olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ (πάλι) ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ΚΑΜΜΕΝΟΥ-H πιστοποίηση αποκαλύπτει τα παραμύθια των «Νέων» και της Ν.Δ.

Posted by netakias.com στο Νοέμβριος 11, 2017

Ο ΔΟΜ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ 

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μελιγγώνης αποκαλύπτει σήμερα τα έγγραφα – Ο Βασ. Παπαδόπουλος είχε οριστεί επισήμως εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας!

AugiI-3

Στο γαϊτανάκι των “ψευδών ειδήσεων” προστίθενται το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Τα Νέα”, αλλά και η έκτακτη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Ν.Δ. με την γνωστή αγιογράφο του Ακη Τσοχατζόπουλου να συντονίζει τα στελέχη της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλη! 

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μελιγγώνης αποκαλύπτει σήμερα στην εφημερίδα ΑΥΓΗ τα έγγραφα – Ο Βασ. Παπαδόπουλος είχε οριστεί επισήμως εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας!

Στο γαϊτανάκι των “ψευδών ειδήσεων” προστίθενται το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Τα Νέα”, αλλά και η έκτακτη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Ν.Δ., καθώς παρουσίαζαν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να αγνοεί προειδοποιήσεις της ελληνικής πρεσβείας στο Ριάντ και να επιμένει στην εμπλοκή του Βασ. Παπαδόπουλου στην πώληση αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, η “Αυγή” παρουσιάζει την πιστοποίηση εκ μέρους της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία το Ριάντ επιβεβαιώνει ότι ο Βασ. Παπαδόπουλος είναι ο “διακηρυγμένος εκπρόσωπος” για να διεκπεραιώσει τη διακρατική συμφωνία μεταξύ των δύο υπουργείων Εθνικής Άμυνας.

Η εφημερίδα παρουσίαζε τηλεγράφημα του προξένου στην ελληνική πρεσβεία στη Σαουδική Αραβία, ενώ στο ρεπορτάζ κατηγορεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πως κινήθηκε “με πρωτόγνωρη σπουδή να συνυπογράψει τη συμφωνία με τον επιχειρηματία Βασ. Παπαδόπουλο για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, παρακάμπτοντας ταυτόχρονα με προκλητικό τρόπο την άγνοια που εξέφραζαν οι αραβικές στρατιωτικές Αρχές για την ύπαρξη και εμπλοκή του εν λόγω επιχειρηματία”. Σύμφωνα με το επίμαχο απόσπασμα από το τηλεγράφημα του Ηλ. Κλουβάτου της 12ης Ιουνίου του τρέχοντος έτους, “Σαουδάραβες στρατιωτικοί δήλωσαν πλήρη άγνοια για δραστηριότητα κ. Παπαδόπουλου και εξέφρασαν επιθυμία συνομιλίες να γίνονται «Government to Government» (σ.σ.: κυβέρνηση προς κυβέρνηση). Σημειωτέον πως είναι άλλο πράγμα το… υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας και άλλο “Σαουδάραβες στρατιωτικοί”…

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου της Ν.Δ.!

Κατόπιν του πρωτοσέλιδου των “Νέων”, η Ν.Δ. διοργάνωσε χθες έκτακτη συνέντευξη Τύπου με την εκπρόσωπο του κόμματος Μαρ. Σπυράκη και τον τομεάρχη Άμυνας Βασ. Κικίλια, κάνοντας λόγο για “εξόφθαλμο σκάνδαλο”. Τα “γαλάζια” στελέχη κατήγγειλαν ότι ο Π. Καμμένος επικαλείται “πληρεξουσιότητα του Βασ. Παπαδόπουλου, παρουσιάζοντας όμως ένα έγγραφο που αφορά όχι την πώληση για τα βλήματα των 105 εκατοστών, αλλά την πώληση των αμερικανικών βομβών ΜΚ 82”. Επικαλέστηκαν, ακόμη, το έγγραφο του Ηλ. Κλουβάτου και παρουσίασαν άλλο ένα έγγραφο, που δείχνει ότι ο ίδιος επιχειρηματίας “εκπροσωπεί και το Βασίλειο της Ιορδανίας προκειμένου να πουλήσει τα ίδια όπλα”. “Ρωτάμε ευθέως, ο κ. Παπαδόπουλος εκπροσωπεί και το Βασίλειο της Ιορδανίας και τη Σαουδική Αραβία για τα ίδια όπλα;» διερωτήθηκε ο Β. Κικίλιας. Επίσης, η Μαρ. Σπυράκη ρώτησε τον πρωθυπουργό “για ποιο λόγο καλύπτει το εξόφθαλμο σκάνδαλο;” τον υπουργό Εξωτερικών αν “γνώριζε την επίσημη αλληλογραφία του υπουργού Αμύνης με τον Έλληνα πρόξενο στη Σαουδική Αραβία”.

Οργισμένη διάψευση

ΕΓΓΡΑΦΑ - ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Σημειωτέον ότι, ήδη από χθες το πρωί, ο Π. Καμμένος κατήγγειλε, μέσω του ΣΚΑΪ, πως “το πρωτοσέλιδο των ‘Νέων’ είναι ψευδές”, ενώ ανακοίνωσε ότι “ζήτησε να αναρτηθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ένα έγγραφο που αφορά τη διακρατική συμφωνία με την άδεια εισαγωγής των συγκεκριμένων πυρομαχικών που υπογράφεται από τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Σαουδικής Αραβίας επισήμως και αναφέρει ότι είναι διακρατική συμφωνία μεταξύ των δύο κρατών και υπεύθυνος για την εξαγωγή αυτή είναι ο κ. Παπαδόπουλος, που εκτελεί χρέη της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα”.

“Από πέρυσι στον Κικίλια”

“Εμείς πήραμε πιστοποιητικό το οποίο ξεκαθαρίζει ότι εκπρόσωπος του κράτους αυτού είναι ο κ. Παπαδόπουλος. Η διακρατική συμφωνία είναι αυτή που έχει αναρτηθεί στο site του υπουργείου. Το Ιούνιο υπεγράφη η συμφωνία που λέει ότι ξεκινούν οι διαδικασίες” επισήμανε ο Π. Καμμένος. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε με νόημα ότι “υπεύθυνος για τις σχέσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τρίτες χώρες είναι ο στρατιωτικός ακόλουθος”, υπονοώντας, προφανώς, πως ο πρόξενος ήταν αναρμόδιος. “Όταν ο κ. Κλουβάτος και κάποια στελέχη της πρεσβείας επιθυμούσαν να γίνει διά της πρεσβείας κι όχι διά του στρατιωτικού ακολούθου η δουλειά για να εμπλακούν μέσα κάποιοι εκ των εμίρηδων που έχουν προφυλακιστεί”, κατήγγειλε ο Π. Καμμένος, επαναλαμβάνοντας πως υπάρχει πιστοποίηση του Βασ. Παπαδόπουλου ως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου από τη Σαουδική Αραβία. “Έχει το έγγραφο ο Κικίλιας” τόνισε. “Το πιστοποιητικό ξεκαθαρίζει ότι υπεύθυνος εκ μέρους του κράτους αυτού είναι ο κ. Παπαδόπουλος. Το έστειλε ο στρατιωτικός ακόλουθος, το έχω δώσει στον Κικίλια από πέρυσι” επανέλαβε εκ νέου ο Π. Καμμένος.

«Κάποιοι πάνε να κάνουν μπίζνες»

Ταυτοχρόνως, ο Π. Καμμένος διατύπωσε και βαριές καταγγελίες: “Κάποιοι πάνε να κάνουνε μπίζνες, προσπαθούσαν να τινάξουν στον αέρα τη συμφωνία, αυτοί που συνελήφθησαν από τον Διάδοχο” τόνισε, για να προσθέσει πως “πήγαιναν να κάνουν μπίζνες και να παρακάμψουν το σαουδαραβικό κράτος, αυτοί οι εμίρηδες που τους μάζεψαν τώρα, επανειλημμένως πίεζαν διά της Ελληνικής πρεσβείας, που δεν έχει καμία αρμοδιότητα”.

Η επίμαχη πιστοποίηση

Η “Αυγή”, λοιπόν, παρουσιάζει την επίμαχη πιστοποίηση που αποδεικνύει πως η Σαουδική Αραβία είχε όντως εξουσιοδοτήσει τον Βασ. Παπαδόπουλο και την εταιρεία Ολυμπιακή Βιομηχανία με έδρα την Αξιούπολη του Κιλκίς. Συγκεκριμένα, η μετάφραση του επίσημου εγγράφου της πιστοποίησης, που εστάλη στα αγγλικά από τον συνταγματάρχη Αντέλ Αλσαΐφ, αναπληρωτή διευθυντή Στρατού και Πυρομαχικών του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, με παραλήπτη την κυβέρνηση και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, πιστοποιεί επί λέξει: “Με αυτή την επιστολή πιστοποιούμε ότι ο κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος, με αριθμό διαβατηρίου ΑΜ0939258 της “OLYMPIC INDUSTRIES SA, ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ ΚΙΛΚΙΣ, 61400, ΕΛΛΑΔΑ, είναι ο ανακηρυγμένος εκπρόσωπος για να ολοκληρώσει τα νομικά, λογιστικά και εμπορικά ζητήματα που συνδέονται με τα αποθέματα εξοπλισμών της ελληνικής κυβέρνησης, σε σχέση με τις προαποφασισθείσες παραγγελίες του υπουργείου Άμυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας”.

AugiI

6 Σχόλια to “ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ (πάλι) ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ΚΑΜΜΕΝΟΥ-H πιστοποίηση αποκαλύπτει τα παραμύθια των «Νέων» και της Ν.Δ.”

 1. Αυτονόητα said

  Οι γνωστές στρακαστρούκες της ΝΔ του Κούλη Μιζοτάκη κάθε φορά που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

  Νομίζουν πως με τα fake news θα ξεφύγουν από τα σκάνδαλα τους και θα αλλάξουν την επικαιρότητα….

  Για την οφσορ της Μάρεβας,τις συνομιλίες και τα ρουσφέτια Αυγενάκη σε ποινικούς σε εκβιαστές σε εμπόρους ναρκωτικών στους απαγωγείς του Παναγόπουλου και στα δωράκια και τις μίζες από τη Siemens όπως κατέθεσε πρόσφατα η γραμματέας του Χριστοφοράκου.

  Μου αρέσει!

 2. Αυτονόητα said

  Η Σπυράκη αγκαλιά με τον Τσοχατζόπουλο….

  Τώρα κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νουδούλας του Κούλη Μιζοτάκη.

  Μου αρέσει!

 3. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 4. Αυτονόητα said

  http://www.koutipandoras.gr/article/fileleyoeroi-apo-ta-lidl

  Για να μην ξεχνιόμαστε….

  Μου αρέσει!

  • Αυτονόητα said

   Φιλελεύθεροι από τα Lidl

   Ο Πόλεμος των Κόσμων μεταδόθηκε από το αμερικάνικο ραδιοφωνικό δίκτυο CBS στις 30 Οκτωβρίου, του 1938. Η εκπομπή ήταν προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Χ.Τζορτζ Γουέλς, σε σκηνοθεσία και αφήγηση του Όρσον Γουέλς. Ο σπουδαίος Αμερικάνος ηθοποιός και σκηνοθέτης, παρουσίασε την εκπομπή υπό τη μορφή Δελτίου ειδήσεων, όπου και οι ακροατές ενημερώνονταν για μία εισβολή εξωγήινων από τον Άρη στη Γη. Ήταν τόσο ρεαλιστική η αφήγησή του Ουέλς, που μεγάλη μερίδα των ακροατών πίστεψε ότι επρόκειτο περί πραγματικής εισβολής, που λάμβανε χώρα σε πραγματικό χρόνο.

   Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης

   Σχεδόν 80 χρόνια μετά, η 48ωρη άδεια που πήρε χθες από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, στάθηκε η αφορμή να ζήσουμε τρομο-υστερία που θα έκανε τον Όρσον Γουέλς να κοκκινίζει από ντροπή.

   «Ελεύθερος ο Κουφοντίνας», «Αποφυλακίστηκε ο Κουφοντίνας», «Εκτός φυλακής ο αρχιεκτελεστής της 17»… είναι μόνο λίγοι από τους τίτλους των Δελτίων των 8, που θυμίζουν γιαπωνέζικη ταινία τρόμου.

   Το γεγονός πως ο Δ. Κουφοντίνας βγήκε με διήμερη άδεια -που ο νομικός μας πολιτισμός προβλέπει ότι θα έπρεπε να την έχει πάρει εδώ και 6 χρόνια- είναι φυσικά ψιλά γράμματα για το «μέτωπο της λογικής» που εγκαλεί την κυβέρνηση… προσέξτε, γιατί δεν απέτρεψε την 48ωρη άδεια. Τη στιγμή που την απόφαση για την άδεια την πήρε το συμβούλιο της φυλακής, εισαγγελικός λειτουργός και γνωμοδότησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

   Βλέπετε, η επίκληση του νόμου, από το νεοφιλελεύθερο, συντηρητικό και ακροδεξιό κατεστημένο, είναι επιλεκτική. Δεν ισχύει για τον Αυγενάκη, τη Μαρέβα, τα Paradise Papers, τη Siemens, τα μαύρα ταμεία των κομμάτων, τις δωροδοκίες σε πολιτικά πρόσωπα, τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ, τις λίστες φοροδιαφυγής, τα παραδικαστικά κυκλώματα, τα Βατοπέδια, και τα υποβρύχια που γέρνουν. Ισχύει αποκλειστικά για την «τάξη και την ασφάλεια», τα Εξάρχεια, τα κατασκευασμένα δημοσιεύματα περί σκανδάλων συριζαίων υπουργών.

   Σα να μην έφταναν, όμως, όλα αυτά, ανακοίνωση για την άδεια στον Κουφοντίνα, εξέδωσε και η Νεολαία της ΝΔ, η ΟΝΝΕΔ.

   Δώστε λοιπόν προσοχή:

   «Η σημερινή μέρα αποτελεί μια μαύρη σελίδα για την πατρίδα μας. Η άδεια στο Δημήτρη Κουφοντίνα είναι παράνομη, παράλογη και ανήθικη. Η άδεια στο Δημήτρη Κουφοντίνα είναι προσβολή στη μνήμη των θυμάτων του, τα οποία εκείνος φρόντισε να μην μπορούν να πάρουν άδεια. Η ελευθερία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι αντίθετη σε κάθε έννοια δικαιοσύνης, κοινωνικής συνοχής και ανθρωπισμού. Απέναντι στην άδεια στο Δημήτρη Κουφοντίνα στέκεται όλη η κοινωνία, στεκόμαστε όλοι εμείς»

   Ας κάνουμε εδώ μια μικρή παρένθεση και ας γυρίσουμε 26 χρόνια πίσω. Ήταν 8 Ιανουαρίου του 1991, όταν ο καθηγητής μαθηματικών, Νίκος Τεμπονέρας, έπεφτε νεκρός μετά από επίθεση μελών της ΟΝΝΕΔ, κατά τη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων της περιόδου 1990 – 1991. Φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Τεμπονέρα, ήταν ο Γιάννης Καλαμπόκας… πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ Πάτρας.

   O Νίκος Τεμπονέρας δεν πέθανε από φυσικά αίτια, δεν έπεσε από τις σκάλες, ούτε έπαθε εγκεφαλικό. Τον δολοφόνησε ο πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ, συνοδευόμενος από τάγματα εφόδου, που είχαν ως αποστολή να διαλύσουν μαθητική κατάληψη… επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

   Ο δολοφόνος του Νίκου Τεμπονέρα, Γιάννης Καλαμπόκας, δε βγήκε με 48ωρη άδεια από τη φυλακή. Αποφυλακίστηκε στα 7 χρόνια της ποινής του… διοριζόμενος μάλιστα σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

   H παράταξη, λοιπόν, της κομματικής νεολαίας της οποίας ο πρόεδρος έχει δολοφονήσει καθηγητή, έχει το θράσος να σηκώνει το δάχτυλο. Η νεολαία που διαχρονικά “ξεβρομίζει τον τόπο” με “Rangers“, “Κενταύρους” και ακροδεξιούς φουσκωτούς… έχει το θράσος να μιλάει για παράνομη, παράλογη και ανήθική άδεια 48 ωρών σε καταδικασμένο κρατούμενο.

   Για να λέμε, όμως, και του στραβού ακροδεξιού το δίκιο… όταν οι ορίτζιναλ δεξιοί της ΝΔ, «πουλούσαν» τάξη και ασφάλεια, οι χρυσαυγίτες έτρωγαν αρχαιοελληνικά βελανίδια. Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι, πως τη “Σοβαρή Χρυσή Αυγή”, την περιμέναμε ελαφρώς πιο σοβαρή από την ΝΔ του Μητσοτάκη, του Άδωνη, του Πορτοσάλτε και του Βορίδη.

   Οι «Φιλελεύθεροι» από τα Lidl, που δεν ακούστηκε η φωνούλα τους τις προηγούμενες μέρες για τους υπερ-απατεώνες, «άριστους» επιχειρηματίες και σελέμπριτις που έχουν παρκάρει τα χρήματά τους σε παραδείσους φοροαποφυγής… είναι λαλίστατοι για τη νομιμότατη 48ωρη άδεια του Κουφοντίνα. Τους απασχολεί περισσότερο να παπαγαλίσουν σωστά τον Πορτοσάλτε παρά ο νομικός μας πολιτισμός. Τόσο φιλελεύθεροι.

   ΥΓ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι απλά ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ και προσωπική επιλογή του Άδωνη Γεωργιάδη. Είναι ένας ακραίος νεοφιλελεύθερος που όραμά του είναι μια οργουελική κοινωνία ποινικοποίησης των ιδεών.

   ΥΓ2. Υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν απειλούμενοι από τον Κουφοντίνα, τις καταλήψεις των αναρχικών, τους μετανάστες και τους πρόσφυγες… και όχι από τον Γεωργιάδη, τον Βορίδη, το Μητσοτακέϊκο, τα ΜΜΕ, τους εφοπλιστές της διαπλοκής και τις πολυεθνικές που για λίγο κέρδος παραπάνω καταστρέφουν ανθρώπινες ζωές και το περιβάλλον!

   ΥΓ3. Γνωστή οικογένεια κάνει για δεκαετίες πολιτική καριέρα εκμεταλλευόμενη πολιτικά τη στυγερή δολοφονία και το αθώο αίμα στενού συγγενικού της προσώπου…..! Για τους Κένεντι λέω

   Μου αρέσει!

 5. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Το μητσοτακαίϊκο τζάκι υπόσχεται κάλυψη, τεχνογνωσία του ψευδούς παραμυθιού, βάζει κοινώς πλάτες κι ο άλλος χώνει φράγκα, βάζει το «πρόσωπο».
  Έτσι ανοίγουν εφημερίδες, κανάλια κτλ κτλ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: