olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ο τραπεζίτης, η ερωμένη και τα λεφτά του ραγιά

Posted by olympiada στο Οκτώβριος 12, 2017

Μπορεί στην Ελλάδα η τράπεζα να χρεοκόπησε το κράτος και την κοινωνία, τραπεζίτης όμως χρεοκοπημένος δεν υπάρχει. Έτσι και ο πρόεδρος μεγάλης συστημικής τράπεζας αποδεικνύει από τι πάστα είναι φτιαγμένη αυτή η κάστα που λειτουργεί στην Ελλάδα υπεράνω νόμων. Αφού χώρισε τη γυναίκα του και έκλεισε το σπίτι του, δικαίωμα του άλλωστε εδώ έκλεισαν ολόκληρο έθνις, φρόντισε να τακτοποιήσει την ερωμένη κάνοντας της δώρο ένα πολυτελές λευκό Range Rover. Μην αναρωτιέστε ποιος πληρώνει. Λεφτά υπάρχουν. Τα δικά μας.

2 Σχόλια to “Ο τραπεζίτης, η ερωμένη και τα λεφτά του ραγιά”

 1. Κλαιο-πατρα said

  Λατσης , ταμβακακης;

  Μου αρέσει!

 2. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ said

  Λύσσαξαν και πάλι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της διαπλοκής, τα ληστρικά τραπεζικά συμφέροντα και τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια ενάντια στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, αξιοποιώντας για άλλη μια φορά ως άθλιο φερέφωνο τον φερόμενο ως Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να δυσφημίζει πρώτα απ’ όλα και κυρίως τον δημοκρατικό και έντιμο συμβολαιογραφικό κόσμο της Αθήνας και του Πειραιά και να έρχεται σε αντίθεση με την μεγάλη πλειοψηφία των τοπικών Συμβολαιογραφικών Συλλόγων.
  Οι άθλιοι συκοφάντες παρασιωπούν ένοχα και συνένοχα τις πολλές δεκάδες ακυρώσεις και αυτήν την Τετάρτη πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, μικρών ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων στέγης επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων, προφανώς γιατί θα ήθελαν να αρπαγούν από τα διάφορα κυκλώματα με τα ημέτερα κοράκια.
  Οι άθλιοι συκοφάντες αναφέρονται σε ορισμένες ανακριβείς και στημένες περιπτώσεις πλειστηριασμών, των οποίων οι επισπεύδοντες και οι συμβολαιογράφοι, που θα έκαναν τον πλειστηριασμό, δεν εμφανίστηκαν καν στο Ειρηνοδικείο και απλώς ενέγραψαν υποθέσεις-αέρα στα πινάκια μόνο και μόνο για λόγους εντυπώσεων και για να κάνουν εκ των υστέρων προπαγάνδα.
  Οι συκοφάντες του κινήματος, καθώς και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι που κάνουν προτάσεις-παγίδες για να διευκολύνουν την ηλεκτρονική καταλήστευση, αποδεικνύονται για άλλη μια φορά προπαγανδιστές συμφερόντων με στόχο να περάσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και το τσουνάμι της αρπαγής των σπιτιών και των λαϊκών περιουσιών.
  Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν και οι ίδιοι γρήγορα θα κάτσουν στο σκαμνί και θα λογοδοτήσουν για τα άνομα και βάρβαρα έργα τους.

  Ολόκληρη η παραπλανητική και συκοφαντική ανακοίνωση του Προέδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς έχει ως εξής:
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Σ.Ε.Σ.Σ.Ε. ΓΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
  Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 ματαιώθηκαν μετά από δράση των συλλογικοτήτων
  α) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο υπό ιταλική σημαία ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000€ στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.
  β) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτήριο γραφείων, καθώς και για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στο Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000€, από τα οποία 9.000.000€ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.
  γ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στο Δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000€.
  δ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643€.
  Με τιμή
  Ο Πρόεδρος
  Γεώργιος Ρούσκας
  Δηλώσεις στελεχών του κινήματος
  Στελέχη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών τόνιζαν ότι κανένας, ούτε επισπεύδων ούτε συμβολαιογράφος, δεν πάτησε το πόδι του στο Ειρηνοδικείο για να ζητήσει να διεξαχθούν οι ως άνω πλειστηριασμοί, πράγμα που μπορεί να βεβαιώσουν και οι αστυνομικές Αρχές, οι οποίες έδιναν το παρόν στα Ειρηνοδικεία.
  Προφανώς οι ως άνω πλειστηριασμοί, έλεγαν τα ίδια στελέχη, εγράφησαν, αν εγράφησαν, στα σχετικά πινάκια με μόνο σκοπό να μη γίνουν και να χρησιμοποιηθούν εκ των υστέρων για λυσσασμένη προπαγάνδα σε βάρος του κινήματος.
  Την ίδια ώρα οι συκοφάντες και τα παπαγαλάκια τους δεν λένε τίποτα για το γεγονός, το οποίο κατήγγειλε δημοσίως ο Παν. Λαφαζάνης, ότι οι πλειστηριασμοί ολιγοπωλούνται περιέργως από έναν κύκλο δημοσιογράφων, αφού μόνο δύο συμβολαιογράφοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, είχα ιδιοποιηθεί να εκτελέσουν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών περίπου 20 πλειστηριασμούς!
  Η χούντα της ΕΡΤ και οι εξωνυμένοι δημοσιογράφοι της διαπλοκής
  Φίλοι και φίλες της Iskra κατάγγελλαν στην ιστοσελίδα μας την κατάμαυρη χούντα της ΕΡΤ, η οποία, ενώ δεν φιλοξενεί τίποτα από τις δηλώσεις στελεχών και τα πεπραγμένα του κινήματος στα Ειρηνοδικεία, στο μεσημεριανό, τουλάχιστον, δελτίο της Πέμπτης (12/10) συκοφαντούσε χωρίς ντροπή και έβριζε χυδαία το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, πως δήθεν καλύπτει «μεγαλοαπατεώνες»!
  Το ίδιο έπρατταν και ορισμένοι εξωνυμένοι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να μιλάνε οι άθλιοι για συνεργασία του κινήματος με μεγαλόσχημους που υποτίθεται θέλουν να γλιτώσουν την μεγάλη περιουσία τους. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, έλεγαν τα στελέχη του κινήματος, τα οποία τόνιζαν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν χωρίς την πρέπουσα απάντηση και τις πρέπουσες ενέργειες τους εξωνυμένους συκοφάντες. Ας περιμένουν.
  ΥΓ: Στο βρώμικο παιχνίδι της λάσπης κατά του κινήματος μετέχουν χωρίς αιδώ και ορισμένοι δημοσιογράφοι του «Κόκκινου». Αφού πούλησαν τις ιδέες τους, ξεπουλάνε την Ελλάδα, θέλουν τώρα να ξεπουλήσουν και τα σπίτια του κόσμου. Μπράβο τους!

  http://www.iskra.gr/%ce%bb%cf%8d%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%86%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82/

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: