olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

«Ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι μια πολιτική δευτεράντζα. Μόνο πολιτική της κλειδαρότρυπας κάνει» ο Δημήτρης Βέττας κάνει ΡΟΜΠΑ τον αντιπρόεδρο του Μητσοτάκη

Posted by netakias.com στο Σεπτεμβρίου 23, 2017

ΒΕΤΤΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΑΔΩΝΙΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΑ

 

«Ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι μια πολιτική δευτεράντζα. Μόνο πολιτική της κλειδαρότρυπας κάνει» ο Δημήτρης Βέττας κάνει ΡΟΜΠΑ τον αντιπρόεδρο του Μητσοτάκη

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σελίδες: 1 2

18 Σχόλια to “«Ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι μια πολιτική δευτεράντζα. Μόνο πολιτική της κλειδαρότρυπας κάνει» ο Δημήτρης Βέττας κάνει ΡΟΜΠΑ τον αντιπρόεδρο του Μητσοτάκη”

 1. […] «Ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι μια πολιτική δευτεράντζα. Μ… […]

  Μου αρέσει!

  • Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΙΛΙΤΗΣ said

   Το κατασκεύασμα των νταβατζήδων της ενημέρωσης, ο γραφικός πολιτικός κοπής της εποχής Μαυρογιαλούρων, που ακούει στ’ όνομα Άδωνις Γεωργιάδης, τολμάει και ξαναπροκαλεί τον ελληνικό λαό με νέες του δηλώσεις, που αν μη τι άλλο πλην οργής, προκαλούν και οίκτο απέναντι στο πρόσωπο του, διότι και ο αυτοεξευτελισμός έχει όρια, τα οποία ο ίδιος τα χει ξεπεράσει προ καιρού!

   Με ύφος νεογιάπη της δεκαετίας του ’80, σ ένα ακόμη παραλήρημά του, ο τηλεμαϊδανός και αντιπρόεδρος του μορφώματος του Μητσοτάκη, ο Άδωνις, ποιος άλλος …χτύπησε για μια ακόμη φορά , δίνοντας τα διαπιστευτήριά του στην ναυαρχίδα του Αλαφούζου…

   Ο άνθρωπος είναι η προσωποποίηση του γελοίου, ο υπέρτατος κωλοτούμπας, δειλός κάτω από το βρακί της γυναίκας του και απίστευτος γλείφτης, για λύπηση!

   Μου αρέσει!

 2. zonk said

  Κλάψε με την κατάντια σας ,
  όλα τα χρυσαύγουλα μαζί.

  Μου αρέσει!

 3. Αυτονόητα said

  Μου αρέσει!

  • Αυτονόητα said

   http://www.koutipandoras.gr/article/edinan-xorhgia-akomh-kai-ston-kotswnh-toy-narkoploioy-noor-1

   Μου αρέσει!

  • Αυτονόητα said

   Προϋπολογισμός μαμούθ, υπέρβαση τέρας

   Το 2014, το ΚΕΕΛΠΝΟ συντάσσει τον προϋπολογισμό του, ο οποίος προβλέπει ποσό 56.500.000 ευρώ. Πρόκειται για έναν έτσι κι αλλιώς γιγαντιαίο προϋπολογισμό, ο οποίος προβλέπει, σε εποχή πενίας για τον τομέα της Υγείας, μεγάλα ποσά για αμοιβές προσωπικού και «άλλες δράσεις». Όταν όμως κατατίθεται ο απολογισμός εσόδων-εξόδων, υπάρχει διαφορετική κατάρτιση από αυτή που υπάρχει στον προϋπολογισμό και έτσι τα ποσά δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα. Πρόκειται για πρακτική που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εταιρίες που προσπαθούν να συσκοτίσουν τον έλεγχο.

   Το σημαντικό, όμως, είναι πως στον απολογισμό υπάρχει ένα έλλειμα 20 εκατομμυρίων. Οι αποδοχές του προσωπικού ξεπερνούν κατά 1,8 εκατομμύρια τον προϋπολογισμό, ενώ οι δαπάνες των εργαστηρίων ανέρχονται σε 31 εκατομμύρια, δηλαδή ξεπερνούν το αντίστοιχο ποσό του προϋπολογισμού κατά 15 εκατομμύρια. Δεν υπάρχει ανάλυση πολλών από τα ποσά ούτε συγκεκριμένες δράσεις.

   Οι προμηθευτές του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι οποίοι πληρώνονται με ποσά πάνω από 30.000, παίρνουν συνολικά 15.158.234 ευρώ. Από αυτά, για «επικοινωνία» πάνε τα 5.868.309 ευρώ και για υπηρεσίες φύλαξης 2.404.173.

   Το NOOR ONE, η ηρωίνη και οι μάγοι της επικοινωνίας

   Το 2014, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ φαίνεται να δίνει τεράστιο ποσό σε επικοινωνία. Από τον κατάλογο του πορίσματος, όμως, όπου φαίνεται ποιοι είναι αυτοί που έχουν εισπράξει, προκύπτει πως η επικοινωνία με το κοινό δεν έχει επιλέξει τους πιο αποτελεσματικούς φορείς. Για μια ακόμη φορά, κάποιοι εισπράττουν μεγάλα ποσά, χωρίς να έχουν αναγνωσιμότητες ή κυκλοφορίες.

   Η εταιρία ΜEΤΡΟΡΑΜΑ, με ΑΦΜ 099520215, εισπράττει 86.848 ευρώ για μία χρονιά. Εδώ το πρόβλημα δεν είναι η εταιρία και οι «κανόνες επικοινωνίας», αλλά ο ιδιοκτήτης. H METΡOΡAMA ανήκει κατά 1% στον Αιμίλιο Κοτσώνη και κατά 99 % στην offshore εταιρία VOISINS LIMITED. Από την έρευνα προκύπτει πως μοναδικός εταίρος της κυπριακής VOISINS είναι ο ίδιος ο Αιμίλιος Κοτσώνης. Δηλαδή, η ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ, η οποία εισπράττει από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ανήκει εξ ολοκλήρου στον Κοτσώνη. Από το μητρώνυμο και το πατρώνυμο του Κοτσώνη προκύπτει πως πρόκειται για τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση με την εμπορία 2 τόνων ηρωίνης, με το πλοίο NOOR ONE.

   O Κοτσώνης είναι προφυλακισμένος, με την κατηγορία του φυσικού αυτουργού στην υπόθεση εμπορίας. Η πληρωμή του Κοτσώνη προφανώς αφορά διαφήμιση στην free press εφημερίδα Metro, στην οποία η VOISINS εμφανιζόταν ως εκδότης μέσω της ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ.

   Διάφορες εταιρίες, που σχετίζονται με τον εκδότη της εφημερίδας Παρασκήνιο, Νίκο Καραμανλή, παίρνουν από το ΚΕΕΛΠΝΟ 494.579, μόνο για το 2014. Δύο εταιρίες που σχετίζονται με τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή παίρνουν 209.000 ευρώ. Η εταιρία ΒΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ, η οποία διαχειρίζεται ένα μέτριας αναγνωσιμότητας site στη Θεσσαλονίκη, συμφερόντων της Ειρήνης Καράογλου, πήρε για επικοινωνία 187.688 ευρώ. Ποσό που δεν παίρνουν ούτε τηλεοπτικοί σταθμοί μεγάλης εμβέλειας.

   Πάνω από 100.000 ευρώ φαίνεται πως έχει και η επιχείρηση ΙΣΑΛΟΣ, που σχετίζεται με την οικογένεια του δημοσιογράφου της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Γιάννη Μακρυγιάννη, με την ένδειξη «εκτυπώσεις-επικοινωνία».

   H εταιρεία ΣΚΗΝΗΚΑ, συμφερόντων του Χαρίλαου Παδουβά, ο οποίος είχε συλληφθεί για χρέη 1,8 εκατομμυρίων στο Δημόσιο, πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ, το 2014, 234.021 ευρώ.

   Άγνωστο είναι τι ακριβώς αφορά γενικότερα η «επικοινωνία», που περιγράφεται ως αιτία πληρωμών, αφού, όπως σημειώνουν οι ελεγκτές, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν έχει παραχθεί και πού το περιγραφόμενο έργο, για το οποίο δεν υπάρχουν παραστατικά παραλαβής-παράδοσης.
   ————————————————–

   Υπουργός Υγείας εκείνη την περίοδο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

   Μου αρέσει!

 4. Αυτονόητα said

  Αυτό το καρναβάλι είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σήμερα !!

  Μου αρέσει!

 5. […] ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ […]

  Μου αρέσει!

 6. zavarakatranemia said

  Μη σταματάς αδωνουκο !!!!! μη σταματάς . χίλιες φορές κούλη από τους καιροσκόπους.
  Έχουν πνιγεί στο μαζούτ και στα γιδιβοσκοτόπια.


  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. Αυτονόητα said

  https://www.altsantiri.gr/parapolitika/sarkastikos-polakis-tin-apofasi-tou-ste-gia-keelpno/

  Μου αρέσει!

  • Αυτονόητα said

   Σαρκαστικό σχόλιο έκανε ο Παύλος Πολάκης μετά την δικαίωση της απόφασης της κυβέρνησης να απομακρύνει τους Αθανάσιο Γιαννόπουλο και Δημήτριο Μπότα από το διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

   Αναδημοσιεύοντας τη σχετική απόφαση του ΣΤΕ, ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε στο facebook «ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ» με πολλά θαυμαστικά και στη συνέχεια προέτρεψε ΣΚΑΪ, STAR και… λοιπούς συγγενείς, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, να μεταδώσουν την είδηση. Περιμένει, μάλιστα, να το «τουιτάρει» ο Άδωνις Γεωργιάδης…

   Μου αρέσει!

 8. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 9. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. Said said

  Εάν ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι μια πολιτική δευτεράντζα κι αυτή της κλειδαρότρυπας….
  …που μπορεί να είναι (ή να μην είναι) αλλά απόψε γουστάρω να τον υπερασπιστώ,
  εάν λοιπόν εκείνος είναι όσα του προσάπτει ο κυβερνητικός,
  τότε ποιός είναι ο Βέτας με την μπέρτα;
  Ο Ρομπέν των δασών; Εκ του «ρόμπα» που λέτε στο άρθρο, μην ξεχνιόμαστε.
  + Μας εμπνεύσατε.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: