olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου σε αυτούς που μεταφέρουν αθλιότητες εντός βουλής για να τις νομιμοποιήσουν.

Posted by olympiada στο Νοέμβριος 7, 2017

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

Εγκαλούν τον μοναδικό ΥΕΘΑ ο οποίος αντί να πληρώνει πατεράκηδες και υποβρύχιους, φέρνει λεφτά που οι προηγούμενοι δεν τα είχαν δει ούτε στον ύπνο τους! Ώρα να ανοίξουν τα κιτάπια για να δούμε πόσα πληρώσαμε τις τελευταίες δεκαετίες σε «εργολάβους» για καταστροφή πυρομαχικών που θα μπορούσαμε να είχαμε πουλήσει. Φυσικά, όταν φέρνεις λεφτά στην Ελλάδα, δεν παίρνεις μίζες. Ενώ όταν αγοράζεις εκτός διακρατικών, όταν δίνεις εργολαβίες και σκορπάς δημόσιο χρήμα, γεμίζουν οι τσέπες. Η απάντηση του Πάνου Καμμένου:

«Σε απάντηση της Ερώτησης και Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων ΑΚΕ 954/77/06-11-17 που κατέθεσαν oι βουλευτές κ.κ. Βασίλειος Κικίλιας και Αναστάσιος Δημοσχάκης με θέμα «Πώληση Βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και Αεροπορικών Βομβών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία με Διακρατική Συμφωνία» σας γνωρίζω, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία τέθηκαν υπόψη μου, τα ακόλουθα:

Κατ’ αρχήν χαίρομαι ιδιαιτέρως για την κατάθεση της συγκεκριμένης ερώτησης διότι πλέον αποδεικνύεται αυτό το οποίο έχω ισχυρισθεί πολλές φορές δημόσια στη Βουλή, δηλαδή ότι η αντιπολιτευτική σας τακτική καθορίζεται – αν δεν υπαγορεύεται – από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά γραφεία, τα δημοσιεύματα των οποίων ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, βρίθουν ανακριβειών ενώ στις πλείστες των περιπτώσεων εξυπηρετούν σκοπούς πέραν της ενημέρωσης.

Περαιτέρω, οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι η συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία είναι διακρατική, ενεκρίθη δε με τις προβλέψεις των όρων της και από τη Νέα Δημοκρατία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Οι λόγοι για τους οποίους προβήκαμε στη σύναψη της εν λόγω συμφωνίας αναλύθηκαν διεξοδικά στη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της ΒτΕ όπου και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα των κοινοβουλευτικών ομάδων. Ως εκ τούτου, δεν ευσταθούν τα περί πολιτικής ευθύνης ενώ γνωρίζετε ότι δεν υφίσταται κανείς απολύτως μεσάζων, όπως διατείνεστε στην ερώτησή σας, πλην όμως δεν απαγορεύεται στις διακρατικές συμφωνίες, εάν η άλλη πλευρά το επιθυµεί, να ορίζει εκπρόσωπό της και επίσης δεν απαγορεύεται αυτός να αναγνωρίζεται από εµάς, εφ’ όσον έχει διαπιστωμένα την σχετική εξουσιοδότηση.

Εν προκειμένω, δεν υπεγράφη συµφωνία µε κανέναν μεσάζοντα. Η συµφωνία υπεγράφη µε νόµιµα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας (ΒΣΑ). Τη γνησιότητα της παρασχεθείσης εξουσιοδότησης επιβεβαίωσε η ΓΔΑΕΕ, µέσω των διπλωματικών µας αρχών, µε επιπλέον επιστολή του ΒΣΑ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ η οποία αναφερόταν στην αρχικώς εκδοθείσα εξουσιοδότηση. Μετά την υπογραφή της σύµβασης, το ΒΣΑ έπρεπε εντός 10 ηµερών να ανοίξει σε τράπεζα (του υπεδείχθη ΙΒΑΝ) ανέγκλητη πίστωση, πράξη η οποία μέχρι σήµερα δεν έχει ολοκληρωθεί. Επί του θέµατος, έχει γίνει επανειλημμένα όχληση από το ΥΠΕΘΑ, δια της ΓΔΑΕΕ. Την 3 Νοεμβρίου 2017 εκλήθη στο γραφείο μου ο Πρέσβης του ΒΣΑ, στην Αθήνα, για τον ίδιο λόγο. Συνεπώς, δεν έχει παραδοθεί μέχρι σήµερα καµία ποσότητα πυρομαχικών καθ’ όσον αυτό προϋπέθετε την κατάθεση ανέγκλητης πίστωσης.

Αναφορικά με το τρίτο ερώτημά σας, από πουθενά δεν προκύπτει τέτοιο θέμα και συνεπώς δεν θα σχολιάσω αυθαίρετες διαπιστώσεις τρίτων που μεταφέρετε μέσω της παρούσης διαδικασίας.

Σε ό,τι αφορά τόσο στον ανώτατο Αξιωματικό του Στρατού Ξηράς όσο και στον ανώτερο Αξιωματικό της Π.Α., εκτιμήθηκε ότι αυτοί προέβησαν σε ενέργειες, πέραν των προβλεπομένων, οι οποίες παραβίασαν την τήρηση εμπιστευτικότητας για την εν λόγω Διακρατική Συμφωνία παρά την σαφή και ρητή διαταγή της ηγεσίας.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν υπήρξε ουδεμία προσβλητική συμπεριφορά και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες, από το θεσμικό πλαίσιο των Ένοπλων Δυνάμεων, διαδικασίες.

Επίσης, να σας ενημερώσω ότι ο Ανώτατος Αξιωματικός δεν ετέθη σε διαθεσιμότητα αλλά μετατέθηκε από τη ΓΔΑΕΕ, όπου υπηρετούσε.

Τέλος σας καταθέτω συνηµµένα τα παρακάτω έγγραφα:

· Διακρατική Συμφωνία της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας για την Εκποίηση «300.000 Η/ΣΥΝΔ.ΦΥΣ. ΕΚΡ. Μ1 105 ΜΜ» (Δ-1).

· Πιστοποιητικά εκπροσώπησης του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας από τον κ. Β.Π., που είναι τα ακόλουθα:

(α) Το από 4 Μαΐου 2016 αποδεικτικό εκπροσώπησης του κ. Β. Π. εκ μέρους της Πολεµικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας (Δ-2).

(β) Το από 4 Σεπτ. 2016 έγγραφο του Ακολούθου Άμυνας της Πρεσβείας της Ελλάδος στα ΗΑΕ, αρμόδιο και για το ΒΣΑ, για την επιβεβαίωση του προαναφερθέντος εγγράφου εκπροσώπησης της ΒΣΑ από τον κ.Β.Π.(Δ-3)

(γ) Το με αριθμό Εξερχομένου 237732/4/2/2 του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας /ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ πιστοποιητικό αυθεντικότητας του ως άνω πιστοποιητικού εκπροσώπησης του κ. Β. Π. (Δ-4).

· Το από 22 Ιουνίου 2017/Αρ. Πρωτ. 30789/ΥΠΟΥΡΓΕIΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ/ Δ1(άδεια εξαγωγής αµυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία) (Δ-5).

· Τη διαταγή τοποθέτησης – μετάθεσης του Ανωτάτου Αξιωματικού. (Δ-6)».

6 Σχόλια to “Η απάντηση του Πάνου Καμμένου σε αυτούς που μεταφέρουν αθλιότητες εντός βουλής για να τις νομιμοποιήσουν.”

 1. Αυτονόητα said

  Περαιτέρω, οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι η συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία είναι διακρατική, ενεκρίθη δε με τις προβλέψεις των όρων της και από τη Νέα Δημοκρατία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

  —————————–

  Η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι ενημερώθηκαν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και ενέκριναν την διακρατική συμφωνία…..

  Μετά «έβαλαν» το φερέφωνο τους το Πρώτο Ψέμα να «δημιουργήσει» το θέμα και στη συνέχεια οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ -Λοβέρδος- ανακίνησαν τη στρακαστρούκα για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

  Πλέον η ΝΔ του Κούλη Μιζοτάκη και το κλεφτοπασόκ δεν διστάζουν στο βωμό του όποιου εφήμερου κομματικού κέρδους,να δημιουργούν θέμα εκεί που δεν υπάρχει με τόσο σοβαρά ζητήματα όπως αυτά της Άμυνας.

  Τα πυρομαχικά που θα πουληθούν σάπιζαν στις αποθήκες,θα χρειαζότανε πολλά χρήματα για να καταστραφούν,ενώ τώρα και με έξυπνη κίνηση του Πάνου Καμμένου θα εισπράξουμε 66 εκατ. ευρώ !!

  Με αυτά τα χρήματα θα καλυφθούν πολλές ανάγκες και η αποδοχή και αγορά τον 70 Kiowa.

  Βρείτε μου άλλον υπουργό άμυνας από το παρελθόν που κατάφερε να κάνει κάτι αντίστοιχο….

  Δεν υπάρχει.

  Το γνωρίζει και η συμμορία ΠασοκοΝουδού για αυτό προσπάθησε να αμαυρώσει την επωφελή συμφωνία του Καμμένου,για αυτό προσπάθησε ανεπιτυχώς να δημιουργήσει εντυπώσεις….

  Άλλωστε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κάθε φορά που γίνετε κάτι θετικό,προσπαθούν με στρακαστρούκες και με τα ΜΜΕ της διαπλοκής φερέφωνα τους,να δημιουργήσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει.

  Μπράβο στον Πάνο Καμμένο για την επωφελή συμφωνία.

  Αν ήταν στα πράγματα η συμμορία ΠασοκοΝουδού θα προτιμούσε να καταστραφούν τα πυρομαχικά,θα βρίσκανε έναν δικό τους,θα παίρνανε και μια μίζα και στο πόπολο θα λέγανε τα γνωστά παραμύθια που τάιζαν όλα τα προηγούμενα χρόνια,άλλωστε αυτό το είχαν ξανακάνει…..

  Μου αρέσει!

 2. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 3. bill said

  Δεν σου κανει εντυπωση οτι παντα χτυπανε,ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ-ΤΟΣΚΑ.τυχαιο ? δεν νομιζω……

  Μου αρέσει!

 4. Α said

  Μου αρέσει!

 5. Αυτονόητα said

  http://www.koutipandoras.gr/article/poioi-neodhmokrates-eynohohkan-apo-ton-kotswnh-toy-noor-1

  Κατά τα άλλα η ΝΔ του Κούλη Μιζοτάκη ζητούσε εξεταστική επιτροπή για τον Πάνο Καμμένο επειδή απλός παρότρυνε τον Γιανουσάκη να μιλήσει στη Δικαιοσύνη για το Noor 1 και να μην φοβάται για τη ζωή του και την οικογένεια του.

  Μου αρέσει!

  • Αυτονόητα said

   Ποιοι Νεοδημοκράτες ευνοήθηκαν από τον Κοτσώνη του “NOOR 1”

   Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συνομιλίες που δημοσιεύει το Documento μεταξύ της βουλευτή της ΝΔ στη Β΄ Αθηνών Άννας Καραμανλή και του καταδικασθέντος σε δέκα χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση του «Noor 1» –του χορηγήθηκε αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης–, πρώην στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακού Αιμίλιου Κοτσώνη.

   Οι τηλεφωνικές συνομιλίες, που έχουν προκύψει από νόμιμη καταγραφή της ΕΥΠ η οποία ερευνούσε –εν αγνοία όλων– τον κ. Κοτσώνη, έγιναν το 2012, λίγες ημέρες μετά την εκλογή της κ. Καραμανλή ως βουλευτή. Οι δύο συνομιλητές έχουν προφανώς, όπως αποδεικνύεται από τη συνομιλία, στενές κοινωνικές επαφές, γεγονός αναμενόμενο αφού η κ. Καραμανλή υπήρξε επί χρόνια αθλητικογράφος ενώ ο κ. Κοτσώνης ήταν στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα, η συγκεκριμένη συνομιλία έγινε δύο χρόνια πριν από την εξάρθρωση της σπείρας του «Noor1», τη δράση της οποίας η κ. Καραμανλή δεν θα μπορούσε να κατηγορηθεί ότι γνώριζε.

   Οπως προκύπτει από τη συνομιλία, ο κ. Κοτσώνης και ο κύκλος του φέρεται να έχουν τη δυνατότητα να κινούν τα νήματα αναφορικά με ποια πρόσωπα θα εκλεγούν βουλευτές. Μάλιστα, η κ. Καραμανλή εμφανίζεται να κατηγορεί τον συνομιλητή της, εκφράζοντας πικρία ότι «δεν τη βοήθησαν στις εκλογές», αλλά αντίθετα επιλέχθηκε να δοθεί βοήθεια σε άλλα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα ονόματα: Αρβανιτόπουλος, Γιακουμάτος και Καλογερόπουλος. Το Documento παρουσιάζει αυτούσιο μέρος των συνομιλιών.

   Ο διάλογος

   Νόμιμη καταγραφή ΕΥΠ 18/7/2012

   Συνομιλία Αιμίλιου Κοτσώνη – Αννας Καραμανλή

   Ζ1_70512222 (ηχητικό, το παρακάτω)

   Η Άννα του λέει ότι δεν τη βοήθησαν στις εκλογές και ότι έπεσαν όλοι επάνω στον Αρβανιτόπουλο και δεν βάλανε ούτε άρθρο της στη «Μετρό» ούτε τίποτε. Και συνεχίζει λέγοντας ότι όταν γίνει υφυπουργός Αθλητισμού θα την παίρνει ο Μαρινάκης τηλέφωνο και θα τον γράφει στ’ αρχίδια της… Και συνεχίζει ο Αιμίλιος…

   Αιμίλιος Κοτσώνης: Άκου να σου πω τώρα κάτι… Και να το ξέρεις… Εάν είναι να γίνεις υφυπουργός Αθλητισμού, μόνο αυτός μπορεί να το κανονίσει.

   Άννα Καραμανλή: Ναι… είδα πώς το κανόνισε… Πώς ασχοληθήκατε με μένα… Αν ήθελε, θα μ’ έβαζε…

   Αιμ.Κ.: Σου λέω… αν είναι κάποιος που μπορεί να το κάνει… εγώ πιστεύω πως είναι αυτός.

   Αν.Κ.: Και γιατί δεν το ’κανε λοιπόν;

   Αιμ.Κ.: Γιατί δεν θέλει να το κάνει τώρα;

   Αν.Κ.: Α… καλά… όταν θα γίνει δηλαδή… θα είμαι υποχρεωμένη σ’ αυτόνα. Μπερδεύεσαι μάλλον… Εγώ είμαι από τη Θεσσαλονίκη, δεν είμαι κανένα λιμό…

   Αιμ.Κ.: Ναι… αλλά έχει δύναμη… Τι να τον κάνουμε τώρα…

   Αν.Κ.: Εντάξει, έχει δύναμη… Αλλά όχι άμα με βάλει την επόμενη φορά θα προσκυνήσουμε στον Βαγγέλα… Μπερδεύεσαι… Ετσι; Δεν με βοήθησε κανείς. Ασ’ το τώρα.

   […]

   Αν.Κ.: Να σου πω… Με θεωρείς χαζή… Δεν ξέρω εγώ αν με βοήθησαν, πόσο με βοήθησαν και ποιοι με βοήθησαν;

   Αιμ.Κ.: Γιατί οι ψήφοι ήταν πάρα πολλοί.

   Αν.Κ.: Ναι.

   Αιμ.Κ.: Το να μιλήσω τώρα εγώ να πάρεις 100 ψήφους, 150 ή 200 δεν είναι κάτι… Κατάλαβες;

   Αν.Κ. Το ξέρω… Ούτε παιχνίδι κάνατε με τους οπαδούς ούτε τίποτα. Δώσατε γραμμή Α’ Αρβανιτόπουλος σφικτά και Β’ Παναγιωτόπουλο και Γιακουμάτο.

   Αιμ.Κ. Στον Πειραιά… Ο Γιακουμάτος εντάξει, είναι πολλά χρόνια φίλος, ρε συ…

   Αν.Κ. Εμένα δεν με είπατε ούτε σ’ έναν άνθρωπο.

   Αιμ.Κ. Κι ο Γιακουμάτος, που το είχα συζητήσει, μου είχε πει εγώ την Αννούλα θα τη βοηθήσω.

   Αν.Κ. Ναι, ναι… καλά.

   Αιμ.Κ. Εντάξει… Ετσι μου είπε ο άνθρωπος.

   Αν.Κ. Εντάξει στα λόγια, Αιμίλιέ μου… Λες και δεν ξέρεις…

   Αιμ.Κ. Εγώ δεν ξέρω τι κάνανε και στην ουσία αν μπορούσανε να κάνουνε, αλλά εγώ οι άνθρωποι οι οποίοι ήξερα εκεί πέρα μέσα ήταν τρεις, ο ένας ήταν ο Γιακουμάτος, ο άλλος ήταν ο Αρβανιτόπουλος και ο άλλος ήταν ο Καλογερόπουλος, εγώ άλλον άνθρωπο δεν ήξερα.

   Αν.Κ. Οπως ξέρεις, ο Καλογερόπουλος δεν βοήθησε.

   Αιμ.Κ. Εμένα μου είπε ότι βοήθησε πάρα πολύ.

   Αν.Κ. Στο Αιγάλεω βγήκα 14η… Ηταν η χειρότερή μου εμφάνιση.

   Αιμ.Κ. Ε.. εντάξει… Μπορεί να μη βοήθησε το Αιγάλεω… Μπορεί να βοήθησε η Γλυφάδα.

   […]

   Αν.Κ. Με τον Ιωαννίδη χάρηκε ο Βαγγέλης; Ή όχι; Αυτός είναι βλάκας;

   Αιμ.Κ. Εγώ δεν τον πάω…

   Αν.Κ. Βλάκας και αλήτης…

   Αιμ.Κ. Οχι… Εγώ πιστεύω ότι είναι πουλητάρι.
   ———————————–

   Να προσθέσουμε και τις συνομιλίες και τα ρουσφέτια του Αυγενάκη σε ποινικούς σε εκβιαστές σε εμπόρους ναρκωτικών και στους απαγωγείς του Παναγόπουλου.

   Τους παραπάνω διαλόγους να τους διαβάσουν καλά και οι υγιείς φίλαθλοι του Ολυμπιακού,για να καταλάβουν πόσο πρόβατα τους θεωρούν.

   Να τα βλέπουν και οι Νεοδημοκράτες για να καταλαβαίνουν τι σανό τους τάιζε και τους ταίζει η Νουδούλα τους….

   Πατρίς θρησκεία οικογένεια με το παρακράτος τους εμπόρους ναρκωτικών και τη διαπλοκή γίνεται ?

   Ας απαντήσουν στον εαυτό τους.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: