olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Συνάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου με τον Νικολά Σαρκοζί

Posted by netakias.com στο Οκτώβριος 23, 2017

Συνάντηση και πρόγευμα εργασίας με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί είχε σήμερα (23/10/2017) το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, συζητήθηκαν οι αναγκαίες αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να γίνει η Ευρώπη πιο ισχυρή και συνεκτική.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Σαρκοζί διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πως, όταν στην αρχή της ελληνικής κρίσης είχε τεθεί θέμα Grexit, ο ίδιος ήταν σαφώς αντίθετος, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε διάλυση της Ευρώπης.

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/831213/synantisi-toy-prokopi-paylopoyloy-me-ton-nikola-sarkozi-pics#ixzz4wJqLTTp9

6 Σχόλια to “Συνάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου με τον Νικολά Σαρκοζί”

 1. EΛΛΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ said

  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη διάσκεψη του Plan B, 21-22 Oκτωβρίου 2017

  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μεταβαίνει σήμερα στη Λισαβόνα όπου θα πραγματοποιηθεί η 5η Διάσκεψη του Plan B στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2017. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2015 η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Ζαν-Λυκ Μελανσόν, μαζί με άλλες προσωπικότητες (Όσκαρ Λαφοντέν, Στέφανο Φασίνα), ως απάντηση στο πραξικόπημα κατά του ελληνικού δημοψηφίσματος. Θα είναι η τελευταία από σειρά διεθνών δράσεών της, πριν τη […]
  Πλεύση Ελευθερίας
  21/10/2017
  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μεταβαίνει σήμερα στη Λισαβόνα όπου θα πραγματοποιηθεί η 5η Διάσκεψη του Plan B στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2017. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2015 η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Ζαν-Λυκ Μελανσόν, μαζί με άλλες προσωπικότητες (Όσκαρ Λαφοντέν, Στέφανο Φασίνα), ως απάντηση στο πραξικόπημα κατά του ελληνικού δημοψηφίσματος.
  Θα είναι η τελευταία από σειρά διεθνών δράσεών της, πριν τη Συνάντηση Εργασίας της Πλεύσης Ελευθερίας, στην Αθήνα το ερχόμενο τριήμερο (27-28-29 Οκτωβρίου 2017).
  Το ανοιχτό κάλεσμα στη Διάσκεψη του Plan B που υπογράφεται από την Ζωή Κωνσταντοπούλου και πολιτικές προσωπικότητες της Ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής είναι κάλεσμα “για την διεκδίκηση της αποκατάστασης της δημοκρατίας για τους λαούς της Ευρώπης και για την ανάληψη πρωτοβουλίας για δημοκρατική συνεργασία και αλληλεγγύη ως μόνη πραγματική εναλλακτική στο δημοκρατικό και κοινωνικό έλλειμμα που επέβαλε η Συνθήκη της Λισαβόνας πριν από δέκα χρόνια.”
  H πολιτική ανυπακοή και η στήριξη πλάνου για τον ελληνικό λαό έχει τεθεί στην προμετωπίδα της πρωτοβουλίας μετά από εισήγηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
  Στο κάλεσμα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: “Η πολιτική ανυπακοή στην επιβολή μόνιμης λιτότητας αποτελεί μέρος του αγώνα για μια μεγάλη κοινωνική κινητοποίηση και δημοκρατική αντίσταση. Από τον Ιούλιο 2015, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ και η Ελληνική Κυβέρνηση επιβάλλουν στον ελληνικό λαό ακριβώς τα ίδια μέτρα που απέρριψε με το Δημοψήφισμα και συνεχίζουν να υποβάλλουν τη χώρα και το λαό σ’ ένα χρέος που έχει αποδειχθεί παράνομο, αθέμιτο, απεχθές και μη βιώσιμο από την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Το πραξικόπημα ενάντια στον ελληνικό λαό είναι πραξικόπημα κατά της δημοκρατίας στην Ευρώπη, εναντίον του οποίου οφείλουμε να αντιδράσουμε, να αντισταθούμε και να απαντήσουμε με ένα στιβαρό πολιτικό σχέδιο και πράγματι, μετά από αυτό το πραξικόπημα δημιουργήθηκε η πρωτοβουλία του Plan Β για την προστασία των λαών της Ευρώπης, την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ευρώπη και την εξασφάλιση ευημερίας και ισότητας για τις ευρωπαϊκές κοινωνίες.“
  https://www.plefsieleftherias.gr/%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%84%ce%bf/
  Πάρε την Ευθύνη: Συνάντηση εργασίας Πλεύσης Ελευθερίας και Κινημάτων
  Με σύνθημα «Πάρε την Ευθύνη» η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Πλεύση Ελευθερίας και τα συνδεδεμένα κινήματα σε καλούν σε ένα διαφορετικό πολιτικό-κοινωνικό γεγονός: Τη Συνάντηση Εργασίας της Πλεύσης Ελευθερίας και των Κινημάτων στις 27, 28 και 29 Οκτώβρη 2017, στην Αθήνα (Πειραιώς 117, Academy) Τις εργασίες θα ξεκινήσει ο Ζαν Λυκ Μελανσόν το απόγευμα της Παρασκευής στις 6.00 μ.μ. Ο Ζαν Λυκ Μελανσόν, που είναι ο τιμώμενος […]
  Πλεύση Ελευθερίας

  22/10/2017
  Με σύνθημα «Πάρε την Ευθύνη» η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Πλεύση Ελευθερίας και τα συνδεδεμένα κινήματα σε καλούν σε ένα διαφορετικό πολιτικό-κοινωνικό γεγονός:
  Τη Συνάντηση Εργασίας της Πλεύσης Ελευθερίας και των Κινημάτων στις 27, 28 και 29 Οκτώβρη 2017, στην Αθήνα (Πειραιώς 117, Academy)
  Τις εργασίες θα ξεκινήσει ο Ζαν Λυκ Μελανσόν το απόγευμα της Παρασκευής στις 6.00 μ.μ.
  Ο Ζαν Λυκ Μελανσόν, που είναι ο τιμώμενος προσκεκλημένος της Συνάντησης, θα έρθει στην Αθήνα συνοδευόμενος από πολλά μέλη και βουλευτές της Ανυπότακτης Γαλλίας.
  Το ιδιαίτερο video – πρόσκληση μας, δίνει το έναυσμα για να αφήσουμε όλοι το αποτύπωμά μας, στη μεγάλη προσπάθεια για την ελευθερία.
  Με την ευθύνη που κουβαλάνε οι πράξεις μας.
  Πλήρες πρόγραμμα του τριημέρου καθώς και όλοι οι καλεσμένοι της συνάντησης των ελεύθερων πολιτών, θα δημοσιοποιηθούν την Τετάρτη 25/10/2017.
  ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
  Σε περιμένουμε
  Τόπος: Πειραιώς 117, Academy
  Χρόνος: 27-28-29 Οκτώβρη 2017
  Έναρξη: Παρασκευή 27/10 στις 6μμ.
  Συνάντηση εργασίας Πλεύσης Ελευθερίας και Κινημάτων

  https://www.plefsieleftherias.gr/%cf%80%ce%ac%cf%81%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%8d%ce%bd%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%bb/
  https://www.plefsieleftherias.gr/category/nea/

  Μου αρέσει!

 2. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  Ιδου η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ματαπολιτευση ΣΑΣ

  Ιδου η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ δημοκρατια ΣΑΣ.

  Ζητω η μεταπολιτευση ΣΑΣ !!

  Ζητω η δημοκρατια της ΜΑΣΑΣ !!

  Εδω, ΟΜΟΛΟΓΙΑ του πρωην ΕΟΝιτη και νυν κομουνστη μικη θεοδορακη, για να ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ «δημοκρατη» Κ. Καραμανλη.

  Η μεταπολιτευση ΣΑΣ η δημοκρατια ΣΑΣ ειχε κι εχει ΧΟΡΗΓΟ τις ΗΠΑ !!

  Μίκης Θεοδωράκης Σπίθα Rex 17.01.2011

  Μου αρέσει!

 3. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  Πακη, πως παει η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ του Ελληνικου Εθνους;;

  Πακης & μεταναστες – ερωτας μεγαλος.

  Οδευει, ο εποικισμος της Ελλαδος απο τα μιασματα του ισλαμ, οπως ειχες υπολογισει;;

  Μηπως πρεπει να γινουν πιο εντατικες εργασιες για να φερουμε ακομη περισσοτερους, απο δαυτους τι λες;;

  Μου αρέσει!

 4. ΔΙΑΔΩΣΤΕ! said

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. SELLAS...HELLAS...ΕΛΛΑΣ=ΦΩΣ-ΕΛΗΝΙΣΜΟΣ said

  ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: