olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η Blackrock που πόνταρε στη χρεοκοπία της Ελλάδας τώρα βλέπει ανάκαμψη της χώρας

Posted by infiltr8or στο Οκτώβριος 4, 2017

Αναδίπλωση του διεθνούς κολοσσού διαχείρισης κεφαλαίων που σε έκθεση της το 2014 εμφάνιζε τη χώρα μας ως «υπ’αριθμόν 1» υποψήφια για χρεοκοπία στον κόσμο. Σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση που επικαλούνται οι Financial Times, η εταιρία περιγράφει την ελληνική οικονομία ως «ανακάμπτουσα» και υποστηρίζει πως η επιτυχημένη επιστροφή της… στις χρηματοπιστωτικές αγορές μετά την τρίτη αξιολόγηση «θα ξεκλειδώσει σημαντική επενδυτική ζήτηση».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της το ελληνικό χρέος μπορεί τελικά να συμπεριληφθεί στην ποσοτική χαλάρωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, «παρέχοντας στην κυβέρνηση χαμηλότερο κόστος χρέους και καθησυχάζοντας τους επενδυτές». Υποστηρίζουν δε πως, μαζί με την ανάκαμψη της οικονομικής ανάπτυξης, οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να απομακρυνθούν από αμφιβολίες σχετικά με την φερεγγυότητά τους, ενώ θεωρούν πως το Χρηματιστήριο Αθηνών έχει «περιθώρια ουσιαστικής βελτίωσης», σε σύγκριση με τα αντίστοιχου μεγέθους.

 

infiltr8or

22 Σχόλια to “Η Blackrock που πόνταρε στη χρεοκοπία της Ελλάδας τώρα βλέπει ανάκαμψη της χώρας”

 1. Ιστορικος said

  Και ποτέ έλεγε ψέμματα τότε η τώρα;

  Μου αρέσει!

 2. ο Γιωργος said

  Φυσικο ηταν. Εξακριβωσαν την δουλοπρεπεια και ανηθικοτητα των εντοπιων δοσιλογων και ετοιμαζουνται για συμμετοχη στο παρτυ του ξεπουληματος.

  Αρέσει σε 2 άτομα

 3. Ο Γιωργος said

  Αφυσικο ηταν. Δεν εξακριβωσαν την δουλοπρεπεια και ανηθικοτητα των εντοπιων δοσιλογων και δεν ετοιμαζουνται για συμμετοχη στο παρτυ ξεπουληματος.

  Μου αρέσει!

 4. Μέτων said

  Η BlackRock διευθύνεται από τον Εβραίο Λώρενς Φινκ, όστις διαθέτει έπαυλη στην Αργολίδα, διπλα στους γνωστούς μεγαλοσχήμονες, Βαρδινογιάνηδες, του μακαρίτη πλέον Μηνά Κυριακού του γλυξβούργου Κωνσταντίνου , του βασιλέως της Ολλανδίας Αλεξάνδρου κλπ.
  Μία εταιρεία του με έδρα το Λουξεβούργο έχει αγοράσει τα εργοστάσια του Μουζάκη (κλωστές Πεταλούδα κλπ) δίπλα στην Ακαδημία Πλάτωνος, αφού τα κατεδάφισε προσπαθεί να οικοδομήσῃ ένα τεράστιο εμπορικό σύμπλεγμα πλησίον του αρχαιολογικού χώρου.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Μέτων said

   Αν οι καφετέριες εκεί δεν φτιάχνουν τον καλύτερο εσπρέσσο, εγώ ψηφίζω περήφανα ΟΧΙ. Υπάρχει και το θέμα να μας πείσουν ότι θα είναι ο καλύτερος. Και φυσικά Δεν θα δίνω 4 ευρώ χαμηλές τιμές παρακαλώ. Θέλω επίσης στους χώρους στα τραπεζάκια από κάτω, να έχει την άνεση αν θέλει κάποια ή κάποιος να γονατίσει..

   Μου αρέσει!

  • Sane said

   Η Blackrock είναι επίσης ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της Deutsche Bank. Ο πρώτος μέτοχος είναι ένα κεφάλαιο που ίδρυσαν οι Γερμανοί στα νησιά Cayman με όλο το μαύρο χρήμα τους και μπόλικα κεφάλαια από τα Εμιράτα και το Κατάρ (C-Quadrat λέγεται). Πρόσφατα οι Κινέζοι αγόρασαν από τους Αυστριακούς διαχειριστές τη διαχείριση αυτού του κεφαλαίου. H Blackrock κινήθηκε νομικά εναντίον της Deutshe Bank !, ενώ οι Ελβετοί θεματοφύλακες προσπαθούν να αποδείξουν ότι πίσω από τους Κινέζους επιχειρηματίες βρίσκεται το ίδιο το Κινεζικό κράτος! Ταυτόχρονα, τα Εμιράτα κινηγάνε κι αυτά τη DB γιατί έβαλε μέσα στο υπερπόντιο κεφάλαιο τα «τρομοκρατικά» καταριανά κεφάλαια.
   Η Γερμανία και ο Schauble θεωρούν ότι ησύχασαν από το μπελά που λέγεται Deutsche Bank, αφού τον πάσαραν στους Κινέζους, οπότε δε χρειάζεται να εκβιάζουν πλέον τους Αμερικανούς με εργαλείο την Ελλάδα!
   Αντιθέτως, το FDP που έχει στενές σχέσεις με το C-Quadrat και βλέποντας τις αμερικανικές αντιδράσεις, προσπαθεί να επαναφέρει το «εργαλείο» στην επιφάνεια!

   Μου αρέσει!

   • Μέτων said

    Καλά τα λες συναγωνιστεί, αλλά εγώ θέλω τον εσπρέσσο

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[Π.Β.Α.Λ.]] said

    SE ΓΆΜΗΣΕ ΚΑΛΆ Ο ΣΚ΄ΎΛΟςς ΡΕ ΦφφΊΦφφΗ,
    ΚΚΈ ΤΡΊΒΕΣΑΙ ΤΏΡΑ ΔΆ ΚΚΈ ΣΕ ΤΗΝΕ ΜΑΛΛΑΠΈΡΔΔΑΝΝ ΤΟΥ ΜΈΤΩΝΟςς,
    ΈΈΈ ?, ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΆΚΙ, ΑΜΆ ΤΊ ΠΟΥΣΤΡΆΚΙ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΩΡΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΌΣΥΚΚΕ,
    ΣΕ ΓΑΜΩ ΡΕ ΤΗΝΕ ΚΑΛΑΜΆΤΑΝΝ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΌΣΚΚΕ,
    ΜΑ ΜΕ ΤΊς ΠΑΛΙΟΣΥΚΙΈς ΤΗς, ΜΜΑ ΚΚΈ ΜΕ ΤΊς ΦΦφΟΥΝΤΆΡΕςς ΤΗςς,
    ΚΆΚΈ ΤΟ’Υςς ΕΠΑΠΠΆΔΔΕςς ΤΗςς .. … .

    …ΈΈΈ, ΡΕ ΚΚΈ ΝΆ ‘ΧχχΧΑΜΜΕ ΤΏΡΑ ΔΑ,
    ΜΌΝΟΝ ΈΝΑΝΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΌΝΕ ΠΑΠΠΆΔΑΡΟΝΝΝ .. ……
    ……………………………………………………………………………………………………………. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ****************************************************************************************
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    ##############################################################
    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    ??????????????????????????????????????????????????????????????
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

 5. Το βιντεο που οι Εβραίοι δε θέλουν να βλέπεις said

  Μου αρέσει!

 6. Panos Diakos said

  «ανακάμπτουσα» !!!

  Μου αρέσει!

 7. Sane said

  Το 2014, δεν εμφάνιζε αβάσιμα τη χώρα μας ως «υπ’αριθμόν 1» υποψήφια για χρεωκοπία στον κόσμο.

  Η χρεωκοπία είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2015 και μάλιστα στα χέρια του αριστερού Αλέξη, που τόλμησε να διεκδικήσει την προεδρεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!

  Ήταν από νωρίς προσυμφωνημένη από ΓΑΠ και DSK για το 2015, ο Σαμαράς απέτυχε να την αποτρέψει και ο Alexis της ριζοσπαστικής αριστεράς ήταν ότι έπρεπε για να τη χρεωθεί.

  Για περισσότερα παραπέμπω σε σχόλιό μου από την προηγούμενη εβδομάδα εδώ:

  https://olympia.gr/2017/09/28/%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ac%cf%86%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%87%ce%b1%ce%b2%ce%bf%cf%8d%ce%b6%ce%b1/#comment-2825191

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: