olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

«Δεν θα προσκυνήσω τα καθάρματα της ηρωίνης για να εξαγοράσω διθυραμβικά Πρωτοσέλιδα»-Πάνος Καμμένος

Posted by netakias.com στο Σεπτεμβρίου 30, 2017

125 Σχόλια to “«Δεν θα προσκυνήσω τα καθάρματα της ηρωίνης για να εξαγοράσω διθυραμβικά Πρωτοσέλιδα»-Πάνος Καμμένος”

 1. Αυτονόητα said

  Προβλέπω νέα εγκεφαλικά στα τσιράκια των πρεζέμπορων….

  Μου αρέσει!

  • Αδωναρας Μπουμπουκαρας said

   Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Το άκουσα όλο το βίντεο, σίφουνας ο άδωνις!

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Διάβασες τσιράκια των πρεζέμπορων και έτρεξες πρώτος !!

    Έχεις ελαφρυντικά λόγω βλακείας Διογένη.

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Τραβα βρεκα μια ζωή να ζήσεις ρε πυροβολημένε αρουραίε, τραβα βρες καμια να γαμήσεις, δεν μπορεί
    κάποια θα υπάρχει και για σένα, κουφή να είναι μονο να μη σε ακούει, γιατί άνθρωπος που σε ακούει, ξερνάει!

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Μίλησε και η Χριστίνα Βουλγαρα χλαπ χλουπ όλα τα καταπίνω

    Ρε τούβλο εδώ σου πήρε μια ολόκληρη μέρα να καταλάβεις πως η Αρμονία απλά μετέφερε ένα περιστατικό και πως δεν ήταν προσωπική της εμπειρία τόσο στόκος είσαι.

    Μου αρέσει!

   • Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

    Επειδή απουσιάζουν απο τη σχετική λίστα των ενόχων οι πρωταγωνιστές της εν λόγω ληστείας του ελληνικού λαού π.χ. οι κ.κ. {Παπούλιας ,Παπανδρέου,Τρεπεκλής , Αγγελοπούλου κ.λ.π.} επαναλαμβάνω το δημοσιευθέν στον Τύπο το κατωτέρω σχόλιό μου.

    Σημειώνω επίσης ότι ο βασικός ένοχος «Τρεπεκλής» αντί να έχει ήδη καταδικαθεί στην εσχάτη των ποινών που προβλέπει ο Νόμος {1608/1950} περί καταχραστών του Δημοσίου, επί της πρωθυπουργίας του αδελφοποιτού του ΓΑΠ κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου διεκδικώντας και άλλα {70} εκατομμύρια ευρώ. Είναι δε πολύ πιθανό κάποιοι εντιμότατοι δικαστές μας να τον δικαίωσαν και ούτω να τσέπωσεν η συμμορία των Σημιτο – Τρεπεκλο – Παπανδρέου και τα ρέστα για το ουδέποτε λειτουργήσαν σύστημα ασφαλείας C 4 I των Ολυμπιακών Αγώνων. 29 – 9 – 2017 Φ.Π.

    Η ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ :

    Η πρωτοτυπία της ελληνικής δικαιοσύνης είναι ότι περιμένει να παραγραφούν τα εγκλήματα της εγληματικής οργάνωσης των αφεντικών της . Κατόπιν και αφού παραγραφούν, ασκεί τη σχετική δήθεν δίωξη. Δηλαδή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ τουφεκάει στον αέρα συστηματικώς .

    Οταν δε σφίξουν τα γάλατα , γαργάλατα γαργάλατα. Τάδε έφη ένας μέγας Ελληνας ποιητής και τέως πρωθυπουργός μας .

    Δηλαδή όταν δικάζετο ο εθνοπροδότης Γ. Παπακωνσταντίνου, αντί για την «εσχάτη» των ποινών η ακριβοδίκαιη Ελληνική Δικαιοσύνη του επέβαλε την εξής ποινή : Να γράψει σε μια κόλα αναφοράς εκατό φορές ότι : «δεν το ξανακάνω» και να την διαβιβάσει εντός τριάκοντα εργασίμων ημερών , στην αδέκαστη και εντιμοτάτη Λεσβία εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Κουτζαμάνη.

    Δυστυχώς απωλέσθη και η αιδώς από τους Ανώτατους Οικονομισάριους Λειτουργούς της Θέμιδος , αλλά στην ουσία του Μαμμωνά. 7-10-2016 Φ.Π.

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • Αυτονόητα said

    http://www.koutipandoras.gr/article/edinan-xorhgia-akomh-kai-ston-kotswnh-toy-narkoploioy-noor-1

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Προϋπολογισμός μαμούθ, υπέρβαση τέρας

    Το 2014, το ΚΕΕΛΠΝΟ συντάσσει τον προϋπολογισμό του, ο οποίος προβλέπει ποσό 56.500.000 ευρώ. Πρόκειται για έναν έτσι κι αλλιώς γιγαντιαίο προϋπολογισμό, ο οποίος προβλέπει, σε εποχή πενίας για τον τομέα της Υγείας, μεγάλα ποσά για αμοιβές προσωπικού και «άλλες δράσεις». Όταν όμως κατατίθεται ο απολογισμός εσόδων-εξόδων, υπάρχει διαφορετική κατάρτιση από αυτή που υπάρχει στον προϋπολογισμό και έτσι τα ποσά δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα. Πρόκειται για πρακτική που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εταιρίες που προσπαθούν να συσκοτίσουν τον έλεγχο.

    Το σημαντικό, όμως, είναι πως στον απολογισμό υπάρχει ένα έλλειμα 20 εκατομμυρίων. Οι αποδοχές του προσωπικού ξεπερνούν κατά 1,8 εκατομμύρια τον προϋπολογισμό, ενώ οι δαπάνες των εργαστηρίων ανέρχονται σε 31 εκατομμύρια, δηλαδή ξεπερνούν το αντίστοιχο ποσό του προϋπολογισμού κατά 15 εκατομμύρια. Δεν υπάρχει ανάλυση πολλών από τα ποσά ούτε συγκεκριμένες δράσεις.

    Οι προμηθευτές του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι οποίοι πληρώνονται με ποσά πάνω από 30.000, παίρνουν συνολικά 15.158.234 ευρώ. Από αυτά, για «επικοινωνία» πάνε τα 5.868.309 ευρώ και για υπηρεσίες φύλαξης 2.404.173.

    Το NOOR ONE, η ηρωίνη και οι μάγοι της επικοινωνίας

    Το 2014, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ φαίνεται να δίνει τεράστιο ποσό σε επικοινωνία. Από τον κατάλογο του πορίσματος, όμως, όπου φαίνεται ποιοι είναι αυτοί που έχουν εισπράξει, προκύπτει πως η επικοινωνία με το κοινό δεν έχει επιλέξει τους πιο αποτελεσματικούς φορείς. Για μια ακόμη φορά, κάποιοι εισπράττουν μεγάλα ποσά, χωρίς να έχουν αναγνωσιμότητες ή κυκλοφορίες.

    Η εταιρία ΜEΤΡΟΡΑΜΑ, με ΑΦΜ 099520215, εισπράττει 86.848 ευρώ για μία χρονιά. Εδώ το πρόβλημα δεν είναι η εταιρία και οι «κανόνες επικοινωνίας», αλλά ο ιδιοκτήτης. H METΡOΡAMA ανήκει κατά 1% στον Αιμίλιο Κοτσώνη και κατά 99 % στην offshore εταιρία VOISINS LIMITED. Από την έρευνα προκύπτει πως μοναδικός εταίρος της κυπριακής VOISINS είναι ο ίδιος ο Αιμίλιος Κοτσώνης. Δηλαδή, η ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ, η οποία εισπράττει από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ανήκει εξ ολοκλήρου στον Κοτσώνη. Από το μητρώνυμο και το πατρώνυμο του Κοτσώνη προκύπτει πως πρόκειται για τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση με την εμπορία 2 τόνων ηρωίνης, με το πλοίο NOOR ONE.

    O Κοτσώνης είναι προφυλακισμένος, με την κατηγορία του φυσικού αυτουργού στην υπόθεση εμπορίας. Η πληρωμή του Κοτσώνη προφανώς αφορά διαφήμιση στην free press εφημερίδα Metro, στην οποία η VOISINS εμφανιζόταν ως εκδότης μέσω της ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ.

    Διάφορες εταιρίες, που σχετίζονται με τον εκδότη της εφημερίδας Παρασκήνιο, Νίκο Καραμανλή, παίρνουν από το ΚΕΕΛΠΝΟ 494.579, μόνο για το 2014. Δύο εταιρίες που σχετίζονται με τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή παίρνουν 209.000 ευρώ. Η εταιρία ΒΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ, η οποία διαχειρίζεται ένα μέτριας αναγνωσιμότητας site στη Θεσσαλονίκη, συμφερόντων της Ειρήνης Καράογλου, πήρε για επικοινωνία 187.688 ευρώ. Ποσό που δεν παίρνουν ούτε τηλεοπτικοί σταθμοί μεγάλης εμβέλειας.

    Πάνω από 100.000 ευρώ φαίνεται πως έχει και η επιχείρηση ΙΣΑΛΟΣ, που σχετίζεται με την οικογένεια του δημοσιογράφου της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Γιάννη Μακρυγιάννη, με την ένδειξη «εκτυπώσεις-επικοινωνία».

    H εταιρεία ΣΚΗΝΗΚΑ, συμφερόντων του Χαρίλαου Παδουβά, ο οποίος είχε συλληφθεί για χρέη 1,8 εκατομμυρίων στο Δημόσιο, πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ, το 2014, 234.021 ευρώ.

    Άγνωστο είναι τι ακριβώς αφορά γενικότερα η «επικοινωνία», που περιγράφεται ως αιτία πληρωμών, αφού, όπως σημειώνουν οι ελεγκτές, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν έχει παραχθεί και πού το περιγραφόμενο έργο, για το οποίο δεν υπάρχουν παραστατικά παραλαβής-παράδοσης.

    ————————————————-

    Τους τάιζε καλά τους δημοσιοκάφρους,τους ημέτερους και τα κομματόσκυλα ο Άδωνις Γεωργιάδης ως υπουργός υγείας εκείνη την περίοδο.

    Ακόμα και στους εμπόρους ναρκωτικών έδινε χορηγίες,βλέπε Κοτσώνης δεξί χέρι του Μαρινάκη.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Αυτονόητα said

    Με στρακαστρούκες ρε Μπεγκαροπύκτης πας να ξεφύγεις ?

    Το μόνο που δείχνεις είναι τον πανικό σας τσιράκια των πρεζέμπορων.

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Σκάσε επιτέλους ρε ερμαφρόδιτο φρικιό γαμώ το σπίτι σου καραπουτάνας έκτρωμα
    μας ζάλισες τα αρχίδια, πούστη, άκου στο βίντεο την συνομιλία ρε ανύπαρκτε και σκάσε, καραμαλάκα.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Κο κο κο κο κο κάνει ο καμμενος σου γιά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του και τα έξοδα στο λονδινο..

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • Αυτονόητα said

    Άλλοι χαίρονται με τα ματωμένα διαμάντια και άλλοι με τα ματωμένα πρωταθλήματα.

    http://www.koutipandoras.gr/article/poioi-neodhmokrates-eynohohkan-apo-ton-kotswnh-toy-noor-1

    Για πες μας ρε Μπεγκαροπύκτης,τι είδους «σχέσεις» έχει η Νουδούλα σας με τους εμπόρους ναρκωτικών και το παρακράτος ένα και δυο τους υφυπουργούς και υπουργούς στη Νουδούλα σας ο Μαρινάκης τους επιλέγει και με ποια ανταλλάγματα ?

    Όσα βιντεάκια και να βάλεις και όσες ασυναρτησίες και να πεις,δεν θα σωθείς τσιράκι των πρεζέμπορων και της Νουδούλας.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Μου αρέσει!

  • Nikos PaPas said

   Πέρα από τις βρισιές και από την αγανάκτηση που τις δημιουργεί η βασική ερώτηση είναι :
   ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ (ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ΠΟΙΟΣ ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ;
   Οι βρισιές, οι φωνές και οι διαδικτυακές απειλές του πληκτρολογίου λειτουργούν απλά σαν μία βαλβίδα εκτόνωσης αλλά η χύτρα βράζει και εμείς είμαστε μέσα στην χύτρα… Το κακό είναι ότι είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας και σε εμάς τους ίδιους. Εάν δεν γίνουμε πολιτικά υπεύθυνοι και δεν μάθουμε να ψηφίζουμε είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε κάτω από την υποταγή των πολιτικών σκουπιδιών που βάζουμε στην εξουσία. Ο νοών νοείτω

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    ΚΑΑΛΗΜΕΡΑ ΚΚΈ ΣΕ ‘ΣΈΝΑΝΕ, ΚΎΡ’ ΝΊΚΕ ΠΑΠΆ,
    [ΕΆΝ ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΛΆΘΟςς], ΚΚΕ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΏ, ΝΑΊ,
    ΠΩς, ΟΎΤΕ ΈΝΑ ΣχΧΌΛΙΟΝ,
    ΑΑΦφΦΤΏΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΏΝ ΠΟΥ ΚΑΤΈΧΟΥΝ ΤΟ «ΝΕΝΝΟΗΜΜΈΝΟΝ»,
    ΔΕΝ ΕΠΈΦΤΕΙ ΚΆΤΩ ΣΕ ΤΟ ΠΆΤΩΜΜΑ…..

    ..ΕΆΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΊςς, ΒΕΒΑΊΩς, ΚΚΈ ΘΑ ΉΘΕΛΑ, ΕΠΊΣΗς,
    ΝΑ ΣΕ ΠΏ ΚΚΈ ΤΟ ΕΞΉςς ΑΑΠΛΌΝΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΛΟΓΊΖΕΙ ΚΑΝΕΊςς ……

    …ΤΊς, ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙς,
    ΕΕΕ, ΔΕΝ ΤΊς ΕΒΓΆΖΖΟΥΝΕ,
    ΤΑ ΑΙΏΝΙΑ ΚΚΈ ΑΦφΦΑΙΜΑΖΖΌΜΜΕΝΑ ΘΎΜΑΤΑ,
    ΟΙ ΨψΨΗΦφΦΟΦφΦΛΛΏΡΟΙ, ΝΑΊ,
    ΟΙ ΚΚΈ «ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΈς» [ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ],
    ΜΑ, ΚΑΘΑΡΆ [ΆΠΟΨψΊς ΜΟΥ, ΕΜΟΎ ΤΟΥ ΙΔΊΟΥ],
    ΟΟ «ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΉς» ΚΚΈ ΣΥΝΕΤΕΛΙΚΌς ΣΥΝΕΚΕΝΤΡΩΤΉς
    ΚΚΈ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΌς ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΉς ΤΩΝ «ΤΟΠΙΚΏΝ ΑΓΓΕΛΙΏΝ»,
    ΟΙ ΟΠΟΊΕςς, ΕΝΊΟΤΕ,
    ΑΛΛΟΙΏΝΟΝΤΑΙ ΚΚΈ ΜΈΣΑ ΣΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΆ ΤΜΉΜΑΤΑ,
    ΑΝΑΛΌΓΩς ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΏΝ «ΕΠΙΒΛΕΠΌΝΤΩΝ», ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ, ΚΎΡ’ ΝΊΚΕ ΠΑΠΆ .. .. .. .. ..

    Μου αρέσει!

  • Τα Λογια Ειναι Περιττα said

   Να φερει πισω τα κλεμμενα ο (κλεφταρας;) Στραταρχης Παναρας, για την βιλλα της πεθερας του στην Ικαρια τωρα!

   Μου αρέσει!

 2. Πύκτης said

  Eχεις το ολυμπια σου καμμενε με τους διορισμένους μετακλητούς σου …και μιά Dimera Media LTD στην κύπρο !

  Αρέσει σε 3 άτομα

  • Αυτονόητα said

   Ποιους εννοεί καθάρματα της ηρωίνης ?

   Έλα εύκολο είναι αρχίζει από Μ….

   Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Στα @ @ μου τον έχω γραμμενο τον καμμενο τον ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Έλα εύκολο είναι αρχίζει από Μ….

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗς …….ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧ

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Ενας Μεθυσμενος Προφητης said

    Το βρικα ΜΑΙΡΑΚΛΗΣ!!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Πύκτης said

    ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΧΑΧ

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Έλα να σε βοηθήσω κι άλλο στόκε

    Noor 1 τρεις τόνοι ηρωίνη.

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Κοίτα να δεις τώρα και ο begar2 έτσι χαχάνιζε όταν έβρισκε τα ζόρια παίζει να είστε το ίδιο άτομο…

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Ήρθε και ο βλαξ Διογένης να σου βάλει πλάτη !!

    Ρε που κατάντησες να σε λυπάται και ο Διογένης !!!

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Ολους μας κάνεις να γελάμε …θα σε θυμόμαστε οι παλιοί σαν τον μεγαλύτερο καραγκιόζη που πέρασε απο το ολυμπία …..από Χ έχει τώρα το φορτίο νοορ1 ….τι το έκανε δεν ξέρω

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Ενας Μεθυσμενος Προφητης said

    Σε τσουζι στο πισινο σου και το απολαμβανεις βλημα!

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Ποιους εννοούσε ο Πάνος καθάρματα της ηρωίνης ?

    Έλα εύκολο είναι τσιράκι των πρεζέμπορων.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Στα @ @ μας τι εννοούσε ο καμμενος σου …το είπαμε , μην μας τα ζαλίζεις με τον τελειωμένο .

    Εσύ πες μας ποιός έχει το φορτίο εδω και καιρό …αρχίζει από Χ ….πη΄ρε και αμαξαάρα !

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • The_Mad_Dober_Man said

    Ρε παιδιά, τέτοιον καραμαλακα δεν έχω ματαδεί στην ζωή μου!

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Το κατασχεμένο φορτίο πρέζας του Μαρινάκη σας εννοείς ?

    Πες μας όμως και ποιους εννοούσε καθάρματα της ηρωίνης τσιράκι των πρεζέμπορων μπεγκαροπύκτη !!!

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Χριστίνα Βουλγαρα χλαπ χλουπ όλα τα καταπίνω

    Αποκλείεται αν κοιτάξεις στον καθρέφτη θα τον δεις…

    Ρε στόκο εδώ σου πήρε μια ολόκληρη μέρα για να καταλάβεις πως η Αρμονία απλά μετέφερε ένα περιστατικό και πως δεν ήταν προσωπική της εμπειρία θα καταλάβεις τα σύνθετα ?

    Δεν φτάνει που είσαι τούβλο κάνεις και το έξυπνο.

    Ο μπεγκαροπύκτης είναι διασκεδαστικός δεν έχεις δίκιο.

    Τέτοια νούμερα σπανίζουν…

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Σε έχει πάρει πολλές φορές ο Βega2 εδώ μέσα και δεν τον ξεχνάς βλέπω !!

    Μου αρέσει!

   • Πυροσβεστικη Υπηρεσια said

    Παιδες θελω βοηθεια εδω, ο κωλος του Μαιρακλη πηρε φωτια!

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Το ίδιο άτομο είστε αλλά αυτό λίγο με νοιάζει.

    Το βρωμερό παιχνίδι σας είναι γνωστό.

    Πάμε παρακάτω στην ουσία

    Θα μας πεις ποιους εννοούσε καθάρματα της ηρωίνης ο Πάνος Καμμένος ?

    Έλα μην φοβάσαι τσιράκι των πρεζέμπορων.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Ο χατζηαβάτης τελάλης τασοπερικλομαιρη

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Από τώρα άρχισες τις ασυναρτησίες μπεγκαροπύκτης ?

    Κάτσε έχει μέλλον το πράγμα…

    Το ζουρλομανδύα να δω πότε θα βάλεις.

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Και δε με λες καλε μαίρη, η πρωκτοραφή πως πήγε? Πέτυχε?
    Να είσαι προσεκτική με τα πλαστικά, να τα βγάζεις
    κάπου κάπου και να το πλένεις!

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Και να μην ξεχάσεις μπεγκαροπύκτης να μας πεις ποιους εννοούσε καθάρματα της ηρωίνης ο Πάνος Καμμένος.

    Εύκολο είναι τσιράκι των πρεζέμπορων.

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Λατέρνα «Η Μαρίκα»

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Χριστίνα Βουλγαρα χλαπ χλουπ όλα τα καταπίνω

    Έχεις κάνει πρωκτοραφεί και τη βρίσκεις με πλαστικά ?

    Μόνο που δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά σου.

    Επειδή ο μπεγκαροπύκτης σκιάζετε και δεν απαντάει μήπως μπορείς εσύ ?

    Ποιους εννοούσε καθάρματα της ηρωίνης ο Πάνος Καμμένος αυτό να μας πεις.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα….τι μαλακισμένο !!!!

    Μου αρέσει!

   • αυτοανόητος said

    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • Νεκροθαπτης said

    Δωσε πονο στον βλαμμενο να τον δεις και πεθαμενο!

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    http://www.koutipandoras.gr/article/poioi-neodhmokrates-eynohohkan-apo-ton-kotswnh-toy-noor-1

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Ποιοι Νεοδημοκράτες ευνοήθηκαν από τον Κοτσώνη του “NOOR 1”

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συνομιλίες που δημοσιεύει το Documento μεταξύ της βουλευτή της ΝΔ στη Β΄ Αθηνών Άννας Καραμανλή και του καταδικασθέντος σε δέκα χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση του «Noor 1» –του χορηγήθηκε αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης–, πρώην στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακού Αιμίλιου Κοτσώνη.

    Οι τηλεφωνικές συνομιλίες, που έχουν προκύψει από νόμιμη καταγραφή της ΕΥΠ η οποία ερευνούσε –εν αγνοία όλων– τον κ. Κοτσώνη, έγιναν το 2012, λίγες ημέρες μετά την εκλογή της κ. Καραμανλή ως βουλευτή. Οι δύο συνομιλητές έχουν προφανώς, όπως αποδεικνύεται από τη συνομιλία, στενές κοινωνικές επαφές, γεγονός αναμενόμενο αφού η κ. Καραμανλή υπήρξε επί χρόνια αθλητικογράφος ενώ ο κ. Κοτσώνης ήταν στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα, η συγκεκριμένη συνομιλία έγινε δύο χρόνια πριν από την εξάρθρωση της σπείρας του «Noor1», τη δράση της οποίας η κ. Καραμανλή δεν θα μπορούσε να κατηγορηθεί ότι γνώριζε.

    Οπως προκύπτει από τη συνομιλία, ο κ. Κοτσώνης και ο κύκλος του φέρεται να έχουν τη δυνατότητα να κινούν τα νήματα αναφορικά με ποια πρόσωπα θα εκλεγούν βουλευτές. Μάλιστα, η κ. Καραμανλή εμφανίζεται να κατηγορεί τον συνομιλητή της, εκφράζοντας πικρία ότι «δεν τη βοήθησαν στις εκλογές», αλλά αντίθετα επιλέχθηκε να δοθεί βοήθεια σε άλλα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα ονόματα: Αρβανιτόπουλος, Γιακουμάτος και Καλογερόπουλος. Το Documento παρουσιάζει αυτούσιο μέρος των συνομιλιών.

    Ο διάλογος

    Νόμιμη καταγραφή ΕΥΠ 18/7/2012

    Συνομιλία Αιμίλιου Κοτσώνη – Αννας Καραμανλή

    Ζ1_70512222 (ηχητικό, το παρακάτω)

    Η Άννα του λέει ότι δεν τη βοήθησαν στις εκλογές και ότι έπεσαν όλοι επάνω στον Αρβανιτόπουλο και δεν βάλανε ούτε άρθρο της στη «Μετρό» ούτε τίποτε. Και συνεχίζει λέγοντας ότι όταν γίνει υφυπουργός Αθλητισμού θα την παίρνει ο Μαρινάκης τηλέφωνο και θα τον γράφει στ’ αρχίδια της… Και συνεχίζει ο Αιμίλιος…

    Αιμίλιος Κοτσώνης: Άκου να σου πω τώρα κάτι… Και να το ξέρεις… Εάν είναι να γίνεις υφυπουργός Αθλητισμού, μόνο αυτός μπορεί να το κανονίσει.

    Άννα Καραμανλή: Ναι… είδα πώς το κανόνισε… Πώς ασχοληθήκατε με μένα… Αν ήθελε, θα μ’ έβαζε…

    Αιμ.Κ.: Σου λέω… αν είναι κάποιος που μπορεί να το κάνει… εγώ πιστεύω πως είναι αυτός.

    Αν.Κ.: Και γιατί δεν το ’κανε λοιπόν;

    Αιμ.Κ.: Γιατί δεν θέλει να το κάνει τώρα;
    —————————————

    Για πες ρε Μπεγκαροπύκτης τι είδους «σχέσεις» έχει η Νουδούλα με τους εμπόρους ναρκωτικών ένα και δυο στη Νουδούλα ο Μαρινάκης σας αποφασίζει ποιοι θα είναι υφυπουργοί και υπουργοί και με ποια ανταλλάγματα ?

    Για πες ρε Μπεγκαροπύκτης

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Από το 2.40 όλη η αλήθεια, μονο μαλακες και προστάτες ναρκεμπόρων όπως
    καμμένος και κοντονής παίζουν τις παναγίες και ντεμέκ κατηγορούν άλλους.

    Οποιος έχει αρχίδια να δει το βίντεο, αλλιώς μερούλες σκάστε μη σας γαμήσω!

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Από Μ…αρχίζει.
    Μαίρη !
    Όντως εύκολο βρε στράκα- στρούκα, είσαι σπίρτο ….καμμένο.

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Μου αρκεί που ξεβρακώνονται τα τσιράκια των πρεζέμπορων και της Νουδούλας.

    Βάλε όσα βιντεάκια θες Μπεγκαροπύκτης και πες όσες ασυναρτησίες θες.

    Απαντήσεις δεν βλέπω σε αυτά που ρώτησα…..

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Η κότα καμμενος δεν κάνει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ο ανεξάρτητος βουλευτής πρώην συριζαίος Παναγούλης , είπε ότι έχει ακούσει και αν μάθει ο λαόος θα φρίξει …..καλά του είπε η ντορα ότι κρυβετε πίσω από τα φουστάνια του τσιπρα…

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Αυτονόητα said

    Καημένε Μπεγκαροπύκτης στη Ντόρα ψάχνεις να βρεις παρηγοριά ??

    Μου αρκεί που ξεβρακώνονται τα τσιράκια των πρεζέμπορων και της Νουδούλας.

    Δεν μας απάντησες όμως για τις «σχέσεις» της Νουδούλα σας με τους εμπόρους ναρκωτικών ένα και δυο αν τους υφυπουργούς και υπουργούς στη Νουδούλα σας τους επιλέγει ο πρεζέμπορας Μαρινάκης και με ποια ανταλλάγματα ?

    Καταλαβαίνω σε δυσκολεύει πολύ η ερώτηση Μπεγκαροπύκτης αλλά έχει και αυτό την πλάκα του να σε βλέπω να πετάς κάτι άσχετα μπας και σωθείς….

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Τράβα μωρή γελάνε όλοι με τον μπούλη σου

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • denniss dennissonn [[HimboParaPlegicous]] said

    ,ΆΡΕ AΦΦφΦΤΟΑΑΝΌΗΤΕ ΚΚΈ ΑΦφΦΤΟΔΊΚΑΙΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΆΚΑ,
    ΠΏς ΑΝΕΝΤΈΧΧχΕΙς ΡΕ, ΤΌΣΗΝΕ ΡΟΧΧΧΆΛΛΑΝ ΡΕ,

    ΠΕΠΕΠΤΥΖΖΜΈΝΕ ΠΤΎΕΛΕ ?

    Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Ειχε (= είχε) μερικά καλά παιδιά μαζί του στο ξεκίνημα.
   Του φυγαν κάμποσοι σωστοί στη μέχρι εδώ διαδρομή.
   Αν του φύγουν κι άλλοι στο τΕΛος μένει ο κατιμάς, το κατακάθι.
   Με το απομεινάρι δεν ΕΛπίζεις σε καλή,
   είτε ανώτερη ποιότητα,
   μα σε δευτεραντζα,
   σε δευτεροκλασσάτη μούφα, μάπα.
   Άμα υποβιβαστείς,
   μετά,
   έχει μεγάλη ανηφόρα και κόπο να ξανανέβεις κατηγορία στον πολιτικό στίβο ώστε να ξαναδείς Θεου πρόσωπο αφ ενός εσύ και αφ ετέρου βουλευτές σου στη Βουλή κτλ.
   Οπότε σκεψου τα ξανά,
   φτου κι απ την αρχή,
   αν και μάλλον απ ότι φαίνεται,
   αντί για αρχή εξυφαίνεται τΕΛος εάν ακολουθήσεις την εύκολη πορεία, κείνη του χαμαιλέοντα..
   Το τΕΛος,
   αν και,
   ούτε για τέτοιο προοριζοσουν,
   ούτε τέτοιο προέβλεπες,
   θα ‘ ναι κάπως απότομο και πτωτικό αν εσύ οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που δεν πρέπει.
   ΤΕΛος πάντων θα γνωρίζεις καλύτερα, κοτζαμ αρχηγάρα με τα σεα σου, τα μεα σου, τα καζίνο σου.

   Μου αρέσει!

 3. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 4. The_Mad_Dober_Man said

  Προφανής η ταραχή και η ξεφτίλα, σε αυτό το βίντεο τον λυπήθηκα για μια στιγμή, αλλά
  μετά λέω, α μπα, πρόκειται περί κωλάνθροπου, μονο κλοτσιές στον κώλο αξίζει.
  Καμένε πες αλεύρι, ο άδωνάκος να σε ξεσχίσει σε γυρεύει!

  Μου αρέσει!

 5. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  Mr. Στερλινα, ποσα σου πηγε ο τζογος ρε μπσρμπιουτιερη;;

  ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ;;
  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΘ.ΑΜΥΝΑΣ εεε;;;

  Για τα χρηματα του ΕΣΠΑ, τι θα μας πεις;;

  Θα ξαναστειλεις την γυναικα σου στα γραφεια των ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΩΝ σου;;;

  Ουστ να μου χαθεις ξευτελισμενο, πολιτικα παντα, ανθρωπακι.

  ΓΕΡΜΑΝΟ – ΑΝΕΡΙΚΑΝΟ ΧΑΦΙΕ !

  Θυμασε τι ελεγες για τον φουχτελ, εε;;

  ΠΟΥ-ΛΗ-ΜΕ-ΝΕ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. Αρλούμπες said

  Μην προσκυνάς
  Πέσε στα τέσσερα
  Αλλά τι λέω.
  Αφού πεσμένος είσαι

  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. Αρλούμπες said

  Ανεξάρτητοι Έλληνες
  Οι Πατριώτες
  Οι συνέταιροι μιας αριστερής ανθελληνικής κυβερνησης.
  Μάλλον εξαρτημένοι ανθέλληνες είσαστε

  Αρέσει σε 1 άτομο

 8. anast said

  Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ! ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΦΕΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!

  Μου αρέσει!

 9. Οι κατηγορίες εναντίον Καμμένου έπεσαν στο κενό. Το ίδιο και η προσπάθεια του ναρκεμπορα να δημιουργήσει εντυπώσεις με μηνύσεις του μπροστάντζα Κουρτακη.
  Η εισαγγελεία απέρριψε όλη την υπόθεση πριν καν αυτή αρχίσει.
  Και τώρα προσπαθεί το νταβατζιδικο με υπόγειες παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη να κερδίσει χρονο με αναβολές πριν το Συμβούλιο Εφετών τους παραπέμψει σε δίκη.

  Τελείωσαν τα ψέματα για τον Μαρινάκη και την παρέα. Και αυτή τη φορά δεν τους γλιτώνει κανένα παραδικαστικό. Μετρημένες οι ώρες τους έξω από τη φυλακή.

  Μου αρέσει!

  • Αντισανοφαγος said

   Τελικά το σχόλιο μου εδώ δεν εγκρίθηκε!Δεν πειράζει…θα ξαναγράψω!!!
   Πώς οι κατηγορίες εναντίον του Καμμένου έπεσαν στο κενό; Ποιος είναι υπεύθυνος να διενεργήσει έρευνα από τη στιγμή που ο Καμμένος είναι βουλευτής και Υπουργός; Έκανε κάποια έρευνα η Βουλή;Πως θα διερευνηθεί η υπόθεση Καμμένου,αν δεν γίνει εξεταστική;Αν άκουσες πιο πάνω το ηχητικό ανάμεσα στον Χριστοφορίδη και τον Γιαννουσακη τι γνώμη σχηματίζεις; Εκεί λέγονται πράματα και θαματα!Δεν σε ενοχλεί που ο Χριστοφορίδης λέει ότι δεν τους νοιάζουν οι Τούρκοι αλλά να δώσει τον χοντρό…τον Μαρινάκη;Δεν σε ενοχλεί που ο Γιαννουσακης λέει ότι ο χοντρός…ο Μαρινάκης δεν του έχει πει τίποτα για ναρκωτικά;Δεν σε ενοχλεί που ο Χριστοφορίδης προτείνει (με εντολή ποιανού άραγε;) ότι αν δώσει τον χοντρό θα αφεθεί ελεύθερος;Δεν σε ενοχλεί που ένας ανακριτικος υπάλληλος του λιμενικού λέει ότι αν δώσει τον χοντρό…τον Μαρινάκη τότε για 10 χρόνια ΣΎΡΙΖΑ, διαφορετικά με τον Μητσοτάκη θα σαπίσει στη φυλακή;Δεν σε ενοχλεί που ο Χριστοφορίδης είχε και συναντήσεις με τον Στηβ Κακετση(για να το συνδυάσουμε και με ανάρτηση της ολυμπιτσας την προηγούμενη βδομάδα για τον Κακετση)και πλέον κυκλοφορεί με τζιπ που πληρώνεται η μίσθωση από κάποιους γνωστούς αντιπάλους του χοντρού και πολιτικούς φίλους του Καμμένου;Με ποιανού εντολή ενεργούσε ο συγκεκριμένος λιμενικός,με ενέργειες παρακρατικές,για κατάθεση του φυλακισμένου εισοβιτη για ναρκωτικά;Πως λοιπόν οι κατηγορίες για τον Καμμένου έπεσαν στο κενό από τη στιγμή που δεν έγινε εξεταστική;Με την προώθηση της υπόθεσης από την εισαγγελία στη Βουλή για διερεύνηση όπως αρμόζει η διερεύνηση θα γινόταν με εξεταστική!Ποιοι δεν ψήφισαν για την δημιουργία εξεταστικής ώστε να ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες του Καμμένου με τον εισοβιτη για ναρκωτικά Γιαννουσακη και να μάθουμε τι λέγανε αυτά τα 21 λεπτά (έστω για τον καιρό,για τις κοινωνικές υποχρεώσεις τους…);Ποιος φοβήθηκε γι αυτό; Γιατί ο Καμμένος και οι συν αυτώ δεν θέλησαν να γίνει εξεταστική, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να βγουν ως λευκές περιστερες(από την στιγμή που όπως διατείνεται ο Υπουργός είναι καθαρός); Γιατί κρύφτηκε πίσω από τα «φουστάνια» του Τσίπρα, σόρρυ παντελόνια και την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ; Μερικοί μας περνάτε για πολύ αφελείς τελικά!!!Το τρενάκι του «παιδιού» τελικά έχει εκτροχιάσει τις ιδέες του κινήματος και τις αξίες τους Έθνους!!!Το σπασμένο δεξι χεράκι του «παιδιού» τελικά έχει πάθει αγκύλωση και σας έμαθε εσάς να γράφετε με το αριστερό διεθνιστικό χεράκι του,με την βοήθεια του Σορρος!!!Και μην αρχίσουν πάλι κάποιοι για τρολ του Μουρουτη,του Άδωνι και πρεζεμπορους γιατί αυτός που σας έφτυσε τον Αύγουστο του ’15 έχει πολλά ράμματα για την γούνα σας!!!

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • The_Mad_Dober_Man said

    Η αλήθεια φωνάζει για όσους έχουν ώτα, μη περιμένεις απάντηση, αυτό που είπε ο χριστοφορίδης
    ότι δεν ενδιαφέρει η αλήθεια, το ίδιο σκεπτικό έχει το κάθε ένα κομμουνιστικό τσογλάνι!

    Μου αρέσει!

 10. Λιβεριανός said

  ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

  Μου αρέσει!

 11. Αντισανοφαγος said

  Πάλι προς έγκριση ρε παιδιά; Νόμιζα με βγάλατε απ’ τον πάγο! Ούτε τράπεζα να ήσασταν! Πέστε μου τι θέλετε να γράψω επιτέλους να ησυχάσουμε!!!

  Μου αρέσει!

  • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

   …ΚΑΛΗΜΈΡΑ, ΑΣΜ ΜΟΥ, ΚΚΈ ΣΥΝΤΟΠΊΤΗ ΜΟΥ, ΑΝΤΙΣΑΝΌΦΑΓΕ, ΝΑΊ,

   ,,ΚΚΈ ΕΠΈΤΡΕΨψΨΈ ΜΟΥ ΝΕΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΆΝΩ,
   ΕΆΝ ΔΈΝ ΤΟ ΕΓΝΩΡΊΖΖΖΕΙςς, ΉΔΗ, ΠΩςς ΕΝΥΠΆΡΧΟΥΝΕ ΔΡΑΣΤΙΚΚΈςς,
   ΜΑ ΚΚΈ ΑΚΑΡΙΑΊΕς ΛΎΣΕΙς, ΚΚΈ ΔΙΑ ΤΟΝΝ, ΕΝ ΛΟΓΟΝΕ, «ΝΤΑΛΚΆΝΝ», ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ,
   ΜΕ ΤΊς ΚΩΛΟΕΓΚΡΙΣΕΙς ΚΚΈ ΤΑ ΜΠΑΝΑΡΊΖΖΜΑΤΑ,
   ΜΑ ΤΩΝ ΕΝ ΛΌΓΩ ΔΗΜΟΠΡΑΤΏΝ ΚΚΈ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΏΝΕ ΡΟΥΦΦφΙΆΝΩΝ,
   ΝΑΊ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩΩ, ΚΚΈ ΑΦφΤΉ Η ΛΎΣΙς ΟΝΟΜΆΖΖΕΤΑΙ «PROXYSERVERS»,
   -ΜΊ.ΟΥΌΌΌΤΤΙ.ΝΆΝΙ.ΜΕΗΛ[ΛΆΪΚΜΉ]-,
   KKΈ ΤΟΎςς ΕΠΑΗΈΝΝ’ςς ΜΜΠΗΘΙΚΚΌΝΤΑςς,
   ΈΩς ΚΚΈ ΤΗΝ ΝΉΣΟΝ ΣΟΚΚΌΤΡΑΝΝ, ΚΚΈ Ώς ΚΚΈ ΤΉΝΕ ΜΑΔΑΓΑΣΚΆΡΗΝΕ, ΝΑΊ, ΚΚΈ ΤΟΎς ΠΟΛΥΒΟΛΕΊςςς, ΣΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΎς ΡΥΘΜΟΎς «MiNi GUN» KKΈ VΆLLE, ΚΚΈ,
   EΆN SE KATEBΆZZΖ’ Η ΓΚΛΆΒΑ ΣΟΥ, ΝΑΊ, ΤΟΎςς ΕΠΑΗΈΝ’ςς, ‘ΟΜΩςς ΣΕ ΜΠΊΠΑΝ-ΓΚΏΛΟΝ,
   ΈΩςς ΚΚΈ ΤΗΝ ΆΟΡΝΟΝ ΠΈΤΡΑΝΝ, ΝΑΊ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩ,
   ΚΚΈ ΆΜΜΑ ΛΆΧΧΧχΕΙ ΚΚΈ, ΈΩς ΚΚΈ ΤΗΝ «Κ2», ΚΚΈ ΧΧχΑΛΛΑΡΆΆΆ,

   ,,,ΑΡΕ ΝΑΊ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩΩ .. .. ..

   Μου αρέσει!

 12. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ said

  Πρώτη νίκη του κινήματος: Στον αέρα και υπό κατάρρευση οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, παρά το σκληρό μέτωπο τρόικας-κυβέρνησης-τραπεζών-fund.

  Το κίνημα δεν έχει σταματήσει μόνο τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της χώρας αλλά όλα δείχνουν ότι κάτω από την πίεση και την επίδραση του κινήματος μένουν στον αέρα και βρίσκονται υπό κατάρρευση και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, των οποίων η εκκίνηση, χωρίς απόφαση και σιωπηρά, αναβάλλονται από μήνα σε μήνα και πιθανόν να παραπεμφθούν στις καλένδες.

  Για πρώτη φορά μνημονιακή απόφαση γίνεται πιθανό να μείνει στα χαρτιά, παρά το σκληρό μέτωπο τρόικας, κυβέρνησης, μνημονιακών κομμάτων, τραπεζών και funds, προκαλώντας, ταυτόχρονα, μείζονες ανατρεπτικές εξελίξεις.
  Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι ήδη 5 από τους 9 συμβολαιογραφικούς συλλόγους της χώρας, και αναμένεται ο αριθμός να μεγαλώσει γρήγορα, κάτω από την γενική κοινωνική κατακραυγή και το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και φυσικά την ευαισθησία των ίδιων των συμβολαιογράφων, αποφάσισαν με εκείνο ή τον άλλον τρόπο να μη μετέχουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπως προβλέπει ο νόμος, ενώ κανένας μέχρι τώρα συμβολαιογραφικός σύλλογος δεν έχει υπογράψει τη σύμβαση της συμμετοχής με την εταιρεία τους λογισμικού της αναγκαίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
  Μόνο ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, με την πλέον ”φανατική” και αντιδραστική” ηγετική πλειοψηφία έχει υπογράψει την πιλοτική σύμβαση αλλά και αυτός όχι την τελική, όπως προβλέπεται για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
  Πριν λίγες μέρες, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών ανέβαλε την Γενική του Συνέλευση στο ξενοδοχείο Park, επικαλούμενος λόγους ανωτέρας βίας, στον οποίο ήταν προγραμματισμένη έξω από το ξενοδοχείο ειρηνική διαμαρτυρία της ΛΑ.Ε και άλλων συλλογικοτήτων, η οποία και έγινε, ενώ η αληθινή αιτία της αναβολής της Συνέλευσης από την πλειοψηφία της Διοίκησης και του Προέδρου της, ήταν η σχεδόν βέβαιη άρνηση των μελών του να συμμετάσχουν στην βρώμικη ιστορία της αρπαγής των λαϊκών περιουσιών.
  Την ίδια ώρα, μαζικά οι απλοί συμβολαιογράφοι αρνούνται να εγγραφούν στο σύστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και θεωρούν αδιανόητο να εκτίθενται δημόσια επί μέρες τα ονόματα τους, όπως αναγκαστικά προβλέπουν οι σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να συμμετάσχουν σε έναν πλειστηριασμό.
  Η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, για να ξεπεράσει τις ανυπέρβλητες αντιδράσεις και την επικίνδυνη για την ίδια ακόμα και για την κυβερνητική εξουσία κατάσταση που αντιμετωπίζει, σχεδιάζει να υποχρεώσει με νόμο τους συμβολαιογράφους να μετάσχουν στους πλειστηριασμούς και να προβεί σε έκτακτα αυταρχικά μέτρα για να καταστείλει το κίνημα.

  Είναι βέβαιον, όμως, ότι τέτοιου είδους αυταρχικά μέτρα, όχι μόνο δεν θα φέρουν αποτέλεσμα για την κυβέρνηση αλλά και θα έχουν αντίθετες από τις προσδοκίες της συνέπειες, επιταχύνοντας την φθορά της και την αχρήστευση των πλειστηριασμών.
  Ήδη ενωτικά προγραμματίζονται και σχεδιάζεται μια μεγάλη μετωπική πανελλαδική κινητοποίηση το επόμενο διάστημα κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, η οποία αναμένεται να έχει ιδιαίτερη επιτυχία.

  http://www.iskra.gr/%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Democratia DELENDA EST - eksothen said

   Μου σρεσει πως ειστε και διχασμενες προσωπικοτητες !

   Δηλαδη για να καταλαβω:
   Εσεις οι σοσιαλο-κομουνιστες, κανετε σντιπολιτευση στους ευρω-κομουνιστες της συγκυβερνησης;;


   ΔΗΛΑΔΗ, ΤΑ ΒΡΩΜΟ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ(??) ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ – ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ;;

   Ρε ΑΝΤΕ στο διαολο βρωμο κατσαπλιαδες…

   ΓΡΑΜΜΟΣ κι ΒΙΤΣΙ

   Μου αρέσει!

   • Denniss Dennissonn [Immigrant] said

    ΕΊΣΑΙ ΆΤΕΓΚΤΟς ΚΚΈ ΑΝΕΛΈΗΤΟς,
    Ως ΑΝ ΛΑΪΚΌς ΔΙΚΑΣΤΉς ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ,
    ΚΚΈ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΏ, ΠΩς ΜΕ ΑΠΟΠΝΈΕΙς ΜΙΆΝΕ ΚΑΚΙΆΝ ΑΎΡΑΝΝ,
    ΠΟΥ, ΕΝΏ ΣΕ ΑΓΑΠΏ ΚΚΈ ΣΥΝΕΦΩΝΏ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΊΣΤΑ ΌΣΑ, ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΜΕΝΩΝ ΣΟΥ, ΝΑΙ,

    .. AΑΞΆΦφφΝΟΥ ΚΚΈ ΤΡΏΓΩ ΤΟ «ΞΕΝΈΡΩΜΑ», ΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟς ΣΟΥ,
    ΤΟ ΟΠΟΊΟΝ ΕΊΝΑΙ ΓΝΏΡΙΖΖΜΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΊΚΩΝ, ΝΑΊ,
    ΚΚΈ ΤΩΝ «ΓΚΕΫ ΠΡΆΗΝΤΩΝΝ», ΝΑΊ ΡΕ, ΚΚΈ ΤΏΝ ΛΟΙΠΏΝ
    ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΜΈΝΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΗς ΕΑΛΩΘΕΊΣΗς ΠΑΤΡΊΔΟςς,
    ΑΡΕ ΝΑΊ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩ… .. .. .. .

    Μου αρέσει!

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    Θεωρω, ως θεμιτο κι Ανδρικιο να μισω να μαχομαι τους εχθρους μου, βλ. Κομουνιστοσυμμοριτες..
    Εαν κρατουσα «συμβιβαστικη», σνεκτικη σταση προς τον εχθρο, τοτε θα ειμουν κι εγω μια απαγοητευση γισ τους προγονους, για το ιδιο μου το αιμα.
    Θα ειμουν ενας προδοτης του Ελληνικου Γενους.

    Συμφιλιωση με κομουνιστοσυμμοριτες, ΔΕΝ, εινσι εφικτο.
    Μονο ο θανατος των κομουνιστοσυμοριτων ειναι εφικτο.

    Μου αρέσει!

   • Denniss Dennissonn [Immigrant] said

    Democratia DELENDA EST – eksothen said
    Οκτώβριος 1, 2017 στις 4:21 πμ
    ———————–
    ΟΜΟΛΟΓΩ, ΠΩς ΈΧΕΙς, ΚΚΈ ΚΑΘΑΡΆ ΠΡΑΚΤΙΚΏςς,
    ΚΚΈ ΌΧΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩς, ΑΠΌΛΥΤΟΝ ΔΊΚΑΙΟΝ, ΚΚΈ ΆΝΕΦφφ ΣΥΖΖΗΤΉΣΕΩςς,
    ΔΕΔΥΣΤΥΧχΏςς, ΚΚΈ ΔΙΑΔΕΠΙΣΤΩΜΜΕΝΩςς ΚΚΈ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΜΈΝΩςς, ΝΑΊ,

    ..ΚΚΈ ΔΈΝ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ ΆΛΛΗ ΛΎΣΙςς, ΣΕ ΚΆΤΙ ΤΟ ΔΙΑφΦΟΡΕΤΙΚΌ .. .. …

    Μου αρέσει!

 13. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ said

  Κάτω τα χέρια από τα κεραμίδια

  Πάρτε δρόμο να πάτε στα τσακίδια

  Μου αρέσει!

 14. Πολλες κατεβασιες τα σχολια . τσουζζζζζζζζ ! !

  Μου αρέσει!

 15. βασιλης said

  μαλιστα…………εσυ προσκυνας αλλου μαζι με τον αλλον τον χαπακομενο………………..τις μποτες της μανταμ μερκελ…………………………………αμα θες να κανεις τον αντρα……………….να επαναφερεις στις ταυτοτητες το θρησκευμα…….οσο δεν αντιδρα ο σημιτης σημαινει οτι κανετε παρα πολυ καλα την δουλεια του σημιτη………………..αραχτος ο σημιτης στον καναπε με το ουισκακι του και γελαει…………..τωρα τα κοροιδια κανουν την δικια μου δουλεια…..οταν ξεκινησεις να χαραζεις εθνικη πολιτικη……….εθνικο αξονα………..οχι ευρωπαικο………….να ξαναδωσεις εθνικη ταυτοτητα στον ελληνα…………την ελπιδα…την χαρα………….τα ηθη και εθιμα…………..τι παει να πει ειμαι ευρωπαιος πολιτης…………..?ποιας ταχυτητας ευρωπαιος πολιτης….?μπηκαμε στην ευρωπη για να ερχετε η μια η πουτανα να μας λεει να φαμε γεμιστα…………ο αλλος ο πουστης να φαμε παξιμαδια….και η αλλη η μαλακισμενη για να τρωμε χαρουπια στον εικοστο πρωτο αιωνα………………..

  Αρέσει σε 2 άτομα

 16. Democratia DELENDA EST - eksothen said


  ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δημοκρατια !

  Μου αρέσει!

 17. Democratia DELENDA EST - eksothen said


  ΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ !

  Το ΚΚ€-ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ-ΔΣΕ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
  Η ήττα τού ΔΣΕ-ΚΚΕ-ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στόν λεγόμενο εμφύλιο

  Μια απο τις πιο φημισμενες περιπτωσης ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ:
  Οι Δολοφόνοι τού ΚΚΕ – ΕΑΜ – ΕΛΑΣ

  (Μην ξεχναμε τι δηλωσε ενας κομουνιστης του βουνου, «χασαμε τον πολεμο ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ»)
  Τάκης Λαζαρίδης (Αριστερός): «H Αριστερά ευθύνεται για τον εμφύλιο βλ.ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ<

  Μου αρέσει!

  • Μαζεψου ΧΑ said

   @democratia delenda

   Είσαι κατανοητός.
   Δεν μένω έκπληκτος .
   Επιβεβαιώνεις με τα σχόλια σου τον ρόλο που έχουν αναλάβει να παίξουν οι χρυσαυγιτες στα σημερινά προβλήματα .
   Ρόλος βαθειά αντιδραστικός που σιγοντάρουν κάτω απ το τραπέζι βιομήχανοι , εφοπλιστές και το βαθύ κράτος του παρακρατικού μηχανισμού που προσπαθεί να επιβιώσει κοροϊδεύοντας τον κόσμο.

   Μεγάλη η απουσία σας στις κινητοποιήσεις για τα σπίτια των φτωχών ανθρώπων.
   Η μεγαλύτερη απόδειξη του αντιδραστικού σας ρόλου .

   Έχετε πάντα έτοιμα όμως τα μετεμφυλιακά σας συνθήματα πιστεύοντας ότι αυτά θα σας διασώσουν στις σημερινές καταστάσεις.
   Το αντίθετο συμβαίνει.

   Επιβεβαιώνεται ο ρόλος που παίζετε και στις σημερινές καταστάσεις..

   Μου αρέσει!

   • Μαζεψου ΧΑ said

    Δεν είδαμε πουθενά την οργάνωση σας μέσα στους πλειστηριασμούς να δίνουν μάχες να μην περάσουν οι πληστειριασμοι .
    Θα ήταν μάλλον απασχολημένοι σε άλλες υποθέσεις πχ να δείρουν κανένα φτωχο διαβολο πρόσφυγα να τον πάρουν στο κυνήγι ακόμα και να τον μαχαιρώσουν .

    Μου αρέσει!

   • Παράσιτα από κούνια said

    Ποιός ο λόγος ύπαρξης του φασίστα εκτός τον φανατικό αντικομουνισμό;
    Τί άλλο έχει να πεί, τί άλλο μπορεί να τον θρέφει;

    Μου αρέσει!

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    «. Έχετε πάντα έτοιμα όμως τα μετεμφυλιακά σας συνθήματα..»

    Αυτο να το πεις στο ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ, πολιτικα παντα, που εχεις για πρωθυπουργο.

    Ο οποιος αρεσκεται να κοβει βολτες στην Βουλη, με την βιογραφια του παιδεραστη κι.σαδιστη, «βλουχιωτη» παραμασχαλα !

    Μου αρέσει!

  • ο Γιωργος said

   Το αριστεροδεξιο τριπακι εχει τελειωσει φιλε. Το εχουν παραγλυψει και δεν εχει μεινει τιποτα…

   Μου αρέσει!

  • Democratia DELENDA EST - eksothen said

   Δεν δικσιουνται να μιλανε οι αυτο αποκαλωμενοι δημοκρατες οπως και οι πουτσνες του συστημστος οι κομουνιστες.

   Οτι δεινα βιωνει σημερα ο Ελληνικος Λαος ΕΧΕΤΕ ΑΜΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΑΙΟΙ.

   Τωρα τρεχετε, σφου δεν σας βολευει να αποτιναξετε, φαινομενικα, απο πανω σας την τσυτοτητα του ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ.

   σλλα τα εξσρχεια υπαρχουν απο εσαςωυους ιδιους .

   Οι τροκρατες του «ρουβικωνσ», προωθουντε ωστε να λαβουν καινκοινωνικη αντιπροσωπευση με εσας ως πατρονες τους, παντα μεσω του χαφιεδομαγσζου της ερτ.

   Οχι, » κυριοι/ιες», εχετε κηρυει ενα πολεμο κι εμεις θα τον φερουνε στο τελος του με την ηττα σσς, μια κι καλη.

   υ.γ.
   Πως παει η ερευνσ για τα δυο Ελληνοπουλα που δολοφονησατε στο Ν. Ηρακλειο;;

   Οσο μιλατε για κομουνισμο κι φασισμο, θα μας βλεπετε μπροστα σας.

   Η Ελλαδα υπαρχει απο εμας κι ανηκει μονο για Ελληνες.


   ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δημοκρατια

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • Μαζεψου ΧΑ said

    Αυτά που γράφεις βλακωδώς δυστυχώς για σένα δεν απαντούν στο ερώτημα που είσαστε όταν τα κινήματα έδιναν τις μάχες μέσα στις αίθουσες των πλειστηριασμών για τα σπιτάκια του κόσμου.
    Των Ελλήνων .
    Εσείς που ενδιαφέρεσθε μόνο για Έλληνες όπως λέτε .

    Μπορεί να είσαστε κρυμμένοι πίσω από γωνίες ως συνήθως
    περιμένοντας κανένα φτωχοδιαβολο πρόσφυγα να περάσει και να τον κυνηγήσετε.

    Ο ρόλος σας δυστυχώς εξακολουθεί να είναι ρόλος ταγματασφαλίτη
    από τον οποίο δεν μπορείτε να απαλλαγείτε όπως δείχνουν τα πράγματα.
    Πιστεύω να ακονίζετε καλά τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια όπως είχε πει ο αρχηγός σας.

    Είσαστε ξοφλημένοι εντελώς πατριώτες της πλάκας .

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Να λάβεις υπόψιν σου ότι:

    # Με κατασκευασμένα ψέματα φυλακίσθηκαν βουλευτές και ο αρχηγός της Χ.A.
    # Απαγόρευσαν κάθε πρόσβαση σε TV και μμε.
    # Σταμάτησαν την χρηματοδότηση του κόμματος.
    # Κεφάλαιο, εβραίοι, άναρχοαλήτες, όλο το φασιστικό τόξο, λαθραίοι,
    όλη η σάρα και η μάρα πολεμά με λύσσα το λαϊκό κίνημα.
    Γιτί ρε δημοκράτη του πρωκτού?

    Μήπως για το δίστομο? Άντε κρύψου εκεί χλεχλέ, γιατί κάτι άλλο δεν έχεις παρά
    τα δεινα του γερμανικού πολεμου όπου οι Εθνικοσοσιαλιστές πολέμησαν και τα
    κομμούνια εξοπλίζονταν για να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα, ψόφιε υποκριτή.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ο Γιωργος said

    Δικαιωμα σας να ειστε οπαδοι οποιου θελετε. Και χαρα τους να τα λενε μεταξυ τους και να σας δουλευουν. Τα τελευταια χρονια δεν σας εμαθαν τιποτα.

    Μου αρέσει!

  • Democratia DELENDA EST - eksothen said

   @ «Μαζεψου ΧΑ. »

   Στο κρυφο-κομουνι εδω μεσα που αναρωτηθηκε τι εκανε η Χρυση Αυγη.

   Εαν δεν κσνω λσθος, μεχρι τα μεσα του 2015, μοιρσζε δωρεαν φαγητο σε ΕΛΛΗΝΕΣ λογο, (ακομα συνεχιζει), της φτωχοποιησης που βιωνουν.

   Ξερεις την φτωχοποιηση οπως τα capital controls, οπως, ΤΑΥΠΕΔ, οπως οι πωλησεις, ΟΛΠ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, 24 σεροδρομια, λιμενες, κλπ που ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ οι δημοκρστες. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ, ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ;;

   υ.γ
   Καλα κρατανε οι ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ προσλυψεις στο δημοσιο, εε;;;

   Μαλακιον να μαθεις να διαβαζεις:
   ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΤΗΜΣΤΟΣ οι κομουνιστες.

   μην ξεχνατε να προστστευτε το κτηριο της βουλης εσεις οι «αντιστσσιακη» του κωλου…

   Μου αρέσει!

   • Να χαρώ Ελληναράδες said

    Στα φανάρια έμαθες Ελληνικά Μπαγκλαντεσιανέ;

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Της μικρής τσουτσούς, οι τρίχες την φταίνε!

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Χρυσαυγουλο αντε κουρεψου said


    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Έτσι λένε οι μαυροφορεμένες αδερφές? Τιμή μας!

    Άλλωστε είναι γνωστό ότι κομμουνιστές και εκκλησία σαν διεθνιστικές απάτριδες
    οργανώσεις με απέραντο μισος κατά της Ελλάδας, είναι υπέρ των ορδών
    από ασιάτες ισλαμιστές για να εξαφανίσουν την Ελλάδα.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    χαχαχαχα

    Ωραιος ο mad dog !!

    Eτσι, πολλες μαυροφορεμενες αδελφες ψυχες, εψουν πολιτικο λογο αλλα ΜΟΝΟ προς την Χρυση Αυγη.

    Δεν βλεπουμε ομως καμια απο συτες τις κουνιστες να λεει λεξη για το νομοσχεδιο.για τα «αφυλα» ψυψικα διαταραγμενα ατομα !

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • The_Mad_Dober_Man said

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Χαρουμενος Ελληναρας said

    Να Χαρω Ελληναραδες, εσυ απο τα φαναρια Μπαγκλαντεσιανος ε; γι’ αυτο μιλας απταιστα ελληνικα;

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    ..The_Mad_Dober_Man said
    Οκτώβριος 1, 2017 στις 12:02 μμ
    Έτσι λένε οι μαυροφορεμένες αδερφές? Τιμή μας!
    Άλλωστε είναι γνωστό ότι κομμουνιστές και εκκλησία σαν διεθνιστικές απάτριδες
    οργανώσεις με απέραντο μισος κατά της Ελλάδας, είναι υπέρ των ορδών
    από ασιάτες ισλαμιστές για να εξαφανίσουν την Ελλάδα.

    ,,ΤΏΡΑ ΚΚΈ ΚΥΡΙΑΚΆΤΙΚΑ ΚΚΕ ΜΕ ΧχΧΑΡΆΝ ΘΕΟΎ ΌΟΞΩ, ΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉΝ ΚΚΈ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉΝ ΕΞΟΧΉΝΝ, ΣΑΝ ΤΊ ΘΈς ΚΚΈ ΣΎ ΩΩΡΕ ΠΑΛΑΒΌΣ’ΚΛΕ ? … . .

    …ΜΉΠΩς ΝΑ ΕΚΆΝΑΜΕ, ΈΝΑ ΖΖΕΣΤΑΜΜΑΤΆΚΙ, ΝΑΊ,
    ΜΑ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΉΝ ΓΟΥΪΆΝΑς, Ή ΜΉΠΩς ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΉΝ ΠΟΛΥΝΗΣΊΑςς,
    Ή ΜΉΠΩς ΣΕ ΚΑΝΑΔΙΚΉΝ ΓΑΛΛΙΚΉΝ ΚΚΈ ΣΕ ΚΑΘΑΡΕΎΟΥΣΑΝ, EKK TOY «QUEBEC» ? …..

    …EφΦφΦΌΣΟΝ ΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΕΊ ΚΚΈ ΑΝΑΜΥΡΗΚΟΜΑΣΉΣΕΙ,
    ΚΚΈ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΩς ,ΘΑ ΈΛΕΓΑ,
    ΚΚΈ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ, ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΗΓΏ,
    ΕΕΕ, ΜΑ, ΤΑ ΊΔΙΑ ΠΡΆΜΜΑΤΑ, ΟΟΧΧχΤΑΚΌΣΙΕς ΦφΦΟΡΈςς.. .. ..

    ..ΘΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΈΣΩ, ΛΟΙΠΌΝΝ, ΚΚΈ ΓΙΑ ΜΊΝ ΑΚΌΜΗ φΦφΟΡΆΝΝ,
    ΝΑ ΜΉΝΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΆΖΖΕΙςς, ΠΟΤΈ ΚΚΈ ΣΕ ΚΑΜΜΊΑΝ ΤΏΝ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΩΝ,
    ΜΊΑΝ ΟΜΆΔΑΝΝ, ΕΊΤΕ ΑΦφΦΤΉΝΕ ΛΕΛΟΓΊΖΖΕΤΑΙ Ώς ΕΘΝΙΚΉΝ,
    ΕΊΤΑ Ώς ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉΝΝ, ΕΊΤΕ ΚΚΈ ΟΠΟΙΑΝΔΉΠΟΤΕ ΆΛΛΗΝ,
    ΣΥΛΛΟΓΙΚΉΝΕ ΟΝΤΌΤΗΤΑ………

    …..ΑΤΟΜΙΚΏςς, ΚΑΤΑΞΈΣΚΙΣΈ ΤΟΝΕ, ΤΟΝΕ ΕΓΚΆΘΕΝΕ ΠΟΎΣΤΗΝΕ,
    ΠΟΥ ΜΑς ΕΚΆΝΕΙ ΤΗΝΕ ΖΖΩΉΝΕ ΜΑςς, ΜΑΎΡΗΝΝΕ, ΩΣ ΆΝ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΔΑ, ΝΑΊ,
    ΚΚΈ Ώς ΆΝ ΜΕΛΑΝΙΑΖΖΜΈΝΗΝΕ ΚΚΈ ΨΌΦΙΑΝΕ ΓΆΤΑΝΝ, ΝΑΊ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩ,
    ΚΚΈ ‘ΓΏ [Ο ΚΑΚΌςς, Ο ΧχχΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝΟΤΖΖΙΧχΑΝΤΙΣΤΉςςς],
    ΚΚΈ ΌΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΊ ΜΑΖΖΊ ΣΟΥ, ΑΡΕ ΝΑΊ ΡΕ ΣΈ ΛΈΩ,

    ,,,ΚΚΈ ΠΟΛΛΆ ΚΚΈ ΡΟΥφφΦΗχχΤΆ ΦφΦΙΛΙΆΚΙΑ,
    ΣΣΕ ΤΊς ΣΟΥΗΔΈΖΖΕς ΤΙς ΚΑΚΑΦφφΛΙΆΡΕς, ΝΑΊ,
    ΠΟΥ ΒΕΝΤΟΥΖΖΆΡΑΝΕ ΚΚΈ ΔΈΝ ΑΦφφΉΝΑΝΕ ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΚΆΤΩ, ΝΑΊ,
    ΟΎΤΕ ΜΊΑΝΕ ΣΤΑΓΌΝΑΝΕ, ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΖΖΜΟΥ ΚΚΈ ΠΝΕΎΜΑΤΟςς,

    ,,,,,ΑΡΕ ΝΑΊ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩΩ.. .. .. .

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Άκου να δεις φίλε Ολύμπιε.

    Την γαλλικήν δεν την συμπαθώ, αλλά την κατέχω.
    Ο παπας της ενορίας ολίγον με ενδιαφέρει, όταν ομιλώ για λαθρολάγνα
    διεθνιστική εκκλησία, εννοώ αυτό ακριβώς που λέω!
    Που διαφωνείς? Δεν είναι αλήθεια? Σε ενοχλεί η αλήθεια?

    Εμενα με ενοχλεί το ψέμα και η υποκριτική εκκλησία.
    Γίνε συγκεκριμένος, λυπάμαι που τα λόγια μου σε ενοχλούν, το καταλαβαίνω αυτό,
    σίγουρα και άλλοι φίλοι του blog ενοχλούνται, αλλα ρε φίλε δεν θα γίνουμε
    ψαρια γιατί μερικοί ενοχλούνται από την αλήθεια!

    Ο παιδεραστής παπάς βρίζει ένα εκτ Έλληνες, πολιτικολογεί μονο κατά ενός κόμματος,
    που από ότι εγώ γνωρίζω, το 90% των ψηφοφόρων του είναι πιστοί ορθόδοξοι!

    Γιατί δεν αναφέρεται κατά των κομμουνιστών που είναι άθεοι? Για σκέψου!

    Ο κίνδυνος για τον παπά είναι όταν οι Έλληνες αντιδρούν κατά της εισβολής της πατρίδας μας!

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Ο Αβρααμ Αποστολος Του Γιαχβε Για Τους Γιδοδαιους Στην Γη Απο Τον Παραδεισο said

    Νιονιο αν οι θεοι των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν ειχαν λυπηθει τους Λαθρο – εβραιους- απο την Αιγυπτο που πηγαν να κλεψουν την Χανααν – την Γη της επαγγελιας 40 χρονια διχως νερο και φαγι θα ειχαν ψοφισει – και τους εδωσαν GPS και γαριδακια!!! Σημερα ο πλανητης ΓΗ θα ηταν Παραδεισος!!!

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    …ΚΑΤ ΑΡΧΆς, ΝΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΔΗΛΏΣΩ ΠΩς ΣΕ ΑΓΑΠΆΩ,
    ΌΣΟΝ ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΕΊς ΝΑ ΔΙΑ-ΑΙΣΘΑΝΘΕΊςς ΚΚΈ ΝΑ ΔΙΑ-φΦφΑΝΤΑΣΤΕΊςς…. .. .. … .

    ..’ΕΧχΩ, ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΩςς, ΔΙΑΕΠΙΣΤΏΣΕΙ,
    ΚΚΈ ΑΠΟ ΤΟΎς -ΜΕΤΑΞΎ ΗΜΏΝ- ΔΙΑΛΌΓΟΥςς, ΝΑΊ,
    ΜΑ ΚΚΈ ΑΠΟ ΤΟΎς ΔΙΑΛΌΓΟΥς ΣΟΥ ΚΚΈ ΜΕ ΆΛΛΟΥςς ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΜΌΝΕςς, ΝΑΊ,
    ΜΑ ΚΚΈ ΦφφΩΤΕΙΝΟΎςς, ΜΑ ΚΚΈ ΣΚΟΤΕΙΝΟΎς ΤΎΠΟΥς ΚΚΈ ΟΝΤΌΤΗΤΕς,
    ΚΚΈ ΣΕ ΤΟ ΕΝΤΆΦΦφΘΑ «ΚΑΦφΕΝΕΊΟΝΝ»,

    ,,,ΠΩς, ΚΆΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΊς,
    ΜΑ ΚΚΈ ΣΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΉΝ ΤΑΧΎΤΗΤΑΝΝ, ΝΑΊ,
    ΣΥΝΆΜΑ ΤΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΉΝ ΙΚΑΝΌΤΗΤΑΝΝ, ΝΑΊ,
    ΚΚΈ ΦφΦΡΟΝΏ, ΠΩς, ΔΔΙΑ ΑΦφΤΌΝΝ ΚΚΈ ΕφΦΘΎΝΕΤΑΙ, ΝΑΊ,
    Η ΜΕΙΩΜΜΈΝΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΙΚΉ ΕΠΆΡΚΚΕΙΑ, Ως ΠΡΟς ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉΝ ΕΛΑΛΛΊΑΝΝ .. .. ..

    ..ΔΙΌ ΚΚΈ ΣΕ ΤΟ ΈΧχΧΩ ΠΕΊ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΩς,
    ΑΑΑΩΡΕ ΤΡΕΛΛΌΣΚ’ΛΟΝΝ, ΝΑ ΜΉΝΕ ΒΙΆΖΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΊςς,
    ΟΠΟΥΔΉΠΟΤΕ, ΚΚΈ ΌΧΧχΙ ΜΌΝΟΝ ΣΕ ΤΟΝΕ ΔΙΆΛΟΓΟΝ ΜΕ ΤΟΥςς ΕΛΛΗΝΟΦΦΏΝΟΥςςς, ΚΚΈ ΜΌΝΟΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙςς,

    ,,ΜΑ ΌΜΩς ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΝ ΕΠΊΠΕΔΟΝ ΚΚΕ ΣΕ ΕΠΊΠΕΔΟΝ ΨΥΧΉςς . .. .. .

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Το ξέρω ότι με αγαπάς, μα και εγώ σε αγαπώ!
    Αλλα αυτό με τα αντανακλαστικά, γλωσσική ανεπάρκεια κλπ κατά πρώτον καθώς λέει και ο σοφός λαός,
    «αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττώματα του» κατά δεύτερον, μην είσαι βέβαιος ότι έχεις δίκιο?

    Με θύμησες τώρα μια συζήτηση που είχα με την κορούλα μου όπου με έκανε παρατήρηση για κάτι
    που είπα και εγώ την απάντησα «ένα από τα πολλά αβαντάζ που έχει ένας ξένος όπως εγώ,
    είναι ότι μπορώ να λέω ότι θέλω και μετά να το επιρρίπτω στην γλωσσική ανεπάρκεια»!

    Όλα αυτά λοιπόν βάζοντας τα στην παλάντζα, σε βρίσκω λάθος, γιατί ναι μεν καλοπροαίρετη
    και κατανοητή η κριτική σου, αλλα δεν εμπεριέχει ΤΙΠΟΤΑ συγκεκριμένο!

    Πάω βόλτα στο δασος με το φιλαράκι μου, τα λέμε μετά.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    Ο Αβρααμ Αποστολος Του Γιαχβε Για Τους Γιδοδαιους Στην Γη Απο Τον Παραδεισο said
    Οκτώβριος 1, 2017 στις 1:27 μμ
    Νιονιο αν οι θεοι των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν ειχαν λυπηθει τους Λαθρο – εβραιους- απο την Αιγυπτο που πηγαν να κλεψουν την Χανααν – την Γη της επαγγελιας 40 χρονια διχως νερο και φαγι θα ειχαν ψοφισει – και τους εδωσαν GPS και γαριδακια!!! Σημερα ο πλανητης ΓΗ θα ηταν Παραδεισος!!!
    =============================
    ,,,ΒΡΈ ΠΑΛΙΟΜΑΛΆΚΑ, ΝΑΊ,
    ΕΆΝ ΔΈΝ ΗΜΠΟΡΕΊς ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙςς ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΝ ΣΟΥ ΑΝΈΛΙΞΙΝΝ,
    ΜΑ ΚΚΈ ΤΗΝΕ ΑΝΈΛΙΞΙΝΝ ΤΏΝ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΩΝ ΣΟΥ, ΚΚΈ ΙΔΊΩς ΤΩΝ φφΊΛΩΝ ΣΟΥ,

    ,,,ΚΆΛΛΙΟΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΘΉΝΑΙ, Ή ΤΟ ΕΚΦφφΥΛΙΣΘΉΝΑΙ,
    ΣΕ ΤΟ ΛΈΩ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ, ΚΚΈ ΆΝ ΘΈςς, ΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑφΦΡΆΖΖΩ ΚΙΌΛΑςς,

    ,,,,,ΜΑΜΑΛΑΚΟΣΟΥΒΛΟΚΑΒΛΕΡΈΈΈΈ…..

    Μου αρέσει!

   • Ο Αβρααμ Αποστολος Του Γιαχβε Για Τους Γιδοδαιους Στην Γη Απο Τον Παραδεισο said

    Πολυ φοβαμαι οτι εσυ Νιονιο εχεις μπερδεψει την Βουρτσα με την π&%$#@, και σε πληροφορω εγω δεν ειμαι Μεσιας που εσυ περιμενεις, που δεν θα ‘ρθει ποτε μα ποτε στους αιωνας των αιωνων Αμην!

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    Ο Αβρααμ Αποστολος Του Γιαχβε Για Τους Γιδοδαιους Στην Γη Απο Τον Παραδεισο said
    Οκτώβριος 1, 2017 στις 1:51 μμ
    Πολυ φοβαμαι οτι εσυ Νιονιο εχεις μπερδεψει την Βουρτσα με την π&%$#@, και σε πληροφορω εγω δεν ειμαι Μεσιας που εσυ περιμενεις, που δεν θα ‘ρθει ποτε μα ποτε στους αιωνας των αιωνων Αμην!
    ——————————————
    ΆΝΤΕ ΚΚΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΜΩΡΕ ΨΩΡΟΠΕΡΉΦΑΝΕ ΑΓΡΙΌΧΌΡΤΕ–ΆΝΤΕ ΚΚΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΜΩΡΕ ΨΩΡΟΠΕΡΉΦΑΝΕ ΑΓΡΙΌΧΌΡΤΕ–ΆΝΤΕ ΚΚΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΜΑΡΕ ΨΩΡΟΠΕΡΉΦΑΝΕ ΑΓΡΙΌΧΌΡΤΕ–
    ΆΝΤΕ ΚΚΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΜΑΩΡΕ ΨΩΡΟΠΕΡΉΦΑΝΕ ΑΓΡΙΌΧΌΡΤΕ–ΆΝΤΕ ΚΚΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΚΑΡΕ ΨΩΡΟΠΕΡΉΦΑΝΕ ΑΓΡΙΌΧΌΡΤΕ–ΆΝΤΕ ΚΚΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΒΛΑΒΕΡΕ ΨΩΡΟΠΕΡΉΦΑΝΕ ΑΓΡΙΌΧΌΡΤΕ–ΆΝΤΕ
    ΚΚΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΞΕΡΡΕ ΨΩΡΟΠΕΡΉΦΑΝΕ ΑΓΡΙΌΧΌΡΤΕ–ΆΝΤΕ ΚΚΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΧχΛΩΡΕ ΨΩΡΟΠΕΡΉΦΑΝΕ ΑΓΡΙΌΧΌΡΤΕ–ΆΝΤΕ ΚΚΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΚΑψΨΕΡΕ ΨΩΡΟΠΕΡΉΦΑΝΕ ΑΓΡΙΌΧΌΡΤΕ–ΆΝΤΕ ΚΚΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΑΙΣχΧΡΕ ΨΩΡΟΠΕΡΉΦΑΝΕ ΑΓΡΙΌΧΌΡΤΕ–ΆΝΤΕ ΚΚΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΧΕΣΤΗΡΕ ΨΩΡΟΠΕΡΉΦΑΝΕ ΑΓΡΙΌΧΌΡΤΕ–ΆΝΤΕ ΚΚΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΚΑΤΟΥΡΣΕΡΕ ΨΩΡΟΠΕΡΉΦΑΝΕ ΑΓΡΙΌΧΌΡΤΕ–

    ΆΆΆΆΝΤΕ ΚΚΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΡΕ ΨΩΡΟΠΕΡΉΦΑΝΕ ΑΓΡΙΌΧΌΡΤΕ,

    ,,,,ΚΚΈ ΆΆΆΒΡΙΟΝΝ ΤΌ ΠΡΡΩΪΪΪ,
    ΘΕΝΑ ΈΧχΧΕΙ ΕΕΕΠΑΝΆΆΆΛΗΨψψΙΝΝ,
    ΠΑΑΛΙΟΜΑΛΆΚΑ ΚΚΈ ΒΛΑΜΜΈΝΕ, ΈΈΈ, ΒΛΑΜΜΈΝΕ,
    ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΔΊΚΑΣΕς ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΖΖΜΌΝ ΜΟΥ, ΕΠΙΔΉς ΕΊΣΕΝΕ ΕΣΎ ΜΑΛΆΚΑς, ΝΑΙ.

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    Όλα αυτά λοιπόν βάζοντας τα στην παλάντζα,

    [[[σε βρίσκω λάθος,]]]

    γιατί ναι μεν καλοπροαίρετη και κατανοητή η κριτική σου,
    αλλα δεν εμπεριέχει ΤΙΠΟΤΑ συγκεκριμένο!
    —————-
    …ΈΈΈΜΜ, ΑΑΧχΧΧΜΜΜ . … … … . .

    … .. ..ΆΆ΄ςςς ΕΊΝΑΙ ΚΚΈ ΈΤΣΙ ΩΡΕ ΠΑΛΑΒΟΥΌΌΌΣΣΚΚ’ΛΛΕΕ,
    ΚΚΈΈ ΔΔΌΠΠΕRRMANN

    [[Ο ΑΑΡΜΥΡΌΔΔΟΥςς, Ο ΕΞΕΚΔΔΟΡΕΎςς, Ο ΟΣΤΕΟΘΡΑΎΣΤΗςς]],

    ,,,ΚΚΈ ΌΤΑΝ ΚΚΈ ΆΝΝ ΚΚΈ ΌΠΟΤΕςς ΣΕ ΧΧΡΕΙΑΣΤΕΊ Η ΠΑΤΡΊςς,
    ΘΕΝΆ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΌ ΊΔΙΟΝ ΌΌΌΡΥΓΜΜΑΑ,
    ΚΚΈ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΉ ΑΦφφΤΌΝΝ, ΝΑΊ,
    ΜΜΑ ΤΟΝΕ ΜΑΛΆΚΑΝΝΕ ΤΟΝΕ ΔΙΟΓΈΝΗΝΕ,
    ΠΟΥ ΜΕ ΡΕΖΖΙΛΕΎΕΙ ΚΚΈ ΤΟ ΔΕΔΟΞΑΖΖΜΜΈΝΟΝ ΑΑφφΦΤΌΝΝ,
    ΚΚΈ ΙΕΡΌΤΑΤΟΝ ΌΝΟΜΑ, ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩΩ,
    ΘΕΝΑ ΤΟΝΕ ΠΕΤΆΞΕΙς ΣΕ ΚΑΝ’ΝΑ ΧχχΑΝΝΤΆΚΙΟΝ [ΠΑΡΌΔΙΟΝ],
    Ή/ΚΚΈ ΣΕ ΚΆΝ’ΝΑ ΚΡΑΣΠΕΔΌΡΕΙΘΡΟΝΝ,
    ΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΕ ΒΡΟΎΝΕ, ΚΚΈ ΝΑ ΤΟΝΕ ΜΑΖΖΖΈψΨΨΟΥΝΕ, ΝΑΊ,
    ΤΟΝΕ ΨψΨΟΟφΦφΙΖΖΖΜΜΈΝΟΝΕ, ΝΑΊ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩ,
    ΜΉΝ ΝΑ ΤΟΝΕ φΦΆΝΕ, ΝΑΊ,
    ΤΊΠΟΤΕςς ΚΟΥΝΆΒΙΑ ΚΚΈ ΤΊΠΟΤΕς ΑΑΡΟΎΡΙΑ, ΜΑ ΚΚΈ ΚΑΜΜΙΆ ΝΙΥφΦφΊΤΣΑ, ΝΑΊ,

    ,,,ΑΡΕ ΝΙΑΊ ΡΕ ΣΙΎ ΛΙΈΟΥΩΩΩ . … ..

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Φίλε μου Ολύμπιε Διονύσιε, το παρεξήγησες το φιλαράκι μου τόν Διογένη,
    είναι παλικάρι έντιμο, πατριώτης και προσεκτικός στις κουβέντες του!

    Μου αρέσει!

   • Ο Αβρααμ Αποστολος Του Γιαχβε Για Τους Γιδοδαιους Στην Γη Απο Τον Παραδεισο said

    Ελευθερου ανδρος εστιν αει τ’ αληθη λεγειν!
    Ειναι χαρακτηριστικο του ελευθερου ανδρα να λεει παντοτε την αληθεια!

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    Ο Αβρααμ Αποστολος Του Γιαχβε Για Τους Γιδοδαιους Στην Γη Απο Τον Παραδεισο said
    Οκτώβριος 1, 2017 στις 4:54 μμ
    Ελευθερου ανδρος εστιν αει τ’ αληθη λεγειν!
    Ειναι χαρακτηριστικο του ελευθερου ανδρα να λεει παντοτε την αληθεια!
    ———————————————
    .. … .ΕΆΝΝ, ΣΕ ΛΈΩ ΡΕ, ΕΆΝ ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΑΛΆΚΑ,
    ΔΙΟΓΈΝΗ ΜΕ Τ’ ΌΝΟΜΑ, ΤΟΥ ΣΟΦφφΟΎ ΜΟΥ ΠΡΟΓΌΝΟΥ,
    ΜΜΑ ΚΚΈ ΜΜΟΥΦφΑ ΔΙΟΓΈΝΗ, ΝΑΊ,
    ΚΚΈ ΜΜΕ ΠΟΥΛΑς ΤΡΕΛΛΊΤΣΑΝΝ,

    ,,,ΈΈΈ, ΤΌΤΕΝΕςς, ΘΕΝΑ ΣΕ ΠΆΡΩ ΚΙΜΜΆ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΆΝΙΕΙςς ΚΚΙΕΦφφΤΈΔΔΕςς,

    ,,,Ε !, ΠΑΛΙΟΜΑΛΆΚΑΑΑ, ΣΈ ΛΈΩΩ,

    ,,ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΔΟΥΛΕΎΕΙς ΚΚΈ ΤΑ ΑΡΧχΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΆ ΜΟΥ ΤΑ ΡΗΤΆ,
    ΤΑ ΑΑΑΠΟΦΘΈΓΜΜΑΤΑ ΚΚΈ ΤΑ ΕΝΝΟΉΜΜΑΤΑ,

    ,,,ΟΎ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΆΚΑ ΣΈ ΛΈΩΩΩ … .. . … .

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    The_Mad_Dober_Man said
    Οκτώβριος 1, 2017 στις 4:41 μμ
    Φίλε μου Ολύμπιε Διονύσιε, το παρεξήγησες το φιλαράκι μου τόν Διογένη,
    είναι παλικάρι έντιμο, πατριώτης και προσεκτικός στις κουβέντες του!
    ————————-
    …ΚΑΛΌΝ ΚΚΈ ΈΝΤΙΜΜΟΝ, ΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡ-ΑΣΠΊΖΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΦφΊΛΟΝ ΣΟΥ,
    ΚΚΈ ΜΕ ΠΆΣΗΝ ΘΥΣΊΑΝΝ, ΝΑΊ,
    ΕΜΑ ΌΜΩςςς, ΧχχΡΕΊΑΝ ΈΧχΧΟΥΜΜΕ ΚΚΈ ΟΛΊΓΗςς ΔΕΔΙΑΚΡΊΣΕΩςς, ΝΑΊ,
    ΑΔΑΔΕΡΦΡΈ ΜΟΥ ΚΚΈ ΣςΥΜΜΑΧχχΗΤΉ ΜΟΥ,
    ΕΜΑ ΣΕ ΤΟ ΊΔΙΟΝ ΧχΧΑΡΆΚΩΜΜΑ, ΚΚΈ ΔΈΝ ΤΟΝΕ ΘΈΛΩ ΤΟΝΕ φφΦΊΛΟΝ ΣΟΥ,
    ΣΕ ΤΗΝΕ ΜΆΧχχΗΝΝ ΜΑς, ΝΑΊ ΡΕ, ΜΑΖΖΊ ΜΟΥ,
    ΚΚΈ ΞΈΡΩ ΤΊ ΣΕ ΛΈΩ, ΝΑΊ ΡΕ ΤΡΕΛΛΟΠΑΛΑΒΌΣΣΚΚ’ΛΕ ΣΕ ΛΈΩΩ.. .. . … ..

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Έλα να σε αφιερώσω ένα άσμα από την καρδια μου!

    Ανέβασε τα ηχεία, γιόμισε και το ποτήρι σου και πες στην υγεία σου ρε φίλε Σουηδέ!
    Το ίδιο λέω και εγώ, στην υγεία σου ρε παράξενε αλλά γνήσιες Ολύμπιε!

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    The_Mad_Dober_Man said
    Οκτώβριος 1, 2017 στις 7:46 μμ
    ————————
    . .. … ….ΝΑ ΞΈςς, ΠΩς ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ,
    ΚΚΈ ΕΚ ΒΆΘΟΥς ΚΑΡΔΊΑς, ΝΑΊ,
    ΚΚΈ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΏ, ΠΩς ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΎΜΕ ΑΑΡΚΟΎΝΤΩςς, ΝΑΊ,
    ΚΚΈ ΕΠΙΤΈΛΟΥςς, ΡΕ ΓΜΩ ΤΗ ΓΚΑΤΑΔΊΚΗ ΜΟΥ ΜΈΣΑ,
    ΓΑΜΏ ΚΚΈ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΆΚΙΑ ΤΑ ΚΕΚΛΛΑΜΜΈΝΑ ΡΕ,
    ΜΑ ΚΚΈ ΤΑ ΔΑΚΡΥΖΖΜΜΈΝΑ,

    ,,,,,ΕΓΑΜΏΑ ΤΑ ΜΈΣΑ, ΕΓΑΑΜΏΏΑΑ.. .. . .. . …

    Μου αρέσει!

 18. The_Mad_Dober_Man said

  Το ότι υπάρχουν ακόμη και σήμερα Έλληνες ψηφοφόροι που ανοιχτά χωρίς ντροπή εκφράζονται υπέρ
  καμένου και τσίπρα, αυτό από μονο του απαντά το γιατί είμαστε εδώ που είμαστε, κατάντια!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 19. Democratia DELENDA EST - eksothen said


  ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δημοκρστια

  Αρέσει σε 2 άτομα

  • Eξω οι Νεοναζι said

   Eτσι Μπράβο.
   Θέλουν οι που-τνες να κρυφτούν και η χαρά δεν τις αφήνει.
   Ποτέ πια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
   Να φέρουμε τους Ναζιστές σαν τα μούτρα σας να τα ταχτοποιήσουν όλα σαν εγκληματική συμμορία που είναι όπως γράφει το κατηγορητήριο με το οποίο δικάζεται η οργάνωση σας.
   Ουστ βλαμμένα χρυσαυγουλα φασιστόμουτρα δολοφόνοι.

   Μου αρέσει!

   • Ελλας Ελληνων Εθνικιστων said

    Κομμουνι το αριστερο αρχ@δ$ των μπολσεβικων ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

    Μου αρέσει!

   • διοννύσσιος διοννυσσίου [[[ΠίθηξξξΣεΠολύΖυγον]]] said

    ΕΣΎ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ,
    ΕΊΣΕΝΕ ΔΗΜΟΚΡΆΤΗςς ΡΕ ? … . ..

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ο Γιωργος said

    Εσυ παλι που την ειδες την Δημοκρατια; Ολιγαρχια του κερατα εχουμε και μαλιστα χουντικη. Τα 2/3 της βουλης κατηγορουνται για εσχατη προδοσια και δεν ιδρωνει τ αυτι τους για το κουρελιασμα του συνταγματος. Με τους παραπανω η μονη διαφορα που εχετε ειναι στην μοιρασια της κουταλας.
    Ανθη ολων των αποχρωσεων…

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: