olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Αλέξης: Τέλος στον αποκλεισμό της Ηπείρου – παραλάβαμε νταμάρια – εκτροφεία νταβατζήδων, παραδίδουμε αυτοκινητόδρομο

Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 5, 2017

«Η συμβολή της Ιόνιας Οδού θα μεγιστοποιηθεί αν ενταχθεί σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό, που περιλαμβάνει, την κατασκευή νέου λιμανιού στην Ηγουμενίτσα, τη σύνδεση της Ιόνιας Οδού, με την Πρέβεζα και το Αγρίνιο και την επέκταση της έως την Κακαβιά στα ελληνοαλβανικά σύνορα», ανέφερε ω πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι με την Ιόνια Οδό αναβαθμίζεται το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων που μετατρέπεται σε αεροδρόμιο κόμβο για τις μετακινήσεις τουριστών.

Η χώρα βρίσκεται για τα καλά σε πορεία εξόδου από την οικονομική κρίση, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι η χώρα γυρίζει σελίδα.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας καθώς παραδίδουμε οδικό έργο στρατηγικής σημασίας για την Ήπειρο, ένα έργο που βγάζει από την απομόνωση την Δυτική Ελλάδα.

Ένα όραμα για χιλιάδες πολίτες μιας ξεχασμένης γωνιάς της πατρίδας μας παίρνει σάρκα και οστά. Το έργο αυτό δίνει μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση στην ανάπτυξη, στο εμπόριο, στον τουρισμό και θα παίξει ρόλο στην ανάκαμψη και την ανασυγκρότηση της Δυτικής Ελλάδας και της Ηπείρου.

Σήμερα βρισκόμαστε όλοι εδώ και γιορτάζουμε μαζί, τα έργα αυτά ανήκουν στους πολίτες είναι καθήκον των κυβερνήσεων να διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και ευχαρίστησε όλους όσοι έκαναν πράξη την ολοκλήρωση των έργων, σημειώνοντας πάντως πως τα έργα ξεκίνησαν το 2006 και ολοκληρώνονται σήμερα από την κυβέρνηση».

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η κυβέρνηση καταφέρνει να αποδείξει πως τα μεγάλα έργα που αναβαθμίζουν και δίνουν πνοή στους πολίτες μπορούν να συμβαδίζουν με το δημόσιο συμφέρον και αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε σήμερα τόνισε ο πρωθυπουργός.

Στο Twitter:

«Η Ιόνια Οδός φέρνει πολύ πιο κοντά την ΕΕ & τα Δυτικά Βαλκάνια με την Ελλάδα όπως και την Ήπειρο και την Δυτική Ελλάδα με την υπόλοιπη χώρα»

«Ανάπτυξη δεν είναι μόνο οι οικονομικοί δείκτες αλλά & η ποιότητα ζωής. Το νέο έργο μειώνει χρονικά τις διαδρομές και τις κάνει πιο ασφαλείς»

«Έργα όπως η Ιόνια Οδός αποτελούν τμήματα ενός στρατηγικού σχεδίου με στόχο να αλλάξει η εικόνα της χώρας, στην πορεία εξόδου από την κρίση»

… έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter ο πρωθυπουργός.

Εγκαίνια της Ιόνιας Οδού από τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα

 

Παρουσιάστηκε σφάλμα.

Δοκιμάστε να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο στο www.youtube.com ή ενεργοποιήστε το JavaScript αν είναι απενεργοποιημένο στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα έχει συνάντηση με φορείς της πόλης και θα παραστεί σε δεξίωση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Ο πρωθυπουργός, το ίδιο βράδυ, θα μεταβεί στην Καβάλα, όπου αύριοΤετάρτη θα έχει διμερή συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.

Στη συνέχεια θα παραστεί σε εκδήλωση για την υπογραφή της σιδηροδρομικής διασύνδεσης Καβάλας – Αλεξανδρούπολης – Μπουργκάς – Βάρνα.

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Το επόμενο διάστημα θα ξαναβρεθούμε εδώ, για το Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση – μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

12:58 PM – Sep 5, 2017

2 2 Replies
8 8 Retweets
13 13 likes

Twitter Ads info and privacy

View image on Twitter

Follow

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Με εντατική και σκληρή διαπραγμάτευση πετύχαμε δεσμευτικά χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση του έργου, διασφαλίζοντας το δημόσιο συμφέρον.

12:35 PM – Sep 5, 2017

5 5 Replies
13 13 Retweets
21 21 likes

Twitter Ads info and privacy

Follow

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Μετά από μεθοδική και συστηματική προσπάθεια, σε όλα τα επίπεδα, παραδίδουμε ένα έργο με τις πλέον σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

12:36 PM – Sep 5, 2017

3 3 Replies
11 11 Retweets
18 18 likes

Twitter Ads info and privacy

Follow

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Η Ιόνια Οδός φέρνει πολύ πιο κοντά την ΕΕ & τα Δυτικά Βαλκάνια με την Ελλάδα όπως και την Ήπειρο και την Δυτική Ελλάδα με την υπόλοιπη χώρα.

12:37 PM – Sep 5, 2017

11 11 Replies
10 10 Retweets
18 18 likes

Twitter Ads info and privacy

Follow

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Ανάπτυξη δεν είναι μόνο οι οικονομικοί δείκτες αλλά & η ποιότητα ζωής. Το νέο έργο μειώνει χρονικά τις διαδρομές και τις κάνει πιο ασφαλείς.

12:42 PM – Sep 5, 2017

9 9 Replies
7 7 Retweets
11 11 likes

Twitter Ads info and privacy

Follow

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Έργα όπως η Ιόνια Οδός αποτελούν τμήματα ενός στρατηγικού σχεδίου με στόχο να αλλάξει η εικόνα της χώρας, στην πορεία εξόδου από την κρίση.

12:46 PM – Sep 5, 2017

8 8 Replies
8 8 Retweets
13 13 likes

6 Σχόλια to “Αλέξης: Τέλος στον αποκλεισμό της Ηπείρου – παραλάβαμε νταμάρια – εκτροφεία νταβατζήδων, παραδίδουμε αυτοκινητόδρομο”

 1. sorbal said

  Όταν πρυτανεύει το δημόσιο συμφέρον και όχι οι αρπαχτές της κρατικοδίαιτης ολιγαρχίας , τα έργα προχωρούν , ολοκληρώνονται έγκαιρα και με σημαντικές εκπτώσεις .

  Μου αρέσει!

 2. begar2 said

  Το πόσο ξεφτίλα είναι μια κυβέρνηση, φαίνεται και από το γεγονός ότι στα εγκαίνια δεν προσκαλεί παλαιότερους υπουργούς, που εργάστηκαν για το έργο.
  Δηλαδή τι;
  Πάνε να το παρουσιάσουν ως δικό τους έργο.

  Μου αρέσει!

 3. sorbal said

  Το πόσο ξεφτίλα είναι μια κυβέρνηση φαίνεται από το ποσο προστατεύει τον εθνικό πλούτο ή τον μοιράζει στα γνωστά τζάκια – παράσιτα που επί δεκαετίες τον αφαιμάζαν .

  Μου αρέσει!

  • begar2 said

   Η γνωστή σκανδαλολογία;
   Πήγε κανένας φυλακή;
   Άλλαξε η νομοθεσία, ώστε να μην μπορεί κάποιος να μοιράζει τον πλούτο σε εθνικά τζάκια;
   Υπενθυμίζω ότι Τσοχατζοπουλος, Τσουκάτος και Μαντέλης πήραν μίζες, αλλά πιάστηκαν πολλά χρόνια μετά, όχι την ώρα που κυβερνούσαν.

   Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Οχι Παπαριές said

  Ξεπέρασες τόν Ταμτάκο
  Παπαριές γιά παπάριδες πού πιστεύουν ότι επί τής διακυβέρνησή σου έκανες τόν αυτοκινητόδρομο
  Ο Χατζηαβάτης

  «Ακούσατε, ακούσατε, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Έλληνες και Οθωμανοί,..». Έτσι χώνεται στη σκηνή, καλώντας τους απανταχού υπηκόους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και ουχί μόνον, ο Χατζηαβάτης, ο τελάλης του Πασά, Ο «άσπονδος» φίλος του Καραγκιόζη έχει τον ακριβώς αντίθετο από αυτόν χαρακτήρα:

  Κόλακας και συμβιβασμένος, οσφυοκάμπτης και δειλός, καταρτισμένος για όλα τα γραφειοκρατικά και διοικητικά δρώμενα. Έλληνας πλαγίως βολεμένος και ξεπουλημένος: «Πολυχρονεμένε μου Πασά, ο Θεός να μου κόβει μέρες και να σας δίνει χρόνια…»

  Ποιος θα μπορούσε να είναι σήμερα ο Χατζηαβάτης; Ο δημοσιογράφος φερέφωνο, το κομματόσκυλο που στοχεύει σε κάποια θέση στο Δημόσιο, αυτός πού «ξεσκονίζει» την εξουσία, που στρώνει κόκκινα χαλιά στο πέρασμα κάθε επισήμου…

  Ωστόσο είναι αυτός που φέρνει τα νέα στον Καραγκιόζη, ο οποίος στο τέλος καταλήγει να ρίχνει ένα καλό χέρι ξύλο στον «Χατζατζάρη», όπως συνηθίζει να τον αποκαλεί, ή να χορεύει μαζί του το «εξόδιο» άσμα.

  Ο Χατζηαβάτης μοιάζει να υπάρχει ως το αρνητικό του Καραγκιόζη. Για να υπερτονίσει τα χαρακτηριστικά του, προβάλλει τα ακριβώς αντίθετα.

  Ο Χατζηαβάτης εκπροσωπεί την «κοινή λογική», αποδεικνύοντας ότι «κοινή» δεν σημαίνει απαραίτητα και «ορθή».

  Είναι επίσης και εύπιστος, όπως κάθε μέσος νους, γι’ αυτό και τελικά ανόητος. «Μα στ’ αλήθεια είσαι γιατρός, Καραγκιόζη μου;»

  Η φωνή του μακρόσυρτη, με μια γλοιώδη χροιά, εκφράζει τη δουλικότητα του. Τελικά, ο Χατζηαβάτης υπάρχει στη σκηνή χάρη στη μακροθυμία του Καραγκιόζη, κατά τον ίδιο τρόπο που όλοι εμείς ανεχόμαστε κάθε είδος ρουφιάνου κατανοώντας την αδυναμία του, αντί να τον λιθοβολούμε…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: