olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

«Άκου κακομαθημένο κολεγιοπαιδο και τροφαντέ κληρονόμε που τολμάς να μιλήσεις για…» @KostasVaxevanis @netakias

Posted by netakias.com στο Νοέμβριος 6, 2017

ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-KIRIAKOS-MITSOTAKIS-ΚΟΥΛΗΣ-KYRIAKOS-MHTSOTAKIS (22)Μέθοδοι εκτός δημοκρατίας
Προς τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ,

του Κώστα Βαξεβάνη

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το άγχος της επιβεβαίωσής σας. Με ενδιαφέρει, όμως, ότι χαμηλώνετε κάθε μέρα τον πήχη στην πολιτική. Ότι εγκαινιάζετε μέσα στο κοινοβούλιο μεθόδους που δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία

Κύριε Μητσοτάκη,

Αντιλαμβανόμαστε και οι δύο γιατί είστε επίτιμος πρόεδρος σε ένα κόμμα που σας επέλεξε για να είστε πρόεδρος. Δεν χρειάζονται εξηγήσεις μεταξύ μας. Πληρώνετε μια στρατιά από επικοινωνιολόγους για να καταλήξετε τελικά να αντιλαμβάνεστε ως πολιτική και επικοινωνία τις πιο θλιβερές εκφράσεις ενοχοποίησης των ανθρώπων που αντιπαθείτε ή μισείτε. Γιατί φοβάμαι ότι απλώς μισείτε ό,τι μπαίνει εμπόδιο στον δρόμο του κληρονομικού δικαιώματος στην εξουσία. Με λίγα λόγια, αντιλαμβάνομαι ότι έχετε να κάνετε με ένα βαθύ εσωτερικό χάσμα που δεν γεμίζει από παρακλήσεις για σεβασμό στην πολιτική αντιπαράθεση ή για σεβασμό γενικώς.

Δεν σας αδικώ. Συμβαίνει συχνά με τους ανθρώπους που τα βρίσκουν έτοιμα στη ζωή τους. Οταν η πραγματικότητα παύει να τους ευνοεί, τα βάζουν με την πραγματικότητα. Προσπαθούν να την ερμηνεύσουν αλλιώς, να τη μεταλλάξουν και στο τέλος καταλήγουν να πολεμούν με όσους την περιγράφουν, μέχρι να καταλήξουν να πολεμούν τον εαυτό τους.

Προερχόμαστε από διαφορετικούς κόσμους. Αυτό όμως δεν με εμπόδισε να συναναστρέφομαι τον κόσμο του πατέρα σας, να τον εκτιμώ και σίγουρα να τον σέβομαι. Με αποκαλέσατε για πολλοστή φορά συκοφάντη μέσα στο κοινοβούλιο. Δεν σεβαστήκατε το δικαίωμα μιας εφημερίδας, όποιας εφημερίδας, να τοποθετείται για όσα συμβαίνουν δημόσια. Να αποκαλύπτει, να κρίνει και να περιμένει απαντήσεις, όχι ύβρεις. Για μια ακόμη φορά δεν δώσατε απάντηση. Την πρώτη φορά, όταν μιλούσαμε για τα σπίτια του Βολταίρου και το πόθεν έσχες, προφασιστήκατε τον προσωπικό σας βίο αν και ξέρατε ότι είναι θέμα πολιτικής και διαφάνειας. Τώρα τι προφασιστήκατε; Οτι κάποιος σκοτεινός κύκλος έδωσε τις συνομιλίες στο Documento; Και καθαρίσατε με αυτό; Δεν υπάρχει το θέμα της συνομιλίας και των ρουσφετιών ενός βουλευτή σας και φίλου σας για έναν εγκληματία; Δεν σας τρομάζουν οι σχέσεις με εμπόρους ναρκωτικών; Τα εγκρίνετε; Δεν έχετε απορίες γι’ αυτά; Γιατί λοιπόν σας φταίει ο αγγελιοφόρος και είστε έτοιμος να τον δολοφονήσετε, δείχνοντας ταυτόχρονα το άγχος να διαπράξετε και δολοφονία της προσωπικότητάς μου;

Κύριε Μητσοτάκη, στο Documento εργάζονται σχεδόν 100 επαγγελματίες. Αλλοι παλιοί και άλλοι νεότεροι. Ολοι τους όμως δίνουν τη μάχη τους για να βγει η εφημερίδα, μια εφημερίδα όπως την αντιλαμβάνονται αυτοί και όχι εσείς. Δεν προέρχονται από πλούσιες οικογένειες, είναι βιοπαλαιστές και μαχητές της δημοσιογραφίας. Δεν σπούδασαν στο εξωτερικό με λεφτά του μπαμπά τους ούτε τους πλήρωσε κάποιος ακριβά μεταπτυχιακά και τίτλους. Δεν τους διόρισε κανένας σε τράπεζα επειδή είχαν ένα όνομα κληρονομιά. Το όνομά τους είναι αυτό με το οποίο υπογράφουν τα άρθρα τους και έχει φτιαχτεί με δουλειά, όχι με διαθήκη.

Με ποιο δικαίωμα μιλάτε έτσι γι’ αυτούς; Με ποιο δικαίωμα δεν σέβεστε τη δουλειά τους και τον θεσμικό τους ρόλο, τους χαρακτηρίζετε και τους απαξιώνετε με μοναδικό σκοπό να γλιτώσετε από αυτό που σας βαραίνει;

Κύριε Μητσοτάκη, δεν είστε πρόεδρος κόμματος ο οποίος στέκεται με ανοχή και στωικότητα απέναντι σε αυτό που αποτελεί την πολιτική πραγματικότητα, αλλά ένα κακομαθημένο παλιόπαιδο που δεν σέβεται. Δεν έχετε το ανάστημα ενός πολιτικού που απαντά στον Τύπο, αλλά εκφράζετε την απαίτηση του σκατόπαιδου που κυλιέται στα πατώματα θέλοντας να γίνει το δικό του. Εσείς κυλιέστε όμως στον βούρκο της αθλιότητας που είναι οικεία στους φασίστες και χουντικούς συνοδοιπόρους σας, της συκοφάντησης του αντιπάλου.

Γιατί, κύριε Μητσοτάκη, είστε ένας κοινός συκοφάντης και ψεύτης. Αποκαλείτε τους ανθρώπους του Documento αυριανιστές και Κουρήδες. Πόσο πιο εύκολο θα ήταν να απαντήσετε αναφερόμενος στο τι ψέμα γράψαμε;

Κύριε Μητσοτάκη, καταλαβαίνω το προσωπικό σας δράμα και την πολιτική σας ισοπέδωση. Γι’ αυτά όμως δεν φταίει ο Τύπος. Αντιμετωπίζετε την Ελλάδα και την πολιτική σαν οικόπεδό σας στο οποίο εισέβαλε κάποιος άλλος. Η προσέγγιση που κάνετε στα πολιτικά πράγματα δεν έχει καμιά πολιτική διορατικότητα και μεγαλοψυχία. Είναι στενά προσωπική. Υπαγορεύεται από προσωπικά χαρακτηριστικά και ελαττώματα, αλλά κυρίως από την προσωπική σας ανάγκη να αποδώσετε τίτλο και εξουσία στον εαυτό σας. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το άγχος της επιβεβαίωσής σας. Με ενδιαφέρει όμως ότι χαμηλώνετε κάθε μέρα τον πήχη στην πολιτική. Οτι εγκαινιάζετε μέσα στο κοινοβούλιο μεθόδους που δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία. Οτι στηρίζετε το κόμμα της ελληνικής Δεξιάς στα φαντάσματα που άφησε ο Εμφύλιος και τα ζόμπι που αποτελούν μέσα σας την πολιτική σας ανάγνωση.

Αυτός είναι ο λόγος που το Documento δεν σας αρέσει. Με την ευκαιρία να σας πω και από εδώ ότι δεν αγοραζόμαστε. Ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ. Πείτε στους χρηματοδότες σας ότι εμείς δεν χρειαζόμαστε χρηματοδότες. Εχουμε τον κόσμο και μας φτάνει. Βλέπετε δεν θέλουμε να γίνουμε πλούσιοι, θέλουμε απλώς να υπάρχουμε και να δημοσιογραφούμε με τον τρόπο που εμείς επιλέγουμε, κάνοντας ανθρώπους όπως εσείς να ανησυχούν. Δεν έχουμε δάνεια , δεν είμαστε «Κήρυκες Χανίων» και Δανείων όπως εσείς, δεν φεσώσαμε το ελληνικό δημόσιο με θαλασσοδάνεια ούτε είμαστε τζαμπατζήδες. Μέχρι τώρα καλά τα πάμε. Για εσάς ανησυχώ.

Με την ευκαιρία, να σας θυμίσω και μια φράση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την οποία είπε δημόσια. Αμφιβάλλω αν την ξέρετε, μια που τότε που την είπε ήσαστε ένα πριγκιπόπουλο της πολιτικής κληρονομικότητας που περίμενε τον χρόνο να το αποκαταστήσει. Είχε πει λοιπόν: «Ο Κώστας Βαξεβάνης είναι ένας δημοσιογράφος της αλήθειας. Είναι ο μόνος που είχε το θάρρος και τη δύναμη να αποκαλύψει ότι η ιστορία που με εμφάνιζε ως συνεργάτη των Γερμανών ήταν ένα σχέδιο της Στάζι. Του είμαι υποχρεωμένος». Είχα πει τότε στον πατέρα σας, κύριε Μητσοτάκη, ότι δεν μου έχει καμία υποχρέωση επειδή αν κατά την έρευνά μου είχα βρει το αντίθετο, θα έγραφα το αντίθετο. Φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεστε τη διαφορά σας από τον πατέρα σας. Και φυσικά από εμένα.

17 Σχόλια to “«Άκου κακομαθημένο κολεγιοπαιδο και τροφαντέ κληρονόμε που τολμάς να μιλήσεις για…» @KostasVaxevanis @netakias”

 1. Ο ΜΙΖΟΦΑΝΤΗΣ said

  Το θράσος της πολιτικής οικογένειας Μιζοτάκη, και ιδίως του Κούλη Μιζοτάκη, δεν έχει όρια.

  Όποια πέτρα παρανομίας, μίζας και λαμογιάς κι’ αν σηκώσεις την τελευταία πεντηκονταετία , θα βρεις από κάτω κάποιον από την τωρινή Νέα Μιζοκρατία και κυρίως, από την οικογένεια Μιζοτάκη, η οποία για πολλά χρόνια αγωνίζεται διακαώς, να θέσει κάποιο μέλος της επικεφαλής του ελληνικού κράτους, για να «σβήσει» σκάνδαλα και λαμογιές, μήπως και σώσει την τιμή και την υπόληψή της …
  Η Μαρέβα αγόρασε για «ψίχουλα» οικόπεδο στην Τήνο, σε όμορο κτήμα με τον Χριστοφοράκο της ΜΙΕΖΕΝΣ …
  Οικόπεδο αξίας 1.500.000 ευρώ αγοράστηκε για 62.486 ευρώ από την οικογένεια Μητσοτάκη. Η offshore εταιρεία που το πούλησε λέγεται Mistras Holding Limited με έδρα το φορολογικό παράδεισο του Αγίου Βικέντιου και ΑΦΜ 800300662.
  Σύμφωνα με την kontranews το διπλανό οικόπεδο, στην μαγευτική Τήνο, το αγόρασε ο Μιχ. Χριστοφοράκος της Siemens με 810.000 ευρώ. Το παραδιπλανό το πήρε ο Δενδρινός της Siemens με 810.000 και έχτισαν 3 τεράστιες βίλες.
  Υπενθυμίζεται ότι οι κύριοι Χρστοφοράκος και Δενδρινός ήταν οι διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens.
  Πρόκειται για offshore εταιρεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες τη εφημερίδας στήθηκε από τους διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens, προκειμένου να ξεπλένουν το μαύρο χρήμα από τις μίζες μέσω της αγοράς οικοπέδων – φιλέτων στα ελληνικά νησιά. Η εν λόγω παράκτια εταιρεία του Αγίου Βικεντίου που φαίνεται πώς λειτουργούσε ως πλυντήριο και αγόρασε μια έκταση φιλέτο στην Τήνο. Στη συνέχεια το ένα τρίτο της έκτασης μεταβιβάστηκε στο διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens ΕΛΛΑΣ τον γνωστό Μιχάλη Χριστοφοράκο, ο οποίος καταζητείται τώρα από την ελληνική Δικαιοσύνη, ενώ αγοραστής εμφανίζεται και το επίσης υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens, ο Δενδρινός και η σύζυγός του. Το τρίτο πρόσωπο που εμφανίζεται ως αγοραστής είναι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι δηλαδή η γυναίκα του Κυριάκου Μητσοτάκη! Το σκάνδαλο στη συναλλαγή δεν είναι ότι η σύζυγος ενός πολιτικού αγοράζει μαζί με τους διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens, μια έκταση φιλέτο και μάλιστα από μια σκοτεινή offshore εταιρεία. Αυτό που σοκάρει στην κυριολεξία είναι το τίμημα το οποίο ισχυρίζεται ότι κατέβαλε η Μαρέβα Μητσοτάκη. Ο Χριστοφοράκος φαίνεται από τα συμβόλαια ότι κατέβαλε 810.000 ευρώ για το ένα από τα τρία οικόπεδα. Το δεύτερο με τα ίδια χρήματα φαίνεται ότι το «αγόρασε» ο Δενδρινός της Siemens με τη γυναίκα του και κατέβαλλε πάλι 810.000 ευρώ, ενώ το τρίτο οικόπεδο, και τα τρία ίδιας ακριβώς έκτασης, το αγόρασε η Μαρέβα και έδωσε μόνο 62.485 ευρώ!
  Αγόρασε δηλαδή ένα ακίνητο που εκτιμάται ότι έχει αξία 1,5 εκατομμύρια ευρώ για πενταροδεκάρες, ή όσο κάνει ένα καλό αυτοκίνητο! Προφανώς κάποιος, ή κάποια αποφάσισαν να κάνουν κάποιο… δώρο στην οικογένεια Μητσοτάκη! Μόνο που αυτοί οι κάποιοι, αποδείχτηκε ότι είχαν κατακλέψει το ελληνικό δημόσιο και διακίνησαν μίζες δισεκατομμυρίων από τα μαύρα ταμεία της Siemens.

  Η άρνηση της συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη, Μαρέβας, να δώσει στη δημοσιότητα το «πόθεν έσχες» προκαλεί εύλογα ερωτηματικά και ταυτόχρονα τροφοδοτεί τα σενάρια ως προς το ακριβές μέγεθος των περιουσιακών στοιχείων της.

  Όταν μια έκταση, η οποία έχει εμπορική αξία αγοράζεται από μια εταιρεία – μαϊμού στην αξία ενός σαράβαλου αυτοκινήτου, τότε για ποια διαφάνεια μας μιλάνε και για ποιο εκσυγχρονισμό του κράτους!

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ηγείται πλέον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για την περίεργη αυτή συναλλαγή. Γιατί όταν οι πολιτικοί αρχίζουν να συναλλάσσονται με ύποπτες offshore και τις συμμορίες του Χριστοφοράκου, τότε γιατί ο ταλαίπωρος κοσμάκης να πληρώνει φόρους και να ελέγχεται αυστηρά για τη νομιμότητα των συναλλαγών τους.

  Μου αρέσει!

  • Ο ΠΟΛΙΤΗΣ said

   Τα δηλωμένα πόθεν έσχες της φαμίλιας Μητσοτάκη ξεχειλίζουν, από κτίρια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, μετοχές, τραπεζικές καταθέσεις, κτλ.

   Αναμένουμε τη στοιχειώδη παρρησία από πλευράς του κ Μητσοτάκη, ώστε να δημοσιοποιήσει το αδήλωτο πόθεν έσχες της συζύγου και τις εταιρικές της σχέσεις με υπόλογους οφσοριάρχες και να δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις στον ελληνικό λαό.

   Η δήλωση «πόθεν έσχες» δεν είναι ένα προσωπικό θέμα ή ένα θέμα προσωπικών δεδομένων, όπως θέλει να το εμφανίζει ο κ. Μητσοτάκης.

   Είναι μια απαίτηση διαφάνειας, όπως ορίζει ο νόμος και το Σύνταγμα.

   Μου αρέσει!

 2. Μέτων said

  Έλεος, ο κομμουνιστής Μπαξεβάνης κάνει μαθήματα αστικοδημοκρατίας.
  Να μας απαντήσῃ ο σταλινικός αρουραίος πως πληρώνει τους εκατό υπαλλήλους του, διότι τα έσοδα από την πώληση 11.000 φύλλων της αντεθνικής φυλλάδας δεν επαρκούν.Προφανώς τους ταῒζει με πατεσπάνι και ένα τρακοσάρι για δωδεκάωρη εργασία.

  Πως πλούτησες αλητοκομμούνι και το παίζεις επιχειρηματίας;

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Ο ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ said

   Έλεος, ο μιζαρπάκτης Μιζοτάκης κάνει μαθήματα διαφάνειας και αληθείας !!!.
   Να μας απαντήσει ο αχρείος επίγονος πως πληρώθηκε το ακίνητο του Βολταίρου στο Παρίσι, τα όμορα οικόπεδα με τον Μιζοφοράκο της ΜΙΕΖΕΝΣ, κτλ.διότι τα έσοδα από την δανεισμένη κωλο-φυλλάδα Κήρυκας δεν επαρκούν.
   Προφανώς τον ταΐζει με παντεσπάνι, η δομημένη νταβατζηδοκρατία σύμμαχος της Ντοροφαυλοκρατίας …

   Πως κατάφερες δρακουλόπαιδο και το παίζεις αρχηγός της Νέας Μιζοκρατίας ;

   Μου αρέσει!

  • Βραβειο βλακειας said

   Πω πω επιχειρηματα. Μετων εισαι λιγο πιο χαζος απο κουραδα νεροβουβαλου. Κερδισες αξια το βραβειο

   Μου αρέσει!

  • Captain Black said

   Μέτωνα,
   κατέβα απο την εξέδρα !

   Μου αρέσει!

  • Τούβλο! said

   Καλώς την πλυστρα των τρωκτικων!
   Όπου πρεζεμπορας, όπου πλαστογραφος, όπου μιζαδορος από κοντά και η πλυστρα του ο ΕΜετων να ζορίζεται να τον ξεπλύνει!
   Δεν έχει καταιγίδα ρε, οι ροχαλες είναι!

   Μου αρέσει!

   • Τουβλοποιηον Ο Ψημενος said

    Αψητο Τουβλο σε τσουζι ε; Για πες ομως ο Βακς Βανυ ποτε θα πει κατι για τους σκελετους που εχει κρυμμενους;

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Τουβλοποιηον Ο Ψημενος

    Ρε συ Διογένη αφού δεν το έχεις πάνε να παίξεις με τα παιδάκια της γειτονίας σου.

    Να έλεγες και τίποτα πάει στο διάλο

    Μου αρέσει!

   • Τουβλοποιηον Ο Ψημενος said

    Αυτοανητη εσυ εισαι με το νικ Τουβλο; Αν η απαντηση ειναι, τοτε i rest my case!

    Μου αρέσει!

   • Τουβλοποιηον Ο Ψημενος said

    @ αν η απαντηση ειναι ναι.

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Αυτονόητα said Νοέμβριος 6, 2017 στις 6:46 μμ
    Τουβλοποιηον Ο Ψημενος
    Ρε συ αφού δεν το έχεις πάνε να παίξεις με τα παιδάκια της γειτονίας σου.
    Να έλεγες και τίποτα πάει στο διάλο..

    Ενώ εσύ μες στην Ακαδημία των γνώσεων είσαι πανάθεμά σε, στο φουλ και κάργα.
    Να μάθω πώς το «καργάρεις» κι ας αποθάνω.
    Πες μου μία ώρα να είμαι κι εγώ εκεί όπου θα πάψεις να παίζεις τον μαλάκα.
    Κάνε τον πούστη.
    Τον ερμηνεύεις καλύτερα.

    Κουραδοκόφτη.
    Ψεύτη και καραμπουζουκλή.
    Αυτονόητα λοιπόν λέγεσαι Μαίρη, Περικλή.

    ….πάνε να παίξεις με τα παιδάκια της γειτονίας σου….
    Πρότεινε ο αρχιπάπαρδος, η λούγκρα με λοφίο.
    Ψεύτη.
    Γιαλατζί μαλάκα, ορίτζιναλ πούστη.

    Μου αρέσει!

 3. Ο ΠΡΩΗΝ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΟΣ said

  Νικολόπουλος Vs Μητσοτάκη (… Μπορεί όμως για βολεμένους και λουφαδόρους να μιλάτε εσείς κ. Μητσοτάκη, που σας διόρισε στην ΕΤΕ ο Σημίτης μέσω Καρατζά και που εσείς έχετε διορίσει χιλιάδες; Εσείς, ο… «αρχιλουφαδόρος» , που εκτός από «νταραβεριτζής» στην Εθνική, ποτέ δεν υπήρξατε εργαζόμενος ή υφιστάμενος και που είναι ζήτημα αν έχετε κολλήσει μερικές εκατοντάδες ένσημα;…)

  ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝ (ΕΑΜ Β.ΥΔΡΟΧΟΟΣ )
  (… Ο Κυριάκος από τότε που υπάρχει, ζει και «προοδεύει» ως ο γιος του πατέρα του. Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως «αριστούχος» το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου …Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να «μετρηθεί» έστω και μία φορά απέναντι στους «κοινούς» Έλληνες …Ο βλάξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο…)

  Οι Νεο-Δημοκράτες έχουν εμπεδώσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από εκφραστής νεοφιλελεύθερων ιδεοληψιών και αντικοινωνικών ιδεών, είναι και παντελώς άσχετος και ανίκανος.

  Δεν θα συμπορευθούμε εκ νέου, με τούς εφιάλτες της πολιτικής ζωής, τούς ανίκανους τους μιζαρπάχτες και τα λαμόγια…

  Μου αρέσει!

 4. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ said

  Aπο παρθενογέννηση ο μπακς μπάνυ το νούμερο 1 φερέφωνο των συριζανελλ !!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Ο Ηνίοχος said

  Για κάποιο λόγο,
  (για πολλούς εμφανή και άλλους αόρατο)

  ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο πρόβλημα στην παράταξη, ένα πρόβλημα που δεν έχει καταφέρει όπως νόμιζε να λύσει με τον δράκο «Τσίπρα» και με το να φύγει η αριστερή κυβέρνηση, αλλά ούτε και με την προτροπή του προς εκείνους που σέβονται και παραμένουν πιστοί στην ιδρυτική της διακύρηξη, με πρόσχημα δήθεν τον σεβασμό και την ενότητα που ο ίδιος με την συμπεριφορά του εξακολουθεί να αγνοεί και συγχρόνως να τους διχάζει.

  Μου αρέσει!

 6. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 7. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Ευ ΝΟΥΣ ή φακ νιούς;
  Είδα κάπου γελοιογραφία (δεν έχει σημασία πού) με τον κούλη. Την πείραξα, την έκανα ανέκδοτο και σας την λέω.
  Πήγε λέει ο κυριάκος στο γιατρό παραπονούμενος ότι έχει κάποιο, ιατρικής φύσεως, πρόβλημα.
  Ο γιατρός του γράφει συνταγή να λαμβάνει χάπια ονόματι «Τσιπροσίν».
  Ο Κυριάκος απαντά του γιατρού: –» Αυτά δυστυχώς δεν μπορώ να τα καταπιώ».

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: