olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΤΣΙΡΚΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ Η ΝΔ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

Posted by olympiada στο Νοέμβριος 11, 2017

 Έριξαν την παράταξη στα χέρια της σπυράκι και των εγκληματιών. Είστε ένα τσίρκο αθλιότητας!

350BF569-6D1A-4F85-88E9-59E1AD523007.jpeg

11_11_1

7 Σχόλια to “ΤΣΙΡΚΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ Η ΝΔ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!”

 1. Γιαννης Κ. said

  Η υπερφορολόγηση πνίγει την οικονομία. Λεηλατεί όχι μόνο τα μεσαία αλλά περισσότερο τα πιο αδύνατα στρώματα

  Η φορολεηλασία συνιστά μια από τις μεγαλύτερες μάστιγες της μνημονιακής Ελλάδας, ιδιαίτερα στη σημερινή περίοδο της κυβέρνησης Τσίπρα.
  Η φορολεηλασία καθίσταται ακόμα μεγαλύτερη πληγή, αφού τα έσοδα που αποφέρει στο κράτος είτε κατευθύνονται στην αποπληρωμή της μαύρης τρύπας του χρέους, είτε ελάχιστα αξιοποιούνται από το γραφειοκρατικό αναποτελεσματικό, ρουσφετολογικό και κομματο-αναξιοκρατικό κράτος για να επιφέρουν αντίστοιχα αναπτυξιακά και κοινωνικά αποτελέσματα.
  Το σημερινό κράτος χρειάζεται μια βαθιά προοδευτική αλλαγή.
  Τα σημερινά στοιχεία είναι αποτρεπτικά.
  Στα 6,2 εκατ. φορολογούμενος στη χώρα, τα 4 εκ., δηλαδή 2 στους 3 περίπου έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δημόσιο, με δυο λόγια είναι περίπου οικονομικά δεμένοι με χειροπέδες με χρέη πάνω από 100 δισ. ευρώ.
  Από τα συνολικά 2 εκ , οι περισσότεροι είναι συνταξιούχοι και στο δημόσιο, επομένως δύσκολα θα εκκινήσουν νέες οικονομικές δραστηριότητες.
  Την ίδια ώρα έχουν αυξηθεί δραστικά οι συντελεστές φόρου για μισθωτούς, επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μαζί και ασφαλιστικές εισφορές.
  Επομένως η κατάσταση φοροχρέωσης θα αυξηθεί πολύ περισσότερο, ενώ θα έχουμε και μείωση στο μισό του αφορολόγητου ορίου, πιθανότατα και στην αρχή του 2019!
  Η Ελλάδα κάθεται σε ένα βουνό από χρέη που πλακώνουν τα πάντα στη χώρα

  1) 320 δισ. είναι το απεχθές δημόσιο χρέος.
  2) 100 δισ είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δημόσιο και περίπου τόσες αυτές που εξυπηρετούνται ή βρίσκονται σε ρύθμιση.
  3) 30 δισ οι οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, χώρια οι ρυθμισμένες και εξυπηρετούμενες.
  4) 110 δισ τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στις τράπεζες, χώρια τα υπόλοιπα
  5) Οι ίδιες οι τράπεζες οφείλουν ELA γύρω στα 40 δισ, ξέχωρα τα άλλα χρέη με ομόλογα και προς το εξωτερικό.
  6) Οι επιχειρήσεις, επισης και λιγότερο τα νοικοκυριά έχουν χρέη προς τράπεζες εξωτερικού

  Όλη η ελληνική οικονομία δουλεύει για να πληρώνονται φόροι, τόκοι και χρεολύσια σε ένα απέραντο, βασανιστικό και αδιέξοδο φαύλο κύκλο ύφεσης, στασιμότητας και καταλήστευσης εισοδημάτων
  Ο Ευκλ. Τσακαλώτος και ο Γ. Χουλιαράκης, διακηρύσσοντας με περηφάνια ότι έχουν συνθλίψει στους φόρους τα μεσαία στρώματα για να γλυτώσουν δήθεν τα πιο αδύνατα, κοροϊδεύουν και ειρωνεύονται τον ελληνικό λαό.
  Τσίπρας, Τσακαλώτος, Χουλιαράκης αποτελούν τα μοιραία πρόσωπα για την χώρα, που της δίνουν καθημερινά την χαριστική βολή και ανακυκλώνουν ανάπτυξη με τα κόλλυβα των Κοινοτικών κονδυλίων που τα αναριθμούν και διαθέτουν ψευδώς δια πάσαν νόσον.
  Η Ελλάδα χρειάζεται μια βαθιά ριζοσπαστική ανατροπή για να επανεκκινήσει η οικονομία της.
  Αυτή η ριζοσπαστική ανατροπή για να στηρίξει την ανάπτυξη και τα λαϊκά εισοδήματα απαιτεί εθνικό νόμισμα και ρήξη με την γερμανική ΕΕ.
  Απαιτεί κυρίαρχη και ανεξάρτητη Ελλάδα.

  http://www.iskra.gr/%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%bd%ce%af%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af/

  Βία για να βουτήξουν τη λαϊκή περιουσία; Ας τολμήσουν και τα λέμε!
  Μετά την παταγώδη αποτυχία της γελοίας και νομικά παράτυπης απόπειρας να παραδώσουν τη λαϊκή στέγη στις τράπεζες μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που θεσμοθέτησε ο ανεκδιήγητος Κοντονής, ο πανικός είναι το κύριο χαρακτηριστικό Ε.Ε., τραπεζών και κυβέρνησης Τσίπρα.

  Ακριβώς επειδή μια μετά την άλλη οι απόπειρές τους τσακίζονται πάνω στο ισχυρό τείχος της λαϊκής αντίστασης, όπως εκδηλώνεται με το ρωμαλέο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, η μόνη λύση που τους απομένει και την οποία προτείνουν απροκάλυπτα οι Ντράγκι και Ντάισελμπλουμ και η ελληνική Ένωση Τραπεζών, είναι η βία. Η καταστολή του κινήματος με την παρέμβαση των ΜΑΤ, με συλλήψεις, δίκες και καταδίκες.
  Μα, τα έχουν αποπειραθεί κι αυτά και απέτυχαν. Ας μη νομίζουν πως τώρα θα τους περάσει. Έτσι και τολμήσει η κυβέρνηση του ομοϊδεάτη του Τραμπ σε ζητήματα δημοκρατίας να περάσει σε ανοιχτή επίθεση κατά του κόσμου που προστατεύει τη λαϊκή στέγη, θα έχει υπογράψει και την τελική πράξη του πολιτικού της θανάτου.

  Για μια ακόμη φορά, είναι σαφές ότι ο αγώνας για την υπεράσπιση της λαϊκής στέγης μπορεί να γίνει ο πολιτικός τάφος της κυβέρνησης Τσίπρα.
  Ας τολμήσει και τα λέμε!

  http://www.iskra.gr/%ce%b2%ce%af%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%ae%ce%be%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b1/

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Γιαννης Κ. said

  Τα αντιλαϊκά μέτρα είναι οι πράξεις της κυβέρνησης

  «Είναι δίκαιο, θα γίνει πράξη» διαμηνύει ο πρωθυπουργός, αλλά και όλα τα επιτελεία κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, σε μια ακόμα επικοινωνιακού χαρακτήρα προσπάθεια να δείξουν το φιλολαϊκό τους πρόσωπο, για να τσιμπήσουν κάποιο καλύτερο ποσοστό στις δημοσκοπήσεις. Μας ταΐζουν κουτόχορτο θεωρώντας ότι ξεχνούμε ως λαός τα τόσα «δίκαια» που έχουν κάνει σε βάρος μας όλη την περίοδο της διακυβέρνησής τους.
  Προσπαθούν, με επικοινωνιακά τερτίπια, να ξεπλυθούν από τη συνολικά ένοχη, άκρως αντιλαϊκή πολιτική τους. Την πολιτική που παίρνει πολλά από τους πολλούς και αφήνει στο απυρόβλητο τους λίγους έχοντες και κατέχοντες. Από αυτά που παίρνουν από τα πλατιά λαϊκά στρώματα «μοιράζουν» ένα «ξεροκόμματο» στους πλέον εξαθλιωμένους, από τη δική τους πολιτική, για να έχουν να λένε περί «κοινωνικής δικαιοσύνης» και ότι «εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους»… ξεχνώντας ότι και οι άλλοι τα ίδια έκαναν. Είναι γνωστό, γιατί δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, ότι «εφευρέτης» του «κοινωνικού μερίσματος» ήταν ο Σαμαράς, ο οποίος εννέα μήνες μετά τη διανομή του τιμωρήθηκε με την ψήφο του λαού για τα έργα του. Είναι γνωστή, επίσης, η άποψη Τσίπρα τότε (Απρίλιος 2014). Ας θυμηθούμε πως κατακεραύνωνε το τότε κοινωνικό μέρισμα: «Από τη μία να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν όπως φαντάζονται τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει και το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι. Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη, που δείχνει τον φόβο τους μπροστά στις κάλπες. Αλλά και για μια πράξη που δείχνει, όχι μόνο πόσο περιφρονούν τον ελληνικό λαό, αλλά και πόσο υποτιμούν την αξιοπρέπεια και την οργή του». Όλα αυτά επιστρέφονται σήμερα στον Τσίπρα και τους λοιπούς που «έχουν πέσει με τα μούτρα» στο παιγνίδι της εξουσίας ξεπουλώντας και ξεχνώντας τα πάντα.
  Ας δούμε όμως, ενδεικτικά, μια σειρά από «δίκαια» μέτρα και πολιτικές, που εφαρμόζει σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων η εθελόδουλη κυβέρνηση, για να αξιολογήσουμε την κοινωνική τους ευαισθησία και την κοινωνική τους δικαιοσύνη.
  Μείωση κοινωνικών δαπανών
  – Κατάργησε το ΕΚΑΣ από τις συντάξεις, που το έπαιρναν οι πλέον χαμηλοσυνταξιούχοι. Το τελευταίο του τμήμα καταργείται με τον προϋπολογισμό του 2018 που το προσχέδιό του συζητείται αυτές τις ημέρες.
  – Οι πλέον ευαίσθητες κοινωνικά δαπάνες, (για ασφάλιση, περίθαλψη, κοινωνική πρόνοια και απασχόληση) έχουν μειωθεί στην περίοδο 2015-2017 σχεδόν κατά 6 δισ. ευρώ έναντι της αντίστοιχης προηγούμενης τριετίας και φυσικά οι περικοπές συνεχίζονται και για το 2018.

  – Για το 2018 προβλέπονται, μεταξύ άλλων, η μείωση κατά 50% του επιδόματος θέρμανσης στις φτωχές οικογένειες, καθώς και η κατάργηση («εξορθολογισμό» την ονομάζουν) μιας σειράς επιδομάτων αλληλεγγύης (απροστάτευτων τέκνων, ανεργίας για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, φτώχειας λόγω φυσικών καταστροφών, κ.ά.).
  – Με τον νόμο «Κατρούγκαλου» «νομιμοποίησαν» τις αντισυνταγματικές περικοπές των προγενέστερων μνημονιακών νόμων, σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας. Παράλληλα προχώρησαν σε νέες μειώσεις, μετατρέποντας τις συντάξεις για εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους σε φιλοδώρημα.
  Αύξηση φορολογίας
  – Οι αυξήσεις των φόρων έφτασαν σε εξωφρενικά επίπεδα. Από 44,4 δισ. ευρώ το 2014 προβλέπονται σε 48,4 δισ. το 2018. Όλη η αύξηση (16,8%) προέρχεται από τους πλέον αντιλαϊκούς φόρους, τους έμμεσους, με τους οποίους επιβαρύνονται όλο και περισσότερο τα πλέον φτωχά στρώματα.
  – Το ύψος αφορολόγητου που έλεγαν ότι θα το πήγαιναν από 9.000 ευρώ το 2015 σε 12.000 τελικά το μείωσαν σύμφωνα με τη ΣΥΡΙΖΑϊκη λογική κοινωνικής δικαιοσύνης σε 8.600 ευρώ το 2017 και έχουν ψηφίσει να φτάσει στα 5.600 ευρώ από το 2020.
  – Για το 2018 προβλέπεται η κατάργηση της φορολογικής έκπτωσης 1,5% για μισθωτούς & συνταξιούχους καθώς και η κατάργηση της έκπτωσης φόρου 10% για δαπάνες υγείας.

  Απασχόληση, ανεργία, αμοιβές εργασίας
  – Η καταγραφόμενη ανεργία μειώνεται μέσω της διαδικασίας μοιράσματος μιας θέσης πλήρους απασχόλησης σε δύο, ή και περισσότερους, «απασχολήσιμους». Σταδιακά η μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση αυξάνεται υπέρμετρα, στην περίοδο της παρούσας κυβέρνησης, σε βάρος της πλήρους απασχόλησης. Την περίοδο Ιούλιος 2014 – Ιούλιος 2016 ο ρυθμός αύξησης των μερικώς απασχολούμενων ήταν τριπλάσιος (20,6%) έναντι του ρυθμού αύξησης των πλήρως απασχολούμενων (7,4%).
  – Οι αποδοχές των εργαζόμενων μειώνονται δραστικά, εκτός των άμεσων μέτρων μείωσης και της αυξημένης φορολογίας, και μέσω της ένταξης τους σε σχήματα αμοιβών μερικής απασχόλησης.
  – Τον Ιανουάριο του 2017, 554.679 εργαζόμενοι αμείβονταν (ζούσαν;) με 395 ευρώ μικτά τον μήνα
  – Ο μέσος μισθός των μερικώς απασχολούμενων από 448 ευρώ που ήταν τον Ιούλιο του 2014 έπεσε σε 396 τον Ιούλιο του 2016. Μείωση κατά 52 ευρώ ή 11,6%, στην εποχή της κυβέρνησης της «Αριστεράς».
  – Την ίδια περίοδο ο μέσος μισθός των πλήρως απασχολουμένων μειώθηκε κατά 4,4%.

  Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας
  – Το πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία, που πλήρωσε ο λαός με στερήσεις και θυσίες δεκαετιών, είναι μία από τις αιχμές της κοινωνικής δικαιοσύνης και της δίκαιης ανάπτυξης Τσίπρα.
  – Ο ΟΣΕ για τον οποίο είχε διαμαρτυρηθεί ότι τα 300 εκ. ευρώ ήταν λίγα, όταν ξεκίνησε να τον πουλήσει ο Σαμαράς, τώρα πουλήθηκε μόλις 50 εκ. ! Και σαν να μη φτάνει αυτό ετοιμάζονται να δώσουν επιδότηση 24 εκ. για τις ζημιές στο συγκοινωνιακό έργο του ΟΣΕ το 2016 λόγω των κινητοποιήσεων των προσφύγων στην Ειδομένη.
  – Τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια τα παρέδωσαν στη Fraport και παράλληλα τη χρηματοδότησαν, από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, για να εξοφλήσει το μεγαλύτερο τμήμα του τελικού τιμήματος. Ο νέος ιδιοκτήτης ξεκίνησε με διπλασιασμό των τιμολογίων και μείωση του προσωπικού ασφαλείας κατά 50%.
  – Το Ελληνικό παραδόθηκε σε εξευτελιστική τιμή στον Λάτση και τώρα τρέχουν να του ικανοποιήσουν κάθε αίτημα προκειμένου να κερδοσκοπήσει χωρίς να βρίσκει εμπόδια σε οτιδήποτε προβλέπει η νομοθεσία για την προστασία του περιβάλλοντος και της ιστορικής μας κληρονομιάς (αρχαιολογικά θέματα). Άλλωστε το έργο, πως να ικανοποιούν τα μεγάλα συμφέροντα, το έμαθαν πολύ καλά με την ικανοποίηση των αιτημάτων Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ, κόντρα στην εκλεγμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ δημοτική αρχή Ν. Φιλαδέλφειας.
  Λεηλασία λαϊκής περιουσίας
  – Χάρισαν τις τράπεζες στους διεθνείς κερδοσκόπους (Funds). Οι 4 συστημικές τράπεζες με δανειακά χαρτοφυλάκια 200 και πλέον δισ. ευρώ και ενεργητικό 350 δισ. υπολογίστηκαν ότι άξιζαν μόλις 746,9 εκατ.. Έτσι οι ξένοι, μαζί με τις τράπεζες, πήραν τα δάνεια και φυσικά τις εγγυήσεις των δανείων και με αυτά εκβιάζουν σήμερα τον λαό με κατασχέσεις.
  – Για να μην υπάρχει, δε, κανένα περιθώριο λαϊκής αντίδρασης στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας προχωρά η κυβέρνηση στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
  – Τράπεζες και Δημόσιο εκπλειστηριάζουν τα ακίνητα του λαού σε εξευτελιστικές τιμές (κάτω από την αντικειμενική με την οποία πληρώνουμε φόρους). Παράλληλα, μας ταΐζουν με νέο επικοινωνιακό «φρούτο», ότι υπάρχει συμφωνία να μη γίνονται πλειστηριασμοί για εμπορικές αξίες κάτω των 300.000 ευρώ. Προφανώς, κατά τη δίκαιη αντίληψη της κυβέρνησης, η αξία για το σπίτι της γιαγιάς με τη σύνταξη των 320 ευρώ, που η Πειραιώς προχθές της έβγαλε στο σφυρί στην τιμή των 20.000 ευρώ, ήταν πάνω από το όριο των 300.000. Αυτή και αν είναι κοινωνική δικαιοσύνη. Με αυτά «κοιμούνται» έχοντας ήσυχη της συνείδησή τους, οι ασυνείδητοι της «Αριστεράς».

  – Άλλαξαν ριζικά τη νομοθεσία για να ικανοποιήσουν απόλυτα τις τράπεζες στα θέματα πτωχεύσεων κλπ αλλά και στον νόμο «Κατσέλη» Έτσι, έδεσαν χειροπόδαρα τους δανειολήπτες και παράλληλα διέγραψαν στην πράξη το μεγαλύτερο τμήμα των δεδουλευμένων που χρωστούν μια σειρά επιχειρήσεις. Τώρα, τράπεζες και δημόσιο προηγούνται των αιτημάτων των εργαζόμενων για δεδουλευμένα.
  Αυτά είναι μερικά, ενδεικτικά, από τα έργα της κυβέρνησης της «Αριστεράς» με την κοινωνική ευαισθησία και τις λοιπές επικοινωνιακές αρλούμπες. Αν θελήσουμε να συνεχίσουμε, θα χρειαστούμε σελίδες επί σελίδων για να καταγράψουμε μία ακόμα μνημονιακή Μαύρη Βίβλο, όπως έκανε το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα της τότε κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Σήμερα ήρθε η ώρα για τη δική του Μαύρη Βίβλο.
  Ο Δρόμος της Αριστεράς
  Edromos.gr

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Γιαννης Κ. said

  ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
  ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.

  ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ..
  ΝΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ
  ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 5. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  Μου αρέσει!

 7. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  α

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: