olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Δημήτρης Καμμένος «Δεν συναινώ με τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας»

Posted by netakias.com στο Οκτώβριος 6, 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ο Δημήτρης Καμμένος – εκφράζοντας και τις θέσεις του κόμματός του – με δήλωσή του που δημοσιεύει αποκλειστικά το real.gr, παίρνει σαφείς αποστάσεις από τους σχεδιασμούς του Μαξίμου, ξεκαθαρίζοντας πως «αυτή τη στιγμή η αλλαγή του Συντάγματος που αφορά τη σχέση Πολιτείας και Εκκλησίας δεν έχει να προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό».

«Οποιαδήποτε προσπάθεια διαχωρισμού ισοδυναμεί με υποβάθμιση του ρόλου της Εκκλησίας και απόπειρα αποκοπής της χώρας από τη θρησκευτική ταυτότητα, τα ήθη και τα έθιμά της» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δηλώνοντας μάλιστα την αντίθεσή του με το διαχωρισμό που, όπως λέει, «στοχεύει στο θρησκευτικό αποχρωματισμό των Ελλήνων», απαντά εμμέσως πλην σαφώς και σε πρόσφατη αναφορά του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, επαναλαμβάνοντας και εκείνος ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι άλλωστε δύο κόμματα που δεν προέρχονται από την ίδια μήτρα και σαφώς δεν έχουν την ίδια διαδρομή».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ στον real.gr:
Δημήτρης Καμμένος αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων – Βουλευτής Β΄ Πειραιώς ΑΝΕΛ

«Το θέμα του διαχωρισμού του Κράτους από την Εκκλησία είναι ένα θέμα που συχνά επανέρχεται και εσφαλμένως παρουσιάζεται ως μέσον εκσυγχρονισμού και δυτικοποίησης.

Η χώρα μας είναι συνυφασμένη με την Ορθόδοξη Εκκλησία και οι αντιλήψεις περί διαχωρισμού δε συμβιβάζονται σε καμία περίπτωση με τα ελληνικά ιδεώδη και τη χριστιανική πίστη που έχει ποτίσει τις ρίζες του Έθνους μας. Ο Χριστιανισμός άλλωστε είναι μια παγκόσμια θρησκεία που δεν μπορεί να τεθεί στο κοινωνικό περιθώριο, ούτε να αγνοηθεί.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ουδεμία τέτοια απαίτηση υπάρχει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Συμβούλιο της Ευρώπης, ενώ ο σεβασμός της θρησκευτικής ελευθερίας και αυτονομίας της Εκκλησίας αποτελεί υποχρέωση για το κράτος, όπως προκύπτει από το άρθρο 13 του Συντάγματος και τα άρθρα 9 και 11 της Ευρωπαϊκής Συμβάσεως Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Οποιαδήποτε προσπάθεια διαχωρισμού ισοδυναμεί με υποβάθμιση του ρόλου της Εκκλησίας και απόπειρα αποκοπής της χώρας από τη θρησκευτική ταυτότητα, τα ήθη και τα έθιμά της, έννοιες αλληλένδετες που δεν περιορίζουν ούτε αποκλείουν η μία την άλλη και που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε αυτό που είναι μέχρι σήμερα· ένα κράτος βαθιά θρησκευόμενο και ευλογημένο, όπου οι πάντες απολαμβάνουν την ελευθερία της θρησκευτικής συνειδήσεως.

Αυτή τη στιγμή η αλλαγή του Συντάγματος που αφορά τη σχέση Πολιτείας και Εκκλησίας δεν έχει να προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό. Αντιθέτως η περιθωριοποίηση της Εκκλησίας θα αποτελούσε εθνικό σφάλμα, ιδιαίτερα σε μια περίοδο βαθιάς ύφεσης και κρίσης, κατά τη διάρκεια της οποίας έχει σταθεί αρωγός και στυλοβάτης της κοινωνίας μας.

Όπως έγραψε και ο Ηρόδοτος «Το Έθνος σύγκειται από το ομόθρησκον, το όμαιμον, το ομόγλωσσον και το ομότροπον», είναι αυτονόητο λοιπόν ότι ο λαός είναι εκείνος που θα πρέπει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε μια τόσο σημαντική απόφαση.

Είναι δυνατόν να επιθυμεί το διαχωρισμό ο Ελληνικός λαός που θα υποβαθμίσει την Ορθόδοξη Εκκλησία; Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω δεδομένου ότι οι Έλληνες έχουν παλέψει διαχρονικά γι’ αυτό.

Ο διαχωρισμός Εκκλησίας- Πολιτείας ανήκει σε μια άλλη εποχή που δεν έχει κανένα αντίκρισμα στη σημερινή κοινωνική, πολιτειακή και θρησκευτική αντίληψη που έλαβε χώρα σε τόπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον Πολιτισμό και την Ορθόδοξη Θρησκευτική πίστη του Ελληνικού Έθνος.

Η κοινή πορεία και συνεργασία των Θεσμών του Έθνους και της Εκκλησίας είναι απαραίτητη για να αποφευχθούν ενδεχόμενες αρνητικές συνέπειες στην εθνική πορεία και επιβίωση και πιθανός χωρισμός αυτών θα οδηγήσει στην άγνοια και προκατάληψη.
Ως Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δηλώνω ότι δε συναινώ με το διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας που στοχεύει στο θρησκευτικό αποχρωματισμό των Ελλήνων. Σύριζα και ΑΝΕΛ είναι άλλωστε δύο κόμματα που δεν προέρχονται από την ίδια μήτρα και σαφώς δεν έχουν την ίδια διαδρομή.
Πίστη σημαίνει σιγουριά γι’ αυτό που ελπίζουμε και βεβαιότητα γι’ αυτά που δε βλέπουμε.

Γνήσια πίστη είναι η θαρραλέα ομολογία με λόγια και με έργα.

Σήμερα όλοι διακηρύττουν τις πεποιθήσεις τους. Γιατί να αρνείται ο Χριστιανός;
Η πίστη δεν είναι συναίσθημα, αλλά γνώση του Θεού. Η πίστη είναι ΛΟΓΙΚΗ.· Είναι η προσωπική απάντηση του ανθρώπου στην κλήση του Θεού για σωτηρία.

Πως θα διαχωρίσουμε λοιπόν την πίστη από τη συνείδηση των Ελλήνων με
την οποία συμβαδίζει και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη ανά τους αιώνες;»

21 Σχόλια to “Δημήτρης Καμμένος «Δεν συναινώ με τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας»”

 1. Μ.Φ-Αρμονία said

  Εδώ συναινείς;;;;;;ντροπή σας!

  Παρέλαση αλα-τούρκα στην Ξάνθη με… χιτζάμπ!
  5:11 μ.μ. – Ελλάδα, Θράκη, Κωνσταντίνος, Ροή, Feature – 2 σχόλια

  Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

  Το γεγονός αποτελεί όνειδος για την Ελλάδα και την Θράκη. Στην ημέρα εορτασμού απελευθέρωσης της Ξάνθης από την (πρώτη) Βουλγαρική κατοχή (1919) και στην μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που γίνεται τιμώντας την ημέρα αυτή, οι μαθήτριες από το ιδιωτικό μειονοτικό Γυμνάσιο – Λύκειο παρέλασαν με χιτζάμπ (μαντήλα που καλύπτει το κεφάλι και τους ώμους της γυναίκας) προκαλώντας «θόρυβο» και πολλές συζητήσεις, αφού οι τοπικοί παράγοντες δήλωναν άγνοια για την συγκεκριμένη ενδυμασία που επέλεξε να παρελάσει το συγκεκριμένο ιδιωτικό μειονοτικό εκπαιδευτήριο, το οποίο πήρε άδεια και προχωρά με πολύ γοργούς ρυθμούς στην ανέγερση δεύτερου οικήματος το οποίο θα λειτουργήσει επίσης ως ιδιωτικό εκπαιδευτήριο μόνο για μουσουλμάνους μαθητές).

  Το ντύσιμο των μαθητών λογικά κατατίθεται και εγκρίνεται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (έδρα Κομοτηνή, με στέλεχος των ΑΝΕΛ στη θέση του γ.γ.). Φυσικά και γνώριζε και ενέκρινεο συγκεκριμένοςτο συγκεκριμένο ντύσιμο, το οποιο ΔΕΝ προσιδεάζει στα πρότυπα της Ελλάδας, αλλά σε αυτά της Τουρκίας.
  Ας απολογηθούν, λοιπόν, οι ΑΝΕΛ, που κρατάνε τις κόκκινες(ή ροζ;) εθνικές γραμμές.
  …………………………………………….
  kostasxan.blogspot.gr/2017/10/blog-post_68.html

  Αρέσει σε 3 άτομα

  • Democratia DELENDA EST - eksothen said

   Επιδειξη δυναμης ασκουν οι τουρκοφωνοι κι τουρκο-προσκυνημενοι. Ολα μεσω το κεντρο επιχειρησεων, βλ. «προξενειο» θρακης μογγολων.

   Ενδεχομενως εχουν ξεθαρεψει. Μπορει να πιστευουν πως θα περασει ο νομος για τους μουσουλμανικους συλλογους.

   Αρέσει σε 3 άτομα

  • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Π.Β.Α.Λ.]] said

   ΤΡΈΧΧΧΟΥΜΜΕ, ΟΛΟΤΑΧΧΏςς,
   ΚΑΙ ΧΧχΟΡΟΜΠΗΔΆΜΕ,,ΝΑΊ, ΔΔΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΈΡΑΝ ΟΘΩΜΑΝΟΚΡΑΤΊΑΝ
   ΚΚΈ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΜΑΧχΜΟΥΤΟΚΡΑΤΊΑΝ,
   ΚΥΡ’ ΑΡΜΟΝΊΑ ΜΑςς .. …

   Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  Δ. Καμμενε, ασε τους λεωνταρισμους χωρις αντικτυπο χωρις ουσια.

  Παρε ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ για το νομοσχεδιο ονομασιας με εθνικο προσδιορισμο συλλογων μουσουλμσνων στην Ξανθη.

  Επισης να λαβεις ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ στο καθαρα, ΑΝΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ κι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ νομοθετημα για τα ατομα που εινσι ψυχικα διαταραγμενα, βλεπε, «αφυλα».

  ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ – ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

  ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ
  ΔΥΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ !!!

  Ο προεδρος στο κομμα που ανηκεις, εχει ημερομηνια ληξης.

  ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ;;

  Αρέσει σε 3 άτομα

 3. ο Γιωργος said

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Παρατηρητής said

  Ρε ΠΠ μας δουλεύεις ? Στην εκπούστευση της κοινωνίας συμφωνείς ? Στο να δηλώνει ο δεκαπεντάχρονος Μπάμπης ότι από εδώ και μετά θα είναι Σούλα και τούμπαλιν συμφωνείς ? Στο να πετάει στα σκουπίδια ανήμερα της Παναγίας υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου αθείας την εικόνα της Παναγίας και να παραμένει στη θέση της , συμφωνείς ? Στα σκουπίδια που ονομάσανε φακέλλους θρησκειολογίας που θα μαθαίνουν τα ελληνόπουλα προσευχές στον Αλλάχ και θα βλέπουν την Παναγία σαν ινδιάνα , συμφωνείς ? Θα μπορούσα να σου αραδιάσω κατεβατά στα οποία κανείς λογικός Έλληνας πατριώτης και ειδικά ορθόδοξος δεν θα συμφωνούσε .

  Σας ψηφίσαμε δύο φορές για να προσέχετε τον ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε τις νεοταξικές του τάσεις και διαστροφές . Στα οικονομικά για τα οποία σας ψηφίσαμε – αφού οι άλλοι τα έκαναν σκατά – ακολουθήσατε την πεπατημένη , δηλαδή μνημόνια και πήγατε και ακόμα παραπέρα δεσμεύοντας την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια . Τώρα πολεμάτε τους μόνους θεσμούς που έμειναν όρθιοι και που κρατάνε ακόμα τον Ελληνισμό : την οικογένεια και την ορθοδοξία . Ποιος είναι τελικά ο σκοπός σας και για ποιους δουλεύετε ?

  Αρέσει σε 3 άτομα

  • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Π.Β.Α.Λ.]] said

   ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΈΛΛΗΝΑ,
   ΚΚΈ ΡΩΜΑΙΟΡΘΌΔΟΞΕ, «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΆ» ……

   …ΔΈΝ ΤΗΝΕ ΠΑΛΕΎΟΥΜΕ, ΑΑΓΑΠΗΤΈ ΜΟΥ,
   ΌΎΤΕ ΜΕ ΑΦφφΤΌΎςς, ΤΟΥςς ΠΑΛΙΟΠΟΎΣΤΗΔΕςς,
   ΟΎΤΕ ΚΚΈ ΜΕ ΤΟΎςς ΦΛΏΡΟΥς ΤΟΎςς ΚΟΎΛΗΔΕςς
   ΟΎΤΕ ΚΚΈ ΜΕ ΤΟΎς ΛΟΙΠΟΎςς ΤΟΎςς ΜΠΟΎΛΗΔΕςς .. … … .

   …ΔΥΣΤΥχΧΏς ΚΥΡ’ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΆ ΜΟΥ,
   ΚΚΈ ΚΑΤΆ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΝΝ, ΕΊΜΕΘΑ ΤΕΛΕΙΩΜΜΈΝΟΙ …..

   ..ΜΑ ΚΚΈ ΕΣΎ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΞΕΊΑΝ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑΝ, ΘΑ ΈΛΛΕΓΑ,
   ΧΑΊΡΕ ΚΚΈ ΠΡΟΣΕΎΧΟΥ, ΑΔΙΑΛΛΕΊΠΤΩς, ΝΑΊ,
   ΚΚΈ ΔΈΝ ΘΑ ΜΑς ΧΆΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΌς ΜΑςς ……

   …ΕΞΆΛΛΟΥ, ΔΈΝ ΈΧΕΙ ΚΙ ΆΛΛΟΥς ΣΆΝ ΚΙ ΕΜΆςς,
   ΚΚΕ ‘ΜΕΊς, ΜΕΊΝΑΜΕ ΜΙΆ ΧΧΟΎφΦΤΑ, ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩΩ,,,

   [[ΕΚΤΌς ΤΩΝ ΣΛΆΒΩΝ, ΠΟΥ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΕΊΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΝΕΝΗφΦΘΈΝΤΕς,
   Ως ΕΛΛΗΝΟΡΘΌΔΟΞΟΙ, ΚΚΈ ΙΣΧΥΡΌΝ, ΕΝ ΧΡΙΣΤΏ, ΣΤΡΆΤΕΥΜΜΑ, ΌΜΩς ΕΜΕΊς,
   [[[ΤΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΑ, ΤΑ ΚΑΝΟΎΤΙΑ]]]
   ΟΙ ΚΚΈ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌΝ ΓΕΝΕΤΙΚΌΝ ΧχΆΡΑΓΜΜΑ, ΦΦΈΡΟΝΤΕςς, ΕΊΜΕΘΑ Η «ΕΛΊΤ»]]

   ,,,ΕΜΆς, ΛΈΩΩ,
   ΤΟΎςς ΠΡΟΑΙΩΝΊΟΥςς ΘΕΌΤΡΕΛΛΟΎςς ΚΚΈ ΘΕΟΠΆΛΑΒΟΥςς,
   ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΊΝΟΥ ΓΈΝΟΥςς,
   ΠΟΥ ΠΆΜΕ ΚΌΝΤΡΑ ΣΕ ΤΟ ΣΚΌΤΟςς ΚΚΈ ΣΕ ΤΟΎςς ΥΠΗΡΕΤΟΎΝΤΕςς ΤΟ,
   ΕΠ’Ι ΤΉς ΓΉςς ΚΚΈ ΌΌΌΧΙ ΜΌΝΟΝΝ ΚΚΈ ΕΠΊ 10.000 ΈΤΗ [ΓΉΪΝΝΑ] ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝΝ… .. .. .

   … ΝΑΊ ΩΡΕ ΣΕ ΛΈΩΩ .. . ..

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. Τὰ εν Θεῶ ἐν ἀπορρήτοις. said

   Ωωω τι μας είπες τώρα;
   + Ώστε εσύ νόμιζες ότι ήθΕΛες να φύγεις;
   Να μας παρατήσεις ;

   Θα μας τρΕΛάνεις, πας καλά ;

   Μου αρέσει!

 5. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  Οταν θα σε ρωτησουν ………….. θα δουμε ( Θα σκιζατε και τα μνημονια)

  Αρέσει σε 2 άτομα

 6. διοννύσσιος διοννυσσίου [[Π.Β.Α.Λ.]] said

  …Εάν μου επιτρέπεις κύρ πορταπορτα μου, κκέ με τήνε ΚαληΜέραν μου,
  να ξές πωςς, κάηκες κι εσύ, όπως κι ο συνώνυμος καί κοπρώνυμος ο αρχηγός σου,
  κκέ είστε ότι χειρότερο είΧχε να επιδείξει το Γένος μου, κκέ με εξεφτυλίζετε μέρα – νύχΧτα
  κκέ μου έχετε σακατέψει την Ψυχήν μου, κκέ επομένως και τηνε Ζωήν μου,
  έστω αυτήν τήν Δύσκολονν κκέ Φφτωχικιάάνν,

  ,,,μα, μέχρι πρότινος, Ευτυχισμμένην και Ανέμεληνν … .. ..

  …κκέ τώρα εδά, κύρ τέτοιε μου,
  που με ζζβήνεις επιμελώς το Παρελθόν σου,
  μα καί το Μέλλον μου και «κάνεις πίπες» και «σαλτάκια»
  κκέ μάλιστα κκέ σ’τούς ΠροΑιωνίους διώκτες σου και διώκτες μου και διώκτες μας,
  ημών τών ΙθαΓενών, εννοώ, εάν με εννοείς, τί εννοώ, και άν όχι,
  στα ΑΑρχίδια μας καί μάς, Κωστής Παλαμάς …

  …και «βάζεις Νερό στο Κρασί σου»
  [κρέας σ’το μπασνό και διάβολον σ’τήν Ψυχήν, θα έλλεγα καί σε τήν Νοηματικήν, άμα λάχΧει]
  καί με πουλάς τρελίτσα, ιδίως σε Ζητήματα που άπτονται τής Ψυχής μου καί της ΕθνοΦυλετικής μου,
  ΟΝΝΤΌΤΗΤΟς — ΥΠΆΡΞΕΩς, όπως τίς προάλλες με την καριόλα τη ξυριζζαία που πετούσε τήν ΘεοΤόκον, η φουκαριάρα, η ΠΠΑΛΙΟΜΑΛΆΚΩ, σε τά σκουπίδια και λοιπές μαλακίεςς,
  κκέ κομμουνιαζζμμένες ΑΑΑνοησίεςς και με ανέλαβες να τηνε «συνετίσεις»
  με εισαγγελείς και άλλα χαζζά …..

  …. .. [ΠΠ]ΏΏΏ ΡΕ ΚΑΤΙ ΤΡΑΝΈς, χΧΟΝΤΡΈς ΚΑΙ ΠΠΗχΧΤΈς ΜΑΛΑΚΊΕςςς … .. ..

  … κκέ σύ ωρέ ΝΟΙΚΙΑΖΖΜΜΈΝΕ, «την έφαγες, τηνε πόρταπόρτα», καί όχι μόνονν,
  κκέ σε λυπάμαι ρε καημμένε, κκέ εύχομαι ΚΑΊ για σένα να ΑναΝήψειςς ναί,
  έστω και την Ενδεκάτηνν …..

  …όσον αφορά, τώρα το, εν λόγω,
  και παλαιόν Ζήτημα, περί τής περιπλοκής, διαπλοκής, επιπλοκής,
  καί όλων τών πλοκών που υφίστανται μεταξύ του Κράτους και τής «εκκλησίας»,
  που στην ουσία είναι ΠΠΛΟΚΉ, μεταξύ Κράτους καί υψηλοβάθμης ΠΠΑΠΠΑΔΑΡΊΑςςς, ναί σε λέω,
  διότι «ΕΚΚΛΗΣΊΑ», ΕΊΝΑΙ Ο ΔΉΜΟς, ΌΛΟΙ ΒΑΠΤΙΖΖΜΜΈΝΟΙ, ΕΝ ΧΡΙΣΤΏ,
  ΚΚΈ ΌχΧΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΑΣΟ, ΤΟ ΚΑΙ ΤΑ «ΥΨΗΛΆ ΟΦΦΊΚΙΑ» ΚΑΤΈΧΧΟΝΝ
  [αρχχιδδιέςς] ΚΑΙ ΕΝ πΠΟΛΛΆΚΙςς ΔΙΕΦφΦΘΑΡΜΜΈΝΟΝ,

  ,,,ΨψΨΥΧΉ ΤΕ ΚΚΈ ΣΏΜΑΤΙ .. .. ..

  ….ΘΑ ΣΟΥ ΠΠΡΟΈΤΕΙΝΑ, ΛΟΙΠΌΝΝ,
  ΚΚΈ ΓΙΑ ΝΑ [ΜΠΆςς ΚΚΈ] ΓΛΥΤΏΣΟΥΜΕ,
  ΕΠΙΤΈΛΟΥς ΑΠΌ ΑφΦΤΌΝ ΤΟΎΤΟΝΕ ΤΟΝΕ ΣΦφΙΧΧΤΕΝΑΓΚΑΛΙΖΖΜΌΝΕ,
  ΤΟΝ ΚΚΈ ΑΣφΦΥΚΤΙΚΌΝΝ, ΠΠΟΥ ΜΑς ΜΜΕΛΆΝΙΑΣΕ ΌΛΟΥςς,
  ΝΑ ΤΟΎςς ΠΠΕΊς ΤΟΥς ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΚΕςς, ΤΟΥς ΚΩΛΟΣΥΡΙΖΖΑΊΟΥςς ΣΟΥ,
  [[ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΚΚΈ ΣΕ ΒΆΖΖΩ ΚΚΈ ΣΤΌΙΧΗΜΑ]]
  ΚΚΈ ΤΟΥςς ΜΈΝ ΚΚΈ ΤΟΥς ΔΈ [ΔΕΣΠΟΤΆΔΕςς],
  ΝΑ «ΧΩΡΊΣΕΙ», ΕΠΙΤΈΛΟΥςς,ΤΟ ΚΡΆΤΟς [ΛΗΣΤΉς]
  ΑΠΌ ΤΟ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΟΝ ΠΠΑΠΠΑΔΑΡΙΌΝΝ
  [ΆΆΆΛΛΟς ΛΗΣΤΉς, ΚΚΈ ΆΛΛΩΝ ΜΕΓΕΘΏΝΝ..],
  ΝΑ «ΠΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ» ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΊ, ΌΠΩς ΠΠΑΛΑΙΟΘΕΝΝ,
  ΚΑΊ ΆΜΑ ΔΈΝ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΝΕ, ΝΑ ΠΆΝΕ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝΝΕ ΧΧχΟΡΈΦφΦΤΡΙΕςς
  [Ή/ΚΈ ΠΠΑΠΑΡΟΥΣΙΆΣΤΡΙΕςς], ΓΑΜΏ ΤΟ ΛΆΪφΦ ΣΤΆΪΛΛ ΜΟΥ ΜΈΣΑ . .. .. .

  …ΚΚΈ ΣΕ ΠΠΛΗΡΟφφΟΡΏ, ΝΑΊ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩΩ,
  ΠΠΩς ΥΠΆΡΧΧΟΥΝΕ ΨψΨΥΧχΆΡΕςς, ΕΛΛΗΝΙΚΙΈςς ΚΑΙ ΡΩΜΑΪΚΚΈςς, ΠΠΟΥ,
  ΌΝΤΕς ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΊςς, ΚΚΈ ΕΆΝ ΕΝΔΥΘΟΎΝΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΚΌΝ ΣΧΉΜΑ,
  ΑΑΑΠΛΏςς, ΘΑ ΤΡΑΠΕΊ Ο ΕΧχΘΡΌςς ΣΕ ΆΆΤΑΚΤΟΝ φΦΥΓΉΝΝ ΚΑΊ ΣΕ ΆΛΛΟΥς ΓΑΛΑΞΊΕςς .. …

  ..ΕΆΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΊςς ΤΊ ΣΕ ΕΝΝΟΏ, ΚΥΡ’ ΠΌΡΤΑΠΌΡΤΑ ΜΟΥ
  [[ΠΆΡ’ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ς’ ΚΑΙ ΦφΎΓΕ]] … …. .. .

  Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. Said said

   + Μετά από αυτά πως να μην σας αγαπήσωμεν.
   ΑΡ ΙΑΝ Α, ΡΕ ΑΡ ΝΑΙ ΡΕ ΣΙ ΛΙΕ ΟΥ.
   ..ΕΆΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΊςς ΤΊ ΣΕ ΕΝΝΟΏ….

   Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Π.Β.Α.Λ.]] said

    ΚΑΛΆΆΆ ΟΥΡΙΈ ΑΑΔΔΙΚΚΙΈ ΜΟΥ,
    ΓΙΈΧχΟΥΤΙ ΚΊ ΊΝΝΤΗΡΝΙΕΤ ΚΊ ΣΉ ΤΟΥ ΧχχΟΥΡΡΤΆΆΆΡΡ’,
    ΚΙΑ ΜΜΙΈΣΑ ΣΗΤΟΎ ΧΧΧΑΡΡΛΙΛΑΛΛΆΟΥ ????? …..

    ..ΑΡΕΆ, ΗΣΕΊςς, ΑΑΑΑ,
    ΕΊΣΤΗΝΙΗ ΑΑΠΟΥΛΙΎΎ ΜΜΠΠΡΟΥΣΤΆΆΆ ‘ΡΡΑΑΑ …. ..

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Εμείς τα βρωμοσκουλικα του Χαριλάου είμαστε μπροστά βαθμολογικά.

    Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. Τὰ εν Θεῶ ἐν ἀπορρήτοις. said

   Εάν εξαρτάς την καλημέρα σου από οιονδήποτε πορταπορτα,
   από συνώνυμο ή μη αρχηγό κοίτα,
   αν και καμμένοι (εκείνοι),
   μην καείς εσύ !
   …. με εξεφτυλίζετε μέρα – νύχΧτα….
   …έχετε σακατέψει την Ψυχήν μου και τηνε Ζωήν μου….
   ….είστε ότι χειρότερο είΧχε να επιδείξει το Γένος μου…

   Καλά άμα καταφέρω να βγω έξω από τον χλωροτάπητα που είμαι χωμένος,
   όπου σε βρω (θα έχω ίντερνετ στην επιφάνεια)
   θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα…

   Άκου να χαλιέσαι;
   Για τι;
   Ήλθες να φτιάξεις όχι να χαλάσεις.
   Άσε που με …χαλάς… αφού συμπεριλαμβάνεις στα χαλάσματα και βάζεις πρώτα, πρώτο,
   τον εαυτό σου.
   Όχι πιπέρι.
   Καυτερή σού χρειάζεται !

   Μου αρέσει!

   • Διοννύσσιος Διονυσσίου [[[ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΤΩςΠΑΡΏΝ]]] said

    ,,,ΆΣΕ ΑΔΕΡΦΈΈ,
    ΚΚΈ ΣΕ ΤΑ ΚΑΑΦΦφΤΕΡΆ ΕΊΜΕΝΕ ΆΆΡΑΒΑςςς,
    ,ΓΆ-ΓΆΆ-ΓΆΆΆΜΜΗΣΈΤΑΑ ΓΙΑΑΤΡΈΈΈ .. … .. .

    Μου αρέσει!

 7. begar2 said

  Αυτές είναι δηλώσεις, στην προσπάθεια να περισώσει κανένα ψηφαλάκι.

  Ο πολιτικός δεν κρίνεται με βάση τι δηλώνει, αλλά με βάση τι ψηφίζει στη Βουλή.

  Αρέσει σε 3 άτομα

 8. Θουριος said

  Το θέμα του σήμερα είναι η κατάσταση που βρίσκεται η χώρα εικόνα εξωτερικής πολιτικής , οικονομία,υγεία,,παιδεία, ανεργία, ανάπτυξη, βιοτικό επίπεδο κ.λ.π.
  Η εκκλησία έχει καθοριστικό έργα μέσα στο κράτος απο ύπαρξης τους.Ας το κάνει αυτό με το καλύτερο δυνατό τρόπο .Ας αφήσουν κάποιοι επιτίδιοι αυτά τα χρόνια μίζερα παιχνίδια και ας δουλέψουν με καθαρά χέρια. Ο πόνος της μεμονομένης ανθρώπινης ύπαρξης δεν οδηγεί σε υγιής κοινωνικό σύστημα απο καμία πλευρά. Δεν υπάρχουν μέθοδοι ούτε και τρόποι να οδηγούμε τον ανθρωπο ενάντια στη φύση.Υπάρχουν όμως μέθοδοι ώστε να μειώνεται το φαινόμενο των αντιθέσεων.Αυτοί λοιπόν οι μέθοδοι αποτελούν κοινό θέμα εργασίας Κράτους-Εκκλησίας.

  Αρέσει σε 2 άτομα

 9. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. Τὰ εν Θεῶ ἐν ἀπορρήτοις. said

  Δεν συναινώ με τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας….

  + …. και πολύ καλά κάνετε.

  Εκπαιδεύεσται,
  διότι ο πολιτικός κόσμος της πατρίδος μας,
  τρόπον τινά συλλήβδην,
  είστε πολύ κοντά,
  προ της ΔΙΑ-ζευξης
  (προ του διαζυγίου)
  μεταξύ υμών και του απολωλότος εαυτού σας….

  Εμείς πριν σας στείλουμε-
  συλλήβδην πάλι-
  από εκεί που ήλθατε,
  δίνουμε τα απαιτούμενα:
  Ευκαιρίες και χρονική πίστωση.
  Κοιτάξτε να το κατανοήσετε και ν΄ αρπάξετε από τα μαλλιά ότι προλάβετε να σώσετε επάνω σας πριν να είναι για όλους αργά γιατί αλλιώς πάμε ΟΛΟΙ μας χαμένοι….
  Πρώτοι εσείς….

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: