olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Πως ο Μητσοτάκης και τα συμφέροντα σχεδιάζουν την εξόντωση του Καμμένου – Τι αποκαλύπτει στέλεχος της ΝΔ για τα σκοτεινά σχέδια του Μητσοτακικού παρακράτους

Posted by kalinda στο Σεπτεμβρίου 5, 2017

 

IMG_8865Η «πολιτική εξόντωση» του Π. Καμμένου και η περιθωριοποίηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποτελεί τον υπ’ αριθμ. 2 στόχο του Κυρ. Μητσοτάκη για τι επόμενες εκλογές – πρώτος παραμένει η νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Το κλίμα που επικρατεί στην Πειραιώς έναντι του υπουργού Άμυνας είναι περίπου πολεμικό και τείνει να πάρει διαστάσεις προσωπικής βεντέτας.

Ενδεικτική η επισήμανση κορυφαίου κομματικού παράγοντα: «Ο Κυριάκος ζει και αναπνέει για να δει τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκτός Βουλής και τον Π. Καμμένο απλό πολιτευτή»! Στο πλαίσιο αυτό, της εξόντωσης δηλαδή του υπουργού Άμυνας, εντάσσεται η επιμονή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας στην υπόθεση του «Noor 1» αλλά και η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να εντάξει τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην ακροδεξιά πτέρυγα του πολιτικού συστήματος, ταυτίζοντάς τους -ει δυνατόν- με τη φασιστική Δεξιά. Με αμφίβολα προς το παρόν αποτελέσματα, καθότι μέχρι το 2012 ο κ. Καμμένος ήταν στέλεχος της παράταξης και διατέλεσε, έστω για σύντομο χρονικό διάστημα, μέλος των κυβερνήσεων του Κ. Καραμανλή την περίοδο 2004-2009.

Οι λόγοι που ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας επιλέγει να στήσει προσωπική βεντέτα με τον ομόλογό του των ΑΝΕΛ, πολλοί και διάφοροι. Πολιτικοί, κομματικοί, προσωπικοί και άλλοι… Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς που κάνουν στην Πειραιώς, η αποδυνάμωση των ΑΝΕΛ, σε βαθμό να μείνουν εκτός Κοινοβουλίου, αποτελεί μια από τις προϋποθέσεις για την ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές. Θεωρούν δε ότι αν στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση μείνουν εκτός Βουλής, η διάλυσή τους θα είναι προδιαγεγραμμένη.

Η κατά καιρούς προσπάθεια του Π. Καμμένου να εμφανιστεί ως εκφραστής και συνεχιστής του Καραμανλισμού είναι σαν αγκάθι στα πλευρά της Νέας Δημοκρατίας. Δεδομένου μάλιστα ότι ένα σημαντικό τμήμα στελεχών και ψηφοφόρων της παράταξης θεωρεί ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει απεμπολήσει τις αρχές που είχε θέσει ο ιδρυτής, είναι αυτό αρκετό για να προκαλεί τριβές κι εντάσεις στα ενδότερα. Ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει και προσωπικούς λόγους να εχθρεύεται τον κ. Καμμένο, που έχουν να κάνουν με τις κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει κατά καιρούς εναντίον του για την υπόθεση της Siemens. Αλλά και συνολικά την προσπάθειά του να τον ταυτίσει με την εγχώρια διαπλοκή, κυρίως στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, πάντως, δεν σκοπεύουν να μείνουν με… σταυρωμένα χέρια, πέραν των άλλων και διότι αντιλαμβάνονται ότι ο πόλεμος φθοράς που δέχονται μπορεί να αποβεί επιζήμιος έως καταστροφικός στις επόμενες εκλογές. Με το σκεπτικό αυτό, επιστρέφουν στον κ. Μητσοτάκη τις κατηγορίες περί Ακροδεξιάς, με την εκπρόσωπο του κόμματος να επισημαίνει την παρουσία στη Νέα Δημοκρατία, σε θέση μάλιστα αντιπροέδρου, του «χουντικού» -όπως τον αποκαλεί- Άδ. Γεωργιάδη αλλά και του πρώην ΕΠΕΝίτη Μ. Βορίδη. Υπενθύμισε δε ότι ο κ. Καμμένος διατέλεσε υπουργός στις κυβερνήσεις του Κ. Καραμανλή και για αρκετά χρόνια συνεργάτης του Κων. Μητσοτάκη.

Από την πλευρά του, ο πρώην γενικός γραμματέας των ΑΝΕΛ Γ. Μοίρας αποδίδει τον πόλεμο συκοφαντιών εκ μέρους του Κυρ. Μητσοτάκη σε δύο ακόμη λόγους: Πρώτον, οι ΑΝΕΛ πρεσβεύουν μια πατριωτική πολιτική στα εθνικά θέματα, ενώ ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ακολουθεί τη λογική της εκποίησης. Δεύτερον, οι ΑΝΕΛ, και προσωπικά ο Π. Καμμένος, δίνουν αγώνα για την κάθαρση και τη διαφάνεια στον δημόσιο βίο, εκθέτοντας συνεχώς κέντρα άνομων συμφερόντων, για τα οποία «η ΝΔ και προσωπικά ο Κυρ. Μητσοτάκης (αλλά και διάφοροι άλλοι ‘‘όνομα και μη χωριό’’) λειτουργούν ως ‘‘πολιτικά βαποράκια’’», υπογραμμίζει ο κ. Μοίρας.

ΠΑΡΟΝ periodista.gr 

 

36 Σχόλια to “Πως ο Μητσοτάκης και τα συμφέροντα σχεδιάζουν την εξόντωση του Καμμένου – Τι αποκαλύπτει στέλεχος της ΝΔ για τα σκοτεινά σχέδια του Μητσοτακικού παρακράτους”

 1. Μέτων said

  H ανάρτησις είναι του Παρόν (Μάκης Κουρής) ή του Δ.Μπεκιάρη(Periodista) ή του Kalinda (πολύ ισπανικό αμφότεροι).

  Έχω εκφράσει την άποψη μου. Ο Καμμένος με τον Κούλη δύνανται να συγκροτήσουν ένα αχτύπητο δίδυμο Χοντρού-Λιγνού σε πολιτική έκδοση. Μπορούν να κάνουν όλη την Υφήλιο να γελά μαζί τους. Στους χαλεπούς καιρούς, που διάγει το Έθνος, θα είναι μία λάμψη ευθυμίας στις σκυθρωπές καρδιες μας. Μόνον τα μακριά τους χέρια να μην αγγίζουν τις τσέπες μας.

  Αρέσει σε 4 άτομα

  • Εμετών said

   Θα ευθυμήσεις με αυτούς τους ξενέρωτους;
   Νόμιζα μόνο με μαχαιρώματα, ξυλοδαρμούς και βρισιές κάνεις χαβαλέ

   Μου αρέσει!

  • διονύσιος διονυσίου {Σκοτεινά-ΠαλιάΜόρνα} said

   ΧΑΙΡΕ ΚΑΙ ΥΓΙΕΝΕ ΚΥΡ ΜΕΤΩΝΑ,
   ΕΙΣΕΝΕ, ΜΑΚΡΑΝ, Ο ΕΥΣΤΟΧΟΤΕΡΟΣ ΘΑΜΩΝ, ΤΟΥ ΕΝΤΑΥΘΑ ΚΑΦΕΠΟΤΕΙΟΥ.

   ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΙΓΝΩΣΚΩ,
   ΜΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΙΓΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΛΟΒΙΑ ΜΟΥ
   ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΜΕΝΕ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΕΥΓΝΩΜΩΝ, ΝΑΙ.

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • διονύσιος διονυσίου {ΣπάθεςΑγιοςΔημήτριος} said

    {ΘΑ ΗΤΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ,
    ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΝΤΟΚ,
    ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΤΟΜΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΛΕΗΖΕΡ…}

    Μου αρέσει!

 2. Μανώλης said

  Στις εκλογές του 2015 το παρακρατικό σύστημα Βενιζέλου έπεσε με όλη του δύναμη και κατάφερε να δώσει το 3 % στον σαλτιμπάγκο της πολιτικής τον Λεβέντη. Η θεσσαλονίκη ήταν η αιχμή του δόρατος και οι ψήφοι της ΕΚ στην πόλη έκανε την διαφορά υπέρ του σαλτιμπάγκου. Έτσι ο χοντρογουρούνης εκδικήθηκε το ΠΑΣΟΚ.

  Είναι τόσο μαλάκας ο Κούλης που δεν καταλαβαίνει ότι το πολύ βρίσιμο του Καραμανλή και του Παυλόπουλου, το κόψιμο τους από τις κομματικές θέσεις, η τραγωδία με την ΟΝΝΕΔ και όσα ακούγονται για το σφάξιμο των υποψηφίων στα βουλευτικά ψηφοδέλτια είναι μία εξαιρετικά καλή δικαιολογία για να πέσουν χιλιάδες ψήφοι στους ΑΝΕΛ και να τελειώσει το παραμύθι της πρωτιάς και της αυτοδυναμίας ;

  Τόσο μαλάκας ;

  Μου αρέσει!

 3. ο Γιωργος said

  Ενθυμουμενος τον μπετοβλακα τον Γιωργακη τι επαθε και τον Καρατζαφυρερ δεν νομιζω ν ασχολειται κανενας με το Σημαδουρο. Απλως δεν υπαρχει πλεον. Τουλαχιστον εδω που ζω.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • ο Γιωργος said

   Οσο για συκοφαντιες, οδεν κρυπτον υπο του ιντερνετ.

   Δικαστικός επιμελητής, φίλος του Πάνου Καμμένου πανηγυρίζει για τους πλειστηριασμούς στο Ρέθυμνο

   –http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/818489/dikastikos-epimelitis-filos-toy-panoy-kammenoy-panigyrizei-gia-toys-pleistiriasmoys-sto-rethymno

   Αρέσει σε 2 άτομα

   • διονύσιος διονυσίου {ΆηΛιάδες} said

    ΦΙΛΕ ΓιωργΙΕ,
    ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟς ΩΝ, ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΣΥΡΙΖΕΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ-ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΝΕΥ ΑΙΣΧΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΙΔΟΥς………..ΩΪΜΕ !

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
    Ο ΦΑΣΤΣΙΣΜΟΡΑΤΣΙΣΜΟΝΑΖΙΖΜΟΟΜΟΦΟΒΙΖΜΟΣ, ΚΛΠΑ, ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ.

    ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙς ΑΛΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΪ……….

    Μου αρέσει!

 4. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Η ν.δ., όπως η γυνή που φοβειται τον άντρα,
  μάλλον κάπως έτσι,
  με ιδιαίτερη αιχμή το μητσοτακαιικο φοβάται τον καμμένο ενώ υπάρχουν αρκετοί λόγοι απο πολλές μπάντες, μια των οποίων είναι ότι όσο να ‘ ναι κόβει ψηφαλακια από την παράταξη.
  Ο άλλος λόγος θα μπορούσε να ήταν/είναι ότι όσο υπάρχει η πλευρά καμμένου εν ενεργεία άλλο τόσο παραμένει αναμμένη (εν ενεργεία) η πλευρά των καραμανλικων εντός του αρχονταρικιου που διατηρειται στην οδο Πειραιώς.

  Μου αρέσει!

 5. Nikow Papas said

  Το σχόλιό σας περιμένει έγκριση…………………

  Μου αρέσει!

 6. Boreios hellas said

  Ο Τάκης – Μήτσος είναι Διάνοια μην τον κακολογείτε

  Ένας άδικημένος κληρονόμος ένός πολιτικού θρύλου

  Μόνος του άνεβηκε τα σκαλιά της πολιτικής και μόνος του θα τα κατέβει το παιδί

  Άλλως τε το είπε ο πατέρας του, «»ΤΟ παιδι δεν κανει ,»» όχι βέβαια γιά αύτόν, άλλά γιά τον άλλο ΦΩΣΤΗΡΑ το GIORGOS άλλά ταιριάζει καί στα δυό λουλούδια τού άγρού μέ τρόποΤΈΛΕΙΟ

  Μου αρέσει!

 7. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  Τα παει μια χαρα απο.μονος του.

  Οσο ο πανουλης χτυπα αλληπητα τα ουσκια μετα τις 7 το βρσδυ, δεν χρειαζεται βοηθεια απο κανεναν για να καταστραφει πολιτικα κι κοινωνικα.

  Μου αρέσει!

  • Κι κι κι . . Θυμάσαι εκείνο τo σοφό τεστ του Σωκράτη που σε είχε εντυπωσιάσει προχθές ; said

   αφού λοιπόν αυτό που λές δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό, ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να σου δώσουμε σημασία ρε καραγκιόζη ;

   Πως να μη σε πάρουμε στο γιούχα όταν σχεδόν κάθε σου σχόλιο είναι διακοσμημένο με αποδεδειγμένα ψέματα και βρώμικες συκοφαντίες ;

   Και πού ‘σαι μόρτη,
   πριν να πάρεις πάλι φόρα και να με βγάλεις Left ή Καμμένο δεν είμαι κανένα απο τα δύο.
   Got it ρέ ;

   Μου αρέσει!

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    Ας υποθεσουμε πως αυτα που γραφω ειναι δολια κι τιποτα αλλο απο συκοφαντιες.

    Εσυ;;
    Πως γινεται να πιστεψει καποιος οτι λες, σε αντιθεση μ’εμενα, την αληθεια για τον πανουλη;;

    Πως θα πεισεις καποιον ουδετερο οτι εγω ειμαι ο ψευτης ενω εσυ εισαι ο ειλικρινης, εε ;;;

    υ.γ.
    Προσεχε, γιατι θα μπεις στον ιδιο λεκτικο λακο που σκαβεις για αλλον !

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Hey Μόρτη ! said

    Αν θέλεις να βγείς απο τον λάκκο πρέπει να είσαι σε θέση να τεκμηριώνεις ότι αυτά για τα οποία κατηγορείς τους άλλους είναι αληθή.
    Αν δεν τα καταφέρνεις κάθησε εκεί που είσαι (στον λάκκο σου)

    Μου αρέσει!

  • διονύσιος διονύσιος {Βύθος} said

   eksothen ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΙ ΕΛΛΗΝΑ
   {ΛΙΓΟ ΦΑΛΤΣΟ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΧΛΛΚΙΖΜΟ ΣΟΥ,
   ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ, ΝΑΙ},

   ΤΟ ΟΤΙ, Ο ΠΆΝΑΡΟΣ, Ο ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΆΣ ΝΑΙ,
   ΤΑ ΤΣΟΥΖΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ, ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΌ,
   ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΙΑΝ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΓΙΑ ΟΥΪΣΚΟΠΌΤΕΣ.

   ΤΩΡΑ,
   ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΑΛΛΟΙΣ, «ΗΧΟXOΣΎΝΟΛΑ PHILIPPS»

   Αρέσει σε 1 άτομο

 8. begar2 said

  Καινούργια τακτική.
  Τώρα το παίζουμε κυνηγημένοι και μάρτυρες.
  Θα φορέσει και αντίστοιχη στολή ….. μάρτυρα ο Πανούλης;

  Αρέσει σε 2 άτομα

  • Democratia DELENDA EST - eksothen said

   Εεεετσι !

   Παιζοντας το θυμα, ΠΑΝΤΑ, πειθει τους χαζους κι σανοφαγους.
   Χωρις να χρειαζεται η χρηση της λογικης κι των επειχηρηματων!

   Εινσι ενα πολιτικο χαρτι, το οποιο κατεχει.μεγαλη αισθηματικη πειθω, για τους λοβοτομημενους.

   Αρέσει σε 1 άτομο

 9. Sane said

  Αν δεν ήταν οι ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, απλά σήμερα δε θα υπήρχε κυβέρνηση!
  Και αν αύριο η ΝΔ προσπαθήσει να συγκυβερνήσει με την οποιαδήποτε κεντροαριστερά εκτός Β.Βενιζέλου, και πάλι πολύ απλά, δε θα κυβερνήσει για πολύ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Ο Παλιός Φωνόγραφος said

   Sane . .

   και ποιά θα ήταν η διαφορά ρε φίλε αν δεν ήταν αυτή η κυβέρνηση και ήταν κάποια άλλη ; Σκέφτηκες ποτέ πόσες υπηρεσιακές κυβερνήσεις θα περάσουν ακόμη να κάνουν βάρδια και που όλες τους κι αυτή μαζί θα είναι για μούτζωμα ;
   Σαν τι θα μπορέσουν να διαχειριστούν καλύτερα ; να κόψουν τα πέντε κουκιά που παίρνουν απο τους δανειστές στη μέση να τα κάνουν δέκα ;

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Δεν θα κυβερνήσει για πολύ.
   Πολύ καιρό λέω το ίδιο.
   Ότι δηλαδή το μη πεπερασμένο της μικρής διάρκειας και εδώ,
   στην περίπτωση του γκαντέμη,
   ειναι ένας λόγος παραπάνω ώστε να έχει σύντομη ύπαρξη.
   Τόσο έκδηλο όσο και πασιφανές.

   Μου αρέσει!

 10. Oικογενεια ειμαστε said

  Αφού το λέει ο περιοντιστα έτσι θα είναι.
  Τώρα δέθηκε το πραγμα.
  Έχουν πάρει τα μαντάτα ότι δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους οι ΑΝΕΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και άρχισαν να διαδίδουν τα γνωστά παραμυθία.
  Ότι δυνάμεις από τον Αρη και άλλους πλάνητες έφαγαν τον Καμένο.
  Μπορεί να ήταν ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ Μητσοτάκη που ήρθαν από υπέρηραν για να φάνε τον ΚΑΜΕΝΟ. .
  Η Υπόθεση είναι πολύ σοβαρή πρέπει να ασχοληθεί η Αμερικανική υπηρεσία διαστήματος από Κανάβεραλ.

  Αρέσει σε 3 άτομα

 11. Oικογενεια ειμαστε said

  Υπερπεραν

  Αρέσει σε 1 άτομο

 12. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  Test

  Μου αρέσει!

 13. Panos Diakos said

  Τον ειχαν παντοτε στο κεντρο του στοχαστρου γιατι ηταν ο μονος που αντιστεκονταν πραγματικα απο την αρχη της ανθελληνικης συνομωσιας με το ΔΝΤ και πιο σκληρα στη συνεχεια με την κακιστη πολιτικη της συνεργασιας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και των ρεστων παρατρεχαμενων εργαλειων της διαπλοκης την οποια παντα κατηγγειλε για το ρολο της. Γνωστα σε ολους.
  Σε ολες τις εκλογες θεωρουσαν τη στοχοποιηση του βασικο σκαλοπατι για την ανατροπη της κυβερνησης οπως ειναι φυσικο .

  Μου αρέσει!

  • διονύσιος διονυσίου {Κοκκινοπηλός} said

   ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΑΝΟΔΙΑΚΕ, ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΡΕΡΦΕ.

   ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ,
   ΕΣΤΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΣ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΉ ΤΟΝ ΑΡΜΑΤΙΣΤΗ ΝΑΙ,
   ΚΑΤΑΔΕΙΝΚΥΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΗΦΕΠΟΤΗΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΑΣ,
   ΠΩΣ ΕΙΣΤΕΝΕ ΟΟΟΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ,
   ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΩ ΤΙΠΟΤΙΣ ΑΛΛΟΝΕ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΡΆΒΑΛΛΑ……

   ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ «ΤΟ» ΑΝΑΛΥΣΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΔΙΑΚΕ ΜΑΣ,
   ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΟΥ ΠΙΣΤΗΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑΝΝ ? …

   {Ο ΔΟΚΙΜΟΣ ΔΙΑΚΟΝΟΣ, Ο ΝΙΟΝΙΟΣ}

   Μου αρέσει!

  • Panos Diakos said

   Δε βλεπω να γραφω κατι τοσο λαθος στα παραπανω. Απο τη στιγμη που ολοι, ακομη και η Χ.Α. που πουλαει Ελλαδα ηθελαν και θελουν Ε.Ε. και ευρω στις εκλογες οσο και τωρα, να κανω κι εγω τον εξυπνο με σαχλες για να εξυπηρετω γωγακη-κουλη στη ζουλα ?

   Μου αρέσει!

   • Panos Diakos said

    Και το ΚΚΕ ακομα , οταν ζητουσαμε τελικη κοντρα με τους ξενους τοτε που ειχαμε εσωτερικα περιθωρια το επαιζε οπισθοφυλακη του συστηματος επιβολης.

    Μου αρέσει!

   • διονυσιος διονυσίου {ΆγιοςΔημήτριος} said

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ, ΑΔΕΡΦΕ,
    ΥΠΟΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΠΟΤΙΣ, Ή ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΡΑΕΝΝΟΏ ????????……

    ….ΤΟ ΛΟΙΠΌΝΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙς,
    ΔΙΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΛΩΣΣΑΝ ΔΙΧΑΛΩΤΗΝΝ, ΘΑ’ΛΕΓΑ,
    ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΒΆΝΑΥΣΑ, ΤΑ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ» ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ……

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ

    Μου αρέσει!

   • Panos Diakos said

    τριχες , τα αριστεροδεξια ειναι η μεγαλη ξενη απατη που πληρωνουμε εναν αιωνα και την ξαναγεννησανε.

    Μου αρέσει!

  • Panos Diakos said

   Και ξερω οτι η ρηξη θα ερθει οπωσδηποτε με τους ξενους συνομωτες.

   Μου αρέσει!

   • Panos Diakos said

    Δεν πρεπει να μας εχουν διαιρεσει ως τοτε αν και εκαναν μεγαλα βηματα σ αυτο και καποιοι τους βοηθουν απο συμφερον.

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {Κονταριώτισσα} said

    {{να κανω κι εγω τον εξυπνο με σαχλες για να εξυπηρετω γωγακη-κουλη στη ζουλα ?}}

    EIΔΕΣ, ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΡΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΤΆΓΚΑΛΟς ?…..

    ΝΙΚΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΗ, ΝΑΙ…….
    ….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝΝ, ΣΤΟΧΟΠΟΊΗΣ’ΤΟΝΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ, ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ…..

    Μου αρέσει!

   • Panos Diakos said

    Αστα αυτα , εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να σοβαρευτουμε λιγο απεναντι στο Χριστο μας που μας περιμενει για να βοηθησει .

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: