olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Έμμονες ΚΟΜΜΑΤΟΣΤΡΟΦΕΣ

Posted by olympiada στο Οκτώβριος 11, 2017

Κώστα Δημ. Χρονόπουλου

(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

Έχουν άραγε αντιληφθεί – ή διδαχθεί οι σύντροφοι – τι σημαίνει και που οδηγεί η μονότροπη πορεία κατεύθυνσης; Στην ….αφετηρία , εξαιτίας της υποχρεωτικής κυκλικής πορείας  η οποία αναπόφευκτα διαγράφεται. Γιατί άλλο πράγμα να κινούνται /ανήκουν σε κάποιο – «Αριστερό» – χώρο (όπως άλλοι, σε άλλους χώρους) και διαφορετικό να αυθυποβάλλονται, να κατευθύνουν όλες τους τις ενέργειες, πράξεις, συμπεριφορές, λέξεις, προσφύματα- προθήματα, ενθήματα, επιθήματα -προσανατολισμούς  κ.ο.κ. αποκλειστικά χρησιμοποιώντας «αριστερό πρόσημο», και «Αριστερό πλαίσιο».

Είναι τέτοια η σύνδεση – περί αγκίστρωσης πρόκειται – που υποχρεώνει τον σημερινό «Αριστερό» ώστε  ακόμη και οι βιολογικές, οργανικές ανάγκες/λειτουργίες του, να μην νοούνται αν δεν φέρουν ….»Αριστερό» πρόσημο ή πρόσφυμα(;).

Έτσι (για να περιοριστώ στο άνω μισό και να μην προχωρήσω σε χαμηλότερες περιοχές του σώματος, εκκρίσεις και απεκκρίσεις) ακούμε για …. «Αριστερές ματιές», «Αριστερά ακούσματα», «Αριστερές ψηλαφίσεις», «Αριστερά ηθικά πλεονεκτήματα» ή- και – «Αριστερή ιδεοληψία» (Σ.Σ Το τελευταίο δεν δηλώνεται , τεκμαίρεται).

Το τιμόνι οφείλει να στρίβει μόνιμα, μονόπλευρα, μονότροπα, έμμονα (επ)αριστερά, θαρρείς και έχει μπλοκάρει.

Αυτό – πέραν του προφανούς λάθους – ενέχει και κινδύνους …στασιμότητας, αποτελμάτωσης, επειδή, τελικά, διαγράφεται, απλώς και νομοτελειακώς, ένας κύκλος 360 ο.

Ξαναγυρίζουν στην αφετηρία. Κάτι που τους εμφανίζει ως … αυτοαναιρούμενους όταν ομιλούν αυτάρεσκα περί «προόδου Αριστερής «, η οποία – νομίζουν πως – τους διαφοροποιεί από τους … «Αναχρονιστές», οπισθοδρομικούς , αρτηριοσκληρωτικούς , ιδεολογικούς αντιπάλους τους.

Αλλά δεν (συν) ταυτίζονται η πρόοδος και η οπισθοδρόμηση. ‘Οταν γυρίζεις – λόγω κυκλικής κίνησης- στο σημείο από όπου ξεκίνησες, τι είδους πρόοδο επιτυγχάνεις /διαγράφεις;

Φιλική σύσταση:

Να καταβάλλουν προσπάθεια απαγκίστρωσης, απεγκλωβισμού από την «Αριστερή πανάκεια» (Σ.Σ Εξάλλου δεν δικαιώθηκε ιστορικά ) και να δουν τα πράγματα με καθαρή, ρεαλιστική ματιά.

Αυτό θα εξυπηρετήσει τόσο τους ίδιους, όσο -κυρίως- την ταλαίπωρη Πατρίδα. Καθαρές ματιές, νηφαλιότητα, ενότητα, αγάπη προς την χώρα χρειάζονται και όχι οι διάφοροι κομματικοί προσανατολισμοί, οι «ταμπέλες», και οι ιδεοληψίες.

ΥΓ Η Ελλάδα μας πληρώνει – διαχρονικά – τον ΚΟΜΜΑΤΟΑΛΛΟΙΘΩΡΙΣΜΟ των ζαβών (διανοητικά και ηθικά ιδεοληπτικών) ιδιοτελών ΚΟΜΜΑΤΟΑΝΘΡΩΠΩΝ που αλληλοσπαράσσονται, για τα συμφέροντα τους, αδιαφορώντας για τα κακά που προξενούν.

Το Κ.Σ (=Κομματικό Σύστημα) α σ ε λ γ ε ί  αναίσχυντα και κατ’ εξακολούθηση στο σώμα της.(Το κάθε κόμμα με τις δικές του ιδιαιτερότητες, διαστροφές). Οι ΚΟΜΜΑΤΟΒΙΤΣΙΟΖΟΙ ικανοποιούνται χρησιμοποιώντας τρόπους και πρακτικές μη φυσιολογικές).

Ακόμη και τώρα, μετά από πολυετείς βιασμούς – λογικής και ηθικής κυρίως – την  φτωχοποίηση , την «εκτέλεση» της, συνεχίζουν να ικανοποιούνται, ως βδελυροί νεκρόφιλοι!…

Ένα Σχόλιο to “Έμμονες ΚΟΜΜΑΤΟΣΤΡΟΦΕΣ”

 1. Ευριπίδης Μπίλλης said

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ, ΤΣΙΠΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΠΑΡΣΩΝ. ΖΟΥΡΑΡΙ (ΤΟΥ ΜΗ «ΑΝ. ΕΛΛΗΝΑ», ”ΈΑΜΙΚΟΥ”, ΤΩΝ ΡΑΧΟΥΛΩΝ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ «ΑΠΕΧΟΝΤΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ.

  • Ήθελαν να αυτοαποκαλούνται (και όσοι ίδιοι από τους ανωτέρω) “pride”. Δικαίωμα τους. Όμως δεν τους αρκούσε.

  • Προσπαθούσαν και προσπαθούν με ντιρεκτίβες της ΕΕ που εφαρμόζουν όλοι οι ανωτέρω κατοχικοί, να μεταστρέψουν όλην την Ελληνική κοινωνία σε “pride”. Με «παρουσιάσεις» στα σχολεία, παρελάσεις με επικεφαλής τον σκουλαρικοφόρο “νεαρό” δήμαρχο Θεσσαλονίκης κτλ. Και πάλιν δεν τους αρκούσε.

  • Μετέτρεψαν, με τους ανωτέρω “αντιρατσιστές” κατοχικούς πολιτικούς, το σύμφωνο συμβίωσης σε “γάμο”. Διαστρεβλώνοντας, αλλοτριώνοντας και μεταλλάσσοντας στα “γούστα” τους την ιερή έννοια του γάμου. Και πάλιν δεν τους αρκούσε.

  • Δεν ήθελαν όμως παρά το “pride” (που πολλοί από τους ανωτέρω, δικαίωμα τους, έφεραν το σήμα του στη βουλή) να αποκαλούνται ομοφυλόφιλοι με “pride”.

  • Έτσι τώρα θέλουν, με τη βοήθεια των ανωτέρω κατοχικών, να καταργήσουν τα φύλα και να μετατρέψουν όλους τους Έλληνες σε “pride”. Στοχεύοντας εναντίον των Ελληνόπουλων.

  • ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ “ΑΝΤΙΡΑΣΤΙΤΣΙΚΑ”, ΜΠΟΥΛΙΚΑ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ, «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ» ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: