olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Οδικός χάρτης ανάπτυξης Μητσοτάκη #Συμφωνια_Αληθειας

Posted by netakias.com στο Σεπτεμβρίου 16, 2017

21 Σχόλια to “Οδικός χάρτης ανάπτυξης Μητσοτάκη #Συμφωνια_Αληθειας”

 1. Αυτονόητα said

  Δες φάτσα και βγάλε συμπέρασμα.

  Μου αρέσει!

 2. Αυτονόητα said

  http://www.koutipandoras.gr/article/poioi-neodhmokrates-eynohohkan-apo-ton-kotswnh-toy-noor-1

  Στους επενδυτές περιλαμβάνονται και οι έμποροι ναρκωτικών Κούλη ?

  Μου αρέσει!

 3. Old man said

  Η κυρια κατω δεξια πως μεταφραζει αραγε στην νοηματικη αυτο το βλεμα του τρελου???

  Μου αρέσει!

 4. Αυτονόητα said

  http://www.koutipandoras.gr/article/poioi-neodhmokrates-eynohohkan-apo-ton-kotswnh-toy-noor-1

  Μου αρέσει!

  • Αυτονόητα said

   Ποιοι Νεοδημοκράτες ευνοήθηκαν από τον Κοτσώνη του “NOOR 1”

   Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συνομιλίες που δημοσιεύει το Documento μεταξύ της βουλευτή της ΝΔ στη Β΄ Αθηνών Άννας Καραμανλή και του καταδικασθέντος σε δέκα χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση του «Noor 1» –του χορηγήθηκε αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης–, πρώην στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακού Αιμίλιου Κοτσώνη.

   Οι τηλεφωνικές συνομιλίες, που έχουν προκύψει από νόμιμη καταγραφή της ΕΥΠ η οποία ερευνούσε –εν αγνοία όλων– τον κ. Κοτσώνη, έγιναν το 2012, λίγες ημέρες μετά την εκλογή της κ. Καραμανλή ως βουλευτή. Οι δύο συνομιλητές έχουν προφανώς, όπως αποδεικνύεται από τη συνομιλία, στενές κοινωνικές επαφές, γεγονός αναμενόμενο αφού η κ. Καραμανλή υπήρξε επί χρόνια αθλητικογράφος ενώ ο κ. Κοτσώνης ήταν στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα, η συγκεκριμένη συνομιλία έγινε δύο χρόνια πριν από την εξάρθρωση της σπείρας του «Noor1», τη δράση της οποίας η κ. Καραμανλή δεν θα μπορούσε να κατηγορηθεί ότι γνώριζε.

   Οπως προκύπτει από τη συνομιλία, ο κ. Κοτσώνης και ο κύκλος του φέρεται να έχουν τη δυνατότητα να κινούν τα νήματα αναφορικά με ποια πρόσωπα θα εκλεγούν βουλευτές. Μάλιστα, η κ. Καραμανλή εμφανίζεται να κατηγορεί τον συνομιλητή της, εκφράζοντας πικρία ότι «δεν τη βοήθησαν στις εκλογές», αλλά αντίθετα επιλέχθηκε να δοθεί βοήθεια σε άλλα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα ονόματα: Αρβανιτόπουλος, Γιακουμάτος και Καλογερόπουλος. Το Documento παρουσιάζει αυτούσιο μέρος των συνομιλιών.

   Ο διάλογος

   Νόμιμη καταγραφή ΕΥΠ 18/7/2012

   Συνομιλία Αιμίλιου Κοτσώνη – Αννας Καραμανλή

   Ζ1_70512222 (ηχητικό, το παρακάτω)

   Η Άννα του λέει ότι δεν τη βοήθησαν στις εκλογές και ότι έπεσαν όλοι επάνω στον Αρβανιτόπουλο και δεν βάλανε ούτε άρθρο της στη «Μετρό» ούτε τίποτε. Και συνεχίζει λέγοντας ότι όταν γίνει υφυπουργός Αθλητισμού θα την παίρνει ο Μαρινάκης τηλέφωνο και θα τον γράφει στ’ αρχίδια της… Και συνεχίζει ο Αιμίλιος…

   Αιμίλιος Κοτσώνης: Άκου να σου πω τώρα κάτι… Και να το ξέρεις… Εάν είναι να γίνεις υφυπουργός Αθλητισμού, μόνο αυτός μπορεί να το κανονίσει.

   Άννα Καραμανλή: Ναι… είδα πώς το κανόνισε… Πώς ασχοληθήκατε με μένα… Αν ήθελε, θα μ’ έβαζε…

   Αιμ.Κ.: Σου λέω… αν είναι κάποιος που μπορεί να το κάνει… εγώ πιστεύω πως είναι αυτός.

   Αν.Κ.: Και γιατί δεν το ’κανε λοιπόν;

   Αιμ.Κ.: Γιατί δεν θέλει να το κάνει τώρα;

   ——————————————

   Η περίφημη συμφωνία αλήθειας τι ακριβώς περιλαμβάνει ?

   Και τους εμπόρους ναρκωτικών ?

   Μου αρέσει!

  • Αυτονόητα said

   http://www.koutipandoras.gr/article/edinan-xorhgia-akomh-kai-ston-kotswnh-toy-narkoploioy-noor-1

   Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Προϋπολογισμός μαμούθ, υπέρβαση τέρας

    Το 2014, το ΚΕΕΛΠΝΟ συντάσσει τον προϋπολογισμό του, ο οποίος προβλέπει ποσό 56.500.000 ευρώ. Πρόκειται για έναν έτσι κι αλλιώς γιγαντιαίο προϋπολογισμό, ο οποίος προβλέπει, σε εποχή πενίας για τον τομέα της Υγείας, μεγάλα ποσά για αμοιβές προσωπικού και «άλλες δράσεις». Όταν όμως κατατίθεται ο απολογισμός εσόδων-εξόδων, υπάρχει διαφορετική κατάρτιση από αυτή που υπάρχει στον προϋπολογισμό και έτσι τα ποσά δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα. Πρόκειται για πρακτική που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εταιρίες που προσπαθούν να συσκοτίσουν τον έλεγχο.

    Το σημαντικό, όμως, είναι πως στον απολογισμό υπάρχει ένα έλλειμα 20 εκατομμυρίων. Οι αποδοχές του προσωπικού ξεπερνούν κατά 1,8 εκατομμύρια τον προϋπολογισμό, ενώ οι δαπάνες των εργαστηρίων ανέρχονται σε 31 εκατομμύρια, δηλαδή ξεπερνούν το αντίστοιχο ποσό του προϋπολογισμού κατά 15 εκατομμύρια. Δεν υπάρχει ανάλυση πολλών από τα ποσά ούτε συγκεκριμένες δράσεις.

    Οι προμηθευτές του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι οποίοι πληρώνονται με ποσά πάνω από 30.000, παίρνουν συνολικά 15.158.234 ευρώ. Από αυτά, για «επικοινωνία» πάνε τα 5.868.309 ευρώ και για υπηρεσίες φύλαξης 2.404.173.

    Το NOOR ONE, η ηρωίνη και οι μάγοι της επικοινωνίας

    Το 2014, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ φαίνεται να δίνει τεράστιο ποσό σε επικοινωνία. Από τον κατάλογο του πορίσματος, όμως, όπου φαίνεται ποιοι είναι αυτοί που έχουν εισπράξει, προκύπτει πως η επικοινωνία με το κοινό δεν έχει επιλέξει τους πιο αποτελεσματικούς φορείς. Για μια ακόμη φορά, κάποιοι εισπράττουν μεγάλα ποσά, χωρίς να έχουν αναγνωσιμότητες ή κυκλοφορίες.

    Η εταιρία ΜEΤΡΟΡΑΜΑ, με ΑΦΜ 099520215, εισπράττει 86.848 ευρώ για μία χρονιά. Εδώ το πρόβλημα δεν είναι η εταιρία και οι «κανόνες επικοινωνίας», αλλά ο ιδιοκτήτης. H METΡOΡAMA ανήκει κατά 1% στον Αιμίλιο Κοτσώνη και κατά 99 % στην offshore εταιρία VOISINS LIMITED. Από την έρευνα προκύπτει πως μοναδικός εταίρος της κυπριακής VOISINS είναι ο ίδιος ο Αιμίλιος Κοτσώνης. Δηλαδή, η ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ, η οποία εισπράττει από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ανήκει εξ ολοκλήρου στον Κοτσώνη. Από το μητρώνυμο και το πατρώνυμο του Κοτσώνη προκύπτει πως πρόκειται για τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση με την εμπορία 2 τόνων ηρωίνης, με το πλοίο NOOR ONE.

    O Κοτσώνης είναι προφυλακισμένος, με την κατηγορία του φυσικού αυτουργού στην υπόθεση εμπορίας. Η πληρωμή του Κοτσώνη προφανώς αφορά διαφήμιση στην free press εφημερίδα Metro, στην οποία η VOISINS εμφανιζόταν ως εκδότης μέσω της ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ.

    Διάφορες εταιρίες, που σχετίζονται με τον εκδότη της εφημερίδας Παρασκήνιο, Νίκο Καραμανλή, παίρνουν από το ΚΕΕΛΠΝΟ 494.579, μόνο για το 2014. Δύο εταιρίες που σχετίζονται με τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή παίρνουν 209.000 ευρώ. Η εταιρία ΒΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ, η οποία διαχειρίζεται ένα μέτριας αναγνωσιμότητας site στη Θεσσαλονίκη, συμφερόντων της Ειρήνης Καράογλου, πήρε για επικοινωνία 187.688 ευρώ. Ποσό που δεν παίρνουν ούτε τηλεοπτικοί σταθμοί μεγάλης εμβέλειας.

    Πάνω από 100.000 ευρώ φαίνεται πως έχει και η επιχείρηση ΙΣΑΛΟΣ, που σχετίζεται με την οικογένεια του δημοσιογράφου της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Γιάννη Μακρυγιάννη, με την ένδειξη «εκτυπώσεις-επικοινωνία».

    H εταιρεία ΣΚΗΝΗΚΑ, συμφερόντων του Χαρίλαου Παδουβά, ο οποίος είχε συλληφθεί για χρέη 1,8 εκατομμυρίων στο Δημόσιο, πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ, το 2014, 234.021 ευρώ.

    Άγνωστο είναι τι ακριβώς αφορά γενικότερα η «επικοινωνία», που περιγράφεται ως αιτία πληρωμών, αφού, όπως σημειώνουν οι ελεγκτές, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν έχει παραχθεί και πού το περιγραφόμενο έργο, για το οποίο δεν υπάρχουν παραστατικά παραλαβής-παράδοσης.
    ——————————————-

    Ξέρεις πόσοι την περιμένουν αυτή τη «συμφωνία αλήθειας» του Κούλη Μιζοτάκη πως και πως ?

    Βλέπεις λίγο παραπάνω και καταλαβαίνεις…..

    Μου αρέσει!

   • ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ said

    Αυτονόητα

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΕ ΤΡΟΛΑΚΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΩ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ….

    ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ….

    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ… ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ….

    ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΝΑ ΝΙΚ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ….

    Μου αρέσει!

  • ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ said

   ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ….

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ….

   http://www.zougla.gr/politiki/article/i-dimosiografiki-apati-tou-kosta-vaksevani

   http://www.zougla.gr/media/article/ta-psemata-tou-vaksevani-sinexizonte

   ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ… http://www.fospetroleum.com/el/aboutusgr/ourteamgr.html

   ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ… ΣΤΑ SITE TOY

   Μου αρέσει!

 5. ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ said

  ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
  ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  Μου αρέσει!

 6. KΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ said

  Eurogroup:

  Προχωρήστε ταχύτατα στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Μειώστε δραστικά τα κόκκινα δάνεια.
  Στον αέρα η παράταση του ν. Κατσέλη για περιορισμένη και διάτρητη, έστω, προστασία της α’ κατοικίας.

  Ως βόμβα έπεσε η τοποθέτηση του Δ. Παπαδημητρίου σε ερώτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (!) στη Βουλή, με την οποία ο υπουργός Ανάπτυξης επιβεβαίωσε ότι κανένας δανειολήπτης με «κόκκινο» δάνειο και υποθήκη την πρώτη του κατοικία, δεν μπορεί να εξαγοράσει το δάνειό του από την τράπεζα πριν το fund, έστω και αν το τελευταίο το αγοράζει στο ευτελέστατο 10% της αξίας του αρχικού κεφαλαίου!!!

  Ο Παπαδημητρίου υποστήριξε αυτήν του τη θέση με αβάσιμα επιχειρήματα και ενώ μέχρι τώρα η κυβέρνηση θεωρούσε βέβαιη την παράταση του ν. Κατσέλη για την υποτυπώδη, έστω, διάτρητη και εντελώς περιορισμένη προστασία που προσφέρει στην α’ κατοικία, ο κ. Παπαδημητρίου άλλαξε τώρα ρότα και μίλησε περί «διαπραγμάτευσης» για παράταση του ν. Κατσέλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όλα θα εξαρτηθούν από την γνωστή «ευαισθησία» της τρόικας!

  Την ίδια ώρα από το Eurogroup ο Benoît Coeuré, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ, ο οποίος συμμετείχε στην συνεδρίαση, απαίτησε, στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης, την επιτάχυνση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, οι οποίοι, όπως είπε, γνωρίζουν καθυστέρηση, καθώς και την γρήγορη και δραστική μείωση των «κόκκινων» δανείων των τραπεζών.

  Όλα δείχνουν ότι ο αγώνας κατά των πλειστηριασμών και ιδιαίτερα την προστασία της πρώτης κατοικίας θα εξελίσσεται, ταυτόχρονα και όλο και περισσότερο, σε αγώνα ενάντια στην τρόικα και τα μνημόνια, για μεγάλη δημοκρατική ανατροπή στην χώρα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  Αρέσει σε 1 άτομο

 8. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Βλέμμα χλάπατις,
  ματιά ώπατις…
  Σγα ωρέ!
  Θα σκιαχτούν τα ζα.

  Μου αρέσει!

 9. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Μ’ αυτό το βλέμμα μόνο… συμφωνίαν αλήθειας … δεν συντάσσεις.
  Για συμφωνία μαϊμού,
  είτε κατάφωρου ψέμματος,
  το κουβεντιάζουμε αδΕΛφέ !

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: