olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ της Ομάδας Μητσοτάκη με ΠΛΑΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για τον Τσίπρα! #FAKEnews!

Posted by netakias.com στο Σεπτεμβρίου 9, 2017

 

ΑΛΕΞΗ παραδέξου το…οι σύμβουλοι του Κούλη δουλεύουν για εσένα χαχαχαχαχαχαχαχα

[ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Πείτε στο Σημιτόπαιδο τον Τάκη να σοβαρευτεί γιατί μόνο ρεζίλι σας κάνει.]

cebaceb9cebc

ο Δημήτρης για το netakias.com

Τέτοιες πατάτες ούτε ο τρολ του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν θα έφτιαχνε.

ΟΛΑ στο βίντεο είναι ψέμματα ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ!

α) Η 2η αξιολόγηση έκλεισε με 4,9 δις αρνητικά μέτρα και 7,5 δις θετικά μέτρα. Άρα ναι, έκλεισε με θετικό τρόπο!

β) Δεν λέει πουθενά ότι τα μέτρα θα εφαρμοστούν εντός του 2017, αλλά ότι θα οριστικοποιηθούν. Μάλλον ο Τάκης απευθύνεται σε μη γνώστες της Ελληνικής!

γ) Σε σχέση με τους συνταξιούχους, η ΝΔ καταψήφισε την επιστροφή μιας σύνταξης με τη μορφή επιδόματος το Δεκέμβρη του 2016 και μάλιστα κατήγγειλε κιόλας την κυβέρνηση στους δανειστές επειδή τόλμησε να τους την δώσει χώρο την… άδεια τους!

δ) Η Ελλάδα ΔΕΝ είχε ύφεση το 2016. Το τελικό της νούμερο ήταν στο 0,0% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που επικύρωσε η Eurostat. Κάτι που σημαίνει ότι ναι μεν δεν είχε ανάπτυξη, αλλά δεν είχε ούτε ύφεση. Σταμάτησε δηλαδή η εποχή της βαριάς ύφεσης που άφησαν κληρονομιά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

ε) Η Ελλάδα είναι ΠΡΩΤΗ στην απορρόφηση κονδυλίων από το πακέτο Γιούνκερ σε ΟΛΗ την ΕΕ σύμφωνα με τα επίσημα -δικά τους- στοιχεία κι οι δημόσιες επενδύσεις όντως αυξήθηκαν.

στ) Ας τον ενημερώσει κάποιος πως η ΝΔ είχε υπογράψει 4,5%… πάμε πάλι… 4,5% μέχρι το 2022 και στη συνέχεια 3,5%… ξανά… 3,5% μέχρι το 2060! Κι ο Τσίπρας κατάφερε να μειωθεί το 4,5% της ΝΔ σε 3,5% μέχρι το 2022 και το 3,5% της ΝΔ σε ΜΟΛΙΣ 2% έως το 2060! Απλά εγκυκλοπαιδικά το σύμφωνο σταθερότητας της Ευρωζώνης προβλέπει υποχρέωση ΜΟΝΙΜΗ για 2,5% σε ΟΛΑ τα κράτη μέλη της. Πολύ απλά πέτυχε το αδιανόητο να είμαστε θετική εξαίρεση για όλη την Ευρωζώνη και να καταστρατηγούνται οι ίδιοι οι κανόνες της υπέρ μας!

ζ) Επέκταση των απαλλαγών για τον ΕΝΦΙΑ υπήρξε (200 εκατομμύρια μείον) και η ΝΔ την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ πριν δυο μήνες. Δεν απευθύνεται σε αρνιά!

η) Η προστασία της Α κατοικίας ψηφίστηκε από αυτή την κυβέρνηση με τροποποίηση του «νόμου Κατσέλη» έτσι που να καλύπτει το 94% των περιπτώσεων. Σε αντίθεση με τη ΝΔ που είχε ψηφίσει πλειστηριασμούς για τους πάντες κι ήταν η αιτία που διαγράφηκε ο Πολυδωρας που το καταψήφισε. Δεν έχουμε αμνησία!

θ) Ο ακατασχετος λογαριασμός έγινε!

ι) Στο Ελληνικό η επένδυση από την κυβέρνηση αυτή ξεμπλόκαρε. Την είχε μπλοκάρει η ΝΔ για λόγους που Βορίδης-Λαζαριδης (είχαν αναλάβει τη διαπραγμάτευση με το Λατση) μπορούν να σε ενημερώσουν. Αυτή τη στιγμή δεν προχωρά μόνο γιατί έχουν προσφύγει Δασαρχείο κ Αρχαιολογία στο ΣτΕ, από την κυβέρνηση έχει δοθεί κανονικά εκκίνηση!

ια) Το ΣτΕ ΔΕΝ έκρινε το νόμο Παπά αντισυνταγματικό, αλλά ΜΟΝΟ το άρθρο 2. Ο νόμος ισχύει κανονικότατα και με βάση αυτό το νόμο το ΕΣΡ επαναλαμβάνει το διαγωνισμό βάζοντας προς είσπραξη ακριβώς το ίδιο αντίτιμο!

Η χώρα έχει ανάγκη από σοβαρή αντιπολίτευση. Πάρτε τα κλειδιά της ΝΔ από το Σημίτη μπας και ανακρούσει το κόμμα πρύμναν και προσφέρει τίποτα στον τόπο. Μέχρι τώρα προσφέρει μόνο γέλιο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

 

110 Σχόλια to “ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ της Ομάδας Μητσοτάκη με ΠΛΑΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για τον Τσίπρα! #FAKEnews!”

 1. ΜΑΙΡΗ said

  Προπαγάνδα και ψέματα από τη συμμορία ΝΔ του Κούλη Σημιτομητσοτάκη,τι άλλο να πει !!

  Μου αρέσει!

 2. ΜΑΙΡΗ said

  http://www.koutipandoras.gr/article/edinan-xorhgia-akomh-kai-ston-kotswnh-toy-narkoploioy-noor-1

  Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Σε ό,τι αφορά τις συμβάσεις, το πόρισμα εντοπίζει πως δεν υπάρχουν παρά πρόχειροι διαγωνισμοί, χωρίς την επαρκή κινητοποίηση του ανταγωνισμού, χωρίς να υπάρχουν έκτακτες ανάγκες που να το δικαιολογούν, υπάρχουν αναθέσεις χωρίς διαφάνεια και μη τήρηση παραστατικών παραλαβής και παράδοσης. Το προσωπικό εντοπίζεται πως παίρνει επιδόματα θέσεως ευθύνης χωρίς καν να υπάρχουν οι αντίστοιχες οργανικές μονάδες, μη νόμιμες καταβολές, ενώ υπάρχουν ακόμη και ενδείξεις για πλαστά πτυχία. Γιατροί, που υπηρετούν στο Υπουργείο Υγείας (ΕΚΕΠΥ), πληρώνονται με υψηλούς μισθούς από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Καμία από τις αποφάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν δημοσιεύεται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ , παρότι το Κέντρο είναι φορέας του Δημοσίου.

   Η γενική περιγραφή των προβλημάτων και των αυθαιρεσιών του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν αποδίδει όμως το μέγεθος και την προκλητικότητα, που γίνεται αισθητή όταν όλα αυτά αναλύονται.

   Προϋπολογισμός μαμούθ, υπέρβαση τέρας

   Το 2014, το ΚΕΕΛΠΝΟ συντάσσει τον προϋπολογισμό του, ο οποίος προβλέπει ποσό 56.500.000 ευρώ. Πρόκειται για έναν έτσι κι αλλιώς γιγαντιαίο προϋπολογισμό, ο οποίος προβλέπει, σε εποχή πενίας για τον τομέα της Υγείας, μεγάλα ποσά για αμοιβές προσωπικού και «άλλες δράσεις». Όταν όμως κατατίθεται ο απολογισμός εσόδων-εξόδων, υπάρχει διαφορετική κατάρτιση από αυτή που υπάρχει στον προϋπολογισμό και έτσι τα ποσά δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα. Πρόκειται για πρακτική που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εταιρίες που προσπαθούν να συσκοτίσουν τον έλεγχο.

   Το σημαντικό, όμως, είναι πως στον απολογισμό υπάρχει ένα έλλειμα 20 εκατομμυρίων. Οι αποδοχές του προσωπικού ξεπερνούν κατά 1,8 εκατομμύρια τον προϋπολογισμό, ενώ οι δαπάνες των εργαστηρίων ανέρχονται σε 31 εκατομμύρια, δηλαδή ξεπερνούν το αντίστοιχο ποσό του προϋπολογισμού κατά 15 εκατομμύρια. Δεν υπάρχει ανάλυση πολλών από τα ποσά ούτε συγκεκριμένες δράσεις.

   Οι προμηθευτές του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι οποίοι πληρώνονται με ποσά πάνω από 30.000, παίρνουν συνολικά 15.158.234 ευρώ. Από αυτά, για «επικοινωνία» πάνε τα 5.868.309 ευρώ και για υπηρεσίες φύλαξης 2.404.173.

   Το NOOR ONE, η ηρωίνη και οι μάγοι της επικοινωνίας

   Το 2014, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ φαίνεται να δίνει τεράστιο ποσό σε επικοινωνία. Από τον κατάλογο του πορίσματος, όμως, όπου φαίνεται ποιοι είναι αυτοί που έχουν εισπράξει, προκύπτει πως η επικοινωνία με το κοινό δεν έχει επιλέξει τους πιο αποτελεσματικούς φορείς. Για μια ακόμη φορά, κάποιοι εισπράττουν μεγάλα ποσά, χωρίς να έχουν αναγνωσιμότητες ή κυκλοφορίες.

   Η εταιρία ΜEΤΡΟΡΑΜΑ, με ΑΦΜ 099520215, εισπράττει 86.848 ευρώ για μία χρονιά. Εδώ το πρόβλημα δεν είναι η εταιρία και οι «κανόνες επικοινωνίας», αλλά ο ιδιοκτήτης. H METΡOΡAMA ανήκει κατά 1% στον Αιμίλιο Κοτσώνη και κατά 99 % στην offshore εταιρία VOISINS LIMITED. Από την έρευνα προκύπτει πως μοναδικός εταίρος της κυπριακής VOISINS είναι ο ίδιος ο Αιμίλιος Κοτσώνης. Δηλαδή, η ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ, η οποία εισπράττει από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ανήκει εξ ολοκλήρου στον Κοτσώνη. Από το μητρώνυμο και το πατρώνυμο του Κοτσώνη προκύπτει πως πρόκειται για τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση με την εμπορία 2 τόνων ηρωίνης, με το πλοίο NOOR ONE.

   O Κοτσώνης είναι προφυλακισμένος, με την κατηγορία του φυσικού αυτουργού στην υπόθεση εμπορίας. Η πληρωμή του Κοτσώνη προφανώς αφορά διαφήμιση στην free press εφημερίδα Metro, στην οποία η VOISINS εμφανιζόταν ως εκδότης μέσω της ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ.

   Διάφορες εταιρίες, που σχετίζονται με τον εκδότη της εφημερίδας Παρασκήνιο, Νίκο Καραμανλή, παίρνουν από το ΚΕΕΛΠΝΟ 494.579, μόνο για το 2014. Δύο εταιρίες που σχετίζονται με τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή παίρνουν 209.000 ευρώ. Η εταιρία ΒΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ, η οποία διαχειρίζεται ένα μέτριας αναγνωσιμότητας site στη Θεσσαλονίκη, συμφερόντων της Ειρήνης Καράογλου, πήρε για επικοινωνία 187.688 ευρώ. Ποσό που δεν παίρνουν ούτε τηλεοπτικοί σταθμοί μεγάλης εμβέλειας.

   Πάνω από 100.000 ευρώ φαίνεται πως έχει και η επιχείρηση ΙΣΑΛΟΣ, που σχετίζεται με την οικογένεια του δημοσιογράφου της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Γιάννη Μακρυγιάννη, με την ένδειξη «εκτυπώσεις-επικοινωνία».

   H εταιρεία ΣΚΗΝΗΚΑ, συμφερόντων του Χαρίλαου Παδουβά, ο οποίος είχε συλληφθεί για χρέη 1,8 εκατομμυρίων στο Δημόσιο, πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ, το 2014, 234.021 ευρώ.

   Άγνωστο είναι τι ακριβώς αφορά γενικότερα η «επικοινωνία», που περιγράφεται ως αιτία πληρωμών, αφού, όπως σημειώνουν οι ελεγκτές, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν έχει παραχθεί και πού το περιγραφόμενο έργο, για το οποίο δεν υπάρχουν παραστατικά παραλαβής-παράδοσης.

   —————————————————————

   Την ίδια στιγμή που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πετσόκοβαν μισθούς και συντάξεις και που διέλυαν τον ιδιωτικό τομέα με τριτοκοσμικού νόμους εις βάρος των εργαζομένων,την ίδια στιγμή τάιζαν τα κομματόσκυλα τους και τους ημέτερους με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να τους λιβανίζουν μέρα νύχτα και να λειτουργούν ως πιστόλια συκοφάντησης και προπαγάνδας για τους πολιτικούς αντιπάλους.

   Τάκης Χατζής,κομιστής,η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Καράογλου,Κοτσώνης κτλ.κτλ.τρώγανε με χρυσά κουτάλια από μια χώρα χρεοκοπημένη,σκέψου τι γινότανε στα χρόνια των παχιών αγελάδων !!

   Με αυτά τα πιράνχας και τις βδέλλες,παλεύει ο Πολάκης και η κυβέρνηση.

   Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΜΑΙΡΗ said

  Έχει συνηθίσει ο Κούλης Μιζοτάκης στην ξεφτίλα.

  Μου αρέσει!

 4. Πύκτης said

  Εδώ κοιτάτε χάλια , επιτροπεία μέχρι το 2060 η Ελλάδα υπογραμένο και ψηφισμένο και τσακώνονται τα κομματόσκυλα γιά το πλεόνασμα τους ποιανού είναι το καλύτερο …..κατάφερε λέει να το κάνει από 4, 5% της νδ σε 3,5% μέχρι το 2060 το τσιπροκαμμενο και το λένε με καμάρι κιόλας !!

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • ΜΑΙΡΗ said

   στ) Ας τον ενημερώσει κάποιος πως η ΝΔ είχε υπογράψει 4,5%… πάμε πάλι… 4,5% μέχρι το 2022 και στη συνέχεια 3,5%… ξανά… 3,5% μέχρι το 2060! Κι ο Τσίπρας κατάφερε να μειωθεί το 4,5% της ΝΔ σε 3,5% μέχρι το 2022 και το 3,5% της ΝΔ σε ΜΟΛΙΣ 2% έως το 2060! Απλά εγκυκλοπαιδικά το σύμφωνο σταθερότητας της Ευρωζώνης προβλέπει υποχρέωση ΜΟΝΙΜΗ για 2,5% σε ΟΛΑ τα κράτη μέλη της. Πολύ απλά πέτυχε το αδιανόητο να είμαστε θετική εξαίρεση για όλη την Ευρωζώνη και να καταστρατηγούνται οι ίδιοι οι κανόνες της υπέρ μας!
   —————————–

   Πρόβλημα όρασης ή κάτι άλλο ?

   Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Ελεος μωρή γαμώ την ιδεοληψία σου Ε Λ Ε Ο Σ μωρή ….επιτροπεία μέχρι το 2060 και 99 χρόνια παραχώρηση του δημόσιου πλούτου και νάσου τα κοιτάσματα υδρογοναθράκων ….τόσοο καιρό τίποτα , τώρα που υπογραψαν ΒΡΕΘΗΚΑΝ ολα και αρχίζουν να τρυπάνε ρε ζώον .
    Ξύπνα μωρή αν έχεις ίχνος Ελλάδας μέσα σου , γαμώ τα κόμματα σας τσουτσέκια ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΜΑΙΡΗ said

    Εκνευρίζεσαι,επειδή σε τσάκωσα να κάνεις προπαγάνδα και να λες ψέματα.

    Επιτροπεία έχεις γιατί κάποιοι λεηλάτησαν τη χώρα και άνοιξαν την πόρτα των μνημονίων.

    Τελικά δεν είχες «πρόβλημα» όρασης,αλλά κάτι άλλο….

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Πάλι στους άλλους τα ρίχνεις ρε μαλακισμένο ;;
    Αν άνοιξαν την πόρτα να την κλέισετε ρε κουφάλες , γύφτοι είσαστε σε τσαντήρι που δεν έχει πόρτες ;;;
    Μαζί τα ψηφίσατε 14 αυγούστου 2015 , μαζί με κουλη αδωνη βοορίδη ρε τσουτσέκι….ποιά ψέμματα ρε βλήμα ;;

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΜΑΙΡΗ said

    http://www.koutipandoras.gr/article/edinan-xorhgia-akomh-kai-ston-kotswnh-toy-narkoploioy-noor-1

    Μάντεψε γιατί έχουμε επιτροπεία !!

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Τι να μαντέψω μωρή ;;
    Εδώ είναι υπογεγραμμένα και ψηφισμένα από όλους σας ….άντε και γαμήσου !

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Φωνή της λογικης said

    Αντί να σκούζει ο Πυκτης από δω κι απο κει γιατί δε μας λέει πως προτείνει μια χρεοκοπημένη χώρα από τους Σημίτη, ΓΑΠ, Βενιζελοσαμαραδες θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς να οδηγηθεί στο χάος;

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Α μάλιστα τώρα ήρθε και η άλλη εταίρα να μας πει φταίνε ΜΟΝΟ οι άλλοι
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ 14 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2015

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΜΑΙΡΗ said

    Την «πόρτα» των μνημονίων την άνοιξαν μαζί με τα 320 δισ. ευρώ χρέος.

    Για να την κλείσεις πρέπει να έχεις και αυτά τα ρημάδια 320 δισ. ευρώ !!

    Και δεν μου λες ρε εξυπνούλη ελληναρά,σου είπε κανείς πως εσείς θα κλέβετε και θα ρημάζετε 50 χρόνια μαζί με τα κόμματα σας και μετά θα περιμένετε από τον άλλο να σας βρει λύση σε χρόνο ντε τε ?

    Ωπα ρε μεγάλε πολύ έξυπνος είσαι εσύ ρε !!

    Και τελικά δεν είχες «πρόβλημα» όρασης,πέταξες την μπαρούφα σου με την ελπίδα να πιάσει,μόνο που δεν έπιασε τι κρίμα,εξου και ο εκνευρισμός σου.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Ρε όρνιο όταν μιλάς μαζί μου δεν θα μου λες τις κοομματικές παπαριές που σου έμαθαν τρολλάκι .
    Στο χρέος έγινε απάτη και πέρασε το τραπεζικό χρέος μέσα …τα έλεγε ο αλ΄λεξης και ο πάνος προεκλογικά …τώρα μουγγα και υπογράφουν ψηφίζουν μνημόνια
    Ποιό χρόνο ντε τε ρε ζώον , πότε το 2060 ;;;

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΜΑΙΡΗ said

    @ Φωνή Της Λογικης

    Δεν τους ενδιαφέρει η λύση,αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν προπαγάνδα και να «αθωώσουν» τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μάντεψε γιατί !!

    Έχεις δει πολλούς Νεοδημοκράτες ή πασόκους να βγούνε και να πούνε ναι του ψηφίζουμε ακόμα και αυτή είναι η άποψη μας ?

    Ούτε ένας.

    Δεν τολμάνε να πούνε πως είναι ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

    Τι κάνουν ?

    Αυτό εδώ που βλέπεις.

    Άλλοι βέβαια το έχουν «προχωρήσει» ακόμα περισσότερο παριστάνοντας τους δήθεν ακομμάτιστους και τους τάχα μου «πρώην απογοητευμένους» ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν στα μπλοκ εκ του ασφαλούς την προπαγάνδα τους,λες και οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν.

    Ο συγκεκριμένος,εκνευρίστηκε γιατί πέταξε μια μπαρούφα (δες τα σχόλια από την αρχή) πιστεύοντας που δεν θα το προσέξει κανείς και θα περάσει,έλα όμως που δεν πέρασε,για αυτό και εκνευρίστηκε !!

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    ΨΙΤ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΜΑΙΡΗ said

    στ) Ας τον ενημερώσει κάποιος πως η ΝΔ είχε υπογράψει 4,5%… πάμε πάλι… 4,5% μέχρι το 2022 και στη συνέχεια 3,5%… ξανά… 3,5% μέχρι το 2060! Κι ο Τσίπρας κατάφερε να μειωθεί το 4,5% της ΝΔ σε 3,5% μέχρι το 2022 και το 3,5% της ΝΔ σε ΜΟΛΙΣ 2% έως το 2060! Απλά εγκυκλοπαιδικά το σύμφωνο σταθερότητας της Ευρωζώνης προβλέπει υποχρέωση ΜΟΝΙΜΗ για 2,5% σε ΟΛΑ τα κράτη μέλη της. Πολύ απλά πέτυχε το αδιανόητο να είμαστε θετική εξαίρεση για όλη την Ευρωζώνη και να καταστρατηγούνται οι ίδιοι οι κανόνες της υπέρ μας!
    ———————————————————————

    Τελικά το κατάλαβες μπούφε ?

    Αν δεν το κατάλαβες στείλε αμέσως βιογραφικό στο ΣΚΑΙ,θα σε προσλάβουν αμέσως.

    Μου αρέσει!

   • Φωνή της λογικης said

    Σε ενοχλούν οι σχολιαστές Πυκτη;
    Μήπως θες να μείνεις μόνος με το παρεάκι να βρίζετε και να κάνετε συζητήσεις του επιπέδου σας;

    Εχεις ρε απάντηση; Η θα περιοριστείς σε βρισιές και λοιδοριες;

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Και φυσικά δεν απάντησε σε καμιά ερώτηση,την γνωστή κασέτα έπαιξε,μπάλα στην εξέδρα.

    Μου θύμισε τον έμμισθο λαδοπόντικα του Μουρούτη,έτσι κάνει και αυτός όταν στριμώχνεται.

    Αν δεν είναι και ο ίδιος.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    ΗΡΘΕ ΣΕ μενα φωνή της προπαγάνδας , δες στην αρχή και επιμένει το κομματόσκυλο στις παπαριές του γιά το 2% εφόσον πραγματοποιηθούν και εφαρμοστουν όλα όσα μας επέβαλαν , δεν το λέει που θα δουλεύουν κόφτες άμα δεν πιαστούν οι στόχοι που φηφίσανε…..
    Απάντηση σε τι ακριβώς , αν θα έχουμε επιτροπεία μέχρι το 2060 ;;;

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΜΑΙΡΗ said

    Δεν απάντησες σε καμία ερώτηση,εδώ θα απαντήσεις ?

    Για πες μου,τι βλέπεις σε αυτό το βίντεο ?

    Θέλω να τσεκάρω αν έχεις «πρόβλημα» όρασης ή αν συμβαίνει κάτι άλλο….

    Μου αρέσει!

   • Φωνή της λογικης said

    Πρηχτη η ερώτηση μου είναι σαφής. Πως θα μπορούσε διαφορετικά μια χρεοκοπημένη χώρα να σωθεί χωρίς να περιέλθει στο απόλυτο χάος;

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {Κούκκος} said

    ΤΙ ΝΑ ΣΑς ΠΏ ΡΕ ΚΙ ΕΣΆΣ,
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΑΖΖΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,
    ΕΔΩ ΡΕ ΚΙΑΡΑΤΆΔΕςς, ΜΠΗΚΕ Ο ΜΑΧΜΟΎΘΗς ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑς
    ΡΕ ΞΕΡΟΦΤΥΛΙΖΖΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΣΕΙς ΓΑΜΙΌΣΑΣΤΕ ΨΥχΧΩΚΟΜΜΑΤΙΚΏς
    ΡΕ ΤΡ’ΥΠΙΟΙ,

    ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΚΕΝΩΝΊΑ ΣΑς ΜΕΣΑ, ΓΑΜΩ.

    ΠΑΡΤΆΚΗΔΕς,
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΒΕΛΗΓΚΕΞΟΝΝ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΓΑΜΩ.

    Ε, ΝΑΙ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩ.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    ΘΑ δουλεύουν κόφτες ΑΜΑ δεν πιαστούν οι κόφτες

    Με τα ΘΑ και τα ΑΜΑ πας να ξεφύγεις ρε μπούφε ?

    Είπες στο πρώτο σου σχόλιο πως θα έχουμε 3,5% μέχρι το 2060,αυτό είπες,τα γραπτά μένουν δυστυχώς για σένα.

    Τόσο μπούφος που είσαι,εσύ σίγουρα είσαι ψηφοφόρος της ΝΔ !!

    Περαστικά μπούφε

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Ποιό χάος ρε , αρχίσατε και εσείς αυτά που έλεγε η βούλτεψη , ότι δεν ΄θα έχουμε κωλόχαρτο ;;;
    Χώρα είμαστε , όπως χώρες ήταν και άλλες που αντιτάχθηκαν στους δανειστές .
    Αλλά χρειάζονται κυβερνήσεις να μην είναι στημένες στα 4 , να ξεκινησουν την νομική όδό με πράξεις και όχι να υπογράφουν ψηφίζουν προαπαιτούμενα που φτάνουν μία ώρα πριν ψηφιστούν στην βουλή..

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Πύκτης said

    ΤΟ θα μωρη μαλακισμένη είναι σε οσα ψηφίσατε ….ΑΝ ΘΑ ΤΟ 2060…και αν ΘΑ ΠΙΆΝΕΤΕ ΤΟ 2% .
    Σκεφτηκες πόσα χρόνια έχουμε μέχρι το 2060 ;;;

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΜΑΙΡΗ said

    Πύκτη τι βλέπεις εδώ ?

    Θέλω να τσεκάρω αν έχεις «πρόβλημα» όρασης ή αν κάτι άλλο συμβαίνει !!

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Τι να δω ρε σούργελο , το βίντεο που παίζεις κάθε μέρα εδώ μέσα ….ε και παρακάτω τι ;;;
    Μαζί του ψηφίσατε μωρηηηηηηηηηηηη το 3ο

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΜΑΙΡΗ said

    «και αν ΘΑ ΠΙΆΝΕΤΕ ΤΟ 2%»

    Ώρε κάτι «πατριώτες» πόσο αγαπούν την Ελλάδα,όπως και ο Άδωνις !!

    ΘΑ ΠΙΑΝΕΤΕ

    Εσείς,εμείς,λες και είμαστε ξεχωριστή χώρα !!

    Ποιος έχασε τον πατριωτισμό του και την ντροπή του,να την βρούνε οι κρυφονουδούλοι.

    Μου αρέσει!

   • ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΜΑΙΡΗ said

    Φωνή Της Λογικης

    Όπως είδες,καμία απάντηση δεν έδωσε ο μπούφος κρυφονουδούλος,πέρα από στρακαστρούκες,μπάλα στην εξέδρα και βρισιές.

    Σκέψου σε τι απόγνωση βρίσκονται.

    Οι χυδαιότητες τους και οι βρισιές,πέρα από χαρακτήρα τους δείχνει και τον πανικό τους.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Έτρεξε και ο ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ να βάλει πλάτη στον Πύκτη !!

    Τον χαντάκωσες εντελώς τώρα !!

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Ετσι τα μπινελίκια τα αξίζετε πρώτα για τα ψέμματα σας , παρακάτω δες στα έχωσε ο σχολιαστής ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ….απάντηση έχεις εσύ γιά όσα έλεγε ο τσιπροκαμμενος σου ;;;;….
    Βάλε το βίντεο με ττορδοσαλτσε και κουλη αμα δεν έχεις απαντηση σουργελο

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Alexander said

    βγαλε ρε ηληθια εανεχεις αρχιδια ενα κειμενο με συμφωνια πρτ πλεονασματων οπως λες 3,5 μεχρι το 60 και την μπουρδα περι ΕΕ υποχρεωσης για 2,5% υπογεγραμενο απο Σαμαρα για μετα το 2017

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ [20Η.ΤΘΜ.24Η.ΤΘΤ.26Η.ΕMA.2Α.ΙMA,3ΟςΟΥMA.2ΟΝ.ΜΆ] said

    Φωνη της λογικης said
    Σεπτεμβρίου 9, 2017 στις 11:34 μμ

    …KALA RE SEIS, TRELLA POYLATE RE,
    GGIA EISTENE OLOI PYROBOLHMMENOI KAI POLYBOLHMMENOI,
    NAI SE LEΩ RE.

    ..GAMΩTH DRELLA MOY MESSA,
    NAI RE SELEΩ.

    Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Φωνή Της Λογικης

   Δεν πρόκειται να απαντήσει,όπως δεν απάντησε στα τόσο απλά ερωτήματα λίγο παραπάνω.

   Θα αρχίσει να βρίζει πάλι και να πετάει ασυναρτησίες.

   Μπάλα στην εξέδρα,μου θυμίζει κάποιον,αν δεν είναι και ο ίδιος !!

   Πέταξε μια μπαρούφα με την ελπίδα πως δεν θα το προσέξει κανείς και εκνευρίστηκε γιατί του χαλάσαμε τη σούπα που ήθελε να σερβίρει.

   Έχουν συνηθίσει με τα βόδια τους νεοδημοκράτες που τους σερβίρουν το σανό και νομίζουν πως όλοι βόδια είναι σαν αυτούς.

   Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Ελα ρε σούργελο σε επιασαν με την γίδα να τρολλάρεις με τα κακόγουστα ονοματάκια και έχεις το θράσσος να μιλάς κιόλας ….του απάντησα βλαμμένο

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Φωνή της λογικης said

    Περιμένω απάντηση…

    Έχεις κάποια σοβαρή εναλλακτική λύση που θα έβγαζε μια χρεοκοπημένη χώρα από το γκρεμό;

    Μου αρέσει!

   • Grandfather said

    Αφησέ τους να κραυγάζουν άναρθρα τα μίσθαρνα καί ελλιπέστατα φασιστοειδή. Δέν έχουν να προτείνουν τίποτα. Σε λίγο θα αλλάξει η βάρδια…!

    Φωνή Της Λογικης said
    Πρηχτη η ερώτηση μου είναι σαφής. Πως θα μπορούσε διαφορετικά μια χρεοκοπημένη χώρα να σωθεί χωρίς να περιέλθει στο απόλυτο χάος;
    Περιμένεις απάντηση από τούς αστοιχείωτους;

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Α εσύ το πας σε έτοιμη λύση, θα κάνουμε αυτό και τελειώσαμε , σου έγραψα την νομική οδό …ωραία πες του τσιπροκαμμένου σου να με πληρώσει πρώτα , όπως τις δεκάδες συμβούλους έχουν γύρω τους….

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΜΑΙΡΗ said

    Απάντησες με μπάλα στην εξέδρα και στρακαστρούκες επί της ουσίας τίποτα δεν είπες.

    Καλά σας έκανα γιατί είστε μάπες,το ίδιο κάνατε και εσείς,εσείς το ξεκινήσατε όταν κλέβατε το ψευδώνυμο μου και το σιγοντάρατε όλοι μαζί,το παρεάκι σας δηλαδή.

    Με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκες εσύ,που προσπάθησες να διαστρεβλώσεις τα στοιχεία,τα γραπτά μένουν,δες λίγο ξανά το πρώτο σου σχόλιο !!

    Μου θυμίζεις πολύ κάποιον,έτσι απαντάει και αυτός,με μπάλα στην εξέδρα και στρακαστρούκες όταν στριμώχνεται,αν δεν είσαι και ο ίδιος.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Να;ι μωρή έγραψα λάθος τον στόχο του 3, 5% μέχρι το 2060 ενώ είναι 2% και έχασε η βενετιά βελόνι ….βελόνα να μπει στο μάτι σου μέχρι το 2060 ρε σούργελο που θέλεις δούλους τους συμπατριώτες σου όπως η καριόλα βαγενα που είπε ΄τι είναι τα 99 χρόνια του τσιπρα μπροστα στα 400 των τούρκων ΄….σιχαμένοι

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Φωνή της λογικης said

    Ποια νομική οδό ρε που το ακούτε σε συζητήσεις επιπέδου καφενείου και μας το πασαρετε και ως λύση;
    Γελάει ο κόσμος με τέτοιες θεωρίες το έχετε πάρει χαμπάρι; Ο σκεπτόμενος κόσμος, όχι οι παλαμοκροτητες του κάθε τελευταίου απατεώνα ιδεολόγου.
    Ποια νομική οδό;
    Η χώρα ηταν στο χείλος του γκρεμού.
    Ειχε ανάγκη από λεφτά ένα μια νυκτι. Αλλιώς το χάος!
    Εχεις υπόψη σου τι σημαίνει χρεοκοπία σε ένα βράδυ; Μπορείς έστω να φτιάξεις στο μυαλό σου την εικόνα;

    Πες μου εδώ με στοιχεία ποια λύση θα ηταν καλύτερη. Και να το συζητήσουμε. Με επιχείρηματα. Όχι με θεωρίες συνομωσίας, copy-paste από τα υπόγεια της Κομαντατουρ.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    To κόπυ πέηστ που το είδες από μένα στα σχόλια ;;;
    Λέγε που το είδες ;;;
    Τόσες χώρες ρε έκαναν το ίδιο, την νομική όδό …που ζεις ;;
    Ο καμμένος σου τι έλεγε πριν γίνει κυβέρνηση ;;;
    Οταν ακούγατε την βούλτεψη και τον αδωνη στην εξουσία να λ’ενε γιά χάος τότε όλα τα αριστερά στελέχη σας τι της απαντούσαν ….να βάλω βίντεο ;;
    ΤΗΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ την υποστηρίζει ο τσιπροκαμμενος σου μαζί με τους αλλους .

    Στο ξαναλέω , με προσλαμβάνετε και σας λέω …

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Φωνή της λογικης said

    Τα copy-paste είναι προσφιλής τακτική και τη χρησιμοποιείς κι εσυ εδώ. Παντού.
    Όμως δεν απαντάς.
    Η Ελλάδα της ανάπτυξης που μας πάσαρε ο Αντωνάκος ηταν μια Ελλάδα χρεοκοπημένη. Το εχεις αντιληφθεί ή πιστεύεις κι εσυ οτι η ανάπτυξη ειχε έρθει;

    Πες μου μια χώρα της ΕΕ που ακολούθησε τη νομική οδό. Μια.
    Διαβάζεις τις εξελιξεις για το Brexit? Οι Άγγλοι επέλεξαν το Brexit όντας μια χώρα ευημερούσα, υποστηριζόμενη κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ της από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία και το Χονγκ Κονγκ. Και παρόλα αυτά βρίσκει μπροστά της ανυπέρβλητα εμπόδια στη διαδικασία εξόδου. Μια χώρα που δεν ηταν καν στη νομισματική ένωση.

    Για ποια νομική οδό λοιπόν μιλάς; Έχει μια χρεοκοπημένη χώρα τη δυνατότητα να σέρνεται στα δικαστήρια, να πληρώνει τα κερατά της από που δεν ξέρω σε νομικά έξοδα για να πετύχει τι και (κυρίως) ΠΟΤΕ; Σε 10-20 χρονια;

    Ξέρω πολύ καλα τι λέγανε και ο Αλέξης και ο Καμμένος. Και ξέρω τι λένε τώρα. Και πίστεψε με τους έχω χεσμενους.
    Το κρίσιμο ερώτημα παραμένει.

    ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ;;;;;

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Ρε ψεύτη κόπυ πέηστ που το βλέπεις ;;; …τα κάνει το ηλίθιο και τα χρεώνεις σε μένα ;;;…να ρε βλέπουν όλοιι !!!
    και επειδή η διαχείρηση αφαίρεσε ένα ενοχλητικό μου σχόλιο θα το ξαναγράψω για το σούργελο μαίρη που της απαντούσα στο σχόλιο της στο 7.40 και μιλά γιά πατριωτισμό και παπαριές και δεν θυμάται τον αλέξη της αντιπολλίτευση να μιλά για ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ …..ΤΏΡΑ ΈΓΙΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΤΟ ΠΛΕΌΝΑΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060

    Εναλλακτικη ζητάς αλλά αν δεν συμφωνήσουν όλα τα κόμματα του κυνοβουλίου ΠΡΩΤΑ σε μία γραμμή , ξέχασε το οτιδήποτε , πιστεύω να το αντιλαμβάνεσαι και όχι το τσιρκο που ζούμε.
    Μέσα στην εε δεν υπάρχει παράδειγμα ουτε και χώρα να το έχει κάνει …αυτό τι σημαίνει , ότι πρέπει να κάτσουμε στα αυγά μας και να υπογράφουμε επιτροπεία μέχρι το 2060 ;;;

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Φωνη της λογικης said

    Όχι εδώ Πυκτη. Σε άλλες αναρτήσεις τα copy-paste. Σε άλλες. Εχουμε μάτια και βλέπουμε.
    Μα πριν έλεγες για «τόσες χώρες που επέλεξαν τη νομική οδό» και τώρα δεν βλέπεις καμία. Αρα η νομική οδός δεν παίζει σαν λύση.
    Και μου λες οτι μια χώρα σαν την Ελλάδα, χρεοκοπημένη θα έκανε το βήμα να φύγει από την επιτροπεία;
    Μα αυτό πήγε να κανει ο Βαρουφακης και τον σταυρώσατε!
    Κι εγώ μαζί.
    Ποια κόμματα να συμφωνήσουν; Εδώ η ΝΔ έκραζε την κυβέρνηση και οταν ήρθε η ώρα να ψηφίσει νόμους υπέρ των αδυνάτων (απαλλαγές ΕΝΦΙΑ, βοήθεια σε χαμηλοσυνταξιούχους κλπ) τα καταψήφιζε!!!

    Επανέρχομαι λοιπόν. Ποια η εναλλακτική; Τι θα μπορούσε να κανει η οποιαδήποτε κυβέρνηση (για να μην εχεις την αίσθηση οτι υποστηρίζω την τωρινή, η οποία με απογοήτευσε σε πολλα σημεία) για να αποφύγει προγράμματα διάσωσης;

    Και όσοι μιλούν για οργανωμένη έξοδο από το ευρώ, δεν ξέρουν τι τους γίνεται!
    Απλά παρατήρησε τι γίνεται με το Brexit που σου παρέθεσα παραπάνω.

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said

    …ΕΧΕΙς ΔΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΩΡΕ ΣΟΎΡΓΕΛΟΝ,
    ΕΧΕΙς ΔΔΕΙ ΣΕ ΛΈΩ ΓΊΔΑ, ΣΚΥΛΟΚΑΒΓΆΝΝ,
    ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΣΕ ΛΈΩ,

    ΜΕ ΓΈΡΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕςς, ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ,

    Ή ΈΝΑς ΜΟΝΌΛΥΚΟς ΝΑ ΠΑΛΕΎΕΙ ΜΕ 20+ ΤΖΖΟΜΠΑΝΌΣΣΚΥΛΛΑ,
    ΝΙΕ ΜΑΡΗ ΜΑΛΙΆΚΩ ΣΕ ΛΈΩ,

    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ 3ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΈΡΑΝΕ
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΝΑ ΨΟΦφΆΝΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΎΝΕ,
    ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΚΟΜΜΑΤΌΚΟΤΤΑ ΣΕ ΛΈΩ ΚΙ ΟΕΝΝΟΏΝ ΕΝΝΟΉΤΩΩ
    ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΗ, ΝΑΙ ΜΜΑΡΗ χΧΑΑΖΖΙΆ ΣΕ ΛΈΩ,

    …ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΣΚΎΛΛΑ….
    ..ΕΧΕΙ ΠΆΆΆΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΥΚΟΥΔΙΑ ΑΦφΦΤΟΎΪΑ ΌΞΩ,
    ΝΑΙ ΜΑΡΗ ΣΟΥΣΟΥΡΆΔΑ ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ,

    ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑς ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤςΗς ΠΡΒΟΒΑΤΊΝΑς ΠΑΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ,
    ΚΙΑΠ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΧχΤΆ ΣΕ ΚΌΒΕΤΑΙ ΤΟ ΩΟΩΠΈςςΙΜΟΝ, ΑΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΊςς,

    ΝΑΙ ΣΕΓΑΜΩΛΕΩ.
    ΝΑΙ ΡΕ ΖΏΟΝ ΣΕ ΛΈΩ.

    Μου αρέσει!

   • DENNiSS DENNiSSONN [SWEDE-ALA-HiMBRAHiMOVIC] said said

    ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΣΥΝΔΙΑΛΛΕΓΕΣΘΕ, ΠΑΡΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΘΑΜΩΝΩΝ ?

    ΟΥ ΡΕ ΧχΧΑΣΣΠΗΔΔΕςς

    ….ΕΧΕΙς ΔΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΩΡΕ ΣΟΎΡΓΕΛΟΝ,
    ΕΧΕΙς ΔΔΕΙ ΣΕ ΛΈΩ ΓΊΔΑ, ΣΚΥΛΟΚΑΒΓΆΝΝ,
    ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΣΕ ΛΈΩ,

    ΜΕ ΓΈΡΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕςς, ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ,

    Ή ΈΝΑς ΜΟΝΌΛΥΚΟς ΝΑ ΠΑΛΕΎΕΙ ΜΕ 20+ ΤΖΖΟΜΠΑΝΌΣΣΚΥΛΛΑ,
    ΝΙΕ ΜΑΡΗ ΜΑΛΙΆΚΩ ΣΕ ΛΈΩ,

    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ 3ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΈΡΑΝΕ
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΝΑ ΨΟΦφΆΝΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΎΝΕ,
    ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΚΟΜΜΑΤΌΚΟΤΤΑ ΣΕ ΛΈΩ ΚΙ ΟΕΝΝΟΏΝ ΕΝΝΟΉΤΩΩ
    ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΗ, ΝΑΙ ΜΜΑΡΗ χΧΑΑΖΖΙΆ ΣΕ ΛΈΩ,

    …ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΣΚΎΛΛΑ….
    ..ΕΧΕΙ ΠΆΆΆΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΥΚΟΥΔΙΑ ΑΦφΦΤΟΎΪΑ ΌΞΩ,
    ΝΑΙ ΜΑΡΗ ΣΟΥΣΟΥΡΆΔΑ ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ,

    ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑς ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤςΗς ΠΡΒΟΒΑΤΊΝΑς ΠΑΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ,
    ΚΙΑΠ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΧχΤΆ ΣΕ ΚΌΒΕΤΑΙ ΤΟ ΩΟΩΠΈςςΙΜΟΝ, ΑΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΊςς,

    ΝΑΙ ΣΕΓΑΜΩΛΕΩ.
    ΝΑΙ ΡΕ ΖΏΟΝ ΣΕ ΛΈΩ.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Α τώρα όχι εδώ κόπυ πέηστ , σε άλλλες αναρτήσεις …..κανα βιντεάκι αμα βάλω με τις ψευτιές σας και θα συνεχίσω να σας τα θυμίζω , εγώ έχω την δική μου γνώμη και την γράφω ΠΑΝΤΑ με τα χέρια μου και δεν κάνω κόπυ πέηστ βαξεβάνηδων και τριρίδηδων όπως το ηλίθιο..

    Η νδ καταψήφιζε τις υποτιθέμενες απαλλαγές ενφια αλλά και ο τσίπροκαμμενος καταψήφιζε ως αντιπολίτευση και πως ενώθηκαν στις 14 αυγούστου 2015 είναι ανεξήγητο !!!

    Εναλλακτική ψάχνεις αλλά καλό είναι να καταλάβεις ότι χώρα χρεωκόπησε από τις τράπεζες .
    και με το psi έγινε το τραπεζικό χρέος δημόσιο…..εδώ υπαρχει η απάτη του αιώνα και αν δεν μπορεί να σταθεί νομικά στα αρμόδια θεσμικά όργανα και να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλα τα κόμματα να σώσουν τον λαό τους και όχι τις τράπεζες ξένες εγχώριες , τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα ….ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ για νομικό αγώνα κατ΄’α της απάτης εις βάρους του λαού μας από ΟΛΟΥΣ…ΝΑ Η ΛΎΣΗ και δεν θα πέσει ο ουρανός με τα άστρα ….εσύ έχεις να προτείνεις κάτι εκτός από το χάος ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • Πύκτης said

    Γειά σου Διονύση !!

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕφΦΤΕΊς ΜΩΡΗ ΠΡΟΒΑΤΊΝΝΑ,
    ΝΑΙ ΡΕ ΖΖΏΟΝ ΣΕ ΛΈΩ, ΘΕ ΔΔΏΣΩ ΝΑ ΄ΦΆς ΛΑΖΖΑΝΙΑ ΦφΦφφΦΡΕΣΚΟΜΠΑΓΙΑΤΙΖΖΜΜΈΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΆΣΕΙ ΤΣΙΡΛΙΌ,
    ΚΑΝΌΝΙΣΕ ΤΗ ΜΠΟΡΕΊΑ ΣΟΥ, ΝΑΊ ΡΕ ΒΥΖΖΆχΧΤΡΑ ΣΕ ΛΈΩ,

    ΚΙ ΑφΦφΤΗ ΤΗΝ ΓΚΩΛΟΠΙΛΆΛΑΝΝ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝΕ ΞΕχΧχΑΣΕΙς ΠΟΤΈ, ΜΑ ΠΟΤΈ ΣΕ ΑΛΕΩ,
    ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΊΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝΕ ΠΑΙΔΙΚΉΝ ΣΟΥ ΗΛΙΚΊΑΝΝ,
    ΝΑΙ ΜΑΡΗ ΚΑΝΟΎΤΑ ΣΕ ΛΙΈΩ.

    Μου αρέσει!

   • Μαθημα Μαγειρικης said

    http://www.oparlapipas.gr/2017/05/ma_25.html

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΠαλαιόςΠαντΕλεήμων} said

    Πύκτης said
    Σεπτεμβρίου 9, 2017 στις 10:18 μμ

    Γειά σου Διονύση !!

    ..xxXAIRE ΑΔΕΡΦΕ, ΠΟΔΟΛΑΚΤΗ, ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ.

    ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΥΚΤΕΙς ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥς ΛΑΚΤΊΖΖΕΙς, ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ,

    ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΤΟΥς ΚΟΥΚΟΥΤΟΟΥΛΑΩ, ΚΑΘΌΤΙ ΕΙΜΕΝΕ ΚΕΦΛΛΟΣΑφΦφΑΙΡΙΣΤΉς
    ΜΕ ΕΞΕΙΔΊΚΕφΦφΣΗΝ ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΙΈς ΑΠΌ ΟΟΟΛΕς ΤΙς ΜΕΡΙΈς,

    ΕΕ, ΜΑ ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ.

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΝέαΤραπεzzούς} said

    ….ΓΙΆΗΝΤΑ ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΒΑΖΖΕΙς ΤΗΝ ΕΠΊΜΑχΧχΗΝΝ ΕΙΚΌΝΑΝΝ ?…..

    ΠΏΏΩΏ ΡΕ…….ΝΑΙΡΕ ΣΕ ΛΈΩ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΈΚΙΑ ΜΟΥ ΜΈΣΑ,

    ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ.

    Μου αρέσει!

   • Φωνη της λογικης said

    Οταν λέω εδώ εννοώ στο μπλογκ τα copy paste.

    Ποιος έφερε το PSI Πυκτη; Ο Τσιπρας;
    Όχι. ο Βενιζέλος, και τον στηρίζανε οι Σαμαραδες και οι Γεωργιαδηδες που εδώ υμνείτε. Και ακόμα τον στηρίζουν. Κι εδώ είσαι κι εδώ είμαι αυτός ο απατεώνας θα είναι ο αυριανός πρόεδρος της δημοκρατίας. Και να δω τότε που θα πάνε να κρυφτούν όσοι τους υποστηρίζουν.

    Κι αφού καταλήστεψαν τα κρατικά ταμεία παρέδωσαν μια χώρα χρεοκοπημένη (αυτή που ειχε έρθει η ανάπτυξη) και ακυβέρνητη για να κάθονται και να κουνάνε το δάχτυλο στον Τσίπρα.
    Να κάνουν ήδη deals με τη διαπλοκη και τους τραπεζίτες για οταν θα ξαναγίνουν κυβέρνηση για να συνεχίσουν το καταστροφικό μειοδοτικό έργο τους κατά της χώρας.
    Αυτούς στηρίζετε, άθελα σας η όχι μου είναι αδιάφορο.
    Μα εσυ ο ίδιος λες οτι ήπιαν το αίμα του λαού για να σώσουν τους τραπεζίτες. Και κατηγορείς ποιον; Μια κυβέρνηση, με τα στραβά της δε λέω όχι, που πήγε κόντρα σε αυτό το κατεστημένο.

    Εγώ είμαι μαζί σου. Να κυνηγήσουν τα λαμογια.
    Ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να τα κυνηγήσει Πυκτη; Ο Κυριάκος η ο Τσιπρας. Γιατί θες δε θες αυτές είναι οι δυο πολιτικές εναλλακτικές.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ [20Η.ΤΘΜ.24Η.ΤΘΤ.26Η.ΕMA.2Α.ΙMA,3ΟςΟΥMA.2ΟΝ.ΜΆ] said

    ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ
    [20Η.ΤΘΜ.24Η.ΤΘΤ.26Η.ΕMA.2Α.ΙMA,3ΟςΟΥMA.2ΟΝ.ΜΆ] said
    Σεπτεμβρίου 9, 2017 στις 11:58 μμ

    Φωνη της λογικης said
    Σεπτεμβρίου 9, 2017 στις 11:34 μμ

    …KALA RE SEIS, TRELLA POYLATE RE,
    GGIA EISTENE OLOI PYROBOLHMMENOI KAI POLYBOLHMMENOI,
    NAI SE LEΩ RE.

    ..GAMΩTH DRELLA MOY MESSA,
    NAI RE SELEΩ.

    Μου αρέσει!

   • Φωνη της λογικης said

    Μην περιμένεις να σου απαντήσω.
    Πήγαινε να ξεμεθυσεις και ξαναέλα.

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ [ΣΕΒΑΣΤΉ] said

    Φωνη της λογικης said
    Σεπτεμβρίου 10, 2017 στις 12:11 πμ

    Μην περιμένεις να σου απαντήσω.
    Πήγαινε να ξεμεθυσεις και ξαναέλα.

    ME SYGΧΩΡΕΙς ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΩΝΗ ΤΗς ΛΟΓΙΚΗς,
    ΕΚΚΟΛΛΆΜΕ ΤΗ ΝΤΑΜΠΈΛΛΑΝ [ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΟΥ ΜΕΘΎΣΤΑΚΑ]
    ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΊΣΑΜΜΕ ?

    ..ΜΩΡΈ ΜΠΡΆΒΟ ΛΟΓΙΚΚΉ, ‘ΕΈ, ΦΩΝΟΎΛΑ ΜΟΥ ?

    …’ΑΝΤΕ ΡΕ.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Mε το psi έγραψα έγινε το τραπεζικό χρέος δημόσιο αλλά έχουν γίνει και 5 ανακαιφαλοποίήσεις τραπεζών με την χειρότερη την τελευταία του τσίπρα….μην προσπαθείς να ρίξεις την ευθύνη μόνο σε μιά μερια , έτσι δεν θα υπάρξει ποτέ η πολιτική βούληση που έγραψα .

    Χειρότερη γιατί οι συστημικές τράπεζες πέρασαν στα χέρια των ξένων με εξευτελιστικό τρόπο , αφού η κυβέρνηση δέχτηκε να αποκλειστεί το δημόσιο και οι εγχώριοι επενδυτές και όλοι θυμούνται εκείνο το διάστημα τέλη οκτώμβρη μέχρι στις 26 νοέμβρη με ακέφαλο χρηματιστήριο που τις πήγαν τις μετοχές τραπεζών οι ξένοι …..χαρακτηριστικό παράδειγμα η πειραιώς με τιμή δες καλά τι γράφω 0, 003 του ευρώ !!!! όταν επί σαμαρά έγινε με 1,7 του ευρώ η τιμή μετοχής …η δε Εθνική με 2 λεπτά του ευρώ όταν πάλι επι σαμαρα με 2,2 ευρώ ….εδώ πρόκειται γιά μεγάλη απάτη .

    Ολοι εχουν τεράστιες ευθύνες και πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει ο δρόμος προς το 2060 .
    Δεν υπάρχουν δύο επιλογές αν αγαπουν τον λαό τους ….μόνο μία επιλογή υπάρχει , η ένωση αλλιώς θα διαλυθούν και οι δύο τους και κάθε άλλος που θα θελήσει να επιμείνει στην εε της επιτροπείας .

    ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ , χώρια δεν πρόκειται κανείς από τους δυό…..και όχι μόνο τους δύο , μιλησα γιά όλο το πολιτικό σύστημα ….ας βγει ο τσιπροκαμμενος πρώτος ανοικτά να πει στην βουλή ΄ως εδώ φτάνει πιά ξεκινάμε νομικό αγώνα και σας θελουμε ολους μαζί ΄…αλλά όπως σου έγραψα παραπάνω , μαζί ενώθηκαν στο 3ο μνημόνιο με 222 ψήφους και όπως καταλαβαίνεις δεν τους βλέπω .

    Μου αρέσει!

 5. Μαδούρο said

  Ρίξτε καθημερινά σανό εσείς εδώ στο Ολυμπία, αφού καταντήσατε συριζοτρόλ.
  Μνημόνια υπογραμμένα μέχρι να πεθάνουμε , από τον επαναστάτη Αλέξη!
  Η ώρα της αλήθειας όμως θα φτάσει, ειλναι κοντά και τότε να σας δούμε τό γλύψιμο στόν Κούλη , πως θα το δικαιολογείτε!!!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. delta said

  ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

  Αρέσει σε 2 άτομα

 7. ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑΝΗ said

  Και ο κύριος Βαρουφάκης στη ΔΕΘ. Αναμένονται μεγάλες αποκαλύψεις για τα 100 δις καπέλο του Αλέκου. Και τι ακούστηκε ότι μαζι του θα είναι και ο κύριος Γλέζος.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • ΜΑΙΡΗ said

   Και δε μου λες,τα ψευδώνυμα ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ,ΚΡΑ ΚΡΑ,ΖΟΥΓΚ κτλ.κτλ. δεν τα χρησιμοποιείς πια ?

   Κατακαημένο Αδωνοτρόλ

   Μου αρέσει!

   • ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

    Τι προβλέπει το επικαιροποιημένο μνημόνιο – Τα 113 προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης
    Οι εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/06/2017 20:06

    Στη δημοσιότητα έδωσε η Ευρωπαική Επιτροπή τα τελικά κείμενα των επικαιροποιημένων μνημονίων, μαζί με την Έκθεση Συμμόρφωσης.

    Περιλαμβάνουν όλες τις δεσμεύσεις της Ελλάδος για τους επόμενους 14 μήνες, τους όρους με τους οποίους θα γίνει η τελική αξιολόγηση του 2018 για την έξοδο από το μνημόνιο, αλλά και το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις παρεμβάσεις στο χρέος, καθώς και για την κατανομή των επόμενων πακέτων δόσεων από τον ESM.

    Τα κείμενα εγκρίθηκαν και ανακοινώθηκαν επισήμως σήμερα από τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Κοινοποιούνται στα κοινοβούλια κρατών μελών και θα πρέπει να επιστρέψουν στον ESM για να εγκρίνει την πρώτη υπο-δόση των 7,7 δισ. ευρώ (από την οποία 800 εκατ. ευρώ θα διατεθούν με ειδικούς όρους σε ιδιώτες).

    Τα κείμενα καταγράφουν αναλυτικά τις δεσμεύσεις της Ελλάδας για τη λήψη μέτρων 6,5 δισ. ευρώ την περίοδο 2018-2022, τις δεσμεύσεις για πρωτογενή πλεονάσματα στο 3,5% του ΑΕΠ την ίδια περίοδο και στο 2% του ΑΕΠ περίπου στη συνέχεια, αλλά και τα δεκάδες προαπαιτούμενα που θα πρέπει να υλοποιήσει έως τις επόμενες αξιολογήσεις.

    Το τεχνικό μνημόνιο περιλαμβάνει τη δεύτερη ομάδα ΔΕΚΟ που θα μεταφερθούν στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας.

    1 Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (25%)
    2 Εναπομείναντα αεροδρόμια
    3 ΓΑΙΑΟΣΕ
    4 Ελληνικές Αλυκές
    5 Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ)
    6 ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ
    7 Διώρυγα Κορίνθου
    8 Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης
    9 Helexpo
    10 Μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων και/ή παραχωρήσεων που ανήκουν στο Δημόσιο και ελέγχονται από την ΛΑΡΚΟ
    11 Ποσοστά μειοψηφίας: ΟΤΕ (1%), ΚΑΕ (Folli Follie Group), Hellenic Duty Free

    Στα 6,46 δισ. ευρώ
    οι οφειλές του
    κράτους προς ιδιώτες

    Σε πίνακα της ΕΕ καταγράφονται οφειλές του κράτους προς ιδιώτες συνολικής αξίας 6,46 δισ. ευρώ, εκ των οποίων 1,4 δισ. ευρώ είναι εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδοτήσεις, 850 εκατ. ευρώ είναι μη βεβαιωμένες επιστροφές φόρων, 1,05 δισ. ευρώ είναι εκκρεμείς επιστροφές φόρων και 3,2 δισ. ευρώ είναι οι βεβαιωμένες οφειλές του κράτους προς ιδιώτες.

    Τα εκατονδεκατρία προαπαιτούμενα

    Kατάλογο με 113 προαπαιτούμενα, εκ των οποίων τα 95 θα πρέπει να υλοποιηθούν μέσα στο 2017 στο πλαίσιο της τρίτης και της τέταρτης αξιολόγησης περιλαμβάνει η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (επικαιροποιημένο μνημόνιο) που συντάχθηκε μετά το τέλος της δεύτερης αξιολόγησης.

    Το χρονοδιάγραμμα και τα μέτρα που πρέπει να υλοποιήσει η κυβέρνησης είναι τα εξής:

    Ιούνιος 2017
    1. Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων: Υπογραφή «συμβολαίου απόδοσης» ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών και τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ μέχρι τον Ιούνιο του 2017.
    2. ΕΦΚΑ: Σύνταξη μέχρι το τέλος Ιουνίου κειμένου με τις απαιτούμενες ενέργειες για τη συγχώνευση του μηχανισμού είσπραξης ασφαλιστικών εισφορών του ΕΦΚΑ με τον μηχανισμό είσπραξης της ΑΑΔΕ μέχρι το τέλος του 2017.
    3. Δημόσιες συμβάσεις: Συγκρότηση του Σώματος Επανεξέτασης Προσφυγών (σε πρώτο βαθμό) με στόχο να τεθεί σε λειτουργία μέχρι τον Ιούνιο του 2017.
    4. Δημόσιες συμβάσεις: Μέτρα για τη βελτίωση του συστήματος δικαστικών προσφυγών στον τομέα των δημόσιων συμβάσεων.
    5. Διαχείριση δημόσιων οικονομικών: Οι αρχές θα επιλέξουν μέχρι το τέλος Ιουνίου τον ανεξάρτητο ελεγκτή που θα ελέγξει τις πληρωμές του δημοσίου και τις καταβολές που έγιναν στο διάστημα από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2016 για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου.
    6. Συντάξεις: Επανυπολογισμός του 30% των αιτήσεων συνταξιοδότησης που υποβλήθηκαν από τις 13 Μαΐου 2016 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 με βάση τα νέα δεδομένα του νόμου 4387/2016 (μέχρι το τέλος Ιουνίου 2017).
    7. Εξορθολογισμός δαπανών υγείας: Σχέδιο αναδιάρθρωσης ακαδημαϊκών προγραμμάτων σπουδών και προγραμμάτων εκπαίδευσης στην ιατρική για να ενισχυθεί η εκπαίδευση στον χώρο της γενικής ιατρικής.
    8. Επανεξέταση δαπανών: Ολοκλήρωση μελέτης για τον εξορθολογισμό των εκπαιδευτικών προνομίων και επιδομάτων μέχρι τον Ιούνιο του 2017.
    9. Αναδιάρθρωση ληξιπρόθεσμων οφειλών: Μέχρι το τέλος Ιουνίου οι αρχές θα καλύψουν όλες τις θέσεις συντονιστών και θα εκδώσουν τις σχετικές αποφάσεις για να ενεργοποιηθεί ο νόμος του εξωδικαστικού συμβιβασμού.
    10. Απλοποίηση εργατικής νομοθεσίας: Η τεχνική βοήθεια για την κωδικοποίηση της εργατικής νομοθεσίας θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017.
    11. Αδήλωτη εργασία: Κατάρτιση νέου σχεδίου για στοχευμένους ελέγχους με βάση την ανάλυση κινδύνου.
    12. Αγορές προϊόντων και επιχειρηματικό περιβάλλον: Μέχρι τον Ιούνιο οι αρχές θα υιοθετήσουν τις προτάσεις του ΟΟΣΑ για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.
    13. Κλειστά επαγγέλματα: Δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των μηχανικών.
    14. Κλειστά επαγγέλματα: Δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των μηχανικών δημοσίων έργων.
    15. Κλειστά επαγγέλματα: Οι αρχές θα υιοθετήσουν μέσα στον Ιούνιο ένα πρώτο πακέτο μέτρων για να καταργήσουν αδικαιολόγητους περιορισμούς.
    16. Διαρθρωτικά ταμεία: Οι Αρχές θα υιοθετήσουν έως τον Ιούνιο του 2017

    i) νομοθετικές και διοικητικές πράξεις ή και άλλα κατάλληλα μέσα με ισοδύναμο αποτέλεσμα για τον εξορθολογισμό των διαδικασιών απαλλοτρίωσης στο πλαίσιο ενός νέου ενοποιημένου νομοθετικού πλαισίου

    (ii) υποβάλλει στη Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής πρόταση σχεδίου για ολοκληρωμένο γεωγραφικό και κτηματολογικό σύστημα πληροφοριών για τη διαχείριση και παρακολούθηση των απαλλοτριώσεων, περιλαμβανομένων των δαπανών τους

    (iii) εξορθολογισμό και απλούστευση των διαδικασιών που σχετίζονται με αρχαιολογικά έργα με κωδικοποίηση της νομοθεσίας ή / και με άλλα κατάλληλα μέσα με ισοδύναμο αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής δεσμευτικών προθεσμιών για την έκδοση αδειών και

    iv) έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης για τον καθορισμό, τη δημιουργία μητρώου εμπειρογνωμόνων για την εξασφάλιση της εποπτείας των συγχρηματοδοτούμενων έργων, όπως απαιτείται από το άρθρο 28.8 του νόμου 4314/2014.
    17. Διαρθρωτικά ταμεία: Οι αρχές θα συμφωνήσουν με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή 15-20 μεγάλα εμβληματικά σχέδια για την περίοδο 2014-2020 για έγκριση και ολοκλήρωση.
    18. Ενέργεια-ΔΕΗ: Όχι αργότερα από τον Ιούνιο θα γίνει προσαρμογή του ΥΚΩ κατόπιν πρότασης της ΡΑΕ ώστε το έλλειμμα της ΔΕΗ να καλυφθεί όχι αργότερα από τον Δεκέμβριο του 2022.
    19. Ενέργεια: Μέχρι τον Ιούνιο η ΔΕΗ θα εισφέρει το 51% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ σε εταιρεία Συμμετοχών. Η εταιρεία συμμετοχών θα καταθέσει φάκελο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενώ η συναλλαγή θα γίνει γνωστή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις σχετικές άδειες.
    20. Δίκτυα ενέργειας: Νέος μηχανισμός για τη χωρητικότητα των δικτύων σύμφωνα με τις οδηγίες της βοήθειας για την Ενέργεια και το Περιβάλλον.
    21. Δίκτυα ύδρευσης: Η Ειδική Γραμματεία Υδάτων θα ενεργοποιήσει καινούργιο σύστημα συλλογής πληροφοριών.
    22. Ιδιωτικοποιήσεις: Πρόσληψη συμβούλων μέχρι τον Ιούνιο του 2017 για τα υπολειπόμενα περιουσιακά στοιχεία που περιλαμβάνονται στο σχέδιο αξιοποίησης περιουσιακών στοιχείων του ΤΑΙΠΕΔ.
    23. Ιδιωτικοποιήσεις – Ελληνικό: Έγκριση του Αναπτυξιακού Πλάνου από το Κεντρικό Συμβούλιο και προώθηση στα αρμόδια υπουργεία για επεξεργασία.
    24. Ιδιωτικοποιήσεις: Η κυβέρνηση θα λάβει οριστικές αποφάσεις για τη μεταφορά της ΕΑΒ στην ΕΔΗΣ (Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών).
    25. Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας: Η Γενική Συνέλευση θα υιοθετήσει όσες ρυθμίσεις του εσωτερικού κανονισμού έχουν απομείνει σε εκκρεμότητα.
    26. Δημόσια διοίκηση: Εκτέλεση της πρώτης άσκησης αξιολόγησης.
    27. Δημόσια διοίκηση: Επιδόματα: Ευθυγράμμιση των επιδομάτων για τη βαριά και ανθυγιεινή εργασία με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό.
    28. ΕΛΣΤΑΤ: Ενίσχυση της αυτονομίας του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, αύξηση του προϋπολογισμού της ΕΛΣΤΑΤ από το 2018 κ.λπ.
    Ιούλιος 2017
    29. Δημόσια έσοδα – Καταπολέμηση φοροδιαφυγής: Συνεργασία φορολογικών αρχών και δικαιοσύνης από το τέλος Ιουλίου του 2017.
    30. Υγεία: Μείωση φαρμακευτικής δαπάνης: Συγκρότηση Επιτροπής Αξιολόγησης της Τεχνολογίας στην Υγεία με στόχο τη λειτουργία σχετικού Κέντρου Αξιολόγησης από τον Ιούλιο του 2018.
    31. Αναδιάρθρωση ληξιπρόθεσμων οφειλών: Υιοθέτηση και των τελευταίων μέτρων για την ενεργοποίηση του νόμου για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στο Τεχνικό Μνημόνιο.
    32. Αναδιάρθρωση ληξιπρόθεσμων οφειλών: Εγκαθίδρυση του επαγγέλματος του συντονιστή για τη διαχείριση των αιτήσεων στον μηχανισμό εξωδικαστικού συμβιβασμού και ολοκλήρωση του σχετικού μητρώου.
    33. Επαγγελματική κατάρτιση: Συνεργασία υπουργείων Παιδείας και Εργασίας με ΟΑΕΔ για 4.000 θέσεις επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης τη διετία 2017-2018 και 2018-2019.
    34. Επαγγελματική κατάρτιση: Αναθεώρηση του πλαισίου επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.
    35. Αγορές προϊόντων – επιχειρηματικό περιβάλλον: Υιοθέτηση όλων των προτάσεων της Εργαλειοθήκης 3 με εξαίρεση 11 προτάσεις.
    36. Αγορές προϊόντων – επιχειρηματικό περιβάλλον: Νέα νομοθεσία για τα λατομεία.
    37. Αγορές προϊόντων και επιχειρηματικό περιβάλλον: Εκ των υστέρων αξιολογήσεις επιπτώσεων. Έως τον Ιούλιο του 2017, η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τις εκκρεμούσες συστάσεις των εκ των υστέρων αξιολογήσεων που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2015 και θα υιοθετήσει ανάλογα μέτρα, σε συμφωνία με τα θεσμικά όργανα.
    38. Χρήσεις γης: Υποβολή στο Συμβούλιο της Επικρατείας του Προεδρικού Διατάγματος για την εναρμόνιση της παλαιότερης νομοθεσίας με τον νόμο 4269/2014.
    39. Διαρθρωτικά ταμεία: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όλες τις θέσεις στα διαρθρωτικά και επενδυτικά ταμεία.
    40. Ιδιωτικοποιήσεις (Ελληνικό): Η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.
    41. Ιδιωτικοποιήσεις (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας): Συμπλήρωση εσωτερικού κανονισμού.
    42. Ιδιωτικοποιήσεις (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας): Πλήρωση των κενών θέσεων στο Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ και διαχωρισμός των μελών σε εκτελεστικά και μη.
    43. Ιδιωτικοποιήσεις (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας): Το Δ.Σ. θα εξετάσει το θέμα του Δ.Σ. της ΕΤΑΔ
    .
    44. Ιδιωτικοποιήσεις (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας): Δημοσίευση του Στρατηγικού Πλάνου.
    45. Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Ολοκλήρωση της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ώστε να καταστεί πλήρως λειτουργική έως το τέλος Ιουλίου.
    46. Ανεξάρτητες Αρχές: Νέα νομοθεσία για τον εσωτερικό κανονισμό των αρχών.
    Αύγουστος 2017
    47. Υγεία: Εφαρμογή του clawback: συμψηφισμός για την περίοδο 2013-2015 με τις εκτιμώμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές (50% μέσα στον Αύγουστο 2017).
    48. Ιδιωτικοποιήσεις (ΔΕΣΦΑ): Επιλογή του προτιμητέου υποψήφιου αγοραστή.
    49. Ιδιωτικοποιήσεις (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας): Ορισμός των μελών του Δ.Σ. της ΕΔΗΣ στα μέσα Αυγούστου.
    50. Δημόσια διοίκηση (κινητικότητα): Περιγραφή επαγγελμάτων για την εφαρμογή του νέου σχεδίου κινητικότητας.
    Σεπτέμβριος 2017
    51. Δημόσια έσοδα (ΑΑΔΕ): Προσδιορισμός των οργανικών θέσεων σε μεσοπρόθεσμη βάση.
    52. Δημόσια έσοδα (Τελωνεία): Εγκατάσταση των τριών scanners στα διεθνή αεροδρόμια.
    53. Κοινωνική προστασία: Νομοθεσία για το επίδομα στέγασης.
    54. Διατήρηση ρευστότητας: Λήψη μέτρων από την Τράπεζα της Ελλάδος ΕΛΛ+0,41% αν τα ιδιωτικά κεφάλαια δεν καλύψουν τις κεφαλαιακές ανάγκες των λιγότερο συστημικών τραπεζών (LSIs)
    55. Αγορές προϊόντων και επιχειρηματικό περιβάλλον: Νέα νομοθεσία μέσα στον Σεπτέμβριο για τους τομείς εξόρυξης.
    56. Κτηματολόγιο: Νέα νομοθεσία μέσα στον Σεπτέμβριο για τα γραφεία Κτηματολογίου.
    57. Ενέργεια-φυσικό αέριο: Το ΚΥΣΟΙΠ κατόπιν εισήγησης της ΡΑΕ θα υιοθετήσει το μεσοπρόθεσμο σχέδιο (2017-2020) για την αγορά φυσικού αερίου.
    58. Δίκτυα ύδρευσης: Νέα επιχειρηματικά σχέδια για την ΕΥΔΑΠ ΕΥΔΑΠ+0,17% και την ΕΥΑΘ ΕΥΑΠΣ+2,17% με την υποστήριξη της Τεχνικής Βοήθειας.
    59. Ιδιωτικοποιήσεις (Εγνατία): Υποβολή για έγκριση της νέας πολιτικής για τα διόδια στην Εγνατία και τους κάθετους άξονες.
    60. Ιδιωτικοποιήσεις (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας): Αντικατάσταση των μελών του Δ.Σ. της ΕΤΑΔ αν κριθεί αναγκαίο.
    61. Ιδιωτικοποιήσεις (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας): Μεταφορά του πρώτου «πακέτου» ακινήτων κατόπιν συμφωνίας με τις αρχές.
    62. Δημόσια διοίκηση (κινητικότητα): Εφαρμογή του νέου πλαισίου κινητικότητας μέσα στον Σεπτέμβριο.
    63. Δημόσια διοίκηση (εκσυγχρονισμός): Προκηρύξεις για όλες τις γραμματείες υπουργείων.
    64. Δημόσια διοίκηση: Επιλογή γενικών διευθυντών μέσα στον Σεπτέμβριο.
    65. Δικαιοσύνη: Τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, του πτωχευτικού νόμου και άλλων σχετικών νόμων για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα των δανειστών σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές στην Ε.Ε.
    66. Ανεξάρτητες αρχές: Προσαρμογή της νομοθεσίας για τις ανεξάρτητες αρχές συμπεριλαμβανομένων της Επιτροπής Ανταγωνισμού, της ΡΑΕ και της Ρυθμιστικής Αρχής Επιβατικών Μεταφορών.
    Οκτώβριος 2017
    67. Δημόσια οικονομικά: Ολοκλήρωση των λογιστικών της κεντρικής κυβέρνησης και υποβολής των νομικών κειμένων.
    68. Κοινωνική προστασία: Εξορθολογισμός των εκπαιδευτικών επιδομάτωνο
    69. Αγορά εργασίας: Ως βασικό προαπαιτούμενο για την επόμενη αξιολόγηση, θα απαιτείται η ψήφιση του 50% των μελών των πρωτοβάθμιων σωματείων για να προκηρυχθεί απεργία.
    70. Δίκτυα ύδρευσης: Προετοιμασία για την ανάπτυξη ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος από την Ειδική Γραμματεία Υδάτων.
    71. Ιδιωτικοποιήσεις (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας): Ολοκλήρωση του εσωτερικού κανονισμού για θέματα μερισματικής και επενδυτικής πολιτικής
    72. Δημόσια διοίκηση – Συντονισμός: Συγκρότηση μηχανισμού συνεργασίας μεταξύ υπουργείων πριν από την υποβολή νομοθετικών προτάσεων.
    Νοέμβριος 2017
    73. Υγεία (Εφαρμογή του clawback): Συμψηφισμός για την περίοδο 2013-2015 με τις εκτιμώμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές (ολοκλήρωση της διαδικασίας μέσα στον Νοέμβριο).
    74. Κοινωνική προστασία: Μεταρρύθμιση των οικογενειακών επιδομάτων μέσα στον Νοέμβριο.
    75. Κοινωνική προστασία: Μεταρρύθμιση αναπηρικών επιδομάτων – νέα νομοθεσία για τον καθορισμό των προϋποθέσεων απόδοσης των αναπηρικών επιδομάτων.
    76. Κοινωνική προστασία: Μεταρρύθμιση των μεταφορικών επιδομάτων μέσα στον Νοέμβριο με εφαρμογή από το 2018 σε συνέχεια του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
    77. Εκπαίδευση: Αλλαγή των ωρών διδασκαλίας ανά εκπαιδευτικό και της αναλογίας μαθητών ανά αίθουσα και μαθητών ανά δάσκαλο, με βάση τις βέλτιστες πολιτικές του ΟΟΣΑ.
    78. Αγορά προϊόντων και επιχειρηματικό περιβάλλον (Εργαλειοθήκη 1): Υιοθέτηση όλων των προτάσεων για τα υλικά οικοδομών: συνολικά 372 τεχνικών προδιαγραφών σε υλικά οικοδομών.
    79. Βιομηχανίες δικτύου (Ενέργεια): Τα δομικά μέτρα για την αποεπένδυση της ΔΕΗ στον τομέα λιγνίτη θα οριστικοποιηθούν μέσω της επίσημης κατάθεσης της συμφωνηθείσας δεσμευτικής προσφοράς από την Ελληνική Δημοκρατία στο DG COM.
    80. Ιδιωτικοποιήσεις (Υπερταμείο): Η γενική συνέλευση θα εγκρίνει το στρατηγικό πλάνο.
    81. Μάχη κατά της διαφθοράς. Οι αρχές θα τροποποιήσουν τη νομοθεσία για την εκπλήρωση των συστάσεων GRECO σχετικά με τη χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων και των προεκλογικών εκστρατειών σε διάστημα ενός μήνα από την κατάθεση της έκθεσης GRECO.

    Μου αρέσει!

   • ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    Δεκέμβριος 2017
    82. Φορολογικοί κώδικες. Οι αρχές μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 θα πρέπει:
    α) να προβούν σε επανεξέταση με τη βοήθεια τεχνικής υποστήριξης όλων των φοροκινήτρων για επιχειρήσεις και την ενσωμάτωση των φοροαπαλλαγών, κατάργηση όσων χαρακτηρίζονται αναποτελεσματικές, ή άνισες
    β) αναθεώρηση με τη βοήθεια τεχνικής υποστήριξης του φορολογικού πλαισίου για τα οχήματα συλλογικών επενδύσεων και τους συμμετέχοντες βάσει των βέλτιστων πρακτικών στην Ε.Ε.
    γ) κωδικοποίηση και απλοποίηση της νομοθεσίας ΦΠΑ, ευθυγραμμίζοντάς τη με τον Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών και κατάργηση εκκρεμών κενών, περιλαμβανομένων όσων αναφέρονται στην αναθεώρηση της νομοθεσίας σχετικά με την επανεγγραφή και διαγραφή ΦΠΑ
    δ) ανάληψη τεχνικής αναθεώρησης των προβλέψεων μετά την τριετή εφαρμογή τους, καθορισμός προβλημάτων και κενών, προτάσεις τροποποιήσεων με στόχο την καλύτερη εφαρμογή και κατάργηση αντικρουόμενων προβλέψεων και
    ε) αναθεώρηση προτιμητέας φορολογικής μεταχείρισης για τη ναυτιλιακή βιομηχανία υπό το φως των επισημάνσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον Ιανουάριο 2018
    83. Φόροι ακινήτων. Οι αρχές με τη βοήθεια τεχνικής υποστήριξης θα νομοθετήσουν για τη διασφάλιση της ευθυγράμμισης του φόρου αντικειμενικών αξιών με τις τιμές αγοράς μέχρι τον Δεκέμβριο 2017.
    84. Δημόσια έσοδα (ΑΑΔΕ): Όλο το προσωπικό που μετατίθεται στην ΑΑΔΕ θα εκτιμηθεί και τοποθετηθεί στις αρμόζουσες βαθμίδες.
    85. Δημόσια χρηματοοικονομική διαχείριση. Προετοιμασία σχεδίου δράσης για τη βελτίωση της διαχείρισης των κρατικών εγγυήσεων βάσει διαγνωστικής έρευνας που θα προηγηθεί.
    86. Συντάξεις. Ο ατομικός επανυπολογισμός των συντάξεων βάσει των νέων κανόνων θα πρέπει να οριστικοποιηθεί μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.
    87. Συντάξεις. Οι αρχές θα πρέπει να διασφαλίσουν πως μέχρι τον Δεκέμβριο το ΕΦΚΑ θα μπορεί να διατηρεί αυτόματα ηλεκτρονικά αρχεία για το ιστορικό υπηρεσίας των συνταξιούχων.
    88. Συντάξεις: Να εκδοθούν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 οι υπουργικές αποφάσεις του άρθρου 70 παρ. 2 και το Π.Δ. του άρθρου 52 του Ν. Κατρούγκαλου. Το άρθρο 52 αφορά τη λειτουργία του ΕΦΚΑ (μεταφορά προσωπικού, σύσταση νέων θέσεων, αρμοδιότητες γενικών διευθύνσεων κ.λπ.). Το άρθρο 70 παρ. 2 αφορά τον διαχωρισμό της περιουσίας φορέων που εντάχθηκαν στον ΕΦΚΑ.
    89. Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση (ΕΕΚ): Η κυβέρνηση θα υιοθετήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου (με τεχνική βοήθεια) έως τον Δεκέμβριο του 2017.
    90. Κλειστά επαγγέλματα: Άρση των περιορισμών για τα εναπομείναντα κλειστά επαγγέλματα, έως τον Δεκέμβριο του 2017.
    91. Βιομηχανίες δικτύου (Ενέργεια): Κατανομή δυνατοτήτων και διαχείριση συμφόρησης. Για τη σύζευξη της αγοράς την επόμενη μέρα (Ιταλία – Ελλάδα και Βουλγαρία – Ελλάδα), η Ελλάδα θα ενταχθεί στο σχέδιο σύζευξης της αγοράς της Ε.Ε. μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017.
    92. Εταιρείες ύδρευσης: Οι αρχές έως τον Δεκέμβριο του 2018 θα εκπονήσουν στρατηγικό σχέδιο για την ενίσχυση της διακυβέρνησης, της διοικητικής ικανότητας και της οικονομικής αυτονομίας των εταιρειών.
    93. Ιδιωτικοποιήσεις (Ελληνικό): Οι Αρχές θα εκδίδουν το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης όχι αργότερα από έξι μήνες από την επίσημη υποβολή του, σύμφωνα με τη σχετική διάταξη του Ν. 4062/2012.
    94. Δημόσια διοίκηση: Ολοκλήρωση των αξιολογήσεων στελεχών έως τον Δεκέμβριο του 2017.
    95. Δημόσια διοίκηση: Ολοκλήρωση των διορισμών των Γενικών Διευθυντών μέχρι το Δεκέμβριο του 2017.

    Α’ τρίμηνο 2018

    96. Υγειονομική περίθαλψη: Εξορθολογισμός των δαπανών για την υγεία. Ο ΕΟΠΥΥ θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρέχει πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, εισάγοντας την υποχρεωτική εγγραφή του ασθενούς σε οικογενειακό γιατρό, έως την 1η Ιανουαρίου 2018.
    97. Δίκτυα κοινωνικής ασφάλειας: Μεταρρύθμιση των παροχών αναπηρίας. Το πιλοτικό πρόγραμμα του συστήματος αξιολόγησης της λειτουργικής αναπηρίας θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.
    98. Αγορά εργασίας (Διαιτησία): Οι αρχές, σε διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους, θα επανεξετάσουν τις τρέχουσες διαδικασίες για διαμεσολάβηση και διαιτησία έως τον Φεβρουάριο του 2018.
    99. Αδήλωτη εργασία: Να ολοκληρωθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 η αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των βάσεων δεδομένων του υπουργείου Εργασίας, του υπουργείου Οικονομικών, του ΣΕΠΕ, του ΟΑΕΔ, του ΙΚΑ (ΕΦΚΑ) και της Ελληνικής Αστυνομίας.
    100. Αγορά εργασίας: Το νέο πλαίσιο της Διαιτησίας, οι αρχές, αφού λάβουν υπόψη την ανεξάρτητη έκθεση, να δρομολογηθεί μέχρι τον Μάρτιο του 2018.
    101. Βιομηχανίες δικτύου (Ενέργεια. NOME): Η πρώτη κοινή αξιολόγηση από τις αρχές και τα θεσμικά όργανα θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2018.
    102. Βιομηχανίες δικτύου (Ενέργεια): Το πλαίσιο κατανομής των δυνατοτήτων του δικτύου και των δυνατοτήτων και της διαχείρισης συμφόρησης, να ολοκληρωθεί έως την 1-1-2018.
    103. Ιδιωτικοποιήσεις (Ελληνικό): Οι Αρχές θα ολοκληρώσουν όλες τις βασικές προϋποθέσεις (όπως καθορίζονται στη Συμφωνία Αγοράς Μετοχών), ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το χρηματοοικονομικό κλείσιμο, εντός του πρώτου τριμήνου του 2018.
    Β’ τρίμηνο 2018
    104. Δημόσια οικονομικά: Ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης του Συστήματος Πληροφόρησης για τη Δημοσιονομική Διαχείριση (FMIS) και του νέου Λογιστικού Σχεδίου, ώστε να εφαρμοστεί στον κρατικό προϋπολογισμό του 2019.
    105. Κοινωνική ασφάλιση: Εναρμόνιση των κανόνων για τα επιδόματα αναπηρίας και κοινωνικής μέριμνας σύμφωνα και με τη μεταρρύθμιση των παροχών αναπηρίας έως τον Ιούνιο του 2018.
    106. Κοινωνική ασφάλιση: Τον Μάιο του 2018 θα αναθεωρηθούν οι κανόνες παροχών αναπηρίας και κοινωνικής πρόνοιας, συμπεριλαμβανομένου του νόμου 4387/2016.
    107. Κοινωνική ασφάλιση: Αναθεώρηση των παροχών αναπηρίας, με το νέο πλαίσιο να εφαρμόζεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2018.
    108. Αγορές προϊόντων και επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι αρχές θα επαναξιολογήσουν έως τον Ιούνιο του 2018 το νέο καθεστώς αδειοδότησης των επιχειρήσεων.
    109. Ιδιωτικοποιήσεις (Εγνατία): Οι υπουργοί Υποδομών, Μεταφορών και Οικονομικών θα εκδώσουν, έως τον Απρίλιο του 2018, ΚΥΑ που θα καθορίζει τη νέα πολιτική διοδίων.
    110. Δημόσια διοίκηση: Έως τον Απρίλιο του 2018 θα γίνει η επιλογή των νέων προϊσταμένων σε ολόκληρη τη δημόσια Διοίκηση.
    111. Δημόσιες συμβάσεις: Οι αρχές θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τις δράσεις σχετικά με τις ηλεκτρονικές δημόσιες συμβάσεις στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης της Κομισιόν.
    112. Ιδιωτικοποιήσεις (Εγνατία): Μέχρι την έγκριση της νέας πολιτικής τιμολόγησης διοδίων που θα εφαρμοστεί σε όλους τους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητόδρομου και τους κάθετους άξονες, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής οποιουδήποτε νέου σταθμού διοδίων, θα εκδώσει προσωρινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία θα θέσει σε λειτουργία τους σταθμούς αυτούς, με την τρέχουσα τιμολόγηση.
    113. Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων: Το ΥΠΟΙΚ χρησιμοποιώντας την τεχνική βοήθεια του Υπερταμείου ή άλλου εμπειρογνώμονα, θα επανεξετάζει σε τακτική βάση το χαρτοφυλάκιο ακινήτων που ανήκουν στο κράτος, καθώς και το χαρτοφυλάκιο των κρατικών επιχειρήσεων (συμπεριλαμβανομένων των νεοσυσταθέντων). Το κράτος μεταβιβάζει στο Υπερταμείο τα περιουσιακά στοιχεία που πληρούν τις προδιαγραφές.

    http://www.tovima.gr

    Μου αρέσει!

 8. Alexadros said

  Κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.

  Με επικοινωνιακά τεχνάσματα (κ.Αυλωνίτου αλλά και άλλοι , ήταν στόχοι όσα έλεγε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ και για τον λόγο αυτό κέρδισε τις εκλογές και πάλι) και ξύλινα λόγια , δεν λύνονται προβλήματα.

  Ας παραμερίσουμε τις κάθε είδους κομματικές παρωπίδες και ας προσπαθήσουμε να πράγματα αντικειμενικά.

  Το θέμα είναι να βγούμε από την σημερινή εξαθλίωση και να αρχίζουμε να ελπίζουμε για καλύτερες μέρες .

  Από ιδεολογίες και λόγια έχουμε χορτάσει , από τα έργα των πολιτικών μας έχουμε καταστραφεί.

  Ανωτέρω αναφέρονται ορισμένα στοιχεία , αποσπασματικά , για να συγκρίνουμε τι λέει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ , χωρίς να αναφέρει τις συνθήκες που επικρατούσαν , όταν ήταν Πρωθυπουργός ο Σαμαράς και τώρα ο Τσίπρας.

  Ο Σαμαράς μπόρεσε και έκανε μερικές ελαφρύνσεις , χωρίς να αντιδράσει η Τροϊκα ,μείωσε τον ΦΠΑ σε ορισμένες περιπτώσεις , έδωσε κοινωνικό μέρισμα σε ορισμένες ομάδες (πολιτική νοοτροπία!!, δεν θα ήταν καλύτερα τα λεφτά αυτά να παρέμεναν στα ταμεία του κράτους???), έβαλε όμως τον ΕΝΦΙΑ (το ΕΤΗΔΕ του Βενιζέλου , που η Δικαιοσύνη το έκρινε παράνομο και αντισυνταγματικό ) για τον οποίο άκουγες τον κόσμο να βρίζει (Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε είδηση???) , άρχισε να φαίνεται κάποιο αμυδρό φως στο τούνελ .

  Δεν είχε ανάγκη η χώρα μας τότε για τρίτο μνημόνιο ύψους ~80 δις € και capitals control που έχουν στοιχίσει ~100 δις € , σύμφωνα με τους ειδήμονες (όπως έχω διαβάσει.)

  Ο Αλέξης στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης είχε πει:
  1. «Καταργούμε τον ΕΝΦΙΑ»

  2. «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

  3. «Θα δώσουμε 13η Σύνταξη»

  4. «Θα επαναφέρουμε το βασικό μισθό στα 751 ευρώ»

  5. «Καμία αύξηση στον Φ.Π.Α.. Δεν πειράζουμε την έκπτωση Φ.Π.Α. στα νησιά»

  6. «Θα υπερασπιστούμε το δημόσιο χαρακτήρα των περιφερειακών αεροδρομίων»

  7. «Θα δώσουμε 2 δις ευρώ για την ανθρωπιστική κρίση»

  8. «Θα διαγράψουμε περισσότερο από 50% του χρέους»

  9. «Καταργούμε το Μνημόνιο με ένα Νόμο και ένα ‘Αρθρο. Αυτή η Βουλή δεν υπογράφει νέο Μνημόνιο».

  10. «Με ΣΥΡΙΖΑ έρχονται καλύτερες μέρες για όλους τους Έλληνες»

  Τι εκανε από τα ανωτέρω??

  Μια σύνταξη-δώρο έδωσε στους χαμηλοσυνταξιούχους και οι δανειστές μας αγρίεψαν.

  Πόσους επί πλέον φόρους έβαλε ή αύξησε από τότε που έγινε κυβέρνηση ???

  24% ΦΠΑ στα τυποποιημένα τρόφιμα και εστίαση , φόρος στον καφέ και στα τηλέφωνα κ.λ.π και πόσο μείωσε και μειώνει τις συντάξεις ακόμη ??? (Εμείς να δούμε τι σύνταξη (και αν θα) πάρουμε όταν θα φθάσουμε στην ηλικία συνταξιοδότησης

  Μείωσε το αφορολογήτου στα 5600€ από το 2019 (αν θυμάμαι καλά) .

  Μείωσε της ανεργία , αλλά μετρούνται και αυτοί με ημιαπασχόληση και μισθούς 200€

  Εκανε την Ελλάδα ένα μεγάλο Hot Spot ενώ οι πραγματικοί πρόσφυγες είναι ένα μικρό ποσοστό.

  Ξεπουλήθηκαν οι Δημόσιες εταιρείες , για δήθεν αποκρατικοποίηση , αλλά οι αγοραστές είναι βασικά κρατικές εταιρείες άλλων χωρών.

  Επί Σαμαρά , όποιος έμενε άνεργος και ήταν κάτω από 55 ετών , είχε για 2 χρόνια δωρεάν ιατροφαρμακευτική ή και νοσοκομειακή περίθαλψη , ενώ πάνω από τα 55 , είχε μέχρι που να βγει σε σύνταξη , σύμφωνα με τις παροχές του ασφαλιστικού του ταμείου. Ο Τσίπρας νομίζω ότι παρέχει όλα τα ανωτέρω στους ανασφάλιστους.

  Ο ίδιος ο Τσίπρας σε συνέντευξη του , είχε πει ότι τον πρώτο καιρό ζούσε με αυταπάτες .

  Ο Σαμαράς δεν πρόκειται να ξαναγίνει πρωθυπουργός και ο Τσίπρας στη καλύτερη περίπτωση να εξαντλήσει την τετραετία του .

  Ο επόμενος Πρωθυπουργός θα είναι ο Μητσοτάκης λογικά , που έχει υποσχεθεί μείωση της φορολογίας του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο δόσεις , μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις κατά 9% και κατάργηση του φόρου στο κρασί. Ισως κατάλαβε ότι τα ψέματα δεν πείθουν . Δεν νομίζω να γίνουν επενδύσεις με τα μέτρα αυτά.Είδομεν.

  Το να μιλάμε με τα σημερινά δεδομένα για το 2060 , είναι ουτοπία.

  Το πώς θα είναι η χώρα τότε κανένας δεν μπορεί να προβλέψει.

  Ηδη έχουν φύγει ~500.000 από την αφρόκρεμα της νεολαίας μας , νέοι επιστήμονες , το ΑΕΠ και οι μισθοί μειώνονται και οι φόροι αυξάνονται. Από πού θα έλθει η ανάπτυξη???

  Το πώς θα βγει η χώρα μας από την σημερινή κατάντια,να έχει ο κόσμος δουλειές , να έχει χρήματα , να εισπράττει φόρους το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία εισφορές , δεν μας έχει πείσει κανένας πολιτικός.

  Μου αρέσει!

  • Grandfather said

   Λογική καί Μητσοτάκης δέν συμβαδίζουν παλληκάρι μου.
   Θα τόν συνοδεύει η κατάρα του Μητσοτακέϊκου.
   Ο ιδρυτής της άτυχης δυναστείας, 70 χρόνια προσπαθούσε να γίνει πρωθυπουργός, έγινε με ραδιουργίες καί έπεσε πρίν κλείσει τετραετία με απόστασία!!!
   Η Ντόρα προσπάθησε, προσπάθησε έως καί αρχηγός να γίνει της Ν.Δ. αλλά φεύ!!!
   Στό μόνο τομέα που τα καταφέρνουν είναι στίς αρπαχτές!

   Η σημερινή κυβέρνηση παρά το χάος καί τα λάθη κράτησε τήν χώρα. (καί δέν τους έχω ψηφίσει).

   Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Αλοίμονο εσύ να τους ψηφίσεις , δεν φαίνεται καθόλου …ασχολήσου με την ντόρα κουλη .
    Ο σχολιαστής γράφει κάτι συγκεκριμένο, για την ουτοπία του 2060 …έχεις να πεις κάτι ρε τσόλι που με αποκάλεσες φασίστα ;;;

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Alexadros said

    Ισως δεν έχεις καταλάβει την ανάρτησή μου.

    Τον Γενάρη του 2015 ή αν δεν υπήρχε το θέμα της εκλογής ΠτΔ και γινόταν κανονικά οι εκλογές στη τετραετία , ήταν σίγουρο (όπως και επαληθεύτηκε) , ότι ο επόμενος Πρωθυπουργός θα είναι ο Τσίπρας.
    Με το ίδιο σκεπτικό , λαμβάνοντας υπόψιν τις υπάρχουσες συνθήκες , αναφέρω ότι ο επόμενος Πρωθυπουργός θα είναι ο Μητσοτάκης και αυτά που αναφέρω για αυτόν , τα έχει πει ο ίδιος και δεν κάνω μεροληπτική κριτική , για αυτόν και για κανέναν άλλον.

    Αν γίνει τελικά , θα τον κρίνουμε και αυτόν.

    Η τελευταία παράγραφος της ανάρτησής μου το επιβεβαιώνει.

    Εχω γράψει και άλλες φορές :

    Πότε και η χώρα μας θα αποκτήσει έναν τέτοιο ηγέτη (όχι ότι είναι τέλειος και η κατάσταση και τα δεδομένα στη Ρωσία , δεν είναι τα ίδια και στη χώρα μας ) να σταματήσει η χώρα μας να είναι κλωτσοσκούφι και να βγούμε από την κατάντια αυτή??

    Εχουμε διαβάσει για τον πολιτισμό , την ανάπτυξη των επιστημών , τις αποικίες και τα επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων.

    Εχουμε διαβάσει και πληροφορηθεί (ανάλογα της χρονική περίοδο) τα όσα συνέβησαν από το 1821 μετά την απελευθέρωση μέχρι σήμερα που ζούμε , για τους γνωστούς ήρωες αλλά και τους ανωνύμους-αφανείς ήρωες που πολέμησαν και θυσίασαν και τη ζωή τους ακόμη για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

    Την μαύρη σελίδα του εμφυλίου πολέμου με όλα τα γνωστά.

    Το δάνειο που είχε πάρει ο Τρικούπης , λόγω χρεοκοπίας εξοφλήθηκε το 1987.

    Οι κυβερνήσεις από την σύσταση του Ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα , εκτός των περιόδων που είχαμε δικτατορίες , εκλέγονται από τον Ελληνικό λαό , ασχέτως αν δεν ψηφίζονται από ένα μέρος (έστω και το μεγαλύτερο αν ληφθεί υπόψιν και η αποχή) αυτού.

    Δεν γνωρίζουμε την ιστορία μας, να διδαχθούμε από τα σφάλματά μας και φθάσαμε στη κατάντια αυτή σήμερα??? Λαός που ξεχνάει την ιστορία του , την επαναλαμβάνει και είναι δένδρο χωρίς ρίζες .

    Κανένας λογικός άνθρωπος , δεν ισχυρίζεται ότι είναι παντογνώστης και αλάνθαστος.

    Να είσαι καλά άνθρωπέ μου. Οι απόψεις όλων μας πρέπει να είναι σεβαστές , αλλά όχι και αποδεκτές.

    Μου αρέσει!

   • Alexadros said

    Κάποτε σαν λαός και ο καθένας μας ατομικά, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε Πρωθυπουργός , οποιασδήποτε κομματικής απόχρωσης , αν έχει την δυνατότητα να κάνει παροχές , θα το κάνει διότι θα έχει αντίστοιχα κομματικά οφέλη και να σταματήσουμε να πιστεύουμε στις υποσχέσεις και στα παραμύθια των πολιτικάντηδων , που αν τυχόν γίνουν κυβέρνηση τα ξεχνούν και δεν κάνουν τίποτα σχεδόν ή ελάχιστα από τις προεκλογικές υποσχέσεις.

    Η χώρα μας είναι ΄δεμένη χειροπόδαρα μέχρι να εξοφλήσει το 75% του χρέους . Τα παραμύθια των πολιτικάντηδων δεν έχουν θέση πλέον .

    Σαν πολίτες , έχουμε μόνο τη δύναμη της ψήφου μας. Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

    Μου αρέσει!

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    @»Alexandros»

    «.Την μαύρη σελίδα του εμφυλίου « ?????

    Οσο μιλας για » εμφυλιο» αλλο τοσο αναξιοπιστος θα μενει ο λογος σου.

    Γραπτος κι προφορικως.

    Μου αρέσει!

   • Alexadros said

     Democratia DELENDA EST – eksothen said
    Σεπτεμβρίου 10, 2017 στις 1:35 πμ

    Κατάγομαι από ένα χωριό που έγιναν τέρατα και σημεία και από τις δύο παρατάξεις ,τα προσωπικά πάθη και μίση βρήκαν την ευκαιρία να εκδηλωθούν τα άγρια και ζωώδη ένστικτα , οι άνθρωποι βρέθηκαν με τη μία ή την άλλη παράταξη άθελά τους και άνθρωποι έχασαν την ζωή τους με φρικιαστικό και βασανιστικό τρόπο.

    Και σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει αυτά δεν έγιναν μόνο στο χωριό μου και στη περιοχή που κατάγομαι αλλά σε πολλά μέρη της χ’ωρας μας.

    Στη βόρειο Ελλάδα υπήρχε και παιδομάζωμα.

    Εσύ θεωρείς ότι δεν είναι μαύρη σελίδα ο εμφύλιος και δεν πρέπει να ξανακάνουμε το ίδιο λάθος σαν λαός, να διδαχθούμε από τα σφάλματά μας και να κοιτάξουμε μπροστά ???

    Μία αναζήτηση στο INTERNET για τον εμφύλιο , θα βρεις πλήθος πληροφοριών.

    .. Οσο μιλας για » εμφυλιο» αλλο τοσο αναξιοπιστος θα μενει ο λογος σου.
    Γραπτος κι προφορικως……

    Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

    Οι απόψεις όλων μας πρέπει να είναι σεβαστές , αλλά όχι και αποδεκτές.

    Μου αρέσει!

 9. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  Μου αρέσει!

 10. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  Επιτελους ο παγκαλος βρηκε εναν αξιο αντιπαλο για το επομενο αγωνα παλης, SUMO.

  Το ψευδωνυμο του αγνωστου ως τωρα στον κοσμο του Sumo, αντιπαλο του πολυ ογκωδες παγκαλου, ειναι, ο ΟΥΙΣΚΑΚΙΑΣ.

  Ο «ουισκακιας», εν ωρα προπονησης:

  Αρέσει σε 2 άτομα

 11. Ανταρτούλης said

  Βάράτε βιολιτζήδες να χορέψουν
  οι μαλακισμένοι ´Ελληνες……

  Μου αρέσει!

 12. geo said

  «ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ – ΤΙΓΡΗΣ – ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ» – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ. ΤΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ – ΤΟ NOOR 1 ΦΕΡΝΕΙ «ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ». ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ;;
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
  kougias-melisanidis-kammenos
  Επικίνδυνη τροπή παίρνει η υπόθεση με το ναρκοπλοίο Noor 1 μετά το χθεσινό περιστατικό βίας που καταγγέλλει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

  Η υπόθεση εξελίσσεται σε μία από τις πιο σκοτεινές που έχει γνωρίσει η χώρα τα τελευταία χρόνια με απρόβλεπτες συνέπειες.

  Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατηγορείται για ξυλοδαρμό του ποινικολόγου το βράδυ της Παρασκευής σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Λίγο αργότερα, ο κ. Κούγιας κατέθεσε μήνυση εναντίον του και των ανδρών ασφαλείας του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκβίαση.

  Πριν από λίγο ο κ. Κούγιας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις για τον κ. Μελισσανίδη, τους μπράβους του, τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τον ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο αλλά και τον εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου και ιδιοκτήτη του olympia.gr, Α. Παπακυριακόπουλο.

  Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ οφείλουμε να αναδημοσιεύσουμε το κείμενο του κ. Κούγια όπως θα κάνουμε σε περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι από τους εμπλεκόμενους επιλέξουν να απαντήσουν.

  Ο κ. Κούγιας αποκαλεί τον Δ. Μελισσανίδη «γυναικούλα – τίγρη – νιάου νιάου» ενώ αναφέρει τις παλιές ιστορίες του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ που είχε κατηγορηθεί για πλαστά διπλώματα, για υποθέσεις λαθρεμπορίας και για κάψιμο βιβλίων των επιχειρήσεών του.

  Τονίζει ότι τα χθεσινά γεγονότα έχουν να κάνουν με εκφοβισμό του «από τον Μελισσανίδη, τον λιμενικό Χριστοφορίδη, το «φλώρο» της Εκάλης, «ζούγκλα», «τελειωμένο» δημοσιογράφο» Τριανταφυλλόπουλο και τον «εφοπλιστή» Νίκο Πατέρα», όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στην ανακοίνωση.

  Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο κ. Κούγιας είναι νομικός εκπρόσωπος του εκδότη του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννη Κουρτάκη για την υπόθεση του πλοίου Noor 1.

  Στη συνέχεια εξιστορεί το τί συνέβη το βράδυ της Παρασκευής. Υποστηρίζει ότι πρώτα οι δύο μπράβοι του Μελισσανίδη και στη συνέχεια ο ίδιος ο επιχειρηματίας τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και τον έριξαν στο έδαφος.

  Στη συνέχεια καταφέρεται εναντίον του Πάνου Καμμένου και του Α. Παπακυριακόπουλου αφού, όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωσή του, ο δεύτερος ανήρτησε στο olympia.gr, tweet του πρώτου που αναφέρει ότι ο κ. Κούγιας έτρωγε με τον κατηγορούμενο για την υπόθεση του NOOR 1 Αιμίλιο Κοτσώνη.

  Κατηγορεί και τους δύο ότι με αυτή την κίνηση στηρίζουν τον κ. Μελισσανίδη στην φερόμενη επίθεση εναντίον του.

  Ο κ. Κούγιας αρνείται ότι ισχύει κάτι τέτοιο και υποστηρίζει ότι στο εστιατόριο βρισκόταν με άλλη παρέα, την οποία κατονομάζει. Αρνείται ότι γνωρίζει τον κ. Κοτσώνη. «Ουδέποτε στη ζωή μου έχω φάει με τον Αιμίλιο Κοτσώνη ούτε έχω διασκεδάσει με αυτόν», γράφει συγκεκριμένα.

  Πέρα από την μήνυση εναντίον του κ. Μελισσανίδη και των ανδρών της ασφαλειάς του, ο κ. Κούγιας προσθέτει ότι έχει καταθέσει μήνυση κατά των κ.κ Καμμένου και Παπακυριακόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης. Σύντομα θα υποβληθεί μήνυση και κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος επίσης ανήρτησε το tweet του κ. Καμμένου στην ιστοσελίδα του http://www.zougla.gr.

  Για τον κ. Μελισσανίδη έχει κινηθεί από χθες το βράδυ η αυτόφωρη διαδικασία.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 13. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  Tο video που ακολουθει ειναι απο μια δημοσια αντιπαραθεση, στα θεματα, «μεταναστευση και παγκοσμια κριση».

  Μια καθιερωμενη εκπομπη οπου προσκαλουνται διαφορες προσωπικοτητες, απο διαφορους τομεις της δημοσιας ιδιωτικης και ακαδημαικης ζωης, ωστε να αντιπαρατεθουν στο επικαιρο θεμα.

  Η εκπομπη ονομαζεται, The Munk Debate. Διεξαγεται στο Toronto του Καναδα.

  Το αφιερωνω στα ΠΑΡΑΣΙΤΑ που ζουν με τον μοχθο κι το Αιμα των Ελληνων.

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΩΝΤΕ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

  Παρασιτα = δημοκρατες
  ΚοΜουνιστες
  Διεθνηστες
  (ολων των λογιων)

  Independence Party Leader Nigel Farage and author Mark Steyn debate former U.N. High Commissioner for Human Rights Louise Arbour and historian Simon Schama on how developed nations should deal with the global refugee crisis.

  Μου αρέσει!

 14. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  Για οποιον αποφασισει να δει το The Munk Debates, video.

  Εαν θελει ας βαλει ενα στοιχημα .

  Στις δυο ομαδες αντιπαραθεσης – 2 ατομα ανα ομαδα.

  Υπαρχουν δυο ιουδαιοι.

  Το στοιχημα εινσι εαν μπορει καποιος να τους αναγνωρισει ΚΑΙ ποια θεση υποστηριζουν στο θεμα του «προσφυγικου» !

  Μου αρέσει!

 15. DENNiSS DENNiSSONN [DOC.TRAiNER] said

  GEIA SOY PAPAKLEOMENIH, TITANNA, NAI SSE LΙΕΩ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: