olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Αλέξης: Η ρήξη μας δεν είναι με τους τίμιους επενδυτές αλλά με τους επαγγελματίες κρατικοδίαιτους πλιατσικολόγους που παριστάνουν τους επενδυτές

Posted by olympiada στο Οκτώβριος 6, 2017

6085FF0D-1847-40FB-BA05-60D4B608E9FD«Η ρήξη μας με το παρελθόν της ευνοιοκρατίας, των πελατειακών σχέσεων προνομιούχων ελίτ ήταν, είναι, και θα παραμείνει απόλυτη», τόνισε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι «έχουμε εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης»

«Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικά θετικό μομέντουμ για την ελληνική οικονομία», δήλωσε ο Αλ Τσίπρας μιλώντας στον «Thessaloniki summit», προσθέτοτνας ότι «η χρονιά που διανύουμε είναι η τελευταία για τη χώρα μας σε καθεστώς μνημονίου αλλά και η πιο κρίσιμη. Η πολυετής ύφεση, η υψηλή ανεργία και τα προγράμματα έχουν πιέσει υπέρμετρα την ελληνική κοινωνία και οικονομία. Τώρα πρέπει να δείξουμε αυτοπεποίθηση και μέγιστη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για την μετάβαση στην επόμενη ημέρα, υπογραμμίζοντας πως «ότι είναι η Αθήνα για τον τριτογενή τομέα είναι η Θεσσαλονίκη για την βιομηχανία και την μεταποίηση. Η Θεσσαλονίκη δικαιωματικά είναι η βιομηχανική πρωτεύουσα της χώρας».

«Ο ΣΒΒΕ με τις παρεμβάσεις του εξελίσσεται de facto σε θεσμικό συνομιλητή και εταίρο της κυβέρνησης στην προσπάθεια για έξοδο της χώρας από την κρίση» τόνισε ο Αλ.Τσίρπας, προσθέτοντας ότι «οποιαδήποτε προσπάθεια ουσιαστικής αναβάθμισης του ρόλου σας θα στηριχθεί».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «σχεδόν εδώ και ένα χρόνο μετά την ίδρυση γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη καθιέρωσα την τακτική επίσκεψή μου στην βόρεια Ελλάδα όχι μόνο για συμβολικούς αλλά και ουσιαστικούς. Η πρόταση σας για τη σύσταση Εθνικού συμβουλίου Βιομηχανίας έγινε δεκτή και ήδη υλοποιείται».

«Η ρήξη μας με το παρελθόν της ευνοιοκρατίας πελατειακών σχέσεων προνομιούχων ελίτ ήταν είναι και θα παραμείνει απόλυτη» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Η υγιής επιχειρηματικότητα που σέβεται τους νόμους, το περιβάλλον είναι αυτή που δεν διστάζει να επενδύσει στην καινοτομία την εξωστρέφεια τον πιο πολύτιμο παράγοντα, στο εργατικό δυναμικό. Το μοντέλο της έντασης γνώσης και όχι έντασης εργασίας είναι αυτό που μπορεί να βγάλει τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης», σημείωσε .

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε: «Μας λένε ότι είναι υπέρ της ελεύθερης οικονομίας και στην πράξη επέβαλαν τον προστατευτισμό για τους ημέτερους».

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε επίσης ότι «είναι εύκολο να μιλάς για επενδύσεις αλλά για να ανοίγουν δρόμοι για να προωθηθούν είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δείτε πόσα χρόνια είχαν βαλτώσει οι εθνικοί μας αυτοκινητόδρομοι. Οι σήραγγες στα Τέμπη, το μετρό της Θεσσαλονίκης, τα ενεργειακά πρότζεκτ, ο Αστέρας Βουλιαγμένης, το Ελληνικό. Δείτε τι προσπάθεια γίνεται και τι αποτελέσματα είχε αυτή η προσπάθεια εδώ, στη βόρεια Ελλάδα. Τα αποτελέσματα έρχονται σε βάθος χρόνου με σκληρή δουλειά, καθαρότητα στις σχέσεις του κράτους με την επιχειρηματικότητα».

Παράλληλα, ο ίδιος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι «η χώρα έχει περάσει σε διαφορετική εποχή παραλάβαμε τη χώρα του Grexit. Σήμερα οργανώνουμε το μέλλον της χώρας ευνοώντας την ανάπτυξη και τη δίκαιη κατανομή της στο σύνολο του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα με σταθερά βήματα αλλάζει και η διεθνής κοινότητα αναγνωρίζει αυτή την αλλαγή της χώρας.

«Το πρόγραμμα θα τελειώσει στην ώρα του και θα βάλουμε τέλος σε μια μακρά και επώδυνη περίοδο για την χώρα και την κοινωνία».

Επιπρόσθετα, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «σε κάθε περίπτωση έχουμε αναντίρρητα εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης και πρέπει να διατηρήσουμε τα διατηρήσιμα χαρακτηριστικά αυτής της τροχιάς στο μέλλον».

«Έχει μείνει η ασφαλής ολοκλήρωση που περνάει μέσα από την έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Όλες οι πλευρές εργάζονται για το σκοπό αυτό γιατί όλες οι πλευρές έχουν όφελος. Το πρόγραμμα θα τελειώσει την ώρα του και θα μπει ένα τέλος σε αυτή την επώδυνη περίοδο για την Ελλάδα. Η άνεργη ανάπτυξη δημιουργεί μη βιώσιμα κέρδη και τεχνικές φούσκες χωρίς αντίκρισμα», σημείωσε ο ίδιος.

Ακόμα, ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στις εξαγωγές σημείωσε ότι «το πρώτο εξάμηνο του 2017, αυξήθηκαν κατά 18%», κάνοντας λόγο για «την υψηλότερη επίδοση από το 2001». Σχετικά με τις νέες θέσεις εργασίας ανέφερε ότι «φέτος, μέχρι και τον Ιούλιο, δημιουργήθηκαν 263.000, αριθμός ρεκόρ 16ετίας. Η ανεργία των νέων παραμένει υψηλή αλλά έχει πέσει 10 μονάδες».

«Μόνο μέσω της ανάπτυξης θα μπορέσουμε να ξανακερδίσουμε την εργασία και θα μπορέσουμε να μειώσουμε σταδιακά τους φορολογικούς συντελεστές και να ανακουφίσουμε την κοινωνία από το υπέρμετρο βάρος της φορολογίας που μας επέβαλαν τα προγράμματα διάσωσης», τόνισε ο ίδιος.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «από το 2016 πετύχαμε εξοικονόμηση δαπάνης 10%. Σε συνθήκες ύφεσης και συμπίεσης των αριθμών θέλουμε και το τελευταίο ευρώ που δίνει ο Έλληνας φορολογούμενος να πιάνει τόπο και να επιστρέφει σε κοινωνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας».

Πηγή: ΑΜΠΕ

7 Σχόλια to “Αλέξης: Η ρήξη μας δεν είναι με τους τίμιους επενδυτές αλλά με τους επαγγελματίες κρατικοδίαιτους πλιατσικολόγους που παριστάνουν τους επενδυτές”

 1. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 2. Ανταρτούλης said

  Οι Πόντιοι λένε κύριε Τσίπρα μεγάλη
  μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες..

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. geo said

  Μία στις δύο προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα είναι με αποδοχές… Βαλκανίων
  157.961 νέες θέσεις μερικής και εκ περιτροπής απασχόλησης τον Σεπτέμβριο/Φωτογραφία:SOOC
  157.961 νέες θέσεις μερικής και εκ περιτροπής απασχόλησης τον Σεπτέμβριο/Φωτογραφία:SOOC
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 06|10|2017 12:34
  -A+A
  Η αγορά εργασίας έχει αρχίσει να κινείται και αυτό αποτυπώνεται στα στοιχεία του συστήματος «Εργάνη», όπου το ισοζύγιο ροών μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα είναι θετικό τόσο τον Σεπτέμβριο, όσο και το εννεάμηνο.

  Ωστόσο, η κυριαρχία των ευέλικτων μορφών εργασίας έχει φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά εργασίας, με μεγάλους χαμένους τους εργαζόμενους, οι αμοιβές των οποίων κινούνται πλέον σε επίπεδα… Βαλκανίων.

  Τον Σεπτέμβριο, από το σύνολο των 261.807 προσλήψεων, μόλις οι 103.846 θέσεις αφορούν εργασία πλήρους απασχόλησης. Οι υπόλοιπες 157.961 θέσεις είναι είτε για μερική απασχόληση είτε για εκ περιτροπής.

  Αυτό σημαίνει πως οι μισθοί είναι γύρω αλλά και κάτω από τα όριο της φτώχειας, δηλαδή σε επίπεδα κάτω των 400 ευρώ. Η πραγματικότητα για έναν εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα φαντάζει εφιαλτική, καθώς καλείται να ζήσει την οικογένειά του με «ψίχουλα».

  Την κυριαρχία των ευέλικτων μορφών εργασίας διαπιστώνει και η έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, σύμφωνα με την οποία οι νέες προσλήψεις έφτασαν στα επίπεδα του 60% το επτάμηνο του 2017 (μερική απασχόληση 47,86% και εκ περιτροπής εργασία 13,81%).

  Συνέπεια αυτής της πορείας της ελληνικής οικονομίας είναι ο μέσος μισθός να έχει υποχωρήσει στα 397,67 ευρώ, για απασχολούμενους με μερική απασχόληση.

  Τα στοιχεία

  Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς το γεγονός ότι το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης του εννεαμήνου Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2017 είναι θετικό και διαμορφώνεται στις 265.871 νέες θέσεις εργασίας, αποτελώντας την υψηλότερη επίδοση εννεαμήνου έτους από το 2001 μέχρι σήμερα.

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία των ροών μισθωτής απασχόλησης του Σεπτεμβρίου 2017, οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 261.807, ενώ οι αποχωρήσεις σε 244.679. Από τις 244.679 αποχωρήσεις, οι 117.969 προήλθαν από οικειοθελείς αποχωρήσεις και οι 126.710 από καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου ή λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

  Από τη σύγκριση των στοιχείων των δύο μηνών -Σεπτέμβριος 2017 και Σεπτέμβριος 2016- προκύπτει αυξημένη επίδοση κατά 9.340 περισσότερων θέσεων εργασίας για τον Σεπτέμβριο 2017 (θετικό ισοζύγιο 17.128 θέσεων εργασίας, έναντι θετικού ισοζυγίου 7.788 τον Σεπτέμβριο του 2016).

  Αξίζει να σημειωθεί ότι το ισοζύγιο μηνός Σεπτεμβρίου 2017 αποτελεί τη δεύτερη υψηλότερη επίδοση μηνός Σεπτεμβρίου από το 2001 μέχρι σήμερα.

  Αθροιστικά για την περίοδο Ιανουάριος-Σεπτέμβριος 2017, οι αναγγελίες προσλήψεων ανήλθαν στις 1.849.872 θέσεις εργασίας και οι αποχωρήσεις έφτασαν τις 1.584.001, εκ των οποίων οι 814.256 ήταν αποτέλεσμα καταγγελιών συμβάσεων αορίστου χρόνου ή λήξεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου και οι 769.745 οικειοθελείς αποχωρήσεις.

  Μου αρέσει!

 4. geo said

  Μου αρέσει!

 5. geo said

  18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ, 3 αυτοκίνητα
  Πες τον πόνο σου σε έναν Εκατομμυριούχο του Σύριζα!
  5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 23:10
  email

  facebook

  twitter

  Το κείμενο που ακολουθεί έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο διαδίκτυο μετά τις δηλώσεις Πόθεν Εσχες του 2015. Για αυτονόητους λόγους επέστρεψε δυναμικά τα τελευταία 24ωρα και ταξιδεύει εκ νέου στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία.

  “ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ;;;. ΠΕΙΝΑΣ;;;. ΣΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ;;;. ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;;;. ΠΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΤΟΥ $ΥΡΙΖΑ”

  “18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ , 3 αυτοκίνητα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής,

  ανεπάγγελτος. 3 αυτοκίνητα ο αθεόφοβος.. κι είναι και τυφλός.

  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σημείωσε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι. Με 19 (!) ακίνητα.. μλκας είναι να τα πληρώσει ;

  Νικόλαος Βούτσης..12 ακίνητα (7 διαμερίσματα στην Κηφισιά) .Αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα ως μέλος των φοιτητικών επιτροπών αγώνα (ΦΕΑ) του ΕΜΠ. Αντιπρόεδρος του πρώτου μεταδικτατορικού Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, που προέκυψε από το Εθνικό Συμβούλιο το 1975. Γραμματέας του ΚΣ της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος (’80-’85). Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Εσωτερικού και της εννεαμελούς Γραμματείας μέχρι το ’86. Συμμετείχε στο ΚΚΕ Εσωτερικού Ανανεωτική Αριστερά από το ’87-’91 και στον ΣΥΝ μετά τις εκλογές του ’93.

  Βαλαβάνη Όλγα – Νάντια .15 ακίνητα..800 χιλιάρικα καταθέσεις στο εξωτερικό..μετοχές.3 αυτοκίνητα. Φτώχια καταραμένη..

  9 ακίνητα η Ρένα Δούρου, με ‘κανα δυο χρόνια εργασία στο Δημόσιο.. Πότε πρόλαβε;

  6 ακίνητα , 100 χιλ. στην Τράπεζα ο Κουράκης

  7 ακίνητα, 100 χιλ. καταθέσεις Κοντονής Χαράλαμπος –Σταύρος

  10 ακίνητα 100% δικά του , συνδικαιούχος σε καμμιά 25ριά άλλα, Κριτσωτάκης Μιχαήλ.

  11 ακίνητα.500 χιλ. καταθέσεις μετρητά . πάνω από 800 χιλ. σε μετοχές και ομόλογα.. Δημήτρης Παπαδημούλης (επάγγελμα λέει.. μηχανικός)!!!

  12 ακίνητα .Αλέξης Μητρόπουλος..

  11 ακίνητα , εκ των οποίων 1 διαμέρισμα στο Λονδίνο, 100 χιλ. λίρες στην NATWEST, η Θεανώ Φωτίου.. πανεπιστημιακός , πρωτεργάτρια του πανεπιστημιακού κινήματος, από την εποχή της απεργίας των 100 ημερών του ΕΔΠ μέχρι τους πρόσφατους αγώνες ενάντια στην κατάργηση του άρθρου 16 και την εφαρμογή του νόμου Διαμαντοπούλου για τα πανεπιστήμια.

  11 ακίνητα, 100 χιλ. στην τράπεζα .Αλεξόπουλος Απόστολος. καθηγητής Πανεπιστημίου με έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα στον χώρο του Πανεπιστημίου και των Γεωτεχνικών. Μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, και πολλών επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών…

  5 ακίνητα ολοδικά της και συνδικαιούχος σε άλλα 7 , καμμιά 100ριά χιλιάρικα στην τράπεζα σε Ευρώ και δολάρια..Καφαντάρη Χαρούλα.. συνταξιούχος της Εθνικής.

  4 ακίνητα 100% δικά της, συνδικαιούχος σε άλλα 7 .(πάλι το μαγικό 11).. Βασιλική Κατριβάνου.. ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια και διαμεσολαβήτρια στην επίλυση συγκρούσεων. Εκπαιδεύτρια και συντονίστρια ομάδων εστιάζεται στην ενδυνάμωση μειονοτικών ομάδων και πληθυσμών που βρίσκονται σε αντιξοότητα, όπως με ΜΚΟ στην Chiapas του Μεξικού και με γυναίκες στην Παλαιστίνη…

  8 ακίνητα . Γεροβασίλη Ολγα.. γιατρός

  11 ακίνητα .. Χατζηλάμπρου Βασίλης τεχνικός νοσοκομείου – συνδικαλιστής.. Ένας απλός νοσοκομειακός υπάλληλος με 11 ακίνητα!!!…

  8 ακίνητα ..Καραγιαννίδης Χρήστος. ιδιωτικός υπάλληλος – συνδικαλιστής!

  5 ακίνητα δικά του.. συνδικαιούχος σε άλλα 18 ακίνητα κατά 37,5% .Γάκης Δημήτριος , υπάλληλος ΟΤΕ.. πρώην μέλος του ΚΚΕ.. Δημόσιος υπάλληλος με 23 ακίνητα;… ΘΑΥΜΑ.ΘΑΥΜΑ!

  8 ακίνητα..350.000 καταθέσεις .Αποστόλου Ευάγγελος.. Υπάλληλος Αγροτικής. Κομματόσκυλο

  5 ακίνητα .. Γεωργοπούλου – Σαλτάρη Έφη, Καθηγήτρια Μέσης εκπαίδευσης. Μια απλή καθηγήτρια έφτιαξε 5 ακίνητα!!!..

  5 ακίνητα..Διακάκη Μαρία. Φαρμακοποιός.

  2 ακίνητα..400.000 σε μετοχές..50.000 μετρητά. Αμανατίδης Ιωάννης δάσκαλος .. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ … Δάσκαλος με 450.000 ζεστά ευρώπουλα!!!

  11 ακίνητα..Χαραλαμπίδου Δέσποινα, Έμπορος – Συνδικαλίστρια – πρώην μέλος ΚΝΕ – ΚΚΕ

  5 ακίνητα ..συνδικαιούχος σε άλλα 4 ακίνητα.Γαϊτάνη Ιωάννα. Μέλος της τροτσκιστικής οργάνωσης ΟΣΕ, στέλεχος της ΔΕΑ, από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ενάντια στο Χρέος και τα Μέτρα Λιτότητας.

  5 ακίνητα..Μαρία Τριανταφύλλου. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συνδικαλίστρια .πρώην μέλος της ΚΝΕ.

  5 ακίνητα δικά του.συνδικαιούχος σε άλλα 8.Δημήτρης Κοδέλας, Γεωπόνος.. Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα, όπως και στο αντιπολεμικό και αντιπαγκοσμιοποιητικό κίνημα

  12 ακίνητα ..Χρήστος Μαντάς, Γιατρός – Ψυχίατρος – Συνδικαλιστής

  17 ακίνητα ..Νίκος Μιχαλάκης. Αγροτικός γιατρός – Συνδικαλιστής.. Άλλο ΘΑΥΜΑ…Αγροτικός γιατρός με 17 ακίνητα..αλλά…

  16 ακίνητα ..Στέφανος Σαμοΐλης. Αρχιτέκτων – μηχανικός – δημοτικός σύμβουλος.

  Συνδικαιούχος σε 9 ακίνητα… Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Σπούδασε στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του πανεπιστημίου Πάτρας, όπου και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση μέσα από τις γραμμές του Ρήγα Φεραίου.

  Συνδικαιούχος σε 17 ακίνητα..Νίκος Συρμαλένιος. Υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών…Συνδιακαιούχος σημαίνει οτι έχει γράψει το υπόλοιπο ποσοστό στα παιδιά του..Κι άλλος δημόσιος υπάλληλος λοιπόν με 17 ακίνητα!!!

  11 ακίνητα..500.000 καταθέσεις..380.000 ξένα αμοιβαία. Σταθάκης Γεώργιος… Α

  18 ακίνητα ..Κωστής Δερμιτζάκης. Φαρμακοποιός – συνδικαλιστής..

  6 ακίνητα ..150.000 καταθέσεις.. Γιάννης Δραγασάκης.. Για συριζαίικα δεδομένα. φτωχός…

  8 ακίνητα…Θανάσης Πετράκος. Μαθηματικός…αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα..Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΝ και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

  7 ακίνητα.. Αιχάν καρά Γιουσούφ. Οδοντίατρος – συνδικαλιστής μειονότητας..

  13 ακίνητα…Αφροδίτη Σταμπουλή. Γυναικολόγος.. συμμετείχε στο κίνημα των καταλήψεων κατά του Ν. 815 ενταγμένη στη Β’ Πανελλαδική και στις Συσπειρώσεις. Είναι μέλος της ΑΚΟΑ, του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, του Δικτύου Γυναικών ΣΥΡΙΖΑ και της δημοτικής Κίνησης «Διάβαση Πεζών».

  Oι αγώνες τώρα..??.. δικαιώνονται !!!!!

  Μου αρέσει!

 6. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: