olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 8, 2017

 

«Ζητάτε από μια Ελληνίδα μάνα να προδώσει τους συνεργάτες της για την Πατρίδα της με την απειλή του τουφεκισμού των παιδιών της. Έ, λοιπόν, όχι. Μάθετε ότι τα παιδιά μου ανήκουν στην Ελλάδα και το αίμα τους θα πνίξει τους Ούνους και όλη τη Γερμανία σας !….»

Αφιερωμένη σε όλους αυτούς που επί δεκαετίες εκτελούν πάλι την Ελληνίδα μάνα και την οικογένεια. Τους Γερμανοτσολιάδες της Siemens, του μνημονίου, της εκποίησης Εθνικής κυριαρχίας που κάποιοι σαν την Λέλα κέρδισαν με αίμα. Να την θυμάστε καλά.

Χαράματα 8 Σεπτέμβρη 1944, η εκτέλεση της Λέλας Καραγιάνη…

H μεγάλη ηρωίδα πολύτεκνη μητέρα της Eθνικής Aντίσταση παράδειγμα στίς μέρες μας, αλλά και μέτρο σύγκρισης…

Aπό τον Δρ. Νίκο ΚρεμμύδαΓεννήθηκε στην Λίμνη Ευβοίας το 1898. Ήταν η ψυχή τής της αντιστάσεως, την περίοδο

της Γερμανικής κατοχής. Με κέντρο ένα σπίτι στην οδό Φυλής και το φαρμακείο τού άνδρα της, στην Πατησίων, αρχικά οργάνωσε ένα δίκτυο για την απόκρυψη, περίθαλψη και φυγάδευση Άγγλων στρατιωτικών. Αργότερα, με κέντρο την Μονή τού Αγίου Ιεροθέου στα Μέγαρα, συγκρότησε την παράνομη οργάνωση «Μπουμπουλίνα», με πρώτα μέλη τον συζυγό της και τα 7 παιδιά της…

Η οργάνωση σε συνεργασία της με το Στρατηγείο της Μέσης Ανατολής, τον Αρχηγό της Αστυνομίας Άγγελο Έβερτ, καθώς και διάφορους αντιφασίστες και…

αντιναζιστές που υπηρετούσαν μέσα στις υπηρεσίες των στρατευμάτων των κατακτητών είχε χαρακτήρα κατασκοπευτικό και αποστολής πληροφοριών. Με τη δράση της βυθίστηκαν πολλά πλοία, ανατινάχτηκε το αεροδρόμιο του Τατοϊου και κάηκαν αποθέματα βενζίνης και πυρομαχικών.

Στις 11 Ιουλίου 1944, οι Γερμανοί πληροφορούνται, από τον ‘Εφιάλτη¨ , – Ριζόπουλος λέγονταν, για την δράση της και την συλλαμβάνουν. Την οδηγούν στα κολαστήρια των S.S., στην οδό Μέρλιν, και την βασανίζουν για να ομολογήσει την δράση της. Η Λέλα υποβάλλεται σε φοβερά βασανιστήρια ώς καί απειλές εκτέλεσης των τέκνων της μπροστά στα μάτια της…. Ακλόνητη και ατάραχη με αυταπάρνηση και περιφρόνηση προς τους δημίους της αποκρίνεται: «Ζητάτε από μια Ελληνίδα μάνα να προδώσει τους συνεργάτες της για την Πατρίδα της με την απειλή του τουφεκισμού των παιδιών της. Έ, λοιπόν, όχι. Μάθετε ότι τα παιδιά μου ανήκουν στην Ελλάδα και το αίμα τους θα πνίξει τους Ούνους και όλη τη Γερμανία σας !….»

Τα χαράματα της 8ης Σεπτεμβρίου 1944, οδηγήθηκε μαζί με άλλους πατριώτες στο Δαφνί, όπου εκτελέσθηκε ψάλλοντας με γενναιότητα τον Εθνικό Ύμνο .

Αποσπάσματα από το χρονικό :

“ Ενας Γερμανός, ονόματι Λίντερ, συνεργαζόταν μέ τήν Καραγιάννη καί είχαν καταφέρει νά σώσουν πολλούς πατριώτες. Τόν Λίντερ τόν τουφέκισαν τά ΕΣ-ΕΣ, τό Γενάρη του ’44. Αλλος Γερμανός, ο Μάρκοβιτς τής έδωσε τά σχέδια του αεροδρομίου στό Τατόϊ. Η Λέλα έστειλε τά σχέδια στό Κάϊρο, και η RAF κατέστρεψε τό αεροδρόμιο. Η Λέλα, συνεχίζοντας τή δράση της, στρατολόγησε μία δακτυλογράφο του Γερμανικού Ναυαρχείου καί από πληροφορίες της, έστελνε τά ακριβή δρομολόγια των νηοπομπών στούς Συμμάχους, οι οποίοι τίς περίμεναν καί τίς κατεβύθιζαν “

“ Η Λέλα τουφεκίστηκε ένα μήνα πρίν τήν απελευθέρωση. Είχε συλληφθεί, αυτή μέ τέσσερα από τά παιδιά της, από τήν κατάθεση του συνεργάτη της Ριζόπουλου. Τήν ανάκριση τήν ανέλαβε ο αιμοβόρος Γερμανός ανακριτής Μπαίκε. Οταν ο Ριζόπουλος επανέλαβε τίς κατηγορίες μπροστά της αυτή τόν έφτυσε. Οταν ο Μπέκε τήν κτύπησε του ανταπέδωσε τό κτύπημα, όταν τήν απείλησε ότι θά σκοτώσει τά παιδιά της, του απάντησε ότι δέν είναι δικά της τά παιδιά, αλλά παιδιά της Ελλάδος “

H μεγάλη ηρωΐδα πολύτεκνη μητέρα της πραγματικής Eθνικής Aντίστασης.H δράση και η εκτέλεσή της όπως την περιέγραψε ο γυιός της Bύρων KαραγιάννηςΑρθρογράφος: Βύρων Καραγιάννης, τέκνο Λέλας Καραγιάννη

Ήταν Άνοιξη του 1941, όταν μετά από σκληρή πάλη έξι μηνών, έπεσαν τα μαύρα πέπλα του Ναζισμού και του Φασισμού πάνω στην γαλάζια μας χώρα… Ακολούθησαν σε λίγο: πείνα, βία, τρομοκρατία, εκτελέσεις, θάνατος. O λαός μας υπέφερε, δυστυχούσε και έμοιαζε να έχει χάσει κάθε ελπίδα.

Τότε άρχισε να γεννιέται, σε μερικές γενναίες και αδάμαστες ψυχές, η ανάγκη της αντίστασης, ανάγκη για την δημιουργία ομάδων από ψυχωμένους πατριώτες, που θα αναπτέρωναν το κλονισμένο φρόνημα του ελληνικού λαού και θα τον ωθούσαν σε πράξεις αντίστασης κατά των κατακτητών.

Με βαθιά συγκίνηση σας γνωρίζω ότι η πρώτη που οργάνωσε μια τέτοια ομάδα αντίστασης ήταν η αξέχαστη μάνα μας, η Λέλα Καραγιάννη. Είχε επτά παιδιά να φροντίσει, να θρέψει, να μεγαλώσει. Όμως ήταν τόση η αγάπη της για την πατρίδα που έβαλε την οικογένεια σε δεύτερη μοίρα. Υπεράνω όλων η Πατρίδα! Ακριβώς όπως δίδασκαν οι πρόγονοί μας.

Την οργάνωση ονόμασε «Μπουμπουλίνα» και την απετέλεσαν λίγοι στην αρχή, αποφασισμένοι πατριώτες, και τα μεγαλύτερα απ’ τα παιδιά της.

Άρχισε να προκαλεί σαμποτάζ σε βάρος των κατακτητών και ήρθε σε επαφή με το συμμαχικό Στρατηγείο Μέσης Ανατολής, όπου διεβίβαζε πληροφορίες για τις κινήσεις του εχθρού. Oι Γερμανοί προσπαθούσαν να την ανακαλύψουν, αλλά δεν το κατόρθωναν.

Και ενώ πια ροδοχάραζε η ελευθερία πάνω απ’ την τυραννισμένη χώρα, η Λέλα Καραγιάννη, ύστερα από προδοσία, συλλαμβάνεται μαζί με τα 5 μεγαλύτερα παιδιά της. Στα χέρια των Ες-Ες μαρτύρησε, αλλά δεν πτοήθηκε. Δεν απεκάλυψε κανένα συναγωνιστή ούτε όταν βρέθηκε μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα. Αντίθετα, βρήκε τον θάνατο, ψέλνοντας τον Εθνικό μας Ύμνο, τον ύμνο προς την Ελευθερία για την οποία θυσιάστηκε.

Oι γονείς μου, Νικόλαος και Λέλα Καραγιάννη, απέκτησαν επτά (7) παιδιά. Εγώ είμαι το τέταρτο στη σειρά. Όλα μεγαλώσαμε μέσα σ’ ένα χριστιανικό περιβάλλον, με τις παραδόσεις της φυλής μας, όπου η φιλοπατρία ήταν ανωτέρα στην ιεράρχηση των καθηκόντων. Είχαμε πάθος για την πατρίδα μας, που μας το ενέπνευσαν οι γονείς μας και προπάντων η μητέρα μας.

Με την κήρυξη του πολέμου

Όταν κηρύχθηκε ο Ιταλοελληνικός πόλεμος, η μητέρα, αλλά και εμείς, τ’ αγόρια, λυπηθήκαμε που ήμασταν μικροί και δεν είχαμε την ηλικία για να πολεμήσουμε στην πρώτη γραμμή για τα πάτρια. Το μόνο που απέμενε ήταν να καταταχθούμε στις τάξεις του Ερυθρού Σταυρού και αυτό κάναμε. Τα τέσσερα απ’ τα μεγαλύτερα αδέλφια, αγόρια και κορίτσια, ύστερα από μια σύντομη εκπαίδευση, γίναμε τραυματιοφορείς του Ερυθρού Σταυρού, η δε αδελφή μου Ιωάννα υπηρέτησε ως αδελφή τραυματιοφορέας στους συρμούς, στην μεταφορά των τραυματιών απ’ το μέτωπο. O στρατός μας νικούσε τους Ιταλούς, παρά την μεγάλη αριθμητική υπεροχή τους, και εμείς ζούσαμε σε μια εθνική έξαρση. Αλίμονο όμως, γιατί εκεί που νικούσαμε τους εισβολείς, ξαφνικά μας επετέθησαν οι Γερμανοί, για να σώσουν τους Ιταλούς συμμάχους τους, που εμείς οι Έλληνες είχαμε πάρει στο κυνήγι. Επόμενο ήταν η Ελλάδα να υποκύψει στον Χιτλερικό οδοστρωτήρα και από νικήτρια να βρεθεί σκλαβωμένη από δύο στρατούς. Η πατρίδα μας ήταν απ’ τον Απρίλιο του 1941 κάτω από διπλή κατοχή.

Μ’ αυτές τις πεποιθήσεις και τα ιδανικά, με τα οποία γαλουχηθήκαμε, δεν ήταν δυνατόν να αδιαφορήσουμε γι’ αυτήν την Κατοχή και να περιμένουμε τους συμμάχους να νικήσουν και να μας ελευθερώσουν. Θυμάμαι τη μητέρα μας που έλεγε το αρχαίο ρητό «Συν Αθηνά και χείρα κίνει», δηλαδή ότι έπρεπε ο κάθε Έλληνας να ξεσηκωθεί, να αγωνισθεί για την ελευθερία του και όχι να περιμένει τους συμμάχους να τον ελευθερώσουν. Και αυτό ακριβώς έκανε εκείνη. Ξεσηκώθηκε και αγωνίσθηκε.

Η πρώτη αντιστασιακή οργάνωση

Όλα άρχισαν απλά, αυθόρμητα απ’ τα βάθη της καρδιάς μας. Απ’ τις πρώτες ημέρες που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα τα στρατεύματα κατοχής, άρχισε από μόνη της την πατριωτική της δράση και δημιούργησε ομάδα αντίστασης, η οποία αρχικά απετελείτο απ’ τα μέλη της οικογένειάς μας και μερικούς φίλους μας πατριώτες. Άρχισε να αγωνίζεται ακούραστα με όλη την δύναμη της ψυχής της και καθ’ όλη την διάρκεια της Κατοχής μέχρι το τέλος, την ημέρα που συνελήφθη.

Βέβαια, στην αρχή δεν ήξερε τι να κάνει, ούτε είχε συγκεκριμένα σχέδια, πήγαινε ψαχουλευτά, την καθοδηγούσε η καρδιά της, που ήταν γεμάτη Ελλάδα, και γρήγορα βρήκε το δρόμο της, στην Αντίσταση. Στην αρχή ασχολήθηκε με την περίθαλψη και φυγάδευση των συμμάχων μας, με αυτούς που δεν τα κατάφεραν να φύγουν μαζί με το εκστρατευτικό σώμα και είχαν εγκλωβισθεί στην Ελλάδα. Έλεγε ότι ήταν χρέος και καθήκον ημών των Ελλήνων, να συντρέξουμε τους συμμάχους και συμπολεμιστές μας, που είχαν έλθει απ’ τα πέρατα της γης, για να μας βοηθήσουν, και ότι τώρα που βρίσκονταν σε τραγική θέση, σκόρπιοι σε όλη την Ελλάδα, κυνηγημένοι, πεινασμένοι, και έτρεχαν να κρυφτούν, είχαν απόλυτη ανάγκη απ’ την βοήθειά μας. Εμείς τους βοηθήσαμε με όλη μας την ψυχή, παρά την απειλή του θανάτου και πέρα απ’ τις δυνάμεις μας, και πολλούς απ’ αυτούς τους φυγαδεύσαμε στη Μέση Ανατολή. Εν τω μεταξύ η δράση της μητέρας μπήκε σε άλλο δρόμο. Βρήκε μονοπάτια, που οδηγούσαν στην κατασκοπεία και στις δολιοφθορές κατά του εχθρού. Βρήκε τον τρόπο να κατασκοπεύει τις κυριότερες υπηρεσίες του εχθρού. Oργάνωσε πιο καλά τα σχέδιά της, και χρειαζόταν ικανά στελέχη για να την βοηθήσουν. Μάζεψε γύρω της και άλλους ένθερμους πατριώτες. Έτσι η ομάδα της πλουτίσθηκε με πολλά δυναμικά στελέχη και μεταβλήθηκε, μετά την στελέχωση αυτή, σε αντιστασιακή οργάνωση, την οποία η μητέρα ονόμασε «Μπουμπουλίνα» (απ’ το οικογενειακό όνομα της μητέρας της, η οποία λεγόταν Μπούμπουλη).

Ένας μικρός στρατός

Η οργάνωση ήταν ένας μικρός στρατός που εκινείτο αθόρυβα, σιωπηλά μέσα στο σκοτάδι, με σκοπό να προκαλέσει όσο πιο πολύ κακό μπορούσε στον εχθρό. Ήταν ένας αγώνας ζωής και θανάτου, για την επιβίωσή μας, ως Έθνος και λαός. Η μητέρα ρίχτηκε με ορμή σ’ αυτόν τον ιερό αγώνα μαζί με τα παιδιά της. Όσο μεγάλη και αν ήταν η αγάπη της για μας, δεν μπόρεσε να την κάνει να ξεχάσει ότι πάνω απ’ όλα και από μας ήταν η πατρίδα.Και εμείς, τα έξι απ’ τα επτά πιδιά της, την βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε με όλον τον ενθουσιασμό της νεανικής ψυχής μας. Αξιόλογο είναι να τονισθεί εδώ ότι στη οργάνωσή της προστέθηκαν και μερικοί Γερμανοί και Αυστριακοί, αντιναζιστές, αλλά και Ιταλοί, οι οποίοι της παρείχαν πολύτιμες πληροφορίες. Παράλληλα, η «Μπουμπουλίνα» βοηθούσε και τις αντάρτικες ομάδες της υπαίθρου με πολεμοφόδια, που προέρχονταν από αποθήκες των στρατευμάτων κατοχής, και που οι ηρωικές μορφές, για να τα αποκτήσουν, πολλές φορές έδωσαν τη ζωή τους. Ακόμη τις τροφοδοτούσαμε και με φαρμακευτικό υλικό, ένα μέρος του οποίου προερχόταν απ’ την φαρμακαποθήκη του πατέρα μας, διότι εκτός απ’ την αρωματοποιΐα διατηρούσε και φαρμακείο και φαρμακαποθήκη.

Ευθύνες και καθήκοντα

Όλοι είχαμε αναλάβει ορισμένες ευθύνες και καθήκοντα και την βοηθούσαμε, ακόμα και η Νεφέλη που ήταν πολύ μικρή. Πόσες φορές δεν μετέφερα μηνύματά της. Η μητέρα με χρησιμοποίησε πολλές φορές σε επικίνδυνες αποστολές, όπως η μεταφορά σακιδίων γεμάτων με πυρομαχικά και οπλισμό, τα οποία κρύβαμε στο κατάστημα του πατέρα, αλλά και αλλού. Πολλά πυρομαχικά, όπλα και άλλα συναφή, μας έφερνε ο Ζήσιμος Παρρίδος, βασικό στέλεχος της οργάνωσης «Μπουμπουλίνα» και ο οποίος δεν δίστασε να καταταγεί στον γερμανικό στρατό, μόλις του το ζήτησε η μητέρα, σαν μάχιμος διερμηνέας του Τάγματος Χόλμαν, της Μεραρχίας Βραδεμβούργου, σκοπός της οποίας ήταν η δίωξη και εξολόθρευση των αντάρτικων ομάδων στην Στερεά Ελλάδα και αλλού. Αυτό το παλικάρι δέχτηκε να παίξει αυτόν τον άχαρο και επικίνδυνο ρόλο, προσφέροντας εξαιρετικά πολύτιμες υπηρεσίες. Πληροφορούσε την μητέρα για τις κινήσεις και τα σχέδια του Τάγματος Χόλμαν.

Ανθρωποκυνηγητό

Ήταν αρχές του 1944. Oι νίκες και τα αλλεπάλληλα πλήγματα που κατάφεραν οι σύμμαχοι στους Γερμανούς, στα διάφορα μέτωπα, έδωσαν καινούργιες ελπίδες και κουράγιο στους Έλληνες, τους αναπτέρωσαν το ηθικό, και άρχισαν να βλέπουν ότι πλησιάζει η ώρα της λευτεριάς. Τώρα οι όροι της πολεμικής κατάστασης είχαν αντιστραφεί. Oι Γερμανοί, που έβλεπαν να χάνουν τον πόλεμο, ξεσπούσαν με λύσσα πάνω στους αγωνιστές που έπεφταν στα χέρια τους. Έβλεπαν να διαρρέουν τα μυστικά τους και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό. Με πληροφοριοδότες τους κατόρθωσαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους αρχηγούς ορισμένων οργανώσεων. Μερικοί δεν άντεξαν τα φρικτά μαρτύρια, στα οποία τους υπέβαλαν, και μίλησαν και έτσι οι Γερμανοί κατόρθωσαν να ανακαλύψουν την ύπαρξη ορισμένων οργανώσεων. Η μητέρα υπό την πίεση των καθηκόντων είχε κουρασθεί ψυχικώς και σωματικώς και αυτό μας ανησύχησε. Oι ιατροί και συνεργάτες της Μιχαήλ Σαρακηνός και Παύλος Βακατάτσης, μας συμβούλεψαν να την βάλουμε στο νοσοκομείο. Με δυσκολία την πείσαμε να δεχθεί.

Συλλήψεις και βασανιστήρια

Τον Ιούνιο του 1944 έγιναν οι πρώτες συλλήψεις και στελεχών της οργάνωσης «Μπουμπουλίνα». Αυτές οι συλλήψεις την ανησύχησαν και βγήκε, πολλές φορές, κρυφά απ’ το νοσοκομείο για να ειδοποιήσει τους συνεργάτες της να εξαφανισθούν. Τότε η μητέρα πληροφορήθηκε από άνθρωπο μέσα απ’ τα Ες-Ες, ότι επέκειτο και η δική της σύλληψη. O γαμβρός μου ο Σπύρος έστειλε άνθρωπο να την πάρει και να την κρύψει. Eπίσης ο Άγγλος Έβερτ την παρακάλεσε να την κρύψει αυτός ο ίδιος. Εκείνη όμως ήταν αμετάπειστη και δήλωσε σε όλους ότι θεωρούσε λιποταξία να τρέξει να κρυφτεί για να σωθεί εκείνη και να εγκαταλείψει σ’ αυτήν την κρίσιμη στιγμή τους συνεργάτες της, μερικοί απ’ τους οποίους ήταν ήδη στα χέρια των Ες-Ες. Πίστευε ότι με τη δική της σύλληψη και επωμιζόμενη τις ευθύνες της θα σταματούσε την έκταση του κακού και τις συλλήψεις και ότι έτσι θα έσωζε και εμάς τα παιδιά. «Αν ποτέ σας πιάσουν οι Γερμανοί, μας είπε, να δείξετε γενναιότητα και να μην λυγίσετε, γιατί έτσι θα επιβαρύνετε περισσότερο την θέση σας. Προσέξτε καλά, δεν ξέρετε τίποτα για το τι έκανα, έτσι μόνο θα γλυτώσετε, και δεν θέλω να κλάψετε ή να πενθήσετε γαι μένα, μόνο να σκέπτεστε, ότι ό,τι κάναμε το κάναμε για την πατρίδα και αυτό θα σας ανακουφίζει». Μας έλεγε ακόμη ότι πίστευε στον Θεό και στην βοήθειά του για να σωθούμε εμείς, τα παιδιά της.

Ύστερα, ήλθαν στο δικό μου κλουβί και με ανέβασαν πάλι στον ανακριτή Μπέκε. Αυτήν την φορά είδα με έκπληξη την μητέρα μου και τον αδελφό μου Νέλσωνα στο ανακριτικό γραφείο του Μπέκε. Η μητέρα, προφανώς για να μην λυγίσω, ή για να μην δουν οι Γερμανοί μητρική αδυναμία και στοργή για μας και τα εκμεταλλευτούν, με κοίταξε αυστηρά, κάνοντάς μου νεύρα με το βλέμμα, που σήμαινε να σταθώ στο ύψος μου και να φερθώ γενναία. Μια μόνο λέξη μου είπε επιτακτικά: «Πρόσεχε». Βέβαια είχε δει τα χάλια μου, τα καμένα πόδια μου, το ματωμένο πουκάμισό μου και τα παράλυτα χέρια μου. Αυτή η στάση της, απέναντί μου, έκανε τον Μπέκε να καταλάβει, ότι η Λέλα Καραγιάννη δεν είναι εύκολη λεία, και θα ήταν αδύνατον να της πάρει λέξη. O Μπέκε με άρπαξε και βίαια με γύρισε και με κόλλησε με το πρόσωπο στον τοίχο, το ίδιο έκανε και στον αδελφό μου. Έβγαλε το περίστροφο απ’ την θήκη του, το κόλλησε στο κεφάλι του Νέλσωνα, και κοιτάζοντας το ρολόι του χεριού του και μέσω διερμηνέα είπε στην μητέρα, με ύφος αποφασισμένο να εκτελέσει την απειλή του: «Λέλα Καραγιάννη, πρόσεξε καλά, σου δίνω δυο λεπτά προθεσμία, για να μου απαντήσεις σ’ αυτά που σ’ ερωτώ, διαφορετικά θα εκτελέσω, τώρα εδώ μπροστά σου, ένα – ένα τα παιδιά σου, αρχίζοντας από αυτόν εδώ. Λέγε, γιατί θα πιέσω την σκανδάλη, πού έχεις τον πομπό σου, ποιος τον χειρίζεται, με ποιους συνεργάζεσαι, ποιες είναι οι πηγές απ’ τις οποίες παίρνεις τις πληροφορίες για τις κινήσεις μας, ποιοι είναι οι συνεργάτες σου, πού βρίσκεται ο καπετάνιος Χρυσίνης με το καΐκι του». Το περίστροφο του Μπέκε έσπρωχνε το κεφάλι του Νέλσωνα, και το έκανε να γέρνει, ήταν αγριεμένος και φαινόταν αποφασισμένος να εκτελέσει την απειλή του. Τότε άκουσα την μητέρα να λέει, με σταθερή και ήρεμη φωνή: «Τα παιδιά μου, εγώ τα γέννησα, δικά μου είναι, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι πρωτίστως ανήκουν στην πατρίδα μας. Πρόσεξε καλά, και πάλι σου λέω ότι αυτά δεν ξέρουν τίποτα και άδικα θα τα σκοτώσεις». Η ψυχή της έτρεμε καθώς τα έλεγε αυτά, η φωνή της ηχούσε παράξενα, επίσημα και κατηγορηματικά, ο Νέλσων και εγώ κοιταχτήκαμε έντρομοι με λοξή ματιά, ο Μπέκε έμεινε άναυδος, αμήχανος. Τελικά τράβηξε το πιστόλι απ’ τον κρόταφο του Νέλσωνα και βάζοντάς το μέσα στην πέτσινη θήκη που κρεμόταν απ’ την ζώνη του, είπε τρέμοντας από οργή: «Τα παιδιά σου τα χρειάζομαι προς το παρόν, και μόλις τελειώσω μ’ αυτά, υπόσχομαι να τα στείλω στο εκτελεστικό απόσπασμα, να μην αμφιβάλλεις γι’ αυτό».

Παίρνουν τη Μάνα…

Το σούρουπο της 7ης Σεπτεμβρίου διεδόθη αστραπιαία στο στρατόπεδο, ότι ήλθαν οι κλούβες με τη συνοδεία αποσπάσματος. O Νέλσων και εγώ σκαρφαλώσαμε στα δυο μικρά παραθυράκια του υπόγειου και είδαμε τις κλούβες, σταματημένες μπροστά στο κτίριο Νο 15. Έβγαζαν απ’ το κτίριο άνδρες κρατουμένους και τους παρέτασσαν εφ’ ενός ζυγού, με μέτωπο προς το κτίριο Νο 4. Είδαμε επίσης να βγάζουν απ’ το κτίριο Νο 14, όπου ήταν η αυστηρή απομόνωση γυναικών, γυναίκες τις οποίες παρέτασσαν κατά τον ίδιο τρόπο. Άκουσα τον αδελφό μου, απ’ το άλλο παράθυρο, να μου φωνάζει: «Βύρων, παίρνουν και την μαμά». Εγώ έντρομος, κοιτώντας προσεκτικά τις γυναίκες, διαπίστωσα ότι η πρώτη της σειράς ήταν η μητέρα μου. Στο γκρουπ των ανδρών ξεχώρισα μερικούς συνεργάτες της μητέρας, καθώς και μέλη της οργάνωσής της. Είδα το Γιαννάκη Χούπη, τον ταγματάρχη Σούλη και άλλους, καθώς και τον Ιωάννη Ριζόπουλο. Στο γκρουπ των γυναικών, εκτός απ’ την μητέρα μου, διέκρινα και μερικές συνεργάτιδές της. Κοντά στην μητέρα στεκόταν ο Γεώργιος Ριζόπουλος. Σε κάποια στιγμή τον είδα να μετακινείται απ’ την θέση του, να παίρνει την θέση του πρώτου, να πλησιάζει την μητέρα, να γονατίζει μπροστά της και να φιλάει το χέρι της. Προφανώς της ζητούσε συγχώρεση γι’ αυτό που είχε κάνει εξ αιτίας του φόβου του για τα μαρτύρια και την ζωή του. Είδαμε την μητέρα να σκύβει προς το μέρος του, σαν να τον συγχωρούσε. Μετά τους έβαλαν όλους στις κλούβες με ένοπλη συνοδεία. Ξεκίνησαν προς άγνωστη κατεύθυνση για μας. Κοίταζα το καμιόνι, που έπαιρνε την μητέρα μου, μέχρι που βγήκε απ’ την πύλη του στρατοπέδου και εξαφανίσθηκε. Εκείνη την στιγμή είδα να έρχεται προς το κτίριό μας ο στρατοπεδάρχης Ραφαήλ Παρίσης, και του φώναξα αν ξέρει πού τους πήγαιναν. Εκείνος για να αποκρύψει την τραγική αλήθεια μου είπε: «Μην ανησυχείς Βύρωνα τους πάνε για όμηρους στα τρένα, και όταν φτάσουν στα σύνορα θα τους αφήσουν ελεύθερους, για να τους αντικαταστήσουν με όμηρους Γιουγκοσλάβους». Παρ’ όλο που μέσα μου ήξερα πολύ καλά ότι δεν θα ξανάβλεπα την μητέρα μου γιατί η κατηγορία ήταν βαρύτατη: «Αρχηγός οργάνωσης, κατασκοπεία σε βάρος των Γερμανών, σαμποτάζ», ήλπιζα μέσα στην απελπισία μου σε κάποιο θαύμα.

Εδώ σταματάει η συγκλονιστική περιγραφή του γιού, του Βύρωνα Καραγιάννη, που μέσα στην απελπισία του περίμενε κάποιο θαύμα!

Όμως το θαύμα δεν έγινε, αλλά η θυσία της Μάνας για την Πατρίδα! Η Λέλα Καραγιάννη, η ηρωίδα Πολύτεκνη Μάνα, εκτελέστηκε από «τους σιδηρόφραχτους και θηριώδεις» Ναζί του Χίτλερ, πριν προλάβει να την στεφανώσει η Λευτεριά.

Με τη θυσία της σφράγισε τον τίμιο κι ένδοξο αγώνα της για την Πατρίδα. Με το αίμα της έγραψε τον ωραιότερο τίτλο τιμής: Μια Πολύτεκνη Μάνα θυσιάστηκε για την Ελλάδα!

Κι ήρθε το Φως της Λευτεριάς να την υψώσει στα Oυράνια!….

aspe

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2011/09/08/%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7/

https://olympia.gr/2010/09/09/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BF/

164 Σχόλια to “ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ”

 1. marialena said

  Σαν σήμερα, που γιορτάζουμε την Γέννηση της Παναγίας μας, Αυτή πήρε τη Λέλα κοντά της. ΄Εμεινε όμως για πάντα κοντά μας, κοντά σε όσους νιώθουν την καρδιά τους να πάλλεται από τα Εθνικά Ιδεώδη, σε όσους είναι απέναντι σε κάθε μορφής φασισμό, με πιο επίκαιρη και επικίνδυνη, απ’ όλες τις μορφές του εκείνη του παγκοσμιοποιημένου υλισμού.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • διονύσιος διονυσίου {ΠαλαιόςΠαντΕλεήμων} said

   KAI NA ΞΕς ΚYRΆ ΜΑΡΊΑΕΛΈΝΗ, NΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ,

   ΠΩΣ Η ΚΥΡΑ ΛΈΛΑ, ΕΊΝΑΙ, ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ,
   ΜΜΑΖΖΊ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΤΣΑ ΜΑΣ, ΜΑ ΝΑΊ ΣΕ Λ’ΕΩ.

   Μου αρέσει!

   • Μέτων said

    Διονύσιε, κλείνουμε ευλαβώς το γόνυ πρό της σεπτής μορφής μιάς υπέροχης Ελληνίδος, συγχρόνως δε οφείλουμε να αποτρέπουμε συγκαιρινούς γραικύλους να εκμεταλλεύωνται την ιερά μνήμη της.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • διονύσιος διονυσίου {ΠαλαιόςΠαντΕλεήμων} said

    ΝΤΌ ΝΝΑ φφΤ’ΑΜΜΕ ΚΙ ΕΜΕΊς ΚΥΡ’ ΜΈΤΩΝΑ,
    ΠΟΎ ‘ΜΑΣΤΕ Η ΤΕΛΕφΦΤΈΑ ΤΡΎΠΑ ΤΟΥ ΖΖΟΥΡΝΝΆ ? …….

    ..ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ. {ΠΟΥ ΝΑ ΜΉ ΣΈΛΕΓΑ}.

    Μου αρέσει!

 2. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  «.Αφιερωμένη σε όλους αυτούς που επί δεκαετίες εκτελούν πάλι την Ελληνίδα μάνα και την οικογένεια. Τους Γερμανοτσολιάδες της Siemens, του μνημονίου, της εκποίησης Εθνικής κυριαρχίας … «

  Δηλαδη, ο αρθρογραφος ευθεως αναφερεται, ωε συνενοχοι ηθικα τουλαχιστον, προς ολο το δημοκρατικο τοξο κι συγκεκριμενα στους κομουνιστοσυμμοριτες των τσιπροκαμ(μ)ενων !

  Ευγε αγαπητε αρθρογραφε.

  Με βρισκεται απολυτα συμφωνο .

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • marialena said

   Στους «Τσιπροκαμμένους» που μας βγάζουν από τα μνημόνια;
   Και όχι στους «Γαπσαμαροβενιζέλους», αυθεντικούς απόγονους του ΡιζόπουλουιΕφιάλτη, που ρήμαξαν τη χώρα και το λαό και την έχωσαν στα μνημόνια, αφού πρώτα την καταλήστεψαν;
   Η Λέλα Καραγιάννη είμαι σίγουρη πως θα σε θεωρεί (και σένα) θλιβερό απόγονο του Ριζόπουλου.

   Μου αρέσει!

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    Να’ξερες εστω κι λιγη ιστορια για το θεμα.

    Αλλα, δυστυχως οι δημοκρατες της «αναγεννησης», των ισκωβινων, παντα βοδια του κερατα κι χειραγωγισημα πιονια του καθε λαοπλανου καμ(μ)ενου, θα παρσμεινουν.

    υ.γ.
    Προσοχη προκειται να βγει βρωμα περι καμ(μ)ενου κι το noor-1…..(νσρκωτικα + μελισσανιδης talking !!)

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • i couldn't have said it any better myself !!! said

    Μου αρέσει!

   • marialena said

    Η γνώση σου περί της ιστορίας δεν περιλαμβάνει και γνώση περί ορθογραφίας;
    Όσο για τη «βρώμα», αν εννοείς κάτι ασυναρτησίες του (ΟΦΑ) Κούγια και του αχυράνθρωπου Κουρτάκη περί αποκαλύψεων του φυλακόβιου και γελοίου Κακέτση, γελάνε ήδη και …οι πέτρες!

    Μου αρέσει!

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    Το εχω για γουρι κι ετσι μενω ανορθογραφος.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • stergdoc said

    Marialena said
    Σεπτεμβρίου 8, 2017 στις 1:37 μμ
    ————————-
    Μπορεις να μας εξηγησεις τι σχεση εχει η Λελα Καραγιαννη με αυτα που γραφεις εδω ??? καλα το ξεκινησες αλλα στην διαδρομη ξεχαστηκες και τελικα χαθηκες.Πολυ ρηχο το συναισθημα σου οταν σβηνει τοσο γρηγορα και μαλιστα για ασημαντα αλλα πραγματα.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Marialena said

    Σεπτεμβρίου 8, 2017 στις 12:39 μμ
    —————————–

    Πολύ εύστοχο το σχόλιο σου.

    Τα είπες όλα !!

    Μου αρέσει!

  • SELLAS...HELLAS...ΕΛΛΑΣ=ΦΩΣ-ΕΛΗΝΙΣΜΟΣ said

   ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ.

   Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Democratia DELENDA EST - eksothen said


  ΘΑΝΑΤΟ στα σκουλικα στους νεο ιακωβινους στα στρατιωτακια των ιουδαιων:

  antif-a.

  Μου αρέσει!

 4. διονύσιος διονυσίου {ΠαλαιόςΠαντΕλεήμων} said

  OSON ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΗΝ ΛΕΛΑΝ, ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ,
  ΉΔΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΗΣ,
  ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΘΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑΖΖΜΕΝΑ ΤΕΤΡΆΧΕΙΡΑ
  ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ «ΕΛΛΑΔΙΖΖΜΟ»,

  ΤΑ IosifVissarionovichDzhugashviliΟ-ΣΠΈΡΡΜΑΤΑ,
  ΤΑ ΑΚΌΜΗ ΣΣΠΑΡΡΤΑΡΟΎΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ OΥΣΙΑ,

  ΨΨψΌφΦφΙΑ, ΝΙΑΊ ΣΕ ΛΙΈΩ.

  ΤΑ ΓΟΥΌΡΜΙΑ ΤΑ ΟΡΘΙΑ, ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • stergdoc said

   ταλαιπωρε που υποστηριζεις ξενα απο την δικη σου δυστυχια συμφεροντα ,τα «ΚΟΜΜΟΥΝΙΑΖΖΜΕΝΑ ΤΕΤΡΆΧΕΙΡΑ» οπως τα αποκαλεις πανηβλακα για εσενα αγωνιστηκαν να εχεις ενα πιατο φαγητο να φας και κυριως ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ διοτι ετσι αγραμματο και κουτοπονηρο σε θελουν οι βιαστες της υπαρξης σου Rothchilds και λοιποι σπορεις του μονοθεισμου σου

   Μου αρέσει!

   • ΣΠΑΡΜΟΣ {ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ} said

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΟ-ΜΟΥΝΙΣΜΕΝΩΝ

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΠαλαιόςΠαντΕλεήμων} said

    stergdoc

    AΓΑΠΗΤΈ ΜΟΥ ΣΤΈΡΓΙΕ,
    ΜΜΕ ΠΛΗΓΏΝΕΙΣ {ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΜΕ ΚΆΝΕΙς},
    ΟΟΣΟΝ, ΄ΙΣΩΣ, «ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ φΦΑΝΤΑΣΤΕΊΣ»….

    …ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΛΈΩ ΚΑΙ ΤΊ ΝΑ ΜΕ ΛΈΣ…………

    ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΊΜΑΣΤΕ-ΆΒΡΙΟ ΔΈΝ ΕΊΜΑΣΤΕ, ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ.

    ..ΜΜΕ ΤΙΜΆΣ
    {ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΖΩ, ΩΣ ΊΣΩΣ [ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ]
    ΔΙΑΒΛΈΠΕΙΣ, ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ}

    ..ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΙΣΤΕ’ΙΣ, ΈΝΑ ΑΚΌΜΗ ΣΤΡΑΒΆΔΙ, ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ,
    ΠΟΥ ψΨΆΧΝΕΙ ΑΠΕΓΝΩΖΖΜΈΝΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ,
    ΑΠΌ ΚΑΝΝΑ ΞΕΚΆΡφΦΩΤΟ «φΦΛΆΣΣΕΡ ΜΑΝ», ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ.

    ..ΤΊ ΚΙ ΆΝ ΕΊΣΑΙ φΦΛΆΣΣΕΡΜΑΝΝ,
    ΤΊ ΚΙ ΆΝ ΕΙΣΑΙ LUCKY FISHERMANN..

    ..ΜΜΟΝΆ-ΖΖΥΓΆ ΔΙΚΆ ΣΟΥ, ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ.
    …ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ.

    ..ΕΜΈΝΑΝΕ, ΠΆΝΤΩΣ,
    ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΘΉΝ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΌΒΛΑχΧΟΝΝ,
    NAI SE LEΩ, ΜΕ ‘ΔΙΔΕΙΣ ΕΝΝΟΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΊΑ, ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ,
    ΘΑ ΜΕ ΑΓΓΑΖΖΆΡΟΥΝΝΕ ΟΣΟΝ ΔΟΥΛΕΎΒ’ Η ΓΚΛΆΒΒΑ, ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ.

    ΧχΑΊΡΕ ΚΙ ΕΣΎ, ΝΑΊ ΣΕΛΈΩ,
    χΧΑΊΡΕΤΕ ΚΙ ΌΛΟΙ ΡΕ, ΛΥΤΟΊ ΚΑΙ ΔΕΜΜΈΝΟΙ,
    ΖΖΩΝΤΑΝΟΊ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΜΈΝΟΙ,
    ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΣχΧΩΡΆΤΕ ΤΟΝ, ΝΑΊ ΣΈ ΛΈΩ,
    ΤΌΝ ΣΥΓχΧΏΡΕΣΙΝΝ ΕΚΖΖΗΤΟΎΝΤΑ,
    ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΌΝ ΜΠΟΥΡΤΖΖΌΒΛΑχΧΟΝ,
    ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ.

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    Σεπτεμβρίου 9, 2017 στις 5:11 πμ

    Ασε τα κλαψουρικα ντοπια χαλιδικιωτικα μουσιτσα αδεσποτο και ψωριαρικο «ντοπερμαν» και μιλα ελληνικα.γυφτουλα.

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Που τα είδες τα κλαψουρίσματα ρε εαμoβούλγαρε ανθέλληνα, με προκάλεσες και
    σε ρώτησα επανελειμμένα να πιούμε ένα καφεδάκι, εσένα σε μέτρησα ακριβώς
    ξεροκοκαλισμενο ξεδοντιάρικο κέρατο, χα..χα.. με φαίνεται πολύ αστείο να
    προκαλώ έναν πορνόγερο, αλλα κάποτε θα πρέπει να μάθεις
    τι εστί βουνίσιος Χαλκιδικιώτης!

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said

    stergdoc said
    Σεπτεμβρίου 9, 2017 στις 3:54 μμ

    Σεπτεμβρίου 9, 2017 στις 5:11 πμ

    Ασε τα κλαψουρικα ντοπια χαλιδικιωτικα μουσιτσα αδεσποτο και ψωριαρικο «ντοπερμαν» και μιλα ελληνικα.γυφτουλα.

    ΣΤΕΡΓΙΕ, ΤΙ ΘΕς ΤΏΡΑ ?

    ΚΑΝΝΑς ΝΤΆΒΑΝΟς ΣΕ ΤΣΊΜΠΗΣΕ ΚΙ ΕΣΈΝΑΝΕ ? …..

    ΣΈ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΛΟΙΠΌΝ,
    ΑΣΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΥΒΛΑΚΩΣΎΝΗΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΝΗΝ ΜΟΥ,
    ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΥΘΎΝΕΙς ΤΟΝ ΛΟΓΟΝΝ,
    ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ………

    ΞΕΡΕΙς, ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΌ ΡΕΠΕΡΤΌΡΙΟ,
    ΝΝΑ ΣΕ ΑΡΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ, ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙς ΜΕΣΑ-ΕΞΩ.

    ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ,
    ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ.

    ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΟΥ,
    ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ.

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΜΑς ΤΗ χΧΑΡΗ
    ΚΑΙ ΑΠΑΕΙΓΑΜΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΓΡΥΛΛΟς ΣΟΥ,
    Ε, ΜΑ ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ.

    ΜΟΥΝΌΠΑΝΟ,
    ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ,

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΎΝΗΝ ΣΟΥ,
    ΜΑ ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • stergdoc said

    The_Mad_Dober_Man said Σεπτεμβρίου 9, 2017 στις 4:03 μμ
    Τι δηλαδη εστι χαλκιδικιωτης.Χαλκιδικιωτησες πηδουσα στη σαλονικη και κρατουσαν φαναρι η μαννα και ο πατερας τους.Γαλανοματες,ομορφες,καλα θηλυκα αλλα @ρχιπουτ@νες.Δεν νομιζω η μαννα σου να ειναι «χαλκιδικιωτησα» και να εβγαλε εσενα σαν καμαρι της.

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Κατά τα αλλα, αυτό το blog δε σε κάνει γιατί βρίζουν!

    Έχεις πέσει στην κατηγορια λυρατης κότας, σε λυπάμαι πραγματικά!
    Εσύ ο έτσι και ο γιουβέτσι βρίζεις χυδαία, βασικά πάντα το έκανες και κατηγορούσες εμενα,
    γνωστη τακτική συμμοριτών, αλλα τι κρίμα, σου έφυγε η μάσκα του ευγενικού ξερόλα
    και κατέληξες ένα τσογλάνι και ανθέλληνας βρομογερος, περαστικά σου.-

    Έλα βρίσε με τα παιδιά μου τώρα, χα..χα..
    αλλά πρόσεχε μην αυτοδαγκωθείς και πας από οξεία δηλητηρίαση

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ [ΠΛΆΤΑΜΏΝ] said

    RE ΠΑΛΙΑΚΟΜΑΛΆΚΚΑ ΝΤΌΚΚΕ
    {ΝΤΌΚΟς, ΣΗΜΕΊΟΝ ΤΟΥ ΛΙΜΈΝΟς ΕΙς ΤΟ ΟΠΟΊΟΝΝ,
    ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ,
    ΔΔΈΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΟΠΌΡΑ ΠΛΟΊΑ},
    ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΣΕ ΛΕΩ

    ….ΤΟ ΖΖ’ΑχΧΑΡΟΝΝ ΤΟ ΚΟΙΤΆς ΚΑΘΌΛΟΥ ΝΤΊΠ ΡΕ ΜΑΛΆΚΚΑ,
    ΤΩΡΑ ΤΕΤΕΕΛΕΦφφΦΤΈΑ ?
    Η΄ΘΑ ΜΕΊΝΕΙς ΣΕ ΚΑΝΝΑ ΠΛΙΗΧχχΤΡΟΛΌΓΙΟΝΝ ?,
    ..ΕΕ, ΜΑ ΝΑΊ ΡΕ ΜΑΛΆΚΚΑ ΣΕ ΛΈΩ.

    ΌΞΩ ΡΕ ΓΕΡΟΝΤΌΠΟΥΣΤΑ ΔΙΑΒΟΛΕ,
    ΣΤΟ ΣΚΟΤΟς ΤΟ ΕΞΏΤΕΡΟΝΝ KAI ΤΟ ΠΗχΧΤΌΝΝ RE φΦΟ΄ΑφΦΟΎΤΗ,
    ΝΑΊ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΣΕ ΛΈΩ,

    ΣΤΌ ΆΟΥΤΑ ΣΠΈΗςς ΡΕ ΜΆΛΑΞΞΕ, ΤΟΥ ΦΆΗΝΤ ΑΝΆΔΕΡ ΡΈΗςς.

    ΟΎΣΤΟΥΥ ΜΩΡΉ ΛΈχΧΡΑ,
    ΚΑΙ ΛΕΚΚΈ ΣΕ ΤΟ ΛΕΦφΦΚΌΝ ΜΟΥ ΥΠΟΚΆΜΙSSON,
    TO MAMAKRYMANIKON NAI RE PALIOMALΙAKA SELEGΩ.

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said

    KAI SE ΑΠΟ-ΙΕΡΏΝΩ ΕΝΑ ΓΛΥΚΎΤΑΤΟΝ [ΩΣΑΝ ΚΙ ΕΣΈΝΑ] ΑΖΖΜΑ ΑΖΖΜΆΤΩΝ,
    ΜΠΆΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΎΣΕΙςς, ΜΩΡΉ ΓΡΙΆ,
    ΝΑ [ΠΆΡΤΤΑ] ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΣΕ ΛΈΩ,

    Chase the Devil {STERZZDOCON}

    GIAΝΑ ΙΔΕΊς ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΙΕΙ,
    GIAΝΑ SE ΣΤΕΊΛΕΙ ΣΤΟ OUTER SPACE, TO FIND ANOTHER RACE,
    SSATANΌSSKYLE, NAI RE SKATOMALAKA SE ΛΛΈΩ…..

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    μαλλον σας σηκωσα απο το μητρικο κρεββατι και απο την αλλαξωκωλια που κανατε..Αντε και ενα καλο ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΖΑΓΚΛΟ ΚΑΙ ΔΙΟΓΕΝΗ και καλους ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ
    χαχαχαααα ρε ΡΕΜΑΛΙΑ.Βδελυγματα.

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said

    ..ELLA, ΕΔΩ ΕΙΣΕΝΕ ΡΕ ΓΚΑΝΤΕΜΜΗ,
    ΝIAI RE BOΘROYLH SSE LIEΩ:

    …ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΚΕ ΜΑΛΆΚΚΑ ΣΕ ΛΈΩ

    Μου αρέσει!

   • DENNiSS DENNiSSONN [SWEDE-ALA-HiMBRAHiMOVIC] said

    ΚΑΛΑ ΡΕ χΧΧΧΧΧΑΣΆΆΆΠΗΗΗΗΗΗ,
    ΓΙΑ ΤΙ ΡΕ ΕΖΖΒΗΗΣΕς ΤΑ ΣΤΙΧΧΆΚΙΑ ΡΕ ΓΊΔΙ ?

    Lyrics

    Lucifer son of the mourning, I’m gonna chase you out of earth!
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase Satan out of earth
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase the devil out of earth
    I’m gonna send him to outa space, to find another race
    I’m gonna send him to outa space, to find another race

    Satan is an evilous man,
    But him can’t chocks it on I man
    So when I check him my lassing hand
    And if him slip, I gaan with him hand

    I’m gonna put on a iron shirt, and chase Satan out of earth
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase the devil out of earth
    I’m gonna send him to outa space, to find another race
    I’m gonna send him to outa space, to find another race

    Him haffi drop him fork and run
    Him can’t stand up to Jah Jah son
    Him haffi lef’ ya with him gun
    Dig off with him bomb

    I’m gonna put on a iron shirt, and chase Satan out of earth
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase the devil out of earth
    I’m gonna send him to outa space, to find another race
    I’m gonna send him to outa space, to find another race

    Satan is a evilous man,
    But him can’t chocks it on I-man
    So when I check him my lassing hand
    And if him slip, I gaan with him hand

    I’m gonna put on a iron shirt, and chase Satan out of earth
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase the devil out of earth
    I’m gonna send him to outa space, to find another race
    I’m gonna send him to outa space, to find another race

    Move ya with your gun
    Mi sey fe lef’ ya with your bomb

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said

    ΈΛΑ ΡΕ ΣΎ ΝΤΌΚΚΕ,
    ΔΕΜΠΙΣΤΈΒΩ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΉΘΗΚΚΕς ? ….

    ΌΟΟΞΞΞΟΥΩΩΩ, ΤΌΛΙΟΙΠΌΝΝΕ,
    ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΣΕ ΛΈΩ.

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said

    KI ΆΝ ΕΊΠΑΜΜΕ ΚΑΙ ΚΆΤΙ, ψΨΩΜΜΊ ΚΙ ΑΛΆΤΙ,
    ΝΑΙ ΡΕ ΣΤΡΕΓΓΝΤΌΚΚΕ ΣΕ ΛΈΩ,
    War In A Babylon

    …ΚΙΑΝ ΚΑΚΊΑΝΕ ΚΡΑΤΆς, ΝΑΙ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩ,
    ΣΤΑΡΧχΧΡΊΔΙΑ ΜΜΑς ΚΑΙ ΜΆς, ΚΩΣΤΉς ΠΑΛΑΜΆς,

    ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΆΚΚΑ ΣΕ ΛΙΈΩ.

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    Διογενη (σπαρμο,διονυση,κλπ κλπ)
    Το ξεβρακωμα που σου εκανα ξαφνικα και εσυ ψελισες μονο ενα…»pardon ? » θα το μετρας για μηνες αλλα πιστευω οτι ο χρονος θα ειναι βαλσαμο για σενα.Ειληκρινα ευχομαι να το ξεπερασεις αλλα επετρεψε με να σου γραψω οτι ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ οσο και να κτυπας τον κωλο σου κατω και απο το παραθυρο δεν θα εκβιασεις να γινεις «σχολιαστης»,ενα μουνοπ@νο εισαι αλλα οχι σχολιαστης.Εξ αλλου μεροκαμματο βγαζεις αλητευοντας στο διαδικτυο.Εχω κατανοηση στο βιοποριστικο σου προβλημα αλλα και εσυ μη το παρακανεις.Παιξε το ρολακι σου αλλα μη βαζεις στον ανεμιστηρα σου σκατα ,δεν σου φταινε οι αλλοι ουτε η Ολυμπιτσα.
    και μεχρι να ερθει η λησμονια για το ξεβρακωμα σου παρε ενα βιντεακι να βλεπεις πως σε φτυνω αλλα και αυτο μη το παρακανεις και πνιγεις στο σαλιο.

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    …ελα διογενη παρτο.οταν τελειωσει το σαλιο μου και δεν εχεις ψωφησει θα σου στειλω αλλο βιντεο .

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ [ΘΡΌΝΟςΔΙΌς] said

    stergdoc said
    Σεπτεμβρίου 10, 2017 στις 8:19 πμ
    Διογενη (σπαρμο,διονυση,κλπ κλπ)
    Το ξεβρακωμα που σου εκανα ξαφνικα και εσυ ψελισες μονο ενα…»pardon ? » θα το μετρας για μηνες αλλα πιστευω οτι ο χρονος θα ειναι βαλσαμο για σενα.Ειληκρινα ευχομαι να το ξεπερασεις αλλα επετρεψε με να σου γραψω οτι ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ οσο και να κτυπας τον κωλο σου κατω και απο το παραθυρο δεν θα εκβιασεις να γινεις «σχολιαστης»,ενα μουνοπ@νο εισαι αλλα οχι σχολιαστης.Εξ αλλου μεροκαμματο βγαζεις αλητευοντας στο διαδικτυο.Εχω κατανοηση στο βιοποριστικο σου προβλημα αλλα και εσυ μη το παρακανεις.Παιξε το ρολακι σου αλλα μη βαζεις στον ανεμιστηρα σου σκατα ,δεν σου φταινε οι αλλοι ουτε η Ολυμπιτσα.
    και μεχρι να ερθει η λησμονια για το ξεβρακωμα σου παρε ενα βιντεακι να βλεπεις πως σε φτυνω αλλα και αυτο μη το παρακανεις και πνιγεις στο σαλιο.
    — ————-

    stergdoc said
    Σεπτεμβρίου 10, 2017 στις 8:24 πμ
    …ελα διογενη παρτο.
    οταν τελειωσει το σαλιο μου και δεν εχεις ψωφησει θα σου στειλω αλλο βιντεο .
    ——————

    DDO TRANNOS MALAKASS-JACKASS-MATHAFACKASS-DIGGIDAGGASS,
    NNAI SSE LEΩ RE FTOUMALLAKKA,

    PPA EISSAI ?………

    …AH FTYSSE TA BBOUTAKIA SSOY,
    GGIATIS APHRANE FΩTIA ΠΑΛΙΟΜΑΛΛΑΚΑ,

    ΝΙΑΙ ΣΕ ΛΙΕΩ ΡΕ,
    DDEN MEBBISTEBBEISS ?????…….

    ΟΥΣΤΟΎ ΜΑΛΛΑΚΑ ΜΠΆΡΜΠΑ,
    ΔΥΣΣΕΒΉ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΌψΨψΥχΧΧχΕ ΤΥΠΕ.

    …GIA TERENN ΠΑΠOΘΘΕΝΝ ΕGΩ GGAMΏSSE,
    EEE, SSAKATOMALAKA ΣSELEΩ ΝΙΑΊ:

    Mt. Olympus: Stefani peak (a.k.a. «Throne of Zeus») – Κορυφή Στεφάνι («Θρόνος Διός»)

    Μου αρέσει!

  • stergdoc said

   Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Για σένα κουραμπιέ ξερόλα

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said

    ΕΛΑ ΜΟΥ, stergΖΖdocΕ, εθνοπατέρα των κώλων,
    ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΧΕΣΤΉΡΑ,
    Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΓΥφΦΤΟΥ,
    ΡΕ ΣΚΑΤΙΑΡΙΚΟ ΚΩΛΟφΦΆΡΔΔΟΥΛΛΟ…

    ..ΕΕ, ΜΑ ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ.

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    α ρε γυφτουλα ‘ διογενη’ που πηγες να πρευροκοπησεις αλλα εγινες αντιληπτος και εφυγες ξευτελισμενος και με κλωτσιες απο κοντα μου.Οτι και να σκουζεις τωρα ειναι αργα διοτι προηγηθηκε η εκπαραθυρωση σου μπετοβλακα.Η γλωσσα σου σε προδωσε και η παρτουζα σου με τον κολλητο σου Βουλγαρο-ΝΑΖΙ ψυχακια «ζαγκλο»

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ [ΝΤΑΜΆΡΙ ΒΡΟΝΤΟΎς] said

    ΔΗΛΑΔΉ ΡΕ ΓΕΡΟΝΤΌΠΟΥSSTA,
    ΤΟΝΝΕ ΣΕΒΑΖΖΜΌΝΕ ΡΕ ΤΖΖΟΎφΦφΙΕ,
    ΝΑΙ ΡΕ ΣΚΑΤΟSSΑΚΟΛΥΑ, ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ,΄
    ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΈΤΡφΦΦΑ ΡΕ ΧΑΤΖΖΗΑΒΆΤΗ,
    ΝΑΊ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩ, ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΞ’ΕΛΑΒΕς Ως ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΡΕ ΓΚΙΏΝΗ ?,
    ΝΑΙ ΚΑΛΈ ΣΕΛΈΩ, ΜΩΡΈ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΜΙΖΖΜΈΝΕ ΜΕ ΚΟΥφΦΙΕςς ΓΝΏΣΕΙΣ ΡΕ ΣΑΜΙΑΜΊΔΙ, ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ
    ΚΙ ΕΚφφΥΛΙΖΖΜΈΝΟΝ ΚΎΤΤΑΡΟΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΖΖΜΟΎ ΜΟΥ ΡΕ φΦΦΊφΦΗ, ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ,
    ΟΣΑ «χΧΑΡΤΙΆ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΡΕ ΒΟΔΙ, ΝΑΙ ΡΕ ΣΕ ΛΕΩ, ΚΙ ΟΣΑ ΧχΧΡΌΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙς «ΣΠΟΥΔΆΖΖΟΝΤΑς ΚΙ ΕΠΙSSΤΗΜΌΝΟΝΤΑςς ΡΕ ΧΑΡΑΜΙΖΖΜΕΝΕ, ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙSSΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟς ΡΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΖΖΜΈΝΕ, ΝΑΙ ΡΕ ΣΕ ΛΕΩ, ΕΊΝΕΝΕ ΟΟΟΛΑ ΆχΧΧΡΗSSTA ΡΕ ΣφΦφΆΛΛΟΝΤΑΑ ΚΑΙ ΠΑΘΌΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑφΦΦΈΝΝΤΑ, ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΣΕ ΛΕΩ,

    ΚΑΙ ΣΎΡΕ ΠΑΕΙΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΣΟΥ ΛΥSSSΙΆΡΙΚΟ ΡΕ ΠΕΤΑΜΈΝΕ, ΝΑΙ ΜΩΡΉ ΚΑΛΤΆΚΩ ΣΕ ΛΈΩ, ΓΙΑΪΑ ΔΕΝ ΕΙΝΕΝΕ Η ΏΡΑ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΎφΦΤΟΙ ΡΕ ΠΑΡΑΒΙΑΖΖΜΛΕΝΕ, ΝΑΙ ΡΕ SUPER-ΒΛΆΚΚΑ ΣΕ ΛΈΩ,

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ [ΆΝΩ ΜΗΛΈΑ] said

    ..ExXEI KAI ΆΛΛΟΝ ΚΑΙ ΆΛΛΟΝ ΚΑΙ ΆΛΛΟΝ ΚΑΙ ΆΛΛΟΝ
    ΚΑΙ ΠΟΛΙΎΝΝ ΑΛΛΟΝ ΡΕΠΕΡΤΌΡΙΟΝ,
    ΝΝΑ ΣΕ ΓΡΑφφΩ ΕΩς ΑΥΡΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΉΝΕ ΣΏΝΩ,

    SO, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΥΣΤΌΓΡΙΑ,

    ΕΕ, ΜΑ ΝΑΙ ΡΕ ΜΑLΆΚΩ ΜΠΆΜΠΩ, ΝΙΑΙ ΜΑΡΉ ΣΙΕ ΛΙΈΩ.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • stergdoc said

    …και διακριτικα αποσυρομαι απο το νυφικο σας δωματιο ,γιατι εχω και εξοδο

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said

    ΜΆΛΛΟΝ ΣΕ ΑΕΡΙΈΖΖΖ’ ΤΟ ΜΠΙΝΕΚΛΙΚΙ, Ε ΜΑΪΜΟΎ ?

    ΡΕ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΟΜΑΛΛΙΆΚΑ. ΝΙΑΙ ΡΕ ΜΑΛΙΆΚΚΑ ΣΕ ΛΙΕΩ.

    Μου αρέσει!

   • Ο ΣΠΑΡΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟς [.ΔΔ Ο ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ] said

    ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΤΟΚΑΚΙ ΤΙ ΕΧΕΙς ΜΑΝΑ ΜΟΥ???

    ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ μικρο ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΚΟΥ ΠΙΑ??

    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΤΛΑΤΕ STERG KAI «OX»

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said

    GEIA SOU RE MAGGITH, ARE NIAE SH LIEW….

    ….AAAREE ALANI,
    TITI ME EKANES WRE xXxXIPY ???…..

    MNHMIAKON TEMAxXxIONN,
    ARE NIE SH LIEW.

    ARE NIAI SIH LIEW,
    AAAPOΘHKEFFFTHKKE,

    AAARE NIAI SH LIEUW.

    Μου αρέσει!

 5. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  Ανσρωτιεμαι.

  Η συγκυβερνηση των κομουνιστοσυμμοριτων, τι θα κσνει με την οικια της Λ. Καραγιαννη, στην Κυψελη;;

  Θα την «σπελευθερωσει», απο την καταντια, βλεπε, γιαφκα για τα πρεζακια των αναρχο-κομουνιστων;;

  Αρέσει σε 2 άτομα

  • DIONNYSIOW DIONNYSIOY {ΟKAKOMOIRIAZZZMENOW-NAISELEΩ} said

   ΝΝΑ ΤΟ ΑΦφφΉΣΟΥΝΝΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΆΖΖΜΑΤΑ,

   ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΈφΦΣΕΙ, ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ,
   ΤΗΝ ΏΡΑΝΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΝΑ ΠΥΤΖΖΖΑΜΜΑΣφΦΥΡΟΔΡΕΠΆΝΙ ΠΑΡΤΥ, ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ.

   Μου αρέσει!

  • ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΙΑΣ said

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • DIONNYSIOS DIONNYSIOY {ΟKAKOMOIRIAZZZMENOW-NAISELEΩ} said

    ARE KI AFTOI MESA STO PARTY OLOINE
    ΕExXΌNN TO GGASIDIARHN TON MONOLYKONN,

    NAI SE LEΩ.

    Μου αρέσει!

   • Μέτων said

    Εσύ ή ημείς του κάψατε δις το αυτοκίνητο;
    Παληκάρι από τη Μάνη, τι πρόβλημα έχετε;

    Μου αρέσει!

   • ΣΠΑΡΜΟΣ {ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ} said

    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΠαλαιόςΠαντΕλεήμων} said

    Μέτων said
    Σεπτεμβρίου 8, 2017 στις 3:59 μμ
    Εσύ ή ημείς του κάψατε δις το αυτοκίνητο;
    Παληκάρι από τη Μάνη, τι πρόβλημα έχετε;
    ——————————————————-
    ..ΠΟΝΏ ΑΔΕΡΦΈ ΜΟΥ MΈΤΩΝΑ,
    ΌΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΝ’ ΑφΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΊΣ,
    ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ……..

    ..ΈΝΑΣ ΚΑΙ ΜΌΝΟΣ {LONELY WOLF},
    ΑΛΛΆ ΛΎΚΟΣ Ο ΛΙΆΚΟΥΡΑς, ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ. …. … ..

    …TΊ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΟΜΩς,
    ‘ΓΩ Ο ΤΕΛΕφφΤΑΊΟς, ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ,
    ΌΤΑΝ ΣΕ ΠΑΊΖΖΕΙ ΜΠΆΛΛΑ Ο ΝΤΕΝΤΙΑς ΚΙ Ο ΚΆΘΕ ΝΤΕΝΤΙΑς ? ……

    GA GA GAMHSETA GIATRE, NAI SE LEΩ…..

    ….ΤΗΝ ΈφΦΑΓΓΆΜΑΝ ΚΙ ΜΠΟΎχΧΤΗΣΆΜΑΝΝ ΣΕΙΡΑΑ, ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ.

    Μου αρέσει!

  • Alexadros said

   Οσοι είναι από την περιοχή ή γνωρίζουν , μπορούν να μας πληροφορήσουν όσα αναφέρονται στο κατωτέρω βίντεο ‘’ Η οικία της Λέλας Καραγιάννη’’ που έχει αναρτηθεί 7-3- 2014 , αν είναι σωστά ή λάθος και πως είναι σήμερα.

   Μου αρέσει!

 6. Alexadros said

  Μετά την νίκη και εισβολή των Γερμανών στη χώρα μας , στο χωριό μου είχαν κρυμμένους 4 Αγγλους για λίγους μήνες , που βοηθούσαν αυτούς που τους έκρυβαν , όταν το επέτρεπαν οι συνθήκες . Τελικά ήλθε και τους παρέλαβε Αγγλικό υποβρύχιο.

  Εχουμε διαβάσει για τον πολιτισμό , την ανάπτυξη των επιστημών , τις αποικίες και τα επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων. Εχουμε διαβάσει και πληροφορηθεί (ανάλογα της χρονική περίοδο) τα όσα συνέβησαν από το 1821 μετά την απελευθέρωση μέχρι σήμερα που ζούμε , για τους γνωστούς ήρωες αλλά και τους ανωνύμους-αφανείς ήρωες που πολέμησαν και θυσίασαν και τη ζωή τους ακόμη για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

  Την μαύρη σελίδα του εμφυλίου πολέμου με όλα τα γνωστά.

  Το δάνειο που είχε πάρει ο Τρικούπης , λόγω χρεοκοπίας εξοφλήθηκε το 1987.

  Οι κυβερνήσεις από την σύσταση του Ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα , εκτός των περιόδων που είχαμε δικτατορίες , εκλέγονται από τον Ελληνικό λαό , ασχέτως αν δεν ψηφίζονται από ένα μέρος (έστω και το μεγαλύτερο αν ληφθεί υπόψιν και η αποχή) αυτού.

  Δεν γνωρίζουμε την ιστορία μας, να διδαχθούμε από τα σφάλματά μας και φθάσαμε στη κατάντια αυτή σήμερα???

  Λαός που ξεχνάει την ιστορία του , την επαναλαμβάνει και είναι δένδρο χωρίς ρίζες .

  Η Λέλα Καραγιάννη καθώς και άλλοι άγνωστοι θυσίασαν την ζωή τους για την απελευθέρωση της χώρας μας.

  Αυτούς που βλέπουμε στη τηλεόραση συχνά , στην Αθήνα κυρίως στις πορείες και όχι μόνο , να πετούν μολότοφ και να καταστρέφουν περιουσίες ανθρώπων (Η Marfin με τα θύματά της έχει ξεχασθεί) και τους αστυνομικούς να τους απωθούν με δακρυγόνα κ.λ.π , τελικά τι θέλουν να πετύχουν , γιατί αγωνίζονται και ποιος είναι ο σκοπός τους????

  Αν αντί για αστυνομικούς που χρησιμοποιούν όσα αναφέρω ανωτέρω , υπήρχαν και ελεύθεροι σκοπευτές που να τους τραυμάτιζαν με ασφάλεια και να πλήρωναν για τις πράξεις τους όσα ορίζει ο νόμος , θα έκαναν τα έκτροπα αυτά???

  Ακούγεται ακραίο , αλλά που θα καταλήξει και πότε θα τελειώσει η ιστορία αυτή??

  Κανένας λογικός ,δεν είναι κατά των συλλαλητηρίων και διαδηλώσεων . Χωρίς έκτροπα όμως.

  Αν οι περιστάσεις το απαιτούσαν , θα βρισκόταν πολλές σαν την Λέλα Καραγιάννη σήμερα????

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Έχω πάθει πχιότητα said

   Όπου Ζάγκλος και ανώτερα φιλοσοφικά νοήματα

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • mina p. said

   Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σας και θλίβομαι αφάνταστα για το επίπεδο των σχολιαστών που – όχι μόνο τίποτα δεν κάνουν παρά βρίζουν – δε΄ν έχουν και τίποτα ουσιαστικό επί του θέματος να αναφέρουν. Οσο γιά την ηρωίδα του άρθρου, δυστυχώς παραμένει άγνωστη στην πλειονότητα των Ελλήνων

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • The_Mad_Dober_Man said

   Δεν σε γνωρίζω, κρίνω από τα λόγια σου και σε αξιολογώ σαν
   έναν ανθέλληνα εαμοβούλγαρο, χυδαίο υβριστή, ψεύτη και προβοκάτορα.

   Προσωπικά έχω μια υπεροχη αρμονική ζωή, έχω την άνεση να έχω σχεδόν
   τα πάντα υλικά αγαθά σαν επιτυχημένος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ζω στην
   ακριβότερη καλύτερη περιοχή της Στοκχόλμης και είμαι μέλος σε κλάμπ όπου σχεδόν
   δεν υπάρχουν ξένοι και έχω πλήρη αναγνώριση εμπιστοσύνη από φίλους σε Σουηδία
   καθώς και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες από πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά σε μεγάλες εταιρείες.

   Ξέρω ξέρω, αυτοπροβάλλομαι, λέω ψέματα κλπ, αυτό έχεις να πεις, βλάκα, αλλά ο ψεύτης
   και ο απατεώνας σαν και σένα, νομίζει όλοι είναι ψεύτες, αλλά δεν θα μάθεις ποτέ κατώτερε
   αλήτη ότι υπάρχουν άνθρωπο που δεν λένε ψέματα ποτε, γιατί ΔΕΝ το έχουν ανάγκη.

   Σε γενικές γραμμές, είσαι ένα άθλιο άτομο και θα σε πατήσω σαν το σκουλήκι.

   Μου αρέσει!

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΣΥΧΟΛΟΓΩΝ said

   Αγαπητέ συνάδελφε The_Mad_Dober_Man,
   Όπως θα γνωρίζεις λόγω της επαγγελματικής σου ιδιότητας, η διάγνωση ψυχικής κατάστασης μέσω διαδικτύου απαγορεύεται διά ροπάλου!

   Με εκτίμηση,
   Κομπογιαννίτης Νικόλαος, γραμματέας του ΣΕΠ

   Μου αρέσει!

  • Θεμιστοκλης said

   Η κακια ειναι μια ανοησια για εκεινους που δεν εχουν καταλαβει οτι δεν ζουμε για παντα.
   ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

   Μου αρέσει!

 7. ΜΑΙΡΗ said

  Αν ήταν ο Άδωνις και την πατρίδα και τη μάνα του θα πουλούσε για να φανεί αρεστός στους ναζί για να σώσει το τομάρι του.

  Και να ήταν μόνο ο Άδωνις,όλοι η σημερινή ΝΔ του Κούλη Μιζοτάκη.

  Μου αρέσει!

 8. Παρατηρητής said

  Και 72 χρόνια μετά από αυτή τη θυσία , όπως και τόσων άλλων γνωστών και αφανών ηρώων , η Ελλάδα των Χριστοφοράκων, των Παπακωνσταντίνων ( όχι τυχαία παιδιά δοσίλογων της Κατοχής ) , των Γεωργίων , των Ξαφάδων, των Στουρναριών, των Μπουμπούκων,
  των πολιτικών του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου » που έχουν καταλύσει κάθε έννοια του συνταγματικού δικαίου υπογράφοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και από την άλλη τα μιάσματα που χαιρετούν με ναζιστικό τρόπο τη μισητή σβάστικα.

  Όλοι αυτοί έχουν ένα κοινό στοιχείο που τους διαφέρει από αυτό που λέει ο γυιός ( μεγαλώσαμε σε χριστιανικό περιβάλλον ) : το αντιχριστιανικό τους μένος , που δείχνει ποιοι πραγματικά είναι και για ποιον δουλεύουν …

  Αρέσει σε 1 άτομο

 9. The_Mad_Dober_Man said

  Αυτή είναι η ποιότητα πίσω από την μάσκα του καθωσπρεπισμού του εβραίου εαμoβούλγαρου stergdog

  Μου αρέσει!

  • The_Mad_Dober_Man said

   Διεστραμμένε ανθέλληνα εαμoβούλγαρε,
   τράβα ψόφα ρε πορνογερε, χέζω στο στόμα σου, άθλιε αλήτη.

   Μου αρέσει!

  • stergdoc said

   Δεν ειναι ‘διαστροφη’ να ξεβρακωνεις ενα ανωμαλο πορνανθρωπο.Σιχαμα.Ονειδος της Χαλκιδικης αλλα και της πραγματικης πατριδας σου της Βουλγαριας.Δεν «χεζεις» γιατι εχεις χεστει επανω σου.Ακομα περιμενω παληκαρι μου για εκεινη την διευθυνση σου για να σου στειλω με κουριερ την ταπα για το πισω βρωμερο στομα σου

   Μου αρέσει!

  • stergdoc said

   το κουριερ με την ταπα για την σοματικη σου τρυπα δεν εχει αντικαταβολη,εγω πληρωνω.Παριστας αλητη και θρασυδηλο ανθρωπακι και το ντοπερμαν,ετσι στο τζαμπα επειδη εχεις σκατοστομα ενω σιχαμα εισαι ενα αδεσποτο με τουλαχιστον kalazar.Ουστ μωρη αδεσποτη και χαιρετισματα στα παιδια σου αν ποτε σε ρωτησουν «γιατι μπαμπα σε βριζουν ετσι?»

   Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Διαπιστώνω ότι η πρωκτογαργαλιτιδα έχεις ενταθεί, correct? Χα..χα..χα..
    θα σε πηγαίνω πηδώντας ώσπου να βγάλει ο πάτος σου γιαούρτι, υπόσχεση, κανένα έλεος.

    Είμαι ο μονος στο blog που έγγραφα με το όνομα μου, έβαλα φωτογραφίες μου και είπα
    μέσες άκρες τα πάντα για μένα, πες κάτι εσύ ρε ψοφίμι, που είσαι, γράψε το όνομα σου τολμάς?
    ξεδοντιάρα κολόγρια, σιχαμερέ συμμορίτη, απόγονε βουλγάρων συμμοριτών, άναρχοκοπρίτη, ουστ ρε

    Μου αρέσει!

  • stergdoc said

   ……και χαιρετισματα στα παιδια σου αν ποτε σε ρωτησουν «γιατι μπαμπα σε βριζουν ετσι?»

   Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Πάλι με τα παιδιά μου?
    Αισθάνεσαι ότι χάνεις το παιχνίδι και προσπαθείς να με παρασύρεις σε χυδαιότητες,
    όχι δεν θα σε ακολουθήσω, καλά πάμε, σε λίγο εκτος από αφρούς από το στόμα και
    τσίρλες από το φουγάρο σου, θα έρθει και το γιαούρτι οπότε θα σταματήσω να σε χύνω.

    Μου αρέσει!

  • Τα Παιδια Παιζει said

   Η φραση χρησιμοποιειται ειρωνικα η χιουμοριστικα, για ενηλικους που συμπεριφερονται με παιδιαριωδη τροπο!

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • stergdoc said

   Ποια ‘παιδια σου’? Ρωτησες την γυναικα σου?Εσυ απειχες χρονια μεσα στο ιστολογιο βριζοντας χυδαια τους παντες.Το πεδιο λοιπον ελευθερο ταλαιπωρε χαλκιδικιωτη.Παρε και δυο λογια για τους προγονους σου Βουλγαρικη ΞΑΝΘΟψειρα.Οι Ελληνες ειναι χρωματος καυκασου και οχι ξανθωποι,οπως εσυ,που ειναι χαρακτηριστικο των Βουλγαρων και των Αλβανων.

   «….Πλήθος εργατών, Ελλήνων, αλλά και ξένων (ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, Σέρβων, Τούρκων και ΑΛΒΑΝΩΝ ), οι οποίοι έρχονταν στα μεταλλευτικά κέντρα της Xαλκιδικής για να βρουν εργασία.»

   Ειπαμε=ξεβρακωμα-πισσαρισμα-γεμισμα με πουπουλα ΚΟΤΤΑΣ κλπ…..

   υγ
   συνεχιζωμε το απογευμα.εχουμε καιρο να «ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ».Ηταν χυδαιο θρασιμι μεχρι να ανοιξω το καπακι της κατσαρολας σου…..

   Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Τα παιδιά μου αλιτήριε, είναι κόπιες από μένα όπως και εγώ είμαι κόπια του πατέρα μου.

    Δεν πιστεύω ότι οι βούλγαροι οι άλλες εθνότητες είναι κατώτεροι βιολογικά από τους Έλληνες,
    ο παππούς μου με είπε πριν πεθάνει να θυμάμαι ότι είμαστε από πάππου προς πάππου ντόπιοι Έλληνες.
    Η διαφορα έγκειται στην Εθνική συνείδηση, εσύ έχεις μάθει από τον συμμορίτη πατέρα σου να μισείς την Ελλάδα,
    τον πολιτισμό της, αστυνομία, στρατό τα πάντα, αυτό σε κάνει εαμοβούλγαρο ανθέλληνα και προδότη!

    Δεν μπορείς να πεις Έθνος, Πατρίδα, Ελλάδα, Σημαία, αυτές είναι απαγορευμένες λέξεις για σένα λάχτι και άναρχοκομμούνι!

    Μου αρέσει!

 10. ΤΑΡΤΑΡΟΣ said

  Διοτι ο Stergdoc ειναι κομματι απο την μαφια της Ολιμπια.
  Πρωτη Φορα Φασιστερα.

  Μου αρέσει!

 11. SPARMOS KAI KSEROS said

  NIAI SE LIEW….

  Μου αρέσει!

  • stergdoc said

   πως γινεται οπου ντοπερμαν και εσυ αδικη καταρα σπαρμε να βρισκεσαι διπλα?

   Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΝέαΤραπεzzούς} said

    O SPARMΜΟς ΚΑΙ ΞΕΡΟς ΔΕΝ ΕΙΝΕΝΕ ‘ΓΏ ΡΕ ΌΌΡΡΝΝΙΟ, ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΣΕ ΛΕΩ, ΜΑΛΑΚΊΕς ΘΑ ΛΈΜΕΤΏΡΑ ?,

    ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΣΕ ΛΈΩ, ΦφΦφφφΦΤΥχΧχΙΟΎχΧΕ ΑΖΖΒΕΣΤΗ ΖΖΒΗΖΖΜΜΕΝΕ, ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΣΕ ΛΈΩ, ΜΠΈΣΑ ΣΕΜΙΛΆΩ,

    ….ΕΕΕ, ΜΑ ΝΑΊ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΆΚΑ ΣΕ ΛΈΩ.

    Μου αρέσει!

 12. infiltr8or said

  Παρακαλώ τους σχολιαστές να τελειώσουν ΤΩΡΑ τις ύβρεις και τις προσωπικές επιθέσεις.
  Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστώ να κάνω BAN τους λογαριασμούς.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • The_Mad_Dober_Man said

   Ρε συ φίλε infiltr8or πλάκα κανεις?

   Σε παρακάλεσα επανελειμμένα να σβήσεις το υβριστικό σχόλιο του αλήτη, αλλα
   αντί να το κανεις, πουλάς μαγκιές και φοβερες, για σύνελθε και αφουγκράσου
   καλύτερα, με βρίζει τα παιδιά μου και εσύ κοιτάς τα αστέρια…..

   stergdoc said
   Σεπτεμβρίου 8, 2017 στις 7:59 μμ

   Μου αρέσει!

   • infiltr8or said

    Παρακαλώ πολύ και τους δυο για τελευταία φορά.
    ΩΣ ΕΔΩ. Στεργιε, σε μια κοκορομαχία φταινε και οι δυο.
    Δε θέλω να αναγκαστώ να κάνω ban τα σχόλια σας.

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Για δεν απαντάς αυτό που σε ρώτησα τριάντα φορες,
    γιατί δεν σβήνεις το χυδαίο αλήτικο του σχόλιο?
    αυτός βρίζει, όχι εγώ

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    Καλα σου λεει ο ντοπερμαν αδικε κυριε.Αντε μη αρχισωμε εσενα τωρα που γιναμε ενα.Αυτη και αν ειναι συμμαχια !.Ολα για την…..πατριδα.! Εμεις ετσι βλεπουμε την πατριδα ,αντε και με λιγες βρισιες και μπαστουνιες στυλ ΧΑ.

    Μου αρέσει!

   • infiltr8or said

    Το σχόλιο έχει αφαιρεθεί Στεργιε. Τέλος οι αντιπαραθέσεις και επι τη ευκαιρία να τελειώνει η κουβεντα περι συσχέτισης διαχειριστών του μπλογκ με σχολιαστές.

    Ελπιζω να έγινα κατανοητός..

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Άκουσε, δεν ξέρω πως λειτουργεί η επιχείρηση σας και ποτε δεν συσχέτισα σχολιαστές με συγγραφείς,
    αλλα ακούω συχνά από πολλούς σχολιαστές να το αναφέρουν και υπάρχει βάση για υπόνοιες.

    Έγγραφα με το όνομα μου σαν Ζαγκλάραs Στέργιος ώσπου αρχίσανε τα τρολ να γραφουν
    με το όνομα μου, διαμαρτυρήθηκα επανελειμμένα, ούτε απάντηση δεν πήρα!
    Το άλλαξα σε Mad Dog σε λίγο άλλο τρολ με κοπιάρει το όνομα.

    Γίνεται ένας πόλεμος μαζί μου από τους άναρχοαλήτες γιατί έχω δηλώσει υπερήφανα ότι είμαι Εθνικοσοσιαλιστής.
    Θέλω να σε παρακαλέσω, αν έχεις πρόσβαση σε ελέγχους να το σταματήσεις αυτό και ειδικά να σταματήσεις
    τον αλήτη εαμoβούλγαρο stergdog να χυδαιολογεί κατά των παιδιών μου.

    Εγώ δεν χρειάζομαι συστάσεις, δεν βρίζω ποτέ, απαντώ στις ύβρεις με ύβρεις.

    Καλή συνεχεια

    Μου αρέσει!

   • infiltr8or said

    Στεργιε σε αυτό φέρεις κι εσυ ευθύνη και το ξέρεις. Θα πρέπει κι εσυ να προβληματιστείς γιατί συμβαίνει αυτό.
    Δεν χρειάζεται να προκαλείς άλλους χρήστες ούτε φυσικά έχουν δικαίωμα να σου επιτιθενται.
    Εμείς εδώ δεν κάνουμε το διαιτητή σε αγώνα για 10χρονα.
    Ούτε φέρουμε ευθύνη για σχόλια τρίτων.
    Η φιλοσοφία μας είναι να εχουμε ανοιχτά τα σχόλια σε όλους. Όχι να κάνουμε τον διαιτητή.
    Για αυτό ζητάμε το σεβασμό της γνώμης των συνομιλητών μας. Αν μεταξύ ενηλίκων αυτό είναι τόσο δύσκολο, λυπάμαι.

    Αυτό πάει σε όλους, όχι σε σενα προσωπικά, με αφορμή την κριτική σου.

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Κατάλαβα, λόγια λόγια λόγια και την ουρα από έξω,
    μα με κοπιάρουν όνομα και avatar, δεν καταλαβαίνεις ότι είστε λάθος?

    Και εγώ για να προκαλέσω την προσοχή σας γιατί δεν ανέχομαι την αδιαφορία σας,
    βρίζω την μάνα του αλήτη που με κοπιάρει, αλλα πάλι εσείς δεν κάνετε τίποτα!

    Άντε καλά κρασιά
    Τέλος

    Μου αρέσει!

   • infiltr8or said

    Στεργιε εμείς εδώ δεν είμαστε δικαστές. Ούτε εσυ εχεις copyright στο avatar η στην εικόνα σου.
    Γιατί αυτό είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται το μπλογκ;
    Ακόμα κι αν αποκλείσω ένα χρήστη, θα εμφανιστεί ένας άλλος κλπ κλπ. Αυτό είναι το internet, και οι κανόνες του μπλογκ είναι απλοι.
    Σεβασμός. Τίποτε άλλο.
    Αν δεν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό λυπάμαι, αλλά δε μπορείς να επιρριπτεις ευθύνη στους διαχειριστές.

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    μηπως χανω τον χρονο μου εδω μεσα και απλα και αυτος ο χωρος αποτελει ενα ακομα δειγμα της γενικης εξαθλιωσης?Μπορει.Στου κουφου την πορτα κλπ.Απλα γραφω και γιατι και ΑΛΛΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Η ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ οτι και αν διαφορετικο φαινεται αλλα και εχω την ισως ψευδαισθηση οτι ισως καποιους μπορει ακομα να ενημερωσω και φυσικα να ατσαλωσω κατι σαν μελλοντικη μαγια μεσα στα χαλασματα της Πατριδας μου.Αλλα μαλλον αυτο ειναι χιμαιρα διοτι μετραει μονο ποσο αλητης εισαι σε αυτην την χωρα την ρημαδα.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • The_Mad_Dober_Man said

    Χα..χα.. ναι ρε φιλόσοφε, μέγιστε προφέσορα, τρύπιε ακαδημαϊκέ της ανοικτής κ»λ»τρ»πίδας,
    τι θέλεις εσύ εδώ ανάμεσα σε αγράμματους, εσύ ο τεράστιος ξερόλας! Χα..χα..χα.. άντε
    τραβα και βολέψου λοιπόν με κάνα πάκι να γιάνεις φαντασμένο σούργελο

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    Για Infiltr8or said

    Σεπτεμβρίου 9, 2017 στις 4:43 μμ

    Μου αρέσει!

 13. stergdoc said

  ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ Infiltr8or said Σεπτεμβρίου 9, 2017 στις 4:11 μμ?
  Εγω εδω μεσα γραφω λιγους μηνες.Αυτος ο ανθρωπος βριζει χυδαια τις μαννες και τις γυναικες των σχολιαστων επι χρονια .Θα σε ερωτησω=Τι κανατε εσεις μεχρι τωρα για να βαλει το σκασμος αυτο το υποκειμενο? ΤΙΠΟΤΑ! Το αναθεσατε φαινεται σε ελαχιστους δυναμικους σχολιαστες να ασχοληθουνε με αυτο τι πρωτοφανες στα ιστολογια υπανθρωπο.Μη ψαχνετε αλλου ευθυνες και μη εξισωνετε ανομια προσωπα διοτι αδικειτε πρωτα απο ολα τον εαυτο σας.
  Ελπιζω και εγω να εγινα κατανοητος.

  Μου αρέσει!

  • stergdoc said

   δρθ
   ανομοια

   Μου αρέσει!

  • infiltr8or said

   Έχω ξαναπεί οτι το μπλογκ είναι ανοικτό σε όλους για σχολιασμό.
   Δεν μπορούμε να διαθέσουμε το χρονο να παρακολουθούμε τα σχόλια επι 24ωρου βασεως.
   Ζητούμε από τους σχολιαστές να σεβαστούν τους συνομιλητές τους και τίποτε άλλο.
   Στο Στεργιο, όπως και σε άλλους σχολιαστές έχουν γίνει επανηλειμμένα συστάσεις και ελπιζω να το σεβαστεί αυτό.
   Επαναλαμβάνω για πολλαστη φορά οτι το μπλογκ δεν έχει καμία σχέση με σχολιαστές.
   Οι ύβρεις και οι προσωπικές επιθέσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.

   Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    μεσα στα καθηκοντα σας,οπως και σε ολα τα ιστολογια, ειναι να προστατεψετε την ροη της δημοσιευσης σχολιων επ ωφελεια και του μπλογκ στο οποιο εργαζεστε.Δεν ειναι απαντηση υπευθυνου τομεα οτι «Δεν μπορούμε να διαθέσουμε το χρονο να παρακολουθούμε τα σχόλια επι 24ωρου βασεως.».Ελπιζω να καταλαβαινετε οτι φαλτσαρετε.Και δεν νομιζω οτι οι δικοι μου σχολιασμοι μπορουν να εξισωνονται απο καποιον απο εσας με την ανυπαρξια σοβαρου σχολιασμου ,πλην βαρεων και χυδαιων υβρεων οταν κτυπαμε τον τρισκαταρατο ΝΑΖΙΣΜΟ,απο αλλον «σχολιαστη».Λοιπον αν νομιζετε οτι δεν ειστε ικανοι να παρακολουθατε και να ελεγχετε τις βρισιες καποιου που προκαλουν απαντηση ομοια ,ξεκινειστε απο εμενα με μπαν και κρατηστε αυτο το «μπουμπουκι» σας που κοσμει το ιστολογιο.

    Μου αρέσει!

   • infiltr8or said

    Stergdoc,

    Δεκτή η κριτική σου αλλά σκληρή.

    Η φιλοσοφία μας είναι διαφορετική από αλλά ιστολόγια και αυτό μας ξεχωρίζει πιστεύω. Δεν λογοκρινουμε σχόλια βάσει ιδεολογικών η άλλων πεποιθήσεων.
    Ζητάμε μόνο το σεβασμό των συνομιλητών χωρίς ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις. Οταν δεν τηρείται αυτός ο κανόνας επεμβαίνουμε.

    Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις θέσεις σχολιαστών, οφείλουμε να τους προστατέψουμε όμως οταν ξεπερνάνε τα όρια.

    Ελπιζω να σε κάλυψα.

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    οχι δεν με καλυψατε με τιποτα.Η προστατευετε τον σχολιασμο με πληροφορηση σε πλατος και βαθος και δικαιολογημενα καποια ευπρεπη καλαμπουρια η κρατειστε τους χυδαιους «σχολιαστες» που μπαινουν στα ιστολογια απλα για να χυδαιολογησουν και να σκοτωσουν την κενοτητα τους που διαφορετικα θα τους τρελλανει.Διαλεξτε τι θελετε,δηλωστε το αλλα και ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ! τοτε μονο θα σας σφυξω το χερι.Ευχαριστω που σκοπιμα απευθυνθηκατε σε εμενα και οχι αλλου (τι να πειτε με το κενο?) και κλεινω εδω τον διαλογο μας

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • The_Mad_Dober_Man said

    Ρε συ μη φύγεις, κάτσε ώσπου να βγάλει
    η σούφρα σου γιαούρτι, έτσι δεν συμφωνήσαμε?

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΝέαΤραπεzzούς} said

    Ευχαριστω που σκοπιμα απευθυνθηκατε σε εμενα και οχι αλλου
    (τι να πειτε με το κενο?)

    …RE TOΝΕ MAΛΆΚΚΑ,
    ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ,

    …ΑΑΦφΦΤΟΎΝΝΟς ΕΊΝΝΕΝΕ ΠΟΛΙΎ ΜΑΛΛΆΚΚΑς Ο ΑΝΘΡΩΠΟς,
    ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ……..

    …ΡΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΡΕ,
    ..ΡΕ ΤΟΝ ΟΜΟΡφΦφΝΙΌ ΡΕ,
    ΝΑΊ ΣΕ ΄ΛΈΩ.

    Μου αρέσει!

  • The_Mad_Dober_Man said

   Το γνωστό τροπάρι, σε βρίζω γιατί βρίζεις άλλους!
   Εσύ άρχισες να βρίζεις ακόμη και τα παιδιά μου αλήτη, δεν σε έβρισα.

   Μου αρέσει!

   • SPARMOS KAI KSEROS said

    ΤΙ ΚΑΜΕΙΣ ΩΡΕ ΚΟΥΠΕΛΙ???

    ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕς εΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ..ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ.

    ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΧΙ ΤΟΥΡΚΟΣ.ΝΙΑΙ ΣΕ ΛΙΕΩ!!

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Κάποτε το να ήσουν Έλλην σήμαινε ημίθεος, σήμερα είναι ένα αρχίδι και ένα μύδι για όλο τον κόσμο,
    οποτε είτε Έλληνας είτε τούρκος είτε δε ξέρω τι, ούτε κρύο ούτε ζεστη θα με εκαμνε.
    Να την λέμε την αλήθεια άνευ φόβου και πάθους.

    Χαίρομαι που ανακάλυψες την κωλοτρυπίδα τον stergdog, in fact όλη η μανούρα
    ξεκίνησε όταν σε συμπαραστάθηκα όταν σε έβρισε, αυτά για την ιστορία.

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ [ΘΡΌΝΟςΔΙΌς] said

    …Ο ΣΠΑΡΜΌς ΚΑΙ ΚΣΕΡΌς ΚΙ ΩΡΑΊΟς,
    ΝIΑΙ ΡΕ ΣΕ ΛIΈΩ,
    ΔΈΝ ΕΙΝΕΝΕ ΄ΓΩ ΡΕ, Ο ΝΙΌΝΙΟς RE ΣΕ ΛΕΩ,

    EE, ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ, FLASH BACK RE,
    ΝΝΙΑΙ ΣΕ ΛΙΈΩ ????…….

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Αν απευθύνεσαι σε μένα,
    το σχόλιο μου δεν απευθύνεται
    σε σένα αλλα στον πουστόγερο stergdog.

    Μου αρέσει!

 14. stergdoc said

  σε δουλευει ρε ΨΥΧΑΚΙΑ και δεν πηρες χαμπαρι κλεισμενος μεσα στην αβυσσιακη σου σκεψη που ητε θεωρεις οτι εισαι ξυπνιος ητε στην πραγματικοτητα ζεις τους συνεχεις σου εφιαλτες ειναι ενα και το αυτο γιατι εισαι απλα ενας ΨΥΧΑΚΙΑΣ

  Μου αρέσει!

  • stergdoc said

   αυτο για τον «ταρταρο» που βλεπω οτι εξαφανιστηκε το βιντεο που αναρτησε

   Μου αρέσει!

  • SPARMOS KAI KSEROS said

   ΧΙΚ ΧΙΚ ΧΙΚ!!!!!

   ΝΑΙΕ ΣΕ ΛΙΕΩ ΜΟΥΛΟΓΚΑΩ ΟΤΙ ΕΙΣΙ ΠΟΛΥ ΣΠΙΡΤΙΟ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ «DOC» ΓΡΑΨΕ «COW» SE PHGΑΙΝΕΙ ΚΑΛΙΥΤΕΡΑ!!ΥΠΟΥΚΛΙΝΟΥΜΑΙ ΕΤΑΙΡΕ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΙΕ ΣΤΙΟΥΕΡΓΙΕ …ΝΙΑΙ ΣΙ ΛΕΩ.

   Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    μη χωνεσαι αναμεσα και μια και δεν διακρινεσαι μπορει κατα λαθος να πατησει κανενας.Κατσε στα προββατα σου

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Stergdoc

    Ο Διογένης είναι,το πιστό σκυλάκι του Ζαγκλάρα.

    Ένα παρεάκι είναι όλοι αυτοί,από Αδωνοτρόλ και Μουρουτοτρόλ.

    Μην χάνεις το χρόνο σου μαζί τους,δεν αξίζουν ούτε το φτύσιμο.

    Η Ολυμπία έχει πολλούς και φανατικούς επισκέπτες,για αυτό έχουν ρίξει άγκυρα εδώ τα γαλάζια τρολ,θα τα καταλάβεις από τα like που δίνουν μεταξύ τους.

    Μην χάνεις το χρόνο σου με τα γαλάζια τρολ.

    Φυλικά

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • ΜΑΙΡΗ said

    διορθ. Φιλικά

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    ΜΑΙΡΗ

    ….και φυσικα χαρτζηλικωνονται τα παρασιτα.Αερητζηδες.Εχει γεμισει ρουφιανο-τεμπεληδες η Χωρα αυτη.Δεν θα εχει προκοπη.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Stergdoc

    Δεν είναι αυτοί η Ελλάδα.
    Αυτοί είναι ένα μικρό κομμάτι του σάπιου χθες που χάσανε την εξουσία την κουτάλα τα βολέματα και τα ρουσφέτια.
    Είναι ο άδειος τενεκές που κάνει θόρυβο.

    Μου αρέσει!

   • ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ said

    ΜΑΙΡΗ εχεις οξια φαντασιοπληξια παλι, εγω δεν ειμαι ο Νιονιος πρεπει να το παρεις αποφαση.

    Μου αρέσει!

   • ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ said

    Ειχα γραψει ενα αλλο σχολιο για το σερνικοθηλυκο Μαιρη αλλα ο εχθρος μου Infiltr8or το πεταξε απο το παραθυρο.

    Μου αρέσει!

   • infiltr8or said

    Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, πολύ δε περισσοτερο «εχθρούς».
    Ήμουν σαφής με τις ύβρεις.
    Οποίος δε μπορεί να συμβιβαστεί με αυτό, να μην ψάχνει ούτε εχθρούς ούτε φαντάσματα.
    Κατανοητός;

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Καλημέρα infiltr8or,
    Μια νέα μέρα ανέτειλε όμορφη και φθινοπωρινή και με βρίσκει σε πλήρη ψυχική αρμονια.

    Χαίρομαι και καλωσορίζω την δήλωση σου……
    Διάβασα τα σχόλια σήμερα το πρωί και δεν εκπλήσσομαι διαβάζοντας τον χυδαιολόγο,
    υποκριτή και προβοκάτορα stergdog να ασχημονεί κατά της πεθαμένης μάνας μου!
    ——————————
    Σε ευχαριστώ που έσβησες το χυδαίο σχόλιο του αλήτη stergdog

    Μου αρέσει!

   • DENNiSS DENNiSSONN [DOC.TRAiNERR] said

    …ΤTA φΦΚΚΆ ΜΜ΄ ΤΑ ΠΡΡΆΗΤΑ,
    ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΎΣΤΗΝΝΕΜΜΑΛΆΚΚΑ ΣΈ ΛΙΈΩ,

    ΆΜΜΑ ΣΕ ΠΟΔΔΟΒΟΛΛΉΣΟΥΝΝ,
    ΝΑΙ ΡΕ ΣΕ ΛΈΩ, ΜΠΑΓ΄ΙΆΤΙΚΕ ΚΕφΦΤΈ,
    ΝΑΊ ΡΕ ΓΚΙΏΝΝΗ ΣΕ ΛΈΩ,

    ΘΑ ΒΓΕΊς ΠΑΤΣΆΣ ψΨΨΙΛΟΚΟΜΜΈΝΟς ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ,
    ΝΑΙ ΡΕ ΝΤΙΓΓΗ ΝΤΆΓΓΑ ΣΕ ΛΈΩ.

    Μου αρέσει!

   • The Ghost of Diogenes said

    Φιλε Infiltr8or ομολογω οτι σε χρωστω μια απαντηση, δεδομενος το σχολιο σου ειχε σαν στοχο εμενα.
    Εγω πιστευω οτι εχθρους εχεις πολλους εδω στο ιστολογιο της Ολυμπια, και δεν θα τους αναφερω waste of time, δυστυχως το πολιτικο συστημα της Ελλαδος το επιβαλλει αυτο, μα το ειπε και ο Νικολαος Μακιαβελι στο εργο του *Ηγεμονας* = ΔΙΑΙΡΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕ = ορος μακιαβελισμος!
    Ετσι φιλε ο οχλος (προβατα των ελληνων) προσηλωμενος σε μια ψευτικη ομαδα που νομιζει οτι εκλεγει καθε τεσσερα χρονια (301 της βοθροβουλης των ελληνων) που τους εχει την απολυτη εμπιστοσυνη.
    Αυτα τα κοπροσκυλα (301) ομως που κυβερνουν την Ελλαδα ειναι προσαρτημα μιας διεθνης οικονομικης μαφιας με στοχο την παγκοσμια κυριαρχια, γιατι ομως τα γραφω αυτα εδω; Εσυ δεν θα πρεπει να ξυπνησεις γι’ αυτο να μην σ’ ενοχλησω περισσοτερο μπορεις να συνεχισεις τον υπνο σου αν και ειναι πρωι καληνυχτα λοιπον φιλε Infiltr8or.

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    απο ποτε ρε χτικιο διογενη ,υπουλο αποβρασμα και σαμποταριστη της Ολυμπια, αρχισες να …»σοβαρευεις» τον αισχρο σου λογο και μαλιστα εχεις το θρασσος να απευθυνεσαι σε εναν ανθρωπο του ιστολογιου που εδειξε ευγενεια που για εσενα ειναι πρωτογνωρη παλιοαρκουδιαρη κτηνοτροφε?Αντε να χαθεις σιχαμερο σκουληκι.Κατι θα προσδοκας να ζητησεις σε δευτερη φαση και μπηκες ολο ευγενεια φαρμακερη οχια.

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    @ stergdog

    Ακόμα τολμάς να εμφανίζεσαι ρε δυστυχισμένε γυμνοσάλιαγκα? διάβασε λοιπόν και συλλογήσου ανήθικε!

    Όπως σε υποσχέθηκα γιατί σε είδα ανάμεσα στις γραμμές σου ότι είσαι φιδάκι,
    θα σε αποκαλύψω και θα σε αποκεφαλίσω, όπως και έγινε.

    Με το ραδιούργο υπόγειο τρόπο σου, έπεισες μερικούς του blog στην αρχή ότι είσαι σοβαρός,
    έλα μου όμως που έμπλεξες τα μπούτια σου με τον «Mad Dog»!

    Σήμερα δεν υπάρχει σχολιαστής που αμφιβάλλει ότι είσαι ένας ραδιούργος,
    προβοκάτορας, χυδαιολόγος, ανθέλληνας και τσογλάνι.

    Ένας υπάρχει βεβαια, όσοι τρώνε κλοτσιές στο blog τους πλησιάζει η μαύρη προβατίνα ο μαίρης,
    άντε λοιπόν να τα βρείτε και καλά σίξτι νάιν, συμμορίτικο σίχαμα.

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ [ΣΠΑΡΜΌς.ΟΛΎΜΠΟΥ] said

    …ΈΈΈΈΈ, ΤΡΑΝΈ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΕΡΓΖΖΝΤΌΚΚΕ,
    ΆΆΛΛΟΝ ΔΙΟ-ΓΈΝΗς ΚΑΙ ΆΆΆΆΆΆΛΛΟΝ ΔΙΟ-ΝΝΎΣΙΟς ΡΕ ΒΛΆΆΆΆΚΚΆΆΆΆΆΆΆ

    ΚΙ ΆΛΛΟΝ ΣΠΑΡΜΟς ΚΑΙ ΚςΕΡΌς ΚΙ ΆΛΛΟΝ ΣΠΑΡΜΌς ΚΙ ΩΡΑΊΟς,

    ΚΙ ΆΆΆΛΛΟΝ ΣΠΑΡΜΌς ΟΛΎΜΠΟΥ ΡΕ ΒΒΒΌΌΌΌΔΔΔΊΊΊΊΊΊΊΊΊΊΊΊΊΊΊΊΊΊΊΊΊΊ

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    Καλως και τον δευτερο της μαφιοζικης ομαδουλας [The_Mad_Dober_Man said Σεπτεμβρίου 10, 2017 στις 10:42 πμ ],μετα τον σιχαμερο διογενη που γλυφει τον διαχειριστη [The Ghost Of Diogenes said Σεπτεμβρίου 10, 2017 στις 10:07 πμ] να γλυφει και αυτος τον ιδιο διαχειριστη, ισχυριζομενος οτι ‘εβρισα’ αυτην που τον κουβαλησε αγγαρεια .Ναζιστη ζαγκλουλη δεν εβρισα καμμια αλλα σκεψου οτι η μαννα σου μπορει να εφυγε απο την ζωη απο τον ΚΑΥΜΟ ΤΗΣ οταν καταλαβε τι αλλοπροσαλλο αλητη και ψυχακια γεννησε και μεγαλωνε.Οι μανναδες ειναι πολυ ευαισθητες σε τετοιες καταστασεις και επειδη ενας ψυχακιας δεν εμφανιζει τα συμπτωματα του στο ’60 του αλλα απο την ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ,σιγουρα δεν αποτρελλαθηκες στα ’60 σου αλλα κουβαλησε το καρμα της με εσενα οδηγο απο την μικρη σου ηληκια.Πηγαινε ρε αλητη να της αναψεις ενα κερι και να της ζητησεις αλητη μια συγγνωμη με ειλικρινεια και τοτε και εγω θα παψω να σου επιτιθεμαι διοτι η μετανεια ειναι μεγαλη υποθεση.

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    «..ισχυριζομενος οτι ‘εβρισα..»
    Χα..χα..χα.. έλα μνί στον τόπο σου!

    Οι γονείς, τα αδέλφια μου, οι φίλοι μου και συνεργάτες ανά τον κόσμο, λένε τα καλύτερα λόγια για μένα.
    Δεν θα μπορούσα να ευδοκιμήσω αν δεν ήμουν ευγενικός, έξυπνος, ειλικρινής κλπ!
    Αυτό δεν χρειάζεται να είναι κανεις αϊνστάιν για να το καταλάβει, εκτος και αν είσαι εντελώς τούβλο!

    Οι συνεργάτες μου εδώ, κύριοι με όλη την σημασία της λέξεως, με παρακάλεσαν να τους
    πουλήσω μετοχές και το έκανα, όχι γιατί το είχα ανάγκη, αλλα γιατί με το ζητήσανε.

    Με δυο λόγια ανήθικε παιχνιδιάρη,
    έχτισα να παράδεισο γύρω μου με την δουλειά μου και ζω μια ζωή στην αρμονια.

    Κλάψε τώρα, αλλα δεν σε λυπάμαι, είσαι άξιος της τύχης σου

    Μου αρέσει!

   • The Ghost of Diogenes said

    Το σχολιο μου νομιζω ειναι με επωνυμια Infiltr8or και ΟΧΙ Stergdoc εσυ γρηγορα πισω στην τρυπα σου λοιπον!!!

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    το φιδι στο κεφαλι το πατας ζαγκλακιεεεεεε.Κοψε τα γλοιωδη γλυψηματα μετα τον ΟΧΕΤΟ βρισιων που εφαρμοσες και ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ διοτι εισαι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟς ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ εδω και πολλα χρονια.Εγω προσωπικα αν αφαιρεσω εσας τα δυο καθαρματα δεν εχω δωσει παραδειγματα βρισιας σε σχολιαστη.Σεφτε εκανα στο βοθρικο μαγαζι που αναγκαστηκα να ανοιξω εη αιτιας σας και μαλιστα και με…. ΦΠΑ και σφραγιδα …εφοριας.Αντε λοιπον απλως να επιχαιρεις μονο για ενα πραγμα σαν επιτυχια σας=οτι αναγκαστηκα απο δυο ΝΑΖΙ-καθαρματα να σας ακολουθησω στο βοθρο σας.

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    σταματω τις επιθεσεις διοτι κοντευω να σας μοιασω και αυτο ειναι το επικινδυνο για εμενα,ολα τα αλλα ειναι ευκολα διαχειρισημα.ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ (στις επιθεσεις) για χαρη των υπολοιπων σχολιαστων

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Εντάξει, σκούπισε τα γιαούρτια τώρα από τα μαραμένα χειλάκια σου, παππου!

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Και κάτι ακόμα παππου, μη νομίζεις με μια δήλωση μετανοιας παίρνεις και συγχωροχάρτι, όχι,
    είσαι ανήθικος, έχεις υπερβεί κόκκινες γραμμές, και θα υποστείς τις συνέπειες των
    πράξεων σου, δηλαδή, όπως δήλωσα στην αρχή της κόντρας μας, θα στον
    χώνω ώσπου να βγάλει ο πoπός σου γιαούρτι, γκέκε σκύβαλο?

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    Να μαθεις πρωτα να εισαι ειλικρινης ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ (Τσεκαρεται πλεον και αυτο) και να διαβαζεις οτι γραφω και οχι οτι σε καιει αναστρεφοντας τα λογια.Την δηλωση μετανιας την ζητησα να την κανεις ΕΣΥ ,κοπριτη ανωμαλε, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Η μάνα μου ήταν πολύ υπερήφανη για μένα,
    ένα από τα πολλά που θυμάμαι ήταν που πάντα με έλεγε
    «μη δουλεύεις τόσο πολύ, ξεκουράσου»

    «Τα αγαθά κόποις κτώνται» και το έμαθα νωρίς αυτό, εσύ το έμαθες
    ποτε σου σαλιάρη ανεπρόκοπε που όλα τα γυρνάς ανάποδα?

    Τι ξέρεις για μένα ρε ελεεινέ σκατόγερε, ε?
    Ότι έχω πει ΟΛΑ είναι αλήθεια, χαϊβάνι, πες μας εσύ ποιος είσαι, τι έχεις κάνει
    στην ζωή σου εκτος το να διαβάλεις και να χέζεις από το στόμα, μπαγιατισμενε κεφτέ.

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Και όταν λέω τι έχεις κάνει στην ζωή σου, δεν εννοώ τις οποιες
    σπουδές σου με τα λεφτά του φουκαρά πατέρα σου,
    ΕΣΥ τι έκανες μωρή λογοπαιχνιδιάρα κοπριά?

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Λοιπόν μετά αυτή την παύση, τρία τινά παίζουν,

    1) έχεις τόσα πολλά να πεις για την ζωή σου και παίρνει ώρα
    2)Ξαφνικά ανακάλυψες ότι ΔΕΝ έχεις τίποτα να πεις και κανεις το ψάρι
    3) Πήγες για καφέ στην παραλία!

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • The_Mad_Dober_Man said

    I guess you went to the beach for coffee, right?
    Ha..ha..ha..ha..

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    I will take my self a long walk in the wood with my best buddy, caesar
    See u later mule

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    The_Mad_Dober_Man said

    Σεπτεμβρίου 10, 2017 στις 1:16 μμ
    ————————-
    1) έχεις τόσα πολλά να πεις για την ζωή σου και παίρνει ώρα
    και παιρνει μερες ΠΟΛΛΕΣ.Π Ο Λ Λ Ε Σ !!!!

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ [ΚΑΤΑΦΎΓΙΟΝ"ΓΙΏΣΟςΑΠΟΣΤΟΛΊΔΗς] said

    Η μετάνοια δεν έχει τέλος πάνω στη γη, γιατί το τέλος της μετανοίας θα σήμαινε ότι γίναμε σε όλα όμοιοι με τον Χριστό.

    ….KAPOIOSS MALAKKOPiTOURASS,
    ARE NIE SH LIEW, ANEFERE KATI PERI METANOΙASS [MY ASS],

    AARE NIE SH LIEW..

    Μόνον όταν μας φωτίσει το φως του Χριστού μπορούμε να βλέπουμε τις αμαρτίες μας.

    Γέροντας Σωφρόνιος του Έσσεξ

    ….ΑΡΈ ΝΙΑΊ ΣΙΉ ΛΙΈΟΥ, OYΡΙΈ ΑΑΖΖΒΒΙΈΣΣΤΤ’…….

    ΓΕΡΟΝΤΟΜΑΛΆΚΚΆΆΆ,
    ΑΡΕ ΝΙΑΊ ΣΙΗΛΙΈΟΥΩΩΩ !

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said

    DO YA MEANN «WHOAH CAMEL» OR SOMETHING,

    MMR MADDOGGY ???…

    …ARE NIE SH LIEUW,
    KKOURADΌMAGGA NTOKKE,

    ΑRE ΝNIE SIH LIEWW.

    Μου αρέσει!

   • ΝΝΥΙΟΔΎΣΙΟς ΝΝΥΙΟΔΥΣΊΟΥ [ΑΡΕ.ΝΙΑΊ.ΣΙΉΛΙΈΟΥΩΩ] said

    διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said
    Σεπτεμβρίου 10, 2017 στις 1:51 μμ

    DO YA MEANN «WHOAH CAMEL» OR SOMETHING, MMR MADDOGGY ??? …..

    OR YA MEANN «GGIBBY UP CAMEL»,
    OR YA MEANN
    [[[ WHEN I SAY WHOAH, I MEANN WHOAH,
    YA FACKINN ALLiGATORRR ????? ]]]…..

    Μου αρέσει!

 15. SPARMOS KAI KSEROS said

  ΩΡΕ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΤΟΥ «ΤΡΕΛΟΥ ΣΚΥΛΟΥ» ΣΤΕΡΓΙΕ-DOC ΝΙΑΙ ΣΕ ΛΙΑΙΩ!!!1111

  ΜΕ ΕΚΑΜΕΣ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΒΟΛΙ , Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΦΙΓΕΙ ΜΕ ΠΟΥΝΑΕΙ ΣΕ ΠΙΟΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ???///

  ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ ΘΑ ΠΙΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΥΠΕΡ ΥΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΤΕΡΓΙΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΤΟΚ!!ΝΙΑΙ ΣΕ ΛΙΑΙΩ!

  Μου αρέσει!

  • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said

   SPARMOS KAI KSEROS

   ΑΡΕΠΟΥΣΤΗ ΣΥΚΟΜΆΝΤΕΡΕ, ΜΕ ΞΕΧχΕΣΣΕς ΠΑΛΙΥ,
   ΓΜΩ ΤΑ ΣΣ’ΚΩΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ
   ΧχΧΑΜΜΈΝΟΥ ΣΚ’ΛΙ,
   ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ.

   Ε, ΜΑ ΝΙΑΙ ΣΙ ΛΙΕΟΥ.

   Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    Παλιομπαγασα με διπλαρωσες ρουφιανακο δηθεν για κουβεντα αλλα εκανες εξ αρχης πολλα λαθη (λαθη που δεν γνωριζεις) που τα αναγνωρισα αλλα δεν μιλησα και σχετικα εγκαιρα εφαγες αιφνιδιο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ που δεν το περιμενες και εμεινες με ενα «μπαρδον ?» Αλλα και οι λοιποι σχολιαστες θα εμειναν με το «στομα ανοικτο» για το πως εγω (ο… ‘κακος και αχαριστος στην…φιλια σου» )σου μιλησα ετσι ενω «ησουν…..φιλος».Μακακα και ρεμαλι ανεπαγγελτο διογενη ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.Την επομενη φορα βγες με ρασσο η …κελεμπια.Ξευτελισμενε.ΧΛΕΜΠΑ!

    Μου αρέσει!

   • The_Mad_Dober_Man said

    Πω πω ξεφτίλα!
    XAXAXAXA ουστ ρε συμμορίτη, ουστ ρε!

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟςΔΙΟΝΥΣΊΟΥ [20Η.ΤΘΜ.24Η.ΤΘΤ.26Η.ΕMA.2Α.ΙMA,3ΟςΟΥMA.2ΟΝ.ΜΆ] said

    ΆΚΟΥ ‘ΔΩ ΡΕ ΜΑΛΆΚΚΑ, ΈΈΈ ΜΑΛΆΚΚΑ…..

    ΈχΧΩ Κ’ΑΝΕΙ ΠΟΛΛΈς ΔΟΥΛΕΙΈς ΣΤΗΝ ΜΕχΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΊΑΝΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΈΧχΧΧΩ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ ΜΑΣΤΟΡΙΛΊΚΙΑ ΚΑΙ ΕΊΜΕΝΕ «ΠΊΘΗΚΑς»,
    ΤΗΝ ΣΉΜΕΡΟΝΝ «ΚΆΓΚΟΥΡΑς», ΝΑΊ ΡΕ ΣΑΤΑΝΆ ΣΕ ΛΈΩ, ΒΛΑΜΜΈΝΕ,
    ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΖΩ ΡΕ ΓΚΈΚΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΛΈΠΩ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΉNΝ ΣΟΥ ΠΑΡΑΛΥΣΊΑΝΝ, ΝΑΊ ΡΕ ΓΕΡΟΠΑΡΑΛΥΜΜΕΝΕ, ΒΡΩΜΌΨψΨΥχΧχΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΌψΨΨΥΧχΧΕ ΨψΨΩΝΙΖΖΜΜΈΝΕ ΚΑΊ SSTRABOxXXYMMENE LOYKOYMA, NAI SE LEΩ RE MMALLAKKAAAAAAAAAAA

    KAI NA KOITASS TO SAKXxXRON TOY AIMMATOς GIA SE BLEPΩ NA KOYTOULAW KANNA PATΩΜΑ, ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ,

    ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου [ΣπαρμόςΟλύμπου] said

    …KALA RE OLYMPIADDA,
    ExXxEI DIKIO RE TO TRELLOSK’LO ΠΟΥ ΣΑς ΣΤΟΛΊΖΖΕΙ ΡΕ ΌΡΝΙΑ,
    ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΖΖΒΉΝΕΤΕ ΡΕ ΤΑ ΣχΧΧχΌΛΙΑ ΡΕ ΝΤΖΖΕΡΕΜΜΈΔΔΕςς ?????????

    ΔΗΛΑΔΉ Ο ΜΑΛΆΚΚΑς Ο ΝΤΌΚΚΟς,
    ΝΑΊ ΣΕ ΛΈΩ,

    ΕΧχΧΕΙ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΝΑς ΒΡΊΖΖΕΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑς ΠΡΟΖΖΒΆΛΛΕΙ ΑΑΣΥΣΤΌΛΩς,
    ΝΑΙ ΣΕ ΛΈΩ,

    ΚΑΙ ‘ΜΕΊς ΔΔΈΝ ΕΧχΧΟΥΜΜΕ ΡΕ ΚΟΎφΦφΙΟΙ,
    ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ ΜΑς ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΎΜΕ,
    ΝΑΙ ΡΕ ψΨΨΟφΦφΊΜΜΙΑ, ΣΑς ΛΈΩ ?????????

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου [ΚΟΚΚΙΝΟΠ'ΛΌς] said

    Μακακα και ρεμαλι ανεπαγγελτο διογενη ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    Την επομενη φορα βγες με ρασσο η …κελεμπια.

    Ξευτελισμενε.

    ΧΛΕΜΠΑ!
    ————————————————–
    ENA ExXxΩ ΝΑ ΠΏ:

    ΑΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΈς,
    ΓΜΏ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΧΧχχΧΤΊΑ ΣΑς ΡΕ,

    ΝΑΊ ΡΕ ΣΑς ΛΈΩ.

    Μου αρέσει!

  • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΟλύμπου} said

   SPARMOS KAI KSEROS
   ———————————-
   … ΑΡΕΠΟΥΣΤΗ ΣΥΚΟΜΆΝΤΕΡΕ, ΜΕ ΞΕΧχΕΣΣΕς ΠΑΛΙΥ,
   ΓΜΩ ΤΑ ΣΣ’ΚΩΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ
   ;ΆΆΗ, ΧχΧΑΜΜΈΝΟΥ ΣΚ’ΛΙ,
   ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ.

   Ε, ΜΑ ΝΙΑΙ ΣΙ ΛΙΕΟΥ.

   Μου αρέσει!

   • Ο ΣΠΑΡΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟς [.ΔΔ Ο ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ] said

    ΝΙΑΙ ΣΕ ΛΕΟΥ !!

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΣπαρμόςΠρόςΠύθιονΟλύμπου} said

    Ο ΣΠΑΡΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟς [.ΔΔ Ο ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ] said
    Σεπτεμβρίου 10, 2017 στις 1:28 μμ
    ΝΙΑΙ ΣΕ ΛΕΟΥ !!
    —————————-
    φΦφφΦχΧχΧΧΑΑΡΙΣΤΏ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΊΝΕΜΜΑ, ΜΑ ΝΑ ΞΕς,
    ΑΡΕ ΝΙΑΊ ΣΙΉ ΛΛΙΈΟΥΩ, ΠΩς ΔΕ ΜΑΣΣΑΩ, ΝΙΈ ΡΕ ΣΙΉ ΛΙΈΟΥΩ,
    ΕχΧχΩ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑφΦφΤΌΝΝ,

    ΑΡΈ ΝΙΑΙ ΣΙΗ ΛΙΕΩΩΩ

    Μου αρέσει!

 16. The_Mad_Dober_Man said

  Για τον τάρταρο με την ανάρτηση της σημαίας

  Μου αρέσει!

 17. ΤΑΡΤΑΡΟΣ said

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: