olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Προκόπης Παυλόπουλος: «Ο γερμανικός λαός οφείλει να δώσει απάντηση στα υπολείμματα του ναζισμού και του φασισμού»

Posted by infiltr8or στο Σεπτεμβρίου 24, 2017

Ιδιαίτερη αναφορά στις σημερινές εκλογές στην Γερμανία έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την διάρκεια της αντιφώνησης του προς τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, στο επίσημο γεύμα που παρατέθηκε, με αφορμή την επέτειο της ‘Αλωσης της Τριπολιτσάς.

Ειδικότερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε:

«Σήμερα είναι μία σημαδιακή ημέρα, ημέρα των γερμανικών εκλογών. Εύχομαι και ελπίζω ο γερμανικός λαός, αυτός ο λαός, ο οποίος περισσότερο από κάθε άλλο γνωρίζει τι σημαίνουν οι εφιάλτες του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, τι σημαίνουν τα υπολείμματα του ναζισμού και του φασισμού, να δώσει την απάντηση στο υπόλειμμα που υπάρχει και στη Γερμανία. Και το οφείλει ο γερμανικός λαός να δώσει αυτή την απάντηση. Οφείλει να απαντήσει σε αυτούς, οι οποίοι τολμούν αυτή τη στιγμή να εμφανίζονται νοσταλγοί ενός παρελθόντος, το οποίο αιματοκύλησε στον κόσμο. Είναι χρέος του γερμανικού λαού να το πράξει και είμαι βέβαιος ότι θα το πράξει».

Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι «το 2017 υπήρξε μια κρίσιμη χρονιά για την Ευρώπη, διότι έγιναν πολλές και σημαντικές εκλογές, στις οποίες κρίθηκε, αν και κατά πόσο η Ευρώπη θα προχωρήσει». Και τούτο διότι, όπως εξήγησε, «εμφανίστηκαν μορφώματα ναζισμού και φασισμού σε διάφορους λαούς, τα οποία έχουν ως στόχο να κατεδαφίσουν την Ευρώπη, να ροκανίσουν τη δημοκρατία».

«Μέχρι σήμερα», συνέχισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «οι λαοί της Ευρώπης έδωσαν την απάντηση σε αυτό τα μορφώματα και όπως είπα πρόσφατα στο πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, ο γαλλικός λαός μέσα από την εκλογή του, που ήταν ένας θρίαμβος της δημοκρατίας, έδωσε την απάντησή του σε αυτά τα κατάλοιπα του ναζισμού και του φασισμού, τα οποία υπονομεύουν την δημοκρατία και την Ευρώπη και είπε δεν θα περάσουν».

Ακόμη, αναφερόμενος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους λαούς της Ευρώπης είπε ότι «περιμένουν τις αποφάσεις της ευρωπαϊκής ηγεσίας και όλων των επιμέρους ηγεσιών και την απάντηση, η οποία θα εξαλείψει τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτά τα υπολείμματα του ναζισμού και του φασισμού» προσθέτοντας: «Αυτά τα υπολείμματα, που υπονομεύουν την δημοκρατία και την ίδια την Ευρώπη, δημιουργήθηκαν μέσα από συγκεκριμένες συνθήκες. Είναι κυρίως δημιουργήματα οικονομικών πολιτικών, οι οποίες υπήρξαν εντελώς εσφαλμένες, γιατί οδήγησαν σε διεύρυνση των ανισοτήτων, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξη του κοινωνικού ιστού. Εκεί ακριβώς υπολογίζουν αυτά τα υπολείμματα του ναζισμού και του φασισμού. Στην δυστυχία των ανθρώπων, στις κοινωνικές ανισότητες, στον άνθρωπο χωρίς ελπίδα στον φοβισμένο άνθρωπο.»

Μάλιστα, όπως τόνισε σε αυτό το σημείο ο Προκόπης Παυλόπουλος, «αντέχουν οι λαοί, αλλά θα πρέπει και οι ηγεσίες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.»

Στην συνέχεια είπε ότι «ανάλογα με την απάντηση που θα δώσουν οι γερμανικές εκλογές, θα πρέπει να αλλάξουμε ρότα» και συμπλήρωσε: «Πρέπει να υπερασπιστούμε βασικές αρχές και αξίες, που θα κάνουν την Ευρώπη μεγάλη και θα διαδραματίσει τον πλανητικό της ρόλο . Να υπερασπιστούμε τις αρχές του ανθρωπισμού, της ειρήνης, της δικαιοσύνης και ιδίως της κοινωνικής δικαιοσύνης της δημοκρατίας και της ελευθερίας».

Ακόμη, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ανέφερε ότι «έχει τεράστια σημασία η οικονομική ελευθερία έχει πολύ μεγάλη σημασία η νομισματική ενοποίηση και ουδείς το αμφισβητεί», αλλά όλο αυτό, όπως σημείωσε, «θα πρέπει να γίνει, χωρίς να θιγεί ο πυρήνας της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, που είναι ο πυλώνας της Ευρώπης».

Αυτόν όπως τόνισε, «θα πρέπει να τον υπερασπιστούμε και ότι αλλαγές πρέπει να κάνουμε, να τις κάνουμε». «Και δεν θα τις κάνουμε» συμπλήρωσε μόνο για την Ελλάδα, που πλήρωσε βαρύ το τίμημα ακόμη και σφαλμάτων που δεν είναι μόνο δικά της.»

«Να το κάνουμε» συνέχισε «εν ονόματι της Ευρώπης, που αν συνεχίσει στην ίδια γραμμή μια άγονης πολιτικής λιτότητας, η οποία οδήγησε εδώ που οδήγησε δεν θα έχει το μέλλον που της αναλογεί». Μάλιστα, όπως υπογράμμισε, «η Ευρώπη δεν θα πρέπει να υπάρξει μόνο για τους λαούς της, αλλά για τον κόσμο ολόκληρο» διότι όπως ανέφερε «η Ευρώπη έχει ιστορικό ρόλο.»

Ακόμη, ο Προκόπης Παυλόπουλος είπε ότι «εμείς οι Έλληνες κουβαλάμε μέσα μας το DNA της Ευρώπης και ως εκ τούτου έχουμε ιερό χρέος, μαζί με τους άλλους λαούς, να υπερασπιστούμε αυτή την ήπειρο, το πνεύμα της και τον πολιτισμό της, διότι είναι χρέος απέναντι στη ανθρωπότητα.»

Στην προσφώνησή του, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «για τη μεγάλη τιμή που κάνετε στην πόλη μας, τιμώντας για τρίτη συνεχή χρονιά με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την επέτειο της άλωσης της Τριπολιτσάς.»

Στην συνέχεια, ο δήμαρχος τόνισε απευθυνόμενος προς τον Προκόπη Παυλόπουλο, ότι «μέσα στη δύσκολη αυτή περίοδο που ζούμε ως έθνος, επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω προσωπικά ότι ο δήμος Τρίπολης έχει πλήρη επίγνωση της θεσμικής του ευθύνης, ως θεματοφύλακας της βαριάς ιστορικής κληρονομιάς που διέπει τη φυσιογνωμία της πόλης».

«Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο», πρόσθεσε «και υπό το πρίσμα της επερχόμενης επετείου το 2021 των διακοσίων χρόνων από την εθνεγερσία, ο δήμος Τρίπολης έχει εκπονήσει ένα γενικότερο σχεδιασμό για την ανάδειξη αυτής της ιστορικής κληρονομιάς, κινητοποιώντας όλες τις δυνάμεις της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Παυλής, «εντάσσεται τόσο η ανάδειξη του μνημείου όπου φυλάσσονται τα οστά του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη, το οποίο έχετε ήδη θέσει υπό τη σκέπη σας, καθώς και η ανάδειξη μιας σειράς ιστορικών περιοχών του ευρύτερου δήμου Τρίπολης.»

Πριν από το επίσημο γεύμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων και στην συνέχεια μετέβη στην αίθουσα τέχνης «Κούρος», όπου εγκαινίασε την έκθεση με τίτλο, «Τριπολιτσά 200 χρόνια παλιγγενεσίας «Θεόδωρος Βρυζάκης» η Ελλάς ευγνωμονούσα εικαστικό αφιέρωμα».

Στις εκδηλώσεις για την 196η επέτειο της ‘Αλωσης της Τριπoλιτσάς, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αρκαδίας, Γιώργος Παπαηλιού, Κώστας Βλάσης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών, φορέων και συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

infiltr8or

30 Σχόλια to “Προκόπης Παυλόπουλος: «Ο γερμανικός λαός οφείλει να δώσει απάντηση στα υπολείμματα του ναζισμού και του φασισμού»”

 1. soulis said

  Aντε γ@μησου Πακη θα του ελεγαν οι γερμανοι αλλα εχε χαρη που αγνοουν και αυτοι και ολος ο υπολοιπος κοσμος και την υπαρξη του ακομη.
  Τετοιο θλιβερο υποχειριο των εβραιων και των νεοταξιτων δεν εχει υπαρξει σαν αυτον τον κακασχημο Πακη.
  Κατα τα αλλα ο αρχιγελοιος βρεθηκε στην επετειο της αλωσης της Τριπολιτσας και δεν ειπε λεξη για τους τουρκους και τους εβραιους δυναστες που εσφαξε ο Κολοκοτρωνης.
  Τετοια υποκειμενα σαν τον Πακη εσφαζε στην Τριπολιτσα ο Γερος

  Αρέσει σε 3 άτομα

  • Αλέξανδρος said

   Σρον πρώτο πολίτη της χώρας;
   Μπράβο ρε πατριώτη. Γνήσιος τουρκοσπορος. Κατάντια ρε!

   Μου αρέσει!

   • soulis said

    Μην τρελλαινεσαι ρε φιλε και μην τρως και πολυ σανο δεν κανει καλο.
    Πρωτος πολυτης της χωρας….
    Λες και αποτελει τιτλο που τον κατακτα καποιος.
    Δοτος ειναι.
    Τον διορισανε.
    Αυτο που θα επρεπε να σε προβληματιζει και προπαντως να σε εξοργιζει ειναι το πως ενα τετοιο ανθρωπακι της πλακας εφτασε να ειναι «Πρωτος πολιτης της χωρας».
    Αυτο αποδεικνυει οτι τα παντα σε αυτη την χωρα ειναι λαθος.
    Και για να διορθωθουν πρεπει κυριολεκτικα να ερθουν τα πανω κατω να γκρεμιστουν εκ θεμελιων ολα και τοτε και το υποκειμενο αυτο απο πρωτος θα βρεθει εσχατος εκει που ειναι η θεση του δηλαδη.

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • Αλέξανδρος said

    Ανθρωπάκι της πλάκας αποκαλείς ένα καθηγητή νομικής διδακτωρ Σορβόνης με περγαμηνές που ζηλεύουν και οι καλύτεροι νομικοί παγκοσμίως.
    Εσυ από ποια ακριβώς θέση είσαι ικανός να τον κρίνεις;
    Και δεν είναι θέμα Παυλόπουλου. Είναι όμως ο πρόεδρος όλων των Ελλήνων. Ένας θεσμός που αν μη τι άλλο πρέπει όλοι να σεβόμαστε.
    Όλοι όσοι θελουμε να λέγοντας τς Έλληνες.

    Μου αρέσει!

   • Αλέξανδρος said

    Να λεγομαστε Έλληνες.

    Μου αρέσει!

   • soulis said

    Τιποτε απολυτως δεν σημαινουν τα διπλωματα και οι «περγαμηνες» του χαρτογιακα Πακη.
    Ορντινατσα του γερο Καραμανλη ηταν και αυτο ηταν το διαβατηριο του για την ανοδο του στην πολιτικη ζωη της χωρας.
    Για το αν ειναι ανθρωπακι της πλακας μετρανε τα εργα και οι ημερες του και σαν Υπ.Εσωτερικων και σαν ΠτΔ.
    Οι περισσοτεροι φιλοι πατριωτες που συχναζουν εδω και τρολλαρουν τα παπαγαλακια του χοντρου ξερουν τι εννοω και βαριεμαι να ταεπαναλαμβανω τα οσα εγκληματικα και αντεθνικα κανει και λεει.

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • Αλέξανδρος said

    Αφού το λες εσυ και τα τρολακια των ΝΑΖΙ, κατι θα ξέρετε παραπάνω για να κρίνετε ένα διδάκτωρ της Σορβόνης και καθηγητή νομικής για πάνω από 35 χρονια.
    Ωρσε

    Μου αρέσει!

   • διοννύσιος διοννυσίου [ΡάχηΜπαρμπα'Λιά] said

    Αλέξανδρος said
    Σεπτεμβρίου 24, 2017 στις 7:21 μμ
    Αφού το λες εσυ και τα τρολακια των ΝΑΖΙ,
    κατι θα ξέρετε παραπάνω για να κρίνετε ένα διδάκτωρ της Σορβόνης
    και καθηγητή νομικής για πάνω από 35 χρονια.
    Ωρσε
    ———————————
    …ΜΆΆΛΙΣΤΑ, ΜΆΆΆΛΙΣΤΑΑ….
    ΘΈς ΝΑ ΣΕ ΠΆΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΛΛΆΚΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΖΊ,
    ΓΙΑA, ΑΦΤΌΥ ΚΑΘ’ ΑφΦΤΟΎ, ΤΟΥςςς ΝΑΖΖΖΊ,
    Ή ΜΉΠΩςς ΘΈςς ΝΑ ΣΕ ΠΏ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΟΡΒΌΝΝΗΝΕ, ΤΗΝΕ ΕΞΞΑΚΟΥΖΖΜΜΈΝΗΝΕ ?…..

    ..ΑΝΑΜΜΈΝΩ, ΝΑΊ.

    Μου αρέσει!

   • soulis said

    Εγω δεν ειμαι σαν κι εσενα και ετσι δεν ψαρωνω ουτε εντυπωσιαζομαι ουτε με το «διδακτωρ της Σορβονης» ουτε απο τιποτα.
    Αν τυχαινε και τον εβλεπα ποτε μπροστα μου τον Πακη θα τον εφτυνα και θα του εδινα μια μπουνια και θα του διελυα παλι ολα τα δοντια που του εφτιαξε αφου του τα ειχε σπασει ο απατημενος συζυγος που τον επιασε με την γυναικα του.
    Εσυ αντιθετα θα του εκανες υποκλιση και θα του φιλουσες το χερι υποθετω.
    Αυτη ειναι η διαφορα μας.Κατανοητο και σεβαστο το οτι εισαι ενα μικροαστικο ανθρωπακι που προσκυνας αχρειους Πακηδες επειδη ειναι της Σορβονης…..

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • soulis ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Αλέξανδρος——————————————- O ,,,διδακτωρ γονατιστος μπροστα στην …..λισαβετ…Προτυπο Ελληναρα…

    Μου αρέσει!

   • Αλέξανδρος said

    Άλλο προσκυνάνε τους δημοκρατικούς θεσμούς κι αλλοι τους Τούρκους πρεζεμπορους.
    Έτσι είναι και δυστυχώς δε θα αλλάξει ποτέ.

    Μου αρέσει!

  • διοννύσιος διοννυσίου [ΡάχηΜπαρμπα'Λιά] said

   ..ΏΏΩΡΕ ΤΟ MiNiGUN ΣΕ ΛΈΩΩΩ,
   ΒΑΑΒΆΡΑ ΡΕ ΧΆΛΥΒΑ ΚΚΈ ΞΈΡΝΑ ΡΕ, ΜΌΛΥΒΔΟΝ ΤΕΤΗΓΜΈΝΟΝ ΡΕ,
   ΑΓΑΜΏΑ ΤΗΝΕ ΓΚΑΤΑΔΊΚΗΝ ΜΟΥ ΡΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΒΆΣΑΝΆ ΜΟΥ ΡΕ, ΜΑς ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩ,

   ARΈ ΝΑΊ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩ.

   Μου αρέσει!

   • Μην καθυστερείς ούτε μέρα παραπάνω! said

    Επαναλαμβάνω την χθεσινή μου θερμή παράκληση. Ζήτα βοήθεια επειγόντως!
    Παρακαλείται αν κάποιος τον ξέρει τον άνθρωπο να τον βοηθήσει πείθοντας ή στην ανάγκη αναγκάζοντας τον να δει ένα ειδικό επί των ψυχικών διαταραχών.
    Με μια χοντρικη εκτίμηση (όσο τέλος πάντων επιτρέπει η ανάγνωση των γραπτών του) μπορώ να πω ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα αν υπάρξει άμεση παρέμβαση από ειδικό. Αν όμως υπάρξει καθυστέρηση η κατάσταση θα καταστεί μη αναστρέψιμη και θα επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό που με βέβαιοτητα 100% θα υπάρξουν απρόβλεπτες δυσάρεστες συνέπειες για τον ίδιο και κυρίως τους γύρω του.
    Παρακαλω πολύ, όποιον μπορεί, ας βοηθήσει!
    Ας αποδείξουμε ότι διατηρούμε την ανθρωπιά μας και την έννοια για τον συνάνθρωπο μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!

    Μου αρέσει!

   • διοννύσιος διοννυσίου [DE LA KOURADΆ MAxXALLΆ]] said

    Μην καθυστερείς ούτε μέρα παραπάνω! said
    Σεπτεμβρίου 24, 2017 στις 10:17 μμ

    Επαναλαμβάνω την χθεσινή μου θερμή παράκληση. Ζήτα βοήθεια επειγόντως!
    Παρακαλείται αν κάποιος τον ξέρει τον άνθρωπο να τον βοηθήσει πείθοντας ή στην ανάγκη αναγκάζοντας τον να δει ένα ειδικό επί των ψυχικών διαταραχών.
    Με μια χοντρικη εκτίμηση (όσο τέλος πάντων επιτρέπει η ανάγνωση των γραπτών του) μπορώ να πω ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα αν υπάρξει άμεση παρέμβαση από ειδικό. Αν όμως υπάρξει καθυστέρηση η κατάσταση θα καταστεί μη αναστρέψιμη και θα επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό που με βέβαιοτητα 100% θα υπάρξουν απρόβλεπτες δυσάρεστες συνέπειες για τον ίδιο και κυρίως τους γύρω του.
    Παρακαλω πολύ, όποιον μπορεί, ας βοηθήσει!
    Ας αποδείξουμε ότι διατηρούμε την ανθρωπιά μας και την έννοια για τον συνάνθρωπο μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!
    —————————–
    …ΕΠΑΝΑΈΣΚΑΣΕς ΜΎΤΗΝΝ,
    [ΠΙΖΖΑΜΈΗΚΕΡ ΚΚΈ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΌΣΥΚΚΕ]
    ΑΑΩΡΈ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΉ, ΚΚΈ ΕΝΔΙΑΦΦΕΡΏΜΜΕΝΕ,
    ΔΕΔΙΆ ΤΗΝ ΕφΦφΖΖΩΪΑΝ ΤΟΥ ΔΙΟΝΝΥΣΊΟΥ, ΤΟΎ «ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟΎ», ΑΡΕ ΓΊΔΙ,
    ΚΚΈ ΣΚΑΡΦφΦΑΛΩΜΜΈΝΟΝΕ, ΣΕ ΤΗΝ ΔΔΡΎΑΝΝ, ΚΚΈ ΒΕΛΆΖΖΕΙςςς ΑΑΣΥΣΤΌΛΩςς,
    ΓΙΑ ΒΛΈΠΕΙς ΚΆΤΩΝΕ ΤΌ ΧΧχΆΟςςς ΚΚΈ ΚΟΥΡΑΔΔΙΆΖΖΕΙςς ΑΣΥΣΤΌΛΩςς ΤΟ ΈΔΑφφΦΟςςς ? ……

    …’ΑΗΝΤΕ ΡΕ ΚΚΈ ΔΕΊΞΕ ΜΟΥ ΡΕ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΙΝ,
    ΣΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΙΝ ΠΟΥ ΣΕ ΈΔΩΣΑ ΔΩΡΕΆΝΝ,
    ΚΚΈ ΣΕ ΤΟ ΕΝ ΛΌΓΩ ΣΧΌΛΙΟΝΝ, ΆΗΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΖΖΖΜΜΈΝΕ ΣΕ ΛΈΩΩ,
    ΚΚΈ ΣΟΎ ΕΓΑΜΏ ΤΟ ΜΑΓΑΖΖΖΆΚΙ ΣΟΥ ΡΕ, ΜΑΜΑΓΑΖΖΆΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΎΤΖΖΟΥ ΜΟΥ,

    ,,’ΑΗΝΤΕ ΩΡΕ ΜΑΛΆΚΑ, ΑΑΡΓΆςς ??? …..

    Μου αρέσει!

  • Μέτων said

   Eύγε Soulis. Δεν ανεφέρθη στην μεγάλη νίκη των Ελλήνων, την πρώτη εθνικής εξεγέρσεως, αλλά δίδει συμβουλές στους σημερινούς εκφύλους και εβραιόδουλους Γερμανούς.
   Όλοι οι μουσουλμάνοι της Τριπολτσάς εσφαγιάσθησαν μαζί με τους 5000 χιλιάδες Εβραίους και τους Έλληνες πρόδοτες, που είχον καταφύγει στην περιτοιχισμένη πόλη για ασφάλεια.
   Μήπως οι αγωνισταί της Εθνεγερσίας επολέμησαν για την «δημοκρατία» σε όποιανδήποτε εκδοχής της; Μήπως για τα «ανθρώπινα δικαώματα» των μουσουλμάνων αράπηδων του Ιμπραήμ ή των μισελλήνων τοκογλύφων Ιουδαίων;

   Αρέσει σε 2 άτομα

   • διοννύσιος διοννυσίου [ΡάχηΜπαρμπα'Λιά] said

    ..ΘΕΝΆ ΤΉΝ ΕΞE-ΚΆΤΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΆΡΚΑΝΝ, ΠΑΤΡΙΏΤΗ,

    ,,ΑΡΈ ΝΑΊ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩΩΩ…

    Μου αρέσει!

   • Ανταρτούλης said

    Το μίσος ωρέ Μέτονα δεν είναι ποτέ
    καλός σύμβουλος και μας οδηγεί όλους
    σε άδικες πράξεις.
    Μαζέψου λοιπόν λίγο για τον εαυτό σου,
    δες τα πράγματα και από κάποια άλλη
    σκοπιά γιατι είναι καιρός να κοιτάξεις
    και λίγο την έρμη την ψυχή σου που την
    βασανίζεις συνεχώς με αυτό το μίσος που
    σε διακρίνει για τα πάντα.
    (Φιλική συμβουλή)

    Μου αρέσει!

   • διοννύσιος διοννυσίου [ΡάχηΜπαρμπα'Λιά] said

    Ανταρτούλης said
    Σεπτεμβρίου 24, 2017 στις 11:43 μμ

    Το μίσος ωρέ Μέτονα δεν είναι ποτέ
    καλός σύμβουλος και μας οδηγεί όλους
    σε άδικες πράξεις.
    Μαζέψου λοιπόν λίγο για τον εαυτό σου,
    δες τα πράγματα και από κάποια άλλη
    σκοπιά γιατι είναι καιρός να κοιτάξεις
    και λίγο την έρμη την ψυχή σου που την
    βασανίζεις συνεχώς με αυτό το μίσος που
    σε διακρίνει για τα πάντα.
    (Φιλική συμβουλή)
    —————————————
    ,,,FFA PREPEI NA EIMENE POLY MALAKAςςς DIOTI DENN DIAKRINW SE TA GEGRAPTA TOU METWNOςς, TiPOTE, POU NA KATADEIKNYEI MiSSOςς KKE SE KAMMiAN TOU EKFFRASSiNN,

    ,,FFRONW LOIPONN, PWςς O ELLHNOFFRWNN METWNN, DIAKATEEXxXETAI APO MIAN IERAN KKE ISTORIKWςς DiKKAIAN OORGHNN, «PLANNWNTAςς» TOUςς AARNHTIKWςς DIAKEIMMENOUςς,

    ,,Wςς PROςς TAςς AGAFFAςς ΚΚΕ ΚEΚΑLOPROAIRΈTOUςς PRODIAFFESSEIςς TOU,
    ARE NAI RE SE ALEW RE..

    Μου αρέσει!

 2. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 3. Αυτά τα υπολείμματα του φασισμού και του ναζισμου στα οποία αναφέρεται σωστά ο πρόεδρος τα γέννησαν οι πολιτικές λιτότητας που επέβαλλαν κατά κύριο λόγο οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους εδώ και πάνω από μια δεκαετία.
  Είναι αποτέλεσμα μιας βάναυσης οικονομικής πολιτικής για εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων. Πολιτικής που έδωσε τροφή σε τέτοια μορφώματα να ανθίσουν μέσα στην κρίση.
  Επομένως δεν είναι μόνο θέμα των πολιτών να απομονώσουν το φασισμό. Είναι και χρέος των πολιτικών με τις πολιτικές που θα διαμορφώσουν εφεξής.

  Μου αρέσει!

  • soulis said

   Παπαριες.
   Εκτος της κομμουνιστικης Ελλαδος σε καμμια αλλη χωρα της Ευρωπης δεν υπαρχει πραγματικα λιτοτητα.
   Ακομη και η δευτερη μετα απο εμας χωρα στην ανεργια εχει την μιση απο την Ελλαδα.
   Στην Γερμανια δε ειναι αστειο να μιλαμε για λιτοτητα.
   Ξυπνα Αλλα πραγματα απασχολουν τους ευρωπαιους το εξης ενα.
   Οι μουσουλμανοι λαθρομεταναστες και ο εποικισμος της Ευρωπης απο αυτους.
   Αυτοι ακριβως που καλουσε ο αχρειος λαθρολαγνος Πακης να εποικισουν την Ελλαδα.

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • Δεν ξέρεις τι λες. Δεν έχεις ζησει έξω να δεις τι γίνεται.

    Επειδή έχω ζησει, έχω εργαστεί, ξέρω πολύ καλα τι λέω. Οι δουλειές ελαχιστες. Δουλεία άφθονη.

    Αν νομίζεις οτι η Ελλάδα είναι κόλαση και η Ευρώπη παράδεισος είσαι βαθιά νυχτωμένος.

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΝΥΣΊΟΥ [ΡΈΜΑ ΟΥΡΛΙΆςς] said

    Andre Kosmidis said Σεπτεμβρίου 24, 2017 στις 8:58 μμ
    ——————————————
    ,,ΈΈΈχΧχΜΜΜ…
    … ΕEE MA, NΝΤΌ TΤΡΑΝΌςς ΜΑΛΆΚΑςς, ‘ΠΑ ΕΊΣΑΙ ? ..

    Μου αρέσει!

  • ΔΙΟΝΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΝΥΣΊΟΥ [ΡΈΜΑ.ΕΝΙΠΠΈΩς] said

   …ΆΆΪ ΑΝΑΓΟΜΜΏΣΟΥ ΚΙ ΕΣΎ ΡΕ, ΣΕΣΚΑΖΖΜΜΈΝΕ ΑΣΤΟ φΦφΑΪ ..

   Μου αρέσει!

 4. Μητσάκος said

  Κοίτα τι θα κάνουμε εμείς εδώ,να μαζέψουμε τα κομμάτια μας μπας και περισώσουμε τίποτις καί άσε τις συμβουλές πρός τους Γερμανούς.Οτι θέλουν θα ψηφίσουν,ας κόψουν και τον λαιμό τους.Αντε που θες να δείξεις κάτι (τι άραγε;).

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Μια χαρά τα λέει ο Παυλοπουλος όσο κι αν ενοχλούνται τα ντόπια και μη ορφανά του Χιτλερ.

  Είναι τυχαίο άραγε οτι ο φασισμός έχει αναγεννηθεί στη Ευρώπη; Μήπως εξυπηρετεί καποιους; Μήπως εκτελεί ένα ρόλο στη διεθνή σκηνή που έχει στήσει το κεφάλαιο παγκοσμίως;
  Ανατρέξτε στα κιτάπια της ιστορίας να δειτε πως η παγκοσμιοποίηση εκμεταλλεύτηκε τους ναζι. Και πως τους χρησιμοποίησε και ακόμα τους χρησιμοποιεί για να εκτελούν τα βρώμικα σχέδια των ολιγαρχών.

  Μου αρέσει!

 6. Ο Ελληνικός λαός οφείλει να δώσει απάντηση. στη παρουσα λαίλαπα Σταυρωση…..απο τα υπολείμματα των εκπροσώπων του. δνους…..Φασιστικου. σιωνισμου. ..και των εν ενεργεία Μας ονων
  τουτέστιν ….. τουτέστιν την σιωπηρή ανοχή και συναίνεση της εγκαταληψις υπαρξης. συνορων……..αφου κατά τας απόψεις των….οι θάλασσες εν γένει δεν διαθέτουν σύνορα…….και οι…λαθροεισβολεις τυγχάνουν.. .
  πάντα ευπρόσδεκτοι

  Μου αρέσει!

  • Ανταρτούλης said

   Βαράτε βιολιτζήδες να χορέψουν
   οι αλλοπρόσαλλοι Έλληνες που δέν
   ξέρουν τί γινεται γύρω τους αλλά
   έχουν πάντοτε άποψη την οποία
   αξιώνουν να αποδεχθούν όλοι οι
   άλλοι…..

   Μου αρέσει!

   • Ανταρτούλης´ said

    Γνωρίζετε ωρέ Έλληνες τί παίζεται
    γύρω από την μεγάλη επένδυση στο
    Ελληνικό;
    Η υπόσταση της Αρχαιολογικής
    Υπηρεσίας και οι θέσεις των…
    αρχαιολόγων μας.
    Για να γίνει πιο ενδιαφέρον το θέμα
    ρίχνουμε στο τραπέζι και ολίγη
    προστασία των αρχαιοτήτων, οπότε
    δένει η σούπα και γίνεται νόστιμη.
    ´Ετσι δεν είναι αγόρια και κορίτσια;

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: