olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Μιζοστρουμφ

Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 7, 2017

8 Σχόλια to “Μιζοστρουμφ”

 1. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 2. begar2 said

  Η πλακα ειναι οτι του παει το μουσι.

  Α και να μην ξεχασω: Μπραβο για την καταπληκτικη δημοσιοηραδια.

  Χα χα χα

  Μου αρέσει!

 3. geo said

  Στο Πειθαρχικό ο δικαστικός επιμελητής Παναγόπουλος…!

  Στο Πειθαρχικό ο δικαστικός επιμελητής Παναγόπουλος…!

  Τζούλια Λιακοπούλου

  Οι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες – συνεργάτες των δανειστών και των νενέκων που μας κυβερνάνε – αισθάνονται τόσο ισχυροί που βγαίνουν και σε βίντεο μετά από κατάσχεση για να πανηγυρίσουν που έδωσαν ένα μαγαζί σε αμερικανικό fund.

  Ο εν λόγω κύριος Παναγόπουλος Ιωάννης, δικαστικός επιμελητής, στην εταιρία ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, είναι γραμματέας των δικαστικών επιμελητών των ΑΝΕΛ, άνθρωπος του Βασιλάκη προέδρου των Συμβολαιογράφων του Πειραιά και κολλητός του Σιούφα! Η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος καταδικάζει την συμπεριφορά του! Δεν είχε αρμοδιότητα στο Ρέθυμνο!
  Ο φάκελός του πάει στον εισαγγελέα!
  Ξεκάθαρη θέση καταδίκης των όσων ανέφερε στο «διάγγελμά του…» ο δικαστικός επιμελητής της Αθήνας ο οποίος, εκτέλεσε την κατάσχεση επιχείρησης στο Ρέθυμνο, παίρνει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας.
  Μάλιστα εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ότι ο εν λόγω δικαστικός επιμελητής δεν μπορεί να ενεργήσει πράξεις στην Κρήτη , παρά μόνο στην περιφέρεια του Εφετείου Αθηνών.

  Ακολουθεί η ανακοίνωση

  «Με αφορμή την διακίνηση στο διαδίκτυο ενός βίντεο, στο οποίο γνωστός αθηναίος συνάδελφός μας (δικαστικός επιμελητής), μετά το πέρας κάποιας αναγκαστικής εκτέλεσης στο Ρέθυμνο της Κρήτης κάνει… απαράδεκτες δηλώσεις, κρίνοντας άκομψα τον «οφειλέτη» και τους «συμπαραστάτες» του, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:
  Ο δικαστικός επιμελητής είναι όργανο τόσο της επίδοσης δικογράφων όσο και της εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων, κάνοντας ευσυνείδητα την δουλειά του, ΝΟΜΙΜΑ, ΑΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ εκάστης πλευράς. Δεν κρίνει, δεν σχολιάζει, δεν κάνει τηλεοπτικό σόου. Ο ρόλος του είναι καθαρά και αυστηρά θεσμικός. Προσπαθεί δε, όσο μπορεί, να διευκολύνει τα πράγματα. Να μην τα εκτραχύνει, όσο το δυνατόν. Επί πλέον ο δικαστικός επιμελητής έχει εδαφική αρμοδιότητα τα όρια αρμοδιότητας του Εφετείου όπου είναι διορισμένος. Ένας Αθηναίος ή ένας Πειραιώτης δεν μπορεί να ενεργήσει πράξεις π.χ. στην Κρήτη ή στην Θράκη.

  Ως αρμόδιο συνδικαλιστικό – θεσμικό όργανο του κλάδου, δηλώνουμε ότι ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ απερίφραστα τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου συναδέλφου, καθώς και παρόμοιες συμπεριφορές από συναδέλφους. Χαρακτηρισμοί, όπως αυτοί που χρησιμοποιήθηκαν από το μέλος μας αφορούν και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο. Δεν θεωρούμε κανένα Έλληνα Πολίτη «απόστημα» «άπλυτο» κ.λ.π. Δεν ασκούμε κανενός είδους πολιτική. Η λαϊκή αγωνία έστω και εκδηλωνόμενη υπερβολικά, είναι και δική μας αγωνία, μέσα σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Διότι η μοίρα μας είναι κοινή. Οι αποφάσεις που εκτελούμε, με δυσκολία ενίοτε, έχουν ήδη κρίνει την όποια αντιδικία στο δικαστήριο. Εμείς ως αρμόδιοι δικαστικοί λειτουργοί τις υλοποιούμε. Φροντίζοντας εν σιωπή να τηρηθούν τα νόμιμα, σεβόμενοι την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προσωπικότητα. Να μη θιγεί καθ’ υπέρβαση ούτε ο επισπεύδων ούτε ο καθ’ ου. Δεν είμαστε εκδικητές, ούτε υπέρμαχοι κανενός. Εκτελούμε τις αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων. Είμαστε απλώς δικαστικοί επιμελητές.
  Τα αρμόδια θεσμικά μας όργανα εκφράζουν τη βαθειά τους λύπη για την ανάρμοστη συμπεριφορά όσων εξ’ ημών (μελών μας) παρεκτρέπονται και βεβαιώνουμε την Κοινωνία ότι θα λάβουμε κάθε πρόσφορο μέτρο για την άσκηση πειθαρχικού ελέγχου, με βάση το πειθαρχικό δίκαιο που διαθέτουμε. Να είναι όλοι σίγουροι και ήσυχοι!».
  Για δε τον συγκεκριμένο συνάδελφο θα συνεδριάσει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του Εφετείου Αθηνών, που είναι μέλος, για να αναθέσει την υπόθεση για τον πειθαρχικό του έλεγχο.

  Ο Πρόεδρος
  Γεώργιος Μήτσης

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. geo said

  Η εξαθλίωση των συνταξιούχων στο έπακρο…!

  Η εξαθλίωση των συνταξιούχων στο έπακρο…!

  Η κοροϊδία, το ψέμα και η εξαθλίωση των συνταξιούχων συνεχίζεται…

  Η εξαθλίωση των «απόμαχων» της εργασίας συνεχίζεται, καθώς μετά την ψήφιση του Ν.4387/2016 και την δημιουργία του Ε.Φ.Κ.Α. χιλιάδες εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και στο Δημόσιο αναμένουν για πολλούς μήνες την έκδοση της σύνταξης τους.

  Η εξαθλίωση των «απόμαχων» της εργασίας συνεχίζεται, καθώς μετά την ψήφιση του Ν.4387/2016 και την δημιουργία του Ε.Φ.Κ.Α. χιλιάδες εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και στο Δημόσιο αναμένουν για πολλούς μήνες την έκδοση της σύνταξης τους.
  Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση, που έχει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α από τις 13 Μαΐου 2016, έχουν κατατεθεί χιλιάδες αιτήσεις συνταξιοδότησης από συναδέλφους, που αποχώρησαν μετά την ανωτέρω ημερομηνία και καμία από αυτές τις αιτήσεις δεν έχει διεκπεραιωθεί, ενώ όσες έχουν κατατεθεί μετά την 1 Ιανουαρίου 2017 δεν έχουν χρεωθεί καν σε αρμόδιο εισηγητή και παραμένουν στις κούτες του Πρωτοκόλλου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Για όσους δε, έχουν Διαδοχική Ασφάλιση, δεν έχει ξεκινήσει η αναγκαία αλληλογραφία με τους ασφαλιστικούς φορείς, όπως προβλέπει το άρθρο 1, παρ.1β του Ν.4151/2013, «… υποχρεούται εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την περιέλευση σε αυτή των στοιχείων του Δ.Α.Υ.Κ., να αποστείλει σχετική αλληλογραφία με στοιχεία του υπαλλήλου και στους συναρμόδιους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς».
  Η πραγματικότητα αυτή, έρχεται σε απόλυτη αντίθεση προς τις διατάξεις του Ν.4151/2013, που προβλέπουν, ότι η σύνταξη χορηγείται έξι (6) μήνες μετά την πρωτοκόλληση της σχετικής αίτησης στην αρμόδια υπηρεσία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που όπως φαίνεται, ισχύει μόνο στα χαρτιά.
  Την ίδια στιγμή, άνθρωποι που εργάστηκαν για τριάντα πέντε (35) και σαράντα (40) χρόνια περιμένουν μάταια την καταβολή της σύνταξης, που τους αναλογεί, η οποία όσο πετσοκομμένη και εάν είναι αποτελεί γι’ αυτούς αναγκαίο όρο επιβίωσης. Και δεν μιλάμε βεβαίως για τις περιπτώσεις Διαδοχικής Ασφάλισης. Αν στις περιπτώσεις του ενός Ταμείου απαιτείται ένας και πλέον χρόνος για να δουν όσοι αποχώρησαν από την εργασία τους «φως», σε αυτές της Διαδοχικής Ασφάλισης η αναμονή είναι πολύ μεγαλύτερη. Αρκεί να επισημανθεί πώς το Ι.Κ.Α. χρειάζεται πάνω από δυο (2) χρόνια για την σχετική έκδοση της βεβαίωσης.
  Κι ενώ η σύνταξη δεν βγαίνει, οι μήνες κυλούν βασανιστικά για την πλειονότητα των συνταξιούχων, οι οποίοι πρέπει να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες (φαγητό, φάρμακα, διαμονή κ.α.), αλλά και να πληρώσουν τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς (φως, νερό, τηλέφωνο) και βεβαίως τα χαράτσια του φόρου εισοδήματος, του ΕΝ.Φ.Ι.Α. και ότι άλλο αποφασίσει τον κονκλάβιο του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης χωρίς να έχουν καμία πηγή εσόδων.
  Η απογοήτευση, η ανέχεια και η απελπισία έχουν κυριεύσει τους συνταξιούχους. Κι αυτό γιατί έχουν απέναντι τους ένα κράτος, μια κυβέρνηση που δίνει υποσχέσεις και συστηματικά δεν τις τηρεί. Σύμφωνα με τον Ν.4151/2013, άρθρο 1, παρ.3α, «… η πράξη κανονισμού της σύνταξης του υπαλλήλου ή του στρατιωτικού εκδίδεται εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία πρωτοκόλληση της σχετικής αίτησης στην Υπηρεσία Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Σε περίπτωση διαδοχικής ασφάλισης η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου ορίζεται σε επτά (7) μήνες και προκειμένου για τα πρόσωπα της παρ.2 του άρθρου 57Α του Π.Δ.169/2007, σε τρείς (3) μήνες».
  Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ψηφίζονται αλλεπάλληλες συνταξιοδοτικές διατάξεις, χωρίς την άμεση έκδοση εγκυκλίων, με αποτέλεσμα να επιτείνεται ακόμα περισσότερο το χάος, το οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν οι «υποψήφιοι» συνταξιούχοι. Και σαν να μην έφτανε το νομοθετικό αλαλούμ, αντί να στελεχωθούν με ακόμα περισσότερο προσωπικό και να υποστηριχτούν οι υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, αποδιοργανώνονται και διαλύονται συστηματικά, με την μετακίνηση έμπειρου και αναγκαίου προσωπικού σε άλλες άσχετες υπηρεσίες, χωρίς κανείς να γνωρίζει τις σκοπιμότητες, που τέτοιου είδους μετακινήσεις εξυπηρετούν.
  Η κατάσταση όπως διαμορφώνεται, και οι συνεχιζόμενες καθυστερήσεις τόσο στην έκδοση αποφάσεων συντάξεων όσο και στην απόδοση του εφάπαξ στους δικαιούχους συναδέλφους, ξεφεύγει πλέον της αμέλειας και της αδιαφορίας και αγγίζει τα όρια της σκοπιμότητας, αφού όσο καλόπιστος και εάν είναι κάποιος δεν μπορεί να μην λάβει υπόψη του, ότι η μη έκδοση αποφάσεων συνταξιοδοτήσεως επιφέρει μεταξύ άλλων πλασματική μείωση των δαπανών του Κράτους και δημιουργία εξίσου πλασματικών πλεονασμάτων. Καλούμε τους αρμοδίους υπηρεσιακούς φορείς και τα αρμόδια Υπουργεία (Οικονομικών και Εργασίας) αλλά και την Διοίκηση του Ε.Φ.Κ.Α. να μεριμνήσουν άμεσα για την τήρηση του Νόμου και να σταματήσουν τα παιχνίδια στις πλάτες των συνταξιούχων. Σε αντίθετη περίπτωση, η αντίδραση εργαζομένων και συνταξιούχων θα είναι δυναμική.

  Η εξαθλίωση των «απόμαχων» της εργασίας συνεχίζεται, καθώς μετά την ψήφιση του Ν.4387/2016 και την δημιουργία του Ε.Φ.Κ.Α. χιλιάδες εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και στο Δημόσιο αναμένουν για πολλούς μήνες την έκδοση της σύνταξης τους.
  Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση, που έχει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α από τις 13 Μαΐου 2016, έχουν κατατεθεί χιλιάδες αιτήσεις συνταξιοδότησης από συναδέλφους, που αποχώρησαν μετά την ανωτέρω ημερομηνία και καμία από αυτές τις αιτήσεις δεν έχει διεκπεραιωθεί, ενώ όσες έχουν κατατεθεί μετά την 1 Ιανουαρίου 2017 δεν έχουν χρεωθεί καν σε αρμόδιο εισηγητή και παραμένουν στις κούτες του Πρωτοκόλλου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Για όσους δε, έχουν Διαδοχική Ασφάλιση, δεν έχει ξεκινήσει η αναγκαία αλληλογραφία με τους ασφαλιστικούς φορείς, όπως προβλέπει το άρθρο 1, παρ.1β του Ν.4151/2013, «… υποχρεούται εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την περιέλευση σε αυτή των στοιχείων του Δ.Α.Υ.Κ., να αποστείλει σχετική αλληλογραφία με στοιχεία του υπαλλήλου και στους συναρμόδιους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς».
  Η πραγματικότητα αυτή, έρχεται σε απόλυτη αντίθεση προς τις διατάξεις του Ν.4151/2013, που προβλέπουν, ότι η σύνταξη χορηγείται έξι (6) μήνες μετά την πρωτοκόλληση της σχετικής αίτησης στην αρμόδια υπηρεσία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που όπως φαίνεται, ισχύει μόνο στα χαρτιά.
  Την ίδια στιγμή, άνθρωποι που εργάστηκαν για τριάντα πέντε (35) και σαράντα (40) χρόνια περιμένουν μάταια την καταβολή της σύνταξης, που τους αναλογεί, η οποία όσο πετσοκομμένη και εάν είναι αποτελεί γι’ αυτούς αναγκαίο όρο επιβίωσης. Και δεν μιλάμε βεβαίως για τις περιπτώσεις Διαδοχικής Ασφάλισης. Αν στις περιπτώσεις του ενός Ταμείου απαιτείται ένας και πλέον χρόνος για να δουν όσοι αποχώρησαν από την εργασία τους «φως», σε αυτές της Διαδοχικής Ασφάλισης η αναμονή είναι πολύ μεγαλύτερη. Αρκεί να επισημανθεί πώς το Ι.Κ.Α. χρειάζεται πάνω από δυο (2) χρόνια για την σχετική έκδοση της βεβαίωσης.
  Κι ενώ η σύνταξη δεν βγαίνει, οι μήνες κυλούν βασανιστικά για την πλειονότητα των συνταξιούχων, οι οποίοι πρέπει να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες (φαγητό, φάρμακα, διαμονή κ.α.), αλλά και να πληρώσουν τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς (φως, νερό, τηλέφωνο) και βεβαίως τα χαράτσια του φόρου εισοδήματος, του ΕΝ.Φ.Ι.Α. και ότι άλλο αποφασίσει τον κονκλάβιο του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης χωρίς να έχουν καμία πηγή εσόδων.
  Η απογοήτευση, η ανέχεια και η απελπισία έχουν κυριεύσει τους συνταξιούχους. Κι αυτό γιατί έχουν απέναντι τους ένα κράτος, μια κυβέρνηση που δίνει υποσχέσεις και συστηματικά δεν τις τηρεί. Σύμφωνα με τον Ν.4151/2013, άρθρο 1, παρ.3α, «… η πράξη κανονισμού της σύνταξης του υπαλλήλου ή του στρατιωτικού εκδίδεται εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία πρωτοκόλληση της σχετικής αίτησης στην Υπηρεσία Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Σε περίπτωση διαδοχικής ασφάλισης η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου ορίζεται σε επτά (7) μήνες και προκειμένου για τα πρόσωπα της παρ.2 του άρθρου 57Α του Π.Δ.169/2007, σε τρείς (3) μήνες».
  Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ψηφίζονται αλλεπάλληλες συνταξιοδοτικές διατάξεις, χωρίς την άμεση έκδοση εγκυκλίων, με αποτέλεσμα να επιτείνεται ακόμα περισσότερο το χάος, το οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν οι «υποψήφιοι» συνταξιούχοι. Και σαν να μην έφτανε το νομοθετικό αλαλούμ, αντί να στελεχωθούν με ακόμα περισσότερο προσωπικό και να υποστηριχτούν οι υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, αποδιοργανώνονται και διαλύονται συστηματικά, με την μετακίνηση έμπειρου και αναγκαίου προσωπικού σε άλλες άσχετες υπηρεσίες, χωρίς κανείς να γνωρίζει τις σκοπιμότητες, που τέτοιου είδους μετακινήσεις εξυπηρετούν.
  Η κατάσταση όπως διαμορφώνεται, και οι συνεχιζόμενες καθυστερήσεις τόσο στην έκδοση αποφάσεων συντάξεων όσο και στην απόδοση του εφάπαξ στους δικαιούχους συναδέλφους, ξεφεύγει πλέον της αμέλειας και της αδιαφορίας και αγγίζει τα όρια της σκοπιμότητας, αφού όσο καλόπιστος και εάν είναι κάποιος δεν μπορεί να μην λάβει υπόψη του, ότι η μη έκδοση αποφάσεων συνταξιοδοτήσεως επιφέρει μεταξύ άλλων πλασματική μείωση των δαπανών του Κράτους και δημιουργία εξίσου πλασματικών πλεονασμάτων. Καλούμε τους αρμοδίους υπηρεσιακούς φορείς και τα αρμόδια Υπουργεία (Οικονομικών και Εργασίας) αλλά και την Διοίκηση του Ε.Φ.Κ.Α. να μεριμνήσουν άμεσα για την τήρηση του Νόμου και να σταματήσουν τα παιχνίδια στις πλάτες των συνταξιούχων. Σε αντίθετη περίπτωση, η αντίδραση εργαζομένων και συνταξιούχων θα είναι δυναμική.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. geo said

  MA EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ;;;; Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ κρατούμενος στο Α.Τ Ακροπόλεως γιατί έκανε προσαγωγή αλλοδαπού…

  Υπό κράτηση αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο Α.Τ. Ακροπόλεως μετά από μήνυση αλλοδαπού.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko αστυνομικός εκτελώντας την υπηρεσία του προσήγαγε τον αλλοδαπό στο Α.Τ., γιατί αρνείτο να δώσει τα στοιχεία του για έλεγχο.
  Εκεί, ο αλλοδαπός γνωρίζοντας το γνωστό παραμύθι διαμαρτυρήθηκε και ζητώντας το κινητό του τηλέφωνο για να επικοινωνήσει, όπως είπε, με τους “οικείους”.
  Όμως εκείνος παίρνοντας το κινητό τηλεφώνησε στην άμεση δράση και βεβαία σε δικηγόρο λέγοντας ότι υπήρξε παραβίαση των δικαιωμάτων του από τον αστυνομικό που τον προσήγαγε στο τμήμα( μια που δεν του σερβιρισαν έγκαιρα το απεριτίφ και η σαμπάνια ήταν ζέστη όπως θα είχαν κάνει οι αστυνομικοί στην πατρίδα του σε ανάλογη περίπτωση).
  Υπέβαλε μήνυση εναντίον του οπός είναι και η συνήθης τακτική με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του αστυνομικού να τον κρατήσουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
  Ο αστυνομικός μην έχοντας άλλη δυνατότητα αντιμετώπισης αυτής της παράλογης κατάστασης υπέβαλε μήνυση και αυτός εις βάρος του αλλοδαπού κι έτσι κρατούνται και οι δύο στο τμήμα της Ακρόπολης αλλιώς ο αλλοδαπός θα μπορούσε να αφεθεί ελεύθερος….

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. ARIS said

  ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΜΟΥΣΑΤΟΣ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟΣ

  Μου αρέσει!

 7. geo said

  Αλέξη μου, τώρα που έγινες κι Ανδρεϊκός, και ΠΑΣΟΚ 3ης του Σεπτέμβρη, θα μας πεις ποιο είναι το μικρό κόμμα που μίζωσε η siemens και παρέπεμψε τον Ανδρέα στο βρώμικο ’89;

  Της Μαριάννας Τσήπα
  Μωρό μου Αλέξη είσαι θεός!
  Τώρα που επιτέλους κατανόησες την ηγετική μορφή του Ανδρέα, τώρα που «Η κατηγορία ότι Πασοκοποιηθήκαμε γίνεται δεκτή με υπερηφάνεια»…θα φωτίσεις γκρίζες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας μας.
  Ίσως βοηθήσει λίγο κι ο Κώστας ο Λαλιώτης που πίνει 30 τόσα χρόνια τον καφέ του στο Dolce με τον εργολάβο δημοσίων έργων και μέντορά σου, τον φραπεδιάρη Φλαμπουράρη…
  Γιατί ο Κώστας που προσφάτως του έφτιαξαν κατά παραγγελία (πρώην ΔΟΛ με λένε και θα αναλάμβανα ρόλο διευθυντή) ένα απάνθισμα σημαντικών παρεμβάσεων του Ανδρέα, του διέφυγε να μας πει -έστω σε υστερόγραφο- ότι πρώτος αυτός παραβίασε όλες αυτές τις πολιτικές του Ανδρέα, πως αυτός έκανε αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη, για να προχωρήσει η «μεταρρυθμιστική αριστερά» μας είπε με λυγμούς στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ξέχασε να μας πει ότι ο Σημίτης τον έκανε υπουργό των εργολάβων δημοσίων έργων και…
  πραγματικά έριξαν τόσα τσιμέντα που θα πληρώνουν και τα τρισέγγονα μας. Ξέχασε ακόμη να μας πει ότι υπηρέτησε κι υπηρετεί ακόμη (πάντα στο ρόλο που τον φέρνει σε οργασμό, αυτό του μυστικοσύμβουλου) τον Γιωργάκη, το γαμπρό του Μπακατσέλου και σήμερα της Φωφούλας…
  Ξέχασε ότι είναι μέχρι σήμερα στο ΠΑΣΟΚ που έφερε το ΔΝΤ και την τρόικα, στο ΠΑΣΟΚ που συγκυβέρνησε με τον Καρατζαφύρερ, μαζί με τη δεξιά (με πρωθυπουργό παρακαλώ το Σαμαρά) και ψήφισε το»αριστερό» μνημόνιο Τσίπρα…
  Δηλαδή, νομίζοντας ότι όλοι έχουμε υποστεί λοβοτομή μας απάνθισε τις θέσεις του Λαϊκού Ηγέτη, ξεχνώντας να μας πει ότι αυτός τις απαρνήθηκε από την πρώτη στιγμή του θανάτου του, για να μην πούμε ότι ετοίμαζε πολύ πριν την πολιτική εξόντωση του Ανδρέα (ας θυμηθούμε και ποιοι σχεδίασαν το Πεντελικό)…

  Όμως Αλέξη μωρό μου, εσύ δεν είσαι ανεμογκάστρι…
  Γι’ αυτό αναμένουμε να μας πεις για τον πνευματικό σας ηγέτη, που μόλις προχθές τιμήσατε την επέτειο του θανάτου του…
  Η γνωστή σε όλους πολιτική σου εντιμότητα, η γνωστή σε όλους ειλικρίνεια σου, η γνωστή σε όλους απέχθεια που έχεις για το ψέμα, η γνωστή σε όλους σθεναρή σου στάση απέναντι στη διαπλοκή, είναι «συνιστώσες» (έτσι δεν λέγατε στο ΣΥΡΙΖΑ;) που δείχνουν ότι θα κάνεις και το επόμενο βήμα…
  Θυμάσαι Αλέξη μωρό μου;
  Θυμάσαι αυτή τη μεγάλη μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα -όχι οι Φλαμπουράρηδες κι οι Κύρκοι που ήθελαν αντιδικτατορικό αγώνα μαζί με τον Γλύξμπουργκ και τον Καραμανλή-… θυμάσαι τον Περικλή τον Κοροβέση;
  Αν το ξέχασες, ας βοηθήσουμε: «Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν στα κόμματα της Αριστεράς οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλή Κοροβέση. Σε συνέντευξή του στο Κανάλι 1 του Πειραιά, υποστήριξε ότι «επί της κυβέρνησης Τζαννετάκη πήρε χρήματα και η αριστερά και δεν αντέδρασε». Για «βδελυρό παραμύθι» έκανε λόγο ο Λεωνίδας Κύρκος…».
  Θυμήθηκες όψιμε Ανδρεϊκέ Αλέξη, μωρό μου;

  «Στη συνέντευξή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην υπόθεση Siemens τόνισε πως το σκάνδαλο της δεν είναι δικομματικό και υποστήριξε ότι κατά την περίοδο της κυβέρνησης Τζαννετάκη, «επρόκειτο να προκηρυχτεί ένας διαγωνισμός διεθνής για τα τηλέφωνα κι όλα τα κόμματα που μετείχαν στην Οικουμενική Κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ο ενιαίος Συνασπισμός, η ΕΑΡ (Ελληνική Αριστερά) δηλαδή του Λεωνίδα Κύρκου, πήρανε χρήματα και δεν αντιδράσανε». «Ούτε ο Κύρκος αντέδρασε, ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη. το μέγα σκάνδαλο είναι ότι έχουν πάρει χρήματα», πρόσθεσε ο Περικλής Κοροβέσης.»
  Βέβαια, έχεις το πάνω χέρι. Η συντρόφισσα Μέρκελ που όταν την γνώρισες αναθεώρησες όσα πίστευες γι’ αυτή, όπως μας είπες στον Χατζηνικολάου όταν συνεντευξιάστηκες, αλλά κι οι συνεταίροι της στο γερμανικό διευθυντήριο του 4ου Ράιχ, οι γερμανοί σοσιαΛΗΣΤΕΣ, σε έχουν επιλέξει. Δεν γίνεται να έχουν εκπροσώπους τα σούργελα του πτώματος ΠΑΣΟΚ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, του Γιωργάκη, του Βενιζέλου, του Σημίτη και τόσων υποψήφιων ηγετών του «νέου σχήματος» με σάπια υλικά.

  Έτσι μωρό μου Αλέξη, χρησιμοποίησε κατάλληλα όλους αυτούς που θα συσπειρώσουν ότι σου απομείνει όποτε αποφασίσει εκλογές το 4ο Ράιχ, αλλά μην αναμένεις πελάτες από Ανδρεϊκούς. Αυτοί που δεν ξεχνούν τον μεγάλο Λαϊκό Ηγέτη, δεν θα γίνουν πελάτες δικοί σου, αλλά ούτε και στα αποκόμματα της «κεντροαριστεράς» των μνημονιακών πτωμάτων, που τώρα τους καθοδηγεί η υπουργός του Σαμαρά Φωφούλα…
  Λοιπόν μωρό μου Αλέξη, ηγέτη 100ετίας… θα ‘χουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε και περισσότερο αναλυτικά… «καλή αντάμωση στα γουναράδικα»!

  Υ.Γ. (1) Γελασμένοι όσοι νομίζουν πως θα μείνουν στο απυρόβλητο για τις θεατρικές τους παραστάσεις που έχουν ένα και μοναδικό στόχο: εξουσία, χρήμα, καρέκλες και πολυθρόνες…
  Υ.Γ. (2) Και μην νομίσετε πως θα τσιμπήσουμε με δήθεν αντιδεξιές κορώνες, από αυτούς που ψηφίζουν μαζί με τη δεξιά μνημόνια. Τη δεξιά την πάλαιψε ο λαός μας και πλήρωσε με αίμα τους αγώνες του. Με τους υπαλλήλους των Ρότσιλντ και τις δημοσιογραφικές φτηνιάρικες πουτανίτσες, είναι πιο δύσκολος ο αγώνας… Όμως, κανένας αγώνας δεν χάνεται, όταν γίνεται πράξη!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 8. Ακέλας said

  Kαι μετά σου λένε ότι:…Στην Κρήτη και στην Μάνη,εστείλανε φιρμάνι μπας και συλλάβουν τον Ναζί! …Αντε να βρείς τον σακαφιόρο με τόσους σωσίες και μεταμφιέσεις!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: