olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Αυτή την είδηση δεν θα την παίξει το νταβατζήδικο γιατί η ΜΟΜΑ τους έκοψε το παντεσπάνι.

Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 11, 2017

Γι’ αυτό ακούνε «Καμμένος» και βάζουν τα κλάμματα.

385 οικήματα φτιάχτηκαν, αθόρυβα και στο 10% του κόστους!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή παρέστη στην τελετή εγκαινίων συγκροτήματος 19 διαμερισμάτων στη Θεσσαλονίκη για τους σπουδαστές της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ).

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την τελετή των εγκαινίων είπε τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα, να βρίσκομαι σήμερα εδώ στην Αγία Τριάδα για να εγκαινιάσουμε 19 ανακαινισμένα διαμερίσματα, καλύπτοντας ανάγκες τόσο των σπουδαστών της ΑΔΙΣΠΟ όσο και των ΚΑΑΥ αλλά και τη λειτουργία 4 ακόμα οικημάτων ΣΟΑ – ΣΟΜΥ – ΣΟΕΠΟΠ στην τελετή που θα ακολουθήσει στο στρατόπεδο «ΚΩΤΤΑ» για τις στεγαστικές ανάγκες των στελεχών της Φρουράς Θεσσαλονίκης.

 

Βρίσκομαι εδώ για να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι συνεχίζουμε, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, την προσπάθεια που ξεκινήσαμε, την υπόσχεση που σας δώσαμε το 2015. Να δώσουμε λύση στο ακανθώδες πρόβλημα της στέγασης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που μετακινούνται λόγω υπηρεσιακών αναγκών, πρόβλημα ιδιαίτερα οξύ στις μέρες μας.

 

Όραμά μας είναι να καταστεί δυνατό, να φτάσουμε στο σημείο στο οποίο κάθε Στέλεχος όταν μετατίθεται σε μία νέα Φρουρά, ανεξαρτήτως που βρίσκεται αυτή, στην παραμεθόριο, στα νησιά ή ακόμα και σε μεγάλες πόλεις, να βρίσκει έτοιμη κατοικία, ώστε απερίσπαστο με την άφιξή του να αφοσιωθεί στα νέα του καθήκοντα.

 

Αυτός είναι ο φάρος μας.

 

Και με βάση αυτόν δουλεύουμε με πρόγραμμα, σοβαρότητα και επιμονή.

 

Όπως γνωρίζετε πάγια πολιτική της κυβέρνησής μας είναι να αποφεύγουμε τα μεγάλα λόγια. Θέλουμε τα έργα μας και η προσφορά μας να μιλούν αντί για εμάς.

 

Έτσι λοιπόν, βρίσκονται σε εξέλιξη δράσεις που αφορούν σε 385 στρατιωτικά οικήματα του Στρατού Ξηράς μέρος των οποίων αποτελούν και τα εγκαινιάζοντα σήμερα διαμερίσματα, ενώ καταβάλλεται σημαντική προσπάθεια, οι εν λόγω δράσεις να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό αυτών των οικημάτων, άνω των 3200 στην ελληνική επικράτεια.

 

Κυρίες και κύριοι,

 

Η ευαισθησία μας σε θέματα προσωπικού είναι δεδομένη. Η μέριμνα για το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί κεντρική συνιστώσα της πολιτικής μας. Στοχεύουμε στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των μονίμων στελεχών που αφορούν θέματα: Εξέλιξης και σταδιοδρομίας, μεταθέσεων, στέγασης, αποδοχών, υγειονομικής περίθαλψης, ασφαλών συνθηκών εργασίας, υγιεινής και διαβίωσης, στήριξης της στρατιωτικής οικογένειας.

 

Στο πλαίσιο αυτής της πολυσχιδούς πολιτικής, ανακατασκευάζουμε και αναβαθμίζουμε νοσοκομειακές υποδομές, ανακαινίζουμε υφιστάμενες στρατιωτικές οικίες ώστε να διαβιούν με αξιοπρέπεια τα στελέχη και οι οικογένειες τους και τέλος, επεκτείνουμε τη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας μας.

 

Με τα χρήματα τα οποία μπορούμε πλέον να εισπράττουμε από την πώληση παλαιού μη εύχρηστου υλικού όπως επίσης και μέρος των χρημάτων από την αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, θα προχωρήσουμε σε όλες εκείνες τις υποδομές προκειμένου το στρατιωτικό προσωπικό, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί αλλά και οπλίτες, όπως επίσης και οι απόστρατοι που τους θεωρούμε μέλη της οικογένειας της Εθνικής Άμυνας, αλλά και οι εθνοφύλακες, να μπορούν να τύχουν κάθε στήριξης από πλευράς στέγασης, υγειονομικής περίθαλψης αλλά και εξυπηρετήσεως στις ανάγκες των οικογενειών τους.

 

Και αυτό είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η πολιτεία προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδιαίτερα σε αυτά τα στελέχη τα οποία κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης υπέστησαν μια τεράστια μείωση των αποδοχών τους.

 

Σε ανθρώπους, που μοχθούν νυχθημερόν για την ασφάλεια και την άμυνα της χώρας. Σε ανθρώπους που δηλώνουν το παρών απέναντι σε κάθε εθνική πρόκληση αλλά και φυσική καταστροφή.

 

Που αντικατοπτρίζουν το σθένος και την ικανότητα της ελληνικής πολιτείας να φυλάει τα σύνορά της, να διασφαλίζει την ειρήνη, την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών της.

 

Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ο Πρωθυπουργός, η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως και όλη η Κυβέρνηση, αλλά και το σύνολο του ελληνικού λαού μόνο λόγια τιμής και αναγνώρισης έχουν να εκφράσουν.

 

Αγαπητά στελέχη της Φρουράς Θεσσαλονίκης,

 

Να αισθάνεστε υπερήφανοι για το έργο το οποίο έχετε αναλάβει καθώς και για το ότι έχετε αφιερώσει ένα μέρος της ζωής σας στην υπηρεσία της Πατρίδος και του κοινωνικού συνόλου. Λέω και του κοινωνικού συνόλου, διότι, οι παροχές των Ενόπλων Δυνάμεων στο κοινωνικό σύνολο, κάθε χρόνο που περνά, αναδεικνύονται όλο και περισσότερο και ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες και στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

 

Κλείνοντας θα ήταν παράλειψη να μην συγχαρώ το ΓΕΣ, τον Αρχηγό, τους Διοικητές σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας, αλλά και τα στελέχη για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν προκειμένου να ολοκληρωθούν οι δράσεις που αφορούν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του προσωπικού.

 

Είμαστε πεπεισμένοι για την επιτυχή λειτουργία του προγράμματός μας και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε κοντά σας, δίπλα σας και θα παραμείνουμε, εντείνοντας τις προσπάθειές μας για τις καλύτερες συνθήκες σε όλους τους τομείς.

 

Εύχομαι στους νέους κατοίκους αυτών των οικιών να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους και τους διαβεβαιώνω ότι η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία θα είμαστε δίπλα τους.

 

Ευχαριστώ πολύ».

28 Σχόλια to “Αυτή την είδηση δεν θα την παίξει το νταβατζήδικο γιατί η ΜΟΜΑ τους έκοψε το παντεσπάνι.”

 1. Anaconda said

  Ρε τελειωμένοι, όταν πρωτοάκουσε ο Καμμένος για τη Μ.Ο.Μ.Α, που είχα στο πρόγραμμα, ρώτησε «τί είναι αυτό;»

  Αλλά τόσο τελειωμένο νταβατζήδικο είσαστε, ούτε καν λέτε ποιός πρέπει να πάρει τα εύσημα. Πιο σαπίλα δεν υπάρχει.

  Μου αρέσει!

  • Διονύσιος Διονυσίου [ΑύριοΕχειΜάθημαΜεΤαΒΡΩΜΟΠΑΚΙΣΤΑΝΌΣΚΥΛΑ] said

   ME SYGXΩREIς KI ESY RE FILARAKI ΜΟΥ,
   ΜΕ ΤΟ «ΠΑΓΩΤΙΚΌΤΑΤΟΝ «ΝΙΚ», ΘΑ ΈΛΕΓΑ……

   ΔΙΑ ΠΟΊΟΝΕ ΛΌΓΟΝ, ΔΕΝ ΜΑς ΑΛΙΈς ΚΑΙ ΠΟΊΟς ΕΊΣΕΝΕ,
   ΌχΧΙ ΤΊΠΟΤ’ ΆΛΛΟ, ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΠΖΖΗφΦφΊΖΖΟΥΜΕ,
   ΆΜΑ χΧΡΕΙΆΖΖΕΤΑΙ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΑς ΕΠΙΑΡΜΜΌΖΖΕΙς ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ,
   ΗΜΆς ΤΟΥς ΑΝΕΦΆΡΜΟΣΤΟΥς ΚΑΙ ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΆΤΙΣΤΟΥς,
   ΑΡΕ ΝΙΑΙ ΣΙΗ ΛΙΕΩ ????? ……….

   …ΚΑΙ Ο ΚΑΗΜΜΌς ΣΟΥ ΕΣΈΝΑΝΕ ΠΟΊΟς ΕΊΝΑΙ ????…..
   ….ΤΟ ΠΟΙΌς ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙ ΤΑ «ΕφΦφΦΣΗΜΑ» ΡΕ ΠΟΎΣΤΗ ΜΟΥ,
   ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΚΑΤΑΔΊΚΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΏΑ, ΤΗΝΕ ΜΠΡΩΤΌΔΙΚΗ,
   ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΜΕΛΈς ΕΦΕΤΕΊΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΜΆΤΩΝ,

   ΑΡΕ ΝΙΑΙ ΣΗ ΛΙΈΟΥΩ ??????……

   ΗΔΩ ΗΜΕΊς ΧχΧΑΧΑΝΌΜΜΑΣΤΕ ΚΙΗ ΤΟΥ ΦΙΔΆΚΚ’ χΧΤΕΙΝΝΊΖΖΕΙΤΕΙ,
   ΑΡΕ ΝΙΑΊ ΣΕ ΛΙΈΩ.

   Μου αρέσει!

   • Anaconda said

    Ο μπροστινός Καμμένος αποδείχθηκε εθνικός αποστάτης του non-paper, έκανε κατάληψη στους ΑΝΕΛ και γάμησε την εθνική προσπάθεια.
    Τις ελάχιστες από τις ιδέες μου που είχα στο πρόγραμμα και εφάρμοσε τις εφάρμοσε με λανθασμένο τρόπο.
    Να κάνει δημόσιο διάγγελμα αναφέροντας με λεπτομέρεια ότι έκανε, ζητώντας συγγνώμη για όσα έκανε και να τσακιστεί να φύγει.
    Τότε θα σου πω ποιός είμαι.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Θα σου πω εγώ Διονύση σε γενικές γραμμές ποιός είναι ο αγαπητός ΑNACONDA χωρις να τον γνωρίζω προσωπικά αλλά από αυτά που έχω δει και ζήσει εδώ μέσα στο ολυμπία σχεδόν 9 έτη .
    Είναι ένας εκ των 3 ιδρυτών των ανελλ και δημιουργός του εκπληκτικού ποσοστού 10% που πήρε και κράτησε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΤΑΣΗ και ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΆΜΕΣΩΣ μόλις κατάλαβε το πούλημα του χοντρού ….αυτά τα ολίγα καθότι δεν θέλει να πει περισσότερα ο ίδιος …..καλημέρα Διονύση

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου said

    …..KI ;AMA ES;Y E;ISENE AANACONDASS,
    ,,,,,,,,,,HGGV EIMENE AAZZZVVU;OSSS,
    IF YOU KNOW WHAT I MEANN,
    AARE NIAI SE LIEV ……….

    Μου αρέσει!

   • DION;YSIOW DIONYS;IOY [[TOY AAABBBBNNAANISUENTOW]] said

    Anaconda said
    Σεπτεμβρίου 12, 2017 στις 8:41 πμ

    Ο μπροστινός Καμμένος αποδείχθηκε εθνικός αποστάτης του non-paper, έκανε κατάληψη στους ΑΝΕΛ και γάμησε την εθνική προσπάθεια.
    Τις ελάχιστες από τις ιδέες μου που είχα στο πρόγραμμα και εφάρμοσε τις εφάρμοσε με λανθασμένο τρόπο.
    Να κάνει δημόσιο διάγγελμα αναφέροντας με λεπτομέρεια ότι έκανε, ζητώντας συγγνώμη για όσα έκανε και να τσακιστεί να φύγει.
    Τότε θα σου πω ποιός είμαι.
    —————————————————————————————
    ……NNA M;HN ME PEIW POIOW EISENE, VRE OOFHNNE,
    KAI DDEN ME ENDDIAFFERRWEIW, SE LEV RE,…..

    …..EEE N;A, MMA THN PANAGiAN, SE LEV RE………

    …GAGAMVA THNE GGATADiKHNN MOU………..

    …..TA ELLLHN;AKIA MOU, POI;OW FA TAA SKEFFTE;I,
    GAGAMV TO PREKI MOU MESA, AGAMVVA ????????………..

    ……DHLA D;H, NA PAV GGV FFYLAKH,
    GGIATI ETSI GGOUSTARREIW ESY,
    VRE DDHMOKRAAAxXxXXTHNE ???????????????????…..

    ,,,,,,,,;A;A;ASE RE .. … .. . … .. .. . . .

    Μου αρέσει!

 2. Τέλης Ντε Καβάλας said

  θα τα πουλήσει μεσω ΤΑΙΠΕΔ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. begar2 said

  Και που να δείς το νταβατζίδικο σύστημα πόσες ειδήσεις που αφορούν αύξηση φόρων και περικοπές συντάξεων τις κάνει γαργάρα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Φωνη της λογικης said

   Σαν πρώην στρατιωτικός, που εχεις φάει φαΐ από το στρατό, θα περίμενε κανείς να επαινέσεις τη συμβολή της Μ.Ο.Μ.Α και τον ρόλο της κι όχι να κόβεις σήμερα το χέρι που χθες σε τάιζε.
   Μπορεί πάλι να μην είσαι πρώην στρατιωτικός και να κάνω λάθος.

   Μου αρέσει!

   • begar2 said

    Αναφέρθηκα εγώ στη ΜΟΜΑ;

    Είπα εγώ πουθενά κακή κουβέντα για τη ΜΟΜΑ;

    Μου αρέσει!

   • Φωνη της λογικης said

    Καλο είναι καμία φορά οταν βλέπουμε κάτι καλο να γίνεται σε αυτή τη χώρα να το λέμε. Δεν κανει κακό. Και λίγη αισιοδοξία δεν βλάπτει.
    Η μόνιμη κριτική καταντάει να γίνεται κακοήθεια.

    Μου αρέσει!

   • begar2 said

    Συμφωνώ και ξαναρωτώ:

    Είπα εγώ πουθενά κακή κουβέντα για τη ΜΟΜΑ;

    Και αφού θέλεις θετική κριτική, πάρτην:

    Προωθεί η κυβέρνηση πρόσληψη συμβασιούχων ηλικίας 50-67, στο δημόσιο, ώστε αυτοί οι άνθρωποι, που τους λείπουν μερικά ένσημα,να μπορέσουν να τα συμπληρώσουν, ώστε να μπορούν να συνταξιοδοτηθούν, δεδομένου ότι ΔΕΝ τους προσλαμβάνει ΚΑΝΕΝΑΣ στον ιδιωτικό τομέα.

    Και λέω εγώ ΜΠΡΑΒΟ με τα χίλια !!!!!!!!!

    Διότι είναι αμαρτία ένας άνθρωπος να φτάνει στα 65-67 του και να μπορεί να εργαστεί για να συμπληρώσει τα λίγα ένσημα που του λείπουν.

    Όσο για το τι είναι κακοήθεια, πριν αποφασίσεις, θα πρέπει να δεις προσεκτικά τι είδους αναρτήσεις προκαλούν ειρωνικά σχόλια.

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Begar2 said Σεπτεμβρίου 11, 2017 στις 4:56 μμ
    Αναφέρθηκα εγώ στη ΜΟΜΑ;
    Είπα εγώ πουθενά κακή κουβέντα για τη ΜΟΜΑ;….

    Γιατί εκτός από τη ΜΟΜΑ (που μας ενδιαφέρει όλους)
    είπες ποτέ κάποια κακή κουβέντα για τους ευρέως γνωστούς cryptoμπριούς φίλους σου;
    Άθλιο κατασκεύασμα!
    Αρχιψεύταρε μπεργκ.

    Μου αρέσει!

   • begar2 said

    Καραγκιόζη συκοφάντη, συνεχίζεις να μου επιτίθεσαι χωρίς λόγο.

    Μου αρέσει!

 4. Φωνη της λογικης said

  Έχω ξαναπεί οτι η επανενεργοποίηση της Μ.Ο.Μ.Α ηταν απαραίτητη. Ένα χρόνιο αίτημα που έπρεπε χθες να έχει ικανοποιηθεί.
  Ευτυχώς ο Καμμένος αντιλήφθηκε γρήγορα τη σημασία της ύπαρξης της και φρόντισε να δραστηριοποιηθεί άμεσα.
  Πρέπει όμως να φροντίσει να αναβαθμίσει το ρόλο της για να προσφέρει περισσότερα στο κοινωνικό σύνολο, ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές, σε ακριτικά νησια και σε πληγείσες περιοχές, όπως έκανε φέτος με την αρωγή στη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών στις πυρκαγιές της Ζακύνθου.
  Η Μ.Ο.Μ.Α πρέπει να έχει ευρύτερο κοινωνικό σκοπό κι ελπιζω ο ΥΕΘΑ και η ηγεσία των ΕΔ να συνδράμουν σε αυτό.

  Μου αρέσει!

 5. Αυτονόητα said

  Έκοψε τη μάσα των εργολάβων της κλεφτονουδούλας,δεν σκούζουν μόνο τα κανάλια τους,σκούζουν και τα νουδουλοτρόλ τους.

  Μου αρέσει!

  • begar2 said

   Καλά δεν έλιωσε η κασσέτα από το πολύ παίξιμο;

   ==========================
   Όλοι οι παρακάτω ψευδώνυμα είναι ο ίδιος λογαριασμός

   – ΜΑΙΡΗ
   – Με το κομμάτι
   – Φιλόπατρις
   – Ρε τι τραβανε και τα τρολλ του Μουρουτη σαν το Begar2
   – Αδωνης Γεωργιαδης
   – Στεργιος Ζαγκλαρας
   – Ο Ψυχίατρος του Διαδικτύου
   – Η Αδερφή του Ζαγκωλού
   – ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΑΧ ΑΧ ΑΑΧΑΧΑΑΑΧ
   – Περικλης
   – Γεια σου ρε begar2 με το ενα νικ!!!!
   – Έτσι ξαφνικά
   – Κάποιος
   – Τάσος
   – Θα μας πεις
   – ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ?
   – ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΟ ΑΡΜΟΝΙΑ
   – ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΙΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ BEGAR2
   – ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΖΑΓΚΩΛΑΡΑ
   – BEGAR2 Ο ΜΠΑΤΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ
   – ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΖΑΓΚΛΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΝΕΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
   – ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΖΑΓΚΩΛΑΡΑ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ
   – ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΖΑΓΚΩΛΑΡΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ
   – ΜΟΥΣΤΑΦΑ
   – ΑΧΜΕΤ
   – ΚΑΛΑ ΠΟΣΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΖΑΓΚΩΛΑΡΑΣ?
   – MEXMET
   – ΡΕ ΣΥ ΖΑΓΚΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ?
   – BEGAR2 ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΑΧΤΖΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ
   – ΖΑΓΚΩΛΑΡΑΣ ΠΡΟΣ ΜΠΑΤΑΚΙ BEGAR2
   – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣ ΖΑΓΚΩΛΑΡΑ
   – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
   – ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΖΑΓΚΛΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ The Dog
   – ΟΙ ΔΥΟ ΧΑΖΟΙ ΑΝΤΑΜΩΣΑΝΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΖΑΓΚΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ
   – ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ
   – ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ
   – ΑΝΤΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
   – Η ΓΕΛΑΔΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
   – ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ…!
   – ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ
   – Αυτονόητα

   Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Σε λίγο θα ξεπεράσεις -να δεν τον έχεις ξεπεράσει- και τον ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ !!

    Περαστικά νουδουλοτρόλ

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    αν δεν το έχεις ξεπεράσει

    Μου αρέσει!

   • begar2 said

    Ενοχλείσαι ε;

    Πάρα πολύ ωραία!!

    Μου αρέσει!

   • Αυτονόητα said

    Γιατί να ενοχλούμε,που ξεπέρασες τον ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ σε γελοιότητα ?

    Εδώ δεν ενοχλείται ο Κούλης Μιζοτάκης σας που κατάκλεψε την Ελλάδα,που δίνει ραβασάκια στον Πορτοσάλτε και θα ενοχλούμε εγώ που τρόλαρα τα δυο μεγαλύτερα καρναβάλια του μπλοκ εσένα και το Ζαγκλό ?

    Τρέχα να γράψεις καμιά νέα μπούρδα,ανέβηκε ανάρτηση για Μιζοτάκη,τρέχα τρέχα έμμισθε λαδοπόντικα του Μουρούτη,μην χασομεράς.

    Μου αρέσει!

 6. Agis said

  Αχ Κούλη
  Θα τρελαθώ, Κούλη
  Φορτώνεις ψήφους
  Μέσ’ στου Τσίπρα το σακούλι

  Μου αρέσει!

 7. ασταδιαλα said

  ΓΙΑ να βαλει μεσα τους 30.000 λαθρο που μας φορυωσε ο ελέεινοςβκαιβτρισαθλιος χοντροβαρελας καμμενος τα φτιαχνει τα σπιτια .

  ΜΟΥΖΑΛΑΣ: 30.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

  Σε 30.000 προσδιόρισε τα «προσφυγάκια» που έχουν κάνει αίτηση ασύλου και δεν υπάγονται σε καθεστώς μετεγκαταστάσεων, άρα θα μείνουν οριστικά στην Ελλάδα, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης), Μουζάλας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα». Βεβαίως, δεν εξήγησε πως θα μετεγκατασταθούν τα υπόλοιπα «προσφυγάκια», εφόσον το πρόγραμμα έχει αποδειχθεί φιάσκο και επιπλέον, πολλές χώρες της Ευρώπης αρνούνται να συμμορφωθούν μ’ αυτό… Και βέβαια, αναφέρεται στα «προσφυγάκια» που έχουν ήδη έρθει κι όχι σ’ αυτά που είναι στο… δρόμο για να’ ρθουν και σ’ αυτά που θα’ ρθουν στο μέλλον.

  Είπε επίσης, πως ετοιμάζονται τρία νέα προγράμματα ένταξης με το πρώτο να αφορά νέα καταγραφή, ιδιότητες, απόδοση ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, το δεύτερο να αφορά την εγγραφή όλων των παιδιών στα σχολεία και πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών, ενώ το τρίτο αφορά την ένταξη στην εργασία.

  Και που θα βρεθούν οι δουλειές για να «ενταχθούν στην εργασία» τα «προσφυγάκια», ενώ οι Έλληνες άνεργοι ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο; Προφανώς, θα επιδοτηθούν από το ψευδοκράτος εργασιακές θέσεις για τα «προσφυγάκια», εις βάρος των Ελλήνων ανέργων. Οι οποίοι, στο κάτω-κάτω της γραφής, έχουν κι άλλη… επιλογή: να φύγουν μετανάστες στο εξωτερικό, όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα (τα τελευταία χρόνια της κρίσης) κι άλλοι 430.000 άνεργοι Έλληνες! Για να γίνει πράξη το «όραμα» του Σόρος και των εγχώριων υπηρετών του, για αντικατάσταση του πληθυσμού της χώρας και εν συνεχεία ισλαμοποίησή της!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 8. Μ.Φ-Αρμονία said

  Ούτε αυτή την είδηση θα την αναφέρετε εσείς. Τους καλέσατε, ήλθαν, τους πληρώνουμε και μας εκμετελλεύτηκαν αρκετά με την ανοχή που τους δείξαμε.
  Τώρα θα πληρώσουμε αυτή την ανοχή μας…………….

  Με 12 εκατ. ευρώ αποζημιώνει το Δημόσιο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα μπλόκα των προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη… ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ!!!
  ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: ΘΥΜΑΣΕ ΕΛΛΗΝΑ??? ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ… ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ… ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

  Read more: http://www.oparlapipas.gr/2017/09/12_69.html#ixzz4sNb5AJmm

  Μου αρέσει!

 9. Αξίζουν συγχαρητηρια στην προσπάθεια του ΥΕΘΑ και του ΓΕΣ για επανίδρυση της Μ.Ο.Μ.Α.
  Το δημόσιο κερδίζει εκατομμύρια από εργολαβίες και κακοδιαχείριση.
  Αντ’ αυτού τον έλεγχο, την εποπτεία, τις μελέτες και την κατασκευή έχει υπ’ευθυνη του ο στρατός που και σια διαθέτει και πολυετή εμπειρία και αξιόλογα στελέχη.

  Μόνο ένας ηλίθιος ή λαμόγιο δε θα έβλεπε με καλο μάτι την επανίδρυση της.

  Μου αρέσει!

 10. geo said

  ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ («φουκαριάρης») ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ 3 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (!) «KAΛΑΜΑΤΑ» «ΜΟΥΓΚΑ» ΠΑΝΤΟΥ…

  ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ («φουκαριάρης») ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ 3 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (!) της ‘ΔΙΑΣ’ στην Καλαμάτα! «ΜΟΥΓΚΑ» ΠΑΝΤΟΥ…
  ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ «Θ Α Μ Μ Ε Ν Η» ΕΙΔΗΣΗ!
  3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ‘ΔΙΑΣ’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ !

  Πρωτοφανές περιστατικό άγριας συμπλοκής συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 07/09 λίγο μετά τις 20:00, στην οδό Μακεδονίας, που κατέληξε στη σύλληψη του Αιγυπτίου δράστη και στον τραυματισμό τριών αστυνομικών της ομάδας ‘ΔΙΑΣ’!
  Μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών εκτυλίχτηκαν σκηνές που περισσότερο θύμιζαν ταινία αστυνομικής καταδιώξεως, σε έναν από τους κεντρικότερους και πολυσύχναστους δρόμους της Καλαμάτας.

  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν το απόγευμα όταν υπήρξε καταγγελία πως ένα άτομο νεαρής ηλικίας αλλοδαπός, Αιγυπτιακής υπηκοότητας, μικροκαμωμένος, σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, παρενόχλησε κοπέλλα στο Δημοτικό Πάρκο της Καλαμάτας.
  Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 4 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ για να επιληφθούν του συμβάντος και ο νεαρός τούς επιτέθηκε με μαχαίρι με μεγάλη λεπίδα- πάνω από 20 εκατοστά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα κάποιοι μιλούν για “χατζάρα”- ενώ στο άλλο χέρι κρατούσε κι ένα κατσαβίδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι 3 αστυνομικοί πάνω στην συμπλοκή για να τον αφοπλίσουν.
  Ο δράστης χτύπησε με το μαχαίρι και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον έναν αστυνομικό, στην πλάτη τον άλλο και στο στήθος τον τρίτο, ενώ ένας απο τους τραυματίες αστυνομικούς έχει και σπασμένο δάχτυλο απο τη συμπλοκή.
  Το επεισόδιο ξεκίνησε από το Δημοτικό Πάρκο Καλαμάτας– όπου έγινε και η επίθεση στην κοπέλλα- και μεταφέρθηκε στους παράδρομους της Μακεδονίας όπου τελικά κατάφεραν και τον συνέλαβαν.
  Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με τον δράστη οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα τρεις φορές για εκφοβισμό ώστε να πετάξει το μαχαίρι και να παραδοθεί ο δράστης, αλλά αυτός ήταν απτόητος. “Σαν να μην είχε επαφή με την πραγματικότητα” λένε οι αυτόπτες μάρτυρες.
  Μάλιστα ένας θαμώνας καφενείου του πέταξε μια καρέκλα (!) για να τον μπλοκάρει και να τον σταματήσει και εκεί ο δράστης σκόνταψε και έχασε το παπούτσι του.

  Σε κατάσταση αμόκ συνέχισε να απειλεί τους αστυνομικούς, ώσπου τελικά εκείνοι τον μπλόκαραν στην είσοδο πυλωτής πολυκατοικίας μετά απο 15λεπτη καταδίωξη.
  Στον εγκλωβισμό και τη σύλληψή του συνέβαλαν και πολίτες. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για σεσημασμένο άτομο που και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ανάλογο περιστατικό.
  Και οι τρεις αστυνομικοί που τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
  Άναυδοι έμειναν οι περαστικοί και οι περίοικοι της Μακεδονίας από το περιστατικό, καθώς εκτυλίχτηκε σε ώρα που τα καταστήματα ήταν ανοιχτά, υπήρχε πολύς κόσμος που ψώνιζε και τρομοκρατήθηκαν με τη συμπλοκή που εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια τους.
  Μάλιστα αρκετοί από αυτούς έβγαλαν τα κινητά και φωτογράφιζαν μέσα στη μέση του δρόμου, “εμποδίζοντας την διέλευση των αστυνομικών οχημάτων αλλά και του ασθενοφόρου, και φυσικά θέτοντας σε κίνδυνο – εντελώς ανόητα και χωρίς λόγο και την δική τους ασφάλεια”, όπως τόνισε με έμφαση ο εκπαιδευτής οδήγησης Κώστας Παπαμικρουλέας που διαθέτει το γραφείο του στην οδό που έγινε το περιστατικό.

  messinialive.gr

  Μου αρέσει!

 11. Αθηναιου said

  Οι καημενοι οι αναπληρωτες δεν ειναι ανθρωποι που πληρωνουν με δικα τους χρηματα το σπιτι που θα νοικιασουν και δεν ειναι καν μονιμοι.Απορω γιατι πρεπει να εχουμε να μονιμους στρατιωτικους και οχι μισθοφορους αλλωστε οι περισσοτεροι ειναι στα γραφεια.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: