olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Αστυνομική Βία Που Ανακάλεσε Μνήμες του Φράνκο Δεν Εμπόδισε Το Δημοψήφισμα στην Καταλωνία

Posted by olympiada στο Οκτώβριος 1, 2017

IMG_0209Διαπόμπευσε όπως την ισπανική κυβέρνηση και ίσως σφράγισε την πολιτική τύχη του Μαριάνο Ραχόϊ.

Του Μιχαήλ Στυλιανού

Η σημερινή κορύφωση σε αστυνομική βαναυσότητα των νευρωτικών αντιδράσεων της ισπανικής κυβέρνησης στην επιμονή των Καταλανών να προχωρήσουν στο προγραμματισμένο δημοψήφισμα τους για ανεξαρτησία δρέπει ήδη την διεθνή διαπόμπευση του «σκληρού» δεξιού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι και πιθανότατα προδιαγράφει το πολιτικό τέλος του -παρά τις χθεσινές ευλογίες που απέσπασε από τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ και την σιωπηρή συμπαράταξη της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης.
Απαγόρευση του Δημοψηφίσματος, με σχετική απόφαση και του Συνταγματικού Δικαστηρίου, απειλές και συλλήψεις πολιτικών και αρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εισβολή χιλιάδων αστυνομικών της μητροπολιτικής Γκουάρντια Σιβίλ, κλείσιμο σχολίων και κατασχέσεις ψηφοδελτίων για την ματαίωση της εκλογικής διαδικασίας όλα συντρίφτηκαν σήμερα στην ήρεμη αποφασιστικότητα του καταλανικού λαού, ο οποίος κατόρθωσε –με την βοήθεια του Μαριάνο Ραχόϊ- επίτευγμα χωρίς προηγούμενο: Να ψηφίζει στα 80% των τμημάτων της αυτόνομης επαρχίας με μάρτυρα την διεθνή κοινή γνώμη!
Πράγματι το θέαμα, από την μια της αστυνομικής βίας και από την άλλη του αποφασισμένου πλήθους πολιτών να περιμένει με υπομονή, αξιοπρέπεια και χαμογελαστή διάθεση έξω από τα εκλογικά τμήματα, είχε τέτοιαν δύναμη επιβολής σεβασμού ώστε το τηλεοπτικό δίκτυο Euronews, όργανο της αλληλέγγυας με τον Ραχόϊ Ε.Ε., έμεινε επί ώρες, μετά το μεσημέρι, καθηλωμένο σε απ’ ευθείας μετάδοση των γεγονότων στην Καταλωνία, με συνεχή αντιπαράθεση δύο εικόνων: Της υποδειγματικής ψηφοφορίας μέσα σε εκλογικό τμήμα και των επελάσεων της «Γκουάρντια Σιβίλ» εναντίον και γερόντων και γυναικών σε μέγα πλήθος πολιτών που προσπάθησαν να προστατεύσουν άλλο εκλογικό τμήμα.
Στην αριστερό ήμισυ της οθόνης παρακολουθούσαν οι θεατές (του σταθμού της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης) τον δημοκρατικό πολιτισμό της άσκησης εκλογικού δικαιώματος και στο δεξιό τμήμα της οθόνης τις εξορμήσεις της ισπανικής αστυνομίας, πολίτες να πετιούνται στο έδαφος και να σύρονται, εκπυρσοκροτήσεις όπλων, την μεταφορά τραυματία σε φορείο και την εισβολή στο κτίριο σχολείου/εκλογικού τμήματος από την ισπανική Γκουάρντια Σιβίλ -που αυτόπτης ανταποκριτής της βρετανικής Νταίηλυ Μαίηλ, με μήνυμα στο Τουίτερ, χαρακτήρισε «αστυνομία του Φράνκο».
Την τελευταία αυτή λεπτομέρεια ανέφερε παρουσιαστής του δικτύου, ο οποίος σε συνεχή αφήγηση, παρείχε διευκρινίσεις και μετέφερε τις νεότερες πληροφορίες των εξελίξεων. Ανέφερε ότι οι τραυματίες από τις αστυνομικές επιθέσεις ήσαν 38 και ένας εξ αυτών βρισκόταν στο χειρουργείο με τραύματα σφαίρας καουτσούκ στο μάτι. Η τοπική καταλανική αστυνομία δεν συμμετέσχε στις επιχειρήσεις καταστολής και το πυροσβεστικό σώμα της επαρχίας είχε κινητοποιηθεί για την προστασία των εκλογικών τμημάτων.
Οι εικόνες αστυνομικής βαρβαρότητας που παρουσίαζε η δεξιά πλευρά της οθόνης ήσαν από το εκλογικό της επαρχίας Τζερόνα, όπου επρόκειτο να ψηφίσει ο πρωθυπουργός της Καταλωνίας. Πριν την έναρξη των συγκρούσεων εικόνες παρουσίασαν πολίτες κάθε ηλικίας, άνδρες, γυναίκες και παιδιά , να μεταφέρουν σάκους οικοδομικού υλικού για την όρθωση οδοφράγματος. Ο Καταλανός ηγέτης, προφανώς ειδοποιημένος, τελικά ψήφισε σε άλλο τμήμα. Οι πολίτες περιοχών με κατειλημμένα τμήματα ειδοποιούντο να ψηφίσουν σε άλλα και να ανασύρουν από το ιντερνέτ ψηφοδέλτιο, εάν δεν βρίσκουν.
Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι στο εκλογικό τμήμα που παρουσίαζε η αριστερή οθόνη υπήρχε διεθνής ομάδα παρατηρητών της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, ότι τα κοινωνικά δίκτυα μεταδίδουν συνεχώς τις εικόνες της βίας και συνεχή σχόλια του κοινού. Ανέφερε σχόλιο Ισπανού στο Τουϊτερ για την αιδήμονα σιωπή των Βρυξελλών για το όργιο βίας κατά της άσκησης δημοκρατικού δικαιώματος: «Εάν αυτά συνέβαιναν στην Ουγγαρία ή στην Πολωνία θα έσκαγαν από αγανάκτηση!». Αργότερα μετέφερε δηλώσεις καταδίκης των μέτρων βίας της Ισπανικής κυβέρνησης από την πρωθυπουργό της Σκωτίας Νικόλα Στάρτζεον.
Η αφήγηση διακόπηκε για την μετάδοση δηλώσεων της δημάρχου της Καταλωνίας (προφανώς μέλους του Σοσιαλιστικού κόμματος και μη οπαδού του δημοψηφίσματος), η οποία στιγμάτισε με δριμύτητα την εισβολή πολλών χιλιάδων αστυνομικών, την βία που άσκησαν εναντίον ειρηνικού πλήθους και τις σχετικές εντολές του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόϊ του οποίου ζήτησε την άμεση παραίτηση. Υπενθυμίζοντας ότι είναι πρωθυπουργός κόμματος της μειοψηφίας, κάλεσε τα άλλα κόμματα να τον εξαναγκάσουν σε παραίτηση.
Μετά παρέλευση αρκετής ώρας και μετά πολύωρη κυβερνητική σιωπή κατά την διάρκεια των γεγονότων στην Καταλωνία, εμφανίσθηκε στους αντιπροσώπους για δήλωση η νεαρή αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, η οποία απήγγειλε το γνωστό κατηγορητήριο εναντίον των Καταλανών πολιτικών ηγετών και υποκινητών του δημοψηφίσματος και υποστήριξε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας «ενήργησαν με υπεύθυνο τρόπο για να προστατέψουν τον Νόμο και τα …δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών…». Κατέληξε καλώντας τους «υπευθύνους» να σταματήσουν αμέσως «αυτό το παράνομο και ψευδές δημοψήφισμα»
Σε ερώτηση εάν το σοσιαλιστικό κόμμα (στο οποίο προφανώς ανήκει) θα ανταποκριθεί στη σύσταση για την παραίτηση του Ραχόϊ κατόπιν των σημερινών γεγονότων στην Βαρκελώνη, η αντιπρόεδρος απάντησε με την υπεκφυγή: «Δεν είναι η ώρα για να κάνουμε υπολογισμούς» (κατά την μετάφραση του παρουσιαστή στην αγγλική του Εuronews.)
. . . . . . . .
H απ’ ευθείας μετάδοση συνεχιζόταν στις 3.30’ μ,μ, ώρα Ελλάδος, καθώς άρχιζε η σύνταξη του παρόντος. Στην ολοκλήρωσή του είχε σταματήσει –με την αφύπνιση και διάβημα της Μαδρίτης στις Βρυξέλλες -όπως μπορεί ευλόγως να υποθέσει κάποιος.

50 Σχόλια to “Αστυνομική Βία Που Ανακάλεσε Μνήμες του Φράνκο Δεν Εμπόδισε Το Δημοψήφισμα στην Καταλωνία”

 1. Μέτων said

  Επί Φράνκο υπήρχε Τάξις, Ησυχία και Ασφάλεια. Τώρα ο λόγος ανήκει στο δημοκρατικό κλεπτοκρατικό καθεστώς του Ραχόι και των συνοδοιπόρων του.

  Αρέσει σε 3 άτομα

  • Αυτονόητα said

   Θέλει και πλαστικές σφαίρες και πολυβόλα ο Άδωνις,ο φασίστας δεν κρύβετε….

   Μου αρέσει!

  • sorbal said

   Ραχόϊ , ο συνεχιστής του Φράνκο
   Ίδια οικονομικά κέντρα τον στηρίζουν , ίδια υποστήριξη από την αναχρονιστική και αντιδραστική ισπανική καθολική εκκλησία , ίδιο δοεφθαρμένο κράτος .
   Ο ένας κατακτά την εξουσία με τα τανκς και την καθοριστική υποστήριξη των Γερμανοναζί του Χίτλερ , ό άλλος με τις κάλπες , αλλά άμα οι κάλπες δεν επαρκούν καταφεύγουμε στις δοκιμασμένες μεθόδους του φασίστα στρατηγού .

   Μου αρέσει!

   • soulis said

    Eνω τα κομμουνια που θα την κατακτουσαν με την υποστηριξη της «Διεθνους Ταξιαρχιας» (αληθεια μηπωε ξερεις ποιοι την χρηματοδοτησαν 😉 και κυριως βεβαια οι σοβιετικοι ηταν καλα ε ;
    Παλι τα παραμυθια που μαθατε απο τα «ιστορικα» ενθετα της Ελευθεροτυπιας αναμασατε ρε κομμουνια ;

    Αρέσει σε 2 άτομα

  • Σαν τον φίλο του Αδωνι, τον Παττακο said

   έτσι και ο Φράνκο έβαλε τους καμπινεδες μέσα στα σπίτια.
   Λίγο είναι να χεζεις το χειμώνα και να μην κρυώνει ο κωλος σου;

   Μου αρέσει!

 2. rizes said

  Freedom | vgiannelakis
  https://vgiannelakis.wordpress.com/2014/07/19/freedom/

  Μου αρέσει!

 3. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  Ο Francisco Frsnco, σκοτωνε κομουνια που ηθελαν να μετατρεψουν την Ιβηρικη χερσονησο σε Ευρωπαικη σοβιετια.
  Οπως οι ελληνοφωνοι κομουνιστοσυμμοριτες στην Ελλαδα.


  ΚΑΙ. ΠΟΛΥ. ΚΑΛΑ. ΤΟΥΣ. ΕΚΑΝΕ !

  Αρέσει σε 2 άτομα

  • Φασιστοζόμπι said

   Πάρτε τον ρε παιδιά σε ένα σφαγείο να χορτάσει την δίψα του για αίμα!
   Εμείς βδέλλες και βαμπίρ τα σιχαινόμαστε.

   Μου αρέσει!

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    Μονο εαν το αιμα ανηκει σε κομουνιστοσυμμοριτη .

    Τοτε, αααααα, σπλαυση….

    Μου αρέσει!

   • Φασιστοζόμπι said

    Ανωτερότητα και αρετές … γνήσιου φασιστικού καθάρματος

    Μου αρέσει!

   • To Megalitero Pouli Sth Kerkyra Einai To Paganeli said

    Κερκυραιος κι εσυ κομμουνιστης και ορφανο των Μπολσεβικων;

    Αρέσει σε 3 άτομα

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    Ρε μσχλεπι.

    Αποκαλεις εμενα, φασιστα;;

    Πρωτον.
    Δεν ξερεις ποια εινσι η εννοια αυτης της λεξης.

    Δευτερον.
    Θεωρω ΤΙΜΗ, ενας κομμουνιστης να με αποκαλει φασιστα κι ΟΧΙ δημοκρατη, γιατι ουτε ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ ΕΙΜΑΙ.

    Κσταλαβες ;;

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • Φασιστοζόμπι said

    Δεν σε έχω για τόσο ικανό να είσαι κάτι
    ένας σκέτος σκατομαλάκας είσαι, μη ζορίζεσαι.

    Μου αρέσει!

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    Ετσι, εε;;

    Δηλαδη ρε δημοκρατη, ειναι θεμα «ικανοτητας», το να κλεβεις κι να εκμεταλευεσαι, εε;

    Δηλσδη, σαν να μας λες πως εαν καποιος κατεχει το «αθλημα», τοτε γιατι να μην το ασκει, εε;;

    Κοιτα εδω, ατομα που θελουν κι δημοκρατια, ρε…..

    Ουδτ να μου χαθεις ρεμπεσκε !!

    υ.γ.
    Η μονη δημοκρστια που αξιζει σε ρεμπεσκεδες σαν κι εσενα ειναι η Δημοκρατια του Σολων.

    Εκει θα δεις την γλυκα !
    Τι εστι να εισαι Ανθρωπος κι.οχι ΖΗΤΟΥΛΑΣ, εκει θα δεις μια πραγματικη Δημοκρατια.

    Αρέσει σε 2 άτομα

 4. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  Ας μας απαντησει ο δημοκρατης αρθρογραφος:

  ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ζει ο Ισπανος πολιτης υπο κσθεστως οικονομικης λιτοτητας;;
  . Πανω απο 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ !!

  Για ποσα χρονια ο Λαος στην Καταλονιας, ζητει απο τις κυβερνησεις διευθετηση των αιτηματων τους;;
  . Απο τοτε που εφυγε ο Φρανκο, το 1975 !! ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ;;;

  Ποιο ειναι το ποσοστο ανεργιας κυριως των νεων στην Ισπανια;;
  . Το ΕΠΙΣΗΜΟ πισοστο των ανεργων κστω των 30ετων το 2013, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 56% !!!!!!!!
  https://www.theguardian.com/business/2013/aug/30/spain-youth-unemployment-record-high

  Ολα αυτα:
  ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!
  καταλαβατε ρε ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ δημοκρατες;;


  Η κατσρα καθε Ευρωπσικου Λαου ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ .

  Εσεις και το ΛΗΣΤΡΙΚΟ καθεστως της ΦΑΥΛΗΣ κι ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ δημοκρστιας ΣΑΣ !!

  Οπως υποστηριζω ΠΑΝΤΑ:
  ΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΜΟΝΟ, τοτε οι Λαοι της Ευρωπης θα βρουν Ελευθερια κι ανεξαρτησια.

  Αρέσει σε 2 άτομα

  • Ρε θράσος τα φασιστόμουτρα said

   Η Καταλονία ή Καταλωνία (στα καταλανικά: Catalunya, στα οξιτανικά: Catalonha και στα ισπανικά: Cataluña) είναι αυτοδιοικούμενη περιφέρεια της Ισπανίας και ιστορική περιοχή της ΝΔ Ευρώπης. Σύμφωνα με ακαδημαϊκούς[1], το τροποποιημένο Καθεστώς Αυτονομίας του 2006[2] και την πλειοψηφία των πολιτικών της κομμάτων θεωρείται αυτούσιο έθνος, ξεχωριστό από την Ισπανία, της οποίας το σύνταγμα την αναγνωρίζει ως ιστορική εθνότητα (nacionalidad). Πρωτεύουσα και μεγαλύτερή της πόλη είναι η Βαρκελώνη ενώ ο πληθυσμός της ανέρχεται σε 7.512.982 κατοίκους.[3] Έχει τρεις επίσημες γλώσσες: τα καταλανικά, τα ισπανικά και τα αρανικά.
   ……………….
   Στο πρώτο μισό του 20ού αιώνα, η Καταλονία απολάμβανε και έχασε, ταυτόχρονα, αρκετές φορές, πολλά προνόμια αυτονομίας, αλλά όπως και η υπόλοιπη Ισπανία, η αυτονομία της Καταλονίας καθώς και ο πολιτισμός της ήρθαν αντιμέτωποι με ένα άνευ προηγουμένου συντηρητικό καθεστώς και κεντροποιητικό, μετά την ήττα της Δεύτερης Ισπανικής Δημοκρατίας (ιδρύθηκε το 1931) στη διάρκεια του Ισπανικού Εμφυλίου (1936–39), η οποία έφερε στην εξουσία τον Φρανσίσκο Φράνκο. Αν και η χρησιμοποίηση της καταλανικής γλώσσας απαγορεύτηκε από το νέο δικτατορικό καθεστώς, ωστόσο αυτή συνέχισε να ομιλείται και να διδάσκεται από σημαντικό αριθμό ανθρώπων σε κλειστούς κύκλους.

   Μετά τον θάνατο του Φράνκο (1975), η μετάβαση της Ισπανίας στην δημοκρατία, και η υιοθέτηση ενός δημοκρατικού συντάγματος από την χώρα (1978), βοήθησαν την Καταλονία στο να ανακτήσει την πολιτισμική και την πολιτική της αυτονομία.
   (Βικι)

   Ασφαλώς και μετά τον θάνατο του Φράνκο εκδηλώθηκαν έντονα οι αποσχιστικές τάσεις.
   Θα τους έσφαζε στο γόνατο σαν τραγιά ο φασίστας δικτάτορας.
   Και εσύ ρε τενεκέ τολμάς να κουνάς το δάχτυλο; .

   Μου αρέσει!

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    Ναι ρε ντενεκε.

    Διοτι ο κακος δικτατορας ηταν αυτο που ηταν.

    Η ερωτηση ομως που εθεσα εινσι τυπωμενη με εμφαση.
    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1975;;

    Εεε;; Για σπαντησε να δω τι χαζομαρα θα πεις, ρε ΝΤΕΝΕΚΕ…

    υ.γ
    Εδω γρσφει οως οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ βσχουν περιορισμους, στα σχολια για την εκμαθηση της Καταλονικης γλωσσας….(οχι αλλο δημοκρατια ΦΤΑΝΕΙ)
    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/spain/9724392/Catalans-protest-return-to-Franco-as-schools-are-told-to-teach-more-Spanish.html

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    Να θυμασε τι ΕΡΧΕΤAI….

    Democratia DELENDA EST !

    Democratia DELENDA EST !

    Democratia DELENDA EST !

    Και θα καταστραφει !

    Μου αρέσει!

   • Ρε θράσος τα φασιστόμουτρα said

    Ο ΚΑΚΟΣ δικτάτορας;
    Δεν αποτελεί το όνειρό σου τώρα;

    Τι ΔΕΝ έκανε η Δημοκρατία.
    Τί αίσχη κάνουν οι φασίστες δικτάτορες θέλεις να κάνουμε την πάπια, έτσι;
    Κούνια που σε κούναγε …

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    @ Ρε θράσος τα Φασιστόμουτρα

    Πολύ σωστά,οι Καταλανοί δεν αισθάνονται Ισπανοί και δεν είναι και αν τους αποκαλέσεις Ισπανούς σε στραβοκοιτάζουν και θα σε διορθώσουν αμέσως.

    Μου αρέσει!

   • Ρε θράσος τα φασιστόμουτρα said

    Και έχεις και μούτρα να μου βάζεις άρθρο όπου οι Καταλανοί μιλάνε για επιστροφή στον Φράνκο σαν την έσχατη κατάντια αναφορικά με τα δικαιώματα τους.
    Και έχεις να κατηγορήσεις μόνο την Δημοκρατία γιατί … Φρανκίζει!
    Δεν είσαι μόνο θρασύς, είσαι και απίστευτα μαλάκας.

    Μου αρέσει!

   • Ρε θράσος τα φασιστόμουτρα said

    Μόνο ένας καραμαλάκας του μεγέθους σου θα υπερασπιζόταν τους Καταλανούς ονειρευόμενος έναν φασίστα δικτάτορα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ τελείως τα Καταλανικά
    και θα χτυπιόταν με την Δημοκρατία γιατί τα Καταλανικά δεν … είναι στο ίδιο ύψος με τα Ισπανικά

    Μου αρέσει!

   • Έξωθεν για λίγο ακόμα! said

    Γλεντα όσο έχεις καιρό γιατί σε λίγο θα έρθουν τα παλικάρια με τα άσπρα, θα σου βάλουν το πουκαμισακι με τα κουμπιά στην πλάτη και θα γίνεις και πάλι έσωθεν!
    Καλές οι ανοικτές δομές φιλοξενίας αλλά στις βαριές περιπτώσεις μόνη λύση ο εγκλεισμός!
    Για Έξωθεν και Διονύση μόνη λύση Zyprexa με το κιλό και μανίκια πίσω. Επισκεπτηριο κάθε πρώτη του μήνα από τον ΕΜετων και πολύ είναι!

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    Έξωθεν για λίγο ακόμα! said
    Οκτώβριος 1, 2017 στις 10:29 μμ

    Γλεντα όσο έχεις καιρό γιατί σε λίγο θα έρθουν τα παλικάρια με τα άσπρα, θα σου βάλουν το πουκαμισακι με τα κουμπιά στην πλάτη και θα γίνεις και πάλι έσωθεν!
    Καλές οι ανοικτές δομές φιλοξενίας αλλά στις βαριές περιπτώσεις μόνη λύση ο εγκλεισμός!
    Για Έξωθεν και Διονύση μόνη λύση Zyprexa με το κιλό και μανίκια πίσω. Επισκεπτηριο κάθε πρώτη του μήνα από τον ΕΜετων και πολύ είναι!
    ——————————–
    …..ΑΑΓΆΝΩΤΕ ΠΑΡΑΠΟΎΣΤΑΡΆΚΕΝΕ,
    ΜΑ ΚΚΈ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑ ΡΕΡΟΥΦφΙΑΝΌΠΟΥΣΤΕ,
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ, ΝΑΊ, ΜΑ ΜΕ ΑΔΗΜΟΝΊΑΝΕ,
    ΕΕΕ, ΜΑ ΚΚΈ ΤΟΥςς ΚΑΘΟΔΔΗΓΗΤΕςς ΣΟΥ, ΝΑΊ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΊΤΟΥΡΕ ΣΕ ΛΈΩ,
    ΜΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙχΧΧΤΈςς ΑΝΑΓΚΆΛΛΕςς ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΆΚΟ, ΝΑΊ,
    ΚΚΈ ΣΕ ΛΈΩ ΚΚΕ ΤΟ ΕΞΉςς :
    ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟΝ ΤΟΥ «ΑΡΝΙΌΜΟΥΝΑ» ΠΟΊΟΝ ΈΙΝΕΝΕ ? ………

    …ΆΜΑΝΕ ΤΟ ΈΒΡΕΙςς, ΚΚΈ ΣΕ ΜΙΛΆΩ ΓΝΉΣΙΑΑ, ΝΑΊ,
    ΕΓΏ ΑΠΟΧΩΡΏ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΑΎΦφΦΘΑ ΚΑΦφ\ΦΕΝΕΊΟΝ,

    ,,,ΚΚΈ ΠΆΡ’ ΑΑΦφΦΤΑ.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Νιοοοοοονιοοοοοο Zyprexa πρωί μεσημέρι βράδυ! said

    Ακολούθα με ακρίβεια τη δοσολογία που σου έγραψε ο γιατρός και όλα θα πάνε καλύτερα! Και οι λυκοπουτσες βοήθεια σου!

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
    ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΈΛΕΣΕς ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΝ ΖΒΕΡΚΟΝ…

    ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙς ΡΕ ΡΟΥΦΓΙΆΝΕ,
    ΤΟ ΉΞΕΡΕς Ή ΤΟ ΉΒΡΕς ΜΕ ΚΑΝ΄ΝΑ ΓΟΥΓΛΑΚΑΡΙΖΜΑ ? .. .. ..

    Μου αρέσει!

   • Α ρε Νιονιο δε με ακούς και θα χειροτερεψεις! said

    Ήξερα το «βαριόμουνα – ελαφροπουτσες» ρε ζαγαρι. Οπότε το να βρω το δικό σου ήταν απλή επανάληψη!

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηκαςΣκέτος]]] said

    ΟΡΘΉ ΕΠΑΝΆΤΑΞΙςς:
    ===========
    Α ρε Νιονιο δε με ακούς και θα χειροτερεψεις! said
    Οκτώβριος 3, 2017 στις 2:25 μμ
    Ήξερα το «βαριόμουνα – ελαφροπουτσες» ρε ζαγαρι.
    Οπότε το να βρω το δικό σου ήταν απλή επανάληψη!
    ———————–
    διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηκαςΣκέτος]]] said
    Οκτώβριος 3, 2017 στις 2:42 μμ

    ΑΑΦΦΤΌΝΝ, ΤΟΝΕ ΣΚΕΤΟΠΊΘΗΚΑΝΝ,
    ΠΟΥ ΤΟΝΕ ΒΛΈΠΕΙς ΡΕ, ΣΚΙΕΡΈ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΈ ΑΠΑΦΤΟΤΈΤΟΙΕ,
    ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΕΊς ΡΕ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΖΕΙς, ΡΕ ΣΥ ΑΠΑΦΤΟΎΝΕ, ΝΑΊ ΡΕ,
    ΤΙ ΛΟΥΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΉΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΈΧΕΙ «ΠΙΕΊ ΚΑΙ ΦΆΕΙ»,
    Ή ΤΊ ΤΟΝΕ ΠΟΤΊΣΑΝΕ Ή/ΚΑΙ ΤΟΝΕ ΤΑΪΣΑΝΕ, ΝΑΙ,
    ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ9ΝΕ ΛΈς ΠΩς ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΈΨΕΙ, ΓΙΑ ΕΊΣΕΝΕ ΛΛΑΘΟς,
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΎΝΙΑ, ΚΑΙ ΝΑΊ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΛΈΩ ΡΕ .. …

    Μου αρέσει!

  • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηκαςΣκέτος]]] said

   ΑΑΦΦΤΌΝΝ, ΤΟΝΕ ΣΚΕΤΟΠΊΘΗΚΑΝΝ,
   ΠΟΥ ΤΟΝΕ ΒΛΈΠΕΙς ΡΕ, ΣΚΙΕΡΈ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΈ ΑΠΑΦΤΟΤΈΤΟΙΕ,
   ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΕΊς ΡΕ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΖΕΙς, ΡΕ ΣΥ ΑΠΑΦΤΟΎΝΕ, ΝΑΊ ΡΕ,
   ΤΙ ΛΟΥΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΉΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΈΧΕΙ «ΠΙΕΊ ΚΑΙ ΦΆΕΙ»,
   Ή ΤΊ ΤΟΝΕ ΠΟΤΊΣΑΝΕ Ή/ΚΑΙ ΤΟΝΕ ΤΑΪΣΑΝΕ, ΝΑΙ,
   ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ9ΝΕ ΛΈς ΠΩς ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΈΨΕΙ, ΓΙΑ ΕΊΣΕΝΕ ΛΛΑΘΟς,
   ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΎΝΙΑ, ΚΑΙ ΝΑΊ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΛΈΩ ΡΕ .. …

   Μου αρέσει!

 5. Αυτονόητα said

  Εδώ ο Άδωνις ζητά για περισσότερη βία,αν έχει και νεκρούς και διαδηλωτές χωρίς μάτια,ακόμα καλύτερα.

  Θα είχε υπόψη του το φασίστα ΣαμαροΡαχόι τα βρίσκουν μεταξύ τους οι φασίστες.

  Μου αρέσει!

  • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

   …ΚΚΈ ΠΏς ΜΕ ΕΞΈΦφφΥΓΕςς, ΑΩΡΈ ΦΛΟΎΦφφΛΙΗ, ΝΑΊ,
   ΚΚΈ ΔΈΝΝ ΣΕ ΣΥΝΈΛΟΥΣΑ, ΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΈΟΝ «ΟΎΛΤΡΕΞ»,
   ΚΚΈ ΤΟ 5 ΣΕ 1, ΤΟ ΑΑΝΤΙΠΥΤΙΡΙΔΔΙΚΌΝΝ,

   ,,,ΆΆΆ, ΜΑΡΉ ΜΑΛΑΚΙΑΖΖΜΜΈΝΗ ? ….. ..

   Μου αρέσει!

 6. omega said

  το μεγαλο γελιο ειναι οτι οι κολλητοι των ΣΑΝΕΛ εχουν εξαφανιστοι και μιλω γαι τους Ποδεμους , ποια ειναι η θεση τους ;γιατι κανεις δεν μιλα; μηπως ειναι ποια κολληταρια με τον Ραχοη; ποση ακομα ξεφτιλα θα αντεξετε; ποσα αδικαιολογητα θα δικαιολογησετε;

  Μου αρέσει!

 7. διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

  …ΡΈ ΠΑΛΙΟΜΑΛΈΚΚΕς ΡΕ,
  ΕΕ, ΜΑ ΚΚΈ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΡΕ,
  ΚΚΈ ΚΑΝ΄ΝΑ ΚΑΛΟΝΕ ΕΡΩΤΗΜΑΝΝ … .. ..

  … ΚΚΈ ΆΗΝΤΕ ΚΑΑΛΆ,
  ΟΙ ΜΑΛΑΚΚΕςΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΏΝΙΟΙ [Ως ΆΝ ΤΉΝΕ «ΜΠΆΆΡΤΣΑΝΝ»],
  ΕΊΝΕΝΕ ΆΆΆΛΛΙΗ φΦφΦΆΡΑ, ΝΑΊ,
  ΚΚΈ ΘΈΝΑ ΘΈΛΟΥΝΕ ΚΚΈΘΈΝΑ ΔΙΚΑΙΟΎΝΝΤΑΙ, ΝΑΊ,
  ΤΉΝΕ ΑΑΦΦφΤΟΔΔΙΆΆΘΕΣ’ΙΝ ΤΩΝΝ, ΜΜΑ ΚΚΈ ΤΗΝΑΑΝΕΞΑΡΤΗΣΊΑΝ ΤΩΝ,
  ΕΚ ΤΩΝ «ΙΣΠΑΝΏΝΝ» ΦΦΑΣΙΣΤΑΡΆΔΩΝΝ, ΑΡΈ ΝΑΊ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩ.. … … ……

  …ΔΉΛΑ ΔΉςςς, ΑΩΡΕ ΜΑΛΙΑΚΟΚΆΒΛΙΗΔΔΕςς,
  ΕΆΝ ΕΣΗΚΏΣΕΙ «ΜΠΑΪΡΆΚΙ» ΚΚΈ Ο ΤΟΥΡΚΌΓΙΟΥΦφφΤΟςς,
  Ο ΕΝ «ΕΛΕΥΘΈΡΑΝ» ΘΡΆΚΗΝΝ….

  …ΑΡΕ ΤΊ ΣΑΚΑΤΆ ΘΕΝΑ ΜΑς ΕΛΈΓΕΤΕ ΡΕ ΤΡΎΠΙΟΙ,
  ΘΕΝΑ ΝΑ ΜΑς ΕφφΎΓΕΙΚΚΈ Η ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΜΈΝΗ, Η ΘΡΆΚΗ ΜΑςς,
  ΑΑΩΡΈ ΜΟΎΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΖΖΜΟΎ, ΚΚΈ ΤΟΥ ΑΝΩΜΆΛΟΥ «ΕΓΏ» ΣΑςς, ΝΑΊ,

  ,,,ΑΡΈ ΌΟΟΞΩ ΡΕ ΣΑς ΛΈΩΩ ? . .. .. .. ..

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Ρίξε Νιόνιο said

   στους ομόσταυλους με σένα εθνικισταράδες ΠΑΛΙΟΜΑΛΈΚΚΕς ΡΕ,
   που έχουν λυσιάξει για την απόσχιση της Καταλονίας.

   Μου αρέσει!

   • soulis said

    Τα κομμουνια σαν κι εσενα εχουν λυσσαξει

    Αρέσει σε 3 άτομα

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    ΊΣΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΊΤΣΕΝΕ

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    Ρίξε Νιόνιο said
    Οκτώβριος 1, 2017 στις 9:32 μμ
    στους ομόσταυλους με σένα εθνικισταράδες ΠΑΛΙΟΜΑΛΈΚΚΕς ΡΕ,
    που έχουν λυσιάξει για την απόσχιση της Καταλονίας.
    —————————
    …ΚΚΈ ΚΑΛΆ ΡΕ ΚΕΚΟΜΜΟΥΝΙΑΖΖΖΜΜΕΝΟΝ ΣΚΑΤΟΚΟΠΡΌΣΚΥΛΟΝΝ,
    ΜΑ ΚΚΈ ΑΔΈΣΠΟΤΟΝΝ, ΘΆ ΈΛΛΕΓΑ, ΝΑΊ, ΚΚΈ ΠΟΊΟςς ΠΟΥΣΤΗςςς, ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ, ΝΑΊ,
    ΣΕ ΕΊΠΕ ΡΕ ΠΕΤΑΜΜΈΝΕ, ΝΑΊ, ΠΩς Ο ΔΙΟΝΎΣΗς ΕΊΝΕΝΕ ΣΕΣΤΑΒΛΩΜΜΈΝΟςςς,
    ΑΑΡΕ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΈ ΚΚΈ Α.Μ.Ε.Α. ΚΚΈ RED ALERT, ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΝΏΝΩ ΡΕ,
    ΤΟΝΕ ΞΟΥΡΙΖΖΜΜΈΝΟΝΕ ΜΜΠΆΤΟΝΝ ΣΟΥ,

    ,,,ΑΡΕ ΆΆΆΠΑΤΕ ? .. … .. … . .

    Αρέσει σε 1 άτομο

 8. Πύκτης said

  Η ΄δημοκρατία΄ της γερμανικής ευρώπης δεν ανέχεται δημοψηφίσματα και αφήστε τις μαλακίες σαμαροραχόι γαμώ τον πάκη σας του ευρωπαικού ιδεώδους σας.
  Οπως δεν ανεχόταν το δικό μας δημοψήφισμα και μας απειλούσαν αλλά έβγαιναν γιά διάγγελμα εδώ οι δικοί μας που είχαν πιεί το αμίλητο νερό να μας πουν να μείνουμε ευρώπη .
  Με την βοήθεια -προδοσία τσιπροκαμμενου επετεύχθη στα χαρτιά η ΄δημοκρατία΄ της ευρώπης και το ΟΧΙ 62% έγινε ναι.

  Διαλύεται το ενωμένο γερμανικό σας όνειρο από τους λαούς στις συνειδήσεις τους και όταν επικαλείσθαι την λέξη Δημοκρατία που την βάζει ο καθένας στο στόμα του , να σκεφθεί πρώτα τι σημαίνει και αν εφαρμόζεται

  Δημοκρατία = δήμος [ πολίτες] είναι το κράτος !!!

  Αρέσει σε 3 άτομα

  • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

   …ΑΠΟΡΏ, ΝΑ ΜΆ ΤΉΝ ΠΑΝΑΓΊΑ ΣΕ ΛΈΩ, ΑΩΡΕ ΠΥΚΤΑ, ΝΑΊ,
   ΣΎΝ ΆΜΑ ΤΕ ΛΛΆΚΤΑ, ΝΑΊ, ΆΡΑ ΓΕ, ΣΕ ΠΟΙΌΝΑΝΕ ΑΑΠΕΦφφΘΥΝΌΜΜΕΘΑ ?,

   ,,,ΑΡΈ ΝΑΊ ΡΕ ΚΛΩΤΣΟΠΎΚΤΑΡΕ ΣΈ ΛΈΩΩ …… .. .

   Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Στην ΄ομάδα΄που διαχειρίζεται και τρολαρει το ολυμπία Διονύση , ξέρουν ….και στα αφεντικά τους !
    Καλημέρα καρντάσι και ήρεμησε με έναν άλλον σχολιαστή που είδα να τρώγεστε ….μαζί είμαστε όλοι , μην βαράμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος !

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    ΟΛΊΓΟΝ ΤΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΖΜΈΝΑ,
    ΜΑ ΚΑΊ ΑΠΟΛΎΤΩς ΓΝΉΣΙΑ, ΣΕ ΚΑΛΗΜΕΡΊΖΩ ΜΕ ΤΙΜΉ,
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΑΥΞΑΝΟΜΈΝΗΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΊΑΝ
    ΔΕΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΜΑς …..

    ΔΥΣΤΥΧΏς, Ο ΠΑΝΑΡΑς ΜΑς,
    ΣΥΝΑΙΝΕΊ Ο ΜΑΛΑΚΑς ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟς ΑΥΤΟΥΡΓΌς
    ΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΛΟΥΜΈΝΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΝ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ … .. ..

    ΤΟΥς ΠΟΤΊΖΟΥΝΕ ΤΊΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΨΥΧΟΤΡΌΠΑ ? ….

    ΤΑ «ΤΡΟΛΛ» ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΑΚΟ ΜΑς,
    ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΕΙΛΊΖΟΥΣΣΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΝ
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΩΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ, ΜΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΎΦΙΟ ΠΕΔΊΟ ………

    ΕΔΏ ΠΟΥ ΖΩ, ΜΑς ΕΧΟΥΝΕ ΖΩΣΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΪΣΛΑΜΙΑ,
    ΓΑΜΩ ΤΟΝΕ ΜΑΧΜΟΥΤΗΝ ΤΟΥς, ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΘΕΌ» ΑΥΤΩΝΏΝΕ,
    ΤΩΝ ΠΡΟΑΙΩΝΊΩΝ ΣΙΧΑΜΜΆΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΌΛΟΥ,
    ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥς ΕΦΟΡΆΝΕ ΓΙΑ ΠΑΛΤΌ …

    ΚΑΙ ΠΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΌΜΟΝ ΤΗς ΦΎΣΕΩς, ΚΑΤΑΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΌ

    [[[ ΜΕ ΠΑΚΤΩΛΟΥς ΕΒΡιΏ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΥ ΆΛΛΟΥ «ΧΡΉΜΑΤΟς»,
    ΚΟΎΦΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΎ ΚΑΙ ΚΑΛΠΊΚΟΥ ΒΕΒΑΊΩς ΚΑΙ ΣΑΦΏς,
    ΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΊΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΛΗΝΕ ΤΗ ΓΗΝΝ ]]].

    ΑΦΤΌ ΠΟΥ ΖΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΓΡΑΠΤΩςς,
    ΚΑΙ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΦΕΣΣΙΟΝΆΛ ΔΑΚΤΥΛΟΠΛΗΚΤΡΌΓΡΑΦΟΝ,
    ΕΓΏ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΩ ΚΑΙ ΑΦΤΌς ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΚΡΟΎΕΙ.

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ
    ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑΖΖΜΈΝΑ ΜΠΆΣΤΑΡΔΑ
    ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙς ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑς ΤΑ ΚΩΛΟΫΒΡΙΔΙΑ ΤΗς ΚΟΛΑΣΕΩς ….

    ΌΜΩς ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,
    ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΌΣΟ ΚΑΤΗΦΕΊς, ΠΟΥ ΤΟΥς ΛΥΠΆΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙςς,
    ΤΟ ΑΠΛΟΎΣΤΑΤΟΝ, ΤΟ ΠΏς ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕς, ΟΙ ΔΗΜΟΣΦΑΧΤΕς,
    ΜΑς ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΜΕΝΟΥς ΧΕΙΡΟΠΌΔΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑς ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑς,
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΊΛΑ ΤΗς ΔΗΜΟΚΟΠΡΙΤΊΑς ΤΟΥς, ΠΟΥ ΜΑς ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝΕ,
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩ ΤΩ ΤΡΌΠΩ, ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥς ΩΧΡΙΟΥΝ,
    ΟΧΙ ΜΌΝΟΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑς ΟΙ ΙΣΆΓΓΕΛΛΟΙ, ΟΙ ΤΗς 7ΕΤΊΑς,
    ΜΑ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΥΧΊΛΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΟΣΕΤ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗς ΚΕΡΑΤΑς ΣΑΤΑΝΟΓΑΜΩΜΈΝΟς ΑΦΤΗς ΤΗς ΚΑΚΟΒΙΑΖΜΕΝΗς ΓΗς
    ΜΑ ΚΑΙ ΤΗς ΑΝΘΡΩΠΙΝΗς ΥΠΟΣΤΑΣΕΩς .

    ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΏ ΛΟΙΠΌΝΝ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΩς,
    ΠΩς ΔΕΝ ΗΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,
    ΟΙΟΥΔΉΠΟΤΕ ΕΊΔΟΥς «ΑΝΤΆΡΤΙΚΟ»,
    ΜΑς ΕΧΟΥΝΕ, ΕΞΆΛΛΟΥ, ΣΤΑΜΠΑΡΙΖΖΜΕΝΟΥς ΠΑΛΑΙΌΘΕΝ,

    ΌΜΩς, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩς ΠΑΡΉΓΟΡΟΝ, ΠΩς ΠΑΡ’ ΌΛΑ ΑΦΤΆ, ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ,
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΌΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΏς, ΜΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΎΜΑΙ
    ΠΩς ΟΤΑΝ ΕΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ Ως ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΜΌΘΥΜΗ ΚΑΙ ΟΜΌΔΟΞΗ ΟΜΑΔΑ,

    ΘΑ ΜΑς ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΑς ΚΑΙ ΤΑ ΩΆ ΜΑς,

    ΑΑΡΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΕΟΔΩΡΗΤΆ,
    ΜΑ, ΣΎΝ ΤΟΊς ΆΛΛΟΙς ΚΑΊ ΑΠΟΛΎΤΩς ΔΩΡΕΆΝ
    ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΝ ΚΏΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΕ ΜΑΠΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΌΛΑ ΤΟΥ,
    ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΊΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΠΟΥΣΤΑΡΆ.

    Μου αρέσει!

  • Democratia DELENDA EST - eksothen said

   Ακριβως !!!

   Αρέσει σε 2 άτομα

  • Μ.Φ-Αρμονία said

   +1000000000

   Αρέσει σε 1 άτομο

 9. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  η Ευρωπη της …δημοκρατιας…της ελευθεριας και του..πολιτισμου!

  ετσι μας ελεγαν…ετσι μας επεισαν …αλλα…

  τωρα καταλαβαινω γιατι…τρεχουν να κανουν ευρωαστυνομια και ευρωστρατο!

  για την…δημοκρατια ρε γαμωτο!

  και…ανατριχιαζω γιατι ολοι οι.,.αστυνομικοι μισθωτοι με τρεις και ξυστα της…ευρωπης..

  μαλλον δεν ειναι αστυνομικοι…αλλα …τυχοδιωκτες …πραιτωριανοι!

  δεν κανουν το καθηκον τυους

  αλλα διψουν για αιμα…απο αυτους που τους πληρωνουν..

  για να …εκαναν δυο τρεις μηνες ολοι σταση πληρωμων…

  μπας και…συνελθουν καποιοι…

  Αρέσει σε 3 άτομα

  • ΜΑΧΗΤΗΣ said

   διευκρυνιζω επισης

   οτι η διασπαση των Καταλονων

   ειναι σε ασχημες ιστορικες στιγμες.

   παιζουν αθελα τους(?)

   το παιχνιδι διασπασης σε μικρα κρατη…

   κατι που οι σκοτεινοι επιδιωκουν χρονια…

   ωστε να μη υπαρξη καμια αντισταση ….στα σχεδια τους.

   και καποιοι ΒΑ…

   θα εχουμε και εμεις προβλημα..

   γιατι κοιμηθηκαμε οταν οι..σκοτεινοι εκει..οργιαζαν……

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • Μ.Φ-Αρμονία said

    Δεν είναι μικρή αυτόνομη περιοχή η Καταλονία.

    Καταλονία
    Ισπανική αυτόνομη κοινότητα

    Η Καταλονία ή Καταλωνία είναι αυτοδιοικούμενη περιφέρεια της Ισπανίας και ιστορική περιοχή της ΝΔ Ευρώπης. Βικιπαίδεια

    Περιοχή: 32.108 km²

    Πρωτεύουσα: Βαρκελώνη

    Πληθυσμός: 7,523 εκατομμύρια (2016) Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικών(ΒΙΚΙ)

    Σύγκρινε με το κράτος που αποφασίζει και διατάσσει……@ΜΑΧΗΤΗ.
    Απλούστατα, είναι πλούσια περιοχή και η Βρυξέλλες με το κ@λοευρώ τους θα την χάσουν και για αυτό λύσσαξαν μαζί με τον δικτάτορα Ραχόϊ. Δες το βιντεο με τι λύσσα χτυπούν τους δυναμικούς πολίτες.

    Ισραήλ
    Χώρα στη Μέση Ανατολή

    Το Κράτος του Ισραήλ είναι ένα μικρό, ανεπτυγμένο, κράτος της Μέσης Ανατολής, με έκταση 20.770 τετρ. χλμ. και πληθυσμό 8.476.600 κατοίκους. Βικιπαίδεια

    Πρωτεύουσα: Ιερουσαλήμ

    Κωδικός κλήσης: +972

    Ημερομηνία ίδρυσης: 14 Μαΐου 1948

    Νόμισμα: Νέο ισραηλινό σεκέλ

    Ήπειρος: Ασία

    Επίσημες γλώσσες: Εβραϊκή γλώσσα, Αραβική γλώσσα

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Μ.Φ-Αρμονία said

    διόρθωση: οι Βρυξέλλες

    Μου αρέσει!

 10. Φαντασου ρε ολυμπω να μην ησουν και τοπος Καμμενικος και …πατριωτικος!
  Αει τσακιστειτε Ηλιθιοι!
  Αντε οταν πατε να κοροιδεψετε τους Θεακιωτες, να τολμησετε να τους πειτε για τα δικαια της … Καταλωνιας!
  Πως δεν πειραζει αν η …κατατρεγμενη μειονοτητα που εγινε απο την …κακοπεραση δεκαπλασια,
  διεκδικησει την εθνικοτητα ποτ αισθανεται!
  Ζωα!
  βλακες!
  ΑυτοΜαλακες!
  Πριν χρονια ειχε ερθει ο Zbigniew Brzezinski και σε συνεντευξη στην Καθημερινη ειχε πει » οι πολιτισμενοι λαοι πλέον δεν θα κανουν πολεμο, θα κανουν δημοψηφισματα!»
  Τετοια σαν της Καταλωνιας!
  Βρε την μάγισα Φουρκα!
  Σαν κι αυτα που θα ερθουν οπως τα σχεδιασαν οι καποιοι σαν τον Ζμπιρο της παγκοσμιοποιησης!

  Αρέσει σε 2 άτομα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: