olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Τα Ίμια είναι Ελλάδα λένε ΗΠΑ – Ρωσία

Posted by olympiada στο Οκτώβριος 7, 2017

4 Σχόλια to “Τα Ίμια είναι Ελλάδα λένε ΗΠΑ – Ρωσία”

 1. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  …..τοτε…

  ευχαριστησα την Αμερικη!

  ευχαριστω τωρα την….Ρωσια….!

  το ξερουμε πλεον…τρεις…επανω στον πλανητη!

  Τα Ιμια ομως ειναι…γκριζα…ακομα!

  Μου αρέσει!

  • Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

   ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΡΩΣΙΑΣ :

   Δεν έχω να είπω τίποτε άλλο από τα κατωτέρω : Ελλάς , Ρωσία , Ορθοδοξία , Συμμαχία . Τώρα που ο μεγάλος ηγέτης της Ρωσίας την επανέφερε στους κόλπους του Ελληνοχριστιανικού πνεύματος , μπορεί η ανθρωπότης να ελπίζει .

   Χρόνια πολλά και καλά Νταβάριτζ Βλαδίμηρε.

   Δημοσιεύθηκε στις 4-11-2013 από τον Φ.Π. στην παρούσα.

   Μου αρέσει!

 2. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  να τους ριξουμε στον καιαδα!

  κοιτα..πεισμα να…ζουν οι γονεις μας!

  πως θα…δινει στο εξωτερικο

  25.000 συνταξεις παρανομες…αν ζουν οι δικοι μας τοοοοσο?

  Μου αρέσει!

 3. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΙΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΔΙΟΥ :

  Στις 31-1-1996 η τότε ελληνική {;} κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπέστειλε εσκεμμένως , συνειδητώς και κατόπιν έξωθεν προγραμματισμού την Ελληνική σημαία από τις νησίδες Ιμια, παρά το γεγονός ότι οι νησίδες αυτές αναφέρονται ονομαστικώς στην παράδοση από την Ιταλία της Δωδεκανήσσου στην Ελλάδα , δυνάμει της Συνθήκης των Παρισίων του 1947. Εδέχθησαν δηλαδή οι τότε κυβερνώντες την Ελλάδα μεταβολή του μέχρι τότε ισχύοντος επισήμου καθεστώτος της Ελληνικής επικράτειας στις εν λόγω νησίδες ως ακαθόριστης επικράτειας . {Disputed Territories}. Το άρθρο 96 του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα προβλέπει και ορίζει γι’ αυτές τις περιπτώσεις τα εξής :

  α} Τιμωρείται με την ποινή του θανάτου διοικητής ή κυβερνήτης ο οποίος σε ναυμαχία υποστέλλει τη σημαία χωρίς να εξαντλήσει όλα τα μέσα της άμυνας .
  β} Αξιωματικός που τάχθηκε με οποιονδήποτε τρόπο υπέρ μιάς τέτοιας απόφασης .
  γ} Οποιος ενώ βρίσκεται σε πολεμικό πλοίο κατά τη μάχη δίνει εντολή για παράδοση ή υποστολή της σημαίας , ή για παύση του πυρός , χωρίς τη διαταγή του κυβερνήτη.

  Επίσης το άρθρο 27 , παράγραφος 2, του Συντάγματος της Ελλάδας ορίζει τα κατωτέρω :

  Χωρίς νόμο που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών , δεν είναι δεκτή στην Ελληνική επικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη , ούτε μπορεί να διαμένει σε αυτή ή να περάσει μέσα από αυτή.

  Δηλαδή συμφώνως με το Σύνταγμα της Ελλάδας ήταν αντισυνταγματική και παράνομη η απόβαση του τουρκικού αγήματος στις Ελληνικές νησίδες «Ιμια – Υμια». Παρ’ όλα αυτά όμως η τότε Ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δεν εξεδίωξε τους εισβολείς , αλλά δέχθηκε την αλλαγή του καθεστώτος του Ελληνικού Εδάφους δυνάμει της Συνθήκης Ειρήνης των Παρισίων του 1947, ως αμφισβητούμενου, το οποίο τελικώς παρέδωσε στην Τουρκία . Υπάρχει τουρκική Νότα την οποίαν δυστυχώς απεδέχθη το Ελληνικό {;} ΥΠΕΞ ότι η Ελλάδα παρεβίασε τα χωρικά ύδατα των τουρκικών νησίδων «Ικιτζέ – Καρντάκ» {Ιμια}, την ίδια ημέρα που ο Αμερικανός πρωθυπουργός και ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου δήλωσε ότι τα Ιμια είναι Ελληνικά , χωρίς το Ελληνκό {ΥΠΕΞ} να απορρίψει τη σχετική νότα ως απαράδεκτη . Προκαλώ λοιπόν τον τέως και τον νυν πρωθυπουργό {δι’ αντιπροσώπου} της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου και τον πριγκηποβαφτισμένο Κ. Σημίτη και την παρέα τους να επισκεφθούν τα Ιμια επισήμως αφού αυτά είναι Ελληνικά !…
  Οι διαπράξαντες αυτή την Εσχάτη Προδοσία σε βάρος της Ελλάδας είναι οι εξής : Κ. Σημίτης πρωθυπουργός , Θ, Πάγκαλος ΥΠΕΞ, Γ. Παπανδρέου ΥΦΥΠΕΞ και πρίγκηπας διάδοχος του θρόνου του ΠΑΣΟΚ και Γερ. Αρσένης ΥΠΕΘΑ , που δήλωσε ότι το ελικόπτερο έπεσε διότι οι χειριστές του έπαθαν το σύνδρομο «Βέρτικο». Διευκρινίζω ότι βέρτικο είναι σπάνιο αλλά πιθανό σε καταδιωκτικά Α/Φ, ποτέ σε ελικόπτερα . Τέλος ένοχος είναι και ο Α/ΓΕΕΘΑ – Αρχιστράτηγος Χρήστος Λυμπέρης , που από τη μεγάλη προσήλωσή του στο ΠΑΣΟΚ έγινε άμεσος συνεργός στην Εσχάτη αυτή Προδοσία . Κι’ αυτό διότι έπρεπε να εφαρμόσει το προβλεπόμενο γι’ αυτές τις περιπτώσεις επιτελικό σχέδιο που ορκίσθηκε να πράξει , και που δεν είχε καμιά υποχρέωση να ζητήσει την άδεια από τους προδότες και απόλεμους κουραμπιέδες Σημίτη και Πάγκαλο, για να υπερασπίσει την Ελληνική επικράτεια και την τιμή της Ελλάδας .

  Διευκρινίζω ότι για τέτοιες περιπτώσεις εντός της ελληνικής επικρατείας δεν χρειάζεται σχετική πολιτική άδεια , αλλά ακαριαία αντίδραση . Αλίμονο γιατί αν ήταν έτσι μέχρι να συνέλθει το υπουργικό συμβούλιο να λάβει απόφαση κ.λ.π., οι εισβολείς θα έχουν ολοκληρώσει τον σκοπό τους . Δυστυχώς για τον Πασόκο Α/ΓΕΕΘΑ ελέω Α. Παπανδρέου που όταν όλο το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε τον στρατηγό Βορβολάκο ως Α/ΓΕΕΘΑ , ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣΟΚ με χρήματα του Ιδρύματος Ροκφέλερ {100 εκατομμύρια USD } Ανδρέας Παπανδρέου , απεφάσισε και είπε : «Καλώς , γράφε Λυμπέρης». Δηλαδή κατήργησε δικτατορικώς και παρανόμως το θεσμικό όργανο ΚΥΣΕΑ. Και όπως ήταν επόμενο τα μέλη της συμμορίας του ΠΑΣΟΚ , υπήκουσαν στην εντολή του αρχηγού τους .

  Ομολογία επ’αυτού του ναυάρχου Χρήστου Λυμπέρη Α/ΓΕΕΘΑ κατά τον κρίσιμο χρόνο της προδοσίας των Ιμίων στο βιβλίο του με τίτλο : «ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ». {Σελίς 368}. Ούτω Θα πεθάνει κι’ αυτός με τον ρύπο του προδότη .

  Κι’ αυτό γιατί εκτός από την άρνησή του να αντιμετωπίσει ακαριαίως τους εισβολείς , όπως προβλέπεται από τα Επιτελικά Σχέδια, ελέγχεται και ως προς το γεγονός ότι άφησε αφύλακτη τη μία νησίδα των Ιμίων {Δυτική} «σκοπίμως» και κατόπιν σχεδίου, όπως δήλωσεν ο τότε Τούρκος ΥΠΕΞ ώστε να υπάρξει διέξοδος από την κρίση. Επίσης αφαίρεσε το δικαίωμα από την ΑΣΔΕΝ η οποία ήταν εντεταλμένη γι’ αυτό , η οποία είχε τη σχετική πείρα και είχε πραγματοποιήσει σειρά ασκήσεων γι’ αυτές τις περιπτώσεις . Αντ’ αυτής έστειλε μια ασήμαναντη δύναμη απείρων Ο.Υ.Κ. με ελαφρύ οπλισμό, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της Ελλάδας εντός των συνόρων της. {Αιγιαλίτιδα Ζώνη}. Ο αντιστράστρατηγος κ. «Δημήτριος Σπυρίδων» διοικητής τότε της ΑΣΔΕΝ, έπρεπε ήδη να έχει κληθεί να καταθέσει σχετικώς στους αρμόδιους εισαγγελείς .

  Εδώ οφείλω να ζητήσω δημοσίως συγνώμη από τον φίλο μου αντιστράτηγο ε.α. των Δυνάμεων Καταδρομών κ. Φίλιππο Καραμπάτση που διαφωνήσαμε κατά τη σχετική ανάλυση του συμβάντος , γιατί εγώ δεν γνώριζα τότε όλο το παρασκήνιο και τάχθηκα υπέρ του ναυάρχου Χρήστου Λυμπέρη , ενώ ο αντιστράτηγος με ανεκάλεσε στην τάξη λέγοντάς μου ότι ο Λυμπέρης είχε χρυσή ευκαιρία να ηρωποιηθεί και να προασπίσει την τιμή και την επικράτεια της Ελλάδας , αλλά δεν το έπραξε γιατί ήταν βαμένος ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ . Και είχε δίκηο . Συγνώμην στρατηγέ .

  Δηλαδή η υπόθεση «Ιμια» ήταν μια στημένη θεατρική παράσταση, για να δικαιολογήσουν την παράδοσή τους στην Τουρκία , κατόπιν σχεδίου με τον τότε Πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον, τον οποίον ευχαρίστησαν στην Ελληνική Βουλή για τη συμβολή του στην αλλαγή του «Status Quo» των Ιμίων και την παράδοσή τους στην Τουρκία. Η ευχαριστία όμως στον Κλίντον ήταν γιατί κράτησε το λόγο του, ότι δεν έπρεπε να υπάρξουν αυτόπτες μάρτυρες αυτής της Εσχάτης Προδοσίας που διέπραξαν οι τότε Ελληνες {;} κυβερνώντες . Πράγματι πρώτα έφυγεν από τα ανατολικά Ιμια η ελληνική ομάδα και κατόπιν η νικήτρια τουρκική από τα δυτικά, που παρεχωρήθησαν κατόπιν συμφωνίας {Κλίντον – Σημίτη – Τσιλέρ} στην Τουρκία , από την τότε πολιτικοστρατιωτική ηγεσία της Ελλάδας . Αυτό αποδεικνύεται εκτός των άλλων και από τον ίσο αριθμό καταδρομέων Ελλήνων και Τούρκων στις δύο νησίδες . Δηλαδή αυτή δική σας η άλλη δική μας . Αγημα δώδεκα ανδρών εκάστη. Επίσης και από την αφαίρεση της δικαιοδοσίας της ΑΣΔΕΝ , η οποία ήταν {και είναι} υπεύθυνη για την προστασία όλων των νήσων, νησίδων και βραχονησίδων του Αιγαίου , από τον προδότη Αρχιστράτηγο του ΠΑΣΟΚ «Χρήστο Λυμπέρη».

  Η προδοσία ολοκληρώθηκε και με την αδιαφορία της Δικαιοσύνης , {Στρατιωτικής και πολιτικής} που απαξίωσε να απαγγείλει κατηγορία για εσχάτη προδοσία σ’ αυτούς τους στυγνούς προδότες. Το ίδιο είχαν πράξει και το 1974 και ο ελληνικός λαός δεν γνωρίζει σήμερα αυτούς που παρέδωσαν την Κύπρο στον Ετζεβίτ και δολοφόνησαν χιλιάδες Ελληνες με έπαθλο από τον Ελληνοκτόνο «Χ. Κίσιντζερ» την Κουτάλα της εξουσίας .

  Ιδού Ελληνα το νυν αποτέλεσμα της προδοσίας της διαπλεκόμενης συμπεριφοράς της ηγεσίας του Α.Π. Τα ίδια πράττει και σήμερα πάλι , με συνεργό το Κ.Κ.Ε. {η συμμορία κοντοχωριανών εκ Λέσβου}. Ως είναι γνωστό οι κομμουνιστές επιδιώκουν συστηματικώς τον διαμελισμό της Ελλάδας . Αλλωστε όλοι οι Νεοδημοκράτες ψήφισαν Κ.Κ.Ε. στις πρώτες παράνομες εκλογές μετά τη μεταπολίτευση με πρόεδρο της Δημοκρατίας τον νεκροθάφτη της Κύπρου αρχηγό των Παράνομων πραξικοματιών «Ιωαννιδικό» στρατηγό τεσσάρων αστέρων Φ. Γκιζίκη. {Σύμφωνα με το διάτρητο παράνομο και πραξικοπηματικό βούλευμα του εν ολομελεία Συμβουλίου Εφετών, οίτινες διορίσθησαν εφέτες «δηλαδή παράνομο» σύμφωνα με το σκεπτικό τους } από αυτούς που εν συνεχεία έκριναν ως παράνομους πραξικοπηματίες τις εντολές των οποίων δουλικώς και με υπερβάλοντα ζήλο υπηρετούσαν, και και τους κατεδίκασαν σε θάνατο }.

  Δηλαδή ο Δωσίλογος συνεργάτης του Μαξ Μέρτεν , ο προδότης των Συμφωνιών Ζυρίχης – Λονδίνου , και ο συνεργάτης των Κίσιντζερ και Ετζεβίτ , αυτοανακηρύχθηκε διττώς ως Κ.Κ.Ε : «Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας = Κωνσταντίνος Καραμανλής Εθνάρχης» .

  Κατόπιν όμως οι Τούρκοι κομάντος που απεβιβάσθησαν στην Δυτική νησίδα των Ιμίων, άρχισαν τις αποκαλύψεις περί των γεγονότων. Ομως ο καλός θεός που προγραμμάτισε αυτή τη στυγνή παράδοση των Ιμίων στην Τουρκία , ονόματι «Μπιλ Κλίντον» τους τιμώρησε. Δηλαδή στις {15 Φεβρουαρίου 1996 } έπεσε λόγω … βλάβης το ελικόπτερο που μετέφερε εννέα από τους εν λόγω δώδεκα Τούρκους καταδρομείς με αποτέλεσμα άπαντες να φονευθούν. Εν συνεχεία άλλοι δύο έπεσαν θύματα σκοπίμων τροχαίων ατυχημάτων σε διαφορετικό τόπο και χρόνο . Ο δε αρχηγός τους «Ζεκί Σεν» πεπειραμένος και σκληροτράχηλος κομάντο, μαχαιρώθηκε θανασίμως από τρείς δεκαεπτάχρονους ενώ βάδιζεν αμέριμνος στην Κωνσταντινούπολη . Σημειώνω ότι οι δολοφόνοι του δεν πήγε ούτε στο δικαστήριο. Ούτω τέρμα οι αυτόπτες μάρτυρες της προδοσίας .

  Δηλαδή ο προδότης Κ. Σημίτης και η συμμορία του ΠΑΣΟΚ , ευχαρίστησαν τον Κλίντον για το νόμο της «Σικελικής Ομερτά» που υποχρέωσε τους Τούρκους να εφαρμόσουν, με την εξόντωση των εν λόγω αυτοπτών μαρτύρων.

  Τελικώς για την Εσχάτη αυτή Προδοσία καθώς και για την εν ψυχρώ δολοφονία των τριών Ελλήνων αξιωματικών, ουδείς μέχρι σήμερα πολιτικός ή στρατιωτικός έχει λογοδοτήσει . Μας εμφάνισαν την πτώση του ελικοπτέρου της φρεγάτας «Ναυαρίνο» ως ατύχημα , αλλά σήμερα γνωρίζουν και τα βρέφη ότι αυτό έπεσε από τα πυρά των Τούρκων καταδρομέων που απεβιβάσθησαν στα σκοπίμως αφύλακτα Δυτικά Ιμια από τον «Αρχιστράτηγο Χρήστο Λυμπέρη» με εντολή της συμμορίας του ΠΑΣΟΚ. Τι έπραξε γι’ αυτό τόσον η πολιτική όσο και η στρατιωτική Δικαιοσύνη ;

  Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» στις {6-3-2012} από τον Φ.Π.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: