ΤΑ TOP 40 ΨΕΜΜΑΤΑ Γεωργιαδη ! Η ΝΔ από μεγάλη παράταξη έγινε μεσημεριανό κουτσομπολιό

ΕΡΕΥΝΑ netakias.com

Εχει κανει επάγγελμα την συγγνώμη κατά το που είναι τα στιγμαία συμφέροντα του (σε επόμενο TOP 30)

adonis-kiriakos-800x533

Σε κάθε πολιτισμένο κρατος θα ήταν σπίτι του. Εδώ είναι πρώτος καλεσμένος στα αυτοαποκαλούμενα «ενημερωτικά» πανελ

.

Νο.1«Πλαστογράφησα τον Πρωθυπουργό»>

52 σκέψεις σχετικά με το “ΤΑ TOP 40 ΨΕΜΜΑΤΑ Γεωργιαδη ! Η ΝΔ από μεγάλη παράταξη έγινε μεσημεριανό κουτσομπολιό”

  1. Άδωνις Γεωργιάδης: «ΠΑΣΟΚ & ΝΔ είναι κλέφτες και ψεύτες»

   Ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν ειρωνευόταν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αποκαλούσε λαϊκιστή, βαθύπλουτο γόνο του πολίτικου συστήματος.

   Μου αρέσει!

   1. Ο γνωστός ακροδεξιός τηλεπρεζάκιας , ο πολιτικός κωλοτούμπας που έβριζε τον Καραμανλή, τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη και τώρα τους γλύφει από το πρωί μέχρι το βράδυ, αυτό το απόλυτο υποπροϊόν της πολιτικής ζωής, νομίζει πως θα ξεφύγει από την κριτική …

    Ο άνθρωπος που δεν διστάζει να ζητήσει συγγνώμη από όσους εξύβριζέ στο παρελθόν, προκειμένου να τύχει της εύνοιας τους και να ανελιχθεί ως φίδι που ξέρει να αλλάζει το πετσί του, σε ανώτερα αξιώματα.

    («Γένος ουδέν εξωλέστερον των κολάκων….μιαρόν το φύλον»).
    Δεν υπάρχει πιο ευτελισμένο είδος ανθρώπου από το γένος των Κολάκων… (ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ)

    «Το Αδωνομπούμπουκο είναι ένα αχαρακτήριστο ακροδεξιό υποκείμενο»

    Μου αρέσει!

  1. Καρφώνει Αυγενάκη για παραπλάνηση το Βήμα – Ζητάει συγγνώμη από Σπίρτζη και Παππά

   Συγγνώμη για παλαιότερα δημοσιεύματα τα οποία ενέπλεκαν τον Χρήστο Σπίρτζη σε υποθέσεις ρουσφετιών στο πολιτικό γραφείο του ζητά σήμερα ο «Βηματοδότης».

   Η γνωστή στήλη του Βήματος η οποία παραδέχεται ότι παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως πραγματικά, συκοφαντώντας ουσιαστικά τον υπουργό Υποδομών, είχε βασίσει το «ρεπορτάζ» της σε ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή, ο Λευτέρης Αυγενάκης. Το ίδιο δε είχε πράξει και ο Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα».

   Ακριβώς πριν δυο χρόνια, τον Νοέμβριο του 2015 συγκεκριμένα, οι ναυαρχίδες του συγκροτήματος ΔΟΛ με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα αποκάλυπταν δήθεν όργιο ρουσφετιών από τα γειτονικά πολιτικά γραφεία του Νίκου Παππά και του Χρήστου Σπίρτζη. Τα δήθεν στοιχεία είχε φέρει στη δημοσιότητα μέσω ερώτησής στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κατήγγελλε ότι δύο υπουργοί έχουν στήσει σε κοινό πολιτικό γραφείο που διατηρούν «φάμπρικα εξυπηρέτησης ρουσφετιών επ’ αμοιβή»!

   Το «λαβράκι» του Αυγενάκη φάνηκε τελικά πως δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ψέμα το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τη ΝΔ και τα φιλικά προς αυτήν μέσα, για να κάνουν αντιπολίτευση. Την ίδια ΝΔ και τον ίδιο Αυγενάκη που δήθεν μάχονται για την αλήθεια και την πάταξη του φαινομένου των ψευδών ειδήσεων, αλλά όταν πρόκειται για την ταμπακιέρα σιωπούν. Όπως ακριβώς πράττουν και με τις συνομιλίες του Αυγενάκη με εμπλεκόμενους σε υποθέσεις εκβιασμών, ναρκωτικών, λαθρεμπορίου χρυσού κ.ά. τις οποίες αποκάλυψε η εφημερίδα Documento.

   Ιδού η συγγνώμη του «Βήματος»

   «Σχετικά με τα όσα δημοσιεύθηκαν για τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη στις 15, 17, 18 και 22 Νοεμβρίου 2015 στη στήλη «Βηματοδότης» της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» με θέμα τον τρόπο λειτουργίας των πολιτικών γραφείων των υπουργών κυρίων Σπίρτζη και Παππά και στις 17 Νοεμβρίου 2015 στη στήλη «ΣΤΙΓΜΑ» του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», με αφορμή κατάθεση συναφούς ερώτησης στη Βουλή από βουλευτή της αντιπολίτευσης, σε σχέση με τις συνθήκες λειτουργίας του πολιτικού γραφείου του, διευκρινίζουμε ότι τα πολιτικά γραφεία των κυρίων Σπίρτζη και Παππά που συστεγάζονταν σε όμορα διαμερίσματα επί της Λ. Συγγρού με αριθ.12, λειτουργούσαν με τη συνήθη μορφή και δράση που έχουν τα πολιτικά γραφεία και δεν είχαν καμία άλλη ασυνήθιστη δραστηριότητα.

   Όσα σχετικώς γράφτηκαν βασίστηκαν σε πληροφορίες, οι οποίες, όπως εκ των υστέρων προέκυψε, ήταν λανθασμένες, όπερ προκύπτει από το διορθωτικό δημοσίευμα της 7ηςΔεκεμβρίου 2015 στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αλλά και από τη δημοσίευση, όπως απαιτεί ο νόμος, στο φύλλο της 1ης Μαρτίου 2016 σχετικής εξώδικου δηλώσεως του Υπουργού κ. Νίκου Παππά.

   Σε κάθε περίπτωση, δηλώνουμε ότι δεν είχαμε την πρόθεση να βλάψουμε την τιμή και υπόληψη του κ. Σπίρτζη και εκφράζουμε σε αυτόν τη λύπη μας για τη δημοσίευση των μη ορθών αυτών πληροφοριών».

   Μετά την παραπάνω εξέλιξη, ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε:

   «Όταν αυτή η εφημερίδα έγραφε για τα fake news που παράγει η Νέα Δημοκρατία και τα πιστά της ΜΜΕ, έσπευδαν οι πληρωμένοι και κατευθυνόμενοι κονδυλοφόροι να μας κατηγορήσουν για διαστροφή της αλήθειας.

   Τώρα έρχονται οι ίδιοι και ομολογούν – διότι δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς – ότι παρουσίασαν ψεύδη και κατασκευασμένα γεγονότα ως αληθή!

   Ακριβώς πριν δυο χρόνια, τον Νοέμβριο του ´15 οι ναυαρχίδες του διαβόητου «Συγκροτήματος», το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα «αποκάλυπταν» όργιο ρουσφετιών από τα γειτονικά πολιτικά γραφεία του Νίκου Παππά και του Χρήστου Σπίρτζη. Από κοντά ακολούθησαν με αναπαραγωγή των «αποκαλυπτικών» ρεπορτάζ σύσσωμα τα δουλικά προς την ΝΔ μέσα ενημέρωσης. Τηλεοράσεις, εφημερίδες, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες. Το μέγα σκάνδαλο!

   Και έρχονται τώρα οι αυτουργοί και ομολογούν ότι όσα έγραψαν ήσαν ψεύδη και προϊόν παραπληροφόρησης. Από ποιόν παρακαλώ; Διότι τον «δίνουν»! Από τον εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντα κ. Αυγενάκη! Ναι, από τον Αυγενάκη, του οποίου τις παράνομες δραστηριότητες αποκάλυψε το Documento. Από το πρωτοπαλίκαρο του Κυριάκου.

   Τι έχει να σχολιάσει τώρα η ΝΔ και ο αρχηγός της που κόπτονται για την αλήθεια; Τέτοιο στριπ τιζ στην βιομηχανία των fake news και των υπεργολάβων της δεν έχει ξαναγίνει».

   Μου αρέσει!

  2. Ακριβώς πριν δυο χρόνια, τον Νοέμβριο του 2015 συγκεκριμένα, οι ναυαρχίδες του συγκροτήματος ΔΟΛ με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα αποκάλυπταν δήθεν όργιο ρουσφετιών από τα γειτονικά πολιτικά γραφεία του Νίκου Παππά και του Χρήστου Σπίρτζη. Τα δήθεν στοιχεία είχε φέρει στη δημοσιότητα μέσω ερώτησής στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κατήγγελλε ότι δύο υπουργοί έχουν στήσει σε κοινό πολιτικό γραφείο που διατηρούν «φάμπρικα εξυπηρέτησης ρουσφετιών επ’ αμοιβή»!

   Το «λαβράκι» του Αυγενάκη φάνηκε τελικά πως δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ψέμα το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τη ΝΔ και τα φιλικά προς αυτήν μέσα, για να κάνουν αντιπολίτευση. Την ίδια ΝΔ και τον ίδιο Αυγενάκη που δήθεν μάχονται για την αλήθεια και την πάταξη του φαινομένου των ψευδών ειδήσεων, αλλά όταν πρόκειται για την ταμπακιέρα σιωπούν. Όπως ακριβώς πράττουν και με τις συνομιλίες του Αυγενάκη με εμπλεκόμενους σε υποθέσεις εκβιασμών, ναρκωτικών, λαθρεμπορίου χρυσού κ.ά. τις οποίες αποκάλυψε η εφημερίδα Documento.

   Ιδού η συγγνώμη του «Βήματος»
   ————————-

   Φάμπρικα παραγωγής λάσπης και προπαγάνδας η Νουδούλα του Κούλη Μιζοτάκη.

   Θα ζήλευε και ο Γκαίμπελ με τους άξιους συνεχιστές του.

   Και όλα αυτά για τι χάσανε την εξουσία στη ΝΔ του Κούλη Μιζοτάκη,την εξουσία,τη μάσα τα βολέματα και τη λεηλασία.

   Σκοπός τους ένας και μοναδικός,να ξεγελάσουν ξανά τον Ελληνικό λαό και να του κλέψουν την ψήφο και να αρπάξουν την εξουσία….

   Τους έλειψε η μάσα και φοβούνται για αυτά που έρχονται,τα σκάνδαλα τους κτλ.

   Μου αρέσει!

 1. Δεν τους έχει μείνει τίποτα άλλο στη Νουδούλα του Κούλη Μιζοτάκη παρά μόνο το ψέμα,η προπαγάνδα τα fake news και η συκοφαντία.

  Όσα πρόβατα καταφέρουν και ξεγελάσουν.

  Άλλωστε τι να πει η ΝΔ του Κούλη Μιζοτάκη ?

  Κυβέρνησαν διαχρονικά την Ελλάδα διαχρονικά μαζί με το αδερφό τους ΠΑΣΟΚ,λεηλάτησαν και χρεοκόπησαν την Ελλάδα.

  Η Ελλάδα της διαπλοκής είναι δικός τους δημιούργημα,η Ελλάδα της αναξιοκρατίας,τους ρουσφετιού,της γραφειοκρατίας,των ημετέρων,των φίλων και συγγενών,των διορισμών με μέσον,η Ελλάδα καμία ευκαιρία στα παιδιά της παρά μόνο στα λαμόγια,η χρεοκοπημένη Ελλάδα.

  Δημιούργημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν τον τόπο πενήντα χρόνια.

  Το μόνο που έχει απομείνει στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι το ψέμα,η προπαγάνδα,τα fake news και η συκοφαντία.

  Με ένα και μόνο σκοπό,να ξανά ξεγελάσουν τον Ελληνικό λαό,να αρπάξουν την εξουσία και να συνεχίσουν τη λεηλασία και τη μάσα.

  Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται στη συμμορία Νουδούλα και το κλεφτοπασόκ,τελειώσανε οι νεροκουβαλητές τους και θα το ξανά καταλάβουν όποτε χρειαστεί….

  Μου αρέσει!

  1. Και μια ερώτηση άσχετη με το θέμα. Θα ήθελα μια βοήθεια. Γνωρίζει μήπως κάποια φίλη αν μένεις έγκυος από πρωκτικό; Ο φίλος μου με πιέζει το τελευταίο διάστημα να μου τον σφυρίξει από πίσω και θα ήθελα να πάρω τα μέτρα μου.
   Ευχαριστώ

   Μου αρέσει!

   1. Αχ κύριε Proktologos πρώτη φορά έχω σχέση με αγόρι και δεν καταλαβαίνω τι είναι όλα αυτά που μου λέτε και εσείς και εκείνος. Να τα καταπίνω, θέλω να σου γυαλίσω το γκρόβερ και άλλα….Πραγματικά μπερδεύτηκα. Μου φαίνεται θα ξαναγυρίσω στα κορίτσια.

    Μου αρέσει!

   2. Aυτονόητα said
    Ιουλίου 30, 2018 στις 8:57 μμ
    ——–

    Οι κλοπές ψευδώνυμων από τα Νουδουλικά συνεχίζονται.

    Κλεφταράδες σαν τον Κούλη Μιζοτάκη σας

    Αυτή είναι η ΝΔ

    Μου αρέσει!

 2. Σανό που τρώνε οι Νουδούλοι και τα χάπατα από τον Κούλη Μιζοτάκη πάντως…..

  Κάθε φορά που ο Κούλης Μιζοτάκης είναι στριμωγμένος πετάει μια παπαριά για τα Εξάρχεια…

  Τα Εξάρχεια χρεοκόπησαν την Ελλάδα ρε βλήμα Κούλη ?

  Τα Εξάρχεια παίρνανε θαλασσοδάνεια ή το κόμμα σου και οι καναλάρχες-νταβατζήδες και οι η ημέτεροι σου ?

  Είχαν τα Εξάρχεια Κήρυκα Χανίων με ΜΗ εξυπηρετούμενα δάνεια ?

  Μήπως ο Χριστοφοράκος στα Εξάρχεια έδινε τις μίζες και τα δωράκια με τα τηλεφωνικά κέντρα ή σε σένα Κούλη ?

  Την μάθαμε πια τη Νουδούλα του Κούλη Μιζοτάκη,όποτε δεν της βγαίνει το αφήγημα για την οικονομία,το ρίχνει στην ανομία,τα Εξάρχεια και την ασφάλεια.

  Και εντάξει ο Κούλης Μιζοτάκης κάνει τη δουλειά του,τα χάπατα που τον πιστεύουν ακόμα να ξυπνήσουν ?

  Μου αρέσει!

  1. Και επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποφυλακιστηκαν ολοι οι μιζαδόροι…Τηρήσατε τις δεσμεύσεις σας για κάθαρση, μπράβο!…Για να μη σχολιάσω την 8ετή κάθειρξη με….ΑΝΑΣΤΟΛΗ….στον Μαντέλη!!! Λές και υπάρχει περίπτωση να ξαναβγεί υπουργός για να το ξανακάνει! Το παλιό μεταμφιεσμένο ΠΑΣΟΚ με μανδύα αριστερού έδειξε αλληλεγγύη στα συντρόφια με το μακρύ χέρι…

   Μου αρέσει!

 3. http://www.documentonews.gr/article/adwnhs-gkempels-ena-methodeymeno-propagandistiko-psema-photos-video

  Κατάντια η Νουδούλα

  Θα μας διασκεδάζει για πολλά χρόνια ο κλόουν Αντιπρόεδρος της Νουδούλας ο άθλιος Άδωνις Γεωργιάδης,προσωπική επιλογή του Κούλη Μιζοτάκη που χαιρετάει πλαστικές κούκλες σε βιτρίνες και μιλάει στον Υμηττό με εξωγήινους….

  Να ναι καλά τους ευχαριστούμε για τη δωρεάν διασκέδαση.

  Μου αρέσει!

 4. εδω που…κινδυνευει το..κωλαρακι τους…

  αμεσως μετρα……

  τα βιβλια που…διδασκουν στα παιδια…

  ε….τι τους ενδιαφερει?

  παιδαγωγοι..λενε…..και αυτοχαιρονται…

  δεν καταλαβαν ακομα οτι η κοινωνια τους περιφρονει πλεον…

  εχουν μεινει στα…παλια τα χρονια…..αυνανιζομενοι…..

  Μου αρέσει!

  1. Έλα… σαχλαμάρες… αν έπεφτε από το στύλο και άνοιγε το κεφάλι του σαν καρπούζι να δω τι θα έγραφες. Αυτό ήταν της άμεσης ευθύνης τους. Τα βιβλία δεν είναι ευθύνη των καθηγητών και μόνο υπομνήματα μπορούν να στέλνουν. Τα παλιά τα χρόνια υπήρχε οικογένεια. Σήμερα τα παιδιά τα μεγαλώνουν οι δρόμοι και το σχολείο είναι το πάρκινγκ των γονέων. Η κοινωνία που τους περιφρονει καλά θα κάνει να κοιταχτει στον καθρέπτη.

   Μου αρέσει!

   1. μαλιστα κε καθηγητα μου!

    τον αναγκασατε να το κανει!

    8…φορες….επρεπε και σαν διδασκαλοι που…διδασκετε ιστορια..λεωωωω….

    και σαν Ελληνες,….

    αν…εισαστε λεωωω…..

    να σηκωνατε ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ!

    λογους βαζατε….αοριστα σε…τι???

    αλλωστε…

    την αλλη ημερα οι μαθητες ολοι

    κρατουσαν….ελληνικη σημαια

    διδασκοντας Εσας!

    και η..κουτοπονηρη δικαιολογια που ακουσα απο..πτωχο..πνευμα κουτοπονηρο της κυριας…στη καμερα…

    νεο το σχολειο (4 χρονια ..κυρα μου δεν ειναι νεο!)

    κατασκευαστικο λαθος….που ελειπε ο..ιστος!

    και το ανακαλυψες…οταν …..ο μαθητης ανεβηκε στο στυλο

    ενω επρεπε ως παιδαγωγος

    να ειχες οκτω φορες …ανεβει ΕΣΥ!

    δεν απορω για τις γεννιες που βγαλατε…αδιαφορες κι ηττοπαθεις..

    φαινεται ομως οτι νεο αιμα…γεννιεται

    που θα φτυσει τη σκατογεννια μας καταμουτρα μια ημερα!

    και το ευχομαι σε αυτα τα παιδια εκει..

    και να ειναι Ολα καλα!

    να διδασκουν τους..καθηγητες…..οι μαθητες!

    Μου αρέσει!

   2. Για την δικαιοδοσία των καθηγητών βέβαια επί του περιεχομένου των βιβλίων και την ευθύνη τους να μην σπάσει το «καρπούζι» …κουβέντα !
    Συγχαρητήρια και στον μαθητή που ως μέλος του 15μελούς αντί να θέσει το ζήτημα της σημαίας ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να το παίξει κομμάντο . Φαντάζομαι στα αιτήματα της παραδοσιακής κατάληψης το αίτημα για σημαία θα ήταν δεύτερο μετά τις τετράγωνες τυρόπιτες .
    Παρεμπιπτόντως,δεν γνωρίζω σε ποιο σχολείο πήγες αλλά αν δεις τους καθηγητές σου δώσε τους τα θερμά μου συγχαρητήρια !
    Τι επίπεδο κατανόησης κειμένου ! Τι στιβαρά επιχειρήματα ! Τι δομή ! Τι άψογη χρήση κανόνων γραφής και σημείων στίξης !
    Φαίνεται ότι υπήρχαν και τότεΣ αυνανιζόμενοι καθηγητές .

    Μου αρέσει!

   3. Νίκος

    τα στιγματα σε πειραξαν…μορφωμενο???

    για τη ταμπακιερα …κουβεντα ομως!

    παιδαγωγοι…αυγνανιστες…

    αυνανισατε το μελλον της ελλαδας ….

    παιδαγωγησατε νεους ..κοτες…

    επειδη δεν τα διδαξατε τι σημαινει πατριδα….

    τι σημαινει σημαια…

    να μπερδευουν..την 28η με την 25η Μαρτιου…

    τοσο καλοι…καθηγητες!

    κλαιτε ομως …για τις μειωσεις της κονομας…

    απαξιωση του δημοσιου σχολειου..

    ωστε να κανετε κρυφα φροντιστηρια στους μαθητες σας….

    χιλιαδες ελληνοπουλα παιδαγωγησατε να το βαλουν στα ποδια….στο εξωτερικο!

    αχρηστοι φανηκατε….

    πολλα παιρνετε αυτους τους καιρους

    για τη δουλεια και το αποτελεσμα της που κανετε…

    22..ωρες την εβδομαδα…..

    αντι 48 που δουλευουν ολοι…

    πολλα παιρνετε!

    και οχι δουλεια…αλλα …χομπιστικη απασχοληση..

    αφου δεν ελεγχει κανενας το εργο σας…

    βλεπουμε ομως τα αποτελεσματα του….

    δηθεν..μορφωμενο…

    αφου μαθατε …τα στιγματα ..

    καλυτερα απο εμας που…αγωνιζομαστε ολο το χρονο νυχτα μερα

    για να μας φορολογουν και να σας χρυσοπληρωνουν….

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s