49DE-BB66-0606EACBA6D6Η κρίση στην πατρίδα μας, τα μνημόνια, η υπερφορολόγηση, η οικονομική και ψυχολογική εξουθένωση όχι μόνο της μεσαίας τάξης αλλά σχεδόν ολόκληρου του ελληνικού λαού, δεν οφείλεται στη σημερινή κυβέρνηση αλλά στο φαύλο παλαιό πολιτικό σύστημα και στην εγκληματικά κακομαθημένη οικονομική ελίτ της χώρας», επισημαίνει μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δημήτριος Παπαγγελόπουλος.

Οι οποίοι (πολιτικό σύστημα-οικονομική ελίτ) «όχι μόνο οδήγησαν τη χώρα σε οικονομική, ηθική και πολιτική χρεοκοπία, αλλά προσπάθησαν και προσπαθούν να διασωθούν μαζί με τα προνόμιά τους σε βάρος του ελληνικού λαού αδιαφορώντας για την εξαθλίωσή του», καταγγέλλει ο υπουργός και προειδοποιεί: «Αυτό το έγκλημα δεν παραγράφεται στη συνείδηση των Ελλήνων και γι’ αυτό παλινόρθωση των Βουρβόνων της διαπλοκής δεν πρόκειται να υπάρξει», αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, σχολιάζοντας την υπόθεση των «Paradise Papers», που συνδέονται με offshore εταιρείες και πρόσωπα που εδρεύουν σε «φορολογικούς παραδείσους».

Εξάλλου, ο κ. Παπαγγελόπουλος καταθέτει, μέσω του ΑΠΕ/ΜΠΕ, τη βεβαιότητά του ότι «η σημερινή κυβέρνηση σύντομα θα βάλει τέλος στα μνημόνια και στη κρίση που τα προκάλεσαν».

Αναφερόμενος στο νέο νόμο για πόθεν έσχες την κατάθεση του οποίου προανήγγειλε πρόσφατα στη Βουλή, ο κ. Παπαγγελόπουλος τονίζει μιλώντας στο Πρακτορείο πως «οι βασικοί άξονες του νέου νόμου θα είναι η διαφάνεια, η ισονομία και ο σεβασμός στην ιδέα της Δικαιοσύνης» ενώ ειδικότερα για το πόθεν έσχες των δικαστών, σημειώνει ότι «η τήρηση δε, των υποχρεώσεών τους αποτελεί και τη μεγάλη δύναμή τους, γιατί η διατήρηση του ηθικού πλεονεκτήματος τους εξασφαλίζει το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αγάπη του λαού».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στον Κυριάκο Θεοδωρακάκο για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Ερ.: Κύριε υπουργέ, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε το βράδυ της Δευτέρας, τη διανομή κοινωνικού μερίσματος 1,4 δισ. ευρώ από τη δημοσιονομική υπεραπόδοση, σε πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη, άνεργους, νέους, χαμηλοσυνταξιούχους. Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι η δημοσιονομική υπεραπόδοση είναι αποτέλεσμα υπερφορολόγησης που πλήττει τη μεσαία τάξη. Ποια είναι η θέση σας;

Απ.: Η αντιπολίτευση εμφανίζει μέγα έλλειμμα πολιτικής και αξιοπιστίας λόγω των κατ’ εξακολούθηση εσφαλμένων πολιτικών επιλογών της και προσπαθεί απεγνωσμένα να το ισοσκελίσει με περισσή υποκρισία και ψευδείς ισχυρισμούς.

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν και δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ ότι η κρίση στην πατρίδα μας, τα μνημόνια, η υπερφορολόγηση, η οικονομική και ψυχολογική εξουθένωση όχι μόνο της μεσαίας τάξης αλλά σχεδόν ολόκληρου του ελληνικού λαού, δεν οφείλεται στη σημερινή κυβέρνηση αλλά στο φαύλο παλαιό πολιτικό σύστημα και στην εγκληματικά κακομαθημένη οικονομική ελίτ της χώρας.

Επιπλέον, ο ελληνικός λαός αυτό που διαισθανόταν και γι’ αυτό εμπιστεύθηκε τον Τσίπρα στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις το βλέπει να πραγματοποιείται. Η σημερινή κυβέρνηση σύντομα θα βάλει τέλος στα μνημόνια και στη κρίση που τα προκάλεσαν. Μέχρι τότε θα εξακολουθήσει να προστατεύει τους ασθενέστερους οικονομικά που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ερ.: Στο ίδιο μήνυμα, για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, ο πρωθυπουργός, ανέφερε πως «η ελίτ φόρτωσε ξεδιάντροπα τα βάρη στους φτωχούς. Οff shore δεν έφτιαχναν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ καταλόγισε σε αυτήν την ελίτ την κύρια ευθύνη για την χρεοκοπία της χώρας. Είδαμε πρόσφατα μετά από δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας, την διαρροή εκατομμυρίων εμπιστευτικών ηλεκτρονικών εγγράφων που συνδέονται με offshore εταιρείες και πρόσωπα που εδρεύουν σε «φορολογικούς παραδείσους», τα περίφημα «Paradise Papers». Τα έγγραφα περιλαμβάνουν χιλιάδες ονόματα φυσικών και νομικών προσώπων που μετέφεραν εκεί τα χρήματά τους για να μην πληρώσουν φόρους. Ανάμεσά τους υπάρχουν πολλά έγγραφα ελληνικού ενδιαφέροντος. Εκτιμάτε ότι το νομικό πλαίσιο στην Ε.Ε. και στη χώρα μας είναι επαρκές;

Απ.: Όπως ήδη απάντησα στην πρώτη ερώτησή σας, το φαύλο παλαιό πολιτικό σύστημα από κοινού με την κακομαθημένη οικονομική ελίτ της χώρας, όχι μόνο οδήγησαν τη χώρα σε οικονομική, ηθική και πολιτική χρεοκοπία, αλλά προσπάθησαν και προσπαθούν να διασωθούν μαζί με τα προνόμιά τους σε βάρος του ελληνικού λαού αδιαφορώντας για την εξαθλίωσή του. Αυτό το έγκλημα δεν παραγράφεται στη συνείδηση των Ελλήνων και γι’ αυτό παλινόρθωση των Βουρβόνων της διαπλοκής δεν πρόκειται να υπάρξει.

Ερ.: Κύριε υπουργέ, μιλώντας πρόσφατα στη Βουλή κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, χαρακτηρίσατε «λάθος και έγκλημα», την απόφαση του ΣτΕ για την ηλεκτρονική δήλωση του πόθεν έσχες. Είπατε επίσης ότι σε σύνολο 4.500 δικαστών έχουν υποβάλει ηλεκτρονική δήλωση πόθεν έσχες, 598 το 2016 και 605 το 2017, ενώ σε άλλες κατηγορίες υπόχρεων τα ποσοστά υποβολής κυμάνθηκαν, από 77% έως 97%. Προαναγγείλατε επίσης την κατάθεση νέου νόμου. Ποιοι είναι οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο νέος νόμος και ποια είναι η άποψή σας για το θέμα;

Απ.: Οι διαρκείς εξελίξεις στην οικονομία και στην πολιτική επιβάλλουν προσαρμογή της νομοθεσίας. Νομικό πλαίσιο που σήμερα είναι επαρκές, αύριο ίσως είναι παρωχημένο. Οι νόμοι πάντοτε ψηφίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες που εμφανίζονται και επηρεάζονται από τα ιδεολογικά και πολιτικά ρεύματα που επικρατούν τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Οι βασικοί άξονες του νέου νόμου θα είναι η διαφάνεια, η ισονομία και ο σεβασμός στην ιδέα της Δικαιοσύνης. Προσωπικά θεωρώ ότι οι Δικαστές έχουν αυξημένες υποχρεώσεις. Η τήρηση δε, των υποχρεώσεών τους αποτελεί και τη μεγάλη δύναμή τους, γιατί η διατήρηση του ηθικού πλεονεκτήματος τους εξασφαλίζει το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αγάπη του λαού. Ας μην το ξεχνάμε, ο λαός είναι ο υπέρτατος κριτής όλων μας και απ’ αυτόν πηγάζουν όλες οι εξουσίες.

Ερ.: Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην Κομοτηνή, στο αναπτυξιακό περιφερειακό συνέδριο, εξήγγειλε νομοθετική ρύθμιση που θα καθιστά, την δικαιοδοσία του μουφτή προαιρετική, την de facto δηλαδή κατάργηση του ισλαμικού νόμου, της Σαρία. Ποια είναι η σημασία αυτής της απόφασης και γιατί κατά την εκτίμησή σας, αργήσαμε τόσο;

Απ.: Κάθε βήμα προόδου είναι καλοδεχούμενο. Μην ξεχνάμε ότι και το πιο μεγάλο ταξίδι ξεκινάει από το πρώτο βήμα.

11 Σχόλια to “ΜΥΔΡΟΙ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ κατά των Νταβατζήδων «Τα εγκλήματα των φαύλων πολιτικών και της διαπλοκής που εξαθλίωσαν τον λαό για να σωθεί η ελίτ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ»”

 1. E.T. said

  Αποκάλυψη !!!αποκάλυψη !!!!! εξωγήινοι του κούλη έφεραν τις καταστροφές!!!
  Δάχτυλος πασοκονουδούλων!!!! Η εικόνα μιλάει μόνη της!!!
  Ιδου και χ χειραψία της συμφωνίας!!!!!!!!!
  Ενας τίμιος εισαγγελέας να τον συλλάβει!!!!!!

  Μου αρέσει!

 2. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 3. Ω τι ακούμε... said

  Βέβαια στη σημερινή κυβέρνηση απλώς οφείλεται μόνο (sic) η συνέχιση των πολιτικών υποτέλειας που ακολούθησαν και οι προηγούμενοι και η υποθήκευση της Ελλάδας για καμιά εκατοστή χρόνια, τίποτα άλλο…αυτά!
  Όσο για εκείνο το περίφημο κοινωνικό μέρισμα, πιστεύεται αλήθεια πως όντως τα χάφτει αυτά ακόμα η κοινωνία, όσοι δηλαδή μπορούν ακόμα και σκέφτονται με στοιχειώδη λογική; Οι πάντες καταλαβαίνουν πως αυτό που η κυβέρνηση αποκαλεί «κοινωνικό μέρισμα¨είναι απλώς τα «ψιλά» που έμειναν στα ταμεία αφού πρώτα οι..»δανειστές» πήραν τη δόση τους και προέρχονται από την άγρια υπερφορολόγηση χωρίς ίχνος λογικής, όσων ακόμα μπορούν όπως – όπως να πληρώνουν φόρους, το ερώτημα είναι ως πότε και η απάντηση είναι αυτή που όλοι έχουμε στο νου μας…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Αυτονόητα said

  http://www.militaire.gr/%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%cf%85%ce%b5%ce%b8%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc-%ce%b2%ce%af%cf%84%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%ac%cf%80%ce%b9%ce%b1/

  ——————————-

  Οι γνωστές πια στρακαστρούκες της Νουδούλας κάθε φορά που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο….

  Νομίζουν πως με επικοινωνιακά τρικ θα κρύψουν τα σκάνδαλα τους.

  Μου αρέσει!

  • Αυτονόητα said

   Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημ.Βίτσας απαντά για τα “σάπια” των F-16 και τα πυρομαχικά στη Σ.Αραβία

   O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα FREE SUNDAY και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Χρυσικόπουλο, απαντώντας σε ερώτηση για τα όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για τα F-16 και την αναβάθμισή τους απάντησε “πως έχει προσκληθεί και έχει προκληθεί να εξηγήσει τη δήλωσή της. Δεν το έχει κάνει”.

   Το θέμα των πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία το χαρακτηρίζει επικοινωνιακό τέχνασμα της ΝΔ την οποία κατηγορεί για εμμονή με τον Πάνο Καμμένο.

   ΕΡΩΤΗΣΗ: Κατ’ αρχάς θα ήθελα να μιλήσουμε για το ζήτημα της αναβάθμισης του στόλου των F-16. Υπάρχει «κάτι σάπιο», όπως υποστήριξε η κ. Μπακογιάννη;

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όσον αφορά αυτά που είπε η κ. Μπακογιάννη, έχει προσκληθεί και έχει προκληθεί να εξηγήσει τη δήλωσή της. Δεν το έχει κάνει. Για μας, το κεντρικό μας ζήτημα είναι η ενδυνάμωση της θωράκισης της χώρας και η ενδυνάμωση της Πολεμικής Αεροπορίας. Αντίστοιχα, θα υπάρχει ενδυνάμωση και του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού. Το θέμα της αναβάθμισης των μαχητικών F-16 δεν είναι τωρινό. Είναι αίτημα της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο εμείς το προωθήσαμε και θα το κάνουμε πραγματικότητα.

   ΕΡΩΤΗΣΗ: Μιλώντας για το σχέδιο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι το κόστος της αναβάθμισης θα είναι 2,4 δισ. δολάρια, ενώ η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι δεν θα ξεπεράσει τα 1,1 δισ. ευρώ. Γιατί αυτή η διαφορά;

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε, κατά κύριο λόγο, στη συνολική αναβάθμιση των F-16 σε Viper, στο σύνολο των 123 αεροσκαφών, ενώ εμείς μιλάμε κυρίως για την αναβάθμιση των 85 αεροσκαφών F-16. Δεν είναι τεχνικό θέμα, γιατί όσον αφορά το τι είδους αναβαθμίσεις θέλουμε, το έχουμε ορίσει πολύ συγκεκριμένα. Αυτό το οποίο συζητάμε είναι το οικονομικό σκέλος και το χρονοδιάγραμμα της παράδοσης, ώστε τα πρώτα αναβαθμισμένα να τα έχουμε το ταχύτερο δυνατό, αν είναι δυνατόν και μέσα στο 2019, αλλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε και τα άλλα. Πρόκειται για αναβάθμιση 85 μαχητικών F-16 σε Viper, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αναβαθμίσουμε και τον υπόλοιπο στόλο των F-16, ενώ θα συντηρήσουμε και τα Mirage. Κινούμαστε στην κατεύθυνση της ενδυνάμωσης του ρόλου που απαιτεί η διασφάλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο. Επιλογή μας είναι η ειρήνη, αλλά αυτή κατοχυρώνεται με τη διατήρηση και την αναβάθμιση της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων. Το κόστος αναβάθμισης των F-16 έχει υπολογιστεί εντός των διαθέσιμων του προϋπολογισμού των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ενώ έχει προϋπολογιστεί παράλληλη αναβάθμιση και συντήρηση και των άλλων οπλικών συστημάτων που διαθέτουμε, αλλά και στοχευμένες αγορές.

   ΕΡΩΤΗΣΗ: Επίσης, θα ήθελα να μου πείτε τι συμβαίνει με την πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία. Γιατί σας κατηγορεί η αντιπολίτευση;

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στην ουσία πρόκειται για μια επικοινωνιακή ιστορία εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία έχει πολλαπλούς στόχους. Ο ένας είναι να κρύψει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε μια ελίτ στην Ελλάδα, να θυμίσω τα Paradise Papers, όπως και άλλες λίστες, αλλά και ταυτόχρονα να χτυπήσει, ορμώμενη, όχι για πρώτη φορά, από μια εμμονική διαδικασία και λογική, τον Πάνο Καμμένο. Να ξεκαθαρίσουμε το εξής: απ’ ό,τι έχει βγει ως τώρα, η ιστορία έχει ξεκινήσει από μια υποτιθέμενη αναφορά, η οποία ποτέ δεν έχει υποβληθεί στα Γενικά Επιτελεία, ενός ταξίαρχου. Αυτό είναι το ένα και βασικό ζήτημα. Το δεύτερο, πράγμα εμφανές, είναι ότι από την πλευρά του ελληνικού Δημοσίου ούτε μεσάζοντες ούτε αντιπρόσωποι υπήρχαν. Πάντοτε υπάρχει η ΓΔΑΕΕ και το ΥΠΕΘΑ, όπου διά του υπουργού έχει δώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
   ————————————–

   Νούμερο ένα στρακαστρούκα από τη ΝΔ του Κούλη Μιζοτάκη

   Η Ντόρα Μπακογιάννη πέταξε μια στρακαστρούκα πως «κάτι σάπιο» υπάρχει στον εκσυγχρονισμό τον F 16 αλλά όταν της ζήτησαν εξηγήσεις,έκανε τη χαζή και ακόμα δεν πήγε να εξηγήσει τι εννοούσε και με ποια στοιχεία.

   Φυσικά και δεν υπάρχει τίποτα,απλά η Ντόρα -και η ΝΔ- παίζουν το γνωστό τους βρώμικο παιχνίδι,λάσπες,συκοφαντίες,fake news,,διασπορά ψευδών ειδήσεων ώστε να δημιουργούν εντυπώσεις και κυρίως να αλλάζουν την επικαιρότητα κάθε φορά που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο,βλέπε οφσορ της Μάρεβας Αρπαζόφσκι,συνομιλίες και ρουσφέτια Αυγενάκη σε ποινικούς σε εκβιαστές σε εμπόρους ναρκωτικών στους απαγωγείς του Παναγόπουλου αλλά και στις αποκαλύψεις της γραμματέας του Χριστοφοράκου πρόσφατα,για δωράκια και για μίζες προς την οικογένεια Μητσοτάκη.

   Νούμερο δυο στρακαστρούκα από τη ΝΔ του Κούλη Μιζοτάκη

   Η πώληση παλαιών και άχρηστων πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία,με όφελος για την Ελλάδα 66 εκατ. ευρώ.

   Και εδώ η ΝΔ του Κούλη Μιζοτάκη πάλι με στρακαστρούκες προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα.

   Τους πονάει ο Πάνος Καμμένος γιατί τα έβαλε με τον Εσκομπάρ του Πειραιά….

   Έπεσε «γραμμή» από τον Εσκομπάρ του Πειραιά,να επιτεθούν στον Πάνο.

   Έτσι λειτουργούν οι μαφίες σε αυτούς που είναι «ενοχλητικοί»…..

   Μου αρέσει!

 5. Αυτονόητα said

  http://www.militaire.gr/%cf%83%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-p-3-%ce%bb%ce%ad%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9/
  ——————————–

  Ρε τον Αυγενάκη που έκανε ρουσφέτια και συνομιλούσε με ποινικούς,έχει άποψη για τα P 3 !!

  Καταρχήν για να καταλάβετε πόσο γελοίοι είναι στη ΝΔ του Κούλη Μιζοτάκη,το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού τον P 3 ξεκίνησε από τη ΝΔ ακι το ΠΑΣΟΚ μετά από εισήγηση των επιτελείων,όπως γίνεται πάντα άλλωστε.

  Τώρα για να πετάξουν την γνωστή τους λάσπη και για να δημιουργήσουν εντυπώσεις δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν για μικροκομματικούς λόγους ακόμα και την Άμυνα και την ασφάλεια της χώρας,τόσο επικίνδυνη και αδίστακτοι είναι η ΝΔ του Κούλη Μιζοτάκη.

  Ο Αυγενάκης φυσικά που συνεχίζει να μην απαντάει για τις συνομιλίες και τα ρουσφέτια σε ποινικούς σε εκβιαστές σε εμπόρους ναρκωτικών και στους απαγωγείς του Παναγόπουλου.

  Μου αρέσει!

 6. soulis said

  Παπαγγελοπουλος.
  Η μετενσαρκωση του Τσαρλς Λωτον στον ρολο του Κουασιμοδου στην Παναγια των Παρισιων.

  Μου αρέσει!

 7. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  δεν ξερω τι λες

  αλλα ..για εμας τους Ελληνες

  τους Δημοκρατες Ελληνες

  πιστοι των κεινων ρημασι…

  τιποτα ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

  ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝ …

  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ……ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ…

  ας τρεξεις να δεις πισω…

  τι…εκαναν στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..

  αυτα….για το μελλον…

  βαρυνονται βεβαια ολα τα μελη των οικογενειων…

  σε Εσχατη προδοσια

  ή

  ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ….

  Αρέσει σε 1 άτομο

 8. ο Γιωργος said

  Ποσοι ειναι μεσα; Ποσα πηραμε πισω;
  (Τι διαολο. Με το μεγεθος του λογου που βγαζουν τους πληρωνουν;)

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • ο Γιωργος said

   ΥΓ. Απο τη στιγμη που γινατε συνεργοι τους κανενας δεν το τρωει το παραμυθι της καθαρσης. Ενα εξιλαστηριο δεν φτανει ουτε για ορεκτικο. Θα ειχαμε πεθανει στο γελιο αν δεν μας το ειχατε εξαφανισει.

   Αρέσει σε 1 άτομο

 9. Ακέλας said

  ΔΕΝ παραγράφονται,αλλά,…διαιωνίζονται!…Και αυτό εντείνει την σαπίλα, γιατί έτσι, κρατάει ο ένας τον άλλο!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: